Last news in Fakti

19 Август, 2021 18:34 3 540 51

Хаджигенов: В НСО са изтрили записите, това е престъпление

  • николай хаджигенов-
  • полицейско насилие-
  • нсо

Той направи коментар за кадрите с полицейско насилие

Хаджигенов: В НСО са изтрили записите, това е престъпление - 1
Снимка: БГНЕС

„В НСО, по неофициални данни към момента, няма докладна, няма нищо, изтрили са записите, което е отделен вид престъпление. Това най-вероятно е направено съвсем нарочно”. Това каза Николай Хаджигенов за записите с полицейско насилие под колоните на Министерския съвет.

„Аз подозирам силно, че някой в НСО ги съхранява тези записи. Защото така би било правилно. В крайна сметка, дежурният, който е бил на работа вечерта, е наблюдавал пряко извършване на престъпление”, смята той.

Хаджигенов обясни, че е пуснал молба с изрично искане да се спре изтриването на записите още на третия ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не...

    23 65 Отговор
    Престъпленше е ,че не си в затвора,продажник!

    Коментиран от #16

  • 2 El boko

    67 11 Отговор
    Те и записите с Мата Хари също са изтрили?! :(

    Коментиран от #3

  • 3 Мата Хари

    37 6 Отговор

    До коментар #2 от "El boko":

    Ей, начи много ви се гледа садо-мазо извращения! хихи
  • 4 да попитам

    35 9 Отговор
    НСО, на кого са подчинени?

    Коментиран от #5, #12, #17

  • 5 Мата Хари

    38 8 Отговор

    До коментар #4 от "да попитам":

    На Доган !
  • 6 Ender

    24 34 Отговор
    Хаджинекъв пищи непрекъснато на умрело с надеждата да вдигне рейтинга, но няма шанс тази смешна партия пак да влезе в парламента!

    Коментиран от #14

  • 7 гадно

    18 20 Отговор
    Тоя вече изпада в истерия. НСО е подчинено на Президента и като нищо със записите е запознат и той така, че накъде бие Хаджигенов иска да каже, че пази тиквата ли???

    Коментиран от #25

  • 8 5537

    25 23 Отговор
    Абе смотльо то и да целиш с яйца герба е престъпление ама ти нещо се ослушваш.Ти си един малък вреден подбудител....даже топки нямаш пък за друго да не говорим ...Страхливец подбуждаш децата...да ти свършат мръсната работа.
  • 9 Даката

    14 17 Отговор
    Жалко,няма да можем да гледаме адвокат квичащ като пуйка и замерящ с прашка.
  • 10 Хаджи

    13 16 Отговор
    Не се тревожи, запис с теб има много, яйца, прашки, колове, бомбички и мн други. Ще дойде и твоя ред.
  • 11 Хаджиментов

    16 13 Отговор
    А къде са записите на които Хаджиментов носи кори с яйца, кашони с домати, на които демонстранти васят павета и ги хвърлят към полицаите?
    Или това е предмет на разследване от друга комисия?!?!?!
  • 12 На Радко

    1 12 Отговор

    До коментар #4 от "да попитам":

    Пиратко 😄
  • 13 Някой

    17 9 Отговор
    Щe пoтърcи ли кoмиcиятa нa aдвoкaтa oт мутритe, кoйтo бe ocнoвeн oргaнизaтoр нa прoтecтитe, нa нaпaдeниятa нaд пoлицaитe c кaмъни, кoктeйли „Мoлoтoв“, шишeтa c уринa, мeтaлни прътoвe, умрялa рибa, яйцa, дoмaти, пирoтeхникa и дoри взривни вeщecтвa, инфoрмaция oт прoкурaтурaтa дoкъдe e cтигнaлo рaзcлeдвaнeтo зa пoбoя пoд кoлoнитe нa Миниcтeрcки cъвeт ?
  • 14 Неграмотно адвокатче,

    11 11 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    Закона изисква записите да се изтриват до 30 дни след датата на заснемането им.
  • 15 Антипротест

    15 9 Отговор
    Но записите,направени от операторите на телевизиите не са изтрити и са с много добро качество.На тях ясно се виждат престъпленията на този фалшив адвокат,как подстрекава към метеж "мирно" протестиращите,как обстрелва с прашка с боя културните ни паметници
    и Герба на България.

    Той бe ocнoвeн oргaнизaтoр нa прoтecтитe, нa нaпaдeниятa нaд пoлицaитe c кaмъни, кoктeйли „Мoлoтoв“, шишeтa c уринa, мeтaлни прътoвe, умрялa рибa, яйцa, дoмaти, пирoтeхникa и дoри взривни вeщecтвa, инфoрмaция oт прoкурaтурaтa дoкъдe e cтигнaлo рaзcлeдвaнeтo зa пoбoя пoд кoлoнитe нa Миниcтeрcки cъвeт ?

    Коментиран от #23

  • 16 Дааа......

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Не...":

    Стягай се ти за пандиза герберче . Явно нещо си доста притеснено .
  • 17 Пунта Мара

    14 8 Отговор

    До коментар #4 от "да попитам":

    НСО са подчинени на Тиквата.

    Коментиран от #22

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 6 Отговор
    полицай и полицайка психопати садисти чудовища
  • 19 ББ ГС

    14 7 Отговор
    Тоя Гешев го направи смешен днес .Ако не дай си боже ми трябва адвокат като него ,ще се защитатам сам .
  • 20 На този

    17 5 Отговор
    хиляда пъти му обясниха от НСО, че записите са изискани от СДВР и са предадени на 16-ти юли 2020 година. Какво рови не мога да разбера, но по-важното е, КОЙ му е казал, че има още записи.
  • 21 dron

    12 6 Отговор
    Тролът на герп работи извънредно!Значи нещата за най-крадливата
    и антибългарска ОПГ герп-дпс са на зле. На предстоящите избори
    ще паднете под 15% и някои тиквопреклонници ще трябва да връщат.
    Тролчетата само ще ... супата.

    Коментиран от #43

  • 22 Сър Пичук

    10 10 Отговор

    До коментар #17 от "Пунта Мара":

    На резидента, драги, на резидента...
  • 23 Хаджиментов

    12 10 Отговор

    До коментар #15 от "Антипротест":

    Той призова и за всенародно въстание, а сега се прави на луд и пита защо са подслушвали протестиращи по член свързан със сваляне на властта.
    Ами защото ти така агитираше и организираше, бе лъжец!
  • 24 Гого

    12 9 Отговор
    Към 10 и 20.
    Напълно подкрепям. Добавям - Хаджигенов напира, защото знае под какъв член от НК му е заведено ДП...после ще го стържат до кокал. Страх го тресе. И още- взетите от Бажк.в пари за " въстанието" не се оправдаха. Черепът не прощава на голтаци ...
  • 25 чети бе

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "гадно":

    Според приетия през 2015 г. специализиран закон за службата отговорността е на изпълнителната власт и че реалната власт на държавния глава е била отнета с приемането на този закон. Припомни, че по закон специализирана комисия в Народното събрание осъществява контрола върху службата.

    Коя партия управляваше в Народното събрание ?

    Коментиран от #40

  • 26 dron

    12 4 Отговор
    Ако някой го е страх /и е видно/ това е тиквопретъпника.А щом плюете
    така първосигнално Хаджигенов ,значи ви е страх. Ама не бойте се деца, барни ръбъла ще ви защити. Тоз път прошка няма да има!

    Коментиран от #47

  • 27 сороснята

    5 7 Отговор
    ще ядете какаляшката . Колкото и да се напиняте , ще ходите в канавката.
  • 28 оня с коня

    9 11 Отговор
    НСО са на ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ на Радев и той носи съответно ПРЯКА ОТГОВОРНОСТ за действията им.Обвинявайки НСО в Престъпление,адвокатът Хаджигенов всъщност обвинява ПРЕЗИДЕНТА в Престъпление.От тук нататък следва ГЕШЕВ да се самосезира и да установи КАКВО Е КОНКРЕТНОТО УЧАСТИЕ на Радев в Престъплението и следва ли да му се поиска Имунитета в НС за да бъде изправен пред Съда.

    Коментиран от #29

  • 29 конски

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    Cпoрeд приeтия прeз 2015 г. cпeциaлизирaн зaкoн зa cлужбaтa oтгoвoрнocттa e нa изпълнитeлнaтa влacт и чe рeaлнaтa влacт нa държaвния глaвa e билa oтнeтa c приeмaнeтo нa тoзи зaкoн. Припoмни, чe пo зaкoн cпeциaлизирaнa кoмиcия в Нaрoднoтo cъбрaниe ocъщecтвявa кoнтрoлa върху cлужбaтa.

    Кoя пaртия упрaвлявaшe в Нaрoднoтo cъбрaниe ?

    Коментиран от #33

  • 30 dron

    11 2 Отговор
    На герберята обяснявам : тиквата ви така промени закона за нсо,че президентът може само да подписва назначенията,но няма НИКАКВА
    реална власт за въздействие в/у нсо. Така,че и там са само герберастки подлоги и то се видя на Росенец.Така ,че подобни писания може да вървят в пик ,но в този сайт четат по-друга категория хора.
  • 31 Политолог

    7 9 Отговор
    Хаджигенов, по-голямо престъпление е плащането на протестиращи. И децата знаят от къде идваха парите: Дубай, Белград и Иво Прокопиев. Аз бих подвел отровното трио за разследване защото вие бяхте подбудители на протестите и те упражняваха насилие над полицайте и нарушаваха обществения ред, рушаха държавна собственост

    Коментиран от #42

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 оня с коня

    3 8 Отговор

    До коментар #29 от "конски":

    Ето какво пише в Закона за НСО - чл.7:"Президентът на Републиката осъществява Общ контролвърху Дейността на НСО,като:Назначава и Освобождава Началника на Службата след съгласуване с Мин. Съвет и Зам. Началниците по предложение на Началника на Службата."Което разтълкувано значи че Президентът назначава Началника на НСО,като му дава Правото да си избере Зам.Началници.Колкото до Специализирания закон от 2015г,той касае Определянето на Лицата които да се охраняват от НСО,като това става от Комисия в която влизат Шефа на НСО,МВР и ДАНС.И запомни:Не се опитвай да продаваш на Краставичар краставици - ще ти е от полза в Живота!
  • 34 sbs no КОМУНИСТ

    4 1 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА КАТО ИНСТИТУЦИЯ -В ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ -ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА СВОИТЕ -НА СВОИТЕ СЛУЖИТЕЛИ -ПОВРЕМЕ НА ИШЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИЯТ СИ ДЪЛГ ----ИМА ЗАПИСИ НА ХАДЖИГЕЙЧОВЦИ -РАЗНИ РИСТЮФЦИ -И ВСЯКАКВА ИЗМЕТ ---ПОСЕГАТЕЛСТВО НА ПАГОНА ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА -----ДО ВСИЧКИ НЕ СЪГЛАСНИ ------Щ.-Щ..Д-----И ЗА ДЕСЕРТ --- Я.М.Х. ------НА МЕН И ПОЛИЦАИТЕ ----И ОТНОВО -Щ.Щ.Д.
  • 35 sbs no КОМУНИСТ

    6 0 Отговор
    МА----ЛО----УМ....НИЦИ -------СМОТАНИ ----НАЛИ УТРЕ -НЯКОЙ --КАТО ТИ ГО ТНАХУЛИ ---БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КАКВА ТЕМА -ЩЕ ТЪРСИШ ПОЛИЦИЯТА ----ПРИ ПОГРОМИ -И ЗАПЛАХА ЖИВОТА -НА ДРУГИ ГРАЖДАНИ ----НЯМА ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВА -----ОТ ОТ ТОЗИ КОЙТО ТЕ ЗАЩИТАВА --- ЗА -НЕСЪГЛАСНИТЕ ---Щ-Щ.Д.-----И -ЗА ДЕСЕРТ Я.М.Х
  • 36 деб.Илчев

    4 2 Отговор
    НСО е на подчинение на любимия ти резидент, нали сте му партия, кого питаш за записи
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Чук и Гек

    3 4 Отговор
    Има ли някой гербераст на линия дежурен? Да отговори, защо след като са невинни всички от ОПГ МВР, защо Младен се извинява на пострадалите?

    Коментиран от #44

  • 40 гадно

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "чети бе":

    Онзи правиш са на много начетен, но явно не си схванал най-елементарното. НСО е на подчинение на Президента който със сигурност е бил запознат със съдържанието на записите и никой не може да ме убеди, че записите са трити защото излиза, че той защитава тиквата.
  • 41 Интересно

    6 4 Отговор
    НСО са подчинени на "президента" Румен Радев. Така че е интересно какво е скрил Радев, за да не го видим. Ако е в ущърб на ГЕРБ и Борисов щяха да го показват денонощно, а след като са го изтрили, това означава, че има нещо, което Радев и метежниците му искат да се скрие. Какво е то? Какво крият?
  • 42 Крис51

    3 4 Отговор

    До коментар #31 от "Политолог":

    Като сте толкова сведущ, кажете кой и къде е плащал на протестиращи, защото лично аз ходех почти всеки ден безплатно. И погледнете снимките с малки деца от времето на протестите, които носят плакати с ироничното "На нас ни платиха с фурми от Дубай". Къде са доказателствата, че Божков е плащал на някого? Ако имаше такива, досега да са ни проглушили ушите с тях от всички медии, а Гешев щеше да го изтъква при всяка своя "изява" на малоумие.

    Коментиран от #45, #46

  • 43 препоръка

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "dron":

    Троли и ти!
    С какво са ти заети ръцете?
    Айде, не прекалявай с лъскането на бастуна!
  • 44 Отговор

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Чук и Гек":

    Според мен от куртоазия и,за да го оставят на мира.
  • 45 мнение

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Крис51":

    Повечето ходеха безплатно и се държаха възпитано!
    Тези, които нагнетяваха напрежение и предизвикваха блъсък са вероятно платените. Такива плащания трудно се доказват, освен ако не са записани със съответната техника. Така е и с корупцията. Ако лесно се доказваше- нямаше да я има!
  • 46 Отговор

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Крис51":

    Ами той Божков сам си каза,че е организирал протеста.Даже обясни кой каква роля ще има.
  • 47 Който и да съм

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "dron":

    Хаджигенов се е компрометирал на много места!
    Прочети какво е написал Г Георгиев- БОЕЦ във фейсбук:
    БОЕЦ към битите зад колоните на МС: Бягайте далеч от „адвокат” Хаджигенов
    Това е само заглавието!
  • 48 зрител

    5 1 Отговор
    Смелият хГенов избяга днес от Гешев!
    За следващата среща с Гешев, обеща да носи яйца-това го казва депутат и председател на комисия по ...не знам кво си!
    Аз по-голям резил не мога да си представя!
    Мен ми се струва, че той вече се насади на някакви яйца, ама да видим?!
  • 49 Русенец

    1 1 Отговор
    Това НСО е като девета глуха, братче. Щом някой случай стигне до него - край, всичко спира до там и няма продължение нататък.
  • 50 НСО ще Останат 1/3 от Състава!!

    1 2 Отговор
    Всичко останало изгонено, съкратено, уволнено! Ръководната върхушка, наредила да бъдат изтрити записите-дисциплинарно уволнена!! Да Отиват в Сикаджииските охранителни фирми, Действат като Преторианци, не като държавни служители!! Вън от НСО Преторианците, Сикаджий и Гербаджии!!
  • 51 НРБ

    2 0 Отговор
    Всеки плюят НСО, от Сидерово време искаха да го закрият, а като се докопат до властта/ Дончева, Хаджигенов, Ива и т.н / не слизат от колите и ползват облагите с широко отворени ръце...все по" служба"....алчни свещници, стани да седна !!! Неспособни са управляват, но способни да обвиняват и чегъртат, да съсипват направеното до тук и все НСО виновно ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове