Last news in Fakti

12 Юли, 2021 20:19 13 886 146

Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието, той е кукла на конци

  • явор дачков-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов-
  • кабинет

Журналистът заяви още, че в този кабинет има хора на Пеевски, на ДПС, на Румен Радев

Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието, той е кукла на конци - 1

"ГЕРБ няма да застане зад правителство на "Има такъв народ", Слави Трифонов прави нещо коректно, заяви какво ще направи с това, което има, но той представлява много малка част от избирателите след ниската избирателна активност", това каза в предаването "Денят на живо" по Нова нюз проф. Антоанета Христова, политически психолог.

Според нея няма да ги има вече онези управляващи с избиратели над милион и допълни, че приоритетите на Слави са противоречиви, недостатъчно обмислени.

За проф. Христова, ако не успее правителство сега, на следващите избори още по-малко хора ще излязат да гласуват.

"Николай Василев е десен човек, човек с опит, извън него всички останали единствено могат да се похвалят, че са завършили в чужбина, но това не значи нищо, без да имаш опит за управление в България", обясни политическият психолог.

Тя вижда два ясни приоритета в програмата на "Има такъв народ" - таблети за децата и идеята за Космоса, другите са като пожелателни и няма експертиза във формулирането на посланията.

Журналистът Явор Дачков сподели, че за него моделът Борисов - Пеевски е бил отвратителен и той не иска да се връща. Но вярва, че Слави Трифонов е продукт на задкулисието и дава знак, че е инсталирана кукла на конци, а сценарият му не се пише от неговите сценаристи. Дачков заяви още, че в този кабинет има хора на Пеевски, на ДПС, на Румен Радев. Според журналиста е необяснимо, че хора като Николай Василев са приели да участват в това, което предлага Слави Трифонов. А ако БСП се съгласи да подкрепи такова правителство, ще бъде пагубно за партията, ДПС може да опитат да се залепят за новото лице, отървавайки се от Борисов.

"Всичко в така предложеното правителство е случайно, в идеята за Космоса интересно е само споменаването на Северна Македония, защото това е важният въпрос, който и Слави Трифонов не се поставя сериозно", заяви още Явор Дачков.

Бившият външен министър и основател на "Атлантическия клуб" Соломон Паси пък изрази задоволство, че един от приоритетите на Слави Трифонов е Космоса. Според него за изпращане на астронавти в Космоса не е нужно да сме изключително мощна държава, доказателствата са в миналото ни. За паси е важно е да има проект, въображение и визия и се радва, че има кабинет, който ще върви в тази посока.

Политологът Слави Василев изрази позицията, че Слави Трифонов всъщност прави много интелигентен ход, той вижда как лидерът на "Има такъв народ" успява да превърне дефекта на българския парламентаризъм в ефект, да представи пред отговорност всички останали политически формации да одобрят или не предложените личности в кабинета, както и изброените приоритети. Според Василев така "Има такъв народ" продължава да не влиза в колаборация с партии на статуквото, но и формацията поема отговорност.

"За да стане факт този кабинет, той би трябвало да получи подкрепата на партиите на протеста, ако те не го подкрепят, е възможно да се отиде на нови избори, което няма да е благоприятно за самите тях", констатира политологът.

Слави Василев вярва, че ако започне да функционира правителство на малцинството, парламентът наистина ще работи, както е предвидено в Конституцията, а не както през последните години да изпълнява волята на правителството и министър-председателя.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 108 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ауу

    114 44 Отговор
    Тая хлебарка отде изпълзя...

    Коментиран от #19

  • 2 БОЛШЕВИК

    175 35 Отговор
    За съжаление и Дачков костовиста е напълно прав.
    Тежко и горко ни!

    Коментиран от #13, #132

  • 3 dfu

    205 30 Отговор
    "Слави Трифонов е продукт на задкулисието, той е кукла на конци"

    Дачков, на някои хора ще им трябва още време, за да го разберат.

    Коментиран от #34, #102, #136

  • 4 Счупи тъпомера

    42 78 Отговор
    Кой го помни тоя?

    Коментиран от #20, #42

  • 5 хах

    68 34 Отговор
    Също като теб, и ти какъв ли не беше, но си оставаш по душа дърт комундер!
  • 6 Георги

    43 44 Отговор
    Тоя палячо май е притиснен за ДМС който получава към заплатата си от Гроб
  • 7 Рошко

    97 12 Отговор
    Почти всички правителства са кукли на конци, даже краварското

    Коментиран от #14

  • 8 Да си прави сметката

    93 16 Отговор
    Мутренска работа... Но сега вече е сам, като мафиотите от Гроп-Мвро.. Да си прави сметката, негов проблем, мен служебното правителство с някой изключения ме устрйва
  • 9 Счупи тъпомера

    25 46 Отговор
    Голямо виене от троловете.
  • 10 АУУУУУ

    120 14 Отговор
    НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ПРАТИМ КОСМОНАВТИ В НАСА ..... ВСИЧКИ САМО ЗА ТОВА МЕЧТАЯТ И ЗАТОВА ГЛАСУВАХА ЗА СЛАВЧО .....

    Коментиран от #15, #37, #53

  • 11 Слави изгоря

    86 14 Отговор
    До Нова година аут

    Коментиран от #18, #23

  • 12 РЪМПЕЗИ

    106 15 Отговор
    ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ...КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО...БЪРЗА ДА СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕД ДОГАН...НЯМА ТАКАВА МАНИПУЛАЦИЯ...ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД ИЗБОРИТЕ....

    Коментиран от #25

  • 13 розово

    88 4 Отговор

    До коментар #2 от "БОЛШЕВИК":

    За съжаление на народа за радост на задкулисието.Случва се нещо подобно като с НДСВ.
  • 14 а яяя

    16 41 Отговор

    До коментар #7 от "Рошко":

    И дядо ти цял живот кравар, също е бил на конци дърпани от партията майка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пеевски

    103 13 Отговор
    Не Николай Василев се е съгласил да бъде министър председател в правителството на Слави а е точно обратното. Слави се е съгласил да бъде ракета носител на Пеевски с куклата му на конци Николай Василев.
  • 17 гербер

    16 32 Отговор
    виж с яворе на човек не приличаш :)
  • 18 БОЛШЕВИК

    58 9 Отговор

    До коментар #11 от "Слави изгоря":

    до Нова Година е много време- на есен, ако и не по-рано изгонен с камъни

    Коментиран от #26

  • 19 Елементарно от къде

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ауу":

    От Чотура на Тквата
  • 20 ТОЧКАТА

    29 8 Отговор

    До коментар #4 от "Счупи тъпомера":

    умните хора11111си го помнят ,нищо че са против..ТОВА,въобще не означава,че не е ПРАВ.

    Коментиран от #40

  • 21 мислещ

    73 7 Отговор

    До коментар #15 от "Счупи тъпомера":

    Това, че тиквата е брутален мафиот, по никакъв начин не значи, че трябва да се преструваме, че друг брутален мафиот е по-читав от него. И в 2-те случая Доган, Шиши и "евроатлантиците" командват парада.

    Коментиран от #36

  • 22 АУУУУУ

    20 4 Отговор

    До коментар #15 от "Счупи тъпомера":

    Е АЗ НАЛИ ЗА ТОВА ГОВОРЯ..... КАТО ТЕ ГЛЕДАМ И ТИ ЗА ТОВА МЕЧТАЕШ... ДАЖЕ АКО СЕ КАНДИДАТИРАШ ... И НЕ СИ НА "ПОЧТЕННА ВЪЗРАСТ" КАКТО ПОВЕЧЕТО КОМЕНТИРАЩИ ТУК .... МОЖЕШ ТИ ДА СИ НИ КОСМИЧЕСКАТА ГОРДОСТ .......
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бабо.еб

    8 17 Отговор
    Явор Дачков
  • 25 Пеевски

    47 8 Отговор

    До коментар #12 от "РЪМПЕЗИ":

    Дали е Доган или Пеевски? Навремето Луканов се мислеше за голяма работа и че може да командва Илия Павлов но му пръснаха черепа. Пеевски отдавна е надминал учителя си Доган, това си е негов проект.
  • 26 Счупи тъпомера

    11 26 Отговор

    До коментар #18 от "БОЛШЕВИК":

    Ще ти се.До нова година, тиквун и каскета, ше са в затвора, ако не бегат в дубай.
  • 27 един българин

    66 3 Отговор
    ... резултатът от тези избори е от трън та на глог, как го допускаме, жалко, много жалко, месеци наред нито програма се представяше, нито изявления, не зачитаха народът, който ще ги избира и за какво, а хората сляпо се довериха, за да им налагат сега космическа програма, те селищата опустяха ... Боже, пази България.

    Коментиран от #94

  • 28 лют пипер

    68 10 Отговор
    Момчета и момичета,Слави Кючеков ще продаде България на султана. Ще видите какво объркване,безхаберие и бедност ще налетят върху България. Този чалгарин е опасност номер 1 за българския живот. Бойко Борисов може само да му диша праха. Трифонов е пясъкът на пустинята,който ще засипе Българската земя.

    Коментиран от #33

  • 29 иам балъци

    8 21 Отговор
    плюят по всичко ... Ето вижте Веселина Томова тя и по сянката си ще плюе , този е същия получават някакъв душевен оргазъм ако се изходят на метеното хкхкхкхкхкх
  • 30 решение

    8 22 Отговор
    Момчето с име на дърво, пак се слага!
  • 31 Не е добре

    59 6 Отговор
    Слави излъга. Пробутвани НДСВ.Тези, които правиха заменки, връзката между Николай Василев с Милен Велчев и Руската Банка ВТБ. Борисов също произлиза от тази партия. Еми няма как да се вярва.
  • 32 Кочина

    51 4 Отговор
    И всичко това се случи, защото Бойко не спря да слага калинки по важни постове, като Караянчева и Ангелкова. И най - вече защото избра Цецка за кандидат за президент. Затова и загуби от Радев.

    Коментиран от #65

  • 33 мислещ

    31 12 Отговор

    До коментар #28 от "лют пипер":

    Тиквата не ходи ли при султана да моли за подкрепа? Не беше ли готов и на македонците да клекне? Никой никога не може да е по-зле от тиквата, просто чалгарят не е и по-добре. И няма как да е, защото едни и същи ги командват.
  • 34 Николай

    39 3 Отговор

    До коментар #3 от "dfu":

    Някъде след нова година ще го разберат, нека първо да приватизират ББР, после да закрият Специализирания съд и прокуратура. След това Божков, Ветко, Миню Стайков, Николай Банев се завръщат и почват да работят за благото на народа.
  • 35 гост

    43 1 Отговор
    Принципът на Питър: Всеки в своята кариера тръгва от долното стъпало и се стреми да достигне до границата на своята некомпетентност!За "царската" пешка от Смядово Н. Василев знаем- много плямпане - нулев ефект. Колкото до другите - не знаем, ама като гледам предложената за военна министърка - тя направо тръгнала от горното стъпало - генералния щаб! ЛУДО-МЛАДО - Как ли е кацнала направо там?
  • 36 Счупи тъпомера

    10 12 Отговор

    До коментар #21 от "мислещ":

    Командваха, след това, което стан, доганя и тиквата ще влязат в магнитски, да видим, от къде пари за пропаганда :)
  • 37 Николай

    44 1 Отговор

    До коментар #10 от "АУУУУУ":

    Македонски астронавт ще пратим, да учи марсианците на македонска история.
  • 38 Онзи

    10 18 Отговор
    Истината, е че на народа му писна от едни и същи парти. Ако бе искочила нова млада партия с млади кадри, щяха да пометат всички. На мен лично никоя сегашна партия не ми допада. Всички са ми едни артисти.
    Незнам за Слав, но следващите избори ще има нови партии с нови хора, БСП, ДПС,ГЕРБ ,отиват в забравата лека полека. Добре че природата си знае и рано или късно всеки остарява и все ще дойде младежта на България. Там е силата,там е волята и там е желанието.
  • 39 Онзи

    10 18 Отговор
    Дано само са ни живи и здрави младежите на България, те скоро ще поемат волана и ще се оправи България
  • 40 Счупи тъпомера

    17 11 Отговор

    До коментар #20 от "ТОЧКАТА":

    За кое е прав, за половин милиард магистрали ли? Че то няма една дето да се ползва цялата, след 12 години управление.
  • 41 Кххх

    19 7 Отговор
    Дачков,М. Андреев, И. Василев, П. Здравков всичките са уникални таланти. Като ти кажат нещо - прави обратно
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 А ЧЕСТИТО

    38 5 Отговор
    НАРОДЕ , ДАДОХТЕ ДОВЕРИЕ НА УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР , ТОЙ КАТО БЛАГОДАРНОСТ ВИ "БРЪКНА" В ....КАФЯВИЯ САЛОН С ДВЕТЕ РЪЦЕ И .......ЗАПОЧНА ДА ВИ ПЛЯСКА ,......ЧЕСТИТО ....!!!! ПО СТАР БЪЛГАРСКИ ОБИЧАЙ.........ЕВРОПЕЙЦИ БАЛКАНСКИ !!!!!

    Коментиран от #46, #51

  • 44 Дачков се продава

    13 13 Отговор
    Дачков е ефтина джурналистка.
  • 45 циганите

    8 4 Отговор
    на Сатурн

    Коментиран от #81

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Счупи тъпомера

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Абе,човеко,":

    А може, ти успя :)
  • 48 8777

    28 3 Отговор
    ченгетата и ДПС , които докараха царя да ни оправи , сега вкарват в правителство чрез пионката си шоумен, отново негови , но и техни хора , да разпределят порциите?
  • 49 Перо

    16 7 Отговор
    Хубавото на новия парламент е,че вече ще има пълен контрол над правителството,а не обратно. При по-сериозен гаф,вот на недоверие и край! Не може и да се злоупотребява,защото не зависи нищо от една партия! Правителството винаги ще е на нокти!
  • 50 Айде

    8 16 Отговор
    излезе и тоя да троли! Явно задкулисната машина, хич не хареса хода на Слави, щом впрегна всички лакеи да тролят! То партии, то тролове, то журналисти, то знайни и незнайни анализатори и социолози! Днес от всякъде заваляха калинки! Ами давай тогава Слави! Това е сигурен знак, че си в правият път! Прекрасно се виждат в такива моменти, всички задни мисли на иначе "борците" за правда и справедливост!

    Коментиран от #78

  • 51 Счупи тъпомера

    5 20 Отговор

    До коментар #43 от "А ЧЕСТИТО":

    Мутрите и троловете реват, значи всичко е ок :)

    Коментиран от #72

  • 52 Ако ДБ подкрепи ИТН ,ще тръгне мощно къ

    26 4 Отговор
    Ако ДБ подкрепи ИТН ,ще тръгне мощно към, собственото си унищожение!
  • 53 Марс

    28 4 Отговор

    До коментар #10 от "АУУУУУ":

    Ами той не е в ред ... даже с “македонец “ ще летят българите . С кои пари ще ги праща да си играят на космонавти ....алооо , имаш да вдигаш минимални заплати и пенсии ,а не да ни пращаш на Марс .

    Коментиран от #129

  • 54 Мдааа

    16 6 Отговор
    Няма ги избираелите понеже са отвратени от вашето безумно управление 11 години
  • 55 Ами нормално

    21 4 Отговор
    Мутрите и милиционерите създадоха така нареченото шоу на слави тоест предаване за манипулиране на обществото и поляризиране в удобна на задкулисието посока така че когато им потрябва да стане техна кукла на конци в политиката...всичко е подготвено още преди години и се знае какво ще е след години...без народ и революция нищо не правим
  • 56 Яворчо е с различна.... Ориентация !

    10 13 Отговор
    ГЕРБава подлога! Баболюб !
  • 57 asd

    15 7 Отговор
    Мисирките нещо кудкудякат, понеже им казаха в прав текст че са боклуци и на хранилката на Мутро-Тиквата!

    Я лай още бе тъпАчков!
  • 58 Щом от Гроб реват....

    11 5 Отговор
    Нещата вървят ! И НЕ МОГАТ да ни СПРАТ !!!
  • 59 Обръщам се към лидерите на ДБ с призив д

    23 7 Отговор
    Обръщам се към лидерите на ДБ с призив да преценят трезво и отговорно не само пред нас техните поддръжници, дали трябва да приемат тази подмяна, която днес ни беше предложена от Шоумена от 7/8 ТВ. "Или приемате моя кабинет, или отговорността за нови избори отива директно при вас" ни заяви с лукавостта на обигран манипулатор новият герой на България. Без право на отговор, без право на разговор, без право на мнение! Без зачитане на интересите на тези, които бяхме в очакване да влезем в коалиционно управление с тях. Познато ли ви е такова поведение? Не! Дори ББ постъпваше "по-изискано" с Реформаторския блок и после с Обединените патриоти. И нека изчакаме момента, когато ще видим кои ще подкрепят предложението на г-на Сл.Тр. По делата им ще ги познаете. Аз не бих приветствал решение на ДБ да дадат доверие на Героя и неговия кабинет. Щом трябва - ще отиваме на трети избори този път 2 в 1 наесен тази година. Това е.

    Коментиран от #63, #70

  • 60 Гербавите изпаднаха в...

    13 4 Отговор
    Вагинална сухота и пустота....
  • 61 Бацо

    3 9 Отговор
    Ако заровиш дамажана пачков ще я намери
  • 62 Врангел

    21 4 Отговор
    Що Шиши да връща милиарди на ББР след като разбрахме ,че може да си я приватизира с подставените НДСВ и говорителя му . Втория проект на Царя .Резервата на Бойко. Поздрави от Терминала София.
  • 63 Програма

    12 3 Отговор

    До коментар #59 от "Обръщам се към лидерите на ДБ с призив д":

    Да и също ДБ има програма. Ако осиновят програмата на Слави много ще ни разочароват. Щом Слави не иска обща единна визия и програма всеки трябва да върви по своя път. И в случая трябва да се знае не ДБ отказва покана а Слави отказва да покани, така че да се знае.
  • 64 Тракиец

    4 10 Отговор
    Абе писна ми от коментари.Да се връща Божков и да ни задължават да търкаме билетчета за половината заплата.После който спечели ще пие една студена вода.Така стоят нещата.Пълни глупости какви ходове ,кой какво мислел,коя партия какво ще прави.Който и да е на власт България си отива.За съжаление голяма част от България ще премине под контрола на една съседна държава.Ще трябва да го понесем такива са реалностите.А и да ни забравя ,запасявайте се с вазилин.
  • 65 интригант

    2 8 Отговор

    До коментар #32 от "Кочина":

    Той Баце и в събитията в Куба има пръст, бъди сигурен!
  • 66 Анджело

    8 5 Отговор
    Аз гласувах за ДБ. Това е една от формациите започнали процесите мин година. Слави гледа сеира и обра келепира. Но... Има един израз. Съединението прави силата. Може да се харесваш. Но държавата не е четката ти за зъби
  • 67 Запознат

    8 4 Отговор
    Изпратете финансиста любо дацов в космоса с неговото семейство. Имат покритие , взели са се много на сериозно тия шматки.
  • 68 Мария

    5 8 Отговор
    Хамелеоньт Дачков-отбльскващото лице на т.нар. журналистика-с обсесия ЛГБТ, Радев и Русия.
    Богослов, който сигурно кара Бог да се изчервява от лицемерието и неистините, които проповядва.
  • 69 Мечо Кух

    18 3 Отговор
    Двамата изтреляни в космоса трябва да са Тиквата и Дългия
  • 70 комбинатор

    7 2 Отговор

    До коментар #59 от "Обръщам се към лидерите на ДБ с призив д":

    Ми , ако баце реши да играе кофти? Да вземе без предварително много приказки ,при гласуване, ГЕРБ да гласуват "за"? И да се приеме това правителство? Къв цирк ще стане само, а? Мая ,Бабикянчо и ХГенов да са пък в опозиция?

    Коментиран от #86

  • 71 За мишоците

    7 9 Отговор
    Яд ли Ви е жалкари?!!!Че излезе един мъжкар и ще ви разкаже играта?Цял ден гледам глупости и простотии.Вие не сте добре!!!Стойте си в дупките и само се оплаквайте и мрънкайте мишоци!!!

    Коментиран от #82

  • 72 ДА ЗНАЕШ

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "Счупи тъпомера":

    АКО ПРИПАДАШ ПРЕД ..... "7, 8 И ЩЕ СИ ПАДНАЛА".....НЕМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ ,....И.....НЕ СЪМ ТРОЛ......!.....И НЕ ХАРЕСВАМ , АМА ХИЧ ТИКВАТА ....!
  • 73 гражданин

    14 1 Отговор
    навремето НДСВ беше точно това, проект забъркан от задкулисието, тези хора нямат намерение да отстъпват нищо, не им дреме че страната се топи, и е последна във всички класации в ЕС, и е с най голямото неравенство в Европа, вече индекса е стигнал 40, при стойноност между 20 и 30 в другите малки държави в Европа, това е национална катастрофа, края на прехода, и бананова република
  • 74 Пръц

    8 1 Отговор
    Септември ще бъде Май,а всички тиквеници ще ядът големия кравай.Край !
  • 75 Явор ! Чвор ! Гербав декор !

    7 6 Отговор
    Харесвам БОЧКО и баби ! Какво да се прави !
  • 76 Крас

    9 4 Отговор
    г-н Станислав Трифонов няма да бъде дори депутат. Това е достатъчно, зада си отговорим ..от къде идва и за къде се е запътил..
  • 77 Айде пак

    6 6 Отговор
    Тоя Дачков е на сериозни хапчета, куп глупости наговори, пропит от злоба и ярост. Пълен срам!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Хайл

    4 6 Отговор
    Българския макрон да си гледа бабите и да не ръси мозък който няма...ба бо еб
  • 81 е този път

    14 1 Отговор

    До коментар #45 от "циганите":

    циганите нямат вина. Вижда се, че циганията продължава и без циганите.
  • 82 МИКИ МАУС🐁🐁🐁

    7 2 Отговор

    До коментар #71 от "За мишоците":

    СИГУРНО ТИ ЩЕ ЛЕТИШ СЪС СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ В КОСМОСА😀Е ЛЕК ВИ ПОЛЕТ И ПО ЗДРАВ НА АЛФ И МЕЛМАК!!!ПОСЛЕ ПИС..И НЕ ДАВАЙ МНОГО КЮФТЕТА НА СЛАВЕЙ,ЧЕ ЩЕ....И...КА ЦЯЛАТА РАКЕТА😬

    Коментиран от #85

  • 83 Хахаха

    12 3 Отговор
    Абе, хора, някой наистина ли си мисли, че бастунът и "и така нататъците" наистина искат да съставят кабинет? Гледах му лайфа - ами и той на моменти не си вярваше на това, което четеше. А за космонавтите... извинявайте, ама ни вземат за същите будали, каквито са гласувалите за тях. Подигравка.
  • 84 Даа бе

    4 3 Отговор
    Щом Явор Тополов дебилов го казва . Вервам му.
  • 85 Поздрав за всички държавни служителите

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "МИКИ МАУС🐁🐁🐁":

    Тцтцтц …… ей сега като ви отрежат смешните заплати от 600лв да видим какво ще правите…Пак казавам много ви е яд ,че лапачницата на парички ще бъде спряна и вашия вожд е безмълвен.
  • 86 Капан

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "комбинатор":

    10 процента ще ти каже че състава повтарям състава на правителството ще мине. И от там капана ще щракне мишок Слави ще гризне сиренето.
  • 87 Дачков нее Костовис, той е мисир на

    4 2 Отговор
    Конци!! На дг БОС се Кланя!!
  • 88 Айде

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "избираТела":

    Ами истината винаги ще я намериш, в малките детайли! Ако ти не ги следиш, много неща може да ти хрумнат!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 tato

    2 0 Отговор
    тези го играят врагове
  • 91 Who you bol

    4 3 Отговор
    Прехода свърши, БОЙКО, ГЕШЕВ, ТУЛУПА И ДОГАН В ЗАТВОРА. ЧЕСТИТО
  • 92 друг Бос

    3 0 Отговор
    Друг Бос
  • 93 Who you bol

    6 2 Отговор
    Хейтъри ПЛАЧЕТЕ ЗАЕДНО С ВОЖДА ВИ
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 несериозен

    11 3 Отговор
    Служебното сегашно правителство е по-добро от това на Слави. Преоритетите на Слави са сбъркани. На първо място трябва да е дълбоката съдебна реформа, а не таблети, космонавти и 1% субсидия за партиите!!!
  • 96 ССсс

    8 4 Отговор
    Ако тиквата от Банкя ни ограбваше и служеше на чужди интереси(не безплатно).То чалгаря ще ни продаде без пари.Всичките му предложения за кабинет са хора на ЦРУ и МИ6 и са му написани за да ги представи.Арогантноста на чалгаря не ми харесва.Дано хората от протеста се осъзнаят,че чалгаря ги изигра а и хората от статуквото също,за да не допуснат да станеме най бедната американска колония.Отговарящатя за три морета и НАТО,да стане военен министър.Ай сик.тир.Космонавти ще ни прави а за проблемите,които са номер едно нито дума.
  • 97 мдааа

    3 8 Отговор
    ДБ трябваше да е първа политическа сила. А сега какво, поредните клоуни.
  • 98 Наивно е да мислите, че Трифонов, ще си

    6 0 Отговор
    Проиграе мандата е така, за няма нищо от Неопитност!! Че ще, събере министри от кол и въже, само да има правителство??? Нее Наивник!! Има Продължение!!
  • 99 хахаха

    7 0 Отговор
    ЯВОРЕЕЕЕ ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ТИ ЧИЯ КУКЛА БЕШЕ
  • 100 От гербав по гербав

    8 6 Отговор
    Отвсякъде гербава смрад и слуз...
    Това е като тъжен блус....
  • 101 Габрово

    3 1 Отговор
    Откъде изплуват такива помияри??? Давайте им минималната пенсия и ги пращайте на село да сеят картофи. Стига с тия долнопробни динозаври
  • 102 3 в 1

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "dfu":

    З в 1! Путин е и комунист, и олигарх, и диктатор!

    ЕС и НАТО постигнаха нещо изумително!
    За първи път в хилядолетната история на Европа!
    Вече над 75г. в Европа няма войни!
    И естествено, народите благоденстват!
    Според способностите на елитите на нациите и според труда на масите в отделните европейски държави!

    Ето затова Путин ненавижда цивилизованият ЕС и могъщият НАТО!
    Защото, ако Путин не дрънка оръжие, РСФСР е обречена на разпад, както СССР!
    Ако не чува дрънкането на оръжие, "великият" руснак ще осъзнае
    мизерното си клечене в миризливите комуналки с турски клекала!
    "Великият" руснак ще осъзнае мизерията си в изключително богатата на природни ресурси олигархична държава,
    но която днес вече прилича на Нигерия, но покрита със сняг!
    И пробудилият се от преспивни шовинистични песни руски народ,
    ще направи с диктаторчето Путин това,
    което напраха румънците с Диктатора Чаушеску!

    Ето затова пожизненият президент Путин дрънка оръжие и мрази ЕС и НАТО!
    Но олигархът Путин се страхува повече от пробуждането на руският народ!

    В България в ЕС и НАТО,
    поне едно вече е сигурно!
    Няма вече комунисти като Борисов,
    безнаказано да строят с български милиарди
    транзитен газопровод на руската газ за Сърбия!
    А българите да са най-бедните в ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
    Слави каза просто и ясно две жизнено важни за всеки българин неща!
    1.Свързване на газопровода с Гърция!
    2. Съдебна реформа и отстраняване на корумпираният Гешев

    Коментиран от #138

  • 103 скоро

    10 3 Отговор
    Отиваме на избори неизбежно е .
  • 104 Гошо

    5 2 Отговор
    Политически психолог?!?! = космически рибар
  • 105 Шоуто започва

    9 1 Отговор
    Цирка е пълен !
  • 106 хахаха

    6 3 Отговор
    ВСИЧКИ РЕВЯЩИ ТУК СРЕЩУ СЛАВИ ЛЕЕЕЕКО МИ НАПОМНЯТ НА БАЦЕ ДЕТО РЕВЕ И ПИЩИ ДЕМЕК Я СЕ ОБЛАЖИЛИ Я СЕ КАНЕХА ДА ГО НАПРАВЯТ - ТОЙ ДАЧКОВ Е ТАКААААВА ПРОСТИТУТК@ АЙ ПРОЧЕТЕТЕ КОГА И КОЛКО ПЪТИ СИ Е ВРЪТКАЛ ОНОВА ПОД ГЪРБА ТАКА ЧЕЕЕЕЕ ЧЕТЕТЕ ЩОТ КАКТО Е ЯСНО КЪСА Е НАРОДНАТА ПАМЕТ

    Коментиран от #108

  • 107 НАЧИ....УМРЕМ ОТ КЕФ..

    3 7 Отговор
    А ГЛЕДАМ...КАК САРАЙСКИТЕ КЮЧЕКЧИИ...НАДЕНАХА...К*УРА*ГАТА
    НА ...СОР*ОСП*ЍИ И ЖЕН'ДЪР'ЛЯЦИ НА РИСТЮ БОЙК'ИК'ЕВ-ПЕ'ДЕР'АСА, РАДКА ДЪЛБОКАТА, В'ИБР'АТО'РА И М'АЯ МИ'НЕТА!!! .......ЮЮЮЮБББРРРРЕЕЕЕЕЕ...
    АШКОЛСУН НА СЛАВУЦА ХАНЪМ
    ... ХА-ХА-ХА
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 67889

    2 0 Отговор
    Така е, то е ясно, нагли са, понеже инат гръб
  • 110 Яворчо е подлизурка,гербава притурка

    4 6 Отговор
    Браво на Слави ! Много яко ги ошашави !
    Направо ги направи слаби ! И им го олаби !
  • 111 Накъдри Юкселов

    2 1 Отговор
    точно и ясно!
  • 112 "Обица на ухото" за тези, които до сега

    5 3 Отговор
    "Обица на ухото" за тези, които до сега са се доверявали на "чалгарите"!???
  • 113 Не искай

    2 2 Отговор

    До коментар #108 от "Оди се трескай у Сараите":

    всички да правим като теб! Твоите желания и мераци, са си лични! 😃
  • 114 Конски зъби

    2 1 Отговор
    Яворчо пак нещо се озъби!
    Ще го пратим за гъби
  • 115 Евра

    5 0 Отговор
    Трябва да бъдат спряни всички евро пари към България! Когато ликвидират ДС , да ги пуснат пак!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Дебилчев

    3 4 Отговор
    СлавчУ ще праща българи и македонци в космоса🙂Борисов е велик-така започват междузвездни войни
  • 118 Всеки, покрай Слави иска да захлеби....

    0 4 Отговор
    НО НЕ БИ ! Пак им го наби....
  • 119 Има такъв народ CHICAGO,USA

    6 3 Отговор
    Слави доказа и показа таз гербава проказа !
    Как хубаво им го каза !!!
  • 120 отвратителен

    8 3 Отговор
    Чалгарят е създаден от задкулисието. Самият той е лице на задкулисието, прилича на задкулисието- мрачен, с черни дрехи като погребален агент. Крайно неприятна фигура, отвратителна, поставил се в услуга на дявола.
  • 121 Разсъждаващ

    3 4 Отговор
    Бих предпочеловци да не се дава трибуна на подобни персони /Дачковци, Найденовци, Валерии и тем подобни/, те просто нямат моралното право да говорят, а и не са нито умни нито оригинални, но всичките защищаваха мутренските времена под една или друга форма.
  • 122 jorj

    3 2 Отговор
    Куклата на кремъл.
  • 123 1302

    12 2 Отговор
    Истинските формации от протестите (защото ИТН не участва в тях) трябва да отрежат Слави най-категпрично и да му покажат къде му е мястото - в дупката (кабеларката) откъдето беше изпълзял случайно и явно за малко.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Тцтц

    0 2 Отговор
    "ГЕРБ няма да застане зад правителство на"...аха гербаджия, ясно ми е, спирам да чета хаха.
  • 126 Мултигруп

    9 1 Отговор
    Кой наложи траур в шоуто си по повод убийството на Илия Павлов?!!!Слави !!!!

    Коментиран от #130

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ленин

    8 2 Отговор
    Дачков,както винаги си прав!Слави е да ласт шадоу пъпетс,пълен измекяр!!!
  • 129 Дебилчев

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "Марс":

    Борисов каза:така са започнали междузвездни войни🙂 до космоса опряхме, кви простотии от славчУ, тоя е в депресия нелекувана
  • 130 Дебилчев

    3 0 Отговор

    До коментар #126 от "Мултигруп":

    Не е мултак, стартирал бизнес с мартеници🙂
  • 131 67889

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "Живко":

    От теб зависи
  • 132 Aлфа Вълкът

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "БОЛШЕВИК":

    Не бе Слави е истински лидер, той е акълнлия човек, само дето малко се наакъл. Едно време беше мутреса, после стана мутра или се правеше. Той е спасителят, който ще ни поведе към джендърството и американската идеология. Съединени европейски щати – СЕЩ. А България? България йок!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 А не да се

    2 2 Отговор
    Която партия се докосне до Славуца дя знае ,че ще изгори - и ГЕРБ,и БСП,и Демократична България. Ще си изгорят голяма част от твърдия електорат.Към Славуца със сигурност биха се прилепили огладнели помияри като ДПС и мутрите на МаЯта. При трети избори Славуца ще се спихне като изпразнен х . й,докато горните партии няма да загубят кой знай какво - по важно е да отстоят принципите и заявените от тях ценности, а не да се правят на шаврантии.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Митко

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "dfu":

    Навремето още като направи фалшивия референдум да притъпи народното недоволство се изясниха нещата . Но ако не си техен човек ,няма как да те пуснат в една от техните национални телевизии да опростачваш младежта .

    Коментиран от #140

  • 137 питам само

    2 0 Отговор
    Какво ще правим сега с бившите членове на БКП сега депутати от Герб
  • 138 лъжец

    1 1 Отговор

    До коментар #102 от "3 в 1":

    Трява да знаеш , че не винаги , многократното повтаряне на лъжата , става истина .Случая с Русия е такъв.
  • 139 Дебилчев

    0 0 Отговор
    Нали щяха да обявяват още по закона Магнитски, да не са забравили
  • 140 Дебилчев

    0 0 Отговор

    До коментар #136 от "Митко":

    Отгледаха поколение да гласува за тях, десетилетия тв полит предавания
  • 141 Шердан Българов

    2 0 Отговор
    ПЪЛНA ПOДКРEПA НA CЛAВИ КЮЧEКA ! ТAКИВA КAТO НEГO ТРЯБВA ДA ИМ CE ГЛACУВA ДOВEРИE ! OCТAВA ДA КAЖE КOИ ЩE CA КOCМOНAВТИТE AЗ ПРEДЛAГAМ ДAНЧO ГЪМЗAТA И ТOШКO AФРИКAНCКИ!
  • 142 nikola

    0 0 Отговор
    не го знам Слави що за продукт е , но това ЛЕКЕ дачков със гурност го знам.
  • 143 АлаБала

    1 0 Отговор
    Няма партии на протестта, защото само през първите 2 седмици имаше спонтанни протести. Другото беше представления, не искам да говоря за празите погледи на младежта и изчезването им веднага, когато беше възможно да тръгнат по плажовете. Задкулисието даже не е в България.
  • 144 Навремето

    0 0 Отговор
    Беше известен като Явор Дачков слагачков
  • 145 Давид

    1 1 Отговор
    Като ви унищожим ще видим какво можеш мишок - нищоможещ и нищоправещ :)
  • 146 Васил

    0 0 Отговор
    Дачков спри да се дрогираш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове