17 Април, 2021 06:15 17 234 84

Велизар Енчев: Трифонов, Мая и Христо, кого обслужихте с вота си и срещу какво?!

  • велизар енчев-
  • мораториум-
  • концесии-
  • христо иванов-
  • слави трифонов-
  • мая манолова

Депутатът от "БСП за България" с гневен пост във Фейсбук

Велизар Енчев: Трифонов, Мая и Христо, кого обслужихте с вота си и срещу какво?! - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера "Има такъв народ", “Изправи се, мутри вън!“ и „Демократична България“ гласуваха „против“ предлагания от Корнелия Нинова мораториум върху раздаването на концесии, продажба на болници и назначения от сегашното правителство до гласуването на ново. Това предизвика гнева на депутата от "БСП за България" Велизар Енчев. Ето какво написа той във Фейсбук:

„В НС имаше политическо земетресение. Срещу предложението на Корнелия Нинова за мораториум върху раздаваните от кабинета в оставка концесии за стотици милиони гласуваха "Има такъв народ", “Изправи се, мутри вън!“ и „Да България“. Така падна първата маска на партията на Слави Трифонов. След прегласуване партиите на Трифонов, Манолова и Христо Иванов гласуваха "въздържал се", но картите паднаха. В крайна сметка мораториумът не мина“.

Това написа във Фейсбук депутатът от „БСП за България“ Велизар Енчев.

„Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво? Всички, гласували за тези три партии на 4 април, да си посипят главата с пепел. Публично ви продават на наши и чужди концесионери!

Следващата седмица Корнелия Нинова внася мораториума в отделен закон. Да видим дали пак ще го отхвърлят. Колко бързо умират илюзиите!“, допълни Енчев .


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 120 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сашо танкиста

    109 2 Отговор
    Политиката е мръсна работа не е за всеки.
  • 3 КОТарАК

    75 133 Отговор
    гласуваха против , защото не сте вие хората , които ще определят кой ще кара влака! защо не кажете как избрахте каскета в комбина с герб! а теб те помня от СКАТ тв-доста годинки изкара при Далавери

    Коментиран от #56, #58

  • 4 Jacques Yves Moineau

    223 19 Отговор
    В случая Енчев е прав.
  • 5 Избирател

    33 89 Отговор
    Обслужват народа, срещу диктатора с пачките от банкя, шоферчето на жипката бацо срутището, барцелончо шкафски пачкенски

    Коментиран от #47

  • 6 среднощен

    149 7 Отговор
    "Вчера "Има такъв народ", “Изправи се, мутри вън!“ и „Демократична България“ гласуваха „против“ предлагания от Корнелия Нинова мораториум върху раздаването на концесии, продажба на болници и назначения от сегашното правителство до гласуването на ново. Това предизвика гнева на депутата от "БСП за България" Велизар Енчев. Ето какво написа той във Фейсбук:.."; Така е с "популистите" - обслужват нечии интереси и не носят отговорност...!! Свиквайте!!
  • 7 Иван Грозни

    137 20 Отговор
    Партиите на протеста да направят това заради което ги пратихме там. Да спрат кражбите и изметат гробарите.
  • 8 Защо Христо, Мая, Слави?

    176 16 Отговор
    И на мен не ми е ясно. Всъщност те какво искат, всичко да продължи по старому ли? За какво бяха големите приказки? Не трябваше ли светкавично да се прекъснат заробващите ни концесии и неизгодни договори? Сега е моментът! Не отчайвайте народа си!

    Коментиран от #24, #74

  • 9 Просто природен закон

    32 65 Отговор
    Мисля, че ще се сформира правителство с участието и подкрепата на ДПС. В моят роден град има много български турци които са гласували за дпс. Но това не означава че не са прекрасни и трудолюбиви хора. Нали и тези работливи хора трябва да бъдат представени в бъдещият министерски съвет. Да не забравяме, че България е тяхна родина. Така, че всички изброени партии от енчев не обслужват а са партньори с ДПС. Ще се сформира правителство ,и в това няма нищо лошо. Трябва да приемем реалността че ДПС съществува и българските турци я подкрепят. В моят роден град има 5000 български турци и живеят добре много са работливи . Просто природен закон. Просто това са фактите. Останалото е ксенофобия.
  • 10 Неустойкити

    23 76 Отговор
    И всичките разходи на фалиралите държавни фирми кой ще плаща? При мораториум! Ти, Енчев и Нинова ли?
  • 11 Някой да каже

    103 3 Отговор
    Наистина , защо са гласували против ??

    Коментиран от #13, #75

  • 12 Просто природен закон

    25 38 Отговор
    В моят роден град живеят 5000 български турци 1000 роми и 12 000 българи . Така че до 2050 година ще станем по равно. Най голяма раждаемост се наблюдава при българските турци. Няма семейство под 3 деца. Като да се знае, че и майката и бащата работят а не са на гърба на държавата.

    Коментиран от #25

  • 13 КОТарАК

    25 40 Отговор

    До коментар #11 от "Някой да каже":

    аз ще ти подскажа-защото идват предсрочни избори вероятно и с този си популистки ход само ще спечелят точки в очите на слепите. когато трябваше да бъдат истинска опозиция избраха каскета. късно е да се правят на такава-благодарение и на тях герберите спечелиха тия избори
  • 14 Да мая Манолова почна да заеква..

    66 5 Отговор
    Снощи с студио х като трябваше да обясня защо от Мутри Вън за два дена е парламента почнаха да гласуват Да пазим престъпленията на мутрите....Тия от студио Х се изплюха рака и в лицето на доктор Чобанов от ИСУЛ който се включи преди два дена в предаването да съобщи за подмолна Райна смяна на директора на ИСУЛ с нркъв пикльо на 30 г икономист от семейство на вечни директори....
  • 15 Просто природен закон

    9 49 Отговор
    Така че се обслужват интересите и на българките турци и на техният водач и почетен председател Ахмед Доган. За българските турци Ахмед Доган е национален герой. Имам комшии български турци и живеем в мир и разбирателство и си помагаме в добро и лошо.
  • 16 Безнадеждно ли е?

    107 2 Отговор
    Народе, гледай с четири очи, не заспивай пак! Отново се гласува против само защото нещо изключително важно е предложено не от НАС, а от човек, когото не харесваме! А интересите на народа кучета ги яли! Важното е АЗ, а не ТИ?
  • 17 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    17 75 Отговор
    ТА ТЕ ТИЯ ОБЕКТИ ЕДВАМ КРЕТАХА ПОД ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ......ДОКОГА ЩЕ НАЛИВАМЕ В ТЯХ ДЪРЖАВНИ ПАРИ.....ДАВАЙ НА КОНЦЕСИЯ И ПРИБИРАЙ СУМИ ЗА ДЪРЖАВАТА...КАКТО Е В ПОВЕЧЕТО БЕЛИ СТРАНИ....

    Коментиран от #45

  • 18 Разбити надежди отново

    90 8 Отговор
    Предадоха и излъгаха Народа още в началото. Съучастници стават в разграбването на държавата, докато българите мизерстват, боледуват и умират ... Потвърдиха информацията, че и те са чужди политически проекти, независимо как се наричат, и не се различават по нищо от гробарите. Мъките на обикновените хора нямат край при такива политици.
  • 19 Защо не обърнахте внимание?

    83 5 Отговор
    Много истини ви каза Минчо Христов от Движение на непартийните кандидати. Много предложения внесе. Но кой да го слуша, един истински почтен, интелигентен, знаещ, мислещ за народа си човек? В парламента щеше да е безценен!

    Коментиран от #20, #64

  • 20 Непартийни и независими

    56 3 Отговор

    До коментар #19 от "Защо не обърнахте внимание?":

    Малко сме умните, безпартийни и почтени Българи, които гласуваха за него.
  • 21 СусБе

    42 23 Отговор
    Толупе Енчев... чети бе!

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875г.
    Дядо Петко Рачов Славейков

    Коментиран от #43

  • 22 Някой

    11 55 Отговор
    А бе велизарчо,защо не идеш и цунеш кака си Кури по З.Ч.?!
  • 23 chi

    82 3 Отговор
    "Има такъв народ", “Изправи се, мутри вън!“ и „Демократична България“- как ще спрете кражбите, като гласувате против?

    Коментиран от #26, #48

  • 24 Николай

    64 2 Отговор

    До коментар #8 от "Защо Христо, Мая, Слави?":

    Не колега договорите и концесиите ще се преразгледат и отчисленията към управляващите ще се пренасочат. За това е целия цирк, кой да разпределя парите и да прибира комисионите.
  • 25 miro

    48 0 Отговор

    До коментар #12 от "Просто природен закон":

    И какво, трябва да ни говори написаното от теб??? Че, едни хора които и пра-дедите им са родени в България се Турчеят и никой нищо не им казва. И етничека пртия си имат, която ги обира наравно с всички нас, а те продължават да гласуват под строй. Защо?
  • 26 Човека Коза

    48 3 Отговор

    До коментар #23 от "chi":

    Чичко Сорос е наредил така. И трите партии обслужват него.

    Коментиран от #31

  • 27 Да, Тошко Йорданов и криещия се трифонов

    58 5 Отговор
    Заедно с Христо Иванов, мая Манолова рамо до рамо като нова неформална коалицийка с ДПС сложиха чадър над престъпните концесии и директорски назначения на Бойко Борисов от последните дни....бойко и трифонов са си възобновили приятелството явно и ясно.....да духат супата избирателите им от чужбина...Тези няма да разпаднат тоя парламент, като гледам кво съглашателство демонстрират помежду си от първите ден
  • 28 Мимч

    45 6 Отговор
    Наистина това е грешка с не приемането на този закон ,дано се осъзнаят и да го приемат,докато не е късно.Целта е за сега да се спре с обира и кражбите на държавата...Мислете,а не само на уж....
  • 29 Корекция

    14 37 Отговор
    Хамелеона Енчев сега от БСП ли е? И този човек тръгнал да бъде морален съдник. Енчев, няма как да смесиш предложение за мораториум и за сформиране на комисия. Това са две съвсем отделни неща. Всички заявиха, че на следващото заседании ще подкрепят мораториума, когато бъде внесен правилно и отделно. Много лесно се поддават на внушения някои хора...
  • 30 Алексей Сергеев

    19 37 Отговор
    Полковникът от ДС, Велизар Енчев говори за ....демокрация
    Смях
  • 31 Обслужват

    21 1 Отговор

    До коментар #26 от "Човека Коза":

    ДПС колкото и да е странно!Значи ДПС отново командват!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Госあ

    36 4 Отговор
    Трифонов, Мая и Христо. Новото правителство от популисти и изгладнели калинки. Зад които стои дпс, задкулисно. Поне когато е имало коалиции между БСП и ДПС, те са били официални. Много е мътна водата в този парламент. Явно ще се лови останалата риба, яко. Но милия народец така реши.
  • 34 Стинг

    21 3 Отговор
    Не случайно има двуполюсни модели и нищо друго, лява - социална партия значи е интерес на хората и подкрепа на обществото, и десни капиталобазирани партии в личен , бизнес интерес на избирателите им, а другите останалите без значение колко са дали страдат или са отритнати и низвергнати от социума няма никакво значение.
  • 35 Джипко бибитков

    18 8 Отговор
    Връщам Черепа да ви обере и последните пари които са ви останали. Бъдете здрави.
  • 36 Конник

    10 21 Отговор
    Защо питаш глупости? Искаш пак комунизъм и национализация. Съветската армия я няма вече. Боже пази от кашкавал комунисти.
  • 37 Павел Пенев

    35 4 Отговор
    Това е новата ГЕРБ но все още в разпиляно състояние. Наблюдавайте само Манолова как важно се подрусва към трибуната,като селски кмет на площада. При следващи избори и трите формации няма да са в парламента. Махнаха Боко но му оставиха правомощията–тъпа логика.

    Коментиран от #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ТУЛУП

    19 1 Отговор
    Славчо си че кафето тази сутрин с ДПС и редат схемите.
  • 40 ТУЛУП

    23 2 Отговор
    Славчо си пие кафето тази сутрин с ДПС и редат схемите.
  • 41 Рудигер

    32 2 Отговор
    Възмутена съм от т.нар.нови партии! Изакаха се още на втория ден и си показаха истинските лица! Но ние няма да спим и ще излезем на площада...
  • 42 В допълнение

    23 1 Отговор

    До коментар #37 от "Павел Пенев":

    Борисов си свърши мандата и естествено да си подаде оставката.Никой не го е махал!
  • 43 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "СусБе":

    За този си антибългарски пасквил, дядо Славейков е заплатил жестока цена пред Господ и България...ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТЕ ПОСТИГНЕ СЪЩОТО!
  • 44 SDЕЧЕВ

    9 6 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ЖЕРТВИТЕ ОТ СВЕТА НЕДЕЛЯ И СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 България

    16 2 Отговор
    Защо го отгвърлиха?нали искат Борисов да не разполаго повече с власт ?Странно
  • 47 Гласувал

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Избирател":

    Сега слави ще си покажи магарията от простаците и бивши наркоманикакво да искаш
  • 48 Спокоино

    10 1 Отговор

    До коментар #23 от "chi":

    Божков ще ги финансира една година и като не вършат работа на бонището
  • 49 Гларуса

    5 4 Отговор
    Този не беше ли нфсб?Говореше по скат.
  • 50 волен сидеров

    16 2 Отговор
    ДААААА ЖАЛКА КАРТИНКА-АЗ ВЕЧЕ СЕ ОТКАЗАХ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ 7/8 И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТЕН ВОТ ПРОТИВ ПРОДАЖНИКА СЛАВЧО
  • 51 незнайко

    13 9 Отговор
    БСП нали дадаха златната ни мина на концесия и двете марици 1 и 3 на САЩ ??? Сега се сетили за мораториум , "ДА, ДА АМА НЕ" !!!

    Коментиран от #61, #65

  • 52 СТАРИ НОМЕРА

    7 9 Отговор
    НИКОЙ НЕ ПРИЕМА ЧУЖДИ ИДЕИ КОИТО СА ПОДВЕЖДАЩИ , ПОСЛЕ СТАВА СЛОЖНО И ТРЯБВА ДА ДОКАЗВАШ ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА ............ КУРНЕЛА ЦЕЛИ ДА ДЕСКРИДИТИРА ВСИЧКИ .......... РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ
  • 53 животновъд

    17 2 Отговор
    При всичката ми неприязън към комунягите този път съм абсолютно съгласен с Енчев.
  • 54 За промяната

    22 2 Отговор
    В случая е прав.Една от каузата на протестите е престъпниците да си получат заслуженото и да се спрат кражбите и задкулисието.С това че не гласуваха си вкарват автогол.Неразбираем вот,при положение че е ясно на всички, че мутрите от ГЕРБ ще крадат и разсипват държавата,докато не се намери някой да ги спре.Ако го правят на пук на БСП,значи не стават за политици.Ако някой друг дърпа конците,пак не стават за политици,защото никой не иска политици марионетки.Необяснимо поведение и за мен.Един,който е гласувал за промяната.

    Коментиран от #55

  • 55 8777

    10 4 Отговор

    До коментар #54 от "За промяната":

    Готин, промяна се прави само за добро, не за ЛОШО, т.е. заради самата промяна. Файтонджиите и дубайските/белградски креатури НЯМАТ потенциал да управляват, а само хъс за крадене. И те го знаят. Трябва им само 1-1,5 година да захлебят след дълъг пост и да се чупят заради нар. недоволство. Това им е играта. Ако си зле, пак ще си бъдеш зле. Това е грешката на мрънкалниците. Промяната е в теб, не я чакай отвън. Няма да дойде.
  • 56 ССсс

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Слушай бе куха лейко!Има ли значение кой е направил предложението.Става дума да се спрат кражбите и разграбването на държавата.От една страна заявяват че искат ревизия а от друга правят чадър на мутрата и неговите лакеи.Народа ги избра за да върнат законноста и накажат виновните а те гласуват за продължаване на кражбите и корупцията.
  • 57 Лунатик

    3 14 Отговор
    Велизаре, щом акъла ти не стига - да ти кажа: Вотът бе антиСИК!!! Трябва да започне изстъргването на МАФИЯТА от всички структури! Това е желанието и посланието на "матряла" - нали тъй му казваше Дю Дю. Не се иска много пипе за да го проумееш, но трябва да го имаш, все пак.
  • 58 ССсс

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Cлушaй бe кухa лeйкo!Имa ли знaчeниe кoй e нaпрaвил прeдлoжeниeтo.Cтaвa думa дa ce cпрaт крaжбитe и рaзгрaбвaнeтo нa държaвaтa.Oт eднa cтрaнa зaявявaт чe иcкaт рeвизия a oт другa прaвят чaдър нa мутрaтa и нeгoвитe лaкeи.Нaрoдa ги избрa зa дa върнaт зaкoннocтa и нaкaжaт винoвнитe a тe глacувaт зa прoдължaвaнe нa крaжбитe и кoрупциятa.
  • 59 СусБе

    4 15 Отговор
    Продажно гербаджийско плямпало!
  • 60 Не може с влизането в Парламента да

    5 5 Отговор
    Отмени концесии!!! Всички го чакаме този момент, но на деня не се получава!! Малко търпение!
  • 61 Наистина не знаеш и не пимниш

    17 2 Отговор

    До коментар #51 от "незнайко":

    Двете Марици са заслуга на драгалевския патладжан - лаборант! Не пренаписвайте историята. Като не си сигурен, чичко Гугъл дава информация. А това, че така казала една вуйна на пазара нищо не значи!
  • 62 Велизар Енчев, като какъв ще бъдеш

    2 9 Отговор
    В Парламента??? Нещо се чувстваш, пренебрегнат, недуоценен??? Даже сърдит на някой??
  • 63 ТОЧКАТА

    0 2 Отговор
    ,,,голямата кака НЕ изпуска контрола!!!!
  • 64 ТОЧКАТА

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Защо не обърнахте внимание?":

    Обърнах внимание и гласувах за него......ТОЙ показва КАК се работи в парламент--ДЪЛГО И ПОСТОЯННО,СПАЗВАЙКИ ОБЕЩАНИЯТА!!!!!ТЕЗИ са юрушдемокрация/много викове и малко ИСТИНА в действията им/.
  • 65 Ти от коя планета

    15 1 Отговор

    До коментар #51 от "незнайко":

    Си кацнал? Кво бесепе подарило Марици,кви златни концесии? Мариците ги хариза- оня ,църния Ванчо на когото вероятно си поклонник,а златцето- Бат Бойко ,но втората серия.Първата беше с режисьора от Испанско.Който ви засне и мега продукцията" 800 дни,за 7 милиона б,лъци"! Бъркай по- дълбоко в Гуглето,ако можеш разбира се.Не пляскай само по клавишите небивалици.
  • 66 Велизар, пуснете го като отделен закон

    11 1 Отговор
    Да видиме, кои ще се въздържат!! Ще видиме, чакаме, внесете го!!
  • 67 Чук и Гек

    11 1 Отговор
    Ако не им е удобно да гласуват предложение на БСП, да бяха го предложили те! Струва ми се, че след като Йордан Цонев се изказа, че не трябва да се бърза и те го послушаха, защото между ДПС и някоя /някои/ от новите парламентаристи има нещо по така! Цонев се обяви и срещу ревизирането на пенсионните фондове - частните, защото някои били чужда собственост и да не плашел ,,инвеститорите"!
  • 68 ФАКТ

    13 2 Отговор
    ЕНЧЕВ Е ПРАВ. МАСКИТЕ ПАДНАХА.БЪРЗО ЗАБРАВИХА ЗАЩО ГИ ВКАРАХМЕ ТАМ.ТЪРГАШИ.ЖАЛКО!!!

    Коментиран от #69

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ДЕГИДИ ПАТРЕОТЕ

    2 8 Отговор
    ВСИЧКИ СЕ МЪЧАТ С ХИТРОСТИ ДА ВКАРАТ СЛАВИ В КАПАН , АМА НЕ ЗНАЯТ С КОГО СИ ИМАТ РАБОТА ! ЩЕ ВИДИТЕ СЕГА , КОН БОБ ЯДЕ ЛИ , ТИКВИ ЧЕРВЕНИ ГЕРБЕРАСТКИ И БЕСЕПАРСКИ !
  • 71 ГОСТ

    1 7 Отговор
    тоя що не се скрие .Ей дъртак млъкни ,че си смешен.
  • 72 ЩЕ ВИДИМ

    3 5 Отговор
    БСП И ГЕРБ СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА .... ЕНЧЕВ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯ ИСТИНСКИ ВРАГ НА МУТРАТА И ПАТРЕОТИТЕ НО ТУК ИЛИ НЕ Е РАЗБРАЛ ИГРАТА ИЛИ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ ! ДОПУСКАМ И 1% ДА Е ПРАВ , ТОГАВА ПАК СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ !
  • 73 зъл пес

    8 0 Отговор
    така е Велизаре,лесно е да купиш всеки човек,с пари...с много пари.Явно имат келепир,да не са луди да гласуват против?
  • 74 зъл пес

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Защо Христо, Мая, Слави?":

    Много ми е кеф,хахахахаха
  • 75 пфу

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Някой да каже":

    Още колко ли пъти ще си задавате такива въпроси?Ох кеф
  • 76 наблюдател

    3 8 Отговор
    Енчев стига с тоя комунизъм.Да не искаш сега да блокират целия бизнес и всички сделки за да угодят на БСП ?
  • 77 ХАН КРУМ

    2 2 Отговор
    СТАТУКВОТО ,ЗАЛАГА И ЩЕ ЗАЛАГА ДИНЕНИ КОРИ И ПЪРЗАЛКИ, ДАЛИ СА ГЕРБ ,БСП ИЛИ ДПС. ВЕЛИЗАРКО ,ДА ТЕ ПОПИТАМ,КАТО СИ ТОЛКОВА ПРИНЦИПЕН И ЧЕСТЕН,ЗАЩО НЕ ПРОКОМЕНТИРАХТЕ ТОВА РЕШЕНИЕ ПРЕДИ ДА ГО ОБЯВИТЕ ОТ ТРИБУНАТА????ТА НАЛИ ПЪРВИЯ ,КОЙТО ГО АТАКУВА БЕШЕ ЙОРДАН ЦОНЕВ ОТ ДПС.НИНОВА ПРЕДЛОЖИ ДВА ВАРИАНТА,ПРИЕ СЕ ВТОРИЯ –НАЛИ.ВЪПРЕКИ ТОВА В ПЕТЪК ВЕЧЕР ПО ВАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ТИ НАДМИНА ПИК ПО ЗЛОБА,ОМРАЗА И НЕНАВИСТ КЪМ НОВИТЕ ПАРТИИ...ДА СЕ ЗАЧУДИ ЧОВЕК,КОГО ЗАЩИТАВАТЕ И ДАЛИ ВНЕСЕНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ДА СЕ ПРИЕМЕ ИЛИ ОТХВЪРЛИ????ЗАЩО НЕ СКОЧИ В ПАРЛАМЕНТА НА ЙОРДАН ЦОНЕВ,КОЙТО ПЪРВИ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ???НЕ СМЕЕШ НАЛИ??? А ЗАЩО ИВАН ИВАНОВ– ТВОЯТ КОЛЕГА, НЕ КАЗА ,КОИ ЧАКАТ КОНЦЕСИИ И БОЛНИЦИ, А ЗАМЪЛЧА...НАЛИ СТЕ ЧЕСТНИ ПРИНЦИПНИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ!!!!ХАЙДЕ ЕНЧЕВ ДАВАЙ ,ТИ СИ НА ХОД....КАЖИ ГИ,ЗНАЕШ ГИ,НО В ПЕТЪК КОГАТО ПЛЮЕШЕ ПЯНА ,ТОВА ГО ИКОНОМИСА –ЗАЩО????
  • 78 Другарю

    1 2 Отговор
    Обслужиха българския народ и спечелиха свободата му.
  • 79 КУЧКАР

    2 2 Отговор
    ПСЕТАТА СЕ ИЗПОХАПАХА ЗА МЪРШАТА
  • 80 Анонимен

    3 0 Отговор
    Велизар Енчев, кво ще направи в Хасково, като Делян управлява от София с есемеси дистанционно, Доганчо в Кърдали. Хасково за бабите е хубаво. Вдовици са Енчев. Много те bindisvat бабушки, интелигентните де.
  • 81 тнвм

    1 1 Отговор
    Енчев, пази се от бкп баби. По време на соца обираха мъже и с парите им купиха жилища, на деца и внуци, в Столицата на България. Учат журналистика. 1 към 1, другарю Енчев.
  • 82 лудия

    2 1 Отговор
    Браво на Томова ,тя даде точния отговор. Последните 30 години никои не обслужва интересите на обикновените хора.
  • 83 Пиер

    4 1 Отговор
    Велизар е от котилото на първосигналните, честните. При тях няма втори план. Казват какво мислят, без да мислят на кого ще се харесат. Трите партии на протеста са всъщност водени от трима бивши авери на Борисов - омбудсманът Мая, министърът Му Иванов и Слави. Корнелия просто ги изненада с мораториума.
  • 84 Има ли участие дъщерята на Бойко в

    0 0 Отговор
    Крумовградското златно находище!!! Има 1%собсвеност,като съдружник, Участие!!! Проверете преди да пишете!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове