Last news in Fakti

25 Август, 2021 15:14 5 982 55

Гамизов: Евергийните шефове се подиграха на комисията "Манолова"

  • стефан гамизов

Ислямистите от ДПС дефакто са установили Корупционен Халифат и са заменили с него Република България

 Гамизов: Евергийните шефове се подиграха на комисията "Манолова" - 1
Снимка: Нова ТВ

ГЕРБ и Борисов дължат обяснение срещу какво са заменили светската държава в България с някаква друга ислямска икономическа система, която е нещо средно между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник. Това пише в профила си във Фейсбук експертът Стефан Гамизов.
„23 години се занимавам с проектен бизнес в България и някои други неща.

Едни от най-смислените неща като модернизацията на Марица Изток 2 с японски технологии и пари, както и първото прокопаване на метрото преди повече от 15 години са “минали” през ръцете ми като собственик на компаниите, които работеха с японските корпорации.

Някои неща от това, какво съм работил и вършил ще останат винаги тайна, но те спомогнаха за спасението на българите от икономически и последвали политически невъобразими ужаси.

Никога, никога не съм вярвал, че ще дойде ден в който организираната престъпност ще превземе парламента през малка ислямистка партия свързана с диктатурата в Москва и санкционираните по закона “Магнитски”, а тази организирана престъпност ще прави на “маймуни” политиците в България, насочвайки ги да правят и мислят, каквото тя иска.

Не говорим вече просто за корупция, а за реално незаобиколимо властване на организираната престъпност свързана с Москва и Анкара.

Казвам това във връзка със заседанието на комисията “Манолова” за катастрофата с цените на електроенергията.

Толкова умело шефовете в енергетиката назначени лично от санкционираните по закона “Магнитски” от САЩ, лъгаха, манипулираха и се подиграваха на членовете на комисията и успяха не само да им напълнят главите с небивалици и фантасмагории далеч от престъпленията си, но успяха и да ги манипулират и да насочат основните остри реплики към единственото лице там, което им пречи - човека от КЕВР предизвикал с подпис и заповед проверка на измамите и заобикалянето на закона с финансирането на “Турски Поток”.

Ислямистите от ДПС дефакто са установили Корупционен Халифат и са заменили с него Република България.

ГЕРБ и Борисов дължат обяснение срещу какво са заменили светската държава в България с някаква друга ислямска икономическа система, която е нещо средно между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник“, споделя той.

Стефан Гамизов, Facebook


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига рива

    47 17 Отговор
    кюфтетата свършиха!!!

    Коментиран от #19

  • 2 Тоя е от

    45 14 Отговор
    Американските Ястреби

    Коментиран от #5

  • 3 АБЕ ГАМИЗОВ

    46 23 Отговор
    ПОГЛЕДНИ СНИМКАТА С ПЪЛНОТО ЩКАФЧЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВО СА ЗАМЕНИЛИ БЪЛГАРИЯ
  • 4 пешо

    24 45 Отговор
    "Никoгa, никoгa нe cъм вярвaл, чe щe дoйдe дeн в кoйтo oргaнизирaнaтa прecтъпнocт щe прeвзeмe пaрлaмeнтa прeз мaлкa иcлямиcткa пaртия cвързaнa c диктaтурaтa в Мocква"

    тоя специалист по всичко на доктор скоро ходил ли е? а въобще преглеждал ли се е някога?
    ясно е къде го стяга обувчицата, но да наречеш визираната партия ислямистка си е чиста форма на тежко ментално заболяване.

    Коментиран от #26

  • 5 Тоя е

    25 31 Отговор

    До коментар #2 от "Тоя е от":

    един достоен българин.

    Коментиран от #9, #15

  • 6 Гамизов

    36 18 Отговор
    казва истината! но надали някой го чува или ще посмее да се опълчи на това ...ставащото в последните 4-5 г в България свързано с дпс+мвро+пасето -шапката ... с мълчаливото съгласие и донякъде участие на гроп е силно обезспокоително...виждаме ,че от известно време и служебното някак мирясаха ,сякаш някой тайно ги респектира

    Коментиран от #44

  • 7 Офф

    28 27 Отговор
    Това някаква нова опорна точка ли е? Да се търси връзка на ДПС с Русия и Путин?! Що за безподобни глупости? Остава само да напишете, че моделът "Косово" го създадоха руснаците.

    Коментиран от #22

  • 8 XYZ

    32 26 Отговор
    Браво г-н Гамизов, добре сте го казали!Така трябва - ясно и безкомпромисно!
    Стига са успивали народа - ще подхвърлят 50 лв., ще прегръщат, ръце ще целуват, ще даряват саката си - измамници проклети !!!
  • 9 чавдар

    18 21 Отговор

    До коментар #5 от "Тоя е":

    Недей, ще се напикаем от смях.
  • 10 🌍🌍🌍

    22 18 Отговор
    Много точна характеристика.
  • 11 САМО ПИТАМ

    24 19 Отговор
    ЗАЩО НА ВСИЧКИ НЕЩАСНИЦИ ВСЕ РУСИЯ ИМ ПРЕЧИ
  • 12 ПЕЕВ

    15 26 Отговор
    ГАМИЗОВ КАДЕ БЕШЕ ДОСЕГА,ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БОРИСОВ ЩЕ Е СЪС СМАЗВАЩА ПРЕДНИНА.
  • 13 Гамизчо

    21 16 Отговор
    Понеже такива като теб посредници лапаха от газа и Боко ви отряза сга ревешшш.Яко пак да можеш да топенете в гърнето с медец!!!!
  • 14 Българка

    22 11 Отговор
    Иcлямиcтитe oт ДПC дeфaктo ca уcтaнoвили Кoрупциoнeн Хaлифaт и ca зaмeнили c нeгo Рeпубликa Бългaрия.
    ГEРБ и Бoриcoв дължaт oбяcнeниe cрeщу кaквo ca зaмeнили cвeтcкaтa държaвa в Бългaрия c някaквa другa иcлямcкa икoнoмичecкa cиcтeмa, кoятo e нeщo cрeднo мeжду иcлямcкa диктaтурa нa Eрдoгaн и путинизирaн руcки звeрилник“
    Очакваме отговори и от ИТН по тези въпроси, защото те в синхрон с ДПС атакуват президента и служебния кабитет, в редиците им са хора близки до ДС, Доган, ДПС

    Коментиран от #21

  • 15 Ооооо

    19 13 Отговор

    До коментар #5 от "Тоя е":

    Я кажи тоя достоен българин къде беше до преди две години, когато сащ и турция бяха в добри отношения и договорката между тях за отцепването на Родопите в османска автономия вървеше по план?
  • 16 Хехе

    23 7 Отговор
    Този надут пу.як е на всяка манджа магданоз. Къде бяха тези негови въпроси през 10-те години на Борисов, и той самия не може да каже!
  • 17 КОЙ

    18 3 Отговор
    Докато си имаме турци в управлението така ще е.
  • 18 ааа

    13 4 Отговор
    сега стана ясно от къде му е експертизата на този нагаждач. набутан или по скоро е бил спуснат по Тецовете и е изпълнявал някаква роля. Явно обаче или е сгафил или не е бил нужен повече и сега озлоблението е голямо. Като ти работиха компаниите по държавни поръчки чрез японски фирми не ревеше срещу мафията май.
  • 19 НО ПАСАРАН

    2 13 Отговор

    До коментар #1 от "Стига рива":

    След като обединените ляво десни креатури на БКП в НС,
    саботираха постоянно предлаганите правителства на ИТН,
    абсурдно е сега да искат подкрепата им !
    Перверзно е в един глас
    обединените ляво десни креатури на БКП в НС,
    да обвиняват ИТН в провала на третия мандат!

    Всъщност обединените ляво десни креатури на БКП в НС,
    правят всичко това,
    за да заблудят българите
    да не гласуват за ИТН!
    Но номерът им няма да мине!

    Коментиран от #25, #29

  • 20 Разликата

    11 8 Отговор
    Вижте как се отнасят към руснаците в бившата съветска колония Казахстан. В руските казионни медии от няколко дни се разисква усилено по една щекотлива тема. Русите питат: Защо в Казахстан за аналогични престъпления, на русофил/казахският блогър Ермек Тайчибеков / дават 7 г. затвор, а на русофоба Куат Ахметов - само глоба ? Русофобът Ахметов редовно оскърбявал „великий и могучий“ руски език чрез публикации в Интернет. Така той унижавал достойнството на рускоговорящите в Казахстан, но бил наказан само с глоба от 350 долара. Тук, у нас, както знаем, е обратното. Нещо повече, нашите войнствени русолюбци заплашват със саморазправа българи, които са на различно мнение от тяхното. Почти целият наш печат и сайтове толерират техните излияния до безкрай, без да ги санкционират. Както се вижда с просто око дори в съветските републики русофилията е ограничена от държавата. У нас тя е самата държава.

    Коментиран от #51

  • 21 някой

    4 6 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    гамизов, ти ли си?
  • 22 Българка

    13 9 Отговор

    До коментар #7 от "Офф":

    Доган е продукт ба сивите кардинали от ДС и ГРУ. Той е слуга на Кремъл и в горещи/ корупционни връзки с Луйойл, Руско-турски поток обслужи Путин и върнаха откраднатите милиони от Пеевски с нашите пари

    Коментиран от #32

  • 23 Сандо

    12 9 Отговор
    Гамизов,както и много други не са разбрали,че от 30 години на тая територия се слушат и изпълняват само заповедите на Чичо Сам.Затова сме и на тоя хал.И затова такива "експерти" ни докараха до положението на бивша държава.
  • 24 Мечо Пух

    4 8 Отговор
    Още един за прибиране в Курило! На Буци обсесията е Радев, на тоя е Русия, но и двамата са еднако обсебени, всеки от своя си обект...Обаче тоя прави странни асоциации, които хич не се връзват и противоречат на нормалната човешка логика. Освен това, този се изкара поредният спасител на България, което няма нищо общо с действителността! Подобни приказки, но не от такъв глобален мащаб, Гамизов ги дрънкаше и преди петнайсетина години, когато се появи на сцената и се самоафишираше като супер енергиен експерт, което също няма нищо общо с реалната му роля в обществото...Та, не му се връзвайте на приказките! Обикновено лъже...
  • 25 гост

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "НО ПАСАРАН":

    ...и според вас тр да гледате сейр отстрани , вместо да се борим заедно против мафията завладяла България !?

    Коментиран от #28

  • 26 СМЕШЕН СИ

    9 12 Отговор

    До коментар #4 от "пешо":

    Гамизов, колкото ти си християнин само заради червените яйца и за козунака,
    толкова Доган и Карадайъ са мюсюлмани само заради шекер и курбан байряма!
    ДПС не са ислямистка партия!
    ДПС са само една от многото ляво десни креатури на БКП!
    Елементарно е!
    Какъв анаЛизатор си ти?

    Коментиран от #43

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 НО ПАСАРАН

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Не гледаме сеир а действаме!
    Избори до дупка, докато не разтурим кочината на ляво десните креатури на БКП!
    Докато в НС депутатите не гласуват според чл.67 от конституцията на РБ!
    Прочети го!
    Пределно ясен е!

    Коментиран от #31, #34

  • 29 Тредстоун

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "НО ПАСАРАН":

    На чалгията не им трябва друг който да ги плюе , те са си самодостатъчни. Рядко срещана пасмина която и представа си няма с какво се захваща , всичко за тях е гонене на рейтинг и шоу , да се прибират в кабеларката , да си разказват вицовете и от време на време ако славчо има сили да дръпне едно концертче на мегдана , да не си пъхат главата там дето и пръста им не влиза. Година безвремие покрай цирковете им , смешници.

    Коментиран от #33

  • 30 Бай Ставри

    11 2 Отговор

    До коментар #27 от "Ха ха ха":

    Бацо уйде у НДСВ!
  • 31 това

    9 0 Отговор

    До коментар #28 от "НО ПАСАРАН":

    Чл. 67.
    (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително.
    (2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения

    Коментиран от #38

  • 32 Я па тая

    11 6 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Публикувано във факти.бг: Доган е продукт ба сивите кардинали от ДС и ГРУ. Той е слуга на Кремъл
    .............

    Брейй, тия американци са мноо тъпи да знаиш.., а вкарат в българското управление Дагана на ГРУ чрез СДС през 1990

    Коментиран от #40

  • 33 НО ПАСАРАН

    3 9 Отговор

    До коментар #29 от "Тредстоун":

    Ще си говорим пак след изборите!
    ГЕРБ и ИБг ще са при НДСВ,
    а ИТН ще удвоят депутатите си!
    За ужас на комунистите, като тебе!

    Коментиран от #36

  • 34 ИТН защо

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "НО ПАСАРАН":

    не вземеш отношение и позиция по темата на Гамизов, притеснява ли те нещо ?
  • 35 ГЕРБ

    4 12 Отговор
    Много добре се живееше при Борисов.ВИЕ СТЕ ТЕЗИ КОИТО СЧУПИХТЕ ДЪРЖАЕАТА.мръсни ко уняг...
  • 36 ГЕРБ

    5 13 Отговор

    До коментар #33 от "НО ПАСАРАН":

    ИТН СА 7,8 % ГЕРБ ЩЕ УДВОИ РЕЗУЛТАТА СИ.ГАРАНЦИЯ.партии като ИТН нямат бъдеще те са мъртво родени

    Коментиран от #48

  • 37 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Енергиината мафия живее отдавна с мисълта че е над всякакви закони които не устройват. За същото изключително и най-вече виновни са всички партии била на власт без изключения!!
  • 38 НО ПАСАРАН

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "това":

    Точено го цитираш!
    Нещо неясно?
    Който депутат не гласува по съвест, а по партийни инструкции
    нарушава чл.67 от върховният закон Конституцията, нали?
    Следователно е престъпник, нали?
    Каквито са всички депутати в НС вече 30г.?
    Ето затова всички се обединиха срещу ИТН!
    Защото ИТН разкриха първопричината
    поради която България е на дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
    Първопричината е, че чрез " избираемите места"
    България продължава да е Партийна република
    и да не се спазва чл.67 от Конституцията!
    Очовадно е!
    Но не се забелязва поради ляво дясната и синьо червената мъгла!
    Бъл
  • 39 Перо

    2 5 Отговор
    Из дневника на един луд!
  • 40 Българка

    9 4 Отговор

    До коментар #32 от "Я па тая":

    В ГЕРБ и ДПС има най-много доносници на ДС и членове на НКП. Сред тях са Доган и Борисов!

    Коментиран от #41

  • 41 Българка

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    Изв. Борисов и Доган са от котилото на БКП. И двамата са участници във Възродителния процес
  • 42 Илчовски е прав

    3 0 Отговор
    А, ако тия бизнесмени имаха топки, а не само лакомия за пари можеше да си спестим последните 20 години. Къде мълча, докато ти даваха поръчки, а сега като кранчето се затвори и пропя.

    Хубавото е, че ще има промяна, ама пак сме 50 години зад Европа!!!
  • 43 пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "СМЕШЕН СИ":

    губи се едно "л" някъде... ;)
  • 44 Тоя може

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гамизов":

    да казва истината но не казва само истината а всякакви други измишльотини покрай нея.
    Дали е Москва или Вашингтон въобще няма никакво значение. И двете са столици на големи империи, капиталистически, Русия май повече САЩ, и си преследват интересите.
    Лошото е че няма кой да защити нашия интерес.
    Тоя Гамизов не съм го чул да се оплаква от САЩ като дойдоха оняи тримата и ни забраниха да строим някакъв поток.
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    герб БОРИСОВ са мафия и мутри
  • 46 Георги

    3 3 Отговор
    Много точно и вярно НО защо Европа и САЩ позволиха на тези мафиоти това .Всеки ден си задавам този въпрос и нямам отговор.Даже Европа го подкрепяха.
  • 47 Нещо не вдявам...?!

    4 0 Отговор
    ,,Гамизов: Евергийните шефове се подиграха на комисията "Манолова" "...
    Какви са тия...,,ЕВергийни" шефове...?!Нещо извънземни ли са...,що ли...🙄😔😤😰?!?!
  • 48 ПАЗАРДЖИК

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "ГЕРБ":

    еи смешник до тука сте чупка
  • 49 Българка

    2 2 Отговор
    То само това оставаше ,да се обясняват на кюстендилската слива. Ха,ха.Хайде слез на земята и разсъждавай трезво.Все пак всяка жаба да си знае гьола.
  • 50 КОНТРАТА

    4 1 Отговор
    Тоя е господин никой подвизава се като някакъв експерт обаче няма никакво покритие профан та дрънка. Що не си припомни как козяк подкрепя Боко 10 години и как козяците платиха протестите срещу Пламен Орешарски!
  • 51 Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #20 от "Разликата":

    На кой свят живееш ? 😀🤣 България от 30 години е щатско-турска колония !

    - Изнасят българското злато зад океана.

    - Американски и английски Тец-ове тровят въздуха на децата ни.!

    - В медиите допущат само щатска пропаганда и турски сериали !

    - Преди избори сините натовски бг главатари ходят да целуват Реджеп Ердоган..

    Каква Русия бълнуваш ? 😯

    Коментиран от #52

  • 52 Мдааа

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "Българин":

    А Русия внася монополно газ, ядрено гориво и корупция.
  • 53 Стига бе

    0 1 Отговор
    Тоя работеше за ДПС преди 5 години
  • 54 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 0 Отговор
    Г-н Гамизов, това не е ислямска икономическа система, това е КГБ комунисто ченгеджийска икономическа система. Предполагам знаете, че исямските финанси са много по-справедливи от западните еврейски финанси. При ислямските финанси няма лихва и длъжник, ислямската банка не е лихвар, а е съдружник и носи риска солидарно с длъжника.
  • 55 профантадрънка

    0 0 Отговор
    Сега този "ЕКСПЕРТ" пише глупости, защото не са го поканили! Тоя въздухар си мисли, че става за нещо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове