Last news in Fakti

28 Юли, 2021 22:21 16 629 28

Йорданов: Издирваната Ружа Игнатова възобновява фирмата си, властите у нас мълчат

  • асен йорданов-
  • биволъ-
  • ружа игнатова

При проверка в интернет може да се види, че канал с името "Onelife Earth" e публикувал клип на жена, която се представя точно като Ружа Игнатова

Йорданов: Издирваната Ружа Игнатова възобновява фирмата си, властите у нас мълчат - 1
Кадър Евроком

Изчезналата безследно криптокралица Ружа Игнатова е възобновила фирмата си в престижен хотел в Пловдив. Това разкри разследващият журналист от "Биволъ" Асен Йорданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.

"One EcoSystem" е глобалната система, която ще се изгражда и отбелязва възкресението на криптовалутата OneCoin, която е обявена за най-голямата измама през 21 век. Това е световен скандал, който се прикрива от властите в България. За нея се знае, че с измама е завлякла над 7 млрд. евро от най-големите вложители в света. One Coin е обявена като пирамида, която в България се револтира. Това се организира от една от фирмите, която се намира в един от офиса на One Coin на пл. Славейков в София", допълни той.

При проверка в интернет може да се види, че канал с името "Onelife Earth" e публикувал клип на жена, която се представя точно като Ружа Игнатова. Тя насърчава хората да се включат в проекта с първоначални дарения, а причината да бъде в неизвестност е, че не се е чувствала в безопасност.

Изчезналата безследно криптокралица Ружа Игнатова притежава 230 хиляди биткойна на днешна стойност между 11 и 13 милиарда долара, сочат съдебни документи, цитирани от западни издания.

Документите са подадени от жертви на схемата на Игнатова - OneСoin. Според тях тя е получила криптовалутата от член на кралското семейство в Дубай - шейх Сауд, който е син на един от най-богатите хора в емирството.

Докладите сочат още, че криптокралицата може да има сметка в Обединената арабска банка на стойност 500 милиона долара, както и 230 000 биткойна. Точните подробности за трансакциите не са ясни, но се твърди, че сделката се е състояла през октомври 2017 г., когато биткойните са се търгували за около 6 хил. долара за брой (в момента около $ 39 хил. за 1 биткойн, а доскоро над 50 000 долара за парче).


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 40 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    94 8 Отговор
    А защо не се говори за сринатия Търговски регистър, и всичко изчезнало от там ??? Буци даже не си мафиот, а си една некадърна мутра, шофьорче!!
  • 2 Анон

    48 0 Отговор
    КТБ ?
  • 3 русенец

    65 3 Отговор
    Тая отдавна е изгнила някъде. Прекалено много хора измами. Но такъв е бизнесът в Бг.

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Ккво общо има

    10 13 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    бизнеса тази с България

    Коментиран от #7, #9

  • 5 Буха ха

    28 8 Отговор
    Милиционерите все още са в ХIX век, служат си с тефтерчета и листчета, не ги ли надценявате с очакванията си да знаят какво е криптовалута?

    Коментиран от #18

  • 6 Чичо

    65 19 Отговор
    Най голямата пирамида се казва гепипачки банкянски с 10 млрд в шкафчета, само от апи са изчезнали осем млрд

    Коментиран от #11, #13, #21

  • 7 Колкото Дунав има общо с

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ккво общо има":

    кенефите в Русе
  • 8 АЛЕНА

    3 26 Отговор
    Както разбирам Асен Йорданов Недялков пробва да слага на топа на устата Цацаров, но ще му преседне.
  • 9 яяя

    52 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ккво общо има":

    Има и то много! Ружа е само пионка в групата на Таки, който е зад нея.

    Парите ги изпират през много БГ бизнеси и имоти, включително хотели по черноморието
  • 10 Вярно!!

    29 6 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Някой друг стой зад нея..някой дебел евреин е отнесъл милиардите в Израел...тя е в циментен ковчег...😇
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ружа

    40 3 Отговор
    Си джитка на яхтата в Созопол поне от 3 месеца.
    Кой къде я търси не знам, но факта си е факт.
  • 13 Хаха

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо":

    Чичо май се засегна. Истината боли, нали?
  • 14 милиционер

    24 5 Отговор
    Ружка циганката родственица на рашковия
  • 15 Д. Петров

    45 0 Отговор
    Не я мислете жената бре! Аз чакам някой да попита, къде са биткойнтите които конфискуваха! Блок технологията, дава възможност да се проследят! А става въпрос за много милярди! Повече от дългът на България!
  • 16 Майкъл

    29 0 Отговор
    Магнитски ще я хване за п.тката!!!
  • 17 Бай ганю

    14 0 Отговор
    А бе на мен да не ми крадат градинката и крсвичката пък биткойниър да си навираъ знаете къде
  • 18 Гост

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Буха ха":

    Не е важно да знаят какво е криптовалута. Важно е да напипат далаверата с нея. Те разбират от далавери, не същността на предмета на далавера. Те управляват процесите, субектите са “черни кутии”, описвани функционално. Чети кибернетика. Ще ти светне малко.
  • 19 12 КЕ'НЕФА СА МНОГО ЗА ЕДИН ЧЕРВЕН

    2 11 Отговор
    КОМУНЯГО-ФАТМАШКИ ДС...Г*Ъ*З.
    ОТИ... РАШКОВАТА БОЙКА, ДЕБ'ИЛА ,ХИТЛЕРА И ЕСЕМ'ЕСА СЕ ОСЛУШВАТ КАТ...КОМ-ПЕД'ЕЛАЙ'ЗЕНИ НА..САРАЙСКИ МА'НАФ ПАРТИ?!?
  • 20 Като има будали

    27 2 Отговор
    Криптовалутите бяха създадени за да се правят престъпни разплащания с тях, които полицията да не хваща. После брокерите от Уолстрийт видяха шанса да превърнат криптовалутата в нова схема за пране на пари и обогатяване (финансиране) на престъпните групи
  • 21 Васко кеца

    22 3 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо":

    Тиквата е издумкал хазната с над 100 милиарда и строи цели квартали кооперации в и около София, само трябва да разровят братовчеда Ради той е поставеното лице на тиквата, а Ружа Игнатова си плаща на някой от тях за да я пазят тя издумка много хора с над 15 милиарда но ще я пипнат
  • 22 майката на костов

    14 6 Отговор
    Да се чуди човек, колко много хора се грижат за американските интереси в България! Абе много обичаме Америка, гъ_ът си даваме за нея и ще загинем за нейните интереси на Източния фронт!

    Коментиран от #23

  • 23 ТръндЮ

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "майката на костов":

    Къде видя в статията Америка бе кЪ_с_кет? Ружа си е българско менте и ши_ба акъллии като теб!Понимал
  • 24 Жоро

    0 4 Отговор
    Ружа президент !
  • 25 САТЪРА НА ХАНА

    3 1 Отговор
    АКО ПРИЛОЖИШ КЪМ БИВШИТЕ И ОРТАЦИ В БЪЛГАРИЯ , МЕТОДИТЕ НА ЦРУ , КГБ И МОСАД ...... И ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖАТ
    ....... СЕГА ИМА И ЧАСТНА ИНИЦИАТИВА ДА ГО НАПРАВИШ ДНЕС
  • 26 Няма

    8 0 Отговор
    Измамени, има алчни и мързеливи
    .
  • 27 Няма

    8 1 Отговор
    Далавера голяма, в дъното на която да не седи милиционер.
  • 28 НЕПОЗНАТ

    4 0 Отговор
    ЗАВЛЯКЛА Е МНОГО БОГАТИ ХОРА. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОЛИТИЦИ. НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ.СИГУРНО Е МЪРТВА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове