Last news in Fakti

5 Юни, 2021 12:46 1 576 14

Георги Панайотов: Вярвам във върховенството на закона и държа той да се спазва

  • георги панайотов-
  • армия

САЩ водят борба срещу корупцията

Георги Панайотов: Вярвам във върховенството на закона и държа той да се спазва - 1
Снимка: Нова ТВ

„Вярвам във върховенството на закона и държа той да се спазва. Проверките във военното министерство не са „ровене", а проверка на законосъобразността на действия, които са извършвани и продължават да се извършват”. Това заяви служебният министър на отбраната Георги Панайотов в студиото на „Събуди се".

„Част от проверките са докладвани на прокуратурата и ще чакаме нейното становище”, каза още той.

По думите му проверките във ведомството от 2018 г. и 2019 г. са назначени от Красимир Каракачанов.

„Една проверка продължава месец-два, не по-малко. Аз съм служебен министър от 12 май. Рано е още да излязат резултатите от проверките, които са назначени от мен. Тази проверка на Главна дирекция „Инфраструктура на отбраната” е била назначена от Каракачанов и той е бил запознат с нейните резултати, коио са смущаващи”, посочи Панайотов.

И допълни: „Защо той не е информирал за тези резултати, аз не знам”.

Той коментира и наложените санкции от САЩ по закона „Магнитски”. „САЩ водят борба срещу корупцията. Това е техен закон, те са си го измислили и те го спазват. Защо се е получило така, че държава, която е на 10 000 км от България разполага с достатъчно информация, за да включи в списъка съответните лица, а България не разполага с така информация, не знам. Във всички случаи това е учудващо”, каза Георги Панайотов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    9 4 Отговор
    Празни приказки! Тогава защо, мутропитека каскета и шиши не са арестувани. Пак ни гарите бе.
  • 2 моля

    8 1 Отговор
    как ти се изкриви устата да кажеш "Вярвам във върховенството на закона" , що за психика имаш за да го изречеш ?

    Коментиран от #11

  • 3 Майна

    6 2 Отговор
    Не вярвам на КРАВАРИТЕ..., ТЕ БЯХА ЗАД ТЕЗИ ,КОИТО ПОГАЗВАХА ВЪРХОВЕСТВОТО НА ЗАКОНА, СЕГА ПРОСТО НЕ ИМ СА УДОБНИ....ВЯРВАМ, ЧЕ НАШИЯ НАРОД ПРОГЛЕЖДА И СЕ ОСЪЗНАВА .....НИКАКВА ПРИМИРИМОСТ ПОВЕЧЕ!
  • 4 Е стига де

    5 2 Отговор
    единственото чудо е , че Русия е до нас
  • 5 въпросче

    8 0 Отговор
    Георги Панайотов: Вярвам във върховенството на закона и държа той да се спазва. ЗА КОЙ ЗАКОН ИДЕ РЕЧ,ЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЗАКОНЪТ Е ВРЯТНЯ У ПОЛЕТО?
  • 6 Цепкало

    8 1 Отговор
    Ако в България имаше работещи и ясни закони,американците нямаше да се правят на окупатори и нямаше да ни се подиграват.
  • 7 Много интересно

    4 0 Отговор
    То и в Перник има терористичен инцидент от ранга на тероризма в Сарафово дори по тежък но институциите мълчат, интересно нали!
  • 8 секуро

    7 0 Отговор
    Шкафчето на Баце влияе магнитски на пачките и кюлчетата.
  • 9 Всеки

    8 0 Отговор
    нормален човек вярва във върховенството на закона , но ето , че хората са гневни и огорчени , че за определен кръг от криминално натрупали милиони и милиарди то изобщо не се спазва !
  • 10 ?$#@Браво#$@#? 😃😏😞🧐 на

    4 0 Отговор
    нашата "МАФИЯ" вече е заплаха за САЩ . Не знам какво да кажа за 💶ЕВРОПА💶 . Проблема ми е че нормалните ИЗГЛАДУВАХМЕ нейните "УСПЕХИ" и продължаваме да затъваме зад тяхната сянка 😞
  • 11 Млад човек

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "моля":

    Ало, Панайотов!! А кога ще разжалваш "генерал" Муфтаджийски в чин РЕДНИК и го уволниш като един от психотерористите от НОЩ?? / Яко ще се мре и недостиг на чувалите!!!/!!!
  • 12 Този няма чест

    5 1 Отговор
    Къде е закона за нахлуването на американски военни в български цех? Омаловажавате и се опитахте да прикриете фактите. При такива гафове се обявява за персона нон грата военното аташе. До казахте, че сме окупирана територия.

    Коментиран от #13

  • 13 Май фантазирам ,

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Този няма чест":

    но мисля че това беше съобщение за мафията "ние сме тук" скрийте се за малко ,като Черепа и Шиши в Дубай . Няма нищо случайно като играеш и с "добрия" и "лошия" обикновенно го ядеш и от "ДОБРИЯ" и от "ЛОШИЯ" . А ние ще продължаваме да си чакаме "спасителя " които е поредния поробител . Да си нещастен с парите от кражби и измами , не им завиждам на КРАДЦИТЕ 😃🧐😏🧐
  • 14 Министре !

    1 0 Отговор
    Поискай проверка на СРС -та ,поискани от ВС на МО!
    Тогава ще приемем ТВОЯТА ЗАКОННОСТ !
    ЩОТО МНОГО ДНЕШНИ И БИВШИ ОТ ТАМ КЛАТИХА ЧЕРЕШАТА ПРЕЗ 2020 С НАДЕЖДАТА ДА ПАДНЕ БУДА ,ТА ДА СПРЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ПАСПОРТИТЕ !
    НИКАКВА ПОЩАДА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове