Last news in Fakti

15 Август, 2021 07:45 24 289 201

Румен Петков: Незабавно да се потърси наказателна отговорност на Кирил Петков

  • румен петков-
  • абв-
  • кирил петков-
  • христо иванов-
  • наказателна отговорност

Христо Иванов лъже, колкото може, заяви лидерът на АБВ

Румен Петков: Незабавно да се потърси наказателна отговорност на Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС

На министър Кирил Петков трябва да му бъде потърсена незабавна наказателна отговорност.

Това каза пред журналисти в Бургас председателят на ПП АБВ Румен Петков, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Бургас.

По думите му служебният министър е подписал декларация за издаване на документ с невярно съдържание.

„Вчера /б.р. в петък/ той каза две впечатляващи неща. Първо каза, че се бил консултирал с Конституционния съд и каза, че знае закона. Конституционните съдилища по цял свят работят с решения, те не са консултативен орган и според мен прокуратурата трябва да проведе разследване.

Министър Петков да бъде разпитан кой точно от Конституционния съд го е консултирал, защото това е забранено на конституционните съдии. Такава грозна спекулация с конституционния ни съд никой не си е позволявал от годините на неговото съществуване. Това е отвратително“, заяви Румен Петков.

Той подчерта, че в Конституцията ясно е разписано, че министрите трябва да отговарят на критериите, на които отговарят и депутатите, т.е. това не могат да бъдат хора с двойно гражданство.

„Той е написал писмо - добре, обаче Канада все още не се е произнесла по това писмо. Той и в момента е с двойно гражданство. Подвел е президента и е попълнил документ с невярно съдържание. И трябва да се извини на Румен Радев без съмнение. Прокуратурата без да му се извинява, също трябва да го прибере – в това също няма никакво съмнение. И оттук възниква въпросите: "Как човек с двойно гражданство е участвал в заседание на Министерски съвет?", "Кого обслужва и как?" Нашите институции трябва да дадат ясен отговор на тези въпроси. Иначе казваме на света, че ние не сме държава и конституцията ни няма никаква стойност“, заяви Румен Петков.

Председателят на ПП АБВ заяви, че още в понеделник ще изпрати писмо до президента с молба да му бъде предоставен документът, с който министър Петков е декларирал, че отговаря на всички изисквания на конституцията и законодателството, за да бъде член на Министерски съвет.

Не знам доколко аудиторията си дава сметка, че в този парламент всъщност няма парламентарна дейност, каза Петков за работата на Народното събрание.

По думите му единственото, което е направил парламентът до този момент, е приемането на собствения си правилник.

„Всичко останало е изслушване на министри. С оглед върховенството на закона, мисля, че най-естественото решение е министър-председателят Стефан Янев да премести заседанията на Министерския съвет в сградата на Народното събрание, за да бъдат министрите под ръка“, допълни Румен Петков.

По думите му хората трябва да видят колко свирепо са били лъгани по време на предизборни кампании. „Казах го и в предния парламент. Точно 20 минути са необходими на звеното за защита на свидетели да бъде извадено от патримониума на главния прокурор и да бъде върнато в Министерството на правосъдието, където му е мястото.

Христо Иванов лъже, колкото може. Казвам го без завист, защото на мен не ми се отдава точно този спорт. Хиляди пъти можеше да проведат дискусията по състоянието на Висшия съдебен съвет. Христо Иванов лъже и това хората трябва да го видят.

Мая Манолова - също, но тя се държи така от 15 години. Те са готови да изслушат министъра на плод и зеленчук, само и само да не пипат правомощията на главния прокурор. Казвам го ясно - Христо Иванов се държи като слуга на Иван Гешев. Той го бетонира“, заяви председателят на ПП АБВ.

„Хората трябва да разберат, че за някои лъжата е начин на участие в политиката, начин на живот. Каква реформа ще правят в съдебната система, като не смеят да я пипнат? Те не го правят, защото някъде зад кулисите са поели ангажименти към Гешев, към Борисов, към цялата тази кохорта. Тези два парламента в това отношение са еманация на лъжата. Хората не ги ли видят тези неща, се боя, че ще продължават да гласуват за безбъдие, за нещо, което няма да се случи“, каза още Румен Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 181 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    274 38 Отговор
    Кога ве,Шадраване?Сега или веднага?🙉

    Коментиран от #86, #88

  • 2 Рошко

    456 15 Отговор
    Наказателна отговорност трябва да се търси на всички от 90-та насам, включително и на твоя милост

    Коментиран от #89, #91, #127

  • 3 Един

    358 38 Отговор
    На тоа слънчицето му е дошло в повечко. Топнете го в некой фонтан да се охлади.

    Коментиран от #7, #98, #168

  • 4 Бай Коко

    159 7 Отговор
    Малцина имат право да царуват, защото малцина са обладани от голяма страст. А тъй като днес всеки иска да царува, никой не умее да управлява себе си.

    Коментиран от #92

  • 5 Последния Софиянец

    36 165 Отговор
    Нека нека, одобрявам.

    Коментиран от #10

  • 6 Голям проблем

    422 56 Отговор
    Че има двойно гражданство. Всъщност проблема ви е че върши работа и ви разбута схемите

    Коментиран от #68, #93, #104, #112, #149, #190, #193, #197

  • 7 втори

    152 12 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Ама във припикан фонтан.

    Коментиран от #48

  • 8 Помнеща

    310 14 Отговор
    Я разкажи преди години когато изнесохте житото с твоите приятелчета и нямаше хляб , какви опашки бяха, аз помня а на теб и Сие кой ще то търси отговорност лъжци в Бг и преди и след 10 ноември и крадци .

    Коментиран от #187

  • 9 Бай Кольо

    269 6 Отговор
    А, Румене точно на теб ли не ти се отдава лъженето?
  • 10 разсмя ме

    284 12 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    И на кого му пука, че одобряваш???
    Мадридският покерджия да не би да имаше само българско гражданство като реши, че ни оправя?

    Коментиран от #38, #173

  • 11 Врабеца

    264 8 Отговор
    За този човек и политическата партия вече няколко пъти народа се произнесе.: НЯМА МЯСТО в политиката! Помним те като вътрешен министър как "громеше" престъпността. Много гаден и нахален човек с мания за величие и "уникално" интелигентно чувство за хумор. Колкото и да се пънеш никой вече и за слива не те бръсне, червен пъпеш!!!
  • 12 Алооо

    183 8 Отговор
    На този Алкохолик, мястото му е в изтрезвителното...
  • 13 Пикаещия във фонтани

    151 8 Отговор
    И ти ли, Бруте Петков!
  • 14 Луд

    34 73 Отговор
    Шадраван чучур е прав.Нищо ,че и той е същия.
  • 15 НЯМА ЗА

    163 11 Отговор
    КО ДА СЕ ХВАНЕШ. ШАДРАВАНА ПРАЗЕН. ПАРИТЕ НЕ СТИГАТ ЗА СКЪПА ВОДКА. О ХОП ДВОЙНОТО
    ГРАЖДАНСТВО. ТО НИЕ СМЕ ИМАЛИ И ЦАР С ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО. БЪЛГАРИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ АСПАРУХ СЪЩО ДОШЪЛ ОТ ЧУЖДИ ЗЕМИ. ОСВОБОДЕНИ СМЕ ОТ ЧУЖДИ
    БИЛИ СМЕ ПОД ЧУЖДО РОБСТВО.
    АЙДЕ СЕГА ЕДНО ДВОЙНО ГРАЖДАН.
    ЩЕ НИ УПЛАШИ. РАБОТИ ПЕТКОВ ЗА
    ДОБРОТО НА НАРОДА.
  • 16 Лютите Чушки

    120 3 Отговор
    Свинар , Мутра и Чалга, събрали се във Организирана Престъпна група, в името на "Българската Свобода". Свинаря вика" Тамо да Раите", Мутрака вика"Мои са парите", А Чалгаря пуска кьорфишек кючек в очите на Роба клет.
  • 17 мнение

    150 38 Отговор
    Това е свирепа атака на Румен Петков срущу открояващите се силни фигури в българската политика, които набират стремително позитивен вот на доверие в българската политика. Това са най-силните и стойностни хора в политиката в момента: Кирил Петков, Христо Иванов и Мая Манолова. България има нужда от точно такива политици, за да тръгне бързо нагоре в развитието си. Останалите лидери на партии виждат това и завистливо се опитват да ги дискридитират с всякакви лъжливи клевети, за да ги принизят до себе си, до дъното на блатото.

    Коментиран от #54, #126

  • 18 пешо

    110 7 Отговор
    от тия боклуци отърване няма , бегай да пикаш .
  • 19 Сатъра на Хана

    140 11 Отговор
    Мафията е в треска, пускат даже най-пропадналите Караибрахимовци,след като Рашков ги удари със видеото от побоите над децата

    Коментиран от #41, #95

  • 20 Реалист 2

    22 92 Отговор
    Не виждам никакви реални действия на служебното правителство за търсене отговорност на турско-американските слуги в грбарското правителство и назначените от Синята мафия съд и прокуратура ! .. Може би това е била целта на Радев и затова е назначил канадо-българин.

    Коментиран от #24

  • 21 пфуй!

    106 5 Отговор
    Румене Петков, не характеризирай и описвай опонентите си, не ги плюй публично, ами говори ТИ каква политика смяташ да водиш, какви са ТВОИТЕ преоритети, ако влезеш в парламента. Това което правиш по медиите е жалка клюкарска работа!

    Коментиран от #42

  • 22 Сатъра на Хана

    119 13 Отговор
    Това което ме научи Америка и което Кирил е научил в Канада е да бъдем Свободни хора. И мнозинството Български имигранти се учат да са свободни хора, затова Чалгарите се сещат за нас само по избори, а иначе ни викат Мръсни хъшове

    Коментиран от #120

  • 23 Ако е

    22 90 Отговор
    Подписал декларация с невярно съдържание, би трябвало да си понесе последствията.

    Коментиран от #26, #144

  • 24 мдоааа

    100 9 Отговор

    До коментар #20 от "Реалист 2":

    Служебното правителство не е съдебна инстанция. Те са предали материалите за нарушенията в управлението на ГЕРБ на прокуратурата. Ако не виждаш резултати, сърди се на прокуратурата. Затова искат свалянето на Гешев.
  • 25 По-добре

    138 8 Отговор
    Кирил Петков, ако ще и с 5 гражданства, от колкото Румен Петков! Скрий се Румене, видя какво ти казаха хората на изборите - марш! Не търси евтина слава!
  • 26 справедливост

    68 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ако е":

    А ако всичко е законно, трябва да съдят този, който му е причинил неудобттва без доказателства.
  • 27 Провинция

    19 137 Отговор
    Всъщност накрая ще се окаже, че от ИТН са били прави за Кирил Петков, че не го поканиха в предлагания от тях кабинет, ясно изразих резервите си към него, включително и Слави се изказа негативно за този човек. Обаче много плювки отнесоха и за това.

    Коментиран от #31

  • 28 Не съм юрист...!

    93 6 Отговор
    НО!Според мен е по-възмутително...- пикаенето в шадраван...!!!
  • 29 Темидец

    18 100 Отговор
    Този,един път да е прав,а кирчо си мисли,че законите не са за него.Гешев,да не спи,ами да си свърши работата.
  • 30 Сатъра на Хана

    85 16 Отговор
    Българските Опълченци умираха за Майка България , независимо че имаха, руски и румънски паспорти. ... Ей , оказва се че ако се върна в България мога да бъда само Народен хайдутин :) ... Ние имигрантите , не сме втора ръка хора !

    Коментиран от #59

  • 31 Личи си,че си Провинция...

    45 3 Отговор

    До коментар #27 от "Провинция":

    ...бая тъпички изводи си направил...!

    Коментиран от #72

  • 32 Трой

    98 6 Отговор
    За такива нищожества като този хората казват, че "иска да стъпи на раменете на други, за да ги забележат тях самите". Че и Руменчо, използва нарастващата популярност на Кирил Петков, за да го издърпа обратно "в казана на дявола", където се варят всички дескридитирани и омърсени политици.

    Коментиран от #40

  • 33 шадравана

    81 8 Отговор
    Този алкохолик навремето е потулил информация за крадеца на коли в Унгария БМБ !
  • 34 Бамбука

    78 3 Отговор
    Отишъл в Бургас. Разбираемо - лято е, плаж, море, пържена рибка, студено бяло винце. Седнали на масата, лакардии и стигнали до казуса Кирил Петков. Само не знам това което е написал преди или след като е опикал фонтанчето в морския град се е случило ?
  • 35 Тираджия

    66 5 Отговор
    Този червен пенсионер пък кво иска май огладня
  • 36 аде

    64 4 Отговор
    на теб , Румене отговорност скоро.
  • 37 Борис

    12 98 Отговор
    Този т.наречен министър Кирил Петков е престъпник и мястото му е в затвора заедно с царя лъжец от Мадрид Симеон Сакскобурготски за същата лъжа двойно гражданство.

    Коментиран от #47, #188

  • 38 гост

    32 5 Отговор

    До коментар #10 от "разсмя ме":

    Че и Министър-Председател беше даже.

    Коментиран от #82

  • 39 Сатъра на Хана

    57 7 Отговор
    Ето тоя Шадраванаджия е от шайката на Станишев с която Нинова иска да се пребори в БСП
  • 40 Поздравления!

    35 4 Отговор

    До коментар #32 от "Трой":

    Много точно си охарактеризирал този плужек...
  • 41 Подкрепа за Борисов

    12 48 Отговор

    До коментар #19 от "Сатъра на Хана":

    Какъв Рашков какво бълнува ш постоянно Защо величаеш номенклатурчик Рашков а Номенклатурчик Румен критикуваш От един дол дренки са Идат от Дълбоката Държава от БКП от 90 год Тези ли са демократи Стига заблуди и лъжи

    Коментиран от #50

  • 42 Ти си

    11 0 Отговор

    До коментар #21 от "пфуй!":

    Така наречената БЪЛГАРКА нали

    Коментиран от #194

  • 43 Срам Нинова

    58 18 Отговор
    Браво Нинова на ИТН номерата. Хем подкрепяте Радев, хем му забивате нож в гърба. Аз ако бях на Радев шях да ви тегля една голяма майна. Този цирк го играхме със Станишев, Царя, Ганчев. Трябвало да чака процедурата на някоя си държаеа, еми ако Канада не иска да му вземе паспорта? Човека се отказеа от паспорта и това е. По тази логика и Николов е Министър Председател какво като се отказва, никой не го пита. Срам ме е от тзи хора как искат да омаскарят другите по нечестен начин.

    Коментиран от #55

  • 44 guest

    59 7 Отговор
    Само как се разкриват всички злодей, как вкупом се нахвърлят срещу служебното правителство, ДБ, Изправи се, явно битката ще е продължителна и жестока. Но който иска БГ да поеме по демократичен път, трябва много да мисли следващият път когато гласува.
  • 45 дедо Васо

    49 5 Отговор
    Пфууу точно ти ли бе говориш за морал,ти дето цял живот ризилиш образа на политика!
  • 46 Еми да

    39 7 Отговор
    По - добре да се потърси първо на ТОЛУПА !!!
  • 47 Драйфус

    29 2 Отговор

    До коментар #37 от "Борис":

    За теб всички знаещи,можещи и уважавани хора са за затвора,а безкрупулни простаци - в управлението!
  • 48 Не може

    19 2 Отговор

    До коментар #7 от "втори":

    в препикан фонтан.
    Трябва да е в чист и ние да го препикаеме, не фонтана.
  • 49 Румен Петков

    48 5 Отговор
    е дружка на Борисов, нали АБВ бяха в коалиция. Както и Първанов. Служебните министри не да изборни длъжности, а назначени, така че не могат да се приравнят към депутатите. Какво престъпно има да се консултираш с конституционен съдия? Нагъл шадраван! А пък Конституцията ни е толкова тъпо написана. Имаме нужда от нова, за да е в синхрон с времето. Чукундурът Петков защо не провери двойното гражданство на парчето преди 2007 година?
  • 50 мдааа

    45 9 Отговор

    До коментар #41 от "Подкрепа за Борисов":

    Няма значение кой от къде иде, а кой каква работа върши в момента. А Рашков върши много полезна работа за България в момента.

    Коментиран от #170

  • 51 5577

    26 8 Отговор
    За какво бяха протестите? В основата е задкулисието. Мутрите завладели държавно имущество през 90те през последната година и половина бяха засегнати от прокуратурата. Един избяга в Сърбия друг в Дубай трети доброволно влезе в ареста, Галевите никой не ги знае къде са и мн други. Това са хора с много пари милиардери. Как мислите че те ще седят на кладата и ще чакат. Едно време по същия начин същите хора удариха Тодор Живков. Психолози на световно ниво бяха внедрени и изкараха че имал сметки в швейцарски банки, имоти и куп лъжи. А той простия човечец си умря като куче. Борисов няма толкова акъл за схемите дето го обвиняват. И да си е построил някаква къщичка някъде, и да има пари (със сигурност не ги държи в нощното си шкафче). Това е плод на същите психолози, които добре познават психиката на българина и така се обясняват всички неволи пред които е изправен. Тоя цирк в днешни времена е безидеен. Единственото което се знае че ще стане да падне Гешев. В прокуратурата е заровено кучето. Тогава задачата на психолозите завладели повечето централни медии ще бъде изпълнена. И ще видите че говоренето ще придобие съвсем друг характер.
  • 52 хтрр ххтн

    47 6 Отговор
    Румен Петков обслужва интересите на ГЕРБ с това изказване.
  • 53 гледам далеко

    34 4 Отговор
    Румка, отиди до някой шадраван да отпуснеш напрежението, че някой явно силно те натисна. Тия дни се забелязва яко активиране на тролове и политически слугинаж против неудобни на Герб, ДПС и ИТн. Може да се каже, че вече започна предизборната помия.
  • 54 Наистина ли

    17 24 Отговор

    До коментар #17 от "мнение":

    Наистина ли мислиш ,че няма проблем,когато хора,които трябва да следят за спазване на законите,НЕ ги спазват.Ами защо тогава да има закони.Или ,че Мая Манолова съветва ИТНда ИЗЛЪЖАТ Христо Иванов за постовете.И ти й вярваш,че за теб е загрижена.Пък за самия Христо Иванов не ми се говори.Видя се,че са некадърни да управляват.Ама КЕЛ ФАЙДА, както се казва ,да разберете,че САМОс приказки не се прави висок рейтинг.Нормалните хора се учат от грешките си,но не и българите.
  • 55 asdf

    21 2 Отговор

    До коментар #43 от "Срам Нинова":

    Румен Петков не е говорител на Нинова.
  • 56 Мечо Пух

    52 3 Отговор
    П*тков, бас държа, че ония момчета, дето дедо Мони докара от чужбинско да ни оправят, не са били само с българско гражданство...Както и мадридският мошеник...Нещо май и на тебе ти разбърка някаква далавера, че се обаждаш от ....
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 сетих се

    52 6 Отговор
    Абе г-н Румен Петков, Кирил Петков ли е най-големия престъпник и проблем на България в момента? А 12-годишното безпринципно управление на герберите, а десеткиге нарушения на закона от тях, а раздаването без конкурс на милиони от държавната хазна на техни приближени фирми, а битите в безпомощно състояние протестиращи ... Ааа сетих се, за да размиеш съсредоточаването на всички българи върху вчерашния скандал със записите на побоя зад колоните, за отвличане на вниманието е това. За да не се фокусират хората върху жестокия побой от миналата есен, а да го преместим върху хипотетичното " нарушение" на Кирил Петков. Ееей подла лисица си тиии!
  • 59 наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Сатъра на Хана":

    до 30 ама и ти са изказа - че то тогава имало ли е с български паспосрти бре
  • 60 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    11 35 Отговор
    Tочно така е. Абсолютно е прав Петков. До тука, след 4 април до днес, нищо, ама нищо не свършиха тези хрантутници. НИЩО! Час по-скоро трябва да ги изметем. В противен случай тази сбирщина от нагледци и крадци ще ни довърши.
  • 61 Аферата Акрам!! Румен Петков измъкна се

    32 4 Отговор
    Да не влезеш в Затвора и вече раздава Правосъдие и четеш Морал!!! По Скромно!!
  • 62 ХА ХА ХА

    9 36 Отговор
    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО , " "НИЕ НЕ СМЕ НИКАКВА ДЪРЖАВА И КОНСТИТУЦИЯТА НИ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ" ТО ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ , ЗАТУЙ Я ПОГАЗВА И НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКАТА ПОСТОЯННО !!! АКО ИМАШЕ ДЪРЖАВА ФАТМАКА ОТДАВНА ДА Е ПРИБРАН , ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО !!!
  • 63 Румба РУМНО подходи към нещата

    4 14 Отговор
    МВР Ми5,6 Вика Румен защо ЦИК отмениха регистрацията на партията на Слави Трифонов има такава държава и той после се регистрира с Има Такъв Народ а ЦИК регистрира партията Изправи се Мутри Вън след като в конституцията пише че всички родени в Република България са български граждани и защо същата конспиративна организация сега е в парламента с името Изправи се БГ ние идваме а сега се замисли защо има партия АБВ която е взела за име първите три букви на българската азбука Кирил Петков е агент на короната и е играл Ва Банк и целта му е била да разтури българската ББР която финансира български тайни служби по света и у нас Вие сте математик и знаете че една грешка при решаване на математическа задача и всичко се забатачва най вероятно консултант от конституционния съд е този който не е съдия а е адвокат а как е станал конституционен съдия като е адвокат е друг въпрос Не може конституция приета 1991 да работи с закони от преди 1989 приемани дълги години след 1944 година
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Страничен

    34 8 Отговор
    Румбааа,румба. За хората ще си останеш един безподобен пияница. За добавка и п@кльо!
  • 66 какамими

    21 4 Отговор
    Пуутков, Пууткоов, поддмий се в шшадравана и си лягайй.
  • 67 Онзи

    13 29 Отговор
    И тоя фалшив герой -кирчо моля ви се , ще оправя България .Пфууууу
  • 68 мислещ

    21 4 Отговор

    До коментар #6 от "Голям проблем":

    А пък аз мисля,че тебе пи каещ във фонтани незабавно трябва да те арестуват,даже са много закъснели.Причини има много,стига да има кой да го направи.
  • 69 Божееее

    49 9 Отговор
    Намериха се двама-трима свестни министри и цялото мафиотско войнство ги напада с цел елиминиране. Е, това е нашата българска действителност. Тънем в корупция и мизерия, от 12 г. насам Борисов и ГЕРБ не зачитаха ни Конституция, нито закони, никой не бе в състояние да ги докара в парламента да отговарят на въпроси. Еднолично ни управлява един прост човек, който пръскаше по своя воля парите на данъкопладците, нашите пари, но никой не се осмеляваше да му се опълчи. Два милиона българи се принудиха да емигрират от нищета, рекет и безисходица. Сега обаче търсят под вола теле да отстранят К. Петков и Василев, щото им разбутаха кошера и нямат възможност повече да крадат. Румен Петков и той същия индивид. Вместо да се обединят и направят всичко възможно народа да не гладува на зима, да има осигурени пенсии и заплати, да не се вдигат цените, те се обединиха да нападат свестните министри. Тия, които са крали и трябва да са осъдени и опандизени. Няма оправия, мафията е завзела цялата държава. Отвратени сме от нови и стари политици, които не мислят за народа, а само за себе си. Пууууу......
  • 70 Бай Бай

    10 35 Отговор
    Ако е подвел президента с двойното гражданство трябва да си понесе последствията. Точка
  • 71 Стефан

    27 5 Отговор
    Прокуратурата без да му се извинява, също трябва да го прибере. По комунистическия изказ ще ги познаете, този за да не го забравим се обажда за щяло и нещяло, НО ако видим неговата политическа биография ще разберем че си имаме работа с един посредствен човек, човек който въпреки годините му не е изкарал един лев от работа за разлика от младия министър който плати от фирмата си 500 000 лева когато кийците търсеха с хеликоптер Боян Петров, лицето Румен Петков през целия си живот е на ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА, провален министър на вътрешните работи уволнен за връзки с организираната престъпност и затова е с отнета виза за САЩ, единствения политик от България, слугинажа му на Русия е пословичен, говори за санкциите за Турски поток, за разкритите шпиони, даже при налагането на едни допълнителни санкции срещу Кремъл се появи още същия ден и заклейми САЩ и то забележете ПРЕДИ ОЩЕ ОФИЦИАЛНО МОСКВА ДА ИЗЛЕЗЕ С КОМЕНТАР ПО ВЪПРОСА, така че този пик льо когато критикува някой НЕЗАВИСИМО от коя партия е ГЛАСУВАЙТЕ за този човек той е читав.
  • 72 Провинция

    19 6 Отговор

    До коментар #31 от "Личи си,че си Провинция...":

    След като така смяташ, е редно да ни запознаеш със своите умни и аргументирани изводи. Законите са за всички, включително и за министрите. А що се отнася до това, че съм от провинцията, /родният ми град по големина е в първата петица на областните градове /, няма как да се засегна от този факт, напротив, много се гордея с това. Не съм от онези 70 % новоизлюпени, наричащи себе си софиянци, които реално също са от провинцията. Няма никакво значение кой от къде е, а колко сиво вещество има.
  • 73 666666

    35 0 Отговор
    А, Царя с какво гражданство е,че ни оправи за 800 дни!?!?

    Коментиран от #75, #81

  • 74 За неразбралите

    19 5 Отговор
    Ако искаха да махнат Гешев до сега да бяха го направили. Този човек се държи в култ за да плаши гаргите(частнот народа).
  • 75 Ха хо

    28 0 Отговор

    До коментар #73 от "666666":

    Да бе верно! За царя как пък никой не обели дума?

    Коментиран от #162

  • 76 Президентът Първанов

    35 1 Отговор
    е подписал декларация, че не е агент на ДС, но се оказа, че е агент Гоце. Това е истинско престъпление, а не отказът на Кирил Петков, преди да заеме длъжност. Важно е волеизявлението, нотариално подписано. На проект премиера Николов волеизявлението зачита ли се, той самият попита не знам дали още съм премиер? На този са му засегнали някаква далавера с Доган и Пеевски.
  • 77 Перо

    34 6 Отговор
    Тоя пиандурник от мижавото АБВ не знае ли,че никой получовек не може да се бърка в процеса и съдебната система на суверенната държава Канада. Каквото зависи от министър Петков и българската държава е направено и той е документирал правно/чрез нотариус/,волеизявлението и молбата си/ до канадското правителство. Такива боклуци като пикаещия в шадраваните,селски случайници унищожиха държавата!

    Коментиран от #84

  • 78 Ввв

    20 6 Отговор
    Скрий се пияндур!!!
  • 79 !!!?

    12 29 Отговор
    Дефиниция на Фигуранта: Всеки който назначи любовницата си на две заплати се смята за честен, потен и достоен ! От там нататък всички са крадци, престъпници и мутри !!!?
  • 80 Сър Пичук

    7 21 Отговор
    Румен Петков също е за затвора, но много от нещата, които казва са верни.
    Не съм съгласен само за съдебната система, че била контролирана от Гешве и Борисов. Това си е чиста опорка. Нещата там са много, много по-дълбоки и е таака още от соц-време, когато съда слагаше печат на решенията на БКП и ДС кой и в какво е виновен. Абсолютно зависим политически във висшите етажи и абсолютно корумпиран в ниските. Това е в момента българския съд.
    И политиканстващите да не говорят от името на българския народ, че го интересуваали Гешев и спецсъда. Не, народа се интересува от работата на съда по граждански и криминални дела, а не ги вълнува толкова Гешев на кой олигарх е посегнал и кой не.
  • 81 Според теб

    12 30 Отговор

    До коментар #73 от "666666":

    Според теб Кирил Петков има пълно право да наруши закона,ако и някой друг го е направил.Аз го слушах и останах с впечатление,че много добре е знаел,че нарушава закона.Може би се е надявал,че всички усилия се хвърлят за изчегъртването,а на тях се гледа като на спасители.Никой няма право да се оправдава с незнание на законите.Пък,когато ти е ясно,че умишлено ги нарушаваш.. ...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 иван иванов

    31 9 Отговор
    ей к.ретен стига се занимавахте с глупости бе...човека РЕАЛНО прави добри неща за БГ,оставете го на мира....докато има такива и.диоти като теб а.лкохолик долен,БГ няма да се оправи. ти си бита карта,повече няма да си в политиката.

    Коментиран от #94

  • 84 Грешиш

    9 17 Отговор

    До коментар #77 от "Перо":

    Анархия,се казва,когато не се спазват закони и всеки си прави каквото си иска.Пуснал си молба и готово!Да де,ама законът казва,че така не може.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Членове

    8 22 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители."

    Подаването на документи за отказ не те прави автоматично лице само с българско гражданство.

    От тук изниква и въпросът какви са юридическите последици върху актове, които е подписал г-н Кирил Петков до момента?

    Коментиран от #158

  • 87 Lelja ti

    15 2 Отговор
    А ти ,като пика в шадравана потърсиха ли те пиянко?

    Коментиран от #134

  • 88 Василев

    9 17 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    В опит да отклони вниманието от този огромен проблем, г-н Кирил Петков каза, че и други министри в миналото са имали този проблем и чак след встъпване в длъжност са подали документи за отказ от чуждото гражданство и отново призова народните представители да приемат актуализация на бюджета със своя традиционен популистки плам.

    ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ И ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН ОГРОМЕН ГАФ!!! НЯМАМЕ ПРАВО ДА ОПРАВДАВАМЕ СВОЕТО НЕПРАВОМЕРНО ПОВЕДЕНИЕ С НЕПРАВОМЕРНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ДРУГИ.
  • 89 Възмутен

    9 29 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Харвардските възпитаници Кирил Петков и Асен Василев отдавна се превърнаха в нарицателно име за манипулации, измислици и изпълняване на поръчки на кръга „Капитал“ и Иво Прокопиев.

    Вместо да се грижат за икономиката и финансите на държавата, двамата се надпреварват да създават активни мероприятия и да слугуват на интересите на задкулисието.
    Поредният парламентарен контрол не направи изключени и от трибуната на Народното събрание Петков отново съчини поредната легенда за „тежкото“ финансово състояние на Българската банка за развитие, което според него се дължало на огромни кредити, отпускани на няколко фирми.

    Коментиран от #90

  • 90 Макар

    6 18 Отговор

    До коментар #89 от "Възмутен":

    неколкократно да призна в последните седмици, че всички кредити в тази банка се обслужват редовно и няма неизпълнение, търговецът на пробиотици, понастоящем служебен министър на икономиката заяви, че ББР щяла да провизира с 250 милиона лева част от тези заеми, които са на обща стойност 545 милиона.

    На разбираем език това означава, че банката изкуствено ще отчете загуба от четвърт милиард лева и по този начин ще ощети данъкоплатците, само защото Петков и „калинките“, които назначи на ръководни позиции в тази институция, са решили, че парите по тези кредити никога няма да бъдат събрани.

    При положение обаче, че заемите са редовни и напълно обезпечени и досега няма каквото и да е неизпълнение по тях, оракулстването на Петков не само че е абсолютно незаконно, но на практика срива авторитета на банката, включително пред нейните собствени заемодатели, най-големият от които е Китайската банка за развитие.
  • 91 Констатация

    7 19 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Вместо да потърсят отговорност от Петков за поредната му далавера (след подаряването на 34 млн. евро на албанец, който се оказа, че щял да прави морално остарели електромобили и заделянето на 2.5 млрд. лева държавна парá под формата на необезпечени кредити), медиите от кръга „Капитал“ отново се надпреварват да тиражират инсинуациите на любимеца си.
  • 92 Всъщност

    6 22 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Коко":

    дали Петков изобщо е легитимен министър също е въпрос, на който отговор ще бъде получен в скоро време, защото се оказва, че същият има и канадско гражданство, което е несъвместимо по Конституция с министерстването му.

    Според запознати обаче, дори харвардският възпитаник да се е отказал с декларация от чуждото си гражданство преди да встъпи в длъжност пред май, то има технологично време от поне 6 месеца, за да бъде задвижена процедурата.

    Така че нищо чудно да се окаже, че докато се прави на моралист, самият Петков е сгазил закона, а с това е дискредитирал и президента Румен Радев.
  • 93 Години наред

    7 17 Отговор

    До коментар #6 от "Голям проблем":

    Прокопиев посочваше добрите и лошите политици в държавата и отстрелваше неудобните чрез целенасочени и злонамерени медийни кампании.
    Така постепенно Прокопиев започва да експлоатира политическата власт, като инсталира и свои министри в почти всички кабинети след правителството на Иван Костов, та до настоящия момент (самият бивш премиер Борисов призна в телевизионно интервю за посочените му от Прокопиев министри в кабинета).

    Дори сега за поне двама от служебните министри – Кирил Петков и Асен Василев също е факт, че са креатури на Прокопиев и получават задачите си от него.

    Разградският бизнесмен не е спирал с политическите си амбиции, като участва индиректно във формирането и дейността на всеки политически субект в десния сектор, от някогашното ДСБ, до „Да, България“ и „Демократична България“.

    Медиите на „Капитал“ спускат опорките за политическото говорене на своите креатури и лъскат до блясък и със завидно усърдие имиджа на политици като Радан Кънев, Христо Иванов и Ивайло Мирчев.
  • 94 Чудно

    5 16 Отговор

    До коментар #83 от "иван иванов":

    Чудно ми е как сравняваш несравними неща.Става въпрос за законност.Пък и чудя се КАКВО точно ХУБАВО разбра,че е направил.Пренасочи едни пари към...не се знае.Точно тази сутрин слушах един човек ,който обясняваше как се вари жаба--слага се в студена вода ,която постепенно се затопля.И така ни варят и нас.Зимата ще го разберем по-осезателно,но ти продължавай да си вярваш.
  • 95 ....

    9 13 Отговор

    До коментар #19 от "Сатъра на Хана":

    Мдаа, дрогирани, пияни мятащи бутилки и павета по органите на реда.Абе вие в ред ли сте, в нормалните държави ще ги пукнат от бой.

    Коментиран от #100

  • 96 pbdan

    19 5 Отговор
    Александър Батемберг, Фердинанд, внук му мадридския мошеник, фехтовача Жорж Ганчев (Георги Петрушев представен от БСП за президент) - тия какви гражданства са имали? Имаше и още един с френско гражданство представен от БСП за министър председател. Ами Станишев, Георги Димитров, Георги Пирински колко са българи?
  • 97 начо

    15 1 Отговор
    Пак са Ви засегнали с нещо.В затвора отдавна трябваше да бъдите Вие
  • 98 В разгара на

    6 12 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    политическата криза в България президентът Румен Радев е започнал сондажи за създаването на нова партия.

    Макар че за това отдавна се говори и сред екипа му не е имало единно мнение по въпроса, надделяла е тезата, че вече е дошъл моментът за президентска партия у нас.

    Мотивите за идеята - всички системни партии са се провалили и регистрират драматичен спад на своите поддръжници, т.нар. „партии на протеста“ не успяват да увлекат масово избиратели, а ИТН на Слави Трифонов е проиграла шансовете да се превърне в истинска политическа сила на промяната.

    За лице на президентската формация е обсъждан настоящият служебен министър на икономиката Кирил Петков.

    Харвардският възпитаник не случайно обяви, че ще остане в политиката, дори и след оставката на служебното правителство.

    Чрез Кирил Петков президентът категорично разкрива очевидната си връзка с Прокопиев и десните (Кирил Петков е бил в ръководството на ДБ).

    Коментиран от #99

  • 99 Запознат

    5 14 Отговор

    До коментар #98 от "В разгара на":

    „Президентът иска да къса от БСП за членска маса и в същото време взима лице от десницата, това няма как да се обясни на хората“, казват социалисти, които недоумяват от новата политическа хрумка, която ще е на гърба на столетницата.

    Освен това мнозинството анализатори са категорични, че Радев ще сбърка, защото президентският пост е надпартиен.

    Със собствен политически проект той ще дистанцира от себе си част от избирателите и няма да привлече нито от дясно, нито от ляво такава електорална маса, която да му осигури значимо политическо присъствие.

    Радев все още не разбира, че високият рейтинг, на който се радва сега, в голямата си част е институционален и че в момента, в който влезе на терена на партийните борби, ще стане един от онези, срещу които роптае в момента.
  • 100 ЯСНО!

    14 4 Отговор

    До коментар #95 от "....":

    Стига си повтарял някакви заучени клишета! В нормалните и цивилизовани държави никоя полиция не бие вече вързаните и обезвредени арестанти! По време на арест, ако нарушителя оказва съпротива, може да се използват повощни средства, но щом вече е в безпомощно състояние и с белезници, НИКОЙ не "спуква от бой арестувания. Ако не знаеш, дано поне сега ти стане ЯСНО!
  • 101 България над всичко!

    8 13 Отговор
    Има си закони и те трябва да се спазват, като не отговаря на закон, оставка!!!
    Не продава банички все пак?!
  • 102 Този ми

    12 5 Отговор
    прилича на заспал на масата пияница, който се събужда и още неразбрал за какво става въпрос, започва да кряка... Пиянска му работа.
  • 103 Всеки от соца във властта е по калъп

    5 3 Отговор
    До един що се е "изцепил" за нещо 30 години след, БКП/БСП е модел на отрицание и дребнавост. Единствено биологията може да постави край на онези 45 години. Е, това е неизбежно, само време да минава.
  • 104 Анализатор

    12 20 Отговор

    До коментар #6 от "Голям проблем":

    Харвардското колежанче е откровен ЛЪЖЕЦ.

    Попитан от репортери в Народното събрание по казуса с двойното му гражданство Кирил Петков обясни, че знаел, че за да стане министър, трябва да няма двойно гражданство.

    А освен българско, той имал и канадско, но се отказал от него, преди да бъде назначен в служебния кабинет. Това твърдение категорично НЕ ОТГОВАРЯ на истината.

    Според психолозите всеки човек е една матрица в поведението си. Тоест, лъжецът шикалкави във всякаква житейска ситуация.

    И възниква интересният въпрос - канадският гражданин, наречен министър на икономиката, като доказан лъжец, как оправя ресурсите на икономиката ни, ако не с лъжи, манипулации и далавери?

    Коментиран от #105

  • 105 Съмнения

    7 15 Отговор

    До коментар #104 от "Анализатор":

    за участие на министъра на икономиката Кирил Петков в служебния кабинет на Стефан Янев в схеми за укриване на данъци пораждат наличните данни в публичните регистри за свързаните с него фирми.

    Коментиран от #106

  • 106 Кирил Петков

    6 13 Отговор

    До коментар #105 от "Съмнения":

    е учредил дружества, които според публикуваните счетоводни отчети не генерират никакви приходи.
    Пример за такова дружество е „Скиноа“ ООД, учредено през 2014 г. От създаването си до момента дружеството има само счетоводни загуби и не прави никакви плащания към държавния бюджет.

    Някои от дружествата, които Кирил Петков управлява, тенденциозно нарушават Закона за счетоводството, като не публикуват годишни финансови отчети в Търговския регистър. Именно такъв е случаят с „Верита“ ООД, което системно не публикува финансовите си отчети, което допълнително поражда съмнение за укриване на извършени злоупотреби.

    Съмнителни са и обстоятелствата, при които на дружеството „Волаком“ АД, на което Кирил Петков е изпълнителен директор за периода от месец май 2012 г. до август 2013 г., е издаден сертификат за инвестиции клас Б. Сертификатът е издаден на „Волаком“ АД на 29 май 2013 г. от министъра на икономиката и предоставя на дружеството редица насърчителни мерки за извършване на инвестиции. В резултат на издадения сертификат Национална компания индустриални зони ЕАД (дружество към министерството на икономиката) е учредила в полза на „Волаком“ АД множество сервитути (право на строеж) върху недвижими имоти държавна собственост за изграждане на сгради в промишлена и бизнес зона.

    Коментиран от #107

  • 107 Министър

    8 14 Отговор

    До коментар #106 от "Кирил Петков":

    на икономиката по това време, който е издал сертификата на „Волаком“ АД, е Асен Василев, който сега е служебен министър на финансите.

    Публично известна е свързаността на Асен Василев и Кирил Петков. Двамата са възпитаници на един и същи университет, а по-късно са и съоснователи на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност.

    Петков и Василев (едноличен собственик на капитала на „СТВ Консълтинг“ ЕООД) са съдружници в „Скиноа“ ООД от самото учредяване на дружеството през 2014 г.

    През 2020 г. двамата публикуват свой план за действие в условията на Covid-пандемията.

    Всичко това показва свързаността на Асен Василев и Кирил Петков.

    Това поражда сериозни съмнения за обстоятелствата, при които на „Волаком“ АД е даден сертификат за инвеститор клас Б и как при наличието на явен конфликт на интереси е бил даден този сертификат.

    Коментиран от #108

  • 108 Всички

    10 15 Отговор

    До коментар #107 от "Министър":

    посочени факти говорят за извършване на редица финансови злоупотреби, укриване на данъци, нарушения на Закона за счетоводството и на Закона за ограничаване на разплащанията в брой.

    Добре би било продажбата на притежаваните от Кирил Петков дялове от „Верита ООД на многократно занижена цена в сравнение с активите на дружеството да бъде проверена от компетентните държавни институции като бъде използван независим оценител, който да извърши пазарна оценка на продадените дялове, за да бъде установено с колко е ощетена държавната хазна.

    Вестник „Труд“ потърси Кирил Петков за коментар, но до редакционното приключване на броя не получи отговор на изпратените въпроси - защо фирмата е продадена на тази цена и как е направена оценка на притежаваните от нея имоти.

    Всички посочени действия на служебния министър на икономиката Кирил Петков поставят разумните въпроси това ли са новите лица и това ли е новият морал в политиката?

    И един страничен въпрос - това ли е научил в Харвард?

    Коментиран от #119

  • 109 АБВ и Герб

    24 7 Отговор
    Долу ръцете от най достойния министър за последните 30 г. Кирил Петков, не смейте да го пипнете ще има Сопа.
  • 110 ТРОПЧО

    4 1 Отговор
    ХИ О ВА МАДЖО И ТИ КО СА ОБАЖДАШ ГЛЕДАИ ДА ПЕ ТЪ.СЯТ ПА ХЕБЕ НАКАЗАХЕЛПА ОТГОВО.ПОСТ ЧЕ КО
    КО СЕМЕИСТВА СХЕ ПОЧЕ.ПИЛИ И ТИ И МН. Д.УГУ П.ЕЗ П.ЕХОДА ДА НЕ ХЕ ЗПАИМИ И ХЕБЕ СЛИВЕНСКИ МИЛИЦИОПЕ. НА
    ЯГАИ СИ ПА.ЦАЛИТЕ И МЪЛЧИ.АБВ МВ. ПОВЕЧЕ ОТ 0001% НЕ МОЖЕХЕ МИНА П.И КВИТО И ИСКАШ ИЗБО.И
  • 111 Доган

    14 1 Отговор
    Благодаря ти Румене, но още си ми длъжник, и все още няма да трия материалите, които имам за теб. Дерзай още дерзай.

    Коментиран от #117

  • 112 Извод

    5 13 Отговор

    До коментар #6 от "Голям проблем":

    Не ни пречете да си Мразим и да си ОБИЧАМЕ Казано ни е ,че трябва да мразим ГЕРБ и ние си го мразим.Обичаме си новите управници и си чакаме имагинерното бъдеще. Ама вие пък искате да стане бързо--има постове да се разпределят,пари ...Ще си погладуваме,ще помезеруваме Нищо,че при ББ не живеехме зле,сега МОЖЕ ДА стане по-добре.Е..не се очертава да е скоро,но...Карай да върви!Не ни взимайте илюзиите.
  • 113 Абсолютно

    7 12 Отговор
    вярно! Тая прокопиева подлога, лъже като дърт циганин! Вреден за България!
  • 114 Аз съм Веска

    7 9 Отговор
    Нали не си съгласен държавата да финансира психотропни електрокари' КОИТО не приличат на НИЩО иновативно от новия век.
    Липсата на изрядност в CV може да е
    предпазен клапан.
  • 115 крадливи са

    13 4 Отговор
    Комунистическите тролове да си видят политиците и да не се чудят защо народа ги причислява към ГЕРБ и ДПС. Още ще се срива партията им.
    Кой в момента атакува служебното правителство : ГЕРБ, ДПС, ИТН и БСП - за изриване сте всички , заедно с новата патерица на задкулисието - Чалгарина.
    Настъпиха им интересите на фирмите , точещи държавния бюджет и започнаха да пищят.
  • 116 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    3 6 Отговор
    отменете двойното гражданство!!!
  • 117 Не съм фен

    8 14 Отговор

    До коментар #111 от "Доган":

    на Румен Петков, но днес той не управлява държавата, нали така?

    Облъчените от чара новия Джон Траволта в служебното ни министерство нека осъзнаят, че този - ако не съвсем некадърник, то със сигурност любител на финансови далавери - е запретнал ръкави да бърка с нечисти ръце, където реши в държавната хазна.

    Последната му изцепка, най-вероятно под диктата на прокопиевото задкулисие и Козяк, е империтива към парламента - сега и веднага - да актуализира бюджета.

    Първо, като представител на изпълнителната власт, той няма прерогатива нарежда на парламента.

    Второ, служебното правителство има единствена задача да осигури успешни избори, а не да се бърка в политическите решения на народните избраници.

    Трето, куп изпечени финансисти твърдят, че бюджетът е достатъчен за държавните функции до Нова година, което означава, че следващото легитимно избрано правителство ще може на спокойствие да осмисли необходимостта и да актуализира бюджета, носейки при това политическа отговорност за решенията си.

    Тази припряност на Кирил Петков и компания определено води към съмнения, че държавата се готви за ново затваряне.

    Другият мотив е, че разпасалата се симбиоза между икономист и финансист в служебното правителство щурмува до последно присвояване и преразпределяне на всякакви останали държавни ресурси , в изпълнение волята на прокопиевото задкулисие и задграничните ни партньори.
  • 118 JEFF

    11 7 Отговор
    И на него му пречи най-добрият министър. Защо ? Явно има объркани сметки.
  • 119 Да уточним,

    9 15 Отговор

    До коментар #108 от "Всички":

    че Киро канадеца не е възпитаник на Хравардския университет, а само курсист в някакъв бизнес колеж в Харвард.

    Този индивид ЛЪЖЕ абсолютно всички и за всичко.

    Но не е луд, който изяжда зелника....

    Българино, пак ли налапа въдецита на поредното нефелаво и лъжливо юпи?

    Коментиран от #123

  • 120 карамфила

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "Сатъра на Хана":

    xaxaxaxaxaxaxax,ти нямаш нищо общо с понятието свободен човек,
  • 121 Левски Карлово

    16 2 Отговор
    Руменчо,ти си политически труп,аре бегай!!!
  • 122 Павел пенев

    25 4 Отговор
    Румен,защо подхваща отново атаката против Кирил Петков,която започна от ДПС и ИТН. Сега той също се присъединява към тях. Почти всички депутати от ДПС са с двойно българско и турско гражданство, а Карадайъ наскоро обяви че негова родина е Турция макар че е роден в с.Борино където няма нито един турчин. Комарджията Симеончо също имаше двойно гражданство когато стана Премиер. До него Доган също има турско гражданство. Защо сега наливаш вода в турската мелница на ДПС-това е въпроса?
  • 123 праз голям

    10 2 Отговор

    До коментар #119 от "Да уточним,":

    Дори и така да , в ГЕРБ също имахте някакви харвардски курсисти. Не си спомняме някой да е искал да ги линчува за това.
  • 124 Навалний

    16 2 Отговор
    Пикльото се е стопил от завист до 0.12%!
  • 125 БАЧУ

    10 1 Отговор
    Пиклююю.
  • 126 анализ

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "мнение":

    Извинявай,
    но ако това, което си написъл не е шега, то ти си трогателно наивен! Да не кажа направо откровено глуп.ав.
    М. Манолова и Х. Иванов били водещите политици (това са политически измекяри - много лесно може да се проследи назад в годините) - ти от оня ден ли следиш политическия живот в страната... ще разплачеш аудиторията от умиление..

    Коментиран от #128

  • 127 ИСТИНАТА

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Всички леви и десни креатури на БКП
    пищят срещу ИТН, че разрушавали парламентаризма и работели
    за Президентска република!
    Това е елементарна лъжа!
    Защото навсякъде има парламенти!
    Дори и в монархиите, и в диктатурите!
    И във Великобритания,и в САЩ, и в Русия!
    Дори и в Северна Корея/КНДР/!

    Вярно е, че ИТН рушат парламентаризма, но този, в сегашният му вид!
    Парламентаризмът на партиите-креатури на БКП!
    Парламентаризмът на подмяната на промяната!
    Парламентаризмът в България на дъното на ЕС!
    Парламентаризмът на българите,
    с руска енергийна примка на шията!

    Смело напред, Слави!
    КУРАЖ!
    Нормалните българи са с теб!

    Заедно да разрушим парламентаризмът, в който Мая Манолова тайно съветва ИТН
    да се обещае нещо,
    а после да излъже и да не го изпълни!
  • 128 ГРЕШИШ

    7 4 Отговор

    До коментар #126 от "анализ":

    Мая Манолова не са политически измекяри!
    Не са продукт на ляво-десните креатури на БКП!

    Коментиран от #131

  • 129 Шадраван бей,всяко нещо по ред....

    7 4 Отговор
    Първо Тиквун бей Таралеж,после Гешеф бей диван чапраз,после Домуз ага,Пеевски ханъм и още хиляда все отбрани слуги на Доган паша и свитата му....На последно място е Кирчо,първо другите онбашии....
  • 130 сноу

    13 4 Отговор
    Виж какво Румба,според мен по-големия проблем е ,че много като тебе които са с единично гражданство, работят срещу собственното си гражданство т.е. са си чисти предатели, а едни други дето по ваше време получиха двойно гражданство без да знаят и дума български..
  • 131 анализ

    6 2 Отговор

    До коментар #128 от "ГРЕШИШ":

    Правя съвсем добронамерена препоръка:
    Опитайте да излезете от политическите мантри, манипулативни внушения и откровени лъжи.
    Съберете лично информация от различни източнии, направете обективен анализ и ще стигнете до логичните заключение.
    Ще се убедите сам/а, че тези субекти не заслужават вашата подкрепа и доверие
  • 132 АбВ, ИТН се превърнаха.. В партии

    9 3 Отговор
    На статуквото
  • 133 БАЦЕ БАЦИЛА

    15 2 Отговор
    Румба,откога пикаете в една мивка с Буци бе?
  • 134 БГ гражданин

    6 15 Отговор

    До коментар #87 от "Lelja ti":

    На консуматорите на прокисналата манджа за шадравана искам да обърна внимание, че занимавайки се с незначителни факти за конкретен човек, подминават категорично гредата в очите на харвардския си любимец.

    Но ако Румен Петков в момента е само един гражданин с укоримо поведение в правото си да изисква спазването на законите, канадският гражданин, наречен министър на икономиката в служебно качество безпрецедентно погазва държавата и нейните закони, което засяга всички - включително и неговите подръжници.
  • 135 възпитаник

    14 11 Отговор
    Човека свърши много работа за малко време а такива като теб никаква работа за много време върви си в Плевен на шадравана

    Коментиран от #143

  • 136 Губернатора

    6 1 Отговор
    Не се хаби. В Колониите може всичко, повтарям ВСИЧКО!!!
  • 137 UYU EU

    12 10 Отговор
    Казах ви какъв хитрец е Кирацата с харвардския смокинов лист
  • 138 хаха

    6 12 Отговор
    Глупави ДЕБИЛИ са налазили форума, или това е една малка пратена шайка лумпени, пишещи масово за да подкрепят Министър, който трябва да е в затвора и да прави това, което прави всяка жена заобиколена от група мъже.

    Коментиран от #140

  • 139 мунчо

    8 7 Отговор
    ФАКТИИ .. ДО КОГА ЩЕ ПОКАЗВАТЕ ТИЯ СТАРИ МОЦУНИ ОЯЛИ СЕ ВЪВ ВЛАСТТА. И ДАВАТ САМО АКЪЛ.
  • 140 хехе

    11 3 Отговор

    До коментар #138 от "хаха":

    Само ЕДИН е. Пише, не спира.
    Ама, можем да го разберем - бръкнали са му в ББР-то.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 КИКО

    9 3 Отговор
    Румба , вървете в Русе с Емел Етем в хотел Рига пак да заседавате , както преди !!!
  • 143 Димчев

    16 8 Отговор

    До коментар #135 от "възпитаник":

    Понеже явно съм ги пропуснал, би ли ми изредил обществено полезните мероприятия на канадския гражданин в качеството си на незаконен министър на икономиката?
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 име

    6 8 Отговор
    агент на цру е този канадец.
  • 146 Читател

    6 6 Отговор
    Руменчо, скрий се някъде !!!!
  • 147 Volw

    10 4 Отговор
    Каква грозна изцепка на Шадравана и отговор с 10 000 светли лъча-позитивни вота-за М-р Кирил Петков!Ало Румба,дай плътно У лево и не търси под вола теле.
  • 148 НОВО

    11 3 Отговор
    Могъщо лоби се очертава за този министър. От лайковете е видно, че много народ очаква от него благини. Да не забравяме вярната дружина от Корал и фирми и фирмички, на които той раздаде НЕОБЕЗПЕЧЕНИ кредите н размер на 200 млн. наши пари.А Може би са "ОБЕЗПЕЧЕНИ".Иска абсолютна свобода с финансите на държавата, такава свобода, която и баща му няма да му даде.Да върви в Канада, родината на жена му, там може би очаква да я получи.Не се учудвайте, ако скоро чуете агитки по улиците на София висящи " Киро министър-председател!" Не сме мазохисти, за да гледаме отново стари изхабени ленти.

    Коментиран от #195

  • 149 Да наречеш

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "Голям проблем":

    "голяма работа" нарушаването на Конституцията и незаконното допускане на чужд гражданин до държавните тайни е висша форма на дебилизъм.
  • 150 Иван

    9 2 Отговор
    Много злоба. Много завист от неуспял политик
  • 151 Анонимен

    2 5 Отговор
    Колко пъти, 3 ни крадат от залъка на народа. И юристи са го казвали. Колкото повече се сменят правителства, толкова повече зле за народа. Честните граждани да му мислят. Всеки те гледа в ръце и ти иска. Пибъркахте народа. Колко ли окраде през тия месеци кирето паспорта и ще побегне за канада. Мяса ми на рашков. Бкп обучени в подмазване, отдолу яко крадене чрез общини и къде ли не. Защо си мълчите. Защото всички сте навързани в краденето. Я аз съм открал нещо дребно и ще ме осъдите. Но за вас комунистите закони не важат. Малко съвест имайте бре комунисти стари и млади. Децата ви по улици по цял де, не искали земя, а що я купувате, за да я продавате х 3,или х 10 пъти над купеното, 4000 за 40 хиляди. Много сте зли, с зли езици големи. Събирате се и ни нападате, кога ви кажем, къде и какво правите нередно. Бг се краде. Бг щ е продълби да се краде. Крадат техните си бкп дс доносници и хора с връзки, а пари, кои имат.. Купуват апартаменти на отнети от нотариус и съдия изпълнители.. И с ниски цени, а с останалите пари си купиха икономическа полиция, вкара си зетя в мвр, а ап в центъра на моя риден край, а те от деар бекир ивг. Лично казано от виенен пебсия бизнесмен. Нищо против тях, но всеки гледа връзки, а те са ори мохамедани, и деца 2 военен женвни за тях, а тий християн. Как ще бъде бг като или дистигнем стандарт ЕС. Никога бай ганю. Той ако не краде сън не го хваща, но техните si, no ne i az, но и чуждоте не искам, но и моето не давам, не искам кражби, но к
  • 152 Зайко Байко многознайко

    9 3 Отговор
    Ти ли ще даваш съвети бре ? Подлогата на Маджо помниш ли? МВР-Маджо Вика Румен, помниш ли г#идо мръ$на. Сйрий се и нали съм добър и энам , че храниш семейство , ще те уредя на работа, не къде да е а в Лас Вегас,търсят такъв като теб, хем да е пиян , хем да пикае във фонтаните! Кметството на Лас Вегас е решило да се бори с лошите практики там! Проучил съм паэара, ти ще си идеалния кандидад!
  • 153 99999

    4 4 Отговор
    Да му мислят болните хора без коли и пари. Автобусите бизнеси реват, че ще фалурат, реве болния, че не може да се оредвижи от град А до град Б до болницата. И кирчо, ясен от хасково и сие, хората ба рунен радев много замислени не за народа а за техните джобове
  • 154 UYU EU

    4 3 Отговор
    Да , иска и неограничена свобода на действие момчето , да са разгърне.Чорапите си нямат хал хабер от икономика и пак са си намерили наемник
  • 155 Анонимен

    3 2 Отговор
    Хората им е вече все едно, кой ще ги уоравлява. Важно е да се краде, но по-малко, защото е Бедна България. Хората падат и умират по улиците. Или това ви е цекта, да остане Бг с население 4 млн. Коли карат за милиони. Не визирам честните. Има ги. Може да са на едната ми ръка, но ги има. Виж кви радев е назначил. Петък при журналуста, епизод 2..с рашков. При Диков. Който краде, той ще яде. Крадци да съдят крадци. Обвързани са всички, отдолу нагоре и ако нямаш гръб загиваш в Бг. Добре че граници отворени. Теглят кредити. Работят навън и си ги погасяват в бг, именно от вън се издържа Бг, а тук мама мия
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Коментар

    8 2 Отговор
    Румен Петков е част от статуквото! Също както са герб, бсп и дпс! Тия като него нямат право на гък дори! Абсолютен пример за п0дчовек, лобиращ за определени интереси!!!
    ОСТАВЕТЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МИРА (ИЛИ ПОНЕ ОНЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА НАРОДА)!!!
  • 158 Пацак

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "Членове":

    Но защо чак сега? Защо във време на анархия и политическите безумици ? Нима г-н Румен Петков не е знаел? Ако е знаел, Защо не е предупредил президента? И наистина, ако е знаел, кой в случая е "предателя-шпионин" и подмолно играещия политическа игра.
    Абе... в тази... неговата партия има много добри счетоводители.
  • 159 Анонимен

    1 1 Отговор
    Бкп... Сдс, бдсв, абв, герб, дпс.. Забравете. Ори тях закони няма. Има при дребните руби и сега се ловят в мътни води. Тарикати са комунистите и вземат ли властта, крадоха със сдс, бдсв, герб и ибратно ни казват, ускане си бсп комунузма, социализАна. А безпартиите от 1944 до днес, да ходим боси и голи. Малко милост към обикновен човек имайте. С тия милиони ще сте заровени в 2 на 2
  • 160 122

    2 1 Отговор
    Бкп... Сдс, бдсв, абв, герб, дпс.. Забравете. Ори тях закони няма. Има при дребните руби и сега се ловят в мътни води. Тарикати са комунистите и вземат ли властта, крадоха със сдс, бдсв, герб и ибратно ни казват, ускане си бсп комунузма, социализАна. А безпартиите от 1944 до днес, да ходим боси и голи. Малко милост към обикновен човек имайте. С тия милиони ще сте заровени в 2 на 2
  • 161 Пурко

    8 4 Отговор
    Пиклив Палячо! Народа харесва Кирил и има защо! А теб всички те мразят и ненавиждат, така че се скрий обратно в дупката от която изпълзяваш от време на време!
  • 162 Пацак

    1 2 Отговор

    До коментар #75 от "Ха хо":

    Бате... Не виждате ли , че са с една и съща фамилия. Т'ва значи, че са от един род и потекло и.. нещо бая имат да делят по роднински. За т'ва са се изпокарали и се топят един други, а ние "стадото" да им гледаме сеира. През т'ва време БГ си потъва балабар със "стадото". Наздраве!
  • 163 Ъбевейка

    4 3 Отговор
    ПУдкрепям,с две ръце!Някакво там канадско леке,с образование било,с обноски.Ще ни разбутва фаунката тук ,изрядна.Гейтак!Какъв мъж е щом не е препикал поне един фонтан в живота си!Това,например,не е изобщо проява на някаква углавност,според НК,а само христоматиен пример за мъжество и класа.Тъй я!
  • 164 разума

    4 2 Отговор
    Когато потърсят наказателна отговорност от г-н Миков от БСП като министър на МВР който дойде след теб за глупостите които направи в министерството ии за твоите срещи с братя Галеви тогава ще потърсят отговорност и на Кирил Петков.
  • 165 Вера

    7 3 Отговор
    Айде скрий се и ти бе, на всяка манджа мерудия! Пфууу леке такова! Изпълняваш и ти поръчки за очерняне на човека, значи е свестен! Да ви …. Ма… Та на всички дърти крадци!
  • 166 дядото

    2 4 Отговор
    браво.на к.петков-наказателна отговорност.а нещо си траеш за видеото с полицейското насилие. там има много финансови интереси,ахтук-бити някакви хора.браво.всички сте такива
  • 167 Алтъпамаков

    2 3 Отговор
    Kaкво нещо е злобата и това да се примириш, че си отдавна на бунището и никой не иска да чуе за теб. Като му развалиха далаверата с "златната локва на границата" реши да излезе от нафталина и намери поле чак в Бургас при Винкела. Така ще си умреш, мръснико. Отхвърлен омразен, напикан до някой фонтан!
  • 168 Али Баба

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Тоя Шадраван бабаит пак се из.....пика!! Ха ха ха ха!!
  • 169 Синапа

    3 3 Отговор
    Този ,като бивш министър на вътрешните работи,трябва да бъде разследван веднага и потопен за изтрезняване във фонтана в Плевен!Ненадминати крадци са тези български политици!
  • 170 Беновска пита

    5 3 Отговор

    До коментар #50 от "мдааа":

    А бе Шадраван тарикат!! Ти провери ли гражданството на " юпитата " на мадридския комарджия Сакса ,Малкия Мук,Милен Велчев и ортаците им?? И легитимни ли са подписите им??

    Коментиран от #171

  • 171 Питащ дедо

    4 0 Отговор

    До коментар #170 от "Беновска пита":

    А на " постната пица" Симеон Дянков???
  • 172 ПреЦедент

    7 5 Отговор
    Служебно правителство изцяло се провали! Те освен невижданата политическа чистка, която извършиха с друго няма какво да бъдат запомнени! Методите им на работа бяха манипулиране на факти, фалшивите новини, откровени лъжи и демагогии! Прилагане на репресивни мерки от МВР срещу членовете на ПП ГЕРБ за изборите, което е абсолютно недопустимо за демократична държава! За три месеца инфлацията вече е между 20 и 30% , всички цени скочиха нагоре , на горивата , на тока , на стоките от първа необходимост, всичко е със скок нагоре. Драстично нарастване и на броя новозаразени с КОВИД-19 през последните дни има вече областти в жълтата зона, а имунизацията е далеч от необходимия за страната процент и нищо не съградиха дори напротив орязани бюджети на общини , смяна шефове на болници без повод и умишленото им водене към фалити, безработицата нараства все повече, а мерки за овладяването и няма , поне адекватни няма! За миграционият натиск , вече имаме не просто натиск, а свободно преминаване на мигранти през страната, които започнаха да се забелязват на групи в някои градове, местата за бежанци са препълнени, информация няма , мерки закъснели! Та лъжата , манипулирането на факти и популистките приказки са етикета на това служебно правителство! Изгуби се ценно време за тотална подмяна на системата , а не направиха нищо за да се овладеят проблемите, които както гледам скоро няма кой да ги решава, а се натрупват и натрупват и стават още по големи и по остри! Хаоса постепенн
  • 173 Беновска пита

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "разсмя ме":

    А как беше допуснат мадридския комарджия,наричащ се "цар" да се закълне в Републиканска Конституция,без да е абдикирал и да стане Министър председател?? Я отговори бе Шадраван бабаит!!
  • 174 Али Баба

    6 4 Отговор
    Тоя Шадраван бабаит пак се из.....пика!! Ха ха ха ха!!
  • 175 Иво Христов

    5 7 Отговор
    Добре че се появи са такива като Кирил да поразровят кочината, която направиха такива като шадравано пикаещият мутрак. Нагли боклуци се натискат за власт за да спасят кожата. Кога ли и него ще почнат да разследват?
  • 176 abc

    4 3 Отговор
    И тая мръсна гад- стара номенклатура е за съд, а не Кирил Петков. Тоя и той доста са го черпили май
  • 177 Министъра работи грамотно, за, това

    7 3 Отговор
    Има подръжка от обикновените хора, никой не чака, нещо от него, върши си работата като министър!! За това е тази Масирана кампания за Очерняне!! Под вола теле се търси!! Целенасочено!!!
  • 178 я пак

    2 1 Отговор
    Всички гласували за съдебен имунитет са го направили с ясното съзнание,че ще вършат престъпления срещу Народа.
  • 179 Теглото Акрам, да се възобнови! Р Петков

    6 1 Отговор
    Беше затънал до шия, но някой го Извади!! Сещаме се кой!! Ако се Гледа отново РПетков е, вътре с двата крака!!
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 ХАН КРУМ

    8 2 Отговор
    ПЕТКОВ ,УДАРИ 2 ПО 100 ,ЧЕ СИ СЕ РАЗСЪХНАЛ.ЩЕ ТИ ПАДНАТ ОБРЪЧИТЕ И СПРИ ДАДАВАШ СЪВЕТИ ,КОИТО НИКОЙ НЕ ТИ Е ИСКАЛ.
  • 185 Дедо

    7 1 Отговор
    Не беше ли Румен Петков, който се беше срещал с братя Галеви? По- добре е да ходи да уринира в шадравана, отколкото да цвили от коневръза.
  • 186 КРОКОДИЛА

    4 1 Отговор
    ВЪВ НЕСИГУРНА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ - КАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТАЗИ МУТРА .........................
  • 187 кукуруку

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Помнеща":

    Помним всички, особено съгражданите на това лице( не се толерира да използвам други части на тялото),точната дума е срам, срам и позор!
  • 188 Борко

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Борис":

    Легай си. Румбата да те припикае за готин сън!
  • 189 Кумицата БиБа

    2 0 Отговор
    Защо Румбата не взима отношение по въпроса, че неговия читак в Конституционния съд Красимир Влахов бичи частно тайни конституционни консултации под масата?! А НАП знае ли за солидните доходи от тия консултации?!
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Еее

    0 0 Отговор
    Бюрото за защита на свидетели когато беше към МП свидетели срещу организираната престъпност нямаше.Сега Шандравана иска да върне старото положение,едноличния режим на Рашкото обслужващ негови хора да върне беззаконието.Виж др.Петков ,ако не си разбрал,ама много добре си разбрал,какви дела води Спец прокуратурата срещу мафията,дето в БГ я " няма"!Зора ви е хем да няма свидетели,хем да няма кой да охранява Гешев,защото той няма да се довери на изпълнителната власт защото води разследвания за корупция и
  • 192 шофер

    0 0 Отговор
    Ти си за раследване ама и б0клуци мръсни ,намери се един да им вади кирливите ризи и ревнаха дъртите кuрви.
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Абсолютно

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ти си":

    по прЕорететите ще я познаеш.
  • 195 ИВА

    2 1 Отговор

    До коментар #148 от "НОВО":

    Не тъжете, оставете човека на мира.Подал е молба за отказ от канадско гражданство по-късно, защото не е бил сигурен че ще бъде назначен за министър. Все пак е работил в чужбина и е разбрал , че там изискванията за такива длъжности са по-високи.В случай, че не го преназначат в новото Правителство - не плачете. В Родината ни има достойни и образовани мъже с българско гражданство, които биха могли максимално да подобрят дейността на МИкономиката. Мога да посоча доста, но особено ми харесва биографията на г-н Пламен Данаилов от ИТН, както и....
  • 196 Електра

    2 0 Отговор
    ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ Е ПРАВ САМО ЗА МИНИСТЪРА И РИСТЮ, НО ОТ ИМПЕКСА И КАУНА ПО ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ НЯМА...
  • 197 До 6

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Голям проблем":

    Много си прост.Киро далаверата разбутал схемите?Ти що не провериш какви схеми е създал с другия фалитажия и източване на фирми.А какво направи с ББР?Назначи уволнен за некадърност от друга банка за изпълнителен директор,но негов човек!И още,още колко други...
  • 198 Долу БКП

    1 0 Отговор
    Петков и Първанов от коя масонска ложа бяха масони?! Не им мина "д-р" "консуло" и сега са бесни! А и нещата се насочват и към другия им съ-зидар от Конституционния съд - Красимр Влахов! Все плеее'ски масони!
  • 199 дидо

    1 0 Отговор
    Ти след като се испика в шадравана стана много компетентен
  • 200 лаборант

    1 0 Отговор
    Да си спомним и че Христо Иванов избра Иван Гешев с безумната си съдебна реформа като коалиционен партньор и министър на Боко тиквата. С разделянето на ВСС на съдийска и прокурорска колегия гарантира липсата на алтернативни кандидати при избора на главен прокурор.

    Коментиран от #201

  • 201 mnbvc

    1 0 Отговор

    До коментар #200 от "лаборант":

    Румен Шадравана пак се изаака ех пиклъо кой ли те слуша.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове