Last news in Fakti

18 Септември, 2021 14:48 6 496 92

Жената на загиналия майор Терзиев: Генералите и министърът искат да останат "сухи", ама яко са нагазили до шия

  • терзиев-
  • миг-29-
  • шабла

За Димитрина Попова има липса на „съвест, чест и достойнство“ в институциите

Жената на загиналия майор Терзиев: Генералите и министърът искат да останат "сухи", ама яко са нагазили до шия - 1
Снимка: Фейсбук

Димитрина Попова, съпруга на загиналия пилот майор Терзиев, публикува свой коментар, след обявения резултат от разчитането на черната кутия в Русия. Според министър Панайотов летецът е загубил пространствена ориентация, което е довело до фаталния край.

С много болка и ирония Попова говори за липсата на „съвест, чест и достойнство“ в институциите и хората, които ги управляват.

Ето пълния текст на коментара и:

"А само аз ли виждам освен загуба на генералска ориентация и всякаква министерска такава? С цялото уважение към министър Панайотов и целият му "дипломатически" стаж, който за съжаление не излъчва много опит за поста, който заема, но този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати.....? Кого пазим от поемане на отговорности и не се ли борихме за промяна???? Това министерство и подчинените му структури трябва да излъчват предимно чест и достойнство, а всъщност вече 5 месеца (обхващам и двата случая) слушаме всевъзможни лъжи. Надявам се Прокуратурата да работи и то във всички посоки, макар че не останах с такова впечатление след разговорите с разследващи прокурори... Затова пък нищо няма да "спестя" на обществото, защото всички тези държавни служители (министри, прокурори и генерали) са в негово обслужване. И както едни могат да дадат живота си за обществото, другите да си поемат отговорностите, съгласно длъжността, която заемат - конкретно визирам Министър (бивши включително) и началник на отбраната, както и командването на ВВС. А Прокуратурата да не спи!“

По-късно в свой допълнителен коментар Димитрина Попова добавя:
„Независимо къде е разчетена (кутията, б.р.), в нея няма нищо различно. Всички искат да останат "сухи", ама яко са нагазили до шия. А най-боли от липсата на съвест, чест и достойнство.“

Припомняме, че бойният изтребител МиГ-29, управляван от майор Терзиев се разби в Черно море по време на планирано учение. Почти три месеца разчитането на черната кутия беше блокирано, защото според командира на авиобазата в Граф Игнатиево ген. Русев тя трябва да бъде отворена единствено в Русия. Досега не се съобщава и името на офицера, ръководил фаталния полет.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този министър няма чест

    59 16 Отговор
    Да каже са самоубитият от американски военни свидетел от Чешнегирово.
  • 2 Последния Софиянец

    77 12 Отговор
    Изкараха пак пилота виновен както очаквахме.

    Коментиран от #12

  • 3 дааа

    29 26 Отговор
    Червеното блато поглъща всичко, което е дръзнало да стъпи в него.
  • 4 родител

    54 24 Отговор
    Цялата държава нацяло я разсипа празната тиква . Това го-ведо уби хубавата ни държава и народ.
  • 5 Гост от Бавария

    35 4 Отговор
    Ами какво искате от плужеци.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    47 5 Отговор
    БОГ да го прости ЧОВЕКЪТ убили са го свалиха го вполет

    Коментиран от #26

  • 7 Гост

    28 46 Отговор
    Убийството на лейтената от Чешнигирово е наредено от Радев за замитане на следите от убийството на Пилота.

    Коментиран от #16

  • 8 Чоко

    19 30 Отговор
    Фигуранта най е оцапал гашите

    Коментиран от #18, #34

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 5 Отговор
    ПТИЦИТЕ УМИРАТ САМИ кураж на семейството
    госпожо
    ДИМИТРИНА ПОПОВА борете се но и се пазете защото мафията е способна да самоубива ХОРА
  • 10 Перо

    33 6 Отговор
    Ясно е за безотговорното отношение на ръководилия полета офицер,който не е предприел нищо,когато самолета опасно се е снишил! Алармената система на самолета изглежда също не е сработила при опасното снишаване! Има за какво да се хване военната прокуратура и да извади мишките с лампази от дупките,да си понесат отговорността,както и командващия учението,че не е обезпечил безопасното му провеждане! Иначе трупат точки за още измислени звезди,постове,Брюксел за сметка на живота на реално носещите службата!

    Коментиран от #55

  • 11 Радевист

    23 42 Отговор
    Всички знаем, че за инцидента са виновни ГРОБ! Не виждам как може да имате притенции към най-добрия кабинет от прехода до днес!!! За последните няколко месеца държавата ни постигна неща, за които Бойко-немойко и цял живот нямаше да му стигне. Днес вече се чувствам горд, че съм българин, а за коронавируса Кацаров изработи безупречен план, който дава резултати(за разлика на НОЩ). Икономиката расте, корупция няма, бежанците ги ловим по оградата и въобще целият държавен апарат(без НС, разбира се) работи като добре смазана машина. На мен един паднал самолет не ми пречи и не бих искал оставката на никой. Бъдете здрави и Радев пред нас и ний след него!!!

    Коментиран от #73

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    така действа мафията брутално жестоко
  • 13 Ще го пишеме пътен инцидент

    22 4 Отговор
    Аз знам за генерал който направо поръчва убийства срещу неудобни на......... ако ви интересува!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 САЩ

    8 11 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Ти май не си много нормален. Явно си от лошия матрял на Боко. Миризливец бегом в зайчарника.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 4 Отговор

    До коментар #14 от "Митко":

    МЛАДЕЖ объркал си се майор ТЕРЗИЕВ не е и не е бил убиец
    въобще не се заяждам с вас господин МИТКО когато обвиняваш дай ФАКТИТЕ
    ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ мълчът
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Миризлив пор

    18 11 Отговор
    Моите уважения към вдовицата, но тя е жена (бивша) на военен летец. Би трябвало да знае какво и кога работи. Истината е, че мъжа и последните години е имал 13-15 часа нальот на година! Ако човек се качва да кара по 13-15 часа годишно кола то шанса да сбърка и да се блъсне също е голям. Просто мъжа и е "ходил на работа" и в един момент се е наложило да я свърши, при този нальот е нормално да сбърка.

    Коментиран от #68

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Заради

    16 12 Отговор
    паметта на майора, ще помоля съпругата му да запази достойнство! Не генералите управляват самолета!!! Да сигурно има и виновни, че не са заповядали прекратяване на задачата, но твърде вероятно е и загуба на пространствена ориентация, особено при изпълнение на задачи над морето и в сумрак!!! Ако има вина тя е, че с толкова малко нальоти се изпълняват задачи ..., а иначе най-малко руснаците имат интерес да прикриват нашите генерали и натовски учения, напротив, за тях е по-изгоден скандал, грешка приятелски огън( ракета) и т.н. да са свалили самолета! За съжаление и асовете(героите) по някога грешат! Разбирам болката и се отнасям с уважение но ... " прекален светец и богу не е драг", а ако призовавахте за повече нальоти, за по-добра натренираност, изправност на техниката и т .н . бих Ви разбрал, ама да търсим под вола теле ..... , за мен истината е: загуба на ориентация, а тя е вследствие на комплекс от причини! А това, че се пази достойнството на един прекрасен летец не трябва да се използва , дори и от съпругата му !!!

    Коментиран от #31, #47

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 оракул

    9 5 Отговор
    Булка,теб ще те гръмнат!Помни Чешнегирово и не тичай срещу влак!
  • 26 А защо крият ИСТИНАТА ???

    8 8 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нали ще избираме честен ПРЕЗИДЕНТ .....той къде е сега ??? Да не си прави пак предизборна кампания за втори мандат ? И ДА НИ казва как ще промени ЛЪЖАТА и заблудата , който ни насаждат старите партии ???????????
  • 27 Прекалява

    6 12 Отговор
    Министъра некомпетентен, прокурора и той а ти си пенкелер. Министъра съвсем коректно се опитва да опази достойнството на мъжа ти. Не го злепоставяй. Военен пилот, загинал по време на мисия та дори и учебна.
  • 28 СЪД ЗА ДЕБИЛА-БЪЛГАРОУБИЕЦ И

    8 3 Отговор
    НАЦИОНАЛЕН ИЗМЕННИК!
    СЪД
  • 29 казъм

    9 12 Отговор
    русофилите на радев убиха мъжа ти!
  • 30 !!!?

    11 12 Отговор
    Начело на власта е г.з. Радев - бивш съучастник в разрухата на ВВС както и настоящ лицемерен досадник за "честни", "почтени" и "достойни" българи за "промяна". Радев, не искаме твоята промяна, а Оставка защото ти и твоята генералска хунта се гаврите с паметта на двамата убити български офицери и тяхните близки пред целият български Народ !!!?
  • 31 митака

    16 3 Отговор

    До коментар #21 от "Заради":

    Колега ти от къде знаеш какви са заключенията на руснаците и някой казва ли ги?
    Ние знаем това което ни казва министъра. Дори и разследващите и прокуратурата мълчат.
    Така че вдовицата е права с болезнените си въпроси, щото генералитетът на България е безброй. Нашата армия е армия от генерали, които се чудят за какво взимат заплати, като тези 240 готованци от НС.

    Коментиран от #48, #59

  • 32 Казва се

    7 7 Отговор
    Вертиго, или загуба на пространствена ориентация, над тъмно море без луна, губиш представа къде е горе, къде е долу, никой не е застраховане, дори и асовете, мишената се е снижила по бързо от очакваното, изстреля е ракетата, и е направил заход да се издигне, но е бил опасно близо до водата, вероятно и алармата за близост до препятствие не е с работила, и всичко се е случило за част от секундата на форсаж със скорост до звука, което обяснява и липсата на опит да ката пултира, искал е да се гмурне и да се издигне като ракета, което тези самолети го правят най добре понеже разполагат с два брутални реактивни двигателя с близо 10000к.с.тяга, малко не му е достигнало, просто водата го е погълната и буквално налягането го е смазало, това обяснява липсата на човешки останки, така че ако има грешка то това е само и единствено на пилота, спомнете си какво се случи с полета на ер франс 447 до Париж от Бразилия, когато не един а трима опитни пилоти загубиха пространствена ориентация и разбиха ербъс А320 с 250 човека на борда в Атлантика, така че Г-жа Терзиева да не бърза със заключенията, когато експертите са се произнесли.

    Коментиран от #41

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тази жена е борбена

    4 11 Отговор
    Но за натовски офицер не ми се плаче.Ама хич..
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ПЕЕВ

    10 9 Отговор
    НАЙ ВЕЧЕ РАДЕВ ПРАЗНОГЛАВЕЦА.
  • 38 дявола

    11 2 Отговор
    Няма виновни,няма наказани,няма осъдени затриха човека без време а изкарват него виновен,жалко за семейството му че се почерни по никое време.рано или късно всеки си плаща никой не остава безнаказан

    Коментиран от #61

  • 39 Търновец

    13 5 Отговор
    Пилотът при изпълнение на екстремно задание с бързо падaща цел се е движел ускорително по изпъкнала крива – напълно е възможно вертикалната компонента на инерционнте сили да балансира силата тегло – пилотът изпада в състояние на безтегловност и губи управление – има специални самoлети за тренировка. Диспечерите е трябвало да прекратят мисията. С 12 чаcа нaлйот за 6 месеца пилотът е нямал шанс. Горкия човек!!!
    През 2016 Служебнoто пpавителство съвсeм правилно избра GRIPEN пpeд F 16 и още 2018 ние можехме да имaме нови и модерни самолети поколение 4+ и модеpни тренажори. В НС Цветанов блокира GRIPEN.

    Коментиран от #62

  • 40 ivo

    6 8 Отговор
    В края на краищата това е пилот на боен самолет. Почти всеки ден четем, че някъде пада някой. Професията е опасна и рискована и затова има съответни привилегии, от които се е възползвала и съпругата. Ако толкова го е обичала и страхувала за него, да го е накарала да си я смени..
  • 41 Анонимен

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "Казва се":

    Вертиго?! Ако имаше такова нещо Терзиев нямаше изобщо да е пилот ни на самолет, ни на въртолет! А военен пилот - как ли пък не! Знаем какво е вертиго и не ни го плъзгай мазничко!

    Коментиран от #63

  • 42 Холандия

    4 7 Отговор
    Пишете само тъпотии. Държавата ли пилотира самолета?

    Коментиран от #50

  • 43 Присмехулник

    5 1 Отговор
    Никой не казва защо опитен летец като загиналият, е стигнал до това.Дали няма причини независещи от него,по чужда вина.Така е най лесно...Пилате....

    Коментиран от #65

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ОСТАВКА

    7 2 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ ! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!
  • 46 Знаеш ли кой си слага сам плюсове ?

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "САЩ":

    ........няма да ти казвам , не искам да те обиждам с нищо !
  • 47 Перо

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "Заради":

    И за убития ст.лейтенант е бил нужен нальот? Явно е,че от 30 г. всичко се разпада там,подобно на другите сфери!
  • 48 Митаче

    5 4 Отговор

    До коментар #31 от "митака":

    а ти отде си сигурен в обратното!!!! А ако си колега ще зтаеш кой носи отговорност като "яхне метлата"! И с какво спомага тази дама с разследването, колко загинали има на своя пост армейци, полицаи и т.н. ( да припомням ли още случаи с вертолети например!!!! Съпругите на загиналите се държаха много по достойно от тая дама!!! Разбирам да са и отказали информация, да има някакво отношение към нея!!! Ами разследващите нали са колеги на мъжът!!!!???? Така че малко сдържаност не е излишна! Излиза, че най-голям специалист е тя, ас на асовете!!!

    Коментиран от #54

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "Холандия":

    ОСТАВКА НА ПОДМАЗВАЧА НА САЩ !
  • 51 Лавренти Берия

    5 5 Отговор
    Тая много знае кскво е станало на учението, че да дава определения кой какъв е и какво е точно станало!
  • 52 Копипасте

    3 0 Отговор
    от началото на заигравката с кутията : "Вeрoятнo щe кaжaт, чe пилoтa e дръпнaл и cкъcaл тoя прocлoвут лeнтoв кaбeл изпaдaйки в дeлириум трeмeнc пoд въздeйcтвиeтo нa внушeниятa нaпрaвeни му oт Кaшпирoвcки диcтaнциoннo oщe в дeтcкитe гoдини кaтo гo e глeдaл нa чeрнo-бял тeлeвизoр! Дa пoяcня : дeлириум трeмeнc e нeщo кaтo лудocт вcлeдcтвиe нa прoдължитeлнa злoупoтрeбa c твърд aлкoхoл - хoрaтa виждaт мишки, хлeбaрки...и изпaдaт в пaничecки cтрaх! A Кaшпирoвcки e зaбрaвeн руcки мoшeник oтпрeди oкoлo 30 гoдини, кoйтo лeкувaшe вcякaкви зaбoлявaния включитeлнo рaк c внушeниe пo тeлeвизиятa и мнoгo гo глeдaхa, чe и вярвaхa!"
  • 53 Лук без домати !

    7 4 Отговор

    До коментар #49 от "Домати с лук":

    За няколко месеца всичко подскочи почти двойно ! След още три ще си броим стотинките за хляб ! Очаква се ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ , голяма вълна от мигранти , нова вълна от КОРОНА .....НИКОЙ НИЩО НЕ ПРЕДПИЕМА !!! ДЪРЖАВАТА Е ОСТАВЕНА НА АВТОПИЛОТ !!! ДА НИ Е ЧЕСТИГО ФАТМАШКО УПРАВЛЕНИЕ !

    Коментиран от #58, #60

  • 54 митака

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Митаче":

    Нищо не знаем и нищо не казват разследващите!!!
    Министъра май се явява говорител на военна прокуратура???
    Аз не говора противното, щото никой не знае истината преди изявление на прокуратурата!
  • 55 Стига вече

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Перо":

    А пилота какво??? За какво говорите изобщо, излагате се. За безопасноста на пилота и пътниците отговаря на първо място самият пилот. Има прибори има умения. Много добре е знаел къде се намира и какво прави. Данните показват и височината и скороста и ъгъла на атака са биле нормални за излизане от атаката. Ако министъра се разговори ще очернят пилота, защо искате това, оставете пилотс да бъде герой.

    Коментиран от #57

  • 56 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    8 3 Отговор
    ОСТАВКА ! НЕ ТЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ , ДОТЕГНА НА ВСИЧКИ НИ !
  • 57 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Стига вече":

    Кардинално си в грешка, колега! Ти си разбъркал и катастрофите, и падналите самолети, и летците, и пътниците! Всичко си объркал в бързането! Ти си тоя с вертигото! И лъжеш безкомпромисно!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Грешка

    0 4 Отговор

    До коментар #31 от "митака":

    Искаш да видиш графиките ли? И какво после всички данни са при прокурора, другото е обяснение по човешки, като се опитват да запазят честа на пилота. Вие обаче искате да чуете директно, добре ето пилота просто не се е справил със задачата, доволни ли сте?
  • 60 Анонимен

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "Лук без домати !":

    Само оня ден МВФ раздаде 650 милиарда прясно напечатани виртуални долари! А колко още долари и евра "напечатаха" покрай "короната"!? Балона се надува и ще го спукат след 2-3 години! Фалита на "Лимонените братя" от 2008г. ще е като детска игра!
  • 61 Сена

    4 5 Отговор

    До коментар #38 от "дявола":

    Като умря Сена на пистата отбора ли му беше виновен?Това е мисия, трудна и всяка грешка е фатална. Не се е справил с мисията, ръководителите са виновни дотолкова, че не са преценили правилно качествата му.

    Коментиран от #66

  • 62 Пилот

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "Търновец":

    Само дето ъгълът на атака не е бил голям, така че нещо версията ти издиша.

    Коментиран от #69

  • 63 Паника

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "Анонимен":

    Може да провериш колко самолетни катастрофи има заради загуба на пространствена ориентация и то с пътнически самолети, десетки са!!!! Това е положението, човека не е съвършен и милионите години еволюция са го накарали да се доверява на очите си а не на приборите особено при паника. Е понякога очите просто лъжат.
  • 64 Търновец

    3 2 Отговор
    Американските пилоти имат годишно 250 – 300 часа нaлиот а някои и 500. Радев има 1800 – 1900 часа – опитност на капитан – що е генерaл? А другите генеpали колко??
  • 65 Радев

    4 10 Отговор

    До коментар #43 от "Присмехулник":

    Напротив понеже му пазят честта, никой не казва че всъщност че не е чак толкова опитен. И след всяка измината година все по-малко пилоти ще има като Радев.
  • 66 дявола

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "Сена":

    Ами да ти кажа че и на него му свършиха работа защото нямаше като него и може би този който е поръчал да му свършат работа и той сега бере душа всеки си плаща
  • 67 свинята

    5 5 Отговор
    ти коя жена си на майора-и най-добрите бъркат-не бъди безгрешна съдница
  • 68 2898

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Миризлив пор":

    И какво е работил през останалото време?
  • 69 Търновец

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Пилот":

    Прочети пак белeжкатa; когaтo еднo тяло пада към земята доpи по пpава – инеpционната сила е в обратна посока на силата тегло – при криволинейно падане c голямо сумаpно вертикално ускорение възможно е инерциятa да балансира теглoто

    Коментиран от #70

  • 70 Пилот

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "Търновец":

    Ти прочети какво е ъгъл на атака!!!! После прочети колко е бил при стрелбата по мишената. Всички показатели са биле в норма, и е нямало никаква причина захода да е неуспешен. Защо ровите костите на човека. Не е бил подготвен добре, за което няма вина той разбира се, просто няма пари. Но при война никой не пита подготвен ли си. Колко доктори умряхабот Ковид. Кацаров и предният министър ли са виновни?

    Коментиран от #75

  • 71 ГАДЕН РУСКИ ШПИОНИН

    4 2 Отговор
    ИМПИЧМЪНТ НА НАГЛЕЦА РАДЕВ, ВЕЧЕ ИНЦИДЕНТИТЕ СТАНАХА ДВА ЗА ЕДНА ГОДИНА, ДВА СМЪРТНИ СЛУЧАЯ.
  • 72 ГЛАС НАРОДЕН

    5 4 Отговор
    Аз не мога да разбера ние имаме ли президент или сме си назначили долен скапан простак. Оставка бе боклук.

    Коментиран от #76

  • 73 sales

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Радевист":

    И ЦЕНИТЕ РАСТАТ ЯКО , ЗАБРАВИЛ СИ ДА ГИ СПОМЕНЕШ В КОМЕНТАРА СИ
  • 74 Патриот

    3 0 Отговор
    Няма как да се разкрие истината.
    Мижитурките с генералски пагони никога не са виновни.
    Още по-малък е ефекат от такива паразитни структури като Военно полиция или прокуратура. Там вече не се знае кой кой е.
  • 75 Търновец

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Пилот":

    Прочети пак бележката: “………Диспечерите е трябвало да прекратят мисията….” – когатo мишената дефектира и тръгва рязко надолу. Сега пилотът щеше да e жив.

    Коментиран от #79

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 радев Ви е идол

    4 0 Отговор
    Служебното правителство ,което е контролирано от президента ,както и президента не може да поеме никаква отговорност,но каквото си изберете това ще получите.
  • 78 ГЛАС НАРОДЕН

    4 3 Отговор
    ОЧАКВАМ ИЗБОРНИЯТ ДЕН С НЕТЪРПЕНИЕ, ЩЕ ЗАКОВА С УДОВОЛСТВИЕ ЧЕРВЕНИЯТ КАРТОН НА РАДЕВ ЛИЦЕМЕРА.
  • 79 Пилот

    3 2 Отговор

    До коментар #75 от "Търновец":

    А пилота къде е? Пак повтарям той носи отговорност за действията и живота си, диспечерите помагат. Той има висотомер, изкуствен хоризонт и скоростомер има и определен набор от умения. Диспечара е преценил, че задачата е изпълнима и данните след изпълнението доказват това!!!! Мишената е улучена и пилота докладва това. После започва заход изпълнен неправилно.
  • 80 радев Ви е идол

    6 2 Отговор
    дРУГАРЯ рАДЕВ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПРИЗЯМЯТ ОЩЕ КОГАТО ИЗЛЕЗЕ НА МИТИНГИТЕ С ВДИГНАТ ЮМРУК.
  • 81 3456

    1 1 Отговор
    Ами ,какво друго може да се очаква щом ,такива като фърчилото са на върха.Корумпирани,лицемерни алчни и завистливи.
  • 82 радев Ви е идол

    2 2 Отговор
    Видяхме го така наречен Народен глас какво стори за няколко месеца.
  • 83 Протестърът.

    2 4 Отговор
    ДОЛУ РАДЕВ И НЕСКОПОСАНИТЕ МУ ГЕНЕРАЛИ.
  • 84 Просто човек

    6 5 Отговор
    Жено, вече прекаляваш! Хората казаха каква е причината...Лека му пръст на боеца
  • 85 радев Ви е идол

    2 4 Отговор
    През цялото президенстване на радев не чух да каже нещо друго освен ,че Бойко е виновен за всичко.Може и за тази катастрофа е пак той виновен.

    Коментиран от #87, #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Обратното

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "радев Ви е идол":

    Не беше ли обратното. Бойко дава интервю бла бла бла бла Радев е виновен.
  • 88 МАЮР КОСТОФ

    0 1 Отговор
    ТО И ШОФЮРЧЕТО НА КАМИОНА ОТ АЙТОС Е БИЛ АС АМА ЛОШ КЪСМЕТ И ТРИМА ПОЧИНАЛИ ТОВА Е ЖИВОТА РАДОСТ И ТЪГА
  • 89 Прокурора

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "радев Ви е идол":

    Бойко 12 години ни стрига и дои. Чекмеджетата и гардеробите му пращят от евра и кюлчета. По цял ден се разхожда с джипката и умува кво да завлече. 12 години премиер и всички пари през него минават и той ги разпределя.
    Радев е президент от 5 год. и е представителна фигура на държавата, нищо друго.
    Гербаджиите начело с БМБ баталясаха държавата и сега Радев им виновен. Мъчат се да откачат панделата. Това е драги.

    Коментиран от #90

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Търновец

    2 0 Отговор
    загиналия майор Терзиев e изпълнявал рутинна мисия – стрелба по въздушна мишена хвърлена от друг МИГ – обаче парашута на мишената дефектира и тя полита ускорително надолу – мисията става екстрeмна – трябвало e ръководителят на учението моментално да го пpекрати – c 12 чаcа нaлйот за 6 месеца пилотът е нямал шанс. Горкия човек!!! Ръководителят на учението и хората подготвили неотворения парашут носят отговорност – Панайотов въобще не ги коментира????
  • 92 Прекалява

    4 0 Отговор
    Исказванията и коментарите тази жена. Коментира неща които на са и в компетенцията. Омъжила се е за военен пилот. Би трябвало да познава рисковете. Затова и пилотите са добре платени и е уважавана професия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове