Last news in Fakti

12 Юни, 2021 17:57 3 218 34

Лъчезар Борисов отвърна на обвиненията на служебния министър на икономиката

  • кирил петков-
  • лъчезар борисов

Обвиненията дойдоха по повод ремонта на язовир, в който няма вода

Лъчезар Борисов отвърна на обвиненията на служебния министър на икономиката - 1

Бившият министър на икономиката Лъчезар Борисов отвърна на обвиненията, отправени от служебния кабинет за язовир „Пазар дере” до Ловеч. По думите на сегашния министър на икономиката - Кирил Петков, предишното правителство е похарчило над 2 милиона лева за водоем, в който всъщност няма вода.

Петков представи днес резултатите от проверка на едно от дружествата под негова юрисдикция - Държавната консолидационна компания.

По-късно през деня Борисов коментира случая.

„Става въпрос за тежко подвеждане на обществото. Язовирът беше източен на 31 май. Водоемът беше опасен още през 2013 г. Целта ни бе да запазим живота и здравето на хората”, коментира Борисов пред журналисти.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опг ГРОБ

    48 7 Отговор
    САЩ ни чува и затова ни даде 🟥
  • 2 Пръц

    20 46 Отговор
    И сегашните,бившите и следващите ще крадат.Факт.Българинът без да краде не може да зАспи!Факт.

    Коментиран от #9, #18, #24

  • 3 Гост

    73 10 Отговор
    Тежко подвеждаше ТИ общестото бе, маймун!
  • 4 Много

    87 8 Отговор
    си ниска топка Борисов,бледнееш пред Петков, 20 като теб не можете да му се опрете на малкия пръст.. Не говорете и не се показваите че се излагате

    Коментиран от #12

  • 5 хах

    71 4 Отговор
    Тези трябва да отговаря в съда!!!
  • 6 уйдурма

    64 4 Отговор
    Оправдавай се, оправдавай се за престъпното си бездействие.

    Коментиран от #21

  • 7 Гост

    55 3 Отговор
    Хора,сега разбрахте ли ЗАЩО СТЕ НАЙ БЕДНИ И МРЕТЕ КАТО МУХИ,И ВИ ТРОВЯТ СЪС ВСИЧКО....И,ТОВА Е ЕДНА МАЛКА ЧАСТ,НЕ КАЗВАТ ВСИЧКО ЗА ,,КРАДЕНЕТО,, ОТ ШАЙКАТА И ПРИМАТА ОТ БАНКЯ...ИЗРОДИ
  • 8 Тоя ми прилича

    35 3 Отговор
    На завършен геи...така че всичко е според евроатлантическите правила!🤑
  • 9 нннн

    36 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пръц":

    Затова трябва контрол и прозрачност. И китайски наказания за корупция. Е, то май е само едно тяхното наказание...
  • 10 Перо

    51 2 Отговор
    Добре,водния басейн е източен,а за какво са усвоени 2-3 млн.лв.? Усвоени за язовири са над 600 млн.лв.,а няма нищо направено!Там /в споменатото язовирче/,не беше нищо пипнато? Трябва яко да се сече мутренската сган!

    Коментиран от #17

  • 11 0808

    31 2 Отговор
    ... и аз като Гьобелс ми иде да се хвана за кобура когато чуя името Борисов..наистина всички калинки-малинки на едно книжника са вдигнати по тревога като матросовци за да го бранят, Него Вечно Невинния..
  • 12 истината

    46 5 Отговор

    До коментар #4 от "Много":

    Така е, този Лъчезар Борисов, нито образованието, нито качствата, нито опита, нито компетенциите има на новия министър на икономиката Петков. Дано Кирил Петков влезе и в следващото, но редовно правителство.

    Коментиран от #20

  • 13 оня с коня

    7 36 Отговор
    Ето С КАКВИ ПОДЛИ "Едари под пояса" оперира Правителството на Радев,имащо намерение ДА СЕ ПРЕРОДИ в едно Последвашо БСПарско или ИТН-правителство Евентуално:Вкарани са едни пари за Укрепване и Саниране на Един Язовир,който разумно е ИЗТОЧЕН на 31.05.И точно по тая причина Служ. Правителство Алармира за Абсурдност в действията на Предишното с Основна цел - Намаляване на Емиджа на ГЕРБ. ОЩЕ УТРЕ обаче,когато завалят Дъждовете и Язовирът започне да прелива и да помита по пътя си хора без разлика на полит. убеждения,СЪЩОТО ТОВА Правителство на Радев би викнало колкото мзу глас държи:Ено какво представляват ГЕРБ - НЕ СИ МРЪДНАХА И ПРЪСТА да защитят хората в БГ,т.е. да Укрепят Язовира!Верно че така "Декищът е ДВОЕН" и ГЕРБ ВИНАГИ е "У чувала",ама тоя номер минава само пред Червенорадевчетата!:)

    Коментиран от #16

  • 14 ХАХАХАХАХАХА

    29 1 Отговор
    СТР@Х ТРЕСЕ К@ЧИН@ТА :))))) ГРЕСИРАНО В@ЖЕ ЗА ВСИЧКИ ВИ :D
  • 15 ХАН КРУМ

    34 1 Отговор
    АМА ТОЗИ ДАЖЕ НЕ Е И КАЛИНКА.ПЕТКОВ КАЗА ,ЧЕ СА НАЛЯТИ 2.3МИЛ ЛЕВА.КАК ОТ 31 МАЙ ДО 10 ЮНИ СЕ ИЗВЪРШВАТ СМР ,ЗА ТЕЗИ ПАРИ.ТОЛКОВА СТЕ ПРОЗРАЧНИ,ЧЕ ЧАК ДРЪНКАТЕ НА КУХО.ПО– ДОБРЕ МЪЛЧЕТЕ ,ЧЕ ПРИЛИЧАТЕ НА ОНЯ С ПИЛЕТАТА И НОРКИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
  • 16 и защо

    26 1 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    е трябвало въобще да санират язовира когато ще го държат празен ??? значи харчиш едни 2 млн за ремонт които не е ремонт??? ами дай по твоята логика да източим всички язовири но преди това да похарчим някой милиард за ремонта им !!
  • 17 Присвоени..Присвоени...

    23 0 Отговор

    До коментар #10 от "Перо":

    Седларов!!!нали трябва първо да има причина за да може законно да се откраднат държавни пари!!
  • 18 Ййхуо

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пръц":

    В цял свят се краде, ама нашите даже и туй не могат. Все едно цял живот да си дърпал от един магазин, да сложат камери и ти да продължаваш в същия стил. Ем, не става, трябва чалъм.
  • 19 VovИ

    19 2 Отговор
    Човекът на ШИШИ срам няма. Разори доста предприятия и хора. Скоро ще почнат и по улиците да го гонят. Но милионите ги няма.
  • 20 Янакис

    5 17 Отговор

    До коментар #12 от "истината":

    И как съдиш за качествата му ? Знаеш ли колко професори не могат да си сменят бушона. Какви качества има, ще разберем по резултатите от дейността му. За сега е член на военна хунта, който изпълнява заповеди да плюе по всеки повод и без повод основния враг на фатмака - ГЕРБ и Борисов. Избори за президент идват.
  • 21 овчеубиец

    3 12 Отговор

    До коментар #6 от "уйдурма":

    А, разберете се това лумпените. Борисов "престъпно" е действал или "престъпно" е бездействал. Вижте там, съберете се с отровниците и вещиците на русото недоразумение Манолова и си уточнете тезите. Може да питате и в руското посолство или Дубай.
  • 22 .......

    17 0 Отговор
    ДВА МИЛИОНА НЯКОЙ Е ВЗЕЛ А ВОДА НЯМА САМО НИВОМЕР С БУТИЛКА ОТ КОЛА
  • 23 НО ТОЙ

    19 1 Отговор
    ГОВОРИШ ЗА ТОВА, ЧЕ В РАДИУС
    ОТ КИЛОМЕТРИ НЯМА НАС. МЯСТО.
    И ТАМ ВИДЯХМЕ ЕДНО ДЕРЕ ПО
    КОЕТО СТРУЕШЕ СЛАБА ВОДИЦА.
    САМО БЕТОН И КАМЪНИ БУТИЛКА
    ОТ БЕЗАЛКОХОЛНО ЗА РАДАР И
    ЗАВИШЕНИ ПЕТОРНО ЦЕНИ ЗА
    БЕТОН И ИЗВОЗВАНЕ. 2,500 000
    ЛЕВА ЗА ЕДНА ПУСТОШ.
  • 24 МОЖЕ БИ

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пръц":

    СЪДИШ ПО СЕБЕСИ И ГЪРБАВИТЕ.
  • 25 Нако

    7 1 Отговор
    Джуката не може да лъже убедително.
  • 26 а защо

    16 0 Отговор
    ти се обаждащ, а не оня комуто викаха "Ревизоро". Той къде се скри!
  • 27 Мошенико

    10 0 Отговор
    надзорник вБРР трепериш ли за милионите,които отпуща на ДЕЛЯНЧО,НА СВЪРЗАНИ С МАЗНИКА ЦОНЕВ??????ВИДЯХМЕ язовира,а ти показваш едни мазни ксерокси на незнам си кво и защо си събрал агитка.Тия хора нямат вина.Изправи се сам и се защитавай.От вас опгГЕРБ само крадене и лъжи.Чакаме правосъдието,но не гешевото новото реалното и справедливото.
  • 28 питащ

    7 0 Отговор
    Толкова сте смешни и жалки с Нанков, че няма накъде повече. Ако ти мислиш хората в Българи това си е твой проблем, което означава ,че ...................... си ти.
  • 29 АЛОУ

    8 0 Отговор
    земята нацепена , рекичката върви покрай язовира и тече незнайно къде, и аджеба защо ремонтирате язовир, който ще източвате, т.е.има ли идея някога да се напълни изобщо
  • 30 .......

    5 0 Отговор
    КОГАТО СИНААКАН И ДА ОТГОВОРИШ СЕ ВИЖД БУТИЛКАТА НИВОМЕР ОТ КОЛА В ЯЗОВИРА И МИРИС НА АКО
  • 31 От 2013г Язовира бил опасен за живота и

    6 1 Отговор
    Здравето на хората, та за това го източили на 31 05 2021год ЗАДА з се запази живота и здравето на Хората??? КАЗАЛ БИВШИЯ МИНИСТЪР, НАГЛЕЦ!!! То бива Гербаджийска Наглос!!! Крадохте Гербави, Крадохте Яко!!

    Коментиран от #33

  • 32 ГЕРБ

    2 1 Отговор
    Е ЧУМА, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ЗАВИНАГИ. СЪД ЗА КРАДЦИТЕ.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Електра

    1 0 Отговор
    Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева и други поръчкови на Каунската хунта и кому-мафия мисирки, ще отразят тия сигнали и НОВИНИ. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, куче касичката на Кауна Радеф, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав, и ще накаже Хунтата на Корумпирани Каун...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове