Last news in Fakti

4 Юли, 2021 11:18 3 961 35

Охранител в софийско училище наби деца

  • охранител-
  • деца-
  • наби

Задържан е за 24 часа

Охранител в софийско училище наби деца - 1
Снимка: Shutterstock

За доста неприятна случка е сигнализирал в полицията баща от София. Мъжът се е оплакал, че в двора на 22. СЕУ „Георги С. Раковски” в столицата детето му е било малтретирано от... охраната.

Според бащата охранител към училището е извил ръката на сина му и е счупил фотокамерата му, след което е нанесъл побой и на негов приятел, съобщи GlasNews.bg.

Не става ясно какво е провокирало подобна агресия у този, който уж трябва да пази децата.

Охранителят е задържан за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те охранителите не стават

    41 17 Отговор
    Ама пък децата, са само за машината за кайма!
  • 2 С какво

    50 7 Отговор
    е предизвикало детето му агресията и за чий му е тази камера на училище ?
  • 3 Дельо Хайдутин

    90 6 Отговор
    Едно време като се оплачеш вкъщи че учителят те бил ,казваха че има за какво и ти хвърляха още един пердах,а сега ходят родителите да бият учителите.

    Коментиран от #24

  • 4 пеперуда

    23 10 Отговор
    Да беше натупал БикоФ или Манивел Манов , що дечица бе човече?
  • 5 българин

    72 1 Отговор
    Против съм насилието над децата! Но.....има такива "добри дечица", че да не ти е в къщата!
  • 6 Ко стана

    60 3 Отговор
    Сега няма учебни занятия. 100% хулигански прояви на "децата". Примерно отишли да му хвърлят пиратки и да го снимат. Така ги учат новите гурута от интернета. Но спокойно оправдавайте ги за всичко докато не ви изгорят живи, докато пите.
  • 7 pbdan

    43 2 Отговор
    Махнете този окървавен юмрук на снимката. Създавате впечатлението(манипулацията), че така бие охраната в училищата. А за пребития от двама мъже шофьор на такси(Крими) - снимка на врата на такси?!
  • 8 Ох Баня

    49 4 Отговор
    Децата станаха ужасни. Едното провокира с наглоста си а другото снима. С кеф да пребиеш баща му пред него заради възпитанието на сина му.

    Коментиран от #12

  • 9 мнение

    4 37 Отговор
    Децата са деца. Побоят не е възпитание, защото учи децата да разрешават конфликтни ситуации с насилие, вместо с комуникация. Охранителят е трябвало да ги заведе при директора. Да им каже кое от поведението им е недопустимо на обществено място. Да се обади на родителите им или на полицията ако е застрашено здравето или живота на някого. Но да ги набие, това говори за незряло поведение, за неуравновесеност, за агресия.

    Коментиран от #19, #22, #25, #34

  • 10 ххххх

    25 2 Отговор
    В момента децата са страшно опростачени и вина за това имат не по-малко малоумните им родители. Няма как един простак да възпита нормален човек. Ще стане простак на квадрат. Никакъв морал, уважение и възпитание. Само обърнете внимание какви изрази използват и как комуникират.

    Коментиран от #11

  • 11 мдааа

    3 18 Отговор

    До коментар #10 от "ххххх":

    Кои деца са опростачени, твоите ли? Ами възпитавай ги бре. Ама не с юмруци, защото ще бъдат бъдещи насилници като теб, като този охранител и като всички, които одобряват насилието над деца. Те децата не се раждат лоши, възрастните ги възпитават така с насилието над тях, над майщите им. И не слагайте всички деца под общ знаменател. Има много умни и добри деца. То все едно децата да ви кажат, че всички възрастни са лоши, заради някоя лошо случка с възрастен.

    Коментиран от #15, #20

  • 12 истината

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ох Баня":

    Ужасни станаха възрастните. Децата се учат от тях. Погледнете езика на омраза в политиката. Погледнете агресията, която ни заобикаля.
  • 13 Евала на охраната

    19 1 Отговор
    По скоро децата са супер нагли и нахални точно колкото родителите🤔евала на охраната , следващия път повече бой та да им дойде акъла, може бой и за родителите😂
  • 14 възпитание 0

    13 2 Отговор
    Децата са копия на родителите.Не искам да политизирам проблема,но ще дам един хипотетичен пример с ГЕРБ.Концентрация на нискоинтелигентна маса и тарикати.Е,какво да очакваме от техните деца ако не продължение на простащината и тарикатлъка.Едва 20% от децата са в рамките на добро възпитание,заради родителите си,но останалите са дебили като тези които ги възпитават.Първо трябва да се хвърли як бой на родителите и след това да се продължи с нискоинтелиогентните отрочета.

    Коментиран от #29

  • 15 хххх

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "мдааа":

    Със сигурност не са всички, но по-голямата част са опростачени и бъдещи физически и вербални насилници. Вина имат само и единствено родителите.
  • 16 дяьъ

    12 0 Отговор
    Така ще е щом вместо книга за рождения ден ти подаряват Айфон за 2000 лева. После нека се чудят защо децата държат такъв тон на родителите да не говорим за други външни хора.

    Коментиран от #21

  • 17 Гост

    10 1 Отговор
    Нарочно ли пишете само половината история, и само гледната точка на едната страна? Я дайте и разказът на охранителя, да видим, как малкото djereme се е правило на недосегаемо. Охранителите са там за да следят и за дисциплината и доброто поведение. Ако някое к€л€ш4е си го изпроси, ще има мари3. Бащата, вместо да си възпита детето, тръгнал да се оплаква, че някой посегнал на принца му.
  • 18 Фончо Тариката с новата Х7-ца

    9 0 Отговор
    Един як бой на родител 1 трябва да се хвърли.
  • 19 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "мнение":

    Поредната 0мна, която много раздава акъли. Да те пратя в механотехникума да обясняваш на тамошната п@пл@4, кое било недопустимо и кое трябвало да се разреши с благи думи. Гарантирам ти, че само след 20 мин ще си тръгнеш разр0шена и с липсващ сутювен. Май никога не си се сблъсквала с проблемни деца, а?
  • 20 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "мдааа":

    Мен са ме зъвпитавали с шамари и не съм посягал на човек до ден днешен. Теорията ти става на прах. Случила си на кротки деца, които разбират от дума, затова си мислиш, че всички са добрички и като им кажеш веднъж и те слушкат. Пак ти казвам, влез в някое училище от малцинствата и пак ела да ми обясниш кое как трябвало да бъде.
  • 21 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "дяьъ":

    Най-смисленият коментар. Браво!
  • 22 7473839292

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "мнение":

    Хеххехех ти май живееш в няква приказка, а не в реалния живот. Със сигурност охраната е била силно провокирана за да има реакция от негова страна. Не знаете какви арогантни и отвратително поведение имат подрастващите, в къщи като ангели.Другата и единственна възможност в тази ситуация, решението би могло да ги закопчее и да извика полицейски патрул и фо там му стигат правомощията на охраната.
  • 23 мечо

    5 0 Отговор
    Саму буй зъ тиа мамини дитенца
  • 24 Рошко

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    Точно, изпревари ме затова сега ще се радваме и на трети пол, заради разлигавени родители
  • 25 Snake

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "мнение":

    И аз така си мислех, ама колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че те не са за жалене.
    Пиша от личен опит.
    Жали го и светът ще ти се стори тесен.
    Набий го и ще те слуша, колкото и да е гадно.
  • 26 БАТ МИТКО

    1 0 Отговор
    АБЕ,ПРОСТИЯТ ЧОВЕК НЕ ИСКА ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ С НЕЯ.НЕ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ АЗ.
  • 27 ттгг

    0 5 Отговор
    Прекалено много права им дадоха на охранителите. Те са по- всесилни от полицията. Дерибействат из цялата провинция, а полиция, прокуратура и пр. ги покровителстват. Събират всякакви безработни за охранители, насъскват ги срещу всичко и всеки като кучета и ги пускат сред обществото. Посягат на жени, деца или др. уязвими хора. А държавата нехае за произвола.
  • 28 дебили

    6 0 Отговор
    Ами ако ги е хванал да разпространяват наркотици На сладкарница ли да ги закара
  • 29 Отврат

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "възпитание 0":

    Най големия пример за простащина са електората на ИТН ама удобно ги пропусна.

    Коментиран от #30

  • 30 Възпитание О

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "Отврат":

    Все още не се знае какъв е електората на ИТН,а и те не са били на власт.Обикновенно чалгата е музиката на нискоинтелигентната маса,а тя определено е гербаджийската.Няма как да си пропуснал,когато Севда ТВ представя изпълненията на толупа от Банкя с джипката и каква музика слуша.Дори и на записите,на които псуваше всичко живо и беше дрогиран,музикалния фон който се чуваше отново беше чалга.
  • 31 Хипотеза

    3 0 Отговор
    "Виж какви са родителите,за да разбереш какви ще станат децата им".Да разгледаме хипотетично банкянския толуп.Той е изключително прост,лъже безобразно,роден крадец и е отмъстителен.Бившата му жена,която живее в САЩ и си е купила болница с наши пари-грозна без да има чуство за справедливост и всеки път го защитава чрез Фейсбук.Дъщеря му-плоска и проста като него,цял живот не е работила и в момента има 10% от акциите на канадскоамериканската фирма,която ни краде от златото.И да стигнем до най малките толупчета,които в момента са самата невинност и притежават спестовни книжки за стотици милиони.Какво да очакваме от тях-възпитание-хаха.За жалост само големи толупи, без грам възпитание.Генетиката е точна наука а наследствения ген е огледало на този който го е предал.

    Коментиран от #32

  • 32 Дипълнение

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Хипотеза":

    Подържам темата за наследствения ген.Не може от яйца на змия, да се излюпят пиленца.....
  • 33 Маde in Bg

    4 0 Отговор
    Mои пизнат го осъдиха и прибраха оръжието му заради двама ученика на 17години! Той /познатият/ е инвалид първа категория и бе нападнат докато се качваше в автомобилът си от тези две момчета ученици якички 17годишни преди година две ,като въпросните нападатели се опитали с юмрук да го ударят ,но в последствие използвали щанга за гуми и ако нападнатия не бил извадил законно притежаваният си пистолет за да избягат нападателите,то може би да е на оня свят! Без изстрел и без използването по предназначение на оръжието нападнатият инвалид в момента е подсъдим и с отнето оръжие ,заради лъжите на учениците яки момченца които го нападат !
  • 34 4939

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "мнение":

    Глупости,баба казваше:"бий дупенце, че да не биеш дупище".Сега са станали толкова нагли, че когато пораснат ще са още по-нагли.
  • 35 кочо

    2 0 Отговор
    РАБОТИЛ СЪМ КАТО ОХРАНА В СОФИЙСКО У-ЩЕ.ПО ЛОШО И ОТ ТВУ.ДЕЦАТА СА УЖАСНИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове