Last news in Fakti

10 Август, 2021 11:01, обновена 10 Август, 2021 13:08 12 233 238

Христо Иванов: Единодушно! Няма да подкрепим кабинета на ИТН

  • христо иванов-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

"Демократична България" иска експертен кабинет за следващите 8 месеца

Христо Иванов: Единодушно! Няма да подкрепим кабинета на ИТН - 1
Снимка: БГНЕС

С абсолютно единодушие взехме решение да не подкрепим кабинета на "Има такъв народ". Това заяви председателят на парламентарната група на "Демократична България" Христо Иванов.

„Излизаме от заседание на парламентарната ни група, което завърши нормалния цикъл на вземане на решение в нашата коалиция. Единодушно решихме, че не можем да подкрепим предложението на „Има такъв народ” за състав на Министерски съвет”, заяви на брифинг Христо Иванов.

Той припомни, че от ИТН не са поели ясен ангажимент за отстраняването на Иван Гешев, за борба с корупцията, за реформата в администрацията, за превъоръжаване на армията ни, за присъединяването към еврозоната и други важни точки.

Този състав на Министерски съвет е най-слабият в демократичната ни история, припомни Христо Иванов.

Като мотив той посочи, че това не е правителството на промяната, което са искали.

С абсолютно единодушие беше взето, че ние не можем да подкрепим предложението. Аргументите са свързани с множество фактори. На първо място искаме да припомним, че се явихме на изборите и на 4 април и на 11 юни, че трябва да бъде излъчено правителство на промяната, което има програмата, капацитета и личния състав да промени България. Ние не можем да допуснем да предадем нашите избиратели, които протестираха, като подкрепим правителство, което не можем да наречем на промяната, на едно мнозинство, което открито се декларира като плаващо или на плаващата корупция", обяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов на брифинг пред медиите в парламента.

"Не може сам да си определяш състава на Министерски съвет, при положение, че имаш 65 гласа. И не става дума за порции", добави Иванов.

Той призова партиите да започнат нови разговори. Третият мандат е кризисен и той трябва да даде перспектива за развитие на България за следващите до 8 месеца. Не трябва да хвърляме страната ни в хаос на политическата несигурност. Този нов кабинет трябва да преведе страната през новата вълна на коронавируса и икономическата криза. За това това правителство трябва да бъде от експерти с доказана възможност.

Така ще се изпълни задачата за приемане на бюджет и преизчисляване на пенсиите. За това е нужно и писмено споразумение, посочи Христо Иванов.

По повод обвиненията, че като не подкрепят кабинета на ИТН, тласкат държавата към избори, той отговори, че не би посочвал виновник, защото това е изключително лош начин да започнеш преговори.

"Но ние сме далеч от мисълта, че нямаме свой дял от отговорността за тази ситуация. Трябваше още от самото начало да поставим ребром въпроса", призна Иванов.

По повод предложението на БСП служебният кабинет да стане редовен, той заяви, че имат сериозни критики към някои от министрите, затова отново казва, че биха подкрепили само някои от тях.

В отговор на въпрос Иванов каза, че няма как формацията им да подкрепи кабинет с мандат на БСП.

"В този смисъл, който връчи мандата на БСП, трябва да знае какво ще стане и да поеме отговорността", подчерта лидерът на "Да, България".

"Комуникацията ни с ИТН не е на такова ниво, че да обявяваме решението си пред тях предварително", каза Иванов запитан дали партията на Слави Трифонов е била уведомена за решението им преди то да бъде съобщено пред медиите.

"Не може с 65 гласа сам да решиш какъв е съставът на МС. И не става дума за порция, ако ще си говорим на такъв профански език. Този състав на МС е най-слабият, който някога е излъчван, нека някой да оспори това нещо. Най-доброто, което можем да кажем за тези хора, е, че не ги познаваме. А за някои, за съжаление, не е само това, един от тях даде интервю и видяхте какво стана", добави Иванов, очевидно имайки предвид Петър Илиев.

По думите на десния лидер никой не може да каже, че са задължени да гласуват за това.

"Метафорично казано, ни се предлага една торба с котки, която да подкрепим или да бъдем виновни. Въпросът е какво следва. ДБ по никакъв начин не се страхува от избори, не се страхуваме от мажоритарния елемент. Нашият призив е - да започнем отговорни разговори за третия мандат, който е кризисният, който принуждава политическите сили да разговаряме за правителство, което да действа поне 6-8 месеца. Длъжни сме всички, извън ГЕРБ и ДПС, да седнем и да разговаряме - да поканим добрите министри от служебния кабинет, за техническо правителство, което да преведе страната през задаващата се нова вълна на Ковид, през икономическите трудности, свързани с това, да осигури бюджет и преизчисляване на пенсиите", декларира още Иванов.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 146 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ееееее

    284 44 Отговор
    ИТН отече в канала!

    Коментиран от #84, #114, #216

  • 2 мислещ

    192 21 Отговор
    Време беше. Сега си ги нахранете както си трябва със съответните аргументи, разбира се. Поне да има за какво да реват.

    Коментиран от #36

  • 3 Българка

    231 26 Отговор
    Очаквано и правилно решение!
    Не на задкулисния сламен кабинет, налаган силово с унижения, заплахи, извиване на ръце!
  • 4 Протестър

    175 31 Отговор
    ИТН да викнат ГРОБ на спешни преговори и да направят правителство. Ще ги изметем заедно набързо.

    Коментиран от #63, #76, #117

  • 5 Булдог

    191 16 Отговор
    ПРАВИЛНО, ТЕЗИ АСОЦИАЛНИТЕ ДА СИ ХОДЯТ! ПРЕДАДОХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ!
  • 6 Додо

    60 105 Отговор
    Няма да има баница,ако аз няма да си ръфна от нея!
    Единодушно!

    Коментиран от #120, #142

  • 7 И така нататък

    201 32 Отговор
    Славчо се държи като мутра и диктатор, можеше да има правителство с консенсус и министри и на другите партии. ИТН приключи.

    Коментиран от #11

  • 8 БАЦО, ДАВАЙ 63 ДЕПУТАТИ

    26 114 Отговор
    И ПРАЩАЙ РАДЕВ И БСП КОМУНЯГИТЕ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР

    Коментиран от #135

  • 9 нормално

    30 75 Отговор
    Кои ви иска подкрепата??? ИТН+БСП+ДПС и готово то от самото нсчало се видя че Слави не иска подкрепата ви а само ви ползва за параван.

    Коментиран от #83, #138

  • 10 Светослав

    64 71 Отговор
    Хубаво е и теб да те няма в след вашия парламент, господин адвокат със спрени права!

    Коментиран от #87

  • 11 С КОИ ДРУГИ ПАРТИИ

    27 38 Отговор

    До коментар #7 от "И така нататък":

    ЧЕ ТЕ СА ВСЕ БИВШИ БСП КОМУНИСТИ....ИЗБИРАТЕЛЯТ ИСКА ДРУГО.....

    Коментиран от #60

  • 12 Уж така

    52 60 Отговор
    Такива политически каваци и лупинги..... Скоро не е имало. Един ден *за*, на следващия - твърдо *против *?Сближаване на позицията, после рязка смяна на мнението. Какво се случва??? И при партията на Мая Манолова е същото. Оставам с убеждението, че наистина много, ама много са искали да имат министри в новия кабинет, а когато не стана на тяхната, играят контра, също така доказаха, че са много зависими, нищо, че говорят друго.

    Коментиран от #25, #49, #57, #104

  • 13 Недялко

    21 78 Отговор
    65+63=128

    ИТН и ГЕРБ да направят правителство, то ще е стабилно.

    Коментиран от #153

  • 14 Нищо ново под слънцето

    41 25 Отговор
    РОТ фронт срещу Има Такова Народ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Диоген

    49 9 Отговор
    Докато козлетата се кюскат на мостчето,кое да мине първо,вълкът чака малко по надолу по течението на реката...
  • 17 Последния Софиянец

    83 32 Отговор
    Браво Ице!

    Коментиран от #140

  • 18 смях

    48 57 Отговор
    ДБ и Изправи се мутри бг вън, ние идваме точка ком, само преди месец пяха друга песен, само и само за да стигнат до този момент, в който да започнат схемите. Тези двете партии са поредните Атака, Воля, ВМРО и незнам какво си.

    Коментиран от #32

  • 19 българка

    85 20 Отговор
    Точно така!
    След мутрите и чалгарите вън!

    Коментиран от #27

  • 20 Супер

    83 12 Отговор
    И тези ли са предатели сега според Тошко🙂. Президента предател, изправи се предатели, ДБ предатели. Е то излезе най- читави са ГЕРБ, ДПС и БСП супер.
  • 21 БАЦО, ПОДКРЕПИ СЛАВИ

    18 48 Отговор
    НИЩО НЕ ГУБИШ...ЛИКВИДИРАШ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ И ДОМОГВАНИЯТА НА БСП ДО ВЛАСТТА...НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ДОВЕДАТ ДО СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ....НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ...ПИСНА
  • 22 Гост

    85 15 Отговор
    ШОУТО НА СЛАВуН СВЪРШИ!

    Коментиран от #160

  • 23 Aлфа Вълкът

    18 54 Отговор
    Луна президент, Митьо Пищова вице народе излез да гласуваш и да си направим майтап! Без това Радев е майтап!

    Коментиран от #116

  • 24 Тошко Африкански

    23 37 Отговор
    Според него партиите на протеста са предатели и приказките им струват едно голямо нищо. ИТН не са стандартна практика и големият враг за тях се нарича ГЕРБ. След като се справиш с големия враг и го изхвърлиш от управлението на държавата, тогава било логично партиите да си мерят идеологиите, категоричен бе Йорданов.

    "Изправи се, насам, натам" (както ги нарече от началото на интервюто си Тошко Йорданов) са предатели и хора, които лъжат. ГЕРБ и ДПС са ясни - ние сме противници, но с "Изправи се" - те твърдяха, че сме на една страна на барикадата, но ни забиха нож в гърба", категоричен бе Йорданов и добави, че един предател не заслужава капка уважение.
  • 25 Пантагрюел

    18 12 Отговор

    До коментар #12 от "Уж така":

    Един много смислен коментар!
  • 26 Чичо

    45 11 Отговор
    Иначе требва да заменим жипката с дивана, другият път може и да не гласувам за ИТН, щото предлагат баце 2

    Коментиран от #33

  • 27 А БСП КОМУНЯГИТЕ

    9 22 Отговор

    До коментар #19 от "българка":

    ОТДАВНА СА ...АУТ....ЩО ЛИ
  • 28 СИМО

    61 9 Отговор
    ДБ въобще не са ми любимци,поради еврогеиската си политика за глобализация и куп джендърски приоми,но решението им е в плюс за българския народ.Такива нагли измамници и дилетанти като Чалгаря и неговите сценаристи,заедно с измисления си кабинет нямат място в българската политика.Мисля че ИТН допринесе за свалянето наГЕРБ,но се опитва да го замени със същшите приоми,което е неприемливо.Да заменим Герботъпаци с Чалгапростаци е абсурд.

    Коментиран от #50

  • 29 С топки

    10 43 Отговор
    Ех да имахте малко повече мозък и достойнство и да седнете да се разберете с ГЕРБ щяхме да сме отишли далече вече, а не да се натоварваме с Фърчилото и служебниците ама..

    Коментиран от #131

  • 30 Христо

    41 27 Отговор
    С теб сме! Ще гласувам за ДБ!
  • 31 Ива

    41 6 Отговор
    Цирк ама цирк БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от некадърни политици
  • 32 що мълчите

    21 3 Отговор

    До коментар #18 от "смях":

    Именно най-добри са ГЕРБ, ДПС и БСП според теб и Тошко. Ама кажете си го де що юълчахте?
  • 33 БСП ТИ ПРЕДЛАГАТ

    8 17 Отговор

    До коментар #26 от "Чичо":

    ДА ЗАМЕНИШ ДЖИПКАТА С...ДОНЧЕВА И НИНОВА.....

    Коментиран от #93

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 БАЦО И СЛАВУЦА...

    19 8 Отговор
    ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ...ИМАТ 128 ДЕПУТАТА....МНОЗИНСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ....ЗАСЛУЖАВАТ ГО...ДВАМА СТАРИ И ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 така е в БГ

    30 22 Отговор
    Личния интерес на Ристо, Мая и леля Тетка над всичко. Как така те няма да предлагат и да вземат постове. В т.нар политическа схема, така се прави. От приятели най да се пазиш.
  • 38 Гост

    31 29 Отговор
    христо иванов като те видя и се сещам за едно видео на Орлов мост по време на протестите! Аз съм гласувал за ИТН и за промяна, а не за подмяна с вашата простотия и алчност се надявам да не влезете повече в НС!

    Коментиран от #124

  • 39 серго

    38 11 Отговор
    Славчо много си повярва, но мафията си действа подмолно. Не ни чака нищо хубаво с корупцията създадена и градена от ГЕРБ!
  • 40 И тъ. нататък.....

    43 5 Отговор
    На тия Славчови пиндили два пъти народа им набутва властта в ръцете и те вулгарно, нахално и арогантно я проиграват...трети път пиленце нема да има!!!!
  • 41 ИСТИНАТА

    20 16 Отговор
    Николай Тихомиров Бареков който все пак е запознат с нещата е написал :- "Срещу Радев вече са 1-та и 2-та политически формации + дежурните ДПС. А обединени ГЕРБ+ИТН+ДПС без съмнение са в състояние да детронират Радев. Само ми е жал за гласувалите за Слави , но като зная умствения потенциал и интелектуално ниво на повечето от тях , едва ли са разбрали какво се случва

    Коментиран от #55, #195

  • 42 Ристю Бацевски

    9 5 Отговор
    Другият път първият мандат ще е за най-подготвенния и ние с мисирчо свирчев ще кажем Даааа
  • 43 Народът от БГ

    35 22 Отговор
    И ние БЪЛГАРИТЕ тук в БЪЛГАРИЯ взехме единодушно решение повече НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ДБ на следващите избори!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 айдееее

    21 3 Отговор
    Тия утекоха в канала , сега от там да реват кой колко им е виновен . Сега освен , че на инат дадоха шанс на Тулупа да се изхлузи и този път , да вземат и да му гласуват и кабинет , та простотията да им е пълна.
  • 46 Въпрос

    25 22 Отговор
    Христо Иванов, коя е твоята Родина?

    Коментиран от #78

  • 47 Бгг

    31 16 Отговор
    Христо , това си е ваше решение ама като гледам и вас не ви искат много бе.
  • 48 Мето

    24 5 Отговор
    Г-н Трифонов , дали поради некомпетентност , дали умишлено защото бягаш от управлението или си подплатен финансово или имаш зависимости , ти си вече тотално компрометиран! Още преди да си съставил правителство недоверието към теб е огромно! Дори миналия ден Десислава Атанасова от Герб злорадстваше и написа -" Гледам хейта и се наслаждавам. Аз идвам и водя ада със себе си а", и дори го бе превела на Английски. Трифонов, Слави ...Аз също гласувах за теб и семейството ми за да детронираме ГЕРБ. Но с твоите неадекватни действия дали целенасочено или неволно ти работиш за връщането на ГЕРБ и ДПС. Докато имаш възможност да запазиш поне част от достойнството и себеуважението се оттегли. Защото както е видно от обществените настроения ще бъдеш принуден от обществото да се оттеглиш и тогава няма да има път занапред за теб!

    Коментиран от #134

  • 49 мислещ

    25 10 Отговор

    До коментар #12 от "Уж така":

    Понеже много искали постове, затова предложиха Петков, сигурно? Или той е таен член на ДБ? Освен това коя партия по принцип не иска постове и какво толкова лошо има в това? Патридиотите нямаха ли постове и с по-малко депутати?

    Аз като мислещ човек оставам с впечатлението, че или до последния момент са се надявали да има някакво вразумяване у чалгарите, или просто умишлено бавеха твърдата си позиция да не стреснат електората.
  • 50 Коментар

    29 5 Отговор

    До коментар #28 от "СИМО":

    А дали ИТН свали Борисов??? Не не е, това е мантрата на Славчо. ГЕРБ си имат своите избирстели, другите се разпределят ако не беше слави гласовеъе щяха да отидат в другите партии. Слави излъга хората като ефин пълководец първо не ьастана с лицето си пред армията и второ изгони половинста армия щото иска цялата плячка за себе си.
  • 51 Тредстоун

    21 8 Отговор
    Слушам го мишката и само цъцр , цър , цър .... , ъмъмъмъм да оставаим служебното , мъмъмъмъ , министри от служенбия ... , да отикаме 8 месеца после пак , куци коне , платени мишоци.
  • 52 Изумен

    41 9 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!

    Коментиран от #156

  • 53 Didomir

    9 7 Отговор
    Местим го за протестъри и за гербери. Всичко се играе само за пари. И то за големи пари.
  • 54 Отец Недоклатий

    9 13 Отговор
    славчо да направи една мазна св...ка на Борисов и Доган и да се свършва....,щото е ред на кака кУрнела /радеФ/
  • 55 Такива мнипулатори като Теб

    8 4 Отговор

    До коментар #41 от "ИСТИНАТА":

    С Лопата да ги ринеш и в кофата след това..

    Коментиран от #64

  • 56 Потресен

    26 8 Отговор
    Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".
  • 57 да да да

    18 0 Отговор

    До коментар #12 от "Уж така":

    ... разчитат, че избирателя помни 3 дена и само последните две изречения.
  • 58 Браво

    22 8 Отговор
    Сбогом на ИТН, които се заканват, че няма да подкрепят никого. Ок тогава. Отиваме на избори, а ИТН ще гледат парламента отвън, по ТЕЛЕВИЗОРА от дивана.
  • 59 Развеселен

    13 5 Отговор
    И Десислава Атанасова започна да се гаври със Слави и да злорадства за обидите и омразата към него от населението на страната -: Нали идваше друго време ? Какъв е този хейт срещу изчегъртващият? "No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си!", написа още Атанасова.

    Коментиран от #62, #95

  • 60 Какво?

    30 3 Отговор

    До коментар #11 от "С КОИ ДРУГИ ПАРТИИ":

    Какво иска избирателя? Петър Илиев ли? Или Пламен Николов? Избирателя за тях ли гласова? Знаеше ли, че те ще са министри? Отдавна писах, че избирателите на ИТН не знаят за кого гласуват, защото Слави каза още преди изборите, че няма да е даже депутат! А те за кого гласуваха, знаеха ли?

    Коментиран от #220

  • 61 БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВУЦА

    10 16 Отговор

    До коментар #44 от "Танцуващ от радост":

    РАДЕВ И СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ СА....АУТ.....ТОЛКОВА Е ПРОСТО
  • 62 Стойко

    23 5 Отговор

    До коментар #59 от "Развеселен":

    Десо, Не се радвай. Това, че народа вече мрази Слави, не значи, че сме заобичали вас. Всички сте за боклука. Дружката ви ДПС и нея не сме я забравили
  • 63 И как

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "Протестър":

    да се направят реформите? Все едно герб да се прострелят сами в крака. Аз искам да знам какво става със записите ало Ваньо, мачкането, с чекмеджето, Мата Хари, пътната карта, открадната от теменужка и пр. Не, ситуацията трябва да е или-или, но не по дивашкия начин на итн или приемате мижитурките, или избори, а или принципи, или нови протести. Това, което предлагаш е играно и не се получи нищо, само разочарования донесе.
  • 64 мислещ

    12 5 Отговор

    До коментар #55 от "Такива мнипулатори като Теб":

    Кое не е така? Всички партии на статуквото, вече и и т.н., храчат нон-стоп срещу ДБ, Радев и служебното правителство. От друга страна храчене срещу ДПС не съм видял от чалгарите, срещу тиквата също са подозрително сдържани.

    Коментиран от #67, #200

  • 65 Мнение

    11 14 Отговор
    Нали си много демократично отворен бе Христо, защо не поиска лустрация? С клевети няма да стане ваща! Аз съм твърдо за ИТН. Вий си плюйте. Не ми пречите!

    Коментиран от #71

  • 66 Предател

    5 1 Отговор
    Париж си струва една литургия..
  • 67 Явно е, че не следиш нещата

    3 2 Отговор

    До коментар #64 от "мислещ":

    Обективно, а с капаците на коня на оня :)

    Коментиран от #89

  • 68 Анонимен

    6 8 Отговор
    Според мен ИТН и хората в сянката им бяха изненадани от резултата на първите избори и не знаеха какво да правят! Вторите избори не бяха изненада, но конкретно ИТН пак не знаят! Те са като сляпо прасе в драки - буткат се насам-натам и правят скандал след скандала, един премиер след друг, кандидата за премиер с ФАКЕ диплома, вицето им плагиат.....! Златни кадри - бялват се като свински "свидетел" в кален гьол! Според мен целия този политтеатър преследва една цел - избори 2 в 1, ако можеше и 3 в 1! Ще видим в следващото действие на пиесата!
  • 69 Марк Крас

    13 13 Отговор
    Салто мортале на бившия министър на Борисов-Ристе.
    За пет депутатина в повече ще прати страната на избори,ще похарчи петдесет милиона,ще осигури комфорт на бившия си началник още три месеца.На думи е за,,промяна",на практика е за ,,измяна".

    Коментиран от #79, #80

  • 70 Фекални новини

    14 4 Отговор
    Шебек-чалгарите оттекоха в канализацията на ресторант "Пълдин"!
  • 71 мислещ

    5 2 Отговор

    До коментар #65 от "Мнение":

    А допреди няколко месеца/години беше твърдо за тиквата, нали?
  • 72 БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВУЦА

    10 2 Отговор
    ВЪПРЕКИ ЧЕ СЛАВУЦА ПОСТОЯННО АФИШИРА ЧЕ МРАЗИ ГЕРБ...И Е ТЕХНИЯ ИСТИНСКИ ПРОТИВНИК...БАЦО И СЛАВУЦА ИМАТ ПРАВО...В ДЕНЯ НА ГЛАСУВАНЕТО ДА ПОИСКАТ ДА Е ТАЙНО....И БАЦО ГО ПОДКРЕПЯ....ПОСЛЕ СЛАВУЦА КАЗВА ЧЕ Е ПОДКРЕПЕН ОТ МАЯ И БСП ТАЙНО...ЗАЩОТО ИСКАТ ДА СА ДЕПУТАТИ И В ПАРЛАМЕНТА...И СЛАВУЦА УПРАВЛЯВА....
  • 73 2020

    8 1 Отговор
    Имам чувството че, съм на оперета и гледам второ действие от три общо.
  • 74 РЕСПЕКТ

    6 5 Отговор
    за което !
  • 75 това е

    9 4 Отговор
    Съвсем логично и принципно, не може да одобрите поредната подмяна на задкулисието. ГЕРБ и ДПС, и БСП, някои от тях ще го подкрепят си мисля.
  • 76 Пак да

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Протестър":

    повторя, че съм върл противник на ГЕРБ и Борисов, но отчитам факта, че Борисов е политическо животно, което се научи да оцелява. Ако подкрепи ИТН, ще се гръмне сам в главата този път. Остава да видим дали Нинова ще продължи да стои на колене пред ИТН или най-после ще се изправи, че много се изгърби!

    Коментиран от #82

  • 77 Оптимист

    5 6 Отговор
    Третият мандат реализиран със сигурност!
  • 78 Магарето

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Въпрос":

    Що, ще му пишеш донос ли?

    Коментиран от #121

  • 79 Фюрер

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "Марк Крас":

    Да изменя на фюрера Адолф Слави. Странно защо един човек не иска да го унижават, тъпчат, мачкат и обиждат толкова е приятно???
  • 80 мислещ

    9 1 Отговор

    До коментар #69 от "Марк Крас":

    И за какво му е на чалгаря ДБ? Явно нямаш капацитета да осмислиш толкова "сложна" информация, обаче "партиите на протеста" (Дори да включим И т.н., а те не са) мнозинство нямат. Така че чалгарят като му е толкова зор да прави правителство, ще трябва да се договаря с официалните партии на статуквото така или иначе.

    Коментиран от #113

  • 81 Перо

    16 3 Отговор
    Сега Слави Трифонов да си носи Петър Илиев,на рамо,до Барбадос!

    Коментиран от #96

  • 82 Магарето

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "Пак да":

    Вече каза, че БСП няма да подкрепи.
  • 83 Аййййй

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "нормално":

    БСП и ДПС! Идеалната комбинация с чалгарите. Забрави! ДПС или ще гласува въздържал се, или ще излезе от залата. Иначе много лъсват зависимостите, а Нинова ще замине по дяволите!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Мусака Херовингата

    11 8 Отговор
    Ристьо, казахме ти че трябва да подкрепиш Митюв на баце, щото другия път няма пари за кампания да излизате отвсякъде с мисирчо свирчев по плакатите
  • 86 ТаУмВзе

    7 5 Отговор
    Съответно, за какво са ни партии? Само резил и глупащина на хранилката. Аре сега пак на изборчета за милиони, че сме много богати.
  • 87 Все си

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Светослав":

    мислех, че си гербер, пък ти се оказа чалгар! Аре, бегай!
  • 88 Нанам

    7 6 Отговор
    С крадци и убийци не се преговаря , ИТН избързаха с избора си и не се "съобразиха" с главата на злото. Сега вече стана много лошо за държавата и за народа
  • 89 Дали

    9 1 Отговор

    До коментар #67 от "Явно е, че не следиш нещата":

    А какво казва ИТН за ДПС?? Че биле партия на статуквото и точка. Е ДПС ще го преглътнат това в сравнение с обидите към ДБ, ИМВ и служебните министри да си партия на статуквото звучи симпатично.
  • 90 Смях

    7 2 Отговор
    Славито сегае трябва да залегне с дпс и герб да гласува против.. аз ако съм ще му го причиня

    Коментиран от #98

  • 91 Nxdnnd

    4 10 Отговор
    Няма да го " подкрепят" но тайничко повечето ще си гласуват заедно ,ще.има някои против за мерудия ...и всичко ще си върви по старо.Болшевиките пак си излъгаха хората в България .Всичко е цирк за пред хората.
  • 92 пешо

    7 1 Отговор
    аххх! как се изненадАхме!
    сега чакаме следващите избори. за да се порадваме от сърце на разликата между мераци и действителност.
  • 93 Чичо

    5 6 Отговор

    До коментар #33 от "БСП ТИ ПРЕДЛАГАТ":

    По добре от баце ще е тетка дончева, ма най-добре коце да има референдум за натю
  • 94 Българка

    13 9 Отговор
    Мъдро предложение от ДБ! Нови преговори и краткосрочен кабинет с третия мандат!
    Дано не всички в ИТН действат шизофренично и по детски да се правят на обидени. Защото с държанието и предложенията си,те сами обидиха себе си, избирателите си, парламента и всички българи!

    Коментиран от #101, #148, #163

  • 95 Аз идвам

    9 4 Отговор

    До коментар #59 от "Развеселен":

    и водя ада със себе си не са думи на Деса Тъпото. Така пише на плещите на оня рептил.
  • 96 Пешо барбадоса

    15 3 Отговор

    До коментар #81 от "Перо":

    По скоро Пешо барбадоса носи парите на Слави в Барбадос. А и не неговите. За тези заслуги стана почетен консул и получи имунитет тука.
  • 97 коко

    17 2 Отговор
    Слави се наигра на политика и на дон Корлеоне.
  • 98 Славиту

    11 0 Отговор

    До коментар #90 от "Смях":

    си заслужава всяко унижение. Разбирай го, както искаш. Иначе го разбираш, нали!
  • 99 Ееееее

    12 3 Отговор

    До коментар #84 от "И тъ. нъ.":

    ИТН казаха, че няма да подкрепят никого! Така, че може би и този вариант се изключва! Как ИТН ще подкрепят други, та те имат най-големите експерти! 😂
  • 100 Реалист

    9 8 Отговор
    Ристооо кокала ли малък доди ва:)
  • 101 мислещ

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Българка":

    Всички са. Ако имаше принципни, вече щяха да са се отцепили.
  • 102 Правилно

    8 2 Отговор
    Решение! Но какво подразбира и влага в" експертно правителство" и то- с толкова къс хоризонт? Ако третият мандат отиде при БСП,и те предложат ,както предварително обявиха,за проектокабинет досегашния служебен кабинет,Вие каква позиция ще заемете? Ще го отхвърлите,с мотив: Експертно правителство за половин година? Намирисва на поредна заигравка,със скрития замисъл- да предложите Вие кандидатури за възлови позиции- примерно Министерство на Правосъдието,Военно министерство и МБРР? От изявлението ти проличава,че и вие гоните хамеричките интереси във енергетиката и нови договори за милиарди - поредна доставка на скраб.Защо изобщо премахвате институцията Спец съд и спец прокуратура? Сменяйте състава,а не институцията.Да не би,те да пречат на някой зад завесата? Кой ще разглежда досегашните повдигнати обвинения и дела от тях? Ще ги прехвърлите на обикновен, съдебен състав от градско ниво.Това означава, всичко да започне отново.От А Б.Доста знакови фигури вече потриват доволно ръце от подобен развой.
  • 103 Иван

    8 2 Отговор
    Ето го и безпрекословното обяснение на старата поговорка ,че нов БА-ДАК СЪС СТАРИ КУ-ВИ НЕ СТАВА
  • 104 Нищо не

    7 6 Отговор

    До коментар #12 от "Уж така":

    си разбрал тогава. Другите партии искаха служебното правителство. Архитектите на Славун му забраниха, партиите разбраха кои са те и затова така се получи.
  • 105 На море

    5 7 Отговор
    С огромно нетърпение очаквам включване от Баце ... колко матрял му дадохте ... така ще ви разхвърля...

    Коментиран от #109

  • 106 Доволен

    14 7 Отговор
    Браво на ДБ! Никакво клякане на мутроченгесарията!
  • 107 Ееееее

    8 4 Отговор
    НОООО! Е възможно ИТН да подкрепят мандат на БСП и служебно правителство, защото ако се стигне до нови избори, няма да влязат в парламента, а така може да ги храним 4 години в парламента! Така, че всичко е възможно!
  • 108 Отговорност

    11 1 Отговор
    Господата шоумени са лично и безвъзвратно отговорни за това, че се обърнаха на 180 градуса и поставиха под диктат алтернативата - или това, което предлагаме като правителство или никакво правителство. Поне да бяха предложили нещо читаво като вариант на управление, не барбадосци и шнорхели със съмнително качество.
    Е, наесен ще има нови избори, народът или т.нар от тях суверен, ще реши дали ще им даде 121 депутата, за да си изберат предложеното правителство. Това ще е истинското гласуване за предложеното правителство, досуш като референдум с пряко участие....
  • 109 пурко

    12 4 Отговор

    До коментар #105 от "На море":

    Баце вече е ферментирал - нищо няма да го върне никога вече.
  • 110 Е как

    10 5 Отговор
    Е как па един от двете "ПГ" на ДБ и ИСБНИ не гласува ЗА. Това "единодушие" ми намирисва на послушие. И в двете групи има стари муцуни достойни за НТ. :))
  • 111 не отивайте далече

    9 4 Отговор
    Ся директно ще предложат служебното правителство..хубавците от итн ще гласуват против и после няма да има такава партия

    Коментиран от #139

  • 112 И ОТНОВО

    7 2 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН САМО ПРОВЪЗГЛАСИЛ СЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!
  • 113 Марк Крас

    7 4 Отговор

    До коментар #80 от "мислещ":

    Добре,Ристе взима 65 депутата след три месеца. Е и?
    Поздравявам всички участници в тази детска градина с детската песничка ,,Ринги,Ринги,рае,наш петел играе...и хайде отначало"

    Коментиран от #126

  • 114 ГЕРБ

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ееееее":

    Дано бъдат забравени за веки.
  • 115 ДОКО

    7 7 Отговор
    А МИЛИ МИ ИЧКО ТИ ЗАБРАВИ ЛИ ЧЕ В БАНКЯ ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛА ОТ ПОЖАРНАТА БОКО ПЪРВИ КРАДЛИВИ КОЙТО КАТО РАЗБЕРЕ ТОВА ЩЕ СИ УМИРГА ОТ КЕФ И ДАЖЕ СИ ТОЧИ ЗЪБКИТЕ ПАК ДА ЯХВА ДЪРЖАВНАТА МАШИНА..ЗНАЧИ СКЪПИ МИ ИЧКО ТИ ИЗБИРАШ ГЕНЕРАЛА БОКО СРЕЩУ КОЙТО ТИ СЕ БОРИ..ИЛИ НЕ..
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 мутри

    3 10 Отговор
    С ДЕЙСТВИЯТА СИ В МОМЕНТА БОРИЧКАЩИТЕ СЕ ПАРТИЙ ПРАВЯТ УСЛУГА НА ГЕРБ ! НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ НОВИ ИЗБОРИ ГЕРБ ОТОНОВО ЩЕ Е №1 А БОЙКО БОРИСОВ ВМЕСТО В ЗАТВОРА, ЩЕ СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕЗДАТЕЛ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ !
    ИЗПРАВЕТЕ СЕ МУТРИ !

    Коментиран от #167

  • 119 бай Пешо

    4 8 Отговор
    Няма какво, т.нар. партии на протеста и президента, оправиха България!ФАКТ!
  • 120 Ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Додо":

    А Славчо и Тошко имат само брашното,а яйцата,млякото,сиренето,маята другите да им дадат,че баница им се прияло.
  • 121 Щото ми прилича

    5 2 Отговор

    До коментар #78 от "Магарето":

    На мекере в действията си.
  • 122 Респект

    9 7 Отговор
    БРАВО ХРИСТО, не ни предаде в ръцете на статуквото- мафията.
  • 123 Почетен министър

    7 3 Отговор
    Ще стане министър в зеленчуковата градина
    на гуантанамо

    Коментиран от #128

  • 124 Това е подмяна

    11 3 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Гласувал за промяната я да видим:
    Комплексиран и умопомрачен плагиат перач на пари в Барбадос?
    Дървен философ амбулантен търговец?
    Министърка с осъден мъж престъпник лежал в затвора?
    Министърка ваксърка на 31 години ще оправя образованието?
    Министър директор на Отворено общество което е на Сорос?
    Правосъден министър треторазряден адвокат?
  • 125 тато

    8 0 Отговор
    Ще ревна
  • 126 мислещ

    5 4 Отговор

    До коментар #113 от "Марк Крас":

    Важното е да има нови избори отново и отново, за да не се добират ГРОБ/Чалгари/ДПС до властта. И служебното правителство е на 50% "съмнително", но пак по-добре.

    Коментиран от #157

  • 127 инстиграм

    9 4 Отговор
    След като нито една партия не е способна да направи правителство правете служебното правителство редовно и да се свършва вече че тая сага доста се проточи. Така и Баце ще е далеч от властта защото при едни други избори бъдете сигурни че ще ги спечели, а никой не иска това.
  • 128 Пацо барбадоса

    10 1 Отговор

    До коментар #123 от "Почетен министър":

    Пацо Барбадоса на там се е запътил. Той сам се осветли сега ако ДАНС се задейства за пране на пари и отправи запитване до ОЛАФ може и Пацо не до гуантанамо но до кремковци поне да стигне!
  • 129 Това което

    7 5 Отговор
    Ме притеснява в дб е заявката в програмата им да закупят още Ф16 поне до една ескадрила !! Явно смятат да го направят без конкурс и без да поканят европейски конкуренти което намирисва на директни заповеди от Козяк което е национално предателство...да работиш за чужди интереси

    Коментиран от #137, #143

  • 130 Пипи Чорапчето

    14 3 Отговор
    Хич, ама хич няма да се изненадам, ако все пак кабинетът на ИТН мине в сряда с гласовете на ГЕРБ и ДПС;)))
    Да, Буци вече каза, че нямало да го подкрепят, ама аз на Буци вяра нямам и за 5 с'тинки;)
    А онези от ДПС нищичко още не са измецали по този въпрос...

    Коментиран от #182

  • 131 ха ха

    6 6 Отговор

    До коментар #29 от "С топки":

    Далеч, далеч, колко далеч? Всички го търсят Христо Иванов за бърсалка, да крадат и после да имат с кого да си избършат оцапаните кирливи з......... Само, че корумпетата от ГЕРБ да не забравят поговорката, че малкото дете веднъж пипа печката - тази попара Христо я яде вече и въпреки , че ги напусна веднага щом разбра , че правят подмяна на проекта му за съдебна реформа, все още се опитват да го заливат с мръсотията си.

    Коментиран от #161

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Серж

    9 3 Отговор
    Браво само така твърдо “не” на престъпниците от ИТН
  • 134 Ристо

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "Мето":

    Как да се оттегля ти знаешли колко пари са наляти в тоя цирк
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ГЕРБ

    7 10 Отговор
    Дано в следващия парламент отровните малки недоносч.....партиите на протеста да бъдат изчегъртани
  • 137 мислещ

    10 4 Отговор

    До коментар #129 от "Това което":

    Така е, при този парламент и при този електорат, най-"доброто", на което можем да се надяваме, е служебно правителство. И някоя партия като Възраждане поне да влезе и да бъде истинска опозиция на американските и догановите марионетки.
    Я да видим дали ще ме цензурират, че последния път като споменах Възраждане, директно ме изтриха. Много показателно.

    Коментиран от #147

  • 138 Бивш Гербер

    10 6 Отговор

    До коментар #9 от "нормално":

    И сме на улицата, ще изметем заедно и двете мутри слави и бойко.

    Коментиран от #150

  • 139 И ОТНОВО

    5 2 Отговор

    До коментар #111 от "не отивайте далече":

    Нали някой трябва да поеме отговорност за служебното правителство след като го предлага.ГЕРБ И ДПС няма да го подкрепят.И тоя който го е подкрепил отива в кереча при вот на недоверие. Не са ти ясни тези неща!!!

    Коментиран от #146

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ццц

    12 7 Отговор
    Браво Ицка, браво Иванов! Така им се пада на тия като не дават постчета за посткане. Следя ви движенията от Росенец насам. По политическа програма и политически искания нямате никакви различия с ДПС. Акцията в Росенец успя да консолидира актива на ДПС. И Гешев щяхте да бутате, но не подкрепяте никой и нищо, което може да го бутне. Тоя, чиито портрет обичате всички да си го слагате над главите по кабинетите казваше: "дела трябват, не думи". Но всички около него само говореха и се наложи друг да дойде да ни свърши делото. Сега Бойко да е такъв да те предложи за министър, да лъсне какъв си ти и другите прокопиевци. Веднъж ти излезе късмета за малко, но после шефа ти се скара с Бойко и с нежелание се зае да си опозиция.

    Коментиран от #149, #188

  • 142 дааа

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Додо":

    Същите сте и вие! Щяло да се ходи на избори, вместо да подкрепяте правителство с третия мандат. От къв зор, щом няма да ядете баница?
  • 143 руски трол

    5 6 Отговор

    До коментар #129 от "Това което":

    Голяма фантазия развихри.
    А това, че трябва да имаме нормална армия е задължително и че сме в НАТО е факт.
    Така , че такива предателства се привиждат само на чуждопоклонниците русофили, сияещи от радост, че българите ще плащат кредит в размер на 3 милиарда лева за интересите идола им другаря Путин.

    Коментиран от #155

  • 144 Алек

    6 1 Отговор
    Сега живее с мисълта за мандат сигурно
  • 145 хаха

    9 10 Отговор
    От ДБ видяха, че за тях няма кокал и се разотидоха, както направиха вчера и мутрите на Фигуранта.
  • 146 Мдаа

    3 1 Отговор

    До коментар #139 от "И ОТНОВО":

    Ще поемат 3 партии останалите ще си играят на съвест
  • 147 Не смятам

    8 6 Отговор

    До коментар #137 от "мислещ":

    Че Възраждане са по различни от атака да кажем. С това отричане на ЕС които са най-големия свободен пазар не виждам как те биха развили индустрия

    Коментиран от #162

  • 148 хайде

    8 5 Отговор

    До коментар #94 от "Българка":

    Cтигa cтe прoбутвaли БCП, тe ca чacт oт зaдкулиcиeтo и пoрeднaтa пoдмянa. Oтдaвнa трябвaшe дa cи oтидaт в иcтoриятa и зaбрaвeни. Тe ca cъздaдeни и нa пoдчинeниe нa чужди нa Бългaрия cили. Нямa кaк дa oчaквaш нeщo пoлeзно и някaквa прoмянa c хoрa, кoитo прoдължaвaт дa пoвтaрят "ниe cмe нa 130 гoдини и никoй нямa прaвo дa ни прoмeня". Тoвa ѝм e миcлeнeтo, нямa кaк дa ce прoмeнят. Държaт в ceбe cи мнoгo кaпитaл и влacт, и щe ce бoрят зa тях. Зaпитaйтe ce caмo, кoи хoрa cтигaт дo виcoкитe eтaжи нa йeрaрхиятa в БCП нa нaциoнaлнo и мecтнo нивo, и нe caмo при тях. Хoрa милиoнeри, c хoтeли, c джипки. Тoвa ca oргaнизирaни групи. Нимa oчaквaтe чecтнocт и cъпричacтнocт към бългaрcкитe грaждaни? Или държaвничecкo миcлeнe? Ъпcурт. Oчaквaйтe caмo дaлaвeри зa нaшитe, милиoнчe зa тук, и зa тaм. Хaйдe взeмeтe cи пo eдин eкocтикeр. Пoлeзeн e зa миcлoвнaтa дeйнocт.

    Коментиран от #169, #178

  • 149 мислещ

    7 1 Отговор

    До коментар #141 от "Ццц":

    Я сподели за ромското министерство и за другия соросоиден министър (С ромския стават поне двама).
  • 150 изрод от ГЕРБ

    3 4 Отговор

    До коментар #138 от "Бивш Гербер":

    Я да видим колко ще се съберете .....ха ха ха ха
  • 151 София

    2 1 Отговор
    Съгласен съм!!!!
  • 152 ДС ДБ, ГЕРБ

    5 5 Отговор
    Няма папане 😂😂
  • 153 Улицата

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Недялко":

    Изглежда нямаш страх от уличното множество ?
  • 154 😂😂😂😂...

    9 0 Отговор
    Във водовъртежа на българската политика всичко потъва с бясна скорост, но пък за сметка на това изплуват какви ли не фекалии и разни други неща. Старата политическа класа си отива, на нейно място идва новото време...първите се появиха...Луна и Митьо пищова, кандидат президенстка двойка...уникално..нямало било политици в БГ..глупости, как да няма, психиатричните клиники поради липса на средства освободиха пациентите си. И още ще има..например двойка...Стоян Колев и Атанаска, ако ги знаете..ако не проверете ги...върха са, или Благо Джизъса и Златка, може също Пацо и Пеньо от Биг Брадър...вече всичко е възможно.
  • 155 Акооо писах

    8 2 Отговор

    До коментар #143 от "руски трол":

    За европейски самолети а не за американски таралясници! Нещо да кажеш за американските централи,за канадците обиращи златото ни и т.н а НАТО видяхме колко помогна на Гърция срещу Турция....казаха им оправяйте се по между си
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Марк Крас

    8 0 Отговор

    До коментар #126 от "мислещ":

    Това е хубаво,ако липсваше SARS-2,сто петдесет и два национални пожара,необходимост от актуализация на бюджета и плана за възстановяване,пенсиите ...
    Борисов да черпи едно уиски,че в тази детска градина няма кой да го пипне с пръстче.
    Утре ще излезе да се похвали,че без него не може,понеже е най-умния,най-достойния,най-подготвения и на-галения от всички Папи по света.
  • 158 Българите

    9 7 Отговор
    И от нас повече никаква подкрепа за ДБ на следващите избори!
  • 159 Пижо

    7 8 Отговор
    ИСМВ и ДБ и БСП даваха бедусловна подкрепа април. Всички викаха давай Слави ще те подкрепим! Какво стана за 3 месеца? Отговорът на този въпрос ще отговори колко протестни са протестните партии.
  • 160 LOSHIA

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    НЕ ЗАСПИВАЙ! ТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА!
  • 161 С топки

    2 5 Отговор

    До коментар #131 от "ха ха":

    Супер де - натрупал е опит/безценно е, няма лош опит/ а и ситуацията е съвсем различна. Имат много по-добра позиция и съответно влияние, няма го омразния им Бойко... Сядат и се разбират и се подписват... Зад ГЕРБ има 600К избиратели /поне/, без да са представени в управлението не може да има стабилност и съответно инвестиции, икономика пенсии...
  • 162 мислещ

    4 6 Отговор

    До коментар #147 от "Не смятам":

    Няма нищо свободно в ЕС и търговията не е изключение. Обаче дори не е там въпросът. То че няма да излезнем я ясно така или иначе - не е до това да излизаме, а да си защитаваме интересите като Унгария и Полша. Докато чалгарите, ДБ и ГРОБ са за подчинение по дефиниция.

    Коментиран от #180

  • 163 Българке

    5 4 Отговор

    До коментар #94 от "Българка":

    Ти беше радетел около това славчовата партия да бъде подкрепена от другите за да стане протестно правителство.
    Сега забелязвам че плюеш по-Слаби. Нима преди това не го знаеше колко струва
  • 164 опа

    9 3 Отговор
    Соросоидите са децата на висшата комунистическа номенклатура. Те от деца са свикнали само да лежат по гръб и всичко да им е уредено. Как да очакваме от тези хора да работят и да правят неще за България.
  • 165 Спасов

    2 6 Отговор
    Браво , Ице! Мутрите вън!
  • 166 Ъъъъ

    5 7 Отговор
    Статуквото победи. ДС, ДБ, БСП, ДП, ГЕРБ, ГЕШЕВ

    Коментиран от #174, #228

  • 167 И ОТНОВО

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "мутри":

    И който подкрепи ГЕРБ ще му срути Парламента върху главата.
  • 168 Бамбука

    7 2 Отговор
    Джеймс, какъв е този шум на улицата ?
    Товарят реквизита от участието на ИТН на изборите сър.
  • 169 Следя

    8 1 Отговор

    До коментар #148 от "хайде":

    Изявите на БСП от от много води никой никога не е твърдял което им преписваш "прoдължaвaт дa пoвтaрят "ниe cмe нa 130 гoдини и никoй нямa прaвo дa ни прoмeня".
  • 170 Бай houi

    8 1 Отговор
    Ако си мислят че ще гласувам за тях, адвокати на мафията
  • 171 Унуфри

    11 2 Отговор
    То не може тошко джуджето да плюва всички и всичко, оня плешивец да си води монолози, петърчо со се кара и зъби, и после ама дайте ни подкрепа. Ае У ЛЕВО, чалгари
  • 172 Генчо

    13 2 Отговор
    избрахте чалга получихте чалга ! нещо друго да сте очаквали
  • 173 Пунта Канна

    4 13 Отговор
    Правителство ще има. Със или без подкрепата на алчните за постове соросоиди и мутри на Радев.

    Коментиран от #177

  • 174 Фюрера

    9 4 Отговор

    До коментар #166 от "Ъъъъ":

    Когато целият свят е срещу теб по вероятно е да не си добре с главата, което очевидно е случаят с фюрер Слави и неговите шутове. Когато не искаш да говориш и да работиш с едни хора няма какво да искаш от тях ти не ги искаш не те теб.
  • 175 Бай Ристо

    9 4 Отговор
    Изглежда чичко Божков и бай Прокопи се на нож с този Петър Илиев. Може би знае къде са им паричките и как ги управляват. Голям вой, голяма оплюване. Съобразителните разбраха защо е такава хавата.

    Коментиран от #181

  • 176 дивака

    6 1 Отговор
    А СЕГА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ НА КОЕ МЯСТО ЩЕ СТЕ ВЕЧЕ
  • 177 Гроздан

    8 2 Отговор

    До коментар #173 от "Пунта Канна":

    Това Гроздан Караджов ли ти го каза :)). Директор на Отворено общество в България на Сорос и предложен от Слави за негов министър?
  • 178 Прав си

    4 6 Отговор

    До коментар #148 от "хайде":

    В своя коментар но те имат и резервен отбор и това е така наречената демократична България начело с виден болшевик няма как да не го знаеш щом следиш из тънко политическата ситуация в България
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 А бе майтапчия

    4 3 Отговор

    До коментар #162 от "мислещ":

    От родния ми град един производител на месни продукти товари седмично един бус с продукцията си и я кара във Виена да зарежда магазини .няма никакви пречки и дори вече кара млечни продукти,бира....
  • 181 Пацо барбадоса

    10 1 Отговор

    До коментар #175 от "Бай Ристо":

    Парите са в Барбадос, Пацо барбадоса ги е скрил в офшорката да не се виждат. Затова са му и 5 счетоводителки нищо че е адвокат много умен този Пацо беееее.
    А за прокопиев парите питай Гроздан Караджов вашият министър нали беше директор на отворено общество забрави ли?
  • 182 Мислител

    6 2 Отговор

    До коментар #130 от "Пипи Чорапчето":

    И аз мисля, че Баце може да направи някой лупинг!
    Той няма интерес да остава това служебно правителство и Летеца да се пъчи още 5-6 месеца! Но това предлагано правителство е много непредсказуемо и не им вярва!
    И без това всичко стана толкова шантаво!
  • 183 Добра идеЯ

    5 7 Отговор
    Експертен кабинет е добра идея, но ГЕРБ искат те да крадът и няма да подкрепят тази идея, а наглите от ИТН, искат също да управляват и няма да се съберат достатъчно гласове.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Недоволен

    13 2 Отговор
    Работите тръгнаха на зле от ники василиевата поява..един ден след изборите..и от тогава само надолу.. който си е правил илюзий за нормален политически живот..нещатата станаха свръх екстремни и честно казано ми писна
  • 186 Гацо на бацо

    4 6 Отговор
    В държава,в която всички са товарищи нищо не става.След 32г.виждате резултата,още 1032г.перестройки до посиняване.Много поздрави от резидента на руското разузнаване др.Ахмед Доган най умният политик в банановата република.
  • 187 Павлов

    6 4 Отговор

    До коментар #184 от "наглеци":

    Тоест да бъдат там за да натискат бутона като кучето на Павлов :)). Бреииии Слави много добре ви е дресирал ЛАЙ ЛАЙ ЛАЙ :)).
  • 188 LOSHIA

    7 6 Отговор

    До коментар #141 от "Ццц":

    И всичко това се пое от Хажигенов ,Бабикян ,Мая и Дончева за да се осъществи ПОДМЯНА на ПРОМЯНАТА!!!
  • 189 здрасти

    6 0 Отговор

    До коментар #184 от "наглеци":

    всичко тръгна от Никито космонавта
  • 190 Независим

    2 7 Отговор
    Към днeшнa дaтa пo знaeш, мoжeщ и пo прeдвидим пoлитик oт Хриcтo Ивaнoв и ДБ НЯМA и кoлкoтo пo рaнo гo рaзбeрaт пoвeчe бългaри, тoлкoвa пo рaнo държaвaтa щe бъдe рecтaртирaнa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #196, #205, #206

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Това беше

    7 4 Отговор
    краят на ИТН. За кого ще се гласува?

    Коментиран от #202

  • 193 Кинжал

    8 3 Отговор
    Това е хубаво, но това че няма да подкрепите БСП с третия мандат, ако предложи служебния кабинет не говори изобщо добре за вас и тук ще ударите яка греда. И не мислете, че сме забравили кой беше вицепремиер на Борисов и кой го върна отново на власт с третия му кабинет!
  • 194 Ами това е

    4 1 Отговор

    До коментар #179 от "опг":

    Капитализъм бе братче какво друго си очаквал Да не би братство и равенство няма такова нещо

    Коментиран от #199

  • 195 изрод от ГЕРБ

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "ИСТИНАТА":

    Умствения потенциал не е силната ти страна
  • 196 Всички знаят

    5 4 Отговор

    До коментар #190 от "Независим":

    Че Христо е излязъл от болшевишко котило. Той го играе резервен отбор на БСП
  • 197 Смях

    1 2 Отговор
    Итн ще имат две възможности да събарят герб
    И после вече може да си играем на парламент.
    Не бива възрастни хора да пмямпат глупости
    При условие че искат да отговарят за други хора
    Айде честито
  • 198 Георги Илиев Митев

    2 1 Отговор
    Епиграма:; Пари за избори ,; за Ц И К и Р И К - за пенсионерите ритник . Автор : Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран . Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
  • 199 добре

    4 1 Отговор

    До коментар #194 от "Ами това е":

    Съвсем ясно е че хората не са еднакви, нито на умствени, нито на физически възможности, и това е съвсем нормално. Дори в сектите не са равни, имат там по някой и друг господар, да ѝм казва кое копчИ да натиснат. Става въпрос за корупция, кражби, далавери, престъпления, издевателства.
  • 200 LOSHIA

    6 7 Отговор

    До коментар #64 от "мислещ":

    ИТН не са плюли срещу никой.Само ДБ и ИБНИ плюят.И знаеш ли защо? ЗАЩОТО СИ ОТИВАТ!!!

    Коментиран от #203

  • 201 удри

    8 3 Отговор
    ИТН да правят правителство и да забранят със закон НПО-тата на Сорос в България. Както го направиха унгарците и руснаците.
  • 202 хаха

    3 6 Отговор

    До коментар #192 от "Това беше":

    След 4 години ще го мислим. ИТН ще направи правителство и ще изкара пълен мандат.
  • 203 Да са

    3 1 Отговор

    До коментар #200 от "LOSHIA":

    Да са плюли
    Щом искат да свалят герб сега имат много златна възможност.. Нямат кадри стана ясно да не подсмърчат а да дадат доказателство че не са измамници
  • 204 Бай Тошо

    4 1 Отговор
    Ех народе горд на една горда в миналото страна ,как допуснахте да станете население на една територия !?!?!
  • 205 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #190 от "Независим":

    Българския народ от ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ НЕ РАЗБИРА!!ПРЕДПОЧИТА ЖИВИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!!
  • 206 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #190 от "Независим":

    Къде ни пращаш при Червен Ицко бре?
  • 207 Оставка

    3 10 Отговор
    При Бойко беше спокойно, ходихме си в Гърция спокойно на море, а сега в държавата е ад.
  • 208 асан

    6 6 Отговор
    Христо Иванов роден 1974
    баща комунист
    майка комунист
    отрочето неокомунист
    Длъжности
    Партия Да, България!
    Министър на правосъдието и заместник министър-председател на България
    6 август 2014 – 7 ноември 2014
    Министър на правосъдието
    7 ноември 2014 – 18 декември 2015
    Народен представител в:
    XLV НС XLVI НС
    Вчера в "лице в лице"
    да готвех се за министър що НЕ!
    такава наглост на следващите избори отпадат
    Нема порции за вас бегай у лево!
    Слави мачкай подред с теб сме.

    Коментиран от #223

  • 209 Gen Gurko

    10 0 Отговор
    Пак избори тогава и този път сороснята няма да вземе толкова гласове.
  • 210 Lina

    6 1 Отговор
    Наблюдаваме " ВОЙНА НА ТРОНОВЕ", значи всъщнист са ви важни министерските постиве. Така де ицко се е обещал на боцка имат си истирия. Хаджигейов пък е на божков... Днес каза ,че те ше определят . Те щели да еаздават. Фладни за вкаст с мая Ма и онова Дончева. Обещали са вепе. Тях трябвяло да ги подкреоят. Те , които ням даминат 4 % вече са закуоени отдавна. И живеят на лузинг. Дали се на който е платил.
  • 211 Добре де!

    4 2 Отговор
    И какво беше това назландисване до последно, ако бяхте казали, че няма да подкрепите миналата седмица например какво щеше да стане?
  • 212 hmhmhm

    6 1 Отговор
    и шат , и шат . и шат на Славито главата ....
  • 213 Лъчо Мозъка

    4 2 Отговор
    Толкова са жалки. Едва ли може да има по- жалки хора.
  • 214 Супер!

    7 0 Отговор
    Да ходим на избори и всите подлеци да си заемат мястото, което ще им отреди народа!
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 LOSHIA

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ееееее":

    НЕ ЗАСПИВАЙ!ТЕ СЕГА ЗАПОЧВАТ БРЕ.............
  • 217 ясно

    5 1 Отговор
    Соросоидите и мутрите работят в полза на ГЕРБ.
  • 218 Смях

    3 0 Отговор
    Брях тоз и славито ли има тролове
    Да на са му ги дали назаем от статуквото??
    Чудно ми е обаче защо са точно толкова прости като герберските и дали аджиба това е добър знак.. Ей чалгиран помияр дойде време да пристъпим от думи към дела нали си наясно
  • 219 Бай Станой

    4 3 Отговор
    Браво Ицко ! Този път за вас ще гласувам !
  • 220 LOSHIA

    1 6 Отговор

    До коментар #60 от "Какво?":

    Избирателят не иска Червен Ицко или Мая да ги управлаяват и ОНОВО ЩЕ ГО ПОКАЖЕ!!!!!!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 оня

    4 0 Отговор
    Много гласуваха наказателно против тиквата за славуца без да го харесват, защото имаше най голям шанс за голям брой депутати и нещо да се промени в държавата. Но чалгара се ос.ра здраво. След като нямаш 121 депутати, няма как да управляваш еднолично. На следващите избори едва ли ще събере и 40% от последните резултати:))
  • 223 оня

    3 0 Отговор

    До коментар #208 от "асан":

    Да, отпадат чалгарите:)) 30г. опростачаване на цяло поколение:))
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Гледайте и слушайте

    1 0 Отговор
    Кой говори и какво казва.

  • 226 32134

    0 0 Отговор
    Ало Маджо, оМаджихме се правилно нали 😬🤣😉
  • 227 Стига Ковид

    1 0 Отговор
    Стига с тоя ковид, бе ей стига с тоя ковид уж засяга медицината вие го обърнахте на чиста политика. До кога ковид ще е параван, всички сте еднакви който споменава ковид и ковид му е на дневен ред заслужава да изчезне от политически живот завинаги. Работа ви е да имаме здравеопазване от там на татък каквото стане...
  • 228 Въобще не е победило!

    1 0 Отговор

    До коментар #166 от "Ъъъъ":

    На избори, ще видиш колко е победило статуквото! Те си мислят, че хората не виждат подлите действия на дб!
  • 229 Емил З.

    1 1 Отговор
    Няма я, то се знаеше, че без келепир за Вас няма да се съгласите 🥴❗
    Толкова сте смешни, че дори и жалки!!!
    Какво Ви пречеше да дадете полагащите се, макар и не по закон, а като израз на добра воля 💯 дни кредит на доверие и после ако нищо не вършат един смислен вот на недоверие и така всичко ще е ясно!!!
    Още веднъж- ЖАЛКИ СТЕ❗❗❗
  • 230 Емил З.

    1 1 Отговор
    Няма я, то се знаеше, че без келепир за Вас няма да се съгласите 🥴❗
    Толкова сте смешни, че дори и жалки!!!
    Какво Ви пречеше да дадете полагащите се, макар и не по закон, а като израз на добра воля 💯 дни кредит на доверие и после ако нищо не вършат един смислен вот на недоверие и така всичко ще е ясно!!!
    Още веднъж- ЖАЛКИ СТЕ❗❗❗
  • 231 Емил З.

    1 1 Отговор
    Няма я, то се знаеше, че без келепир за Вас няма да се съгласите 🥴❗
    Толкова сте смешни, че дори и жалки!!!
    Какво Ви пречеше да дадете полагащите се, макар и не по закон, а като израз на добра воля 💯 дни кредит на доверие и после ако нищо не вършат един смислен вот на недоверие и така всичко ще е ясно!!!
    Още веднъж- ЖАЛКИ СТЕ❗❗❗
  • 232 Васил

    1 2 Отговор
    Пинокио колко си алчен за тебе знаем интересуват те постове и власт ама ще има само да си ги сънуваш. Който те хване ти бие шута
  • 233 JEFF

    2 0 Отговор
    Браво ! Доволен съм , че гласувах за ДБ . Доказаха, че са хора , мислещи за България и нейното бъдеще.
  • 234 хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #215 от "Без Негри в БГ":

    Заври си рублофилските и антиевропейски пропаганди....знаеш къде, нали каскет!
    Ще види твоят Костя парламент, ама само отвън!
    Панимаеш?
  • 235 Иванов

    0 0 Отговор
    Единодушно няма да те подкрепим на следващи избори.
  • 236 Петър

    2 0 Отговор
    Бившите министри на Борисов са алчни точно като него.
  • 237 ПРЕДАТЕЛИИИ

    0 0 Отговор
    ДОЙДОХМЕ СИ НА ДУМАТА - СЕГА ВСИЧКИ ЗАЕДНО СРЕЩУ НАРОДА , ДАВАЙТЕ ДА ДЕЙСТВАМЕ ПЪК ДОГАН ПАК СИ Е В САРАЯ ! ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА БОЙКО - В ДЕЙСТВИЕ ! БОЙКО ПАК СИ ВИЛНЕЕ ПО БЪЛГАРИЯ А МЕДИИТЕ ПАК СА СЪС НЕГО
  • 238 Мони

    0 0 Отговор
    А се обзалагам, че са обещали на ИТН подкрепа още преди изборите…
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове