Last news in Fakti

22 Юни, 2021 20:28 4 888 56

Дани Каназирева и Антоанета Цонева в сериозен спор в бТВ

  • дани каназирева-
  • антоанета цонева

Цветанка Ризова с призив: Моля ви, все пак и аз трябва да задам някакъв въпрос

Дани Каназирева и Антоанета Цонева в сериозен спор в бТВ - 1

В момента няма гаранции за провеждането на честни избори. Това стана след промените в Изборния кодекс и налагането на изцяло машинно гласуване. При машините няма гаранции, че резултатите ще се отчетат правилно.

Това каза в предаването "Лице в лице" по бТВ кандидатът за депутат от ГЕРБ - СДС Дани Каназирева. Заедно с нея гост беше и кандидат-депутатът от "Демократична България" Антоанета Цонева.

"Конституционният съд е сезиран по темата за машинното гласуване и някой ден ще имаме негово решение", разкри Цонева. "Нека припомним, че машинното гласуване се въвежда постепенно в България и хората няма да гласуват за пръв път на машина. Между другото ГЕРБ са подкрепяли изцяло машинното гласуване, но при избухването на протестите миналата година те се обърнаха. Трябва да има доверие в изборния процес и ЦИК. Аз лично съм всеки ден сред хората и със симулатора на ДБ показвам как се гласува машинно. Резултатите показват, че възрастните се оправят много добре с гласуването, а като цяло хората адмирират този тип гласуване. Със сигурност машинното гласуване ще пресече купения и корпоративния вот", категорична бе тя.

"В света се гласува машинно само в Бразилия, Бутан, Индия и Венецуела. Цяла Европа отхвърли машинното гласуване. С премахването на бюлетините се нарушиха конституционните права на гражданите. Софтуерът на машините може да бъде манипулиран от самите технически екипи, които поддържат машините. Липсват машини и това поставя под въпрос провеждането на изборите като цяло. От ДБ се държаха като апаратчици и изпълниха всички желания на Слави Трифонов", обяви Каназирева.

"ГЕРБ се опитват да прокарват тезата, че ще настъпи хаос и това две седмици преди изборите. Това са внушения. Нека две седмици преди изборите да не очертаваме тези апокалиптични картини и конспиративни теории. ГЕРБ се опитват да изплашат хората. Нека спрат с това, да излязат сред хората и да им покажат, че няма нищо страшно в гласуването с машини. Никога не сме слугували на Слави Трифонов. Ние изпълнихме нашите обещания. От ДБ винаги сме били за машинно гласуване. Ще продължим да настояваме за електронно и гласуване по пощата. Нека българите излязат на 11 юли и да не се поддават на внушенията на ГЕРБ, че изборите ще бъдат опорочени", призова Антоанета Цонева.

По време на целия дебат двете гостенки не спряха да говорят една през друга, да се прекъсват и да не се изслушват, като на зрителите им беше трудно да разберат какво точно казват. "Замервате ни с общи клишета, кухи фрази и лозунги от Фейсбук", заяви Каназирева. "Използвате празни приказки и демагогия", не ѝ остана длъжна Цонева. "А вие пък не ми говорите професионално. Аз използвам факти", категорично не отстъпи Дани Каназирева. "Аз не ви прекъсвах, не го правете и вие", бяха най-честите реплики на двете кандидат-депутатки. Водещата Цветанка Ризова също се видя в чудо и призоваваше: "Моля ви, нека бъдат по-кратки репликите и да се изслушвате. Моля ви, все пак и аз трябва да задам някакъв въпрос".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    32 3 Отговор
    Здравка и кака Цонка...
  • 2 Пловдив

    101 8 Отговор
    Каназирева покрай ГЕРБ почна много охолен живот да живее.

    Коментиран от #21, #30

  • 3 Последния софиянец

    110 9 Отговор
    Здравка сервитьорката от кръчма Комина в Пловдив се прекръстила на Дани Каназирева и си мисли че никой няма да я познае!?

    Коментиран от #22

  • 4 шефа

    72 8 Отговор
    Сервитьорката Дани поразяващата уста да внимава че може да получи някой мозъчен гърч.От стоене в стойка партер до телевизионното студио.

    Коментиран от #46

  • 5 Помак

    54 11 Отговор
    Каназирева е мизлива неграмотна родопчанка като мен, моя съселянка.. Виж Цонева.. Убава жена софиянка.. Хубави... Очи има..
  • 6 Рад

    61 8 Отговор
    То бива наглост бива, ни това на гербоидите преминава всяка граница. За тях се отнася поговорката "Крадецът вика дръжте крадеца"
  • 7 Здравка

    59 7 Отговор
    келнерката преименувана , и тя ще ми дискутира и политика ще ми прави ?!
  • 8 :))

    7 39 Отговор
    протестърките си гризят цървулите и преливат от пусто в празно.
  • 9 Сандокан

    53 6 Отговор
    Лельо здравче, кога стана циганка, кога ти почерпя дупандрелата.
  • 10 БОЛШЕВИК

    27 12 Отговор
    От тия двете голяма разлика няма, и двете са еднакво "умни и начетени" и на двете целта е да са на софрата.

    Коментиран от #19

  • 11 7/8

    11 31 Отговор
    И ще сте паднали на 11 юли. Всички ще сме потърпевши от действията на ЧАЛГАРИТЕ, ЗЛОБАРИТЕ И ОТКАЧАЛКАТА МАЯ!!!

    Коментиран от #13, #17

  • 12 мнение

    54 10 Отговор
    Много невъзпитана и агресивна тази г-жа Дани Каназирева. Не изчаква опоненткага да се изкаже и тогава да изкаже своята позиция, а говори и надвиква Антоанета Цонева, в опит да не се чуе какво казва. Създава някаква какафония и шумово замърсяване. Такова поведение като на Дани Каназирева е недопустимо, никъде в Европа няма такова надвикване и да говориш едновременно с друг, да не се изслушват. Това е признак на неуважение и лошо възпитание. Видя се герберката колко лошо впечатление направи, нейната липса на политическа култура и неуравновесеност, показа се нестабилна психически и загуби контрол. Жалка картина.

    Коментиран от #15

  • 13 Бойко Разбойко

    9 5 Отговор

    До коментар #11 от "7/8":

    Така си е!
  • 14 Джука

    33 6 Отговор
    Каназирева горната устна нещо не работи,суетноста пречи в политиката.
  • 15 Последния софиянец

    34 6 Отговор

    До коментар #12 от "мнение":

    Здравка сервитьорката така е свикнала да се надвиква с пияниците в кръчмата.
  • 16 от курника

    18 2 Отговор
    Най-мразя да ми кудкудякат някакви кокошки.
  • 17 Против мвро

    22 4 Отговор

    До коментар #11 от "7/8":

    Ако бойко беше озаптил мвро, е димитроф - мафиота, прасето, каскета и компания сега щеше да е на власт.. А той какво направи? остави мафията и мутрите да бастисат цялата държава и държавностт

    Коментиран от #31

  • 18 Ашколсун, мараба, венсеремос

    13 15 Отговор
    Кака Цонка ненаяла се от грантове.И пак има фенове, ама заслужавате точно тази да ви оправя, та да разберете за какво иде реч.А иначе изборите вече са се състояли в кабинета на фигуранта.Сега си разпределят порциите и бъдете сигурни, че главният готвач лично ще ги раздаде, както навремето,😂😂😂
    А утре, ще уволнят и Темелков шефа на електронно обслужване, за да са напълно сигурни, че никой няма да им пречи да бъзикат в машините😂😂😂А новата управляваща коалиция ще е -естествено сокола, естествено славуца и черешката на тортата бойкийев. А честито и да им се радвате, че не можете да си представите, какво ще стане с вас, ако сте им врагове😂😂😂😂

    Коментиран от #51

  • 19 пройчев

    36 16 Отговор

    До коментар #10 от "БОЛШЕВИК":

    Аз харесах кандидат-депутатът от "Демократична България" Антоанета Цонева, адекватна, аргументирана, уверена. Герберката Дани Каназирева беше някаква истеричка, която се надвикваше и повтаряше едно и също като развалена плоча.

    Коментиран от #23, #53

  • 20 Чичо Тони

    9 31 Отговор
    В случая Каназирева е права и ГЕРБ ще се възползват от глупостта на няколко изживяващи се като всичкознайковци и ще оспорят изборите. За съжаление ще имат аргументи и най-вероятно ще спечелят в съда. Начина на ползване на машините е грешен - не тяхното ползване, а начина по който ще се ползват.

    Коментиран от #24, #35

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Глупости казваш

    24 5 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо Тони":

    Какво ще оспорят?
    При машинното гласуване няма вече както преди,
    нито "мъртви души",
    нито "коригирани" протоколи, нали?

    Коментиран от #40

  • 25 Тренер

    23 5 Отговор
    Тая Дани да не е от Столипенуву.Върти очите сякаш иска да гепи нещо .
  • 26 Да бе да

    10 4 Отговор

    До коментар #23 от "3.14К":

    Всички са маскари!
    Освен маркучодържателят Борисов...
  • 27 Гост

    29 7 Отговор
    Каназирева показа с поведението си как са управлявали до сега. Незачитане на друго мнение, арогантност, агресивност, липса на елементарно възпитание, готова на всичко за да защити престъпността.
  • 28 Отегчен

    18 7 Отговор
    На гербаджиите все някой друг им е крив, че са калпави( мноого меко казано). Усещат, че ще се сгромолясат на изборите и манипулират истерично.
  • 29 РуСаЩеСкИтАйНа

    16 1 Отговор
    Машините не лъжат каквото отчитат ги записват въпроса е дали флаш паметите които са без четец на пръстов отпечатък на преносителя няма да бъдат подменени ако личните карти бяха с биометрични данни според изискванията на ЕС сега машините щяха да са с четец на пръстов отпечатък и хората щяха да слагат златния пръст и да гладуват за която партия искат и нямаше да има фалшификации

    Коментиран от #54

  • 30 дани каназирева

    28 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдив":

    с истинско име Здравка Каназирева има много интересна политическа биография, но с една дума е политическа цветарка като Тома Биков, Сачева, Тони Шайката и още други политически трупове вече.
  • 31 е как да

    9 4 Отговор

    До коментар #17 от "Против мвро":

    ги озапти като най-големият мафиот е той.
  • 32 Не са 10

    11 4 Отговор

    До коментар #22 от "10 години":

    а за София са 20 години. Но Борисов си го назначиха ДС, масоните и задкулисието, както и главата на мафията Доган. Борбата е безмилостно жестока срещу тази мафия.

    Коментиран от #37

  • 33 само не съм

    8 2 Отговор

    До коментар #21 от "10 години":

    съгласен за т.нар. от тебе Путлер. Човекът си преследва имперските амбиции и успява като имаш предвид, че Байдън така се е възхитил от него, че му е разказвал 30 минути за майка си :) Два дни по-късно върна руското аташе. Де ние да имахме такива политици!
  • 34 Кама сМутра от вечерта до утРа

    4 2 Отговор
    Шефа е шеф могат е тъп жената е жена когато е по гръб
  • 35 каназирева е

    14 4 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо Тони":

    тъпа кокошка. Като нащърбена плоча говореше за голямата опорка на ГЕРБ, че софтуерът ще бъде манипулиран. Хващам се на бас, че тази жена не знае нито какво е хардуер, нито софтуер. Как не се сети Антоанета Цонева да я попита какво разбира под манипулиран софтуер. Мандибулата ѝ щеше да падне от незнание. Тази говореше така, сякаш става дума за компютър. Аз аз още продължавам да се чудя какво е манипулиран софтуер на МАШИНА за гласуване. Истината е, че ГЕРБ се страхуват от изборните резултати. Ако не беше така, досега да са намерили IT специалист да ни обясни как се манипулира софтуер на машината.

    Коментиран от #38, #44

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 о не са те

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Не са 10":

    те. Вероятно си твърде млад и не си бил свидетел на цялата история.
  • 38 Подкрепа за Борисов

    7 4 Отговор

    До коментар #35 от "каназирева е":

    След 11 юли ще разбереш че ти и всички Антита сте тъпи кокошки но сега сте ербап Действайте разрушители България се граби разрушава Честито Радвайте се Антита
  • 39 Бети Ръбъл

    13 1 Отговор
    През цялото време претендираше, че била експерт в някаква област, но така и не стана ясно в каква точно. В пловдивска вероятно.
  • 40 Чичо Тони

    7 5 Отговор

    До коментар #24 от "Глупости казваш":

    На практика няма наблюдатели, няма камери, няма контрол.И ножа и хляба са в ръцете на хората, които програмират. Явно нямате и бегла представа как работи един компютър или телефона ви. Между другото чели ли сте програмите (кода) на телефона си? Ами не сте, и няма как. За това става въпрос. Ще ви напиша софтуер, който ще мине всички възможни тестове и проверки и в деня на изборите ще превключи програмата и ще отчете "правилния" резултат. И което е по-лошото, няма да можеш да се оплачеш, няма да имаш нищо черно на бяло да представиш в съда. Пак повтарям, проблема не е в използването на машини - проблема е как точно се ползват. Дявола е в детайлите. Не е проблем човек да не знае - проблем е да не знае, че не знае. А още по-голям проблем е да упорства. В случая, упорстващата беше Цонева.
  • 41 Го4о

    7 9 Отговор
    Цонева, партията която представляваше на това интервю е позорно малка и е обидно да налагаш каквото и да било мнение! ГЕРБ пак ще ви тресне за да разберете, че с изборни манипулации не ставате за нищо!
  • 42 Иво

    7 8 Отговор
    Който гласува за тези джендъри като Цонева гласува за истамбулската конвенция. Ще се превърнем в еврогейска държава.
  • 43 Ум Белия 🐬

    10 4 Отговор
    ГЕРБ фалшифицират изборите от 10 години благодарение на хартие ите бюлетини. С хартията контролират с машината не могат, а вече и ЦИК не е техен и го няма Михаил Константинов да им драска резултати върху
    протоколите!
  • 44 Чичо Тони

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "каназирева е":

    В това, че не разбираш как се манипулира софтуер няма изненада. Изненада е, че за нещо което не разбираш не питаш хора, които разбират.
  • 45 Патица

    8 3 Отговор
    Каназирева... Много е зле! Изглежда на по умна женичка...а тя... П@тка
  • 46 Кънчо

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "шефа":

    Едни и ..... Викаха Дани бакшиша... А други Дани цепката!
  • 47 Чичо от село

    7 1 Отговор
    Абе тая Дани ли е, Здравка ли е не знам, ама ако дойде в наше село да агитира сред момците, с тая уста много гласове ще събере!
  • 48 50 нюанса сиво

    1 3 Отговор
    При използването на цветни хартиени бюлетини и цветни
    софтуерни бюлетини показващи се на екрана на електронните машини вероятността за фалшификации намалява само далтонистите могат да се объркат основните цветове са 8 а нюансите на всеки цвят са много и могат да се използват едновременно и всеки да избира дали с пусната цветна хартиена бюлетина или избрана цветна софтуерна бюлетина на екрана на електронна машина
  • 49 Анти трол

    6 2 Отговор
    Кака Цонка е много зле, като цялата им партийна.......
  • 50 Перо

    6 2 Отговор
    Тиквата има страхове,че няма да може да направи фалшификация!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Николай

    1 0 Отговор
    Поинтересувах се коя е Дани Каназирева.

    Доп­реди няколко години тя се е казвала Здравка Стефанова Клинчева. Първата промяна е, когато се омъжва за съпруга си – пловдивския бизнесмен Тодор Каназирев, и приема неговата фамилия. След това, незнайно по какви причини, сменя името си от Здравка на Дани. Така е записана и в нова та си лична карта, издадена на 1 юли 2005 г.
    Интересна е и самата кариера на Дани Каназирева. В минало то тя се подвизава като сервитьорка в култовото пловдивско заведение „Комина“.

    От този период датира и страстната й връзка с Петър Главчев – бащата на Ванко 1, който бе обвинен за сводничество и склоняване към проституция наравно със сина си. По това време Каназирева е още студентка по право в пловдивския университет „Пайсии Хилендарски” и припечелва допълнително в „Комина”.

    Изключена от ГЕРБ през 2010 г. Дани Каназирева създаде партията си “Съюз за Пловдив” В политическата си биография Каназирева има заиграване с “България на гражданите”, кандидат за депутат от “Нова република” на Радан Кънев през 2017 г.
  • 53 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "пройчев":

    Всъщност Здравка и кака Цона въртяха една и съща плоча. Гледах ги известно време докато взеха да се надвикват трите с Ризова и ги превключих на БНТ. Там Сашо Апашо се опитваше да "УБЕЖДАВА" тоест да БАЛАМОСВА избирателите.
  • 54 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "РуСаЩеСкИтАйНа":

    Машините не лъжат това е факт, по важно е кой ще обслужва СОФТА.
  • 55 Николай

    0 0 Отговор
    Публично известно е, че големият борец срещу задкулисието Антоанета Цонева е председател на Управителния съвет на сдружение „Институт за развитие на публичната среда” - София. От 2001 до 2004 г. беше омбудсман на София от квотата на ДСБ на Иван Костов. Уютна длъжност, с която обаче г-жа Цонева си остана анонимна за столичани.
    На сайта на сдружението, което оглавява Цонева, са изредени партньорите: Фондация „Америка за България”, Тръст за гражданското общество в Централна и Източна Европа, Балкански тръст за демокрация, Фондация „Институт Отворено общество” - София, и Работилница за граждански инициативи.
    Това предполага, че именно тези известни задокеански организации спонсорират Цоневия институт. „Америка за България” е тясно свързана с „бащата на цветните революции” Джордж Сорос и освен съмнителни протести, е финансирала и медиите от кръга „Капитал”. Още в началото на 2012 г. стана ясно, че изданията на Иво Прокопиев - „Дневник” и „Капитал” са финансирани от „Америка за България” с 3,3 млн. лв., сайтът „Медиапул” с 1,2 млн. лв., държавната телевизия БНТ с 500 000 лв., сайтът „Редута” с 90 000 лв. и списание „Едно” с общо 600 000 лв.
    За много кратък период от време „Америка за България” е раздала 5 млн. лв. само на няколко медии.
  • 56 инчхай

    1 0 Отговор
    преди време се беше дръпнала от герб сега голяма защита прави на герб тая каназиревата съща като еврейчето биков на всяка манджа мерудия-ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове