ФАКТИ.БГ
  • лейзър мед-
  • тулиум лазер 200-
  • българия-
  • сърбия-
  • простата

Забрави за нощните ставания, напъните и слабата струя

С Тулиум 200 вата в "Лейзър мед" - България и Сърбия

Публикувана: 25 Май, 2021 08:37
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2393
Забрави за нощните ставания, напъните и слабата струя - 1
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Милиони мъже на възраст над 50 ежедневно страдат от оплаквания, свързани с уголемяването на простатата. Това доброкачествено състояние настъпва, когато тъканта на простатата започва да расте - бавно, но непрекъсващо. Излишната тъкан блокира уретрата (пикочния канал), възпрепятства нормалното изпразване на пикочния мехур и се стига до напъни при уриниране. Въпреки, че групата на засегнатите мъже е огромна, има и такива, които до дълбока старост живеят в пълен комфорт и без никакви проблеми в уринирането.

Чести позиви за уриниране, особено през нощта, слаба струя, труден старт и отделяне на капки са сред най-честите оплаквания на мъжете с аденом на простатата. Независимо от сериозния дискомфорт, който изпитват, много от тях никога не се консултират с лекар. Те приемат ситуацията за нерешима и с бездействие влошават състоянието си.

Еднократна операция с Тулиум 200 вата (последен модел в лазерната хирургия) възстановява нормалното и пълноценно уриниране. Със силата на лазерната енергия увеличената тъкан на простатата се изпарява бързо и щадящо, освобождава се натискът върху уретрата и струята отново е силна и непрекъсваща. Без рязане, без кървене и без шевове. Тулиум 200 вата е съвършена технология, обединяваща предимствата на всички изобретени до момента лазери на разумна цена. Отличава се с водеща мощност и прецизост при проникване в тъканите – само 0,2 мм. На разположение и в 4-ти филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда пълен преглед на простатата, включващ: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + трансректално ултразвуково сканиране (до 30.06.2021 г.).

Ново: резултат от ПСА готов преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

За допълнителна информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 089 952 11 01
www.lazermed.bg

България

Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 5 гласа.Ловци на бисери
ТОП 5