3 Август, 2021 06:49 9 261 71

ИТН представя проектокабинета

  • има такъв народ-
  • бсп-
  • демократична българия-
  • изправи се бг! ние идваме!-
  • проектокабинет

От партията на Трифонов ще проведат срещи с БСП, "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!"

ИТН представя проектокабинета - 1
Снимка: БГНЕС

Политическото ръководство на парламентарната група на "Има такъв народ" ще представи днес своя проектокабинет на ръководствата на БСП, "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Очаква се лично издигнатият за министър-председател Пламен Николов да представи предложения състав и структура на Министерски съвет.

Първата среща на "Има такъв народ" ще е с ръководството на "Изправи се БГ! Ние идваме" и започва в 14.00 часа в зала "Изток" на Народното събрание.

Вчера с писмо до медиите председателят на групата на "Има такъв народ" в парламента Тошко Йорданов информира, че ще изпратят покани за срещи с тези политически сили, на които ще представят своя проект на състав и структура на Министерски състав, защото “всичко трябва да е открито и пред очите на обществеността".

От БСП потвърдиха, че днес в 17.00 часа ще се срещнат в зала "Изток" на Народното събрание с кандидата за премиер Пламен Николов, който ще ги запознае с проектокабинета. Още в петък от левицата заявиха готовността парламентарната група да покани на среща издигнатия за премиер от ИТН.

От БСП желаят споразумение с ИТН като условие за подкрепа на проекта им за правителство.

Срещата на "Има такъв народ" с "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще бъде днес в 14.00 часа , а час по-късно ще бъде и срещата с обединение „Демократична България“.

От коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" приветстват намерението на ИТН да запознае със състава на проектокабинета двете т. нар. протестни партии и БСП, заяви Арман Бабикян.

Той обаче потвърди, че за да подкрепи правителство, формацията ще държи да има и писмено споразумение с партията на Слави Трифонов.

Планираната среща за проектокабинета на "Има такъв народ" с "Демократична България" ще бъде на фона на напрежение между двете политически сили в последните дни.

Обединение "Демократична България" е получило писмена покана от партия "Има такъв народ" за среща днес, по време на която ще бъде представен съставът и структурата на проектокабинета.

Дясното обединение ще участва в тази среща, обяви председателят на парламентарната група на ДБ Христо Иванов. "Демократична България" ще настоява кандидатите за министри да представят политики, за чието спазване да бъде поет писмен ангажимент.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    27 103 Отговор
    Без Герб и Бойко сме за боклука

    Коментиран от #4, #31, #56

  • 2 Какви

    34 10 Отговор
    са тези "мъже" на снимката ?

    Коментиран от #6, #63

  • 3 NikNay

    60 7 Отговор
    Маймуната лолкото по на високо се качва толкова повече и лъсва задника - та в тоя контекст ще ги видим и тов от ИТН ....
  • 4 Ти си

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    То от там не си излизал последните 10 години !
  • 5 Нали е Елате вие при нас да не дойдем

    9 4 Отговор
    Ние при вас Тия от къде идват не ми е ясно нали са българи и са родени и израснали в БъГъ от къде идват неща като партизаните които започнаха да идват от гората 1944 до 1989 после запяха друга песен Па далинам и па сгорям шла дивизия впереод Партизанские атряди занимали гарадах
  • 6 еволюция

    24 2 Отговор

    До коментар #2 от "Какви":

    Единият е мъжки шебек ...
    Другият се смята за ...Аполон ...
  • 7 Юсуф Алимехмедов

    29 6 Отговор
    Ашколсун.Оркестъра на Слави Кючека дъл шъ доди а друсат маанета?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Молба към ИТН

    24 13 Отговор
    Дайте им празни листи ,за да не намират кусури и правописни грешки......и снимайте Христо Иванов и Ники адвокатчето какви муцунки ще направят като мишки в трици.Това са два загубени гласа ,но те без това не биха гласували ,ако не си видят имената като министри.......Бойко затова е весел ,защото от такива мушмороци няма как да го е страх и малко дете!!!
  • 10 Не ви вярвам вече

    46 12 Отговор
    Това е.
    Правете си шоу по кабеларката. Не ставате. Идете си с добро,че ще стане лошо.
  • 11 Очакване

    25 7 Отговор
    Вероятно т.нар.кабинет на т.нар партия ИТН ще бъде по модела "роднина-милиционер, роднина-милиционер". Време е да се гримираме, време е да се костюмираме, време е да започне тъ*пото шоу.
  • 12 хихихи

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Честито Освобождение от ДПС 187/8":

    Ах летете ескадрони....
  • 13 Душко

    36 3 Отговор
    Най-накрая настъпи деня да узнаем кой ще лети в Космоса и каква марка ще са лаптопите на чаветата

    Коментиран от #17

  • 14 Чакай ся Авторе...?!

    9 1 Отговор
    Отначало пишеш,че ,,днес от 14 ч." ще е срещата с ,,Изправи се..." , ,пък по-надолу пишеш- ,,утре от 14ч.."...!На кое да вярвам...не знам...🙄😔😤?!?!

    Коментиран от #18, #19, #20

  • 15 1618

    37 5 Отговор
    ИТН предадоха надеждите на протестиращите хора и се готвят да подменят вота с некадърни и зависими от ДПС и БСП министри! А, най- големия кукловод Станислав Трифонов ще дърпа конците като въжеиграч от вкъщи на всички от ИТН в парламента! Шок и ужас! Това не трябва да се допуска! Служебното правителство, което беше атакувано от Станислав Трифонов заради разкритията на кражбите и корупционните сделки на Борисов трябва да продължи да работи!Не трябва да се допуска Трифонов и ИТН да подменят вота на протестиращите хора и да върнат отново корупцията и кражбите в България като действат задкулисно с ДПС и с БСП!

    Коментиран от #52

  • 16 И когато хляба стане от мъката по чер

    9 0 Отговор
    Тогава терора долу Съюз със ЕСЕСЕСЕIIR
  • 17 Добродушко

    13 0 Отговор

    До коментар #13 от "Душко":

    Поне разбрахме,че няма да летим със ,,СеверноМакедонец"...,а с...,,Македонец"...Поне така се възмути Другаря Заев...
  • 18 Шумов

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чакай ся Авторе...?!":

    Утре е днес

    Коментиран от #24

  • 19 все тая

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Чакай ся Авторе...?!":

    Аз мисля, че и без нашите коментари тук, политическите партии ще се срещнат, когато си решат!
    Освен това ще приказват, каквото си искат а ние само движим въздуха!

    Коментиран от #30

  • 20 Изпий едно кафе

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "Чакай ся Авторе...?!":

    И спри дс четеш по метода на Алф. След което ще ти се избистри всичко.
  • 21 Бамбука

    10 1 Отговор
    60 минути за представяне на проекто кабинета на всяка партия, или по 3 минути и малко за всеки отделен министър ? Дано успеят да изчетат имената правилно.
  • 22 Любо Чука

    18 0 Отговор
    Шнорхела ми обеща че ще съм министър на спорта.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Просто...

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Шумов":

    Копи и пейста е от вчера,но автора го е домързяло да го коригира и буфтара-директно в ефир...😉!
  • 25 Математик

    7 0 Отговор
    Вече се очертават нови избори на 17.10. Първи тур на президентските на 31.10. Имат две седмици ударно да приемат актуализации и. т. н.
  • 26 Подмяна

    11 1 Отговор
    ИТН е менте изчегъртвач. "Мултигруп" остава на власт. Славуца е подготвян проект, който да замени ГЕРБ на Борисов. Трифонов е лоялен към тези които го подкрепяха да е придворният шут.

    Коментиран от #33

  • 27 Жипко Бибитко

    7 2 Отговор
    Искам да съм шофьор на новия премиер. Може и на някой министър да съм шофьор. Важното е да карам голям Жип. Също така имам опит с охраняването на важни персони – Бай Тошо, Цара и паркинга на СИК. Спешно си търся работа.

    Коментиран от #53

  • 28 Давид

    6 1 Отговор
    Задкулисието ще нареди на чалгара и Нинова да се гушнат.
  • 29 Пловдивско

    5 0 Отговор
    Надяваме се в кабинета министър по най-успешно крадене и забогатяване да е кмета на града на Апостола-Емил Кабаива...нов,доказал през годините,че може да е едновременно от всички политически партии,стига да има далавера.......
  • 30 1618

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "все тая":

    Не е вярно, задействали сме се! Предателството и подмяната на вота от Станислав Трифонов и ИТН ще бъде наказано! Трифонов вече е "извън строя". Нали го видяхте в ефир с домашната тениска и анцунга и му чухте брътвежите и лъжите!Мислите ли, че този човек вече е добре физически и психически? Отговора е -Не! За това, не се показва!А, що се отнася до доказаната предателска популистка партия ИТН - тя се разпада и отива в историята при НДСВ където и е мястото!
  • 31 Правилно

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Това важи за калинките.
  • 32 Рес

    7 1 Отговор
    Играта на тия клоуни от ИТН беше да върнат тиквата на бяг кон и да защитят управлението на ГЕРБ за още 20 г. Изиграха го перфектно, трябва да им се признае.
  • 33 1618

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "Подмяна":

    ИТН ще си платят за предателството!Изчакайте и ще видите!
  • 34 Гандалф

    5 6 Отговор
    Ние още не сме чули още номинациите, а вече им издадохме присъдите...ако кабинета мине, не ли по добре да ги видим, какво ще свършат...за псувни винаги ще намерим време

    Коментиран от #35

  • 35 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    13 0 Отговор

    До коментар #34 от "Гандалф":

    Вече видяхме първото правителство на братя ВЕЛЧЕВИ !!!!!! А арогантността на Слави и СолТошака му са отвратителни
  • 36 Кратък анализ на видеото на мутрата слав

    10 3 Отговор
    Кратък анализ на видеото на мутрата слави във Фейсбук:
    1. Все едно гледаме и слушаме бойко борисов – начин на държане, на говорене, на мимикрия, на арогантност, на делюзия, на простащина и т.н. трифонов е решил да управлява от Фейсбук както двойника си борисов. тошку (с малка буква!) е новата севдаТВ!
    2. Хвърляне на елементарни мантри – от рода – всички ни мразят, не им даваме постове, ние сме най-великите затова ще управляваме сами. Най-голям враг – отново Христо Иванов и Демократична България
    3. Искал да си върши работата без да се показва в публичното пространство, не се смятал за политик. Сори, а какво си тогава? Дрънкаш години наред политичска пропаганда, правиш глупав референдум, промиваш мозъци с простотии (без никой да те цензурира от властта! Що тъй? Нали се броиш за дисидент!) Правиш партия, агитираш нон стоп от тъпия си телевизор, избират те, гласуват за теб – не влизаш в парламента. Пак ходиш на избори, пак агитираш, пък после не поемаш отговорност да управляваш и почваш да се криеш! Не става така – или ще се занимаваш с политика или няма, а ако го правиш, дължиш отговори на обществото! Не се прави на глупав!
    4. С Николай Василев – си търсил хора с опит. Бравос! И защо точно с него никой не разбра. С човека с плавниците си търсил човек без опит…
    5. Христов Иванов като какъв предлагал министри? Божеее, ами като депутат в парламента и съпредседател на коалиция! Къде пише, че не може?!
    6. Българите имали нужда от спокойствие! Не, българите и
  • 37 До Тошко

    14 2 Отговор
    Нали нямаше да водиш разговори с БСП, подлъгахте ни да гласуваме за вас! Били сте имали общи виждания! Защо не го каза това преди изборите? Защото ако го беше казал, нямаше да събереш толкова гласове! Боклук нещастен!
  • 38 ИТН

    6 0 Отговор
    ще срещнат много големи трудности по отношение на енергетиката, сигурността и здравеопазването. В тези сфери експерти категорично нямат. А те са от ключово значение. Само Хинковски не е достатъчен. За Трифонов това са абсолютно непознати неща. Той дори не е наясно какво представляват. До тук е само шоу и нищо повече.
  • 39 Славчо е

    4 3 Отговор
    НОВАТА ТИКВА, А БОЙКИКЕВ Е БОЛШЕВИК ПРИКРИТ КАТО "ДЕМОКРАТ"
  • 40 ИТН

    3 3 Отговор
    трябва да гонят нивото на Радев и Рашков. Доста високо е вдигната летвата. Нещо не им стига капацитета. И качествени експерти нямат. Положението е зле. Без старите експерти от ДС няма да се справят. Сред тях да си търсят хора, а не в дискотеките и на плажа. Борисов ги знаеше тези неща и дълго време оцеля.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 PoliTIK

    7 1 Отговор
    ИТН са измамници и нарочно прецакват ДБ и блокират с цел всички промени, които ПРОТЕСТИТЕ ИСКАХА ЦЯЛА ГОДИНА! Срам!
  • 45 Експерт

    10 1 Отговор
    Чудя се кой уважаващ себе си експерт би приел да стане член на кабинета.... Поглежда екипа и си казва, ОК, министър е висока позиция и пр. но началниците ми ще са Шнорхела, Тошко и Чалгаря. На тях ще се отчитам, на тях ще представям плановете си за ресора които ми предлагат. Въодушевен ли съм от тази перспектива? Ентусиазиран ли съм от перспективата да съм част от този екип? Ще извършим ли заедно велики неща? Ще си спомням ли за тези дни като върха на професионалното си развитие? Отговорът е НЕ! Затова очаквам в екипа да влязат малки Шнорхелчета - кариеристи които не са на съответното ниво, но са забаламосали тъпия Чалгар и за които дори един месец като министър са шестица от тотото.
  • 46 Как биха го описали ...

    4 1 Отговор
    Ги дьо Мопасан - групата ИТН със сласт в погледа, пододе документа за правителство; Ярослав Хашек - като с външен вид след поредна клизма за здраве, ИТН се чудеха как да запомнят предложението си. Като едно голямо ...
  • 47 анти чалга

    12 0 Отговор
    Чалгарите да си събират багажа и да си отиват. Измамиха тези, които гласуваха за тях, превърнаха държавата в бардак, безсрамници! А Тошко Африкански е никакъв- какво е работил, от какво разбира, каква му е квалификацията ?
  • 48 Бойко идвай

    4 2 Отговор
    Ела Бойко да оправиш Бакиите на Протестите но дали ще искаш Незнам Нека тези които са забъркали всички тези анархия да си я оправят
  • 49 мдаа

    2 5 Отговор
    ИТН заблуждават хората. Те са с ГЕРБ и ДПС.
  • 50 ПулеФ

    10 0 Отговор
    Тошко...научи ли се да пишеш без правописни грешки тъпак такъв?
    Официално писмо от две изречения със седем грешки. Тръгнал да прави кабинет и държава да управлява. УЖАС
  • 51 Да си представят

    3 0 Отговор
    дипломите за начално образование !
  • 52 Дб = герб 2

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "1618":

    Това са отчаените напъни на ДБ с платени от задкулисният кръг на прокопиев с лъжи и манипулации! Четете и си вадете изводи, що за подлец трябва да си, за да се бориш по този начин за власт! ДБ приключиха! Превърнаха се в герб 2! Разликата е само бащицата зад тях!

    Коментиран от #58, #60

  • 53 А бе...?!

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Жипко Бибитко":

    Я не се натискай толко много за ,,шофьор на жип"...!То и ,,Хамстера" се натискаше за такъв и видяхте Ко стана...😁😁😁!
  • 54 Петров

    2 0 Отговор
    Важното е мафията ГЕРБ-ДПС да се държи далеч от властта.
  • 55 истината

    1 3 Отговор
    Демокpатична Бългаpия“ имат най- голям политичеcки опит. Най-сериозната партия от европейски вид. Имат яcни и дĸaлаpиpани политичеcки идеи за pазвитието на cтpаната.!!! Тяхното влияние ще нараства и те ще станат център на дясното в Парламента. ДБ е прогреса за България.

    Коментиран от #59

  • 56 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Еми отивай натам, заедно с всички привърженици на тиквата!
  • 57 мнение

    4 1 Отговор
    ИТН са аматьори без ясна визия. Затова дълго мълчаха и при предизборната си кампания, не дават интервюта пред журналисти, нямат ясна програма за развитието на страната, а някакви отвеяни от реалността идеи за космоса и приватизация та ББР. Те са като едно зле скроено комико-трагично шоу на политическата ни сцена. Те са някакво недоразумение в политическия ни живот.
  • 58 Буров

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "Дб = герб 2":

    ДБ са най-откритата партия. Там има ясна политическа програма и няма никакви лъжи. Те са най-смелите, които са готови да извършат дълго отлаганите дълбоки реформи, от които се нуждае страната ни, за да догонва другите в ЕС. Зад тази партия стои интелигенцията на България. Това плаши другите партии, които чувстват нарастващата сила на ДБ, затова се опитват да я дескриситират с лъжи и мръсни компромати.

    Коментиран от #66

  • 59 Даааааааааа

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "истината":

    най-сериозните со-росоиди и джендъри. Заедно с онзи адвокат и маята.

    Коментиран от #61

  • 60 хтврхх

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Дб = герб 2":

    Не ДБ са приключили, а ИТН приключиха. Самонадеяни егоцентрици без опит в политиката се опитват да се упражняват върху цяла една държавица. Жалко е, защото там вероятно има и кадърни хора, които ще изгорят.

    Коментиран от #67

  • 61 хахаха

    1 3 Отговор

    До коментар #59 от "Даааааааааа":

    Изказванего ти е елементарно и ограничено, без аргументи и само с обидни епитети, което го прави жалко и просташко и няма стойност. Излагаш се.

    Коментиран от #64

  • 62 примка

    5 1 Отговор
    Гласувахте за ИТН и получихте едно голямо Шайзе!

    Коментиран от #70

  • 63 12345

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Какви":

    Нещо като Куку и Пипи?!?!?
  • 64 напротив

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "хахаха":

    но както винаги трият фактите.
  • 65 истината

    1 1 Отговор
    ИТН обвиняват ДБ, че им "натрапвали" експерти за министри. В една нормална държава това не е "натрапване", а "съвместно обсъждане на министрите между коалиционни партньори, което се скрепява с писмено споразумение за политиките, които ще са преоритет". Никой на никого не може да "натрапи" нещо, ако той не иска. ИТН се обърнаха изведнъж на 180°, което показва, че не са стабилна партия, а са под нечие задкулисно влияние, където играят вного пари. Започнаха да си служат с лексиката на деца: "Ние казахме, пък те казаха, пък ние казахме", липсва да добавят само "моля Другарко". Ако бяха едни истински компетентни политици, щяха да загърбят егото си, да се затворят 24 часа, да обсъждат преоритетите на бъдещата политика на България, да обсъдят споразумение помежду си, да разпределят министерствата помежсу си според броя на вота, който имат и да излязат пред народа и тогава да кажат решението, до което са стигнали. Така правят развитите Европейски държави. А то какво при нас, циркаджии.

    Коментиран от #68

  • 66 Дб = герб 2

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Буров":

    Трябва някой да е тотален наглец и гьонсурат, за да продължава с манипулативните си лъжи! Дори и това не ви различава от герб! Думи, думи, които веднага губят смисъла си, на фона на подлите ви действия, лъжи, манипулации, а с какви пари плаща задкулисника христо иванов!? Нима са негови? Трябва да сте много глупави, за да си мислите, че са малцина тия като мен, които ви виждат подлите действия! Малцина са глупаците, които не виждат! Само глупак може да се води по голословия и да не гледа действия! И излиза, че сега интелигентните ви избиратели, след като са ви видели подлите напъни, обслужване на задкулисието на прокопиев и ще ги загубите! Не е нужно аз да казвам! Просто умният човек се обръща назад и веднага вижда тоталният крах на подобни подлеци! Гнус ме от наглостта ви и подлостта ви! Герб 2!
  • 67 Дб = герб 2

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "хтврхх":

    Дали ИТН са приключили, ще каже народа! Но след проявената подлост и задкулисното обслужване от прокопиев и кръга капитал, дали хората не биха избрали морала и достойнството!? Това е риторичен въпрос! И въпреки лъжите, че ИТН нямат програми и хора, а вашите са най невероятни специалисти и програми, дори и да имаше частица истина, тя губи своят смисъл на фона на подлостта да плащате на тролове да лъжат и да манипулират, за да се докопате до властта и да обслужвате кръга капитал! Гнусна и жалка история! Пълно копие на герб!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хей

    1 1 Отговор
    ИТН, победителя в изборите, благодарение на партията на берачите и миячите представя проект за кабинет. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
  • 70 Ти шъ кайш...?!

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "примка":

    Гласувах за Борисов и получих едно голямо Шайзе!
  • 71 Хайде бе!?

    1 0 Отговор
    Какво казва и мисли Народа? Народа,като целокупна мисъл: Служебното правителство,си върши перфектно работата.И това го казва всеки непредубеден българин.Учиндолеца стана първи на изборите,защото продъни на всички ушите,че иска и ще прави точно това.Затова спечели,и защото хиляди го приеха за несистемен играч.Е,добре де! Защо след като партнъорите ти предлагат Ти да запазиш възловите фигури,който доказаха за къс период,как се" чегърта" ти езуитски ги отхвърли категорично.С претекст,че Те нямат право да предлагат.Сега ще предложиш разни дами и господа,който ще " чегъртат" по успешно? Абе Славчо,абе шле слънчасало,кой нормален чиляк,когато строи дом,и вижда че цялата бригада е перфектна,и че всеки си разбира от занаята,подържа" чист" строежа,не пипа в материалите,и ще ги смени,с други? Явно при вас "Архитекта и Строителния надзор "са други.Те искат тяхната" бригада" да работи.Айде стига вече.Че 30 г,всеки идва с голямата кошница,и експериментира.Но на Наш,а не- на ваш гръб.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове