Last news in Fakti

10 Август, 2021 15:37 7 712 87

Стела Николова, ДБ за ФАКТИ: Надявам се ИТН да разберат, че българският народ е много по-важен от тяхното его

  • стела николова-
  • демократична българия-
  • има такъв народ-
  • дб-
  • инт-
  • 46-то народно събрание-
  • кабинет-
  • итн кабинет

"Категорично трябва да има преговори и да се разговаря с един нормален тон“, смята народният представител

Стела Николова, ДБ за ФАКТИ: Надявам се ИТН да разберат, че българският народ е много по-важен от тяхното его - 1
Стела Николова; Снимка: parliament.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Проблемът в България от доста време е, че никоя партия няма парламентарно мнозинство, което самостоятелно да може да избере предложените от него министри. След като никой няма 121 мандата, за да може самостоятелно да гласува правителство, се налага да има коалиционно такова. Коалиционното правителство - най-малко, не може да бъде бъде предложено под диктат. Това няма как да се случи, при положение, че всяка една от партиите в Парламента има своите избиратели и те очакват политиките, които са заложени в програмите на тези партии, да намерят израз в бъдещото управление“.

Това каза в интервю за ФАКТИ народният представител от парламентарната група на „Демократична България“ адв. Стела Николова.

Както стана ясно по-рано днес, „Демократична България“ няма да подкрепи предложеното от „Има такъв народ“ правителство при гласуването му утре. Същото заявиха и от „Изправи се.БГ! Ние идваме!" вчера. След реакциите на ДБ и ИБГНИ Слави Трифонов пък обяви, че ИТН оттеглят гласуването на предложения от тях състав на Министерски съвет.

„Не може хората, предложени за министри, да не влязат в разговор с другите политически партии, от които се иска подкрепа. Тази подкрепа всъщност не се и иска – тя се налага. Според мен именно това беше основен проблем. Не е нормално една партия, на която не достигат гласове, за да гласува самостоятелно кабинет, да налага на другите политически сили своя дневен ред и да не търси подкрепа, а силово да ги нарича предатели, да казва, че ще заведат страната на нови избори, че само нейният кабинет може да бъде осъществен и нищо друго“, категорична беше Стела Николова.

Тя подчерта, че решението кабинетът, предложен от ИТН, да не бъде подкрепен е взето единодушно между трите партии в обединеннието „Демократична България“ – „Да, България“, „Демократи за силна България“ и „Зелено движение“.

„Конституцията е предвидила възможност за три мандата. Знаем, че вторият няма да се осъществи, защото няма кой да подкрепи ГЕРБ. Има обаче трети мандат. „Демократична България“ предлага да има по-нормални преговори за осъществяване на кабинет на съгласието, за да се направят няколко неща и то в много спешен порядък. Става дума за приемането на актуализация на бюджета, за внасяне на Плана за възстановяване и устойчивост към институциите на Европейския съюз, за съдебна реформа, доколкото е възможно. Мисля, че в рамките на 6 месеца би могла да бъде изработена програма, която да отговаря на очакванията на гражданите, да бъде поне минимумът от това, което трябва да се изпълни до края на годината. Господата от „Има такъв народ“ трябва да разберат, и най-вече тяхното ръководство, че избирателите едва ли искат нови избори, без да сме свършили абсолютно нищо полезно в 46-тото НС“, каза още тя.

„Смятам, че не е нито демократично, нито националноотговорно да задаваш тон за нови избори, опитвайки се да наложиш своя кабинет. Предвид, че хората, предложени за министри не са ни познати и че някои от тях нямат дори изразени граждански позиции, как можем да преценим да подкрепим тези хора? Само на мъжката дума на г-н Трифонов и г-н Йорданов не можем да разчитаме нито ние, нито нашите избиратели, нито избирателите на „Има такъв народ“. В края на краищата, когато внесеш нещо в Народното събрание, трябва да е знае кой ще те подкрепя. Ако не знаеш кой ще те подкрепя, това означава, че отваряш вратата на задкулисието. Няма как „Демократична България“ да подкрепи такова нещо“, категорична беше Стела Николова.

„Гражданите на България протестираха една година. Площадите скандираха за оставката на Борисов и оставката на Гешев. Ние не може да се съгласим на правителство, което по никакъв начин не артикулира това, с министри, които не са казали и една дума за това. Гражданите на България пожелаха промяна. Няма как да удовлетворим тяхното желание, ако подкрепим кабинет, който не се ангажира с основните им искания“, каза още тя.

„Няма как да се налага някакво решение на всички останали политически сили. „Има такъв народ“ едновременно предварително артикулираха чия подкрепа искат, а в същото време изговориха в ефира на различни медии всякакви обиди към тези партии, от които се иска подкрепа, а също и персонално към отделни хора от тях. Това не изглежда сериозно. За мен остана усещането, че „Има такъв народ“ сами не желаят да има правителство. Не мога да си обясня по друг начин поведението на ръководството на партията и на народните представители. Те не положиха дори минимално усилие. Напротив – всячески бе предизвиквано и обществото, и всички политически сили, за да не се получи тази подкрепа“, смята Стела Николова.

На въпроса дали според нея правителство може да се състави с третия мандат, предвид факта, че „Има такъв народ“ заявиха, че няма да подкрепят такова, както заяви Трифонов, тя отговори: „Призовавам депутатите от „Има такъв народ“ да помислят как ще се върнат в своите избирателни райони и ще кажат на гражданите как нищо не са свършили, защото има едни лоши хора в Парламента, които не са гласували тяхното правителство, и заради това те не желаят повече да водят никакви преговори с никого. Такова поведение не отива на хора, които са тръгнали да управляват страната и да имат претенции да го правят“.

Категорично трябва да има преговори и да се разговаря с един нормален тон – без обиди, без порции, без агресия, за да се изяснят основните точки, които трябва да бъдат свършени. Нужен е консенсус между политическите сили, които ще подкрепят едно правителство. Нужно е и тези политически сили да бъдат ясни предварително, да бъде ясно какво ще се прави, как ще се прави и кой ще го прави, но чрез съгласие, а не чрез силово налагане на избори – „или е това, или друго няма“. Няма как да няма друго!“ категорична е Стела Николова.

„Демократична България" по никакъв начин не се плаши от избори. Нашите симпатизанти, избиратели и активисти през цялата седмица, откакто са обявени кандидат-министрите на „Има такъв народ“, ни засипаха с информация по всякакви канали. Включително бяхме заплашвани, че ако гласуваме за това нещо, ще бъдем предатели спрямо нашите избиратели, защото така не се прави. Ние не можем отново да пуснем задкулисието в парламентарната зала. Хората са ни избрали и са ни гласували доверие, за да бъде всичко на показ. Допускайки едно правителство, което трябва непрестанно да търси плаващи мнозинства, ние пускаме отново духа от бутилката“, коментира още тя.

В края на разговора адв. Стела Николова изрази предположение, че преговорите за съставяне на правителство с третия мандат, вероятно ще се случват публично. „Надявам се от „Има такъв народ“ да разберат, че българският народ - неговото здраве и финансово оцеляване, е много по-важен от тяхното его. Трябва да разберат това. Смятам, че им трябва смирение и трезва преценка дали гражданите на България трябва да бъдат оставени без редовно правителство отново само защото те се сърдят, че не е станало тяхното“, завърши тя.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    42 17 Отговор
    Аз сега какво да правя кашона с развалени яйца?Вчера цял ден го държах на слънце.Не можа ли Слави по рано да се оттегли?!

    Коментиран от #24, #25, #28, #36, #59

  • 2 Надявам се

    80 29 Отговор
    А аз се надявам ДБ да разберат, че българският народ е много по-важен от джендъризма

    Коментиран от #22

  • 3 Ъъъъ

    49 10 Отговор
    Срещу СТАТУКВОТО НЕМОЖЕ ДА БОРИШ, ТО СА МЕДИИ, ОЛИГАРСИ, МИСИРКИ, ДС, И ХЕЙТЪРИ.
  • 4 мдда

    32 33 Отговор
    Браво! Много точно казано.... ама Ицето как щеше да се прегърне със сатаниста–чалгар... в предсмъртна за България прегръдка..
  • 5 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    59 27 Отговор
    На следващите избори чалгаря е при шкембе войводата..
  • 6 Who you bol

    28 7 Отговор
    Ха ха ДС ПАК ВИ ГО НАТРЕСЕ. ЧЕСТИТО

    Коментиран от #66

  • 7 русенец

    47 28 Отговор
    Ако трябва да избирам между чалгарите и Евророма, ще избера вторите. Те поне имат някакви макар и примитивни принципи. От къде се взе всичката тая селяния и безпардонност на дон Слави и съселяните му, не ми е ясно.
  • 8 Жуми

    39 7 Отговор
    Избори до дупка ВЪН агентите от ДС,
  • 9 Хооо

    34 29 Отговор
    ДС =ГЕРБ, ГЕШЕВ БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ, ДПС
  • 10 смерш

    31 19 Отговор
    Още след предходните избори беше пределно ясно,че т.нар ИТН на т.нар."политик"Трифонов бяга от отговорност и няма да поеме управлението на страната защото формацийката няма нито ентелектуалния ,нито организационния капацитет за това!
    Просто трябваше да бъдат извадени от мизансцена и да се включат по активно в постановката,която се разиграва!
    С персонажа предложен като вариант за Правителство нещата добиха съвсем прозрачна яснота!
    Сега следва интересен антракт на връчване на втори и трети мандат и след това..............................................

    Коментиран от #17

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 2 Отговор
    да ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 12 Бойко

    19 16 Отговор
    Ха ха пак ви го набих с 200😅
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 10 Отговор
    никога герб никога мутри никога БМБ
  • 14 гост

    22 14 Отговор
    Джендарски рев!
  • 15 Иван

    27 15 Отговор
    Късно е вече. Тъпаните от ръководство на ИТН о баш тъпана се изложиха.
  • 16 Хан мюнхаузен

    14 2 Отговор
    Разделяй и владей.
  • 17 смерш

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "смерш":

    Да се самокоригирам-интелектуалния ,а не ентелектуалния!
  • 18 Българка

    27 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Смятам, че не е нито демократично, нито националноотговорно да задаваш тон за нови избори, опитвайки се да наложиш своя кабинет" „Надявам се от „Има такъв народ“ да разберат, че българският народ - неговото здраве и финансово оцеляване, е много по-важен от тяхното его."
    Напълно подкрепям! Очаквам от ИТН отрезвяване и да си спомнят защо избирателите са ги пратили в НС!
    Да управляваш, не е като да властващ!!!!!!!!!

    Коментиран от #35

  • 19 Спасов

    19 14 Отговор
    Браво, Стелче!
  • 20 Who you bol 2

    24 26 Отговор
    СЕГА СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ ДБ, ГЕРБ, БСП, ДПС. ЧЕСТИТО НА ВЯРВАЩИТЕ ЗА ПРОМЯНА
  • 21 Пенчо Харисън

    18 25 Отговор
    Божее, тая дори не е на планетата! Победителите не ги съдят!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ẞssssss

    21 23 Отговор
    Столче Стелчеееее, ИТН много добре знаят, това че всички вие манипулирате народа и ги подготвяте за следващите избори е друго. Палячовци на ПАРИТЕ. Бездарни хора.
  • 24 Бойкикев съм

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Отивай към президентството
  • 25 хъхъ

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Нали имаш ресторант, бутни го на клиентите.
  • 26 Доволен от вота

    18 23 Отговор
    Браво Стела. Разумни и принципни хора сте. Чалгаря в кофата. Видяхме го дълга ръка на Доган.

    Коментиран от #32, #34, #40

  • 27 Абе ази дъ питам

    23 16 Отговор
    Каква промяна с хора които са били във властта от ДБ, БСП, ДПС И ИЗПРАВИ СЕ ЛАПНА. НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ....
  • 28 Диамантената ръка

    12 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Задръж го, другата седмица ще ти трябва за Мая и Корнелия, белия автобус с Орешарски пак се задава, пък идват и президентски избори...
  • 29 Дадо

    22 14 Отговор
    Джендъри, ликувайте ! Ся Ицко вече може и да се сдобие с министерски фотьойл. Наздраве !
  • 30 Хохоо

    13 1 Отговор
    Пак адвокати ако ни оправят, как ни оправиха конституцията 😂😁
  • 31 LOSHIA

    25 8 Отговор
    ДАНО И СТЕЛА НИКОЛОВА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ДБ СА МИНАЛО ЗАВЪРШЕНО В ПОЛИТИКАТА!!!!!!!
  • 32 изрод от ГЕРБ

    20 4 Отговор

    До коментар #26 от "Доволен от вота":

    Дълга е ръката на Доган и стига от Росенец чак до ДБ....ха ха ха ха ха .....
  • 33 Мим

    11 10 Отговор
    В действителност е така.Егото на Славчо трябва да по соадне и да разбере,че нищо не е направил и нищо не е отстъпил,само на думи за пред глупаци говори и иска да му вярваме Няма как да стане,много си малък като политик,а като ръст е друг въпрос ,всичко е заминало във въздуха.
  • 34 Какво си видял ти бе

    7 4 Отговор

    До коментар #26 от "Доволен от вота":

    Фантазиращия. Ай в кофата влизай и не мърдай от там! По добре за теб и за Обществото като цяло!
  • 35 LOSHIA

    17 9 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    ИТН няма да управляват с мошеници крадци и зависими.Толкова ли е трудно за разбиране?????
  • 36 Татко Махно

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти пък от кога имаш яйца?!
  • 37 Аз Негодника

    11 2 Отговор
    ГОВОРЕЩИТЕ БИТКОЙНИ НА СОРОС...
  • 38 И т.н. въобще ни ги е ВЕ народа !

    6 5 Отговор
    Тези три " пъпеша " : Остин Паул : Иво Си ромахов , г-н " Хъ " Т. Йо рданов и гайдата СлаБи са подхранвани толкова години , като резерни " гуми " в случай на спукване на " гумата " Бо рисов след 12-сет години. И т.н. са същите " ПЛОНДЕРИ " защото са създадени от един производител - задколисието !
  • 39 азбукиведи

    13 4 Отговор
    На тая Николова целта в живота й е да се добере до постче, до комисионна, до внимание. Цяла Варна я знае колко е нахална.
  • 40 изрод от ГЕРБ

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "Доволен от вота":

    Доволен е че изчегъртването се отлага, НО НЕ СЕ ОТМЕНЯ!!
  • 41 И т.н. нямат никаква политическа ИДЕЯ

    3 5 Отговор
    Те са едни актьори като Отец НАФЪРФОРИЙ !
  • 42 Ало

    11 6 Отговор
    Слави го използваха да свали Борисов.Сега вече не им трябва.И , ако много приказва ще намерят начин да му запушат устата

    Коментиран от #48

  • 43 Народа е чалгар , без свойството да

    6 3 Отговор
    Разсъждава ! И ГЕРБ и И т.н. получиха почти равни гласове на 4-ти Юли , което показва , че народа е в ръцете на " Бай Шиле " !
  • 44 Щерев

    12 1 Отговор
    Бг племето си заслужава всичко което му се случва
  • 45 Независим

    11 6 Отговор
    Няма такава държава, която да дава власт на ШУТ и да очаква от него да управлява като цар !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 46 Народа не желае ПРОСВЕТА !

    2 3 Отговор
    Той я ненавижда ! Той иска да има на масата Отгоре и у леглото за Отдоле ! И резултата от гласуването бе ОБЕКТИВЕН ! Народа иска Нафърфори ! И го имат ! Да им е честита новата придобивка ! Как може да избираш мужду Тъпана и Гайдата. Никога не ПОПИТА Как и накъде функционира държавата. Народа търси " Каменица " а не Социална Система , той дори незнае какво туй означава !
  • 47 Ряпа

    2 0 Отговор
    Според държавата, такива и управниците. ДС па спечели
  • 48 СлаБи е резервна

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "Ало":

    Да влезе в Употреба когато " Тъпана " Бо рисоФ обърка " Ритъма" ! Иначе тази куха " гайда " защо ще го хранят толкоз години на екрана ! Той отдавна омагьосваше не случайно : " Погледниме във очите - И кажи че ме обичаш !" И народа щракаше със пръсти и кючек ! И на масата, под масата и на балкона и на терасата : ха , ха , ха ! Ръгня ! Овча маса , благовейна към своите КА СА ПИ ! 2243
  • 49 СлаБи е куха ГАЙДА !

    3 0 Отговор
    Той следваше да омогьосва и води Стадото вмето ТЪПАНА ! Скандала стана НЕ от Овцете а ОТ боричкането между КАСАПИТЕ !
  • 50 игор

    3 1 Отговор
    Абе нещо последния СЕЛЯНИН се кротна като видя, че неговите хора където ги черпава в баничарницата са пълни смешници
  • 51 Фаро

    3 8 Отговор
    Цялата ви страница е само плюене по човек,който никога не е управлявал.Колко вземате от чекмеджето еднодневки

    Коментиран от #54

  • 52 Блу

    3 5 Отговор
    Аз само се чудя дали ако им беше предложено нещо като постове сега нямаше да пеят друга песен?
  • 53 Народа Обича и Тъпана и Гайдата

    4 3 Отговор
    СКАНДАЛА стана не заради несъгласието сред " Блеещата маса " а заради боричкането на касапите - кой да ДЪРЖИ НОЖА !
  • 54 Продължавай да пасеш !

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Фаро":

    Баран !
  • 55 Днешната ВАКХАНАЛИЯ още не е осъзната

    2 3 Отговор
    От Овцете ! Те дори незная какво става " Горе " и защо се карат и се дърпат ! Народа е полу скот !
  • 56 Токин

    6 8 Отговор
    Искам да кажа на госпожата Стела Николова, че "Демократична България" трябва най-после да разберат, че българският народ е много по-важен от егото не само на ИТН, но и на техния собственик в сянка - олигарха Иво Прокопиев, който дърпа конците на ДБ и Христо Иванов!
  • 57 И авторката на статията не и е ясно

    2 2 Отговор
    Въобще от къде влиза Водата във ВЯТЪРНАТА мелница ! Или умишлено ни подвежда да Бадема да берем ОРЕХИ !
  • 58 Нас ни Убива СИСТЕМАТА !

    4 1 Отговор
    А ние търсим ЧОБАНИН , за да ни ПАСЕ !
  • 59 коко

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    До скоро те четях как ще навиете Слави за това, за онова - вие ли го навихте да се откаже ? Смешковци.
  • 60 демократ

    2 0 Отговор
    Аз пък им /на ИТН-ДЕПУТАТИ/ да се преорганизират и вероятно 50-52 ще гласуват на третия мандат с др. Нормални партии /ако "началниците им имат решение за нови избори/ и се прави Избор на правителство.
  • 61 Независим

    12 0 Отговор
    Разбираемо е маймуната да имитира човека, но лудост е човек да се прави на маймуна, като надупчи тялото си с образи на змии, черепи и сатани, като се плези като маймуна и като се държи като маймуна, защо господарите му ще му дадат бонбонче !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Но най лошото е, че някой иска тази маймуна да управлява хората !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    За сведение на дресьорите, това НИКОГА НЯМА да го позволим !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 62 СТАДОТО гласува почти по РАВНО

    9 1 Отговор
    И за Тъпана и за Гайдата ! Е ? Кажи ми хора с разум ли сме или Б.е.е. . . . е ?
  • 63 Виолета

    11 1 Отговор
    Не, г-жо, не търсете ум и разум у тези гаменчета! Искаха да направят народа на луд и го постигнаха. Днес така, утре онака. Искаме да управляваме, не, не искаме. Абе кажете си, че не можете!

    Коментиран от #85

  • 64 67778

    2 2 Отговор
    Ония боклук Последния Софиянец готви ли се за протеста срещу ИТН? хахахаха
  • 65 Бай Яни

    4 6 Отговор
    Късно е за крокодилски сълзи либе.Отива България на нови избори,ясно ви го наби Славуна. Колкото и да жадувате и бленувате ,кабинет няма и как да съставите. Народът бил с вас,смешници.
  • 66 Гербаджия

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Who you bol":

    Казах ли ви, че президента си нави на пръста и успя да счупи държавата. Размахва юмруче по площада и обвини ГЕРБ в корупция и всички библейски грехове. Само дето при пълна власт не можа да докаже нищо подобно, въпреки старанието на уж министрите. Обаче фатмакща си направи криво сметката. В България никой няма да иска президентска република. А ако поискат, ще направим Б. Борисов Президент. Е, протестърчета гадни, наркоманчета и лумпенчета, видяхте ли колко ви е акъла и колко е на тия дето ви лъгаха да цапотите из София ?
  • 67 ПОП

    1 0 Отговор
    Правим на проблем имена, личности, дипломи, цветове, партий, политики и т.н., А народа го интерресува решения и действия от управляващите, че да заживеят по-споккойно, по-сигурно по-Човешки в утрешния ден. Годеливци. Орел, рак и щука- Парламент?!
  • 68 ultra

    3 5 Отговор
    На сичкуту комунист, русофил, пишман-патриотар и фашист, страшно им се иска да няма такъв политик като Хр. Иванов и такава формация като Демократична България! Но лошата новина за всички вас е, че те помпат яко проценти в момента, защото просто се оказаха единствените разумни, умерени и възпитани политици, които имат и мозъка, и мишците да изведат страната от авгиевите обори на мутри и чалгари!!!

    Коментиран от #71

  • 69 Ние сами си е Ваваме м/ката !

    4 0 Отговор
    Ние сме МРЪХЛЯЧИТЕ , те не са виновни , защото ние сами им се навираме и гласуваме с бълетините. Ние дори незнаем що е туй ИДЕОЛОГИЯ /идея/ как да функционира държавата и Що е СОЦИОЛОГИЯ / как държавата да е в служба на Обществото/. Да обезпечи Социалната грижа към народа ! Народа 30-сет години е ЗАБУНАЧВАН и ОПРОСТЯВАН че за нищо нестава и че е лош Стопанин на държавата. Може и да има нещо вярно , но Системата и Идеологията следва да РЕГУЛИРА именно това - шлаката да се постави където и е място . Чао ! Аз спирам до тук ! Избирай байно или Образование или овца и скоро с ножа на врата ! Нима невиждаме , че оредяхме и все по мощно блеем , но защо - незнаем .
  • 70 гошо

    3 1 Отговор
    Наркоман не трябва да управлява

    Коментиран от #78

  • 71 Нафърфори ако си хапнал

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "ultra":

    Иди да нафърфориш госпожата ! От теб файда няма.
  • 72 Така де

    4 1 Отговор
    Освен от Христо Иванов, друг от ДБ нормално изказване не е правил! Тази в ред ли е?
  • 73 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Не, ИТН Немогат да го разберат...

    Коментиран от #75

  • 74 Задколисието притежава , възпитава

    0 1 Отговор
    И Управлява целият набор от Оркестърните инструменти за пропаганда ! Главната им цел е да се унищожи СЪЗНАНИЕТО /свойството да мислят и разсъждават масите / . От там нататъка масата сама се разлага . Масата не им е НУЖНА , тя е в тежест за хазната !
  • 75 Не е важно те да разберът а НИЕ !

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    Ние сме лесна ПЛЯЧКА , нуемееща да се БРАНИ !
  • 76 Да престанем да им търсим кусурите

    3 0 Отговор
    Ние имаме Повечко кусури ! Ние сме НЕВЕЖИ и НАИВНИ , чакащи някой да заплаче и погрижи за нашето добро ! Такова нещо няма никъде , освен в нашите фантазии ! Или НИЕ ще си отворим очите или ТЕ , ще ни ги ЗАТВОРЯТ !
  • 77 българскаработа

    2 1 Отговор
    Няма постове няма подкрепа ето затова протестираха всички против борисов за нищо друго.На следващите избори Майчето и Ристю за ръчичка със Тиквата.
  • 78 Карчо

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "гошо":

    Той не се е писал министър.То и мутри не трябва да ни управляват. Нас някой отвън трябва ни управлява де Византийци, Османци, Фашисти, Руснаци а сега е ред на ЕС/Сащ.
  • 79 Стела Николова?? Наистина ли мислиш, че

    4 1 Отговор
    ИТН трябва да направят правителство без да имат гарантирана подкрепа на120+депотати??? НЕЕ Разумно, даже Глупаво!! Тогава ще са предали избирателите си!! На Есен ще гласуваме отново, до тогава Служебното Правителство ще Работи!!
  • 80 Има как

    3 1 Отговор
    Тази освен” Няма как” друго знае ли ?
  • 81 Мислете за ОБЩА ИДЕЯ за НОВ Модел на

    2 0 Отговор
    Държавна СИСТЕМА ! Тези клоуни само ни отклоняват мисълта и вниманието за ОБЕДИНЯВАНЕ на усилията ни за НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ в Политиката на Държавата !
  • 82 ХАИРЛИЯ ДА Е

    2 2 Отговор
    ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ВАС И БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ВИ БРЪТВЕЖИ И КАТО ГОВОРИМ ЗА ЕГО И ВАШЕТО НЕ ИНТЕРЕСУВА 80 % ОТ НАРОДА СТИГА РЕВАХТЕ ГУШВАЙТЕ СЕ С БСП И ПИНГВИНА И ПРИ ГУРОТО ВИ КОСТОВ И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ЗЕЛЕНИТЕ ДЕБИЛИ
  • 83 Стефан

    4 1 Отговор
    Каквото е да беше предложението за правителство, щом ДБ са останали с празни ръце - нямаше да го подкрепят.
  • 84 ЧОБА

    1 1 Отговор
    ЩО НЕ ХАРЕСВАТЕ КАНДИДАТ МИНИСТЪРА БЕ ЩОТ ВИ КАЗА ИСТИНАТА ЧЕ СТЕ ДЪРТИ КОМУНДЕТА ИЛИ НАСЛЕДНИЦИ НА ТАКИВА ЧЕ НИКОГА НЕ СТЕ РАБОТИЛИ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ/ ТАЯ Е ОТ ВАРНА И Я ПОЗНАВАМ/ ЧУДНО МИ Е КАТО СТЕ ТОЛКОВА БЕЗПОЛЕЗНИ ЗАЩО ГОСПОД ВИ ТЪРПИ ТОЛКОВА ДЪЛГО
  • 85 Виолеткин

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Виолета":

    Да напомня, че 60% от говедата НЕ гласуваха!!!
  • 86 Спас

    0 0 Отговор
    Аз пък се надявам ДБ да разберат, че българският народ не е толкова прост, че да ги подкрепи в едно правителство
  • 87 Христо

    0 0 Отговор
    Тая лелка кой я пусна да говори пред хора бе???