18 Май, 2021 11:46 10 612 75

Рашков: Някои ръководители в МВР не могат да отговорят на елементарни въпроси

  • бойко рашков-
  • мвр-
  • избори

За изборите МВР ще вземе много строги мерки, каза той

Рашков: Някои ръководители в МВР не могат да отговорят на елементарни въпроси - 1
Снимка: БГНЕС

МВР е най-силният орган в правителството. Така че, съвсем логично и съвсем нормално е да играе водеща роля в промените, които трябва да се извършат в нашата страна и са по искане на българските граждани. Това заяви в интервю за БНР вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Тежката задача за противодействие на престъпленията, свързани с упражняването на политическото право на всеки гражданин да избира и да бъде избиран, е в МВР, подчерта Рашков.

На въпрос наясно ли са в МВР кои са горещите точки на купуване на гласове Рашков увери, че се прави анализ на наличната до момента информация.

Относно освобождаването на бившия вече главен секретар Ивайло Иванов, в мотивите за което присъства и полицейското насилие по време на протестите миналото лято, Бойко Рашков поясни, че неговата лична оценка за случилото се тогава е в качеството му и на професионалист, и на гражданин.

„И се възмутих, както множество други граждани – че бият младежите, които бягат от нашата страна. По този случай обаче впоследствие се оказа, че няма никакво сериозно отношение – с бития студент, бития журналист и други. И сега, когато се промени политическата обстановка, хората започнаха да напомнят за тези случаи. Защо? Защото към онзи момент играеха пинг-понг от МВР към прокуратурата и обратно, уж извършват проверка на случаите.“

Вътрешният министър очаква детайли, за да се види „дали действително е разтакавано във времето извършването на проверка съзнателно, докато започнат да отслабват във времето протестите в София и другите големи градове на страната. Вместо със загриженост и отговорност да подходи главният секретар към тези случаи, той като че толерираше тези действия на полицейските органи.“

„В такива сблъсъци действително е много сложно, но когато всички виждаме как се отделят един или двама младежи настрани, не за да се възпрат от някакви хулигански или други действия, а за да се пребият от бой – това излиза извън рамките на правата и задълженията на служителя на МВР. И по отношение на такъв, който допуска такъв ексцес в действията си, трябва да се вземат същите дисциплинарни мерки, така както ако обикновен български гражданин посегне на полицай, ние ще го осъдим“, изтъкна Бойко Рашков.

Ще се изяснява въпросът кое налага в ГДБОП през последните месеци да се правят масови кадрови размествания, посочи още Бойко Рашков.

Досъдебните производства са лицето на МВР пред другите държавни органи – съд и прокуратура, не може директорът на Националната полиция да не знае колко досъдебни дела са на производство в неговото ведомство, допълни той.

Рашков заяви, че някои от ръководителите в МВР са безупречни, а други не могат да му отговорят на елементарни въпроси.

„Всички кадрови промени, извършени в последните месеци и последната година, съм разпоредил да ми бъдат като информация представени и да ги обсъдим в ръководството на МВР, защото подозирам, че в последно време от правителството на Борисов са предприели действия, кадрови – аз съм направил до момента три такива, те са направили размествания и други кадрови промени със стотици. Затова нека много внимават онези кресльовци, политически, когато правят изказвания неподготвени.“

Ако се наложи, след внимателен преглед на работата на шефове на регионални дирекции на МВР, ще се вземат и решения за тяхната смяна, уточни вицепремиерът.

„И това е нормална и рутинна работа, тук не става дума за чистка. /.../ Аз съм убеден, че ще се наложи да сменяме ръководители. Убеден съм в това.“

Относно освобождаването на ръководителя на Дирекция „Инспекторат“ Николай Гешев Бойко Рашков коментира, че са налице данни за натиск върху проверяващи инспектори да се изкриви крайния резултат от проверките.

„Този вой, който се вдигна покрай него, очевидно е резултат, последица от факта, че този служител е бил много толериран от предишния министър на вътрешните работи. Той е бил уволнен дисциплинарно преди 3-4 години, пред мен е заповедта за неговото дисциплинарно уволнение. Уволнен е от министър Узунов (по време на предишното служебно правителство – бел. ред.).“

„Това е позорно явление, поредно, в нашето съвремие – ръководители от висок ранг на служби, които по Конституция и закон са призвани да осигуряват националната сигурност на всички български граждани, на държавата. Сменя се правителство, на което те трябва да служат, както повелява законът и, както обичам да давам за пример една поговорка: те излязоха в отпуск по време на жътва. Когато трябва да подготвяме избори и да дадем увереност на българските граждани, че вече няма да има изборни измами, те излязоха в неплатен отпуск“, заяви Бойко Рашков в предаването „Преди всички“.

„ДАНС извършваше престъпления във връзка с използването и прилагането на специални разузнавателни средства. Тези престъпления бяха толерирани от главния прокурор. Как ще искам, на какво основание – да работя с такива хора? Онези, които трябва да противодействат престъпността, извършват престъпления. И това са доказани факти. Само че те останаха ненаказани благодарение на главния прокурор, който сега са го скрили в КПКОНПИ. А другият продължава тази политика“, смята Бойко Рашков.

Рашков поясни още, че се среща с много хора, които „в тази служба, това ръководство на ДАНС са провалили като професионалисти, разгонили са ги“, а същевременно с решаващото участие на предишното правителство редица служители на ДАНС са „настанени на работа и в други структури на държавата“.

„Защо бившият министър-председател иска във всички структури в държавата да има представители точно на тази служба? Каква е целта? По такъв начин се създава един репресивен апарат, който много лесно може да се използва от правителството на Борисов. И той е използван, този апарат.“

Запитан няма ли да има сътресение за службите заради предприемане на кадрови промени министърът на вътрешните работи беше категоричен:

„Трябва да се направи всичко възможно тези служби да се пречистят, в тях да влязат нови хора, които да заработят, подчинявайки се на закона, а не на волята на един или друг.“

Във връзка с действията на прокуратурата и на главния прокурор Иван Гешев Бойко Рашков изтъкна, че „Гешев няма да има вече възможност да смята някои от силите на МВР за подчинени му като главен прокурор“.

„Такива ръководители на прокуратурата като Цацаров и Гешев на практика режат клона, на който стои прокуратурата в Република България, защото те са склонни да се подчиняват на политическата власт“, отбеляза Рашков.

В заключение вицепремиерът декларира, че за изборите МВР ще вземе много строги мерки.

„Аз ще бдя, защото това е основна задача на служебното правителство. Аз съм главното действащо лице и ще направя всичко по силите ми.“


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 134 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    128 17 Отговор
    Какво очакваш от еничари милиционери?

    Коментиран от #69

  • 2 Дельо Хайдутин

    113 11 Отговор
    Който е тъп за друга работа,става милиционер.

    Коментиран от #15, #72

  • 3 Темидец

    26 161 Отговор
    То и на теб ще ти е трудно да отговориш на някои въпроси свързани с пари и определени хотели на Слънчев Бряг и съпругата ти,но може би някой ден,ще ти се наложи!

    Коментиран от #13, #37, #49

  • 4 Garu

    175 10 Отговор
    10г МВР правеше чадър за купуването на гласове от ГЕРБ и ДПС!
  • 5 етикет

    165 12 Отговор
    "Рашков: Някои ръководители в МВР не могат да отговорят на елементарни въпроси." НЕ МОГАТ,ЗАЩОТО СА ВРЪЗКАРИ И НЯКОЙ "НАШ ЧОВЕК" ГИ Е НАБУТАЛ ТАМ. България,нищо ново под слънцето.

    Коментиран от #11

  • 6 ЗНАЕЩ

    119 6 Отговор
    МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ САМО КОГАТО СА НА ПИЩНИ БАНКЕТИ.
  • 7 Меги

    142 17 Отговор
    Рашков е най-силния министър.
  • 8 Псевдоним

    112 4 Отговор
    МВР шефовете сигурно са по-тъпи от служителите си.
  • 9 хаха

    23 140 Отговор
    Рашков онзи ден в БТВ и ти не можеше да отговориш адекватно на неудобни въпроси. Даже днес заплашваш с уволнение двамата водещи от сутрешния блок на БТВ.

    Коментиран от #42

  • 10 ШАЛТЕТО

    86 4 Отговор
    Цацаров - още ли ядеш бел леб?
  • 11 Българка

    16 92 Отговор

    До коментар #5 от "етикет":

    Той Рошко да отговори, като какъв го е играл в ДС.

    Коментиран от #47

  • 12 Всъщност

    115 6 Отговор
    Дааа, лоши дни за тиквата и хунтата му.......и ще стават още по-лоши! Да живее България!
  • 13 Помнещ

    35 8 Отговор

    До коментар #3 от "Темидец":

    Има още живи свидетели,които помним и сме потенциални свидетели за зала.
  • 14 пройчо

    86 4 Отговор
    "... Рашков заяви, че някои от ръководителите в МВР са безупречни, а други не могат да му отговорят на елементарни въпроси...."********* А някой са направо идиоти,като Цветан Цървула и кадрите Му :))
  • 15 бечев

    24 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дельо Хайдутин":

    Все пак дори да са милиционери,това не означава да са извратеняци убийци.
  • 16 onq s konq

    73 8 Отговор
    Ами толкова могат кадрите от академията в Цимеоново. Пожарникари, милиционери и охранители. Бойко спазваше принципа да не взема по умни от него. Тзатова такива са им и резултатите. Пунта мара.
  • 17 ГЕРБ НА СЪД.Лъжат ви не вярвайте на Боко

    75 7 Отговор
    ГЕРБ, ДПС, са токсични партии и са по опасни от КОВИД-19

    Коментиран от #36

  • 18 БАЙ Х@Й ‼

    41 5 Отговор
    Какво очакваше от "Ханко Брат", "Рамбо Силек" ....
  • 19 чичо

    13 80 Отговор
    Череп Рашков, ти си боклук!
  • 20 нннн

    65 3 Отговор
    Браво!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Българка

    75 6 Отговор
    "
    "Дocъдeбнитe прoизвoдcтвa ca лицeтo нa МВР прeд другитe държaвни oргaни – cъд и прoкурaтурa, нe мoжe дирeктoрът нa Нaциoнaлнaтa пoлиция дa нe знae кoлкo дocъдeбни дeлa ca нa прoизвoдcтвo в нeгoвoтo вeдoмcтвo"
    В МВР, ДАНС, ГДБОП трябва МНОГО ГОЛЯМА МЕТЛА! Всички шефове, всички некомпетентни, всички мутри, трябва да са извън системата на тези структури! Това е и гаранция за честни избори. Не може непочтени, некомпетентни да охраняват изборите! Не може полицията вместо да предотвратява, разследва и арестува дилърите и престъпниците, да им осигурява съпорт и чадър!
    Чакаме МАСОВАТА ЧИСТКА НА БОКЛУКА!

    Коментиран от #30

  • 23 ПКПредседателка

    51 4 Отговор
    Къде е Бойко
  • 24 БАЙ Х@Й ‼

    63 4 Отговор
    Там има шефове на които , ако сутрин им размениш обувките, цял ден ще се чудят ЗАЩО ИМ СТИСКАТ‼‼‼‼
  • 25 3.14К

    49 4 Отговор
    С пунта мара се приключва. Няма хък, няма мък!
  • 26 SH BG

    58 4 Отговор
    Чегъртане до дъно...!!!
  • 27 То пък

    10 60 Отговор
    тоз като го слушам каква мисъл тече, сам не знае какво говори, голям капацитет!

    Коментиран от #45, #51, #58

  • 28 нннн

    59 3 Отговор
    Това е основната разлика между Боко и Тато. Живков се ограждаше с умни глави и се вслушваше в съветите им.
  • 29 ТояЩеВиЕ...мамата

    44 9 Отговор
    Каскет,кВо чЕкаш!?
    Нахлуй в министертвото, както нахлу в Президентството , арестувай го и му скалъпи 18 обвинения!
  • 30 БАЙ Х@Й ‼

    8 16 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Лошото е , че ръководители и шефове там са все на отчет в посолството и никой не може да ги пипне ‼
  • 31 Дознател

    21 3 Отговор
    Айдеее, Кольо на ГДНП отлете.....

    Коментиран от #39

  • 32 Демократична България - Пловдив

    46 4 Отговор
    Доган да връща Росенец на България и бъдещето й на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС.. Не е редно народни представители да крадат Акватория ДПС на съд Боко и Гешев във Затвора

    Коментиран от #41

  • 33 И какво

    42 4 Отговор
    правят там , моля ? На държавна хранилка , а Ганьо гърби и плаща данъци , за да живее на ръба на мизерията и в несигурност !
  • 34 Повече министри ни трябват като...

    53 4 Отговор
    Служебният министър на МВР и тогава България ще живне и стане нормална Европейска държава.Но за да стане това сега,трябва да се сменят двамата прокурори продажници и предатели и да се започва ревизия на всичко което е ставало през годините на ,,прехода".Но първо с тези топлите още бандити,че те си точат зъбите да довършат държавата.Тези от управлението на Борисов, на съд и до дупка конфискация на масчицата която си присвоиха.Трябва да се ИЗЧЪГЪРКА тази мафия от държавата,ЗАВИНАГИ и до чисто....
  • 35 sars cov2

    6 43 Отговор
    Руски боклук...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Лост

    39 2 Отговор

    До коментар #31 от "Дознател":

    И шефа на Гранична Полиция. Вчера каза, че някои началници са ползвали служ. автомобил за лични нужди с който са катастрофирали. Но журналистите даже не се сетиха за кого става въпрос.

    Коментиран от #54

  • 40 Бибитко

    41 2 Отговор
    Я, герберските тролчета пак са се разпищели до небесата и вещаят апокалипсис, ако не продължи да царува тиквата от Банкя. На следващите избори на 11 юли обаче ще пищите още по-силно.
  • 41 Доаня

    4 31 Отговор

    До коментар #32 от "Демократична България - Пловдив":

    Ша ги върна кога Мунчо върне дрона, апартаменто и Деса на Рогатия
  • 42 Doni Brasko

    37 2 Отговор

    До коментар #9 от "хаха":

    Троле, вече каквото и да пишете няма тежест, защото лъжите ви не спряха 12 години. Разликата е, че вече след всяка лъжа веднага излиза истината и вие не можете да я скриете. Само с купени медии не става, защото се оляхте и само крадяхте. Ако бяхте направили нещо за народа сега нямаше да се криете като невестулки.
  • 43 Ал Бунди

    30 3 Отговор
    Г-нРашков, г-н МИНИСТРЕ НА МВР, стига успива хората. Бившия Глав.Сек е само един от многото които трябва да бъдат разследвани и съдени за ексцесиите по време на протестите. Разбирам ако някой е заплашил с поведението си полицай, да бъде ''респектиран'', но избирателно да се извличат протестиращи и да се пребиват пред очите на всички, за да бъдат наплашени протестиращите, това е много повече от безобразие. А ЗАЩО НА ОБЛЕКЛОТО НА ВСЕКИ ЕДИН ПОЛИцАЙ НЯМА ИЗПИСАН ЯСНО И ВИДИМО ОТ ДАЛЕЧЕ НОМЕР И ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ СЛУЖБА. ЗА ДА СЕ НОСИ И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА Т.НАР ''СЛУЖИТЕЛИ'', ПО-ТОЧНО И С ПРАВО ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО ЕНИЧАРИ. КОЙ ВКАРА ТАЛИБАНИ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ ФИРМИ МЕЖДУ ПОЛИЦАИТЕ? Не ни успивайте г-н министре. Елементарно е- отстраняване от работа и разследване на служ...пардон- еничарите които пребиваха безнаказно децата ни под колоните на МС. И после- по каушите, който за колкото е заслужил.Колкото до ''отпускарите''- във вашите прерогативи е прекратяването на отпуските, а като не изпълняват- метлата и на улицата. Така че..не ни успивайте, г-н министре.

    Коментиран от #46

  • 44 big

    20 7 Отговор
    По принцип е прав, но за съжаление не може да изпълни поставените цели. Първо: кратко време на служебното правителство и второ: в МВР и различните му служби са шампиони по нищоправене и скатаване. По отношение на главните прокурори, по Конституция нищо не може да се направи, а от там и в цялата прокуратура. В съда е същата работа!
  • 45 Doni Brasko

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "То пък":

    Не знам, ама май ти имаш много сериозен проблем, защото всички останали го разбираме
  • 46 Doni Brasko

    18 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ал Бунди":

    Никой не те успива момче. Чети внимателно какво е казал, ако трябва няколко пъти.

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 РУСЕНЕЦ

    35 3 Отговор
    Е ТАКА Е, МЪЖКАР Е ТОЯ РАШКОВ, ТВЪРДА РЪКА ТРЯБВА. НАПРАВЕТЕ СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИШНИЯТ ОХРАНИТЕЛ МЛАДЕН МАРИНОВ. А В РПУ В СТРАНАТА ПОВЕЧЕТО ШЕФОВЕ НЕ БИХА ГИ ВЗЕЛИ И ЗА ОХРАНИТЕЛИ В ЛИДЛ ИЛИ КАУФЛАНД.

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ал Бунди

    4 17 Отговор

    До коментар #46 от "Doni Brasko":

    Виж сега....не ме интересува какви ги приказва, интересува ме какви ги върши. А ги върши едни, дето са много различни от приказките му. За вече близо 60 тте ми години поне се научих да различавам кой говори само и кой върши работа. Този е от говорещите...И мерси за комплимента, ама де да бях момче..де да бях.
  • 51 да кажеш

    17 2 Отговор

    До коментар #27 от "То пък":

    кое отделение си завършил, че имаш огромен пропуск в знанията си за Бойко Рашков!

    Коментиран от #60

  • 52 Ал Бунди

    0 14 Отговор

    До коментар #48 от "РУСЕНЕЦ":

    Ако беше тоя мъжкар, дето се пробваш да ни го представяш, сега Младен Маринов щеше да е в кауша. Много бързо клекна в бъзака твоя мъжкар. Очаквахме много повече от това да ''репресира'' по чл 106 оТ ЗДС...
  • 53 Тоя Рашков е изцепка

    3 24 Отговор
    Пенсионер на 66 години уволнява друг с години за пенсия. Тоя ако беше при Борисов вече да е пътник, особенно че се намесва в четвъртата власт!

    Коментиран от #55, #67

  • 54 УВО

    15 2 Отговор

    До коментар #39 от "Лост":

    ПА САМО ШЕФА НА ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ ДА Е ПОЛЗВАЛ СЛУЖЕБЕН ПРЕВОЗ ЗА ЧАСТ ПРОМ И ДА Е КАТАСТРОФИРАЛ. ИМА И ДРУГИ КАТАСТРАФИРАЛИ ТЪРСАЧИ НА КАМЪНИ ОТ ЕДНО ГПУ С ОБЪРНАТ ДЖИП . ПОТЪРСЕТЕ ГИ.
  • 55 Айде бе

    16 3 Отговор

    До коментар #53 от "Тоя Рашков е изцепка":

    А Боко не се ли намесваше....бе направо си я избираше четвъртата власт ? Нали за цацата важеше- не се смей ти си го избра!(т.е Боко си избра главен прокурор!!)
  • 56 Перо

    22 3 Отговор
    Браво на Рашков! Само прочистване,ред и дисциплина в МВР.Пълно прочистване на калинките от последните 12 г.и преглед на кадровото обезпечаване на полицаите,според изискванията на закона и вътрешните подзаконови актове. Има много полуграмотни случаи Ицо в това министерство. Рашков върви по прав път!

    Коментиран от #66

  • 57 Перо

    21 4 Отговор
    Браво на Рашков! Само прочистване,ред и дисциплина в МВР.Пълно прочистване на калинките от последните 12 г.и преглед на кадровото обезпечаване на полицаите,според изискванията на закона и вътрешните подзаконови актове. Има много полуграмотни случаи в това министерство. Рашков върви по прав път!
  • 58 Факт

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "То пък":

    Щото си обратното на острото!
  • 59 АЗ СИ МИСЛИХ

    12 4 Отговор
    ЧЕ САМО ПРИ СОЦА НЕ МОЖЕХА ДА
    ОТГОВАРЯТ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ
    ВЪПРОСИ. УЖАС.
  • 60 Българка

    4 10 Отговор

    До коментар #51 от "да кажеш":

    Направо им кажи в кой отдел (шести) на ДС е работил Рошков.
  • 61 Ха така

    0 17 Отговор
    Този рашков е зъл по природа,пази боже от такъв човек.много го защитавате,но не мислите.какво значи хората искат промяна и аз ще им я дам.та той е служебен министър,а застава на политическа страна и говори за хора,които нямаха мнозинство и не направиха правителство.след 11 .07 ако герб,дпс и патриотите се разберат за програмно правителство какво правим тогава,много просто излизате на площада и готово,хем рашков ще ви пази и готово, вземате насилствено властта,но. Защо си играем на избори тогава.1
  • 62 Трябва

    15 0 Отговор
    да върнат на ръководни места изгонените честни кадри, че тогава да разберат някои хора в МВР дали кон боб яде. Първо, защото са били в системата и познават всички тънкости, всички злоупотреби, и второ, защото ще са готови за реванш.
  • 63 стан

    11 1 Отговор
    БРАВО
  • 64 Г-н Рашков!

    11 2 Отговор
    Размажете тия гадове! Това са мъчители, не защитници на българския народ! Схемаджии, далавераджии и безскрупулни слуги на Мутрата! Спасете ни от тия бандити с пагони! Имате нашата подкрепа и нашия глас!
  • 65 оня с коня

    9 1 Отговор
    Връзка с името на депутата от ДПС Йордан Цонев излиза от една от фирмите, които са получили 115 милиона лева кредит от Българска банка за развитие. Това съобщи пред БНР Атанас Чобанов, главен редактор на разследващият сайт ”Биволъ” и уточни, че по техни проучвания тези средства са инвестирани в покупка на хотел в Гърция, на о-в Халкидики:
  • 66 Ханко Брат

    7 0 Отговор

    До коментар #56 от "Перо":

    Еееееех Рашков, Рашков дано не си само един Донки Хот!!!
  • 67 Гербераст, оправи си граматиката!

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Тоя Рашков е изцепка":

    Нещо ти куца! Пише се "особено", а не "особенно" !!! Брей, тия полуграмотни гербери, край нямат! 😄

    Коментиран от #70

  • 68 Свидетел

    0 7 Отговор
    Този "министър" е най-компроментирания,не зная,защо си мисли,че няма да почнем да говорим?Да бъде по-обран го съветвам!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ОСОБЕННО

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Гербераст, оправи си граматиката!":

    АРЕСТИ ОКОВАВАНЕ ВЪВ ВЕРИГИ И ПЪТ КЪМ СИБИР НА КАТОРГА НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ! С КНИЖКА ИЛИ БЕЗ , НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !
  • 71 браво

    2 0 Отговор
    хакай Рашкоф!
  • 72 Потаен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дельо Хайдутин":

    Работих в хотел където снабдител беше бивш служител в полицията.Попитах го защо е напуснал с/мата на МВР при положение че такива хубави условия им предлагат:"Там е голяма простотия,пълно е само с глупаци опитващи по всякакви начини да се издигнат.Тук ми е добре".
  • 73 ХАХО ПЕРОВ

    0 0 Отговор
    ДРАГИ БЪЛГАРИ. Кой не знае че на власт са само бивши ченгета и доносници. Цял град ЛУКОВИТ И ПЛЕВЕн се управлява от двама ченгета. Че досега за 30 години никой ли не знае “????Всички знаят но всички си траят ЗАЩО ЛИ “??????това е БЪЛГАРИНА. Страхлив и продажен . ЛЕВСКИИИИИИ само да можеше да станеш ДРАГИ. Ще ги искраш на СТАДИОНА че като почнеш едно ХОРОООООООООО. докато не остане РЕПЕЙ на земята . ТОВА иска НАРОДА НА БГ.
  • 74 местен

    0 0 Отговор
    Ако МВР не беше чадър за купуване на гласове Димитър Николов нямаше от раз в продължение на чери мандата да печели кметското място с над 65-70 процента .
  • 75 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    Абсолютно съм съгласен, че трябва да се разследват и наказват билите протестиращите, но нека не се прилага двоен стандарт - настоявам да се разследват и накажат подбудителите на незаконните протести, на затвялите кръстовищата, на вадилите жълти павета и хвърлялите ги по полицаите, на мяталите яйца и всякакви боклуци по обществени сгради и полицията, на тези, които искаха да палят полицаите.
    Хайде, Рашков, докажи, че не действаш с двойни стандарти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове