Last news in Fakti

10 Май, 2021 20:21 13 749 134

Още един бизнесмен обвини Иван Ангелов в натиск и връзки с властта

  • иван ангелов-
  • свидетел-
  • павел стоименов-
  • градус

Павел Стоименов се представи като голям зеленчукопроизводител и зърнопроизводител

Още един бизнесмен обвини Иван Ангелов в натиск и връзки с властта - 1
Снимка: бТВ

Собственикът на „Градус“ Иван Ангелов и неговият бизнес отново се превърнаха в централна тема на комисията по ревизия в Народното събрание. След като зърнопроизводителят Светослав Илчовски публично го обвини във връзки с властта и злоупотреби с тях, сега друг бизнесмен директно посочи Ангелов като човека, който контролира целия старозагорски регион.

Павел Стоименов се представи като голям зеленчукопроизводител и зърнопроизводител. Пред депутатите той обясни, че от 2007 г. заедно с брат си започнал да развива дейност в община Стара Загора.

„Сполетяха ни страшно много беди. Тези беди ни дойдоха от един картел, който се казва Г8, който е образуван от много земеделци в Стара Загора с главното ръководство на г-н Иван Ангелов, собственикът на фирма „Градус“, обясни той.

И допълни: „Ние бяхме принудени да плащаме изкуствено ниски ренти, да не купуваме земеделска земя. Офисите ни бяха запалени, беше запалена къщата на една от служителките ни“.

През годините „тази компания Г8“ искала от братята да спрат да купуват земя и да дават по не повече от 20 кг рента на декар.

„Ние започнахме да играем по техните правила до преди месец“, обясни Стоименов, като допълни, че през тази година искали да дават 150-200 кг на декар според земята. „След като обявихме тези неща, веднага дойдоха емисарите на г-н Иван Ангелов“, заяви земеделецът.

Един от емисарите директно им заявил „момчета, този път ще намажете оловото“. Поискали да продадат земята си, при което „фирма на един човек, който се занимава с пещостроенето в тецовете“ се отметнал от първоначално договорената цена.

Стоименов разказа и за незаконни действия срещу фирми, включително срещу неговата собствена – през 2014 г. тя била открадната по електронен път и ръководството на Агенцията по вписванията не пожелало да съдейства въпреки потвърждението от нотариус, че е използван фалшив договор. Така се наложило да се водят дела, а междувременно били разпродадени и имоти.

Бизнесменът разказа за италиански доматопроизводител на име Фабрицио, който по подобен начин бил сменен като управител на фирмата си в Пловдивско от друго лице… което сключило договор с „Градус“ за доставка на слънчоглед. За него авансово била получена голяма сума.

Чуждият гражданин бил принуден да напусне страната.

По същия начин постъпил и гръцкият собственик на транжорна в Луковит, в която нахълтали от ДАНС и обявили, че наличните 100 тона пилешко са със салмонелоза, макар заключението на независима лаборатория да е, че няма никаква инфекция. Наложило се собственикът на фирмата да плаща и специализиран транспорт до екарисаж за 10 лв на килограм.

Павел Стоименов обясни, че се е решил да свидетелства в комисията след участието на Иван Ангелов в предходното заседание.

„Потресе ни държанието на този господин, който беше тук. Провокира мен. Видях, че този тип е арогантен, че държи целия регион в подчинение – след като на най-висше ниво в нашата държава кара нашата държава да бъде подчинена на друга държава: с услугите, които ние сме готови веднага да дадем на друг бизнесмен, вместо да ходи в търговската палата в Анкара или Истанбул да търси помощ…“.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 136 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    276 7 Отговор
    Ако разследването опира до Гешев,язък за патроните!

    Коментиран от #114

  • 2 Ххх

    216 7 Отговор
    Започва се. Бай Ставри къде си толко години чакаш..
  • 3 Хахха

    250 5 Отговор
    А бе тоя Иван Ангелов да не би да бил цар на Българите във 21 век?Коли беси и налага правила че и лепта са му давали.ЗА КОГО ЛИ????

    Коментиран от #13, #67

  • 4 Гост

    162 5 Отговор
    Ба ги у мафиотите п'ро'ст'и!
  • 5 мишо бирата

    199 5 Отговор
    пилищаря дали ще го оставят жив от мафията гроб ?
  • 6 Тулупа работи с подизпълнители

    162 4 Отговор
    Чадъра и прибира.
  • 7 Последния Софиянец

    193 12 Отговор
    И аз затворих заведение заради чиновнически рекет.И много приятели също имат какво да кажат.Но досега нямаше на кого да се оплачем.

    Коментиран от #43, #81, #133

  • 8 Ключ

    220 5 Отговор
    Всички доказателства бързо към Брюксел, защото нашата прокуратура си е чисто ОПГ.
  • 9 РЪМПЕЗИ

    181 7 Отговор
    ЗА ДА СЕ СПРАВИМ С КОРУПЦИЯТА СЪТВОРЕНА ОТ БОРИСОВ ЩЕ НИ ТРЯБВАТ ПОНЕ ДВЕ ТРИ ГОДИНИ...ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ОБХВАНАТА...ТЪРПЕНИЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ...НЯМА ДРУГ ИЗХОД...

    Коментиран от #49, #54

  • 10 Пучо Капучо

    146 6 Отговор
    Още, още да излизат, малко са тия...

    Коментиран от #33

  • 11 Да,бе

    159 5 Отговор
    Всички срутища до сега са нищожни със срутването,което се отприщи.Задава се кална лавина,която ще ни отърве от бандата на калинкомутрите.

    Коментиран от #18

  • 12 Огъъън!

    144 6 Отговор
    Тиквениците да бъдат арестувани демонстративно и по техен маниер - на колене,главата долу! Каквото почукало,такова се обадило..

    Коментиран от #40

  • 13 Перо

    89 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хахха":

    Ами подставеното лице,винаги е бушон!

    Коментиран от #89

  • 14 Бай Ставри

    69 5 Отговор
    Мая, спри се ма, с толко много бизнестмени в една килия, нито Ив. Ангелов нито Борисов ,че имат нужда от патката, която огуява бай Ставри.
  • 15 Ахаах

    125 5 Отговор
    СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ОПАШКА ОТ РЕКЕТИРАНИ БИЗНЕСМЕНИ ПРЕД КОМИСИЯТА!
  • 16 Майна.

    134 4 Отговор
    КОЛУМБИЯ ..ряпа да яде....

    Коментиран от #35

  • 17 ГОНЗО

    130 6 Отговор
    Хващам се на бас, че до края на седмицата, още 5 ще писнат.
  • 18 Каролев

    11 28 Отговор

    До коментар #11 от "Да,бе":

    Мили Боже слезни, ела прибери ме, направи ме пепел..
  • 19 МУТРАТА ОТ СИК

    118 11 Отговор
    РЕКЕТЬОР И ПРЕСТЪПНИК Е ПЪТНИК ... ТЕПЪРВА ОЩЕ ОТ СМАЗАНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ЩЕ ПИСНАТ .... ТО ОИ СЕГА ТОЛУПА МОЖЕ ДА ГО ОПАНДИЗЯТ СТИГА ДА СЕ РАЗНИЩИ РЕКЕТА ОТ 67 МЛН ОТ БОЖКОВ
  • 20 Време е и пилещака да почне да говори

    99 3 Отговор
    за да стане защитен свидетел иначе скоро ще го пратят при мишо бирата
  • 21 безпартиен

    101 7 Отговор
    Ако си мислите,че този подход е започнал при управлението на сегашните-много се лъжете!Това е схема още от времето на 1990 .!!!Използването на прокуратура,съд също!В първите години на т.нар."демокрация" наивници които си помислиха,че имат вече равни възможности започнаха бизнес!Някои бяха прибрани за кратко на топло докато спрат с бизнеса или друг им заеме мястото!От делата нищо не излизаше,но някои прокурори "се замогнаха"!И много чужденци изгоряха,решили да вложат не малки суми в производство.Е,взеха им техниката и бизнеса!Та оттам започна всичко-от лакомията на тези със заплата от бюджета призвани да бранят законността!!!
  • 22 Всички

    42 12 Отговор
    са гербажии, не им вяреайте, мекерета!
  • 23 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    93 7 Отговор
    Чудя се, до изборите колко още бизнесмени,
    рекетирани от ГЕРБ, ще добият смелост.
    Лавината сега тръгва...
  • 24 Пич

    33 25 Отговор
    Продължавате да скачате като наивници , та човек се чуди дали Дарвин не е прав - че произлизате от маймуните . Ма кой ви брой вас бедните за живи бе ??? Всички политици от целия спектър ви презират , и само ви яздят като магарета , когато им е угодно. Ма то вие сте си такива , щом чакате да ви оправи друг , а не запретнете ръкави сами да направите нещо за себе си .
  • 25 Аз суджужи не ям, няма шкаф, няма шкаф

    64 6 Отговор
    Боко, ще каже "аз пилета не ям" и пак, ще си измиее ръцете, като Пилат Пунтийски!

    Коментиран от #32, #112

  • 26 ежко

    90 6 Отговор
    Всичките са такива-ако някой не играе по техните правила -опитват се да го смажат!Затова сме на последно място по развитие!
    Аз от днес "Градус" я забравям като фирма!Бойкот!
    Тепърва ще се приказва по тези въпроси.Още доста бизнесмени ще се изповядат.
  • 27 zorko oko

    62 8 Отговор
    Айде, ойде коньъ у рякатъ. ГЕРБ потъват към 2рото или дори 3то място в Парламента заедно, с патерицие си ВМРО, Далавери, Москов,Марешки,които като мокри котенца изпаднали от играта дори няма да им гледат на живо сеира в Парламента !
  • 28 Behemoth

    6 22 Отговор
    Ни вярвам!Ни вярвам!
  • 29 гост

    39 6 Отговор
    Пилишара много опасен. Рекети, тва онва.
  • 30 123

    50 3 Отговор
    Значи има още не са само двама рекетираните и ограбваните.Няма кой да прилага законите, корумпирана полиция, прокуратура и съд, а нама ли сигурност няма и икономически напредък и конкуренция,няма как цените в България да станат нормали, след като всичко е корумпирано и подкупено.
  • 31 VB JH fj

    10 20 Отговор
    Тоз са го рекетирали на местно ниво. Да се покаже някой който е дал нещо в собственост на член от МС или поне висш член на ГЕРБ, на техен спонсор...няма.
  • 32 В.Г.З.

    25 4 Отговор

    До коментар #25 от "Аз суджужи не ям, няма шкаф, няма шкаф":

    Това Пунтийски от Пунта Мара ли идва?!?
  • 33 Смело

    51 5 Отговор

    До коментар #10 от "Пучо Капучо":

    "Fortes fortuna adiuvat" (лат.) –Съдбата помага на смелите. Всички потърпевши да не се страхуват. Действайте точно сега, защото моментът е ценен и няма да се повтори!

    Коментиран от #34

  • 34 Браво

    41 3 Отговор

    До коментар #33 от "Смело":

    Много е вярно това. Време е смелите да се борят за съдбата на България.

    Коментиран от #66

  • 35 Смърфиела

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Майна.":

    Давай новото стихотворение веднага!!
  • 36 0707

    14 27 Отговор
    ако тази комисия малко още продължи ще наскачат много по-вече бизнесмени да се кудошат един друг . Нап и прокуратурата да се да действат. До момента основната цел не е постигната едни общи приказки без доказателства.. Едно стана ясно от господата "бизнесмен" до сега прости хорица - дали някой друг не им дърпа конците...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бай Х.Й....

    23 1 Отговор
    Много м а н г а л и беее....🤗
  • 39 Кожодера

    38 2 Отговор
    Направо си закопа баце, като си е намерил умни като него приятели
  • 40 Лупи

    40 1 Отговор

    До коментар #12 от "Огъъън!":

    Няма да е пълен арест ако и Цв. Цв. не е в кюпа.
  • 41 СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

    39 2 Отговор
    Тиквата, прасето и каскета трябва да бъдат арестувани и въдворени в ЦСЗ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ И ПРИБЛИЖЕНИ МУТРИ И КРАДЦИ!!!! ВРЕМЕ Е ДА ИЗМЕТЕМ. БОКЛУЦИТЕ!!!
  • 42 Смърфиета

    32 1 Отговор
    Г-н Павел Стоименов е първи братовчед на г-н Ивайло Мирчев. Също така се опитал да развъди щрауси заради яйцата им, но и този бизнес му откраднали, а щраусите натоварили на камион и ги преместили от Луковит някъде в Ямболско или Хасковско, стадо от 45 щрауса.
  • 43 Последния Софиянец

    3 45 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена! Само генерал Бойко Борисов ще ни спаси!

    Коментиран от #45

  • 44 Доказателства

    5 38 Отговор
    Бе дрогари.Тоя казал,оня казал...Докажете ,щото инаше е смешно вече

    Коментиран от #48

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 При бесепету

    7 22 Отговор
    Ги стреляха несъгласните или им режеха уши,пръсти.
  • 47 Гост

    1 1 Отговор
    Здравей радвам се да те видя
  • 48 Бай Ставри

    23 2 Отговор

    До коментар #44 от "Доказателства":

    Да доказва Гешев!
    Ама той е чадърът на мутрата Борисов!
    Борисов сам каза, че знаел коя е Мата Хари!
    Гешев защо не разследва, ами аз да разследвам???
    Аз не сам прокурор , нали?

    Коментиран от #51

  • 49 Оня

    14 6 Отговор

    До коментар #9 от "РЪМПЕЗИ":

    Търпение ще трябва , за да могат ГЕРБ , БСП и другите отрочета на партията майка да отидат в историята, и после в затвора !
  • 50 00000

    6 36 Отговор
    Некви фирми се карат в народното събрание , рекетират се палят се , ГЕРБ им е виновен , майко мила .....

    Коментиран от #53

  • 51 ПРАВИЛНО

    10 5 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Ставри":

    Нито аз нито ти сме прокурори и следователи!
    Не е наша работа, нали?
    Дори и разследващ журналист не дава присъда!
  • 52 Anonymous

    20 5 Отговор
    И какво излиза! Във България най-онеправдани са милионерите вземали милиони субсидии от Европа! А какво да кажем ние с гайдите!? Значи това е милионерска революция и трябва да гласуваме за тях Защото не им стигат милионите!

    Коментиран от #57

  • 53 ЛЪЖЕШ

    16 0 Отговор

    До коментар #50 от "00000":

    "Някакви фирми" ги рекетира ГЕРБ и Борисов, нали?

    Коментиран от #56

  • 54 Оптимист си

    27 2 Отговор

    До коментар #9 от "РЪМПЕЗИ":

    И то голям оптимист, ако мислиш, че за 2-3 г ще им изкараш всичко! Тия са крали и с крака и ръце! А пилето градус може да каже и как купи веригата пикадили от белгийскта делезе и какво се случи и колко пъти я препродадоха между кухи фирми и я фалираха! Колко доставчици останаха с неплатена стока и колко работници с месеци не платени заплати! А той тъне в богатство и охолство, докато е съсипал хиляди животи! А да беше само той? С перце да го галиш! Тези неща не се случват без покровителство на най високо ниво и съответно отчисления към тях!
  • 55 оня

    22 2 Отговор
    Хе хе, кеф. Започва се. Голям кеф. М.мка им тиквена. Голем кееееффффффф:))
  • 56 Идиот

    5 18 Отговор

    До коментар #53 от "ЛЪЖЕШ":

    Да но всичко това е по времето на Орешарски,а не при Борисов. Не се усети.

    Коментиран от #59

  • 57 Гайдите

    12 4 Отговор

    До коментар #52 от "Anonymous":

    Ние с гайдите сме на дъното на ЕС!
    Най бедните!
    С руска енергийна примка на шията!
  • 58 Да си спомним преди ГЕРБ

    9 33 Отговор
    Наглите,Чуковете,Кирките, Джиджи обираше банки като по филмите,лихвари,мутри,стрелби.Сега ходите спокойно по улиците нали?А така,ходите спокойно.Значи,че тая Мая пчелата може да успива само млади хора,които нямат спомен,какво беше преди ГЕРБ.Бойко ги подкара наред ,та създадоха ОФ срещу него,щото им спря крана тотално.Всички циркове на Мая са смешни

    Коментиран от #61, #64, #69

  • 59 ЛЪЖЕШ

    22 1 Отговор

    До коментар #56 от "Идиот":

    какъв Орешарски?
    От 10 г. ОПГ-ГЕРБ и Борисов са на власт, нали?
    Пропадна метрото!
    Пропадна автомагистрала Струма!
    Всичко строено от Борисов пропада!
  • 60 XAAXAAAXA

    6 5 Отговор
    Пак м а н г аcл някакъв
  • 61 ежко

    12 4 Отговор

    До коментар #58 от "Да си спомним преди ГЕРБ":

    То това не зависи от ГЕРБ.Ако не беше ГЕРБ -къде-къде по напред щяхме да сме!

    Коментиран от #65

  • 62 Корупция

    20 2 Отговор
    Продължавайте да купувате пилета Градус-оплетени в корупционни калчища! Да ви е сладко!
  • 63 Господинът 300кгмов бизнесмен

    6 7 Отговор
    Да каже от къде са му парите ,за да е станал бизнесмен.С пестене вероятно от банички?

    Коментиран от #72

  • 64 избирател

    9 8 Отговор

    До коментар #58 от "Да си спомним преди ГЕРБ":

    Aз щe глacувaм зa Хриcтo Ивaнoв!
    Само Да България нaритa Дoгaн!
    Нa чacтния му плaж нa caрaитe в Рoceнeц!
    Нaли?

    Коментиран от #68, #71

  • 65 В кое?

    2 13 Отговор

    До коментар #61 от "ежко":

    Ти май не помниш,какво беше преди ГЕРБ?
  • 66 Смело

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "Браво":

    Амин! Все си мисля, че ако и ВБ , както и другите големи играчи(сега неудобни) разкажат всичко, нещата най–накрая ще се променят коренно, и то за добро на целия български народ.
  • 67 Де да беше само Иван Пилето

    18 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахха":

    Много са. Не са само той. Няколко човека са като него, които са окупирали почти всеки един сегмент. Строителство, съобщения, пътища, енергетика, земеделие итн итн ..
  • 68 Това беше сценарий

    2 8 Отговор

    До коментар #64 от "избирател":

    И му отвориха изборните секции в Турция на Ердоган,точно Ицката Бойкикиев

    Коментиран от #76

  • 69 да ти е ясно

    11 2 Отговор

    До коментар #58 от "Да си спомним преди ГЕРБ":

    простотията,корупцията и кражбите,които гербавите насадиха в България нямат аналог,нито при правителствата преди тях,а още по-малко и по света!

    Коментиран от #75

  • 70 българина

    19 1 Отговор
    все едно шефа на мерцедес или бмв да обяснява в Райхстага как са приятели с Меркел и й звъ ят за вноса на части от Китай!?! това каза боклука Ангелов пред комисията а Гешев го приема за нормално, както и простия герберски електорат, това е скандалното и недопустимото. само за това трябва да арестуват бмб и ангелов на секундата! колко фирми могат да звъня на МП за каквото й да е?
  • 71 Христо Иванов

    10 5 Отговор

    До коментар #64 от "избирател":

    Беше единствения министър които сдаде поста поради несъгласие с прийомите на БМБ.
  • 72 Шиши

    7 2 Отговор

    До коментар #63 от "Господинът 300кгмов бизнесмен":

    Знае се, че пачките и кюлчетата на Борисов са от пестене на банички.
    На този парите са
    от трохите на баничките
    на Борисов, нали?

    Коментиран от #73

  • 73 Ама какви пачки

    2 8 Отговор

    До коментар #72 от "Шиши":

    Като него го няма на снимките до никакви пачки ?Него до пачки видя ли го?

    Коментиран от #80

  • 74 Гай Турий

    18 4 Отговор
    Народът не вижда ли, че цялата държава е прецакан, ако не плащат на мутрата. какво стана с Черепа?
    Спря да плаща, отказа да им даде 50 % и го погнаха. И какво, подлогата, който е лазел под него, Найденов, с помощта на мутрата му открадна бизнеса. И толкова нагло рекламира и купува всичко. Уинбет, Ефбет навсякъде. Ами по всяка вероятност снася 50 % на мутрата, иначе няма да го бъде. Така или иначе половината пари ще отиват при мутрата, затова рекламира щедро. Прави някакви врътки, уж разходи за реклама...
  • 75 А убийствата преди герб

    5 13 Отговор

    До коментар #69 от "да ти е ясно":

    Отвличанията,изнудванията,наркотиците?Забравили сте или сте малки и не помните и ви манипулират.Тия са още по-лоши ,които ще ги сложите

    Коментиран от #84, #131

  • 76 хаха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #68 от "Това беше сценарий":

    Сценарий беше Борисов с патерици в Парламента, нали?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 787878

    2 8 Отговор
    Който е загубил в конкуренцията сега реве като вдовица за .....

    Коментиран от #91

  • 80 СМЕШЕН си ТРОЛЕ

    10 2 Отговор

    До коментар #73 от "Ама какви пачки":

    Смешен си Боко Тролчо!
    Самият Борисов каза по БНТ, че знае коя е Мата Хари!
    Нали?

    Коментиран от #88

  • 81 Ахааа

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    На оная барака заведение ли викаш?
    Никой не те е карал да затваряш, просто си фалира - мизерия, фалшив алкохол...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ЗАКОН и РЕД

    11 3 Отговор

    До коментар #45 от "ЗАКОН и РЕД":

    Борисов е престъпник!
    И троловете му също!
    Блъскат минуси срещу действащ и неотменен закон!

    Учудващо ли е тогава,
    ширещото се беззаконие
    при управлението на Борисов?
  • 84 да ти е ясно

    10 2 Отговор

    До коментар #75 от "А убийствата преди герб":

    ти, сикаджията с фирма ипон ли имаш в предвид,който задкулисниците от дс направиха главен секретар на мвр, после кмет на софия и на края министър-председател?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Приветствие

    5 2 Отговор
    Здравейте чалгари!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Смешен си ти

    5 1 Отговор

    До коментар #80 от "СМЕШЕН си ТРОЛЕ":

    За кюлчета ли говорим или за жени?Да не прескачаме от една тема в друга,а?

    Коментиран от #94, #99

  • 89 оня

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Перо":

    Да видим бушоните какво ще им спретнат:))
  • 90 За 10 години какви са ги надробили ГЕРБ

    9 2 Отговор
    Изгубеното време от една декада ще се окаже, че може да събере томове за криминални романи, коя от коя по-страховити! Нямаме нито полиция , нито прокуратура, за да свършат нещо по въпроса!
  • 91 Мдааа

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "787878":

    Загубил при конкуренцията с пачките за чекмеджето на Борисов...Мдааа...
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 факт

    6 17 Отговор
    ТАКА Е КОГАТО МАЯ МАНОЛОВА ВМЕСТО ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗА КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА (БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ)СЕГА НИ ПРЕДСТАВЯ КОСТИНБРОД -2.САМО ЧЕ КШАРЕВСКИТЕ И СВИДЕТЕЛИ СЕ ОКАЗАХА ПЪЛЕН ПРОВАЛ(ИЛЧОВСКИ СЕ ОТКАЗА ОТ ВСИЧКО КОЕТО ГОВОРИ ПРЕЗ ПЪРВИЯ ДЕН И НАКРАЯ ПЪЛНО НАСИРАНЕ С КЛИПА КОЙТО ГЛЕДАЛ ПРЕЗ 2017г САМО ЧЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ МИНЮ СТАЙКОВ Е БИЛ В АРЕСТА 2018г.ПЪЛНИЯ ПРОВАЛ НА ПРЕСТЪПНИЧКАТА МАНОЛОВА И НЕЙНИТЕ КУКЛОВОДИ СЕ ОПИТВАТ ДА СПАСЯТ С НОВ КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛ КАТО НАСИЧАТ МЕДИЙНОТО ВНИМАНИЕ КЪМ НЕГО ВМЕСТО ДА ПИТАТ ИЛЧОВСКИ ЗАЩО ЛЪЖЕ.НАУЧИЛИ СА ГО НОВИЯТ КОШАРЕВЕЦ ДА НЕ СПОМЕНАВА ПЪЛНИ ИМЕНА И ДАТИ (ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЯМА НИТО ЕДИН ПРЕДСТАВЕН ДОКУМЕНТ) А САМО ГОЛИ ОБВИНЕНИЯ.ФАШИЗМА НАСТЪПВА .ТАКА Е БИЛО ПО ВРЕМЕТО НА ХИТЛЕР В ГЕРМАНИЯ.

    Коментиран от #122

  • 94 СМЕШЕН си ТРОЛЕ

    5 1 Отговор

    До коментар #88 от "Смешен си ти":

    Не прескачаме.
    Кюлчетата и Мата Хари са скачени съдове, нали?

    Коментиран от #95

  • 95 Добре

    4 2 Отговор

    До коментар #94 от "СМЕШЕН си ТРОЛЕ":

    И защо няма обща снимка а поотделно,а?Защо не помислиш малко ?Чупете се главите, ваша работа

    Коментиран от #103

  • 96 БЪЛГАРОФИЛ

    8 17 Отговор
    ЕЙ ХОРА ! КАКВО СТАВА в тази държава ! КАКВА е тази * КОМИСИЯ * ?
    КАКВИ СА ТЕЗИ бизнесмени ? КАКЪВ е ТОЗИ парламент ? КАКВО е това * ПРАВИТЕЛСТВО в ОСТАВКА * ? Що за ПРЕЗИДЕНТ е радев ? КОЙ се ПОДГОТВЯ да ни УПРАВЛЯВА : мунчовци, чалгари, боковци, сестри галеви, гноми, курнелии, данчоментовци ?... ВИДЯХМЕ ГИ в НАЙ-КРАТКИЯ ПАРЛАМЕНТ !!! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 97 с5т бд6

    8 2 Отговор
    Боце си заминава това е решено и в сараите
  • 98 уууууууууууу

    7 7 Отговор
    ЧАЛГАРИ, ВЪН!
    Оставка, съд, затвор!
  • 99 Ти си Боко трол

    8 1 Отговор

    До коментар #88 от "Смешен си ти":

    Пръв Борисов свърза кюлчетата с Мата Хари, нали?

    Коментиран от #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Арменяк

    5 14 Отговор
    Този индивид просто не знам откъде го изкопа МаяМа. Евала за находката Гьонсу рат и с високо чело като на кръстоска между амеба и чехълче. Тези в тази комисия станаха като партизаните от Народния съд след 9-ти септември.

    Коментиран от #106

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Има има

    9 4 Отговор

    До коментар #95 от "Добре":

    Има обща снимка ! Гювдята Борисов спи като прасе!

    Коментиран от #107

  • 104 Гфгфгф

    2 2 Отговор
    Скоро очакваме оранжева революция.Добре че съм член н БЗНС
  • 105 Бе ти не ми давай оценки

    3 3 Отговор

    До коментар #99 от "Ти си Боко трол":

    Не си дорасъл.Чупете си главите казах и приключих темата.

    Коментиран от #108

  • 106 ФАКТ Е

    9 2 Отговор

    До коментар #101 от "Арменяк":

    Построеното от комуниста Борисов и ОПГ-ГЕРБ пропада!
    Пропадна метрото!
    Пропадна автомагистрала струма!
    Пропадат колите ни в дупките по улиците!
    Пешеходците се спъват в пропадналите плочки на тротоарите!

    Българите пропаднаха на дъното на ЕС!
    Най-бедните!
    С руска енергийна примка на шията!
  • 107 Това не е обша снимка

    1 2 Отговор

    До коментар #103 от "Има има":

    А крупен план.Но трябва малко още мозък,за да направиш разлика.

    Коментиран от #110, #113

  • 108 Чаушеску

    8 1 Отговор

    До коментар #105 от "Бе ти не ми давай оценки":

    Ще чупим главата на Борисов и на троловите му!
    Всичко написано в Интернет остава...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 не не

    6 0 Отговор

    До коментар #107 от "Това не е обша снимка":

    Не обща снимка!
    Трябва престъпен мозък, като на теб и на Борисов...
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 оня

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "Аз суджужи не ям, няма шкаф, няма шкаф":

    Ако, някой му опре магнум в тиквата, друга песен ще запее. Бих се нкефил:))
  • 113 СНИМКАТА

    11 0 Отговор

    До коментар #107 от "Това не е обша снимка":

    Пocтрoeнoтo oт кoмуниcтa Бoриcoв и OПГ-ГEРБ прoпaдa!
    Прoпaднa мeтрoтo!
    Прoпaднa aвтoмaгиcтрaлa cтрумa!
    Прoпaдaт кoлитe ни в дупкитe пo улицитe!
    Пeшeхoдцитe ce cпъвaт в прoпaднaлитe плoчки нa трoтoaритe!

    Бългaритe прoпaднaхa нa дънoтo нa EC!
    Нaй-бeднитe!
    C руcкa eнeргийнa примкa нa шиятa!
  • 114 Антимафия

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Това расте , като мега дело ,
    срещу Корупцията в България?
    Тук е нужен здраво мислещ,
    и читав прокурор от Чужбина?
    Да поканим един от Скандинавия или Германия?
    Тук трябва да се арестуват 3-4 000 човека веднага?
    кой Българин ще се наеме , да направи това нещо?

    Коментиран от #119, #121

  • 115 Василева

    1 11 Отговор
    29май 2013 година до 6 август 2014 година управлява Орешарски, следва служебното правителство ипосле Борисов.

    Коментиран от #124

  • 116 Лошо много лошо

    9 0 Отговор
    Градос е касата на тиквата , по лош от Илия Павлов
  • 117 Пиле в калчища

    8 0 Отговор
    Боко ,оаках се-помогни ми.Ще ти пратя плей.мейки за белот и МЕСИ от Барселона да ритате топка.
  • 118 Haha

    10 0 Отговор
    Аз пък "градус продукти" не съм ползвал никога, защото са бок.лук.
  • 119 Перо

    8 0 Отговор

    До коментар #114 от "Антимафия":

    Нужни са промени и реорганизация на ВСС и прокуратурата. После обвиняеми лесно ще се намерят!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 стоимен

    14 0 Отговор

    До коментар #114 от "Антимафия":

    това си е наше българско дело и трябва ние сами да го приключим!от другите държави може да поискаме съдействие за банковите сметки в чужбина на крадливците!
  • 122 1902

    10 1 Отговор

    До коментар #93 от "факт":

    Кой да я съди бе тАпчо, на Боко прокуратурата съсипа всичко, дали тот зависимост, дали от корупция, дали от некадърност, ... избери си сам причината. Тази прокуратура не може/не иска да произведе едно годно обвинение. Така че, Костинбродската афера не е провал на Мая, а на прокуратурата, истинската, непристрастна прокуратура, тАпчо.
  • 123 Сърп и чук

    12 0 Отговор
    След установяването на Тикватура - 1 през лятото на 2009 г., тук някъде един господин, чужд на общия зоологически ентусиазъм, написа коментар какво ще се случи при управлението на мутрите. не помня всичко, но ме впечатли тогава израза - ,,много хора ще си загубят бизнеса" ....
  • 124 2901

    5 1 Отговор

    До коментар #115 от "Василева":

    ВасИЗНАСилена, не си проповядвай глупостите, твоята сила е другаде.
  • 125 "Добре дошъл във България

    10 0 Отговор
    приятелю млад.......".Значи от ДАНС са нахълтали и лъгали и заставяли... ДАНС чиито началници на отдели продават наркотици съвместно с шефовете на ГДБОП и подчинените им служители.....нееее това не може да е истина....в България ли бе....а стига бе...!?!?!.....?!??!!!.....изтрийте този коментар ако е лъжа
  • 126 Бгг

    11 0 Отговор
    Е значи европарите са отишли в правилните хора.
    Не , че не го знаехме. Ама само какви имена имаха европрограмите , като " развитие на селските райони " или " къщи за гости " или " млад фермер" - Това се нарича ЕВРО ЛИЦЕМЕРИЕ .
  • 127 Василева

    3 6 Отговор
    Фирмата му е открадната януари 2014 при управлението на Орешарски.Успял е да си я върне .Това го пише в интернет.Четете първо.
  • 128 Бил Гейов

    3 1 Отговор
    Бил Гейтски е виновен...
  • 129 chi

    7 0 Отговор
    Почна се!
  • 130 бай ставри

    0 0 Отговор
    бай Ставри съм от бобовдолския и чекам да ми пратите пилето булка ще го правим
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Един

    0 0 Отговор
    Този юнак като отвори дума за рентите що не вземе събранието да се самосезира и да провери какъв картел за рентите има в Южна България и какви имоти имат собствениците на кооперации
  • 133 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    На всяка манджа мерудия, да не ти затвориха битката дето печеше кебапчета?

    Коментиран от #134

  • 134 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "Алфа Вълкът":

    *бутката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове