Last news in Fakti

12 Август, 2021 09:30 11 230 134

ИТН напуснаха пленарната зала. Дончева: В главите на тези хора има само сценарии

  • итн-
  • напускане-
  • пленарна зала-
  • татяна дончева-
  • депутати

"Защо сте се вторачили в ИТН. Всички сте заедно и миналото ви го доказва. ДПС беше с БСП, Манолова беше от БСП, а Христо Иванов от ГЕРБ и се обръщаше към Борисов с шефе", каза Вълчев

ИТН напуснаха пленарната зала. Дончева: В главите на тези хора има само сценарии - 1
Снимка: БГНЕС

Едва ли има български гражданин, който да не видя какво се случи при преговорите за съставяне на кабинет. Едва ли има и такъв, който да не помни, че казахме, че няма да предложим такъв, ако нямаме подкрепата на ДБ и ИБГНИ.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ИТН Ивайло Вълчев, при започналите дебати за финализирането на проваления мандат на Пламен Николов.

"Те заявиха, че няма да ни подкрепят и ние направихме това, което казахме. Не разбираме кое не е ясно и какъв е проблемът", каза той.

"С отказването на г-н Пламен Николов мандатът не е изпълнен. Защо се организира дебат по такъв ясен казус", добави той.

"Защо сте се вторачили в ИТН. Всички сте заедно и миналото ви го доказва. ДПС беше с БСП, Манолова беше от БСП, а Христо Иванов от ГЕРБ и се обръщаше към Борисов с шефе", каза Вълчев.

Всичко това по думите му са факти, но поведението на депутатите е сякаш това не се е случило.

"Сега имате историческият шанс отново да сте заедно, както винаги сте били. Престанете да ни обвинявате, ние не сме проблем, а решение. Това обаче ще се случи на следващи избори", заяви сценаристът.

"Именно затова сега групата ни ще излезе от залата и ще се върне, когато всичко това приключи", завърши той и всички депутати на ИТН напуснаха залата.

На трибуната излезе Татяна Дончева, която остро коментира действията на членовете на партията на Слави Трифонов.

"Налице е проблем в конституционната процедура. Той е създаден от ИТН. Той беше създаден защото в главите на тези хора има само сценарии. Държавата обаче не е сценарии и знаци, а процедури, актове и правни последици", заяви от парламентарната трибуна Татяна Дончева.

"Ние, населяващите тази зала, независимо дали биваме причислявани към статукво или промяна, трябва по някакъв начин с действията си днес да решим какво ще се случи", каза тя.

Според нея мандатът на ИТН трябва да се финализира.

"Смятам за проява на изключителна детинщина и инфантилност председателят на парламента цял ден да съставя акта, който днес прочете Хаджигенов, а после да откаже да го подпише", каза лидерката на "Движение 21".

"За кого и за какво сте решение от ИТН. Ако целта е да направим държавата на дреб и всички институции да са осмени, това е пътят. Няма друго обяснение на подобни действия", заяви Дончева.

По думите ѝ парламенти се сменят като носни кърпички всеки месец.

"Ива Митева се държи като болонка на някой сценарист, след като написа проекта за решение относно случващото се с мандата на ИТН, отказа да го подпише, а сега я няма дори в зала", отсече вбесената Дончева, а водещият заседанието Кристиян Вигенин ѝ направи забележка.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    210 49 Отговор
    Да не се връщат, направо към 7/8 тв и там да си останат

    Коментиран от #21, #51, #96, #98

  • 2 сара

    137 31 Отговор
    Сигурно са получили SMS от баце.
  • 3 шмрък, шмрък

    176 27 Отговор
    Славуца им дава заповеди на ИТН по телефона от дивана!

    Коментиран от #7

  • 4 Bai Nudals

    86 201 Отговор
    Браво Слави,така се прави те искаха министерства за да лапат. Но ти им показа че така не става.

    Коментиран от #84, #89

  • 5 КОТарАК

    81 66 Отговор
    сценария е в главите на Прокопиев , ШИШИ и Тиквата. сега Прокопиев може да търси сближаване с тиквата срещу битата карта ШИШИ. и ДБ да се сближат внезапно с ГЕРБ
  • 6 3.14К

    80 41 Отговор
    Ивайло Вълчев изглеждаже свестен човек, но ето какво излезе....

    Коментиран от #102

  • 7 Bai Nudals

    25 34 Отговор

    До коментар #3 от "шмрък, шмрък":

    Еми според тебе няма ли право.

    Коментиран от #25, #49

  • 8 Българин

    71 33 Отговор
    Тази опорна с шоуто и сценаристите нещо започна да се изтърква... Май забравихте за Боко шоумена...
  • 9 гадно

    103 29 Отговор
    Хората гледат и слушат чалгарите сами си биха шута от следващия парламент.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ужас

    119 12 Отговор
    Какво стана, партиите на протеста вместо да громят шайката ГРОБ, се изяждат помежду си...Джипко Бибитков потрива доволно ръце.

    Коментиран от #47

  • 12 ????

    94 38 Отговор
    По наглост простащина засенчиха дори Боко и обкръжението му.
  • 13 плюс минус

    115 33 Отговор
    Г-жа Ива не знам коя си, бивша и сегашна председател на НС, за кой ли път показа и доказа, че двайсетината години чиновническа работа в НС, изсушава човек творчески и професионално. Скъпа Ива, напусни това високо място, така ще бъде по-добре за теб!
  • 14 Bai Nudals

    30 70 Отговор
    Слави ги мачка от 30г. Направи тази партия за да помогне ама...

    Коментиран от #18, #133

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Той

    40 62 Отговор
    Правилно, първо им извиваш ръцете, публично им заявяваш, че няма да ги подкрепиш без кокал, а сега щели да обсъждат......какво бе агенти и гнусни комунисти ще обсъждате, всичките сте еднакви.
    Ще се върнат наесен двойно повече....
  • 17 Дтт

    65 2 Отговор
    Когато някой им е неудобен и не иска да им играе по свирката така дзверски го плюват че не е за вярване.
  • 18 Гаргамел

    77 25 Отговор

    До коментар #14 от "Bai Nudals":

    Мачка ви болните мозъци на такива слаботокови като теб дето му гледата чалгарските предавания

    Коментиран от #35, #46

  • 19 Пич

    53 30 Отговор
    Излъгахте де що има мързеливи и не можещи да мислят селяндури , да гласуват за вас... И накрая се ведв , че и чалгарите , и Ристе , и Мая са алчни за властта , и не им е през к... за селянчетата... А селянчетата , вместо да се усетят , търсят нов спасител - президента... И на него сте му през к... Ама нали искате спасение на готово...
  • 20 бясна кака

    43 33 Отговор
    Точно така трябва, няма да влизат в коалиции с новите лица на Бг, които 30г вече смениха всички цветове и сега ни обещават светло бъдеще.
  • 21 Бойко в затвора

    33 79 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Напротив! На следващите избори отново ще са първа политическа сила и с още по-голяма преднина! Може да се обзаложим,ако искаш! Видя се много добре, ДБ и ИБГНИ са същите като ГЕРБ, ДПС и БСП!

    Коментиран от #38

  • 22 Ender

    48 38 Отговор
    Да видят останалите партии какво става като предадоха първата политическа сила, сега даже нямат кворум, 100% осъзнават колко се прецакаха от лакумия като не ги подкрепиха, вместо да имаме редовно правителство сега, ни чакат пак избори!

    Коментиран от #50

  • 23 мнение

    80 26 Отговор
    ИТН продължават с излагацията си!
  • 24 4499

    83 22 Отговор
    Игрите на ИТН продължават. Разиграват цяла БГ. Това не са прищевки на Слави. Така е наредено от кукловодите. Блокираха актуализацията на бюджета, блокираха връчването на следващ мандат, блокираха, блокираха... Кукловодите са в екстаз.
  • 25 шмрък, шмрък

    89 25 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    Познавам поне 20 човека, които са гласували за ИТН, и сега го псуват клоуна шмъркалник, дето дава заповеди от дивана.

    Коментиран от #39, #44, #56

  • 26 Българка

    37 59 Отговор
    Напълно нормална реакция. Дончева, какво очакваше, да стоят и да и слушат словоизлиянията като наказани ученици. Неопитни са, но показват хъс и желание за промяна. Дончева, Гаревица, Ристе,Нинова сме ги виждали, нищо не става от тях. За 20г в политиката успяха да обогатят само себе си, за хората нищо,нула. Сега успяха да прецакат единствените новобранци. Кой ще прави промяната? Със стари к*ви нов бардак се не прави.

    Коментиран от #53, #74, #78, #117

  • 27 Бар Баганьос

    45 14 Отговор
    Самият факт, че най-големите врагове на учиндолския гений от ден първи са ДБ и ИБНИ , а по темите ДПС, Гешев, Пеевски, Доган нито звук, е достатъчно красноречив.
  • 28 Възмутен

    75 6 Отговор
    Не ви ли срам, бе! 240 "лешпера", изпратени от нас в НС да решават проблемите в държавата, разиграват циркове! А ИТН са научили номерата от старите "к....и" с излизането от залата! Всички заслужавате да бъдете изгонени с камъни от тази уж висша институция НС, която превърнахте в долнопробен бардак!

    Коментиран от #77

  • 29 Баба Вуна

    57 9 Отговор
    Аре пак циркаджийски номера! Ми циркаджии бяхте и такива си останахте! Да ме простят цирковите артисти, не искам да ги обиждам с тия имитатори на политици! Показахте, че ви липсва каквато и да било политическа култура и прибягнахте до триковете и речника на зайчаря от Банкя - някой друг ви е виновен, но не и вие, дето три месеца разигравате всички...Ми най-добре се сгъчкайте в кабеларката си и не се показвайте повече, че вече може и да ви бият...И да знаете, че правенето напук на всички си е чиста детинщина, което показва, че не сте мръднали от първите си седем години...
  • 30 Иван

    57 12 Отговор
    Има Такива Недоразумение - накратко ИТН
  • 31 Затова

    42 12 Отговор
    сега няма кворум и Шнорхелът трябва да управлява, макар и за ден-два и да подава остава, че ще ядат гьостерицата. Волът като рине...Ще излизате от залата, а! Това е и срещу Президента, идиоти, въпреки, че друго включихте в сценария. Ще управлявате за кратко и много мразени, защото това ви се полага, за да се откажете и да помирисвате Парламент занапред. Ина„е още вчера допуснах такова развитие, но мислех, че ГЕРБ и ДПС ще гласуват против и оставката няма да мине. А то какво излезе! ИТН напусна залата. Тези до един не са в ред! Ако това е сценарият да управляват без подкрепа, много са се объркали.
  • 32 Космос

    45 12 Отговор
    Голяма глава командва дистанционно парламентарната група на ИТН!
  • 33 Никога

    53 10 Отговор
    повече да не се връща тая сбирщина , подиграла се с българите и България с всякакви грозни постановки !
  • 34 Серж

    13 36 Отговор
    Какао по хубаво от добри сценарий!
    Тази дебелачка некадърна комунистка бюрократка Дончева е много пошла.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Боклуците

    28 2 Отговор
    си остават БОКЛУЦИ
  • 37 Да им се пише

    37 6 Отговор
    самоотлъчка. Без заплати този месец
  • 38 Тариката

    15 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бойко в затвора":

    Тази преднина, за която все повече се приказва, означава само едно!
    Държите ключът за флашпаметите!
  • 39 Българка

    13 30 Отговор

    До коментар #25 от "шмрък, шмрък":

    Познавам 30 човека, гласували за Ристе или Галевица и сега ще гласуват за Бойко или Слави.

    Коментиран от #57

  • 40 Серж

    6 32 Отговор
    Какво по хубаво от добри сценарий!
    Тази дебелачка некадърна комунистка бюрократка Дончева е много пошла.
  • 41 гост

    28 2 Отговор
    Всички тези хора са част от българското общество,каквото е то,такива са ни и политиците.Това е България с такива хора е населена и те правят каквото могат,не трябва да им се сърдим,"такъв е материала".Тръгнаха да "събарят модела", без да са наясно какво могат да изградят след това и такъв е резултата.
  • 42 Активист на БКП

    9 20 Отговор
    Дончева е комунистка 2
  • 43 хаха

    12 28 Отговор
    Мачкай Чалга. Никакъв гювеч за соросоидите и мутрите.

    Коментиран от #91

  • 44 Bai Nudals

    9 0 Отговор

    До коментар #25 от "шмрък, шмрък":

    От обекта ли да ги дава заповедите...
  • 45 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    16 33 Отговор
    Слави ОКОНЧАТЕЛНО ги ОШАШАВИ !
    И направо ги направи ГЛАМАВИ !
    Герберугите и комунягите ! БРАВО !!!

    Коментиран от #90, #122

  • 46 Болни

    41 10 Отговор

    До коментар #18 от "Гаргамел":

    мозъци, сър! Много болни. Тази партия дойде, за да покаже колко увреден от чалгата народ има. Слава Богу, че от 6 милиона и 700 хиляди избирате само 650 хиляди гласуваха за тях, което означава, че не всичко е загубено. Чуя ли чалга все едно, че чувам турски маанета, защото и в двата случая гюбекът е неизбежен.
  • 47 съгласен

    12 22 Отговор

    До коментар #11 от "ужас":

    Джипко Бибитков е класи над тази сган в парламента.
  • 48 хореограф

    13 8 Отговор
    Особенно, когато сценаристите са от ДС на БКП.
  • 49 Имам ли право

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    да се изходя по и на всичко, ако ще да смърди!
  • 50 гербаджия

    12 6 Отговор

    До коментар #22 от "Ender":

    Няма кворум, щото ГЕРБ внесоха предложение, което беше изключително мотивирано от юридическа, не от политическа гледна точка и то не се дебатира и не участваха в гласуването!
    Не щото и тъй нататък осигуряват кворума!

    Коментиран от #62

  • 51 789

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Няма тв 7/8, прекръстиха я на Ташакшоу
  • 52 Браво момчета!

    32 5 Отговор
    Цялата тази сган унищожаваща страната ни 30 г. трябва да бъде разбита!
  • 53 4499

    30 9 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Стига сте представяли ИТН за наивни и неопитни! Толкова са обиграни в игрите и номерата, че няма накъде. Говоренето им е потрес и отвращение.
  • 54 БОЛШЕВИК 🌟

    21 10 Отговор
    Тия наистина доказаха,че тия партии винаги са си били заедно през последните 31 години, а и са едни и същи мошеници и крадци.
  • 55 Славчо-тъпото

    12 11 Отговор
    Ще играете по моята свирка
  • 56 Bai Nudals

    17 10 Отговор

    До коментар #25 от "шмрък, шмрък":

    Той Боко не шмърка хич,виждал съм го с очите си през 95та.
  • 57 Тъкмо ще

    13 2 Отговор

    До коментар #39 от "Българка":

    си тресеш сланините под звуците на чалгата на воля. И двамата са чалгари.
  • 58 ПРОДАЙ БЪЛГАРИЯ

    15 27 Отговор
    Браво на Слави наби го на СЕРОСОИДИТЕ
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 жертва

    31 7 Отговор
    Да оставим всичко друго и да погледнем Пламен Николов. Защо ИТН с такава лекота унищожава хора и тяхната кариера - каквато и да е тя. Не разбират ли, че това е недостойно. Този човек ще остане в историята, като страхливец, който се е уплашил и се е отказал. Защо умникът Слави не се изправи пред цялата страна и да поеме вината. Та дори и да се извини на Пламен Николов. Такива смешници са тези шоумени, че се чудя как сериозни хора са се хванали на хорото им.

    Коментиран от #75

  • 61 ПУТИН

    16 11 Отговор
    ГЕРБ БЯХА ИЗОЛИРАНИ ОТ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА, ИТН СЕ САМОИЗОЛИРАХА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В ПАРЛАМЕНТА. ТОВА СА ПЪРВАТА И ВТОРАТА ПАРТИИ СЪС 126 ДЕПУТАТА. ОСТАНАХА ПО..ЯРИТЕ, ЖУЖЕТАТА, НАСИПНИТЕ, БАЛАНСЬОРИТЕ С ПО 10 - 20 ДЕПУТАТА!
  • 62 Bai Nudals

    19 6 Отговор

    До коментар #50 от "гербаджия":

    Не видя ли че ГЕПИ са лешоядите. Видяха проблем и веднага се възползват гаднярите.
  • 63 Гацо Бацо

    26 8 Отговор
    Еми права е Татяна Дончева, ИТН се държат като обидени деца в детска градина! А това е парламент. Като не могат да се справят, предлагат Сульо и пульо за министри, после кой ми с*а в гащите... Не може хора без качества да управляват.
  • 64 Абе...

    22 5 Отговор
    Че Слави не става не става.Същият е като Борисов.И той като него страда от мания за величие.Народа нали е прост и наивен го избра.Сега накъде...? Щом един Гешев не може никой да свали то е ясно.Държът си го,защото им е удобен.Силно корумпиран човечец работещ за всякакви измамници.Как да се оправи тая България,когато съдебната система е мафиотска групировка служеща на банда крадци.Ако някой наистина искаше да направи нещо.Да промени нещо...щеше да започне първо чистене от съдебната система...но уви...интереса клати феса
  • 65 Софи Маринова,Бони и Азис

    10 27 Отговор
    Давай мачкай статуквото Слави !
    Вече са абсолютно слаби !
    Всички тикви и кратуни !
  • 66 Българка

    23 18 Отговор
    Надявам се да не се стига до нови предсрочни избори. Но ако това стане, призовавам всички българи трезво да мислят кого поддкрепят. С цирковете, арогантността, аматьорството и безотговорното си поведение ИТН показаха, че не могат и не искат да управляват. Те искат да властват и мислят, че ние сме стадо, което може да бъде разигравано. Надявам се гласоподавателите на ИТН да пренасочат гласовете си към ДБ, ИСБГНИ, дори Възраждане и БСП.
    ИТН са предатели!!!!!!!!

    Коментиран от #79

  • 67 АБЕ ТИЯ НЕ РАЗБРАХА ЛИ

    9 20 Отговор
    ЧЕ БЕЗ ГЛАСОВЕТЕ НА СЛАВУЦА И БАЦО НЕ МОГАТ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ДА РЕШАТ...САМО СЕ НАПИНЯТ И СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО....
  • 68 Българка

    30 5 Отговор
    Права е Татяна Дончева. Тя е обигран политик и юрист, който назовава нещата с истинските им имена. ИТН изнасилиха парламентаризма, подиграха се с целия български народ с начина на редене на кабинет след кабинет и то с ясно съзнание, че няма как да бъдат подкрепени сламени, противоречиви, дори скандални личности в него. Нагло, мерзко, дори шизофренично поведение демонстрират от ИТН. Ако това е промяната, която предлагат НЕ, НЕ и НЕ! БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!
  • 69 гост

    28 4 Отговор
    ИТН не само алчни но и глупави....тези се канеха да ни управляват. Пази боже от некадърни сценаристи на пошлости и пишман шоумени дето не магат да четат.
  • 70 Пожелавам на Слави с гроб да се справи !

    2 14 Отговор
    А и другите да ошамари,долни хлъзгави калмари! От чичо Бари от Калгари.
  • 71 Мим

    24 3 Отговор
    Имах чувството,че тази истеричка Митева се е променила,а то напротив,още по нагла е станала.С ораво Дончева я охарактеризира като болонка на чорбаджията си. .
  • 72 Joker

    9 1 Отговор
    Ха ха истината боли"шефе". Разбра се кои са статуквото 😂😁
  • 73 българка

    18 6 Отговор
    Играем си на чест и достойнство, а? А къде бяха те, когато от трибуната на Парламента заклеймявахте с грозни обиди обявените за партньори партии и министри от служебното правителство, когато изопачавахте истината, че искали министерски постове - и кой ви ръкопляска тогава?
    Сигурно има между вас хора с чест и достойнство, но вашето ръководство е параноично и действа чрез диктат! Каква демокрация прокламирате?
  • 74 Българка

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Майка ти не те ли е учила да не крадеш? Спри да пишеш от моя ник
  • 75 Паро

    19 3 Отговор

    До коментар #60 от "жертва":

    Който им се хвана на простия ум - самият той е простак !
  • 76 Досега негласувал....

    5 20 Отговор
    Вече съм твърдо за Има Такъв Народ !!!
    Ама много много твърдо !!! Другите са
    пълни тръстики и мотики !!!
  • 77 ПСР

    16 0 Отговор

    До коментар #28 от "Възмутен":

    Напълно се съгласявам.Бюджета трябвало да се актуализира.Планът за развитие артиса.Токът за промишлеността-безумно скъп...работа трябва,не фасони!
  • 78 хахаха

    9 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    абе относно старите к...., старото знае, младото може....ако са само едните, ще се получи смешна работа - знаещите няма да могат, а можещите няма да знаят как...така че в бардака трябва да има и млади и стари к....:)))
  • 79 анонимен

    5 3 Отговор

    До коментар #66 от "Българка":

    И 88 удивителни да сложиш накрая,тъпотията която си изплякала, няма да придобие по-голяма тежест.
  • 80 Един

    5 3 Отговор
    А вие "политиците" какви сценарии разигравате вече 30 години? Стига! Баста! Аман!
  • 81 Змей Горянин

    8 2 Отговор
    'начи, викаш, комунистите са гнусни, а драги ми шлякатарнико. Нали се сещаш, че друго определение за теб и пасмината от около два-три милиона кретена, които с късна дата се определихте като осъзнати "антикомунисти" не може да бъде дадено. Това е определението, което най-точно отговаря на СЪЩНОСТТА ви.
  • 82 чико

    16 1 Отговор
    ИТН - детска градина . Най важния служител на държавата напуска работното си място . НАРОДЕеееееееее България пропада . Ще започнем да мечтаем за преди 1989г.
  • 83 Гай Турий

    17 2 Отговор
    Най-много ми хареса сравнението "Ива Митева се държи като болонка на някой сценарист..."
    И т.н. - вие вече сте аут от политиката, няма да видите нататък, няма да влезете вече в НС. Прибирайте си партакешите в студиото на смъркачите и голите кауни, правете си сценарии на тъпо шоу, кълчете си магадансиите и не се навирайте там, където не ви е мясотто. Един каун влюбен в самосебеси иска да командва от диванчето цяла България?! Абе, откачалник, това е държава, не ти е телевизийката!! Това го няма никъде по света, каквито и шедьоври да се мъчете да ни изплещетите по фейса, или в НС. Нищожества.
    Българският народ ако все още не е изтрелзнял от чалга-изтрещяването си, никога вече да не пуска глас за тия кауни и самовлюбени гайдаджии!
    Иначе няма да излезем от блатото, в което ни натикаха ОПГ ГРОБ и техния Гешефтар!

    Коментиран от #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Мрасна гад

    9 4 Отговор
    ИТН готви НС на бавен огън. Пълна трагедия. Какво щяха да правят в НС ако кандидат премиера почине преди да е гласуван. Това не са пропуски а пробойни в конституцията…..
  • 86 Срам ГОЛЯМ

    13 0 Отговор
    Няма такаво Държава новите Варвари напуснаха парламента дано да е завинаги !?!!!!!
  • 87 Гай Турий

    10 3 Отговор

    До коментар #83 от "Гай Турий":

    Бай Тошо се обръща в гроба! Разсипаха хубавата му държава. Докъде я докараха измислените демократи и нарциси чалгари??!
    Някой ден народът ще му хареса: Дойде време за деветнадесетомайци, че да се оправим!
  • 88 асан

    6 4 Отговор
    Забелязвате ли бройката на троловете на боко е около 40 - 4 чиляк от 10 устройства.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Аз пък

    13 0 Отговор

    До коментар #45 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Аз пък мисля,че ТОЙ САМИЯТ е ОШАШАВЕН.Мисля,че трябва да му изследват психическото състояние,защото колкото и всички да отричат,той е болен човек.Защо държи за ЗАЛОЖНИК ЦЯЛ народ.
  • 91 ИТН

    12 1 Отговор

    До коментар #43 от "хаха":

    Преди викахте "Барек мачкай", сега "Слави мачкай".
    Единственото което става е,, че се смачкахте сами, цървули.
  • 92 Асан

    5 1 Отговор
    Е браво голямо геройство са извършили
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор
    това е целта ня олигархията ПРОКОПИЕВ КОВАЧКИ ДОГАН БМБ ИТН герб подиграват сде се с БЪЛГАРИЯ
  • 94 асан

    4 6 Отговор
    Цоков - Не сме тук за да не правиме правителството а да взривиме системата.Браво ИТН с вас до дупка!
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    герб удари рамо на СЛАВИ ТРИФОНОВ
    на власт си остават мутри олигарси задкулисието
  • 96 будалата

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Трябваше БТВ да не свалят от ефир шоуто на слави и сега тези циркове нямаше да ги има.защото 7/8 ТВ е пълен провал и този дългуч се чуди от къде да искара пари за из дръжка.

    Коментиран от #100

  • 97 Behemoth

    11 0 Отговор
    Чудно ми е тия защо се цанят за депутати щом няма да зачитат парламента...приличат ми на дрогирани камикадзета.... ТИКВАТА вече загрява по тъча и гледа към дузпата...
  • 98 Пак

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Ще гласувам напред, виж ажиментю тоя път може и да пропусне
  • 99 Баба Тиша

    0 0 Отговор
    или бръмбъри
  • 100 изрод от ГЕРБ

    2 12 Отговор

    До коментар #96 от "будалата":

    Той има глава на раменете си и знае как да си изкарва парите! ТВ 7/8 не е за трудно развиващи се! Гледай другите мисир-толуп ТВ-та,те са за тебе
  • 101 Констатация

    8 1 Отговор
    Тролчетата на Славчо и моряка мравояд ще се изтепат по форумите. Прокопи се чуди как да се докопа до власта. Най вероятно да се здружи с Черепа и напред.

    Коментиран от #105

  • 102 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "3.14К":

    Той винаги е бил свестен и ще остане такъв,за разлика от тебе!!!!
  • 103 ще спасят

    3 5 Отговор
    ,,милиционерската диктатура,,
    Иванов,Атанасов,Дончева,Манолова,Хаджигенов,Нинова и още като тях
    нямат интерес да има промяна.Те постигнаха целта си-влязоха отново в НС.През последните 30+ години тези хора винаги след избори подменяха народното желание за промяна със стари номера в управлението.
    ДПС лидерът им го каза вчера,,в биографиите им винаги зад тях е имало едно забележете ТВЪРДО ДПС,,
    Всички те са в НС с анти ДПС говорене и после нищо,,навеждаха се пред Ахмед Доган,, 1е и пред Ердоган.
    Промяна ще има чак когато тия дето говорят ,,в прав текст,, в стаите си и ,,в скрит текст пред общественоста,, се изметат от политическото пространство.
    Те сега ще си върнат ГЕРБ на власт,защото Боросов им даваше парчета от ,,баницата България,, а те му завиждаха и го свалиха/което си е добре за народа разбира се/
  • 104 mi6osp

    5 1 Отговор
    Няма кворум. Трифонов показва нагледно, че с любезното съдействие на Борисов и Доган може да блокира промяната в България и без да има свое правителство.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 хахаха

    7 2 Отговор
    Напускането на пленарната зала от ИТН се случи не поради неуважение, а защото им бе съобщено, че се отваря нов дом на червените фенери, където млади мъже ще оправят джендъри, и затова цялата парламентарна група се втурна натам, за да бъде първа на мероприятието и да се запише за редовни сеанси.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 баба вуна

    11 1 Отговор

    До коментар #105 от "изрод от ГЕРБ":

    Слафчо вземи си подбери чалгарите от парламента и вървете да свирите на някоя сватба

    Коментиран от #110

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 изрод от ГЕРБ

    2 4 Отговор

    До коментар #108 от "баба вуна":

    Там са експерти,професионалисти,а не чалгари .Простотията ти е безукорна!
  • 111 Прудо

    7 0 Отговор
    ИТН губи инерция. Пенсионерите са недоволни и ще ги отсвирят на следващите избори. ИТН няма да стигнат и 15 % на тях. Слави се надценява. Мина апогея и започва да губи популярност. За съжаление той няма капацитета на стратег, който "зад дървото да види гората"....
  • 112 Истината

    10 0 Отговор
    Слави отказа да сформира коалиция.
    Той иска да управлява сам. За да иска да управлява сам, трябва да има 121 народни представители. Той ги няма. Като ги няма се търсят коалиционни партньори, за да ги има. Като намери коалиционни партньори, се подпосва споразумение с тях и се разпределят с тях министерските постове според вота на гласоподавателите. Това, което разиграва Слави е пълен цирк и няма нищо общо с политиката. Хем няма мнозинство, хем искал бил подкрепа. Срещу какво я иска този подкрепа - срещу едно голямо НИЩО!
  • 113 Reptile

    5 8 Отговор
    Сегаа, да видим каква е равносметката:
    Ристо Терористо и Маямата плюят Слави и го наричат с имена най-страшни, но се пита ЗАЩО ИЗОБЩО преговаряхте с НЕГО, сега ли разбрахте коя е Славуца бременната от Божков?!
    От друга страна, Славуа заговори, че всички били от едно котило, с изключеие на НЕГО. Добре, бе, Славчу, ами къде остана дефиницията "партиите на ПРОТЕСТА"?! Ти защо от ТОВА КОТИЛО търсеше подкрепа?! До вчера не знаеше ли, че на Борисов му казват ШЕФЕ?!
    Изводите:
    1. Протеста беше заченат от Божков и другите ударени от Гешев олигарси.
    2. Президента е главен мениджър на това мероприятие и ЛИЧНО БОЖКОВ го определи, като ФИГУРАНТ и си поиска гл. прокурор СЪЩО ФИГУРАНТ.
    3. По много странно съвпадение ВСИЧКИ вкл. ИТН определят спец. съда и Гешев като ГЛАВЕН ВРАГ, но нищо не казват за ОЛИГАРСИТЕ, те какви са - ДОБРИ, мили, богати и благородни дами и господа... вероятно.
    4. ГЕРБ-СДС остава единствената българска и независима партия, въпреки допусканите грешки в управлението, които са нищо на фона на построеното, развитеието на доходите и БВП и още много, което постигнаха... и най-вече - грешките на ГЕРБ са "бял кахър" на фона на бедствието, което ни готви ОЛИГАРХИЯТА чрез Славуца... Олиграхията е побесняла от злоба, че Борисов наложи прокурор, който ги подкара по домова книга, бесни са, че Борисов не е зависим от ТЯХ!

    Коментиран от #132

  • 114 Рейгън

    8 1 Отговор
    Ако Слави имаше качества щеше да развие новата си телевизия, ама орева дъражавата с молба за 78 ст, че иначе - ФАЛИТ и загуба на възможността да чуваме ИСТИНАТА! Брех, че страх!
    Толкова му е моженето на Слави - след 30 г опит в телевизията при опит САМ да създава и управлява - ФАЛИТ!
    Е, няма как моженето му в управлението на държава да е повече!
  • 115 сценаристи

    2 1 Отговор
    вие сте ГЕРБ2

    Коментиран от #131

  • 116 Тракиец

    8 0 Отговор
    Не е истина това което става.Вкарват страната в голяма криза.Всякакви отстъпки от всички партии ,но правителство трябва да има.Не виждате ли каква криза идва?Точно сега трябва да има обидинении итн,герб,дпс,бсп,дб И ибни .Зимата ще бъде жестока не се лъжете ,че сега инфлацията е 15%,само за месеци ще минем 100% и нагоре.Хора замислете се какво очаква България следващите месеци,оставете партийни пристрастия то което идва не е майтап.

    Коментиран от #118

  • 117 чичо

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Отново проявяваш наивност,казано галено.Другото-всички го знаят.Случайно да сте наясно за каква промяна говорите.Случайно,защото разума ви е в дефицит.Западния свят,към който все бягате,повече от век и половина живее в капитализъм.Да сте чули някой да го променя.Кога ще почнете да разсъждавате със собствените си глави?
  • 118 чичо

    7 1 Отговор

    До коментар #116 от "Тракиец":

    Това Борисов го казваше още преди година и половина.Казвашего простичко и коя точно думичка,онзи „образован" престъпник Радев,не разбра?Ама и вас да питам-хора,кое ви беше толкова сложно,че не разбрахте...?
  • 119 георги

    5 0 Отговор
    Има Такива Нещастници !
  • 120 предатели

    1 4 Отговор
    Леле, леле, тия от ДБ, БСП и мутрите са егати наглеците. Прецакаха Слави, натаковаха му го с двеста в последния момент, а сега реват, че в „интерес на България” било той да ги подкрепи при трети мандат. Е, няма такава наглост. Значи някой, който вчера най-гадно и най-подло те е уволнил, днес иска ти да гласуваш за него, за да вземе твоето място. Такава архинаглост не съм виждал. Крайно време е Слави да разбере, че именно Майчето, Танчето, Атанасов, Иванов и всички от БСП са комунистическото статукво, с което трябва да се бори – още от преди 1989 г. та досега съсипват страната и продължават да го правят. Те са създали това статукво много преди да се пръкнат ДПС и ГЕРБ. И затова, докато се договаря с тях, ще търпи тежък „имиджов удар”, както се изразява – много по-тежък от този при ДПС и ГЕРБ. А освен това периодично ще му сервират същия номер като този от преди два дена. Ако е мъж, никаква подкрепа за тази политическа измет – поне в следващия парламент Майчето ще е навън. Тя го знае и вече се дистанцира от мутрите, като се присламчва към новия проект на президента.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Bai Nudals

    3 2 Отговор

    До коментар #115 от "сценаристи":

    И защо,защото не разделиха власта с мая и Христо и да започнат кражбите ли.
  • 132 Smashing Pumpkins

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "Reptile":

    Ходи да се прегледаш...
  • 133 ivan

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Bai Nudals":

    и аз се забавлям със ске4овете на Слави,оба4е като дойде време да гласувам не бе6е за него,не 4е не го искам в парламента,но не може да е първа сила,няма капацитета,отделно в някой не6та прили4а много на Бойко то се вижда 20г в 6оуто,просто не става и да не забравяме То6ко много гнусен тип се оказа,той е двигателя на потъването на ИТН
  • 134 власт

    0 1 Отговор
    То май, сценарии има и във вашите глави, г-жо Дончева? Имате 5% подкрепа, а се държите сякаш сте мнозинство! Мая пише опорни точки, които трябвало другите да изпълняват, Хаджигенов чака да се жертва за министър, Вие тръгнахте срещу ИТН без всякаква логична причина....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове