Last news in Fakti

18 Юли, 2021 11:06 12 247 162

Бойко Рашков: Безумието е безгранично. Да се подслушват стотици, за да се угоди на Гешев и политическата власт

  • бойко рашков

Тази система трябва да бъде променена и да стъпи на демократични закони, възмутен е служебният вътрешен министър

Бойко Рашков: Безумието е безгранично. Да се подслушват стотици, за да се угоди на Гешев и политическата власт - 1
Снимка: БГНЕС

"Сериозният въпрос е как е структурирана нашата прокуратура. Тази система трябва да бъде променена и да стъпи на демократични закони... Въз основа на решение на българската прокуратура са били контролирани със СРС стотици български граждани по време на протестите. Сред подслушваните има и политици, и общественици, и обикновени граждани... Надявам се, че Бойко Борисов ще бъде призоваван да дава обяснения по редица неизяснени случаи".

Това каза пред БНР министърът на вътрешните работи в служебния кабинет Бойко Рашков.

"По материала за главния прокурор работя много преди да стана служебен министър, затова не може да става дума за някаква специална цел. Този материал дори доста позакъсня, за да бъде сезиран Висшият съдебен съвет... В дискусията по тази проблематика се намесиха и бивши представители на НДСВ. Те изтъкваха несъстоятелни аргументи, включително, че това предложение към ВСС ще бъде удар във въздуха. Тук личността на Гешев не е най-важното. Няма опит за реванш. Тук целта е да се постави по-сериозният въпрос - как е структурирана нашата прокуратура, как заема място в системата на съдебната власт, дали главният прокурор е отговорен, или е недосегаем".

Той посочи, че в развитите демократични държави няма подобна на нашата прокуратура - главният прокурор да командва обикновения прокурор.

"Очаквам ВСС да не събере кворум, за да не се занимава с този горещ картоф. Очаквам, че и дори да има кворум, членовете на ВСС ще направят всичко възможно да отхвърлят предложението или да вземат решение, че няма основание Иван Гешев да бъде освободен от поста... Искането за процедура е удар в полза на демократичното устройство в нашата страна. Удар, който ще остави следа и ще предизвика промени".

В предаването "Неделя 150" Рашков коментира разпита на Бойко Борисов през седмицата:

"По повод едно действие, което се основава на закона - гражданинът Борисов да бъде разпитан, той направи политически пиар. Към онзи момент фактическата обстановка съзнателно не е била установена, за да бъде измъкнат от отговорност Борисов. Когато видите, че един случай е останал неизяснен от компетентните органи, няма ли да желаете този случай да бъде доизяснен. Да, сега е минало време, но ако някой се надява, че поради изтеклото време няма да бъде направен опит чрез законови средства да му се търси отговорност, е в голяма грешка. Надявам се, че Борисов ще бъде призоваван да дава обяснения по редица неизяснени случаи, сред тях е и този за къщата в Барселона".

Вътрешният министър посочи, че МВР е в края на проверката за подслушване на протестиращи:

"Става дума за подслушване на стотици български граждани. Положени са големи усилия за унищожаване на материалите, съпътствали прилагането на СРС. Специално материалите в ГДБОП и в Дирекция "Вътрешна сигурност". Там служители са били на слушалките непрекъснато, водели са записки, унищожавани после. Въз основа на решение на българската прокуратура са били контролирани със СРС стотици български граждани... Представяте ли си докъде е стигнала българската прокуратура, за да угоди на политическата власт, на Борисов конкретно, а Гешев е съгласен прокуратурата да иска използването на СРС, тъй като протестът е започнал да иска и неговата оставка. Безумието е безгранично. Затова тази система трябва да бъде променена и да стъпи на демократични закони... Сред подслушваните има и политици, и общественици, и обикновени граждани".

Събраните факти ще бъдат предоставени на парламента, увери Рашков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 170 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП и ГЕРБ

    300 56 Отговор
    Браво Рашков -Респект!

    Коментиран от #56, #106

  • 2 гешев е позор

    243 40 Отговор
    герберат срама няма САМО МАЧКАНЕ НА ТАЯ МРЪСНА СГАН !!!

    Коментиран от #73, #125

  • 3 дааа

    116 37 Отговор
    ЧЕГЪРТАЙ до ДС на БКП, като се покажат ще се оправим!

    Коментиран от #135

  • 4 няма такъв виц

    133 77 Отговор
    Рашков, борец за демокрация.

    Коментиран от #67

  • 5 ДП1

    179 28 Отговор
    Режете му главата на тоя. Аман от мутри-премиери, мутри-прокурори, лекета-патриоти, Сараи и друга сган.
  • 6 Аре отивай

    36 99 Отговор
    И ти в сарайте дс да ядеш баница.

    Коментиран от #70, #74

  • 7 Бойко шкафа

    109 36 Отговор
    ГешеФ ми е слуга докато е жив..
  • 8 Бля, бля

    54 173 Отговор
    Празни приказки и лъжи. Засрами се бе ИМОТЕН КРАЛ

    Коментиран от #72

  • 9 Работата

    32 27 Отговор
    отдавна е отървана !
  • 10 6969

    88 27 Отговор
    Гешев ухото познавате ли го ааааа.....той бай Ставри и той иска да говори с него ама на саме
  • 11 Рашков премиер

    153 42 Отговор
    Рашков е кошмара на Тиквата.

    Коментиран от #37

  • 12 Той

    39 9 Отговор
    Мъка
  • 13 БРАВО

    167 43 Отговор
    Най-после случихме на МВР министър, след Цецо Апартамента, МВР Шматката Бъчварова и милиционера шофъор на Мето с диплома от ЮЗУ.

    Коментиран от #150

  • 14 6969

    99 25 Отговор
    Гешев третото ухо на тиквоча
  • 15 Последния Софиянец

    116 36 Отговор
    В четвъртък всички пред ВСС да вземем оставката на Гешеф.Гешеф е позор! Оставка и затвор!И мене подслушваха.

    Коментиран от #75, #132, #134

  • 16 Хаха

    36 87 Отговор
    Истински лъжец
  • 17 Бездарници

    46 84 Отговор
    Аман от старци комунисти.

    Коментиран от #45, #51

  • 18 М М

    44 73 Отговор
    Пресъхнала ти е дамаджаната май?

    Коментиран от #78

  • 19 ТАКА Е

    77 27 Отговор
    ВСИЧКО ЗА БИБИТКО И КОМПАНИЯ.
    И ЕДИН СЪВЕТ. ДРЪЖТЕ ЮЗДИТЕ
    ЗДРАВО. ЗАЩОТО ТЕЗИ СА НА ПРЕДЕЛА. ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ЗА ДА СЕ СПАСЯТ. ДОРИ И ВОЙНА.

    Коментиран от #81

  • 20 РАШКОВ, КВО СТАВА

    31 47 Отговор
    САМО ГОВОРИТЕ...БАЦО В БАНКЯ СИ ПИЕ КАФЕТО И НИКОЙ НЕ ГО ТЪРСИ ЗА НИЩО......ЗА ТОВА ЛИ ХОДИХМЕ НА ПРОТЕСТИ......И СТИГА С ТОВА....ТЯБВА...ИЛИ ДЕЙСТВАЙТЕ ИЛИ ГО ДУХА........

    Коментиран от #26, #83

  • 21 Гешов ОСТАВКА

    65 30 Отговор
    Тиквата в затвора, а Гешев като го пази - при него.
  • 22 Хуарбуса

    82 28 Отговор
    Министър Рашков , да ви допълня! Не само оставка а и разследване затова че разпъна чадър над мафията! Че е избран от Пеевски и Борисов и Доган. И кукловодите им. Че опорочи разделението на властите ! Че се обръща към тиквyн с " шефе слушам и изпълнявам" , когато му нареждаше да удари ЕВРОХОЛД с думите " да бъде смачкан всеки който не се съобразява с мен"...Така че не само оставка а и разследване и присъда!
  • 23 РАШКОВ, БАЦО СЕ ПОДИГРАВА С ВАС

    50 26 Отговор
    ОТ ТРИ МЕСЕЦА Е БЕЗ ИМУНИТЕТ....И ТИ И РАДЕВ СЕ ОСЛУШВАТЕ И СЕ ЧУДИТЕ КВО ДА ПРАВИТЕ.......НИ ПРАВИТЕЛСТВО ИМАМЕ, НИ БАЦО Е ПРИБРАН....А БАЦО СЪС СЛАВУЦА ПАК ВИ ТРЕСНАХА....НИЩО ЧУДНО ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТО И ВИЕ ДА СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ...

    Коментиран от #32, #86

  • 24 РОшков,

    49 18 Отговор
    защо не показа зписъка? Нали обеща? Или и ти се уплаши

    Коментиран от #59

  • 25 РАШКОВ СТИГА С ТОВА...ТРЯБВА

    44 20 Отговор
    ЧАКАМЕ ДЕЙСТВИЯ И РЕЗУЛТАТИ....И ВИЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ...САМО КОНСТАТАЦИИ И ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ....

    Коментиран от #154

  • 26 Ти луд ли си

    24 30 Отговор

    До коментар #20 от "РАШКОВ, КВО СТАВА":

    Нали преди 2 дни бе привикан в ГД НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ. Дойде с адвокат , с потно чело от притеснение и с вид на 75 годишен тракторист. Разпитван 1 час и 40 минути. Разговора започна така - Имате право да мълчите , в противен случай всичко казано може да бъде използвано срещу Вас...Менко адвоката говори вместо него..2 пъти носиха чаши студена вода на разпитвания заподозрян

    Коментиран от #30

  • 27 9267

    35 18 Отговор
    В РАЗВИТИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ СТРАНИ прокуратурата не се рови в личния живот и здравния статус на хората, не ги преследва и тормози с години за дребни неща, не разпространява недоказани предположения и клевети, не насъсква обществеността с години, не отнема човешки права, не потъпква презумпцията за невиновност, а в Бг това се прави и в момента. Прокуратурата в Бг издава присъди и налага наказания. Това никой не го коментира и никой не го променя от 30 год.
  • 28 РАШКОВ, КВО СТАВА

    34 23 Отговор
    С РАДЕВ НЕЩО СЕ ДЪНИТЕ....БАЦО НА СВОБОДА И ВИ ТТЕСКА ИЗБОРНО......РАДЕВ НЕЩО СЕ ИЗНЕРВЯ....ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА МАЙ ГО ОТСВИРИХА......НИКОЙ НЕ ЩЕ ДАУПРАВЛЯВА, ВСЕКИ С ПРЕТЕНЦИИ И ИЗИСКВАНИЯ.....ЗАТОВА БАЦО ПАК ШЕ ГИ...ТРЕСНЕ
  • 29 Хахаха

    40 47 Отговор
    Да Рашков, безумието е безгранично, щом се докарахме дотам, че Мунчо Грипенов Хвърчилков да върти цялата държава с помощта на боклуци като теб. Е няма такава държава.

    Коментиран от #90

  • 30 И КВО ОТ ТОВА

    27 31 Отговор

    До коментар #26 от "Ти луд ли си":

    БАЦО СИ Е В БАНКЯ И СИ ПИЕ КАФЕТО....А РАШКОВ И КОМПАНИЯ ПАК ГРИЗНАХА ДРЪВЦЕТО

    Коментиран от #46

  • 31 смях в залата

    34 27 Отговор
    Тиквата даде допълнително 100млн. за подслушване . В България се подслушваха около 14000 граждани докато в Англия 800 . Много потенциални престъпници в тази държава бе , .а иначе не били подслушвали . Гробарите го бяха ударили през просото вършеха престъпления на всяка крачка .
  • 32 Другия с коня

    25 21 Отговор

    До коментар #23 от "РАШКОВ, БАЦО СЕ ПОДИГРАВА С ВАС":

    Ти нормален ли си и адекватен? Как нашата партия ГЕРБ ще подкрепи чалгаря? Те единствени заплашиха да " изчегъртват и затриват" ГЕРБ. Но на пресконференцията в сряда Бойко добре им отговори. Скроил им е шапката :- Борисов заплаши: "Пазете се - да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам, че няма да може да намерите обяснение".

    Коментиран от #41

  • 33 !!!?

    39 29 Отговор
    Рашков - един плазмодии от "бивши хора", която обикаля студията на медиите да реве като вдовица за пурата на Черепа. Ако такива като него са честните, достойните и непорочните българи за Радев то тогава Бог да пази България !!!?

    Коментиран от #93

  • 34 Отвратен

    29 29 Отговор
    Гешев е позор, оставка и затвор на тази гепаджийска долна подлога, изпълняващ заповеди на тиквата и прасето.
  • 35 РАШКОВ, СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ

    34 20 Отговор
    САМО КОНСТАТАЦИИ И НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ....ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ЧЕ ЦЕНИТЕ ХВРЪКНАХА ДО НЕБЕСАТА.....А ПРАВИТЕЛСТВОТО И РАДЕВ СИ ТРАЯТ....

    Коментиран от #89

  • 36 Алфа Вълкът

    33 20 Отговор
    Лицемер противен, напълни ли басейна на палата си? Прибра ли си наемите от другите имоти. Децата ти, внуците ти могат цял живот да са със скръстени ръце и да живуркат от гърба на простия народ!
  • 37 Да добавя...

    26 11 Отговор

    До коментар #11 от "Рашков премиер":

    ... и придворния шут на Мунчо. :)))))
  • 38 Българин

    34 22 Отговор
    Само за 2 месеца служебният министър на вътрешните работи успя да превърне информационното „лице“ на МВР – официалната интернет страница на Министерството, в пародия на в. „Работническо дело“ от най-мракобесните времена на комунистическия режим.

    Тогава с уводен материал във в. „Работническо дело“ се заклеймяваха и осъждаха враговете на Партията. Без съд и присъда, без доказателства и по фабрикувани материали в същия вестник.

    Присъдата в „Работническо дело“ означаваше и присъда в живота. Комунистическите следователи от Държавна сигурност не разследваха, те четяха „Работническо дело“ и издаваха присъди. На 16.07 в 18 часа и 32 минути на сайта на МВР е публикуван неизведен със съответния номер материал, чийто краен адресат (чрез Министъра на правосъдието) е Висшият съдебен съвет.
  • 39 гнус

    19 28 Отговор
    Много герберски трол под статията, много нещо, пак им платили.

    Коментиран от #42

  • 40 !!!?

    32 11 Отговор
    Рашков да докладва къде са арестуваните дамаджани за "купуване на гласове" !!!?

    Коментиран от #48

  • 41 НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ

    20 7 Отговор

    До коментар #32 от "Другия с коня":

    ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ПРИ ПОЧТИ РАВЕН БРОЙ ДЕПУТАТИ С ИТН....ДРУГИТЕ ПСРТИИ НЕ ГИ БРЪСНАТ ЗА СЛ.... .И ПРАВИЛНО...МАЙ ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ЗАПОЧНА С БСП КМЕТА НА БЛАГОЕВГРАД
  • 42 УЧИМ СЕ ОТ

    21 18 Отговор

    До коментар #39 от "гнус":

    БСП КОМУНДЕТАТА.....КАЗАХТЕ ЛИ НА НИНОВА ДА ПИШЕ ОСТАВКА, ЧЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ....
  • 43 шоумен буци

    17 17 Отговор
    Ама къде е Тиквунь , прелиствам нагоре , надолу , никакъв го няма от сума време насам , всъщност от шоуто му с колажа на американците . Кво му направи тая Херо бе , да не го отвлекоха '' партньорите '' , още познати като ''началниците '' му ? Призовки ли ще се пущат , или направо бюлетини за издирване ?

    Коментиран от #63

  • 44 АМОН

    15 21 Отговор
    ЗАЛОГА Е ГОЛЯМ - или Гешев или ВССвкупом трябва да си ходи.

    Ако имат мозъци в главите за да оцелеят и продължат ВСС трябва да изгони ГЕШЕВ.

    АКО НЕ ГО НАПРАВИ РИСКУВА ДА ХВЪРЛИ ДЪРЖАВАТА В ТАКАВА КРИЗА КОЯТО ЩЕ ПОМЕТЕ НЕ САМО ТЯХ , НО И ЦЯЛАТА ИЗГРАДЕНА ОТ ТЯХ СИСТЕМА.

    ЗАЛАГАМ, ЧЕ ЩЕ ИЗГОНЯТ ГЕШЕВ И ЩЕ НИ НАТРЕСАТ НЕЩО ПОДОБНО НА НЕГО.
  • 45 Бат Бойко дъртия комунист

    8 13 Отговор

    До коментар #17 от "Бездарници":

    Няма да обиждаш,че ще ти спра тролския надник!

    Коментиран от #105

  • 46 Шопо

    14 15 Отговор

    До коментар #30 от "И КВО ОТ ТОВА":

    Хич не е за завиждане твоят Баце. Да не смееш да идеш и до тоалетната без една рота гавази - е'бем ти живота и кефа!

    Коментиран от #52

  • 47 многоработят

    5 5 Отговор
    и като слушаха нищо не излезе
    само че сега тепърва ще ги размажат защо слушат опозицията а не слушат хората с власт и с ръце на кранчето..тука ще има дела и пак хора които няма да вземат пенсия там където работят защото вместо да защитават закона те слушат шефовете си
  • 48 гнус

    11 22 Отговор

    До коментар #40 от "!!!?":

    С казани и чушкопеци се занимаваше друг, а не Рашков. Вашите неадекватни действия не ги приписвайте на Рашков. Толкова ли се изчерпаха опорките ви в Централата на ГЕРБ? Виждам, че парите за тролове не сте ги изчерпали.

    Коментиран от #50

  • 49 ЛЕЖА СИ НА ХАМАКА В БАНКЯ

    20 8 Отговор
    МАТА ХАРИ МИ ПРАВИ ОСВЕЖИТЕЛЕН МАСАЖ....ОТ ТРИ МЕСЕЦА ЧАКАМ КАУНА И РАШКОВ ДА МЕ ПРИБЕРАТ....НИКОЙ НЯМА...ШУБЕ ГИ Е....И ГЕШЕВ ТАКА МИ КАЗА, ЧЕ ОТ ТИЯ НИЩО НЕ СТАВА
    .
  • 50 !!!?

    29 10 Отговор

    До коментар #48 от "гнус":

    Рашков да каже как приватизира мандрата в с. Антон !!!?

    Коментиран от #54, #55, #57, #60

  • 51 АМОН

    13 12 Отговор

    До коментар #17 от "Бездарници":

    ДЕЛИМАТА ВЕЧЕ НЕ Е КОМУНИСТИ - ФАШИСТИ , А ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ИЛИ ЦАР И ЦАРЕДВОРЦИ.

    ВИДЯ СЕ, ЧЕ СЛАВИ НИ ПРЕДСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА НДСВ - ДПС ПОДМЕНЯЙКИ ДОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ.
    ЗАЩО ЧАЛГАРИТЕ ЗАБРАВИХА ПЕСЕНТА СИ "МУТРИ СБОГОМ" И ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ГЕШЕВ И БОРИСОВ?!!

    НА КАКВА ЦЕНА ПРЕДАДОХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ?!!

    Коментиран от #53

  • 52 ЩО БЕ...КВО МУ Е

    19 6 Отговор

    До коментар #46 от "Шопо":

    МУНЧО ДА НЕ ХОДИ ДО КЕНЕФА....САМ
  • 53 КАК МУТРИ СБОГОМ

    16 5 Отговор

    До коментар #51 от "АМОН":

    КАТО ИМАТ ДЕПУТАТИ ПОЧТИ КОЛКОТО ТЯХ.....ВИЖ ПО ТОЧНО Е....4388 БСП КОМУНДЕТА СБОГОМ, ЧЕ ПАК СЕ ИЗБОРНО ОКАКАХА...И НИНОВА ДА ПИШЕ ОСТАВКА
  • 54 те така

    5 16 Отговор

    До коментар #50 от "!!!?":

    Точната дума ''приватизирал '' ли е ? По времето на покупката министър ли беше ? Все въпроси , които е уместно , първо да си отговориш и после да дращиш , да се не излагаш с глупости.
  • 55 КАЖИ БЕ РАШКОВ

    15 7 Отговор

    До коментар #50 от "!!!?":

    НЕ СЕ КРИИ
  • 56 ИСТИНАТА

    5 15 Отговор

    До коментар #1 от "БСП и ГЕРБ":

    И когато политическото ръководство на ИТН призова да се спазва Конституцията!
    Когато призова депутатите да гласуват по съвест, защото ние сме
    Парламентарна, а не партийна Република!
    Посткомунистическото статукво изрева!
    "Като ранена в сърцето пантера"!

    Конституция на РБ
    Чл.1.
    ал.1.
    България е рупублика с парламентарно управление.
    ал.3.
    Никоя част от народа, политическа партия или друга организация,
    държавна институция или отделна личност
    не може да си присвоява осъществяването на народният суверенитет.
    Чл.11.
    ал.1.
    Политическият живот в Република България се основава
    върху принципа на политическия плурализъм.
    ал.3.
    Партиите съдействат за формиране и изразяване на политическата воля на гражданине.
    чл.12
    ал.1.
    Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси.
  • 57 9267

    11 13 Отговор

    До коментар #50 от "!!!?":

    Ти що не кажеш нещо за ''Осемте джуджета''?
  • 58 СЕВЕРОЗАПАДА

    2 2 Отговор
    Дайте му на Шаламанди телефона, тъй като отдавна не са се чували.
  • 59 Нане

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "РОшков,":

    Защото и той в момента е в процес на ревизиране на "списъка" като Слави! Единият ревизира проекта за правителство, другият списъка с подслушваните! Абе шоуто продължава! Те това е положено!
  • 60 РАШКОВ, КАЗВАЙ ЗА МАНДРАТА

    20 6 Отговор

    До коментар #50 от "!!!?":

    НЕ СЕ СКАТАВАЙ
  • 61 Негрите в Афрка

    13 19 Отговор
    Народа ако иска може да отстрани предателя престъпник Гешев. Само, че ще трябва да излезе с домати, лук, метли, тояги, сопи.

    Трябват също демонстрации пред колонизаторските посолства, които пазеха и държаха на власт ГЕРБ.

    Коментиран от #66

  • 62 Деймос

    10 19 Отговор
    Брей колко МОБИЛИЗИРАН ЗА БИТКА ГЕРБОЛЯК :))) Има значи още пари в чекмеджетата гербави !?? :) Ще се национализират ...., ще се национализират ..
  • 63 Мисля

    11 14 Отговор

    До коментар #43 от "шоумен буци":

    Този път е скъсал колянов вал а не менискус май?
  • 64 Ако ако

    11 20 Отговор
    Ако всички вътрешни министри бяха като служебния министър Б. Рашков, ако всички правителства бяха сато това служебно правителство с премиер Ст. Янев нямаше да има нужда от служебни кабинети. Този служебен кабинет е по-редовен от редовните, а те редовните се избират от партиите? За какво ни са правителства избрани и "договорени" от партиите? За да се възпроизвеждат и работят против обществото.

    Коментиран от #77

  • 65 Ах как

    9 14 Отговор
    излъга "съпругът" на миската, че делото било приключило. Нищо такова няма на страницата на испанската прокуратура! Ще дава обяснения от 2009 година досега онуй. Да го потвърди пак, де!
  • 66 ПОЧВАЙТЕ ПЪРВО ОТ

    2 10 Отговор

    До коментар #61 от "Негрите в Афрка":

    ДРАГАН ЦАНКОВ 28
  • 67 kuku

    20 6 Отговор

    До коментар #4 от "няма такъв виц":

    Абсолютно си прав, но какво очакваш след като партията има такъв п.р.ос,т народ е водеща в България и се кани да управлява с водещи вместо с политици....
    НаЛИ се досещате за един разговор пуснат нарочно в медиите , където се говореше за една съпруга на един висш държавник ,който търсеше съдействие да се замитат едни следи... Там се мълчи
    Бог да пази България!
  • 68 Трябва

    15 10 Отговор
    да се направи цялостна ревизия на приватизацията, виновните да си понесат последствията и да се направи най - сетне лустрация, но не само за хора на БКП, но и за членове на ОПГ - та.
  • 69 висок

    22 19 Отговор
    Бясното куче Рашков се оля! Не стотици, десетки хиляди, милиони хора по Земята , барбар с всички марсианци са подслушвани от Ббойко и Гешев! Оставка ..... на РРадев!
  • 70 Аре ти

    5 11 Отговор

    До коментар #6 от "Аре отивай":

    отивай в сараЙте. Като се научиш да пишеш, обади се. Разкарай се!
  • 71 цвинокио

    11 19 Отговор
    Че само за това подслушване Борисов заслужава каторга.Кой може да гарантира,че записите не са пращани на Козяк?!
  • 72 Рашков

    17 18 Отговор

    До коментар #8 от "Бля, бля":

    има съпруга нотариус, дъщеря съдия и няма нито една камара любовници, нито миски, нито къща в Барселона.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 В сараЙте

    9 15 Отговор

    До коментар #6 от "Аре отивай":

    ходи вождът ти и не само там, а и при Ердоган!
  • 75 Абе ти

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    друга работа нямаш ли? Нямаш, защото и ресторант отдавна нямаш. И какво очакваш с това обикаляне! Хората правят всичко възможно да намерят начина за свалянето на Гешефт, ти ще го сваляш с подписи. Скрий се най-после с изхвърлячеството си.
  • 76 JEFF

    16 12 Отговор
    Гешев е гл.прокурор, но подслушва в полза и по заповед на Борисов. Преди години Цветанов подслушваше в качеството си на министър на вътрешните работи , пак по заповед на Борисов. Цветанов подслушваше дори и Борисов. Стига толкова подслушватели, калинки, малинки , търтеи и кърлежи. Искаме истината !
  • 77 Нане

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "Ако ако":

    Ако ако, ама "ако" гащи цапа!
  • 78 Не е

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "М М":

    В дамаджаните имаше бело, което е на съхранение в полицията.
  • 79 али реза

    14 12 Отговор
    истински и неподправен Алкохолик-КОМУНИСТ
    демек пълени завършен Бохлуууук
  • 80 Пламен

    15 10 Отговор
    Безумие е да ни говори как с щатна държавна заплата се сдобива с имоти за милиони
  • 81 Тц нищо

    11 8 Отговор

    До коментар #19 от "ТАКА Е":

    няма да направи. Дебнат го от посолството на САЩ след гафа с астронавтите им. Да ти прави впечатление, че един гербаджия не се появява по телевизиите? През носа им излезе този гаф!
  • 82 заю баю

    10 11 Отговор
    Налична е яко активирана тролска маса от зайчарника в Банка , където се е сврял Буци след проведената му терапия от американското посолство.
  • 83 Опааа

    4 10 Отговор

    До коментар #20 от "РАШКОВ, КВО СТАВА":

    Пие, ама друг път. Смачкан е като увяхнал гербер. Даже се съмнявам дали се и къпе, ти за кафе ми говориш. Къде е вождът ти? В Банкя не е, от мен да знаеш!
  • 84 666

    15 14 Отговор
    Точно Гешев трябва да привика милиционера Рашков да разкаже как е станал имотен милионер с държавна заплата. Стига вече лъжи на Хунтата. Съд и затвор за тях.

    Коментиран от #94

  • 85 mi6osp

    14 14 Отговор
    Генерал Радев е подбрал отлично ударните си единици в служебното правителство и печели битките срещу генералът мутра и неговите алчни калинки. Удоволствие е да се наблюдава как свива примките около шиите на шайката. Страхливецът Борисов трепери, защото е наясно, че трябва да избира между бай Ставри в България и куршум навън. Неговите привърженици бълнуват за връщането му на бял кон с 200, но това практически няма как да се случи , при Борисов - най-мразения крадец в България от 75г.насам.
  • 86 Ако кажеш

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "РАШКОВ, БАЦО СЕ ПОДИГРАВА С ВАС":

    в кое подземие се крие и това ще стане.
  • 87 Поклон Рашков!!! Пътя е този, макар и

    15 13 Отговор
    Труден но е Правилния!!! Част от Народа беше загубил надежда, така бяха стегнали примката около врата му, че едвам дишаше!? Хората видяха светлина в тунела, поткрепат ви!!!
  • 88 пътуваме

    7 8 Отговор
    бочито може да се е кандидатирал за премиер на южна африка вече
    той знае вече че е фатално загазил..само не знам кой му дава акъли да стои тука да прави мизерии..най-вероятно от южна посока са идейте
  • 89 Аре стига

    4 13 Отговор

    До коментар #35 от "РАШКОВ, СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ":

    с тези цени! Дай пример какво поскъпна , освен олиото, чиято цена тръгна нагоре от януари още. Започвай да изброяваш, че ще ти дам контра списък на цените.
  • 90 Свиквай

    4 10 Отговор

    До коментар #29 от "Хахаха":

    Вървим към президентска република. Искам да те чуя тогава какви ще ги дрънкаш!
  • 91 тъй де

    7 7 Отговор
    И извади и размаха Буци колажа като Аслан , а след Херо-терапията се покри като н@ср@н.
  • 92 ПЕТКО РОДОПСКИ

    5 8 Отговор
    Давай Рашков набутай го на суджуците а аз скоро ще дойда с дряновицата на площада
  • 93 Що бе

    6 10 Отговор

    До коментар #33 от "!!!?":

    Баце сикаджията ли е почтения гражданин!?
  • 94 mi6osp

    4 4 Отговор

    До коментар #84 от "666":

    На бас, че Гешев даже не мисли да пробва да вика Рашков. Много е глупав, но не чак толкова.
  • 95 те така те

    14 5 Отговор
    Не вярвам , че ако ИТН направят правителство , ще изчегърртат каквото и да било. Те са силни само на приказки, Не знам , кой подкокороса Слави да използват името му , но са много богати хора , а богатите имат интерес в държавата да има корупция, за да забогяват още повече . От ИТН можем да очакваме само промени , които са в услуга на бизнеса . А как ИТН ще се бори с мафиотските структури , след като самия Слави изпитва уважение и респект към мафиотските босове .....най-много да махнат Гешев и до там ще им бъде борбата .....
  • 96 будала

    6 7 Отговор
    баце едни хубави хора го излъгаха че тръмп ще спечели изборите
    и той им се върза..така е като си марионетка ти го подават от всякъде
    сега баце е кандидат нелегал и парите дето ще ги има ще са тия които може да носи барабар с дрехите си..пък златото не е много лесно за пренасяне някак си

    Коментиран от #99

  • 97 Днес е

    9 9 Отговор
    неделя - работен ден за троловете-гербери. Най-странното е, че не знаят кого защитават. Лидерът им изчезна след нотата на посолството на САЩ, а телевизиите забравиха, че е имало гербери. Къде ви е вождът, бе! Градската мълва говори, че и в зайчарника не е. Един да каже в коя дупка се навря. Иначе си драскайте, ама няма чекмедже.

    Коментиран от #131, #136

  • 98 Стар терикат

    3 1 Отговор
    Имат инструмент за разчитане на човешки мисли
  • 99 Да не говорим

    9 5 Отговор

    До коментар #96 от "будала":

    кой е бившият високопоставен политик, лидер на партия, който е в "Магнитски". На тези в списъка парите им са блокирани, други рискуват да им бъдат отнети. След гафа с астронавтите може и да не види вече пари. Къде изчезна този?!
  • 100 Гражданин

    12 11 Отговор
    Браво! Респект!
    Мачкай Рашков мутренския октопод ГЕРБ!
    Ако се пусне подписка в твоя защита ,над 55% от живеещите в БГ ще те защитят,при традиционни 40% негласуващи.
  • 101 Долу фигуранта

    8 7 Отговор
    Долара боклуците от Държавна сигурност като Тарашков.
  • 102 Румен

    2 10 Отговор
    Е как ,,къде е Баце,,?В Сърбия на кафе при аверчетата на Йоца!От кога го чакат!ХА ха ха!
  • 103 БСП най крадливата партия

    14 6 Отговор
    ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ РАШКОВ МАЛОИМОТНИЯ ЗА ИМОТИТЕ МУ КАК СЕ Е СДОБИЛ С ТЯХ И ОТ КЪДЕ Е ВЗЕЛ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ КАТО Е С ЕДНА ЗАПЛАТА ПОРЕДНИЯТ КРАДЕЦ КОМУНОИД.
  • 104 Цанков

    9 7 Отговор
    Целият проблем на ГЕРБ дойде от това че ромите, на който дежурно плащат - около 250-300 хил души, този път не успяха да се справят с машинното гласуване.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 пешо

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "БСП и ГЕРБ":

    умко, помниш ли от коя политическа сила бе в парламента този, както личи, наистина читав човек?
    някакви проблеми с логиката да имаш? или за теб това са дреболии...
  • 107 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    11 3 Отговор
    ЕТО ГО БОКЛУКА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, КРАДЕЦА РАШКОВ ТАРАШКОВ , ЕТО КЪДЕ ОТИДОХА ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В КРАДЕНЕ НА ПАРИ И ИМОТИ.
  • 108 РАШКОВ Е ПОЗОР

    11 6 Отговор
    ЧАКА ГО СЪД И ЗАТВОР. ТАКИВА КАТО НЕГО КОМУНИСТИ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА.
  • 109 Анонимен

    8 3 Отговор
    Рашков пак наду фанфарите, за да мине встрани назначението на Николай Цонев от Комитова и на Кацаров за директор на Пирогов.
  • 110 Който и да съм

    11 2 Отговор
    Нормално е да предприемеш мерки, когато някой се опитва да събаря властта!
    Протестирахте, оплескахте полицаите, дет с квото сварихте!
    Няколко души изядоха боя, де заслужено, къде не!
    Обаче според вас ББ "окървавил протеста"! И вие му сътворихте доста мизерни демонстрации!
    Като не сте доволни, гласувайте на изборите!
    Кво толкова?
    А, между другото, безумието на тоя, също няма граници!
  • 111 Дамаджано-комунист ,чалгар

    8 3 Отговор
    Доказателствата дамаджане!
  • 112 Дамаджано-комунист ,чалгар

    5 7 Отговор
    Прашков ще се запознаеш със съдбата на Радко Младич.
  • 113 2121

    5 4 Отговор
    Другарю Бойко Рашков,кога ще съобщите списъка от 78 престъпника/корумпирани лица, олигарси, участници във властта-Герб, ОП , НФСВ, Воля на осъдения Марешки, но и до сега не е в затвора,БСП, ДПС/там всички до един заедно с Доган и Пеевски са за затвор/?!Времето,което определихте за съобщаване на списъка мина.Защо не го дадохте на някой смел журналист,да го обяви? Или и вие сте като подлогата Бойко Борисов, който като предател и лъжец първи трябва да е в затвора.Пак ли ще излъжете българите?Оповестете списъка.Нужно е!Не прикляквайте на най-корумпираната страна в света Сащ, и не се допитвайте до нея.Малко смелост другарю Рашков.Не се страхувай!-има такова предаване на Васил Василев по Евроком.Съобщете списъка.
  • 114 селтак

    8 3 Отговор
    Рошко лаjномеt си баце!
  • 115 краси

    4 5 Отговор
    Милиционерът Гешев пази комуниста Боко Тиквата и ГЕРБ!
  • 116 БКП=герп=сдс

    3 5 Отговор
    +дпс.

    Браво Рашков! Разследване докрай!
  • 117 Гост

    2 3 Отговор
    А кой беше председател на бюрото за контрол на СРС/специалните разузнавателни средства .Кой съдия издава разрешението за подслушване.То много могат да искат, важно е на кого са разрешили и за колко ?
  • 118 Кико

    8 3 Отговор
    Рашков,ти си спомняш времето когато беше милиционер! Стегни се малко! Искаш да се харесаш на Черепов и останалите,но времето ти не стига!
  • 119 ПЕНКО

    6 5 Отговор
    ИМА ЛИ НЯКОЙ НЕРАЗБРАЛ КАК РАШКОВ Е ЗАКУПИЛ 18 ИМОТА И ЕДНА РЕЗИДЕНЦИЯ ???????? АМИ С ПАРИ ОТ ПОДСЛУШВАНИТЕ / НО РАЗПИТВАНИ ОТ НЕГО / МАФИОЗИ -ГЛАВНО ПАРТИЙНИ !!!!!!!!
  • 120 Гого

    5 6 Отговор
    Дано в новия парламент се даде достатъчна гласност на изнесеното от Бойко Рашков. Имам малки съмнения, че това ще се случи, защото ИТН на Слави май е превзета от същата тази НДСВ, която уж я няма, но с явни желания да присъства в политиката, че дори и на министър председателско ниво. Чудя се на ИТН, които декларираха, че имат достатъчно компетентни кадри как допряха до Ники Василоев. Той ли беше банката им от кадри? Че НДСВ се знае, че е плод на бившата ДС и СИК. Те ли стоят зад Слави? Нали обещаваше честно управление и борба със задкулисието. Това ли е то? За това ли хората го подкрепиха? Май дългия и Тошко ни излъгаха. Ей така. Като в шоу. Да ама България и хората не са шоу. Ако ИТН е плод на задкулисието, по добре да са далеч от власта и на следващите избори да се връщат в студиото на 7/8 ТВ.
  • 121 ПЕНКО

    4 5 Отговор
    НЕ ДОПУСНАХА РАШКОВ " ТА ПАНА РИКУС " ДА СТАНЕ ОБВИНИТЕЛ -ПРОКИ В ТЕЗИ ГОДИНИ И СЕГА СИ ИЗЛИВА НАТРУПАНИЯ ЖЛЪЧЕН СОК И МЕРАК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 122 Сър Пичук

    10 7 Отговор
    А бе, Рашков, а тоталитарната комунистическа система, откъдето ти се пръкнаа и за чиито хора все още работиш не беше ли безумна?
    Управленията на БСП, чиито депутат си бил, които доведоха до Лукановата и Виденовата зими, до смъртта на хиляди пенсионери, до разграбването и разрушаването на България, до назначаването на олигарсите и създаването на мафията, не бяха ли безумия?
    Точно ти ли ще слагаш ред в държавата? Човек, който е защитавал система, обявена със закон за престъпна. Човек, който с машинации и правни хватки пририва огромно забогатяване, за което не иска да дава обяснения кога как и с какви пари е придобито.
    Първо изчегъртай себе си и себеподобните ти и чак след това говори за тези, които ти и твоите съучастници създадохте през 90-те години на миналия век.
    То бива нахалство и дебелоочие, но някои неща ми идват в повече.
  • 123 Дамаджаната

    6 6 Отговор
    Пак е минал през лозята.
  • 124 Избирател от БГ

    13 4 Отговор
    Милионерчето Рашков е част от най-грозното лице на бившата БКП – нейния репресивен апарат. Агресивен човек, който вижда властта като насилие над класовия враг.

    Този човек е бил на тези позиции и през 1990-а, когато е бранил Петър Младенов и неговите танкове (оправданията на Петър Младенов, че не е казал фразата “По-добре е танковете да дойдат” по време на първите спонтанни протести след 1989 г. – б.а.), и през 1997-а, когато е защитавал Жан Виденов, и през 2021 г., когато изпълнява поръчките на Румен Радев. Приемам много от обвиненията срещу ГЕРБ и по никакъв начин не смятам Бойко Борисов за ангел.

    Това, което обаче се случва в момента, е истински опасно. Вървим към реставрация на възможно най-лошото. Видите ли събрани на едно място олигарси, комунисти и руската пета колона, неминуемо скоро ще влезем в още по-тежки кризи. Те така разбират властта и така я практикуват.

    Въпросът не е защо Румен Радев назначи човек като Рашков на този пост, въпросът е защо го подкрепят и му помагат някои десни лидери.

    Коментиран от #141

  • 125 червен глист

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "гешев е позор":

    Защото дамаджан разрухорашков е" най- честният"
  • 126 Тракиец

    8 3 Отговор
    Ами ако имахте доказателства до сега да сте ги
    предложили на всички.Просто поредните клюки.То при този електорат може и някой да ти повярва.Аз знам от една жена на пазара ,че ти също си подслушвал.
  • 127 Биби Парвенеца

    3 4 Отговор
    Рошков команеза се вазмоштава на команезките пориатки? Ма кога газеше матреала по бае Тошево проблеми немаше никви с морала тоа дамажанен херой деа!
  • 128 Историк

    4 5 Отговор
    Рашков, мисли как да докажеш от къде и ка се сдоби с имоти за 6 милиона!
  • 129 иск

    1 2 Отговор
    искам пълно разследване на корупцията и участвалите във всички финансови престъпления, източили и 1 лев и 1 милиард лева, без значение от кое опг са
  • 130 XAAXAAAXA

    5 1 Отговор
    Еийй пак си пиян,дамаджанко😞
  • 131 121212

    2 1 Отговор

    До коментар #97 от "Днес е":

    Аз само за черепарски тролове бях чувал!Но щом казваш :)
  • 132 8777

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Аре стига сте се превъзбуждали всички, едните идват на власт за да накажат другите, много добре знаете това, какво сте ми зачакали разни спасители и месии,лятото е добре ама зимата е дълга и студена, "измислената болест" ше се завърне,хората ще огладнеят,тогава ще видим коя партия какво струва,тогава ше видите кон боб яде ли...
  • 133 Българин

    7 3 Отговор
    Този червен смешник още живее в 80-те години. Дори и прическата и костюма сигурно са му оттогава. Жал ми е само за по-младите , които го харесват ,защото не знаят каква беля е връщането на онова управление.
  • 134 Подкрепа за Борисов

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Оставка и съд за такива като теб Лала джеи Божковист и Лицемери А Крашков Дърт Комуняга Оставка и Разследване за неизчерпаемата имоти Милиони МАНИПУЛАЦИИ ПРЕВРАТ НАЦИОНАЛЕНИ ПРЕДАТЕЛИ РАДЕВИТЕ СЛУГИ ПРЕВРАТАДЖИИ НЯМА ДА ВЪРНЕТЕ КОМУНИЗМЪТ ДЪРТИЯТ НАФТАЛИН МАХАЙ СЕ КРАШКОВ ПОЗОР СИ
  • 135 Този ли да чегърта ДС ?

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "дааа":

    Ами до 10 ноември нали точно в ДС е служил, като следовател . Ей, много кух народ.
  • 136 Подкрепа за Борисов

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "Днес е":

    Ти нали си получаваш стотинките не мисли ГЕРБ Гледай себе си заяждачо
  • 137 Анти трол

    5 2 Отговор
    Най-неприятния от служебното правителство си ти Рашков. След месец Гешев те почва откъде пари за толкова имоти.......

    Коментиран от #139

  • 138 Дебилчев

    3 2 Отговор
    Рашков, разхвърляй полицаите-крадци на тото фиш в 3-то РПУ
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 гост

    3 3 Отговор
    Рашков какво плямпаш само , действай! Ако не можеш да направиш нищо си отивай!
  • 141 Сър Пичук

    7 0 Отговор

    До коментар #124 от "Избирател от БГ":

    "Въпросът не е защо Румен Радев назначи човек като Рашков на този пост, въпросът е защо го подкрепят и му помагат някои десни лидери. "
    Радев е част от цялото комунистическо котило, от което се пръкна мафията, задкулисието и всички чудовища, унищожили и разграбили България. Нека не забравяме от кого беше предложен, с кого беше съгласувана кандидатурата му и с чия помощ беше избран. Нека не забравяме и кой и защо поде акцията за сваляне на Гешев.
    Официално задкулисието отдавна е скъсало с БСП и левите партии и не заради някакви принципи, а просто, защото няма кой знае каква полза от тях в последните години. Още от начлото на т.нар. "преход", то е пуснало метастази във всички десни формации, има си партия, съдии, прокурори, ВУЗ, политолози, медии и т.н. Но когато е нужно то винаги получава отляво каквото му е нужно. Справка - Радев, Гешев, свалянето на ГЕРБ.
    Сега целта е втори мандат на Радев, увеличаване на правомощията му, евентуално въвеждане на президентска република и смяна на курса къ, Русия и Евразия. Затова и впрягат всички налични сили да "изчегъртат" всичко, което би им попречило. А ГЕРБ са големи не биха позволили такова нещо да мине. Затова искат да ги унищожат.
  • 142 Бай Ставри

    1 6 Отговор
    Мутрата и каскета при мен ,Каратъпанарчева в Сливен , а целата гербераска пасмина у белене!

    Коментиран от #147

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 РАШКОВИТЕ ИМОТИ

    5 3 Отговор
    ЕТО КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИИТЕ.
  • 145 Кочан

    5 4 Отговор
    Сега като се състави правителство, първата задача на прокуратурата трябва да бъде, разследване имотното състояние на Бойко Рашков
  • 146 Gost

    3 1 Отговор
    На тоя джендар че му се търси отговорност за 19 имота кумунист тъп

    Коментиран от #157

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 СОДО МИТ

    2 1 Отговор
    ИСКАМ ДА СВИДЕТЕЛСТВАМ ОСВЕН ЧЕ СА ПОДСЛУШВАНИ БЯХА И ИЗНАСИЛЕНИ НО НЕ КАЗВАТ ЗАЩОТО ГИ Е СРАМ
  • 149 барета

    3 1 Отговор
    Безгранично безумие си ти , Рашков , и оня дето те е избрал !Подслушване е имало ,има и ще има,разликата е само кой-кого подслушва!
  • 150 онясмустачките

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "БРАВО":

    Жалко, че не е случил епохата. Щеше добре да пасне в гестапо!
  • 151 Docenta

    3 2 Отговор
    Бойко чашков е част от имотната мафия и скоро Гешев ще го обвини в кражба.За това тоя спиртосан неокумунист чашков бърза да маха Гешев

    Коментиран от #159

  • 152 Голем смях

    3 1 Отговор
    Този боклук докога ще пуска лъжи без доказателства.

    Коментиран от #155

  • 153 СТИГА ВЕЧЕ

    1 1 Отговор
    Стана досадно. Байгън.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 ЛАУРА КЬОВЕШИ

    2 0 Отговор

    До коментар #152 от "Голем смях":

    ПОСЛЕДНИЯ СЕ СМЕЕ НАЙ ДОБРЕ ,ГОСПОДИНЕ/ЖА , ТЕ ТАКА И В РУМЪНЙЯ ТАКА КРЕЩЯХА КАТО ПАПАГАЛИ И СЕГА СЕ СМЕЯТ ВСИЧКИ , ВРЕМЕЕ И ВИЕ ДА ВИ ПОКАЖЕ ПРЪСТ И ДА МУ СЕ СМЕЕТЕ , АМА ОТ СМЕШКИ ФАЙДА НЯМА , А ТРЯБВА РАБОТА И ПОТ ЯКО , ЗАДА ИМАТЕ КРАЕН УСПЕХ , НО ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СТЕ ЕДИННИ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 156 Бойко

    0 1 Отговор
    Мачкай Баце. Много усти се отвориха Баце, само ти можеш да ги запушиш!

    Коментиран от #158

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ЧЕРЕПА

    1 1 Отговор

    До коментар #156 от "Бойко":

    ВИЕ СТЕ СИ СМАЧКАНИ ПО РОЖДЕНИЕ В УМСТВЕНИЯ БАГАЖ !!!.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Белезници

    0 0 Отговор
    Вади ги..... Какво чакаш?ОПГ и две години разпити..... Все още е законно ..... До месец няма да има спец съд..... Сега има..... Огън.
  • 162 cpv

    0 0 Отговор
    Рашков,стига писа глупости!Наистина трябва да се махаш!Хем си стар,хем нищо не ти се разбира кога лъжеш!Теб те преследва параноята,че рано или късно ще те разследват за корупция!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове