Last news in Fakti

12 Август, 2021 15:37 6 462 89

Цецка Бачкова, ДБ за ФАКТИ: ИТН ни оставиха да оправяме кашите, които са забъркали

  • цецка бачкова-
  • демократична българия-
  • демократи за силна българия-
  • има такъв народ-
  • 46-то народно събрание-
  • правителството

"Това, което се очакваше да подкрепим, наистина е несериозно. Няма как да действаме толкова безотговорно", каза Бачкова

Цецка Бачкова, ДБ за ФАКТИ: ИТН ни оставиха да оправяме кашите, които са забъркали - 1
Снимка: ФАКТИ

„Абсолютно безотговорно е да не търсим решение, а да се надцакваме кой е по-смел, по-категоричен. Ние сме готови да търсим решение, дори то да е временно“.

Това каза в интервю за ФАКТИ Цецка Бачкова, зам.-председател на парламентарната група на обединението „Демократична България“ и заместник-председател на ПП „Демократи за силна България“.

Разговаряхме с г-жа Бачкова за днешното решение на парламентарната група на „Има такъв народ“ да напусне залата по време на гласуването на решение, с което да се приеме, че връченият на ИТН мандат е неизпълнен, за случилото се на експертните разговори между ИТН и „Демократична България“, за вероятността за редовен кабинет и по един спешен въпрос – кога очакваме постоянните парламентарни комисии да се формират.

Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-жо Бачкова как ще коментирате днешното гласуване на решение, че мандатът на ИТН е неизпълнен – излизането на депутатите от ИТН, предложението на ГЕРБ, отказа на Ива Митева да председателства?

- За мен най-странното е това, че „Има такъв народ“ поставят страната в патова ситуация и в политическа криза. Те не дават никакво решение – искат да оттеглят кандидата си, но това решение, което трябваше да гласуваме днес в Народното събрание, дори не беше подписано от председателя на Парламента Ива Митева. Тоест оставиха ни ние да оправяме кашите, които са забъркали. В противен случай щяхме да поставим държавата в една много странна небивала досега ситуация. Наложи се да оправяме бакиите на „Има такъв народ“ в името на това да се върви напред и да се търси решение на тази криза или съответно да вървим на нови избори. Те казват, че не се страхуват от избори, но в крайна сметка има Конституция, има писани и неписани правила, които трябва да се спазват. Някак много нелепо е това, което правят.

- Опитаха ли се ИТН да заобиколят Конституцията според Вас?

- Определено се опитаха. Аз не знам дали наистина е от неопитност, или от желание да парадират с антисистемност. Какво обаче значи тази антисистемност, те дават ли някакво решение как да се управлява държавата, как да вървят политическите процеси оттук насетне? Те всъщност не дадоха никакво решение. Поведението им беше израз, че след като не приемаме това, което ни предлагат, те не участват и ни поставят в тази ситуация без изход.

- Докато по-рано днес течеше Председателският съвет, министър-председателят Стефан Янев от заседанието на Министерския съвет призова депутатите да намерите време за актуализация на бюджета. Постоянните временни комисии обаче още не са учредени в това Народно събрание, тоест няма как комисия да разгледа актуализацията. Кога ще се случи това?

- Работим по съставянето на комисиите и има информация, че утре ще бъдат подложени на гласуване, за да може тези належащи решения все пак да минат през комисия и да бъдат взети. Нашата цел е това, което е необходимо да се направи, наистина да се направи и да не оставяме страната в някаква безпътица. Това е отговорното. Всеки си има някакви политически интереси, но в крайна сметка има неща, които са важни в момента. Предполагам, че комисиите ще се гласуват в този петък, за да може наистина належащите и важните решения да бъдат взети от парламента.

- ИТН много пъти вече нарекоха Вашата парламентарна група предатели. Включително по-рано днес, когато Филип Станев обясни, че сте предатели, защото сте предали исканията на протеста. Кой предаде тези искания и тези искания бяха ли споменати в плана за управление на ИТН?

- Била съм на протестите почти ежедневно. За съжаление тези хора от ИТН, които ни обвиняват, че сме предали целите на протеста, не съм ги виждала да присъстват толкова често там, даже изобщо не съм ги виждала. В същото време ние не може да сме толкова безотговорни да подкрепим правителство без дори да сме чули имената на участниците в него. В крайна сметка дали една политика, една политическа цел ще се реализира зависи и от човека, от политика, който ще се опита да я прокара и да я реализира. Политиката не става без политици и без хора, които са достатъчно мотивирани да направят тази промяна.

Понеже аз присъствах на преговорите с ИТН, тогава ни беше гарантирано, че по всяка от тези точки, по които те смятат, че имаме консенсус, те имат подробно разработена програма. Говореха за програми от 140-150 страници по всяка от тези точки. Тогава те се ангажираха да ни ги изпратят. На тези преговори бяхме заедно с Владислав Панев и оставихме имейл адресите си. И досега не сме получили нищо от тях. Несериозно е управленската програма да се изчерпва с някакви заклинания и с по едно изречение, формулирано абсолютно общо. Една управленска програма трябва да съдържа срокове за реализация, конкретни цели и подцели, стъпки как ще бъдат реализирани тези цели. Това, което се очакваше да подкрепим, наистина е несериозно. Няма как да действаме толкова безотговорно.

Преговорите наистина не вървяха така, както се очаква да вървят едни нормални политически преговори. Това са все пак сериозни неща, от които зависи бъдещето на държавата и на хората. Не може да подценяваме и да не обръщаме внимание на детайлите.

- Мислейки в перспектива, смятате ли, че с ИТН бихте могли да работите в бъдеще при взимане на решения, които в крайна сметка трябва да се гласуват?

- Тези хора са много непредсказуеми. От друга страна, те са и некооперативни. В политиката трябва да се търси консенсус. Наистина досега и ние очаквахме, че този консенсус ще бъде намерен точно между нас, ИТН и ИБГНИ. За съжаление аз съм скептична, че ИТН толкова бързо ще си вземат поуките. Това, което виждам като поведение в момента, не е отговорно поведение. Напротив – те се опитват някак да се налагат като единствени. Резултатите от изборите обаче са такива, че няма партия, която да има мнозинство и да може сама да формира политика.

За „Демократична България“ хубавото е, че сме може би единствената политическа сила, за която всички социологически агенция предвиждат повишаване на резултатите при нови избори. Защо пък в следващия парламент да не сме и първа сила?

- Предстоят важни избори в съдебната система – наесен предстои избор на председател на Върховния касационен съд. В тази връзка, смятате ли, че може да се формира правителство с ограничен мандат, за да може този избор да се направи след промени в правилата за избор?

- Това е нашето желание и за това апелираме в момента. Правим дори крачка назад и сме готови едно програмно, експертно правителство с ограничен мандат да бъде излъчено с мандата на най-малката политическа сила в парламента – ИБГНИ, и да се обединим около него. Виждаме, че служебното правителство има наистина много голяма обществена подкрепа, показаха резултатите, вдигнаха летвата. Защо да не се предложи такова правителство? Подкрепяме тази идея и ще работим за това, защото едни нови избори веднага, едва ли ще доведат до толкова големи промени в състава на Парламента, че да очакваме нещо коренно различно. Държавата има нужда да се успокои, да се решат наболелите проблеми. Не е за подценяване и новата Covid-вълна, която ни очаква наесен. Абсолютно безотговорно е да не търсим решение, а да се надцакваме кой е по-смел, по-категоричен.

Ние сме готови да търсим решение, дори то да е временно. В създалата се ситуация е най-добре това експертно правителство да е с ограничен мандат и с много ясна програма какво трябва да свърши в следващите месеци.

- Защо с мандата на ИБГНИ?

- Възможностите за третия мандат са най-вече с БСП и „Демократична България“. Тъй като ние сме все пак диаметрално противопоставени в политически спектър, не би било редно да поставяме избирателите си и обществото в една ситуация, която може би няма да е толкова лесно да се преглътне от тях. Компромисният вариант е най-малката сила да е мандатоносител и ние да се обединим около някакво кризисно и работещо решение в създалата се ситуация.


Бел.ред.
ИТН влезе в политиката на крилете на Референдума от 2016 г. с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли идеята в два последователни парламента? Линк към резултатите от анкетата


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    59 47 Отговор
    кви каши пък ще оправяте вие бе...покажете си кандидатурата за президент и да се приключва с вас. Слави може да е всякакъ , но никога не си е цапал ръцете с политика и е почнал с 5 лева джоба , с много труд е стана милионер. а вашето лидерче е колкото му хвърли Прокопиев и квот изкара от полит. игрички

    Коментиран от #22, #33

  • 2 Калинке

    47 29 Отговор
    Вземете се обединете с гербавите да се видят истинските неща.....
  • 3 Джамбаза

    47 34 Отговор
    Много смели тези комунисти от ДБ.
    Защото ГЕРБ е зад тях!
  • 4 МЕЧО ПУХ

    32 28 Отговор
    Eдин въпрoc към буднитe прoтecтирaщи:
    Ceгa кaтo ce oзъбим бeз кинти зимaтa, кaтo нe мoжeм дa cи плaщaмe cмeткитe, бeнзинът кaтo cтигнe 2.50-2.80лв cрeщу кoй дa прoтecтирaмe- cрeщу Бoйкo или cрeщу cлужeбнoтo прaвитeлcтвo , или cрeщу ИТН, или cрeщу ДБ, или cрeщу ИБГНИ, или cрeщу ДПC, или cрeщу БCП
    зaщoтo aз кaтo oбикнoвeн чoвeк нe ce вълнувaм oт прaвocъдни рeфoрми , a дaли дoхoдитe ми щe пoкривaт цeнитe нa cтoки и уcлуги

    Коментиран от #63, #72

  • 5 Пич

    26 54 Отговор
    Най големите каши ги забъркаха селяндурите , които гласуваха за " новите " старци , и чужбинските селяндури също... Гледам - акъл им не идва... Не щат ГЕРБ , които работеха , а търсят нов спасител... Що не пробвате с Божков тоя път харен се вижда...

    Коментиран от #24, #60, #65

  • 6 Българка

    35 27 Отговор
    Не може да не спазваш конституцията, което правят от ИТН и да казваш, че си политик-законодател? Щом всички от ИТН участват не в НС (законодателната власт) , а в шоу ами да не бяха участвали в избори за политици. Какви претенции имат нарушителите на конституцията първа политическа сила в НС? И каква промяна, реформи и най-вече правосъдна реформа можем да очакваме от група, която погазва конституцията и кандидат вицепремиер- крадец на интелектуална собственост?
    ИТН СА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!!!!!!!!
  • 7 БОРУНА ЛОМ

    22 4 Отговор
    ВАШАТА МИЛА МАЙНО ЛЬО! И ТАКА ТРИ ПЪТИ ЗА ЩАСТИЕ!
  • 8 Мимч

    9 6 Отговор
    Интересен подход предлага,но е възможен,защо не...
  • 9 5797

    8 16 Отговор
    МНОГО Е СЛАДКА,СУПЕР МАЦКА

    Коментиран от #61

  • 10 5797

    7 16 Отговор
    ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ
  • 11 Начо

    24 4 Отговор
    Са кой ще избере северен македонец за космонавт
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А я си

    20 6 Отговор
    представи, че щеше да ни "управлява" с една камара измисленяци и лъжци. Кашата сте длъжни да оправите, защото рептилът цял живот все каши забърква и после все някой му е виновен. Ах, диванчето през 2018 година и Боко на него. Ей, че бързо забравя този народ!
  • 14 Слави Трифонов

    20 16 Отговор
    Защо с мандата на ИБГНИ? Ами защото министрите на ДБ ще откраднат десетина милиарда и виновни ще се окажат ИБГНИ, а те така или иначе повече няма да влязат в парламента и са подходящи за опиране на пешкира

    Коментиран от #50

  • 15 Ти пи ли

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Бай курти 45 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    си хапчетата днес! Голяма жега е в Търново те удари слънцето!
  • 16 67778

    29 2 Отговор
    ДБ щели да предлагат своя кандидатура за президент?
    Нали питахте ИТН как така не харесвали служебното пък харесвали Радев та да ви питам аз ДБ
    как е възможно да не харесвате Радев, а да харесвате служебното?
  • 17 ГЕРБ

    8 6 Отговор
    Който знае да чегърта това му се случва
  • 18 ГЕРБ

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бай курти 45 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Една лека казала на друга на пазара
  • 19 sun

    23 2 Отговор
    ИТН имат резерви към служебното правителство, но подкрепят Радев!
    ДБ подкрепя служебното правителство, но ще издигат техен кандидат за президент?!
    Странна работа е БГ политиката!!!

    Коментиран от #23

  • 20 Сатана

    27 5 Отговор
    Прокопиевота маргиналка ДБ си повярваха,че с един файтон депутати ще управляват територията
    Да,ама не ( по Бай Петко.)
  • 21 12345

    9 3 Отговор
    На всяко гърне похлупак
  • 22 А дали всеки

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    милионер става за политик? Впрочем - и Митко Пайнера е милионер... паразитирайки върху и активирайки простотията. По същото време - я покажи поне един академик милионер? "НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ", както се казва н една популярна песен.
  • 23 Врачка

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "sun":

    Щели да издигнат Пешо Коня за Президент.Ти да видиш!

    Коментиран от #78

  • 24 ГЕРБ че

    16 6 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    работеха - работеха. И докараха България до челните места по смъртност и до последните - по жизнен стандарт.

    Коментиран от #45

  • 25 ЕВВ

    18 7 Отговор
    Христо Иванов е лъжец и се нарича големия АЛФ!
  • 26 хаха

    15 4 Отговор
    Ах ви майката соросоидна.
  • 27 Лебед

    15 7 Отговор
    Цуре по-добре си замълчи. Почнеш ли ще се удавиш. Така или иначе Ристе е неспасяем вече!!!

    Коментиран от #35

  • 28 Стига

    7 4 Отговор
    с тия Цецки...
  • 29 5797

    3 7 Отговор
    МНОГО Е СЛАДКА,СУПЕР МАЦКА
  • 30 5797

    4 6 Отговор
    ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ
  • 31 Васил

    11 3 Отговор
    Леле колко работни са партията на лежачите с ръководител който няма един ден трудов стаж както се казва гроздето е кисело май сте свикнали да ви дават властта на тепсия ама ударихте на камък.
  • 32 Пак

    10 8 Отговор
    Ще гласувам за ИТН, щото не вервам на Ристю Бойкикиев и Свирчо Мисирчев

    Коментиран от #34, #54

  • 33 guest

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Като гледам коментарите много путинофили са се събрали. Е става сблъсък между про руски путинофилски подкрепяни партии - герб, итн, бсп , дпс и единствената демократична партия.
  • 34 guest

    4 10 Отговор

    До коментар #32 от "Пак":

    Само че България не иска съдбата на путинска русия, а итн си е техен проект. Не случайно така се нахвърлят срещи ДБ - единствената про западна партия...

    Коментиран от #36, #39

  • 35 guest

    1 9 Отговор

    До коментар #27 от "Лебед":

    мнгоо ти се иска, ама герб и итн са минало...
  • 36 Пак

    9 5 Отговор

    До коментар #34 от "guest":

    Ще гласувам за ИТН, говорете си квото щете. Не ща американски бази в бг и юро не ща, вън сороснята, мина костовото време

    Коментиран от #38, #41

  • 37 пешо

    7 2 Отговор
    тая гус'жа... тя нама вид на човек, който е в състояние да оправи кашите у дома си, но има претенции да оправя кашите на другите...
    особено като се има извнапредвид кого представлява.

    Коментиран от #47

  • 38 2498

    4 4 Отговор

    До коментар #36 от "Пак":

    2015 С трифонов:
    Това е все едно да кажем:

    "Ето, сега ще ни оправи Жан Виденов. Ей, не ни оправи той, прецака банките. Сега ще ни оправи Иван Костов. Ей, не ни оправи той, прецакаха… Направиха голяма мафия – престъпления, избиват се по улицата. Ей, сага Царят идва, той ще ни оправи са 800 дни. Ехе, не ни оправи Царят. Кой идва? Охраната му! Бодигардът му, Бойко Борисов, ей той ще ни оправи. Ей, не ни оправи Бойко Борисов, кой ще дойде сега?

    Ще дойдат някакви други, те пък се не разбраха, я пак да върнем Бойко Борисов! Е, сега Слави Трифонов. Къв си ти бе, шоумен, с бръсната глава, с обеци… Ами дай пък да те пробваме тебе, може ти да оправиш държавата, изглеждаш ми различен, може пък ти да се справиш…

    Не ви ли изглежда нелепо?“
    дори и твоя вожд мисли че си нелеп:)))))

    Коментиран от #42, #44

  • 39 Пак

    9 5 Отговор

    До коментар #34 от "guest":

    Ще гласувам за ИТН, никога за ристю или баце. Даже ако си забелязал последния вот от чужбина, ако има прилов от итн ще е към възраждане. Що ли работещите на запад не хочат ристю демократа

    Коментиран от #46

  • 40 Фаро

    9 4 Отговор
    С поведението си в парламента макар и просташко ИТН се подигра със стария бардак,които след 30 години опропастяване и опростачаване ламтят за още.Слави да разкрие какво са искали другите партии при преговорите за подкрепата.Защото няма как да не са искали.Те не допуснаха нормален човек в политиката половин век.Не се съобразяваха с хората.Заслужават само просташки подигравки и е време да освобождават театъра.Искаме президентска република,ревизия на старите правителства и партии,съд и присъди,затвор.Всички партии окупирали парламента за последните 30 год на подсъдимата скамейка

    Коментиран от #70

  • 41 guest

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Пак":

    аз пък не искам путинска диктатура.не искам развилнели се руски подкупни орки да завземат бг земи!!!

    Коментиран от #43, #59

  • 42 Пак

    8 4 Отговор

    До коментар #38 от "2498":

    Ще гласувам за ИТН, никога за Ристю Костовски. Ако ще спиш по-спокойно имам и втори вариант Коце от Възраждане и референдум за натю. Сещай се колко хора мислят така
  • 43 Пак

    9 8 Отговор

    До коментар #41 от "guest":

    Ще гласувам за ИТН, подкупни са тези дето продадоха на шорши построените от Русия марици и купиха хартиени ефки без лихва. Никога за Ристю

    Коментиран от #48

  • 44 Гръч

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "2498":

    Слави не иска власт а да разруши модела на стоте партии на безсмъртните.Търси си някой друг да те оправя щом не си разбрал
  • 45 Подкрепа за Борисов

    7 7 Отговор

    До коментар #24 от "ГЕРБ че":

    ЗАЩО ЛЪЖЕШ Банките са препълнени с пари от Работата и управлението на Борисов Това са Парите на Българите Пътищата са препълнени с коли коя от коя по луксозна Комунистическа пропагандатори Лъжци Спрете се
  • 46 guest

    3 4 Отговор

    До коментар #39 от "Пак":

    Това са популисти тоя от възраждане каква кола кара и каква супер къша си купи... ама какво да ти казвам , питай Минчо Христов, те бяха в една партия и как тоя костадинов го измами:))). Иначе гласувай за когото си искаш, на мен все ми е тая, ама не разчитай тия хора да променят страната...

    Коментиран от #49

  • 47 Жоро

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "пешо":

    Даее а Пешо Шнорхела сигурно щеше да е отличен премиер нали? Малко като Президента Плевналижев щеше да е, имахме президент ама не се чуваше никакъв само 5 мин преди Нова Година. Аман от разбирачи
  • 48 guest

    1 3 Отговор

    До коментар #43 от "Пак":

    ще е хубаво да има закон и такива като теб дето разпротраняват клевети да бъдат подсъдни... кой знае до няколко г, и това може да е факт, а има 5 г давност. Факти имат архив на статиите, така че внимавай:))))

    Коментиран от #55, #57

  • 49 Пак

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "guest":

    Ще гласувам за сллави, никога за мисирчо свирчев или ристю бойкикеви. Те от де взеха пари да излизат от де погледнеш на всички избори. От козяк. или Слави или Коце. Ристю не

    Коментиран от #56

  • 50 хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Слави Трифонов":

    А вие затова ли бяхте монтирали Сламен Шнорхела, за да изгори като бушон, ако ви хванат вас да крадете, а?!?
  • 51 Блу

    5 0 Отговор
    Щото вие сигувно сте си оправили вашите каши, та сега и техните да оправяте. Айде моля ви се.
  • 52 Анонимен

    1 1 Отговор
    Мда, точно така се говори за да не получи ДБ подкрепа от ИТН. БРАВО
  • 53 Решение на Проблема е

    3 3 Отговор
    ИТН. Другото е ФАЛШ...

    Коментиран от #84

  • 54 един друг

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "Пак":

    Ще гласуваш за Слявчо,защото си чалгаджия, а не а друго.

    Коментиран от #58

  • 55 Пак

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "guest":

    Ще гласувам за ИТН пукай се от яд. Как ще докажеш кой е написал съобщението. Бегай да плачкаш на чичко шорши. И аз мога да плесна в базата на факти твоето ип. Видя ли кой пише съобщението?
  • 56 Пак

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "Пак":

    Ще гласувам за ИТН. Всички видяхме заплахите на ДайБГ феновете. Те не са никакви демократи. Искат да лапат пари само. За ефките са дадени пари без лихва факт. На американските марици скъпия ток също е факт. Срещу продажниците на България трябват закони
  • 57 Пак

    7 1 Отговор

    До коментар #48 от "guest":

    Ще гласувам за ИТН. За такива като теб трябват закони. Ти твърдиш, че ИТН са проект на Путинова Русия. Доказателства имаш ли? Това съе троловете на дай бг. От нова година тролите против всички най-вече ИТН. Никога за ристю бойкикиев и свирчо мисирчев шиши2
  • 58 Пак

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "един друг":

    Ще гласувам за ИТН, щото никога не съм слушал чалга, ама не искам юро и тротинетка

    Коментиран от #83

  • 59 Антитрол

    4 2 Отговор

    До коментар #41 от "guest":

    Аха разбрах, ти не искаш путинска диктатура но много искаш България да е колония на краварите, да ни ограбват чрез златото, самолетите, мариците, да спират всякакви проекти от които може да печелим, да ни ползват за пушечно месо срещу Русия, да нахлуват в частни цехове и да натръшкат работниците, да ни назначават тиквочи да ни управляват, да ни казват с кого може да търгуваме.

    Абе все "хубави" работи искате соросоидчетата - браво мислите първо за господарите а тогава за България.

    Коментиран от #64

  • 60 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Когато нямаше Интернет само майка му и баща му знаеха че е прозд ,,асега.....
  • 61 Питане

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "5797":

    Какво й е минало през лицето на тая? Много смачкан фейс
  • 62 Гаргамел

    1 0 Отговор
    Цецка Бачкова е моят представител на Земята.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 LOSHIA

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Антитрол":

    Кравари са били баба ти и дядо ти,а ти и за това не ставаш.

    Коментиран от #69

  • 65 оня

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Герб крадяха яко и ти даваха трохи, за да мълчиш:))
  • 66 Смърфиета

    0 1 Отговор
    Не Цецка Бачкова, а модната икона Цецка Бачкова!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Афера

    2 1 Отговор
    Марешки отърва кожата след решение на ВКС! ВКС отмени изцяло ефективната присъда на Варненски Апелативен съд и връща делото за ново разглеждане!
  • 69 Пак

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "LOSHIA":

    Ще гласувам за ИТН, всички тролове на дай ба га ме убеждават в това
  • 70 Смърфиета

    0 2 Отговор

    До коментар #40 от "Фаро":

    Модната икона Цецка Бачкова – Премиер! Рашков е костовист и неговият аватар бъдещият ресорен министър или зам. министър Хаджигенус ще я предложи, а БСП ще постъпи държавнически и като истински държавник Стоян Мирчев ще предложи пред Изпълкома на Националния комитет да се гласува държавническото решение дупедатите на БСП да подкрепят модната икона Цецка Бачкова за премиер! Само това е решението на кризата! ГЕРБ също трябва да замижи и да гласува с ДПС за модната икона Цецка Бачкова!
  • 71 Ю.Кортес

    1 3 Отговор
    ДБ е първа политическа сила в София.Чалгарницата е едва трета.Учиндолския цървул е посмешище
  • 72 Пепи

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "МЕЧО ПУХ":

    Ако ми кажеш какво работиш ще ти отговоря.

    Коментиран от #76

  • 73 Милата тя

    0 1 Отговор
    Да ИТН "бъркаха каша", защото от ДБ прекалиха с мерудиите при "кашата" отвсякъде. Та ДБ са света вода ненапита ! :)) Добре че сте впрегнали троловете си по сайтовете. Ама нищо ! На есен се броят пилците. Лошо е когато подценяваш интелигентността на Народа. София не е цяла България. И отвъд околовръстното живеят хора.:))
  • 74 Варненец

    0 1 Отговор
    ДБ се скараха с всички, а искат подкрепа да управляват. Т.е. да управлява Мустафата.
  • 75 ОСТВКА

    0 1 Отговор
    Те ли я забъркаха бе мекотело. Вместо правителство сега Маджо и Прокопиев да ви яха-соросоиди

    Коментиран от #82

  • 76 МЕЧО ПУХ

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Пепи":

    Готвач И ИМАМ КРЕДИТИ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ

    Коментиран от #81

  • 77 Професор

    1 0 Отговор
    ИТН се наредиха до ДПС и ГЕРБ по държане в парламента и затънаха в калта на безотговорното си отношение към държавноста и конституцията от която няма излизане дори дружно да изплагиятсват и изпълнят някоя революционна песен.В това ги бива!
    Държавно отговорни НЕ!
  • 78 отворко

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Врачка":

    Що фатмака да не е нещо повече от Пешо коня!

    Коментиран от #87

  • 79 Тцтцтццц

    0 1 Отговор
    Айде още едни спасители... да плеснат с ръце и да се прегърнат с ГЕРБ. Някой им крив, че законите са недодялани... ами издялайте ги, нали затова сте там?! ...Или за постове и подвластно правителство...
  • 80 Мемфис

    1 0 Отговор
    Половината от коментарите са от едини същ и.и от- чалгарогербераст!
  • 81 ухуиух

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "МЕЧО ПУХ":

    Готвач гладен няма да остане. Ще готвиш за хората, които имат нужда от храна вкъщи.
  • 82 истината

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "ОСТВКА":

    Който използва обидни епитети е комплексар без реални аргументи. До там ти стига ниския интелект да сложиш обиден епитет, защото не можеш да кажеш нищо смислено и аргументирано, Сигурно си чалгар или чалгарски трол, който е дращил цял ден в полза на дългип чалгар.

    Коментиран от #88

  • 83 реш

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Пак":

    Ти може да не искаш евро, ама аз пък искам и ще гласувам за ДБ.

    Коментиран от #86

  • 84 пфуй

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Решение на Проблема е":

    ИТН са лъжци и аматьори, не са никакви политици, хвърлиха България в хаос с шамандурите, които прадложиха за кабуинет, после го оттегля, когато вече е късно. Пълни галоши.
  • 85 Българка

    1 0 Отговор
    Истината е ,че Пинокио е алчен за пари и власт.И е марионетка на Прокопиев.И Галева е от същата боя.Двамата са си лика прилика.Пребоядисани стари комуняги.А ,както е казал народа ,със стари к...ви ,нов бардак не се прави.
  • 86 Чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "реш":

    Ама и аз не искам и ще гласувам за ИТН, накрая да не ревете като предния път, че на запад изтекли чалгари, щото помним резултатите в чужбина
  • 87 Пешо коня

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "отворко":

    Уважаеми дами и господа, Иване кажи им.
    Иван при цоканка: Аз съм от дай бг
  • 88 ОСТВКА

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "истината":

    По комплексирани от ицко няма. Щом желаеш аргументи. Пусни си "Имало едно време на изток" що за човек е зам. прецедателя Ви, или как е забогатял Прокопиев от обикновен драскач във вестник. Но след като Волен "златния пръст" ви крепи толко време. Морала ВИ и възможностите ви са ясни. Задкулисието излезна и активира от всяка трънка да плюят, по ИТН. колко да се съобразяват с всяка ваша прищявка. Имали сте избиратели и не можели сте да ги предадете, ами ИТН нямат ли?.И все пак са повече от два пъти повече! За ситуацията сте виновни само вие. И Маджо да ви пази.
  • 89 Неро

    0 0 Отговор
    От ДБ просто чакаха да им предложат постчета кво се правят
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове