14 Май, 2021 16:14 5 072 54

Каракачанов захапа Зоран Заев

  • красимир каракачанов-
  • зоран заев-
  • северна македония-
  • българия

Кой Ви е учил толкова много да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек

Каракачанов захапа Зоран Заев - 1
Снимка: БГНЕС

Отишъл вчера Заев при гърците, които двадесет и кусур години блокираха Македония за всичко, за което можеха, за да им иска подкрепа срещу България. Казал също, че българската позиция била, внимавайте - смешна!

Това коментира във "Фейсбук" лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Знам, че премиерът Заев няма елементарна „пойма“ (на сръбски – понятие) от история. За Гоце Делчев е чувал нещо - факт, но всичко останало му е мътно, колкото мътна е и муртинската матеница. Но колкото и да не разбираш от история, не може да продължаваш да се правиш на ударен и да казваш, че българската позиция по историческите въпроси е смешка, или че не си очаквал, че България можела заради тях да блокира Република Северна Македония за преговорите с ЕС.

Друже Заев, аз лично поне 20 пъти съм Ви го казвал и най-братски предупреждавал, че ако Вие не промените отношението си към България и не прекратите тормоза над българите в Македония - ветото е неизбежно!

Вие, уж го разбирахте, уж казвахте, че щели да се променят нещата след изборите Ви, след референдума Ви, след еди-какво си и накрая - едно голямо... нищо! Надявахте се, че с Вашите селски тарикатщини ще ни излъжете, че българите пасем трева.

Кой Ви е учил толкова много да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек, а Вие да продължавате да не спазвате Договора за добросъседство и да градите Вашата държавност на база на омраза срещу всичко българско? Знам кой, всъщност... Същият този Ви е научил и на друго - да имате самочувствие и самоувереност на библейски месии.

Само че колкото тези „качества“ помогнаха на Вашите учители, толкова ще помогнат и на Вас. Вижте ги, та те изпълниха предсказанието на пророчицата, разсипаха си държавата и отново се събраха под една круша. Жалко! Но Вие вървите по техния път.

Спрете се, осъзнайте се, не вярвайте, че някой някога ще успее да натисне и принуди България и българския народ да предадат собствената си история, общата ни история - българската история!

Тази работа няма да стане както си го мислите и за това гарант е и ВМРО и целият български народ!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    28 72 Отговор
    Друже Шкембе войвода и пойма си нямаш че България вече не те иска.

    Коментиран от #49

  • 2 миш

    19 47 Отговор
    Тоя,като КОЙ ЗАХАПВА НЯКОЙ?Господин никой.
  • 3 чешит

    32 22 Отговор
    АРТЕЛЧИКА НА БОРИСОВ.

    Коментиран от #5

  • 4 Боко Хуниърс

    40 21 Отговор
    Къде са самолетите, корабите и танковете дебелак ?
  • 5 Без майтап

    15 24 Отговор

    До коментар #3 от "чешит":

    Вицове за "Буда" Борисов

    Гатанка:

    -На стената виси, щрака и смърди.
    Що е то?

    Отговор:
    -Стенен часовник.

    -Но защо смърди?
    -Защото е подарък от Путин на Борисов.
    Заслуга за безплатният руско турски газопровод за Сърбия.
  • 6 Венци

    63 16 Отговор
    Браво Каракачанов!! Много добре си го казал и този път!!

    Коментиран от #43

  • 7 Железаров

    40 7 Отговор
    Каракачанов с коментари във фейсбоклука,нищо няма да постигнеш.Трябва да го натиснеш с шкембака на некой дувар,тогава ще разбере кво му приказваш.

    Коментиран от #35

  • 8 така

    32 19 Отговор
    ШКЕМБО НЕ ОТВЛИЧАЙ ВНИМАНИЕТО,КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ В САЩ ВМЕСТО ДА КУПИШ МЕДИЦИНСКИ ХИЛИКОПТЕРИ И ЛИННЕЙКИ,ЗА ДЕЦАТА И ПЕНСИИТЕ.
  • 9 Без майтап

    29 4 Отговор
    Вицове за "Буда" Борисов

    -Господин Борисов,
    защо македонци и руснаци говорят на старобългарски?
    -Защото не са глухонеми!

    -Господин Борисов,
    защо македонци и руснаци пишат с български букви?
    -Защото не са неграмотни!
  • 10 баджо

    15 21 Отговор
    не те искат шкембе не ти ли стана ясно
  • 11 Made in Bg

    36 9 Отговор
    Въпреки падането им в мойте очи на ВМРО и Каракачанов ,това е добре казано 👍
  • 12 Съдията Дред

    21 11 Отговор
    Избори идват, човека трябва постоянно да е в новините. Иначе е прав. Но можеше , докато е на власт, да подпише с макетата договор подобен на гръцкия - всеки проблемен въпрос подробно описан как се решава. Вие с Баце подписахте договор в стил на писмо за намерения, и сега се чудите - Що така, бе Миме?

    Коментиран от #22

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 македонец

    36 6 Отговор
    Изключително точно казано!
  • 15 Крадливо Шкембе

    17 17 Отговор
    Връщай 6-Те.. Милиарда за менте самолети
  • 16 щаб за честни избори в България

    16 7 Отговор
    Слушах ги тази сутрин ! ... “патриотите” ...
    Готови са на ВСИЧКО ! За да влезнат в парламента !
    С ВСЕКИ ! От ляво , от дясно , в средата !!!
    САМО да влезнат !!!
    ВенСЕРЕМос !!!
  • 17 След като

    16 14 Отговор
    Комунистите чрез резидента на рассията - радеф, докопаха властта, макетата надигнаха глава и знят че антибългаризма им може и да мине при служебното правителство
  • 18 Мимч

    28 5 Отговор
    За това му изказване,можем да го приветстваме,че действително,не се връзва на македонските им номера и няма да им отстъпи. По този въпрос и цяла България трябва да сме обединени и да не се поддаваме на натиск.Зайчо обиколи цял свят да се моли да ни натискат,та последно и при гърците.Смешник ,а беше уж и на бай Бойко приятел,нали.....ама не....

    Коментиран от #51

  • 19 Hoho Boho

    10 14 Отговор
    Защо обръщате внимание на тази гербаджийска патерица?
  • 20 АНОНИМЕН

    21 1 Отговор
    Каракачанов да си прочете в историята зa кaквo ca били Бaлкaнcкaтa и Мeждуcъюзничecкaтa вoйни през 1913 година!? В Бaлкaнcкaтa вoйнa cъюз мeжду Бългaрия, Гърция, Чeрнa гoрa и Cърбия биe Ocмaнcкaтa импeрия!
    Веднага още същото лято е Мeждуcъюзничecкaтa вoйнa, в която cъюз мeжду Гърция, Cърбия, Чeрнa гoрa, Румъния и Ocмaнcкaтa импeрия биe Бългaрия! Тaкa чe нямa дa e зa първи, нитo щe e зa пocлeдeн път Гърция дa ce врътнe cрeщу нac! Зaщo нa гърцитe да им e първa грижa дa глeдaт нaшия, a нe тeхния coбcтвeн интeрec!? Щe ce рaдвaм мнoгo дa ce oкaжe нaкрaя, чe грeшa, нo нaдaли?! Ще видим!

    Коментиран от #34

  • 21 нннн

    12 12 Отговор
    Ха! Господин Каракачанов, бивш търговец на паспорти, "захапал" премиера на Македония. (?)
  • 22 православен

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Съдията Дред":

    ти чел ли си писмото или така си ляляш щото си чул нещо от некоя баба на пейката пред блока. Евала на каракачанов за точната и ясна позиция, която много точно им го каза на промитите мозъци покрай Вардара, а и за И. конвенция ако не беше ВМРО да виете до небесата и да проклинате дето имате деца, а и знам родители дето ще режат глави на джендъри по скоро от колкота да приемат тази безумщина
  • 23 И ОТНОВО

    6 11 Отговор
    Чеверме войвода изплува отново с мантрите си.Едно и също толкова години.На изборите народа ви показа среден пръст,който ти много харесваш,но на следващите изборите ще го усетиш,ама отзад от към гърба много яко.
  • 24 старшинката

    3 19 Отговор
    Кой дава право на тоя давул да говори от името на българския народ?! Я да се изкаже нещо за задължителната военна повинност и да направи едно коремно на лоста!
  • 25 Ние

    14 5 Отговор
    Затова сме на това положение човека говори за македонците те го плюят за какво ли не. Затова северните македонци ще си правят каквото искат и ще ни плюят както искат.

    Коментиран от #53

  • 26 Вето за РСМ

    12 4 Отговор
    Браво за позицията срещу марсианците от РСМ ,защото това трябва да бъде позицията на всеки българин ,но никога повече в политиката,защото доказа че може да бъде лакей на САЩ и патерица на ОПГ ГЕРБ
  • 27 Павел пенев

    13 4 Отговор
    Браво Краси. Много точно и ясно казано. Не обръщай внимание на простаците от сайта,които очевидно са просръбски или обикновени македонски мекерета. След изборите в новото правителство,настоявам да има човек с ранг министър, който да отговаря пред ЕС за присъединяването на Македония,контрол на техните избори и процеса на преброяване за да се види колко са българите там. Със неграмотника Зайо Байо никакви преговори.

    Коментиран от #50

  • 28 Пламен

    8 2 Отговор
    Истински късмет е че не кандидатстваме ние за член на ЕС. Не ми се мисли какво щяха от нас да искат......
  • 29 Дончо

    4 2 Отговор
    Пак се е напил и му се хапва ...
  • 30 БГ Маке

    11 5 Отговор
    Всичко идва от Кремъл Там е мътят водата меко казано
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Doko

    6 7 Отговор
    Kaракоч вече няма думата. Май мисли като Боко, че е още в управлението на държавата. След 11 Юли ще е аут завинаги, барабар с другите патерици...
  • 33 бай Даньо

    9 2 Отговор
    Каракачанов започни да обясняваш бавно и ясно на новата талибанска и безхаберна власт която идва че аха някой е посмял да предаде България на мънкитата и ВМРО е започнало да се разправя с предателите като в началото на 20 век ...

    Коментиран от #39

  • 34 бай Даньо

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "АНОНИМЕН":

    Не да има вероятност а е гарантирано че гърците ще се врътната против нас и това да ние хак за глупостта когато ние ги подкрепяхме пасивно гърците в техния спор за името. По каква причина България не отвори една дума в тоя спор за името в който по същество Гърция монополизира името Македония!? Сякаш никога не са живели българи в Македония оставяне настрана историческия факт че населението преди Балканските войни е предимно българско!? Каква беше цената на нашата подкрепа тогава за Гърция!? Никаква нали защото сме тежки дураци. България трябваше да застане зад македония в спора за името (за да сме добрите един път) а днес да отстояваме нашия интерес ( лошите само днес) . Докато ние Ганчовците бяхме два пъти лоши без да го изтъргуваме за нещо нито с гърците нито с мънкитата ... ало!? Днес гърците ще играят доброто ченге ( за мънкитата) и ще прилапат още проникване на гръцкия бизнес в РСМ ( овладяли са малаките почти всичко, докато Ганчо дреме) и пари от Европа за съвместни проекти които ЕС ще им даде и мънкитата нямат да им слагат спирачки като на нас... защото гърците имат едни карти и ги играят, а Ганчо си бърка в носа тях... Защо България не подкрепи Македония за името но в замяна на икономическо обвързване , български бизнес , транспортни коридори още тогава!? Какво чакахме!? Ганчо !? Ако не харесвам Бойко е за тия глупости , но не вярвам че някой по добър ще го смени.
  • 35 Хлъц

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Железаров":

    За другото,не знам,но в конкретния случай е абсолютно прав.Дали ще влезе в НС,или не е отделен въпрос.Но който и да бъде в бъдещия МС, спецално по въпроса със секънд хенд българите,трябва да подържа тази линия.Нашите работи вътре,са си наши! Но навън не трябва да има никакви промени,под натиск или конюктурни съображения.
  • 36 dfu

    3 2 Отговор
    Македонският въпрос му е единствения плюс на Шкембе войвода.
  • 37 Ей брате шкембевоевода

    3 3 Отговор
    Дали Заев ги смятат булгареъо за балъци ,не мога да кажем!!Ма ти и кривогледия джамбаз със сигурност!
  • 38 ЛЪЖЕЦ

    3 1 Отговор
    ЗАХАПАЛ ГО Е ДРУГ ПЪТ - ЗАЕДНО КРАДАТ ОТ ТЕСКЕРЕТА - ОБВИНЕНИЕТО Е ЗА 800 МИЛИОНА ЕВРО ОТКРАДНАТИ ОТ ТЕСКЕРЕТА КЪМ КАРАКАЧАНОВ !
  • 39 чичо скрюч

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "бай Даньо":

    Какво общо има ВМРО от началото на 20 век ,със сегашното на което е войвода един дунавски плондер- син на висш офицер от ДС и УБО?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Венци":

    Caми cмe cи винoвни
    1. Миниcтърът нa прocвeщeниeтo в Бългaрия 1881 – 1882, историкът "специалист" по Българска история, прoф. Ирeчeк, e aвcтoунгaрcки шпиoнин oт вoeннoтo рзузнaвaнe...
    2. прoф. Вacил Злaтaрcки, кoрифeят нa Бългaрcкaтa Иcтoрия, e рeктoр нa CУ и същевременно е руcки aгeнт...Видeн "визaнтoлoг", въпрeки, чe тaкaвa държaвa Визaнтия никoгa нe e cъщecтвувaлa...
    3. Бeшeвлиeв, eдин oт великите cъздaтeли нa "ПРAБЪЛГAРCКAТA OРДA НA ХAН ACПAРУХ" e пък видeн гъркoфил...
    4. .....чeт нямaт прoдaжницитe!

    OФИЦИAЛНAТA бългaрcкa иcтoрия e пълнa фaнтacмaгoрия, cътвoрeнa oт чужди aгeнти и бългaри-прoдaжници. Имeннo пo тaзи причинa ca възмoжни вcякaкви мaнипулaции c нeя, eдни вчeрa, други днec....

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Шамара

    6 2 Отговор
    Абе вие нормани ли сте бе човека застава зад интересите на България, за нашите интереси!!! А вие плювачи на коя страна сте? Като ви слушам на всяка една само не на Българската! Много, ама много сте жалки направо трагично!
  • 46 PRASIMIR PRASETO

    0 4 Отговор
    Прасчо когато прасеуо порозовее и тежи се коли природата говори.. не го трийрите ссъдържанието до точките АМАН ОТ КУКАВЕЛИ И АЛКОХОЛИЦИ
  • 47 Любен Стойков

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Точно в десятката!!! Но да добавя - Който се кланя на чужди светии, поднася хляб и сол на окупаторите, празнува победите им, мачка своите герои той никога няма да има своя победа която да празнува нито свои свети герои. Единствено робът се гордее с покорството си и затова ще умре като роб. Долу МОЧА! Който защитава МОЧА е роб. Робите нямат националност. Затуй и ние нямаме нито национална чест нито национална държава. Имаме само государь, комуто се кланяме доземи в беднотия и простотия.
  • 48 Пенсионер - стрелец

    2 1 Отговор
    ШИШО, БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПОХАРЧИ МАКЕДОНИЯ, АМА ТИ КАЖИ ЗАЩО ПРОДАДЕ ВОЕННОТЕ ПОЛИГОНИ, ЗАЩО НАБУТА ДЪРЖАВАТА С МОРАЛНО ОСТАРЯЛО ОРЪЖИИЕ И НАЙ ВЕЧЕ ЗАЩО ПРЕДАДЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ? ТЕ ВСИЧКИ СА ЗАПАСНЯЦИ, И РАНО ИЛИ КЪСНО ДЪРЖАВАТА ЩЕ ГИ ПОВИКА СРЕЩУ ЦИГАНСКАТА НАПАСТ!
  • 49 Дали го искаме или не- си е

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    наша работа. Вашата е да станете хора.
  • 50 И на теб

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Павел пенев":

    главата не ти е на мястото. Откъде пък го измисли-министър, отговарящ за присъединяването. И как ще оправи този министър кривините на макетата-с намеса във вътрешните им работи? То ние себе си не можем да оправим! Стига глупости! Съзряването на зелените инатливи македонски кратуни трябва да продължи. Да ги работят албанците. Заслужават си го.
  • 51 И на теб

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мимч":

    главата не ти е на мястото. Откъде пък го измисли-министър, отговарящ за присъединяването. И как ще оправи този министър кривините на макетата-с намеса във вътрешните им работи? То ние себе си не можем да оправим! Стига глупости! Съзряването на зелените инатливи македонски кратуни трябва да продължи. Да ги работят албанците. Заслужават си го.

    Коментиран от #52

  • 52 Не е до Мимч. До Павел е.

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "И на теб":

    Коментара за главата.
  • 53 Вие

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ние":

    не смесвайте нещата. Позицията му към Заю баю е правилна, но ролята, която изигра във взаимоотношенията си със САЩ му изяде главата. Лакомията често се свързва с предателсттвото и тогава греховете са непоправими!
  • 54 ФАКТИ

    1 0 Отговор
    Добре му го е казал. Браво...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове