Last news in Fakti

25 Септември, 2021 17:41 4 421 135

Асен Василев: Целта на „Продължаваме промяната” е първо място на парламентарните избори

  • асен василев-
  • продължаваме промяната-
  • цел-
  • първо място-
  • парламентарни избори

Партията застава твърдо зад кандидатурата на Румен Радев на президентските избори

Асен Василев: Целта на „Продължаваме промяната” е първо място на парламентарните избори - 1
Снимка: БГНЕС

„Нашата цел за парламентарните избори е победата. Към този момент водим разговори с още малки партии, които искат да ни подкрепят. Ако те завършат успешно, ние ще ги присъединим към коалицията”. Това заяви за „Офанзива” по NovaNews Асен Василев от „Продължаваме промяната”. Василев обясни, че разполага с около 70 хиляди лева в банкови влогове. Според него шефът на НАП Румен Спецов е продал фирма без данъчни задължения.

„С удоволствие бихме го приели в партията, но поради това, че той е данъчен чиновник към този момент, това няма как да се случи”, добави Василев. Той коментира и изискването за деклариране на гражданство на кандидатите за депутати. „Ние няма да изискваме никакви декларации за гражданство, защото това е изискване на ЦИК при регистрацията. Всеки трябва да си попълни всички необходими документи към ЦИК”.

За ГЕРБ и ДПС

„С ДПС имаме тема, която ни различава много. Това е темата за г-н Пеевски. Ние вярваме на американското правителство и Джой Байдън, че Пеевски е участвал в корупционни схеми. ДПС не вярват на тази преценка и твърдо застават зад него. Докато това не се изчисти – няма как да имаме тема на разговор. Основното нещо, което ние искаме е да се спрат течовете и данъците да бъдат събрани. Това няма как да стане, ако няма работеща съдебна система и прокуратура”, каза Василев.
„Вземаме предложението на „Демократична България” за съдебната реформа и го слагаме в зала. Ако ГЕРБ го подкрепят – можем да говорим. Ако това не се случи, то ние нямаме тема на разговор. Просто е”, обясни Василев.

За Румен Радев

"Ние вярваме, че Румен Радев е най-добрият президент, който България може да излъчи на изборите. Твърдо стоим зад него, защото той ни даде свобода на действие и се отнесе изключително почтено с нас. Наши представители влизат в инициативния комитет, който ще издигне кандидатурата на г-н Радев”, каза Василев.

За БСП и "Има такъв народ"

„БСП имаха възможност да подкрепят съдебната реформа няколко пъти и не го направиха. Надяваме се, че това ще се случи в следващия парламент”, каза бившият финансов министър.

„Г-н Йорданов направи едни изявления от трибуната на Народното събрание, за които аз съм завел иск в Софийски градски съд. Смятам, че този спор трябва да бъде решен там. Ние трябва да надмогнем междуличностните различия с „Има такъв народ” и да направим нещо смислено за България”.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    26 56 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна подкрепя Продължаваме промяна!

    Коментиран от #13, #23, #68

  • 2 а яяя

    35 37 Отговор
    Само не разбрах Радев къде иска да застанете, зад или пред него.
  • 3 Има

    37 42 Отговор
    ли човек цел , има и път до нея ! Кои други ? Успех !!!

    Коментиран от #129

  • 4 КОТарАК

    62 41 Отговор
    ква промяна ще направиш бе , КЛОУН/ направи да произвеждаме нещо...поне обещай ама не е лесна задача/аре нареждай се за европомощи и млъквай

    Коментиран от #17

  • 5 питам си

    57 47 Отговор
    Тези ако вземат 10 процента ще черпят, а този иска първо място - явно чалгаря се е клонирал в канадските харвардци. Впрочем Харвард май не е в Канада - та къде е учил Кирчо Траволта - под Дъгата?

    Коментиран от #31

  • 6 Виталия Ражнатович

    34 38 Отговор
    14.11.е Филиповден. Значи освен за ДПС, за друг не мога да гласувам, защото Филип беше Фатик роден в Турция. По принцип Асен Василев и Кирил Петков са грешка на 101℅!!!

    Коментиран от #50

  • 7 Антитрол

    16 71 Отговор
    Вие декларирате коалиция с ГЕРБ?! Слави пак ще е първи отново, за са довърши ОПГ-ГЕРБ! На 11 юли Слави самичък преби ОПГ-ГЕРБ, нали? Слави смъкна тиквата от джипката и го изпрати извън околовръстното шосе,нали? Единствен Слави никога не е заявявал че ще води преговори с ОПГ-ГЕРБ и ДПС,нали? За разлика от джендърите от дб1 и дб2,нали? Единствен Слави обяви шайката ОПГ-ГЕРБ за токсични и ще ги изчегърта изцяло, когато управлява, нали? Единствен Слави на молбите за преговори от смазаната тиква, обяви че с "терористи не се преговаря", нали? Първи Слави подкрепи кандидатурата на генерал Радев за президент, тоест не го подкрепя, той го издига! Единствен Слави изхвърли от управлението хунтата ОПГ -ГЕРБ! Всеки да си направи изводите!

    Коментиран от #106, #118

  • 8 Сандо

    68 24 Отговор
    Всички сили,средства и възможности са хвърлени за победата на тия марионетки.До оня ден неизвестни,вчера-министри,днес - партийни функционери с вълчи апетити,а утре какво ли са им подготвили Кукловодите?А за България кой мисли и каква и е подготвил?

    Коментиран от #49

  • 9 асенчо

    27 14 Отговор
    Я им обяснете преди това на гербаджии и на нас как " Продължаваме промяната " кореспондира с разговори с тези от чиито режим ще се променяме , че са се упалили нещо , а и устремът ви към първото място да се не препъне в подобни деяния.
  • 10 ГОРСКИ

    33 46 Отговор
    Ще гласуваме за промяната във тези млади момчета, а не на крадливия модел на герб!!!!!

    Коментиран от #26, #30

  • 11 розово

    56 1 Отговор
    Всички искаме промяна но не трябва да забравяме поговорката– пилците се броят на есен.
  • 12 Радев

    30 65 Отговор
    Радев става опасен за България. Вероятно изпълнява инструкции на Митрофанова. Опита се да разпали и междуетническа война с турците.

    Коментиран от #51

  • 13 Виталия Ражнатович

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ивелин Михайлов":

    Варна☺ твоят кандидат е Александър Малинов. САЩ дадоха на заето😂
  • 14 Давай Асене България е с теб

    39 24 Отговор
    Знаем че си завел съдебен иск срещу Тошко Африкански да докаже клеветите срещу теб! Ако не успее, обезщетението което ще получиш си обещал да го дариш на инвалиди и социално слаби граждани!

    Коментиран от #37

  • 15 София

    35 45 Отговор
    Бойко, връщай се по скоро, че тези измекяри ще ни затрият. Цените всеки ден скачат.

    Коментиран от #24

  • 16 Пич

    38 17 Отговор
    Нали затова ви докараха... Трябва да се отчитате... Жалко , че пак ще прекарате народа...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ГОСТ 1

    47 19 Отговор
    Много го помпате кокорчо. Накрая явно ще се пръсне като балон.
  • 19 Miro

    19 29 Отговор
    ГРОБ + ПП= първи ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОДАЖБАТА!!!!
  • 20 Избирател

    33 9 Отговор
    „Взeмaмe прeдлoжeниeтo нa „Дeмoкрaтичнa Бългaрия” зa cъдeбнaтa рeфoрмa и гo cлaгaмe в зaлa. Aкo ГEРБ гo пoдкрeпят – мoжeм дa гoвoрим. Aкo тoвa нe ce cлучи, тo ниe нямaмe тeмa нa рaзгoвoр. Прocтo e”


    Значи герберите ако подкрепят съдебната реформа няма проблем и една коалицийка - браво. Даже вече няма нужда да признават "грешките" си.

    Колко му е на Баце да жертва няколко бушона за да го върнете на власт.

    Коментиран от #52

  • 21 НЯКОЙ

    20 27 Отговор
    Въпреки бясната съпротива на олигархията, превзела властта 12 години чрез ГЕРБ и ДПС, следвайте смело вашия план до победа!
    Умен народ - просперираща държава!!!
  • 22 Някой

    60 20 Отговор
    Тези двамата са много опасни за страната ни. Помните ли младите юпита на царя от 2001 г.? Помните ли как ни оправиха? Как се облажиха от властта?
    И те бяха млади и умни, завършили престижни университети.
    Не разбирам как някой, който е правил успешен бизнес зад океана, ще остави всичко там и ще се върне да помага безкористно за просперитета на България.

    Дано не им повярват много хора.

    Коментиран от #55, #111

  • 23 Измама

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ивелин Михайлов":

    Бахаха, Пирамидения парк от тухли, създаден с вложенията на алчни балъци....
  • 24 Miro

    26 22 Отговор

    До коментар #15 от "София":

    НАЛИ БОКО ни докара до тази криза и сега говори за собсвените си грешки като ги преписва на други
  • 25 Рамзито

    10 5 Отговор
    Ашколсун Шекер И я те искам пръв
    😚
  • 26 2020

    32 10 Отговор

    До коментар #10 от "ГОРСКИ":

    Само неграмотни като теб може така да се хвърлят бързо в ръцете на новите измамници! Преброй си правописните грешки, приятелю!
  • 27 Стоян

    23 15 Отговор
    Социолога Андрей Райчев миналата вечер в студиото на БТВ каза че в момента сте от около 300 хиляди до 500 хиляди избиратели. Ако направите добра кампания стигате 500 хиляди и както каза " почти колкото Герб". А ако стигнете максимума от 600 хиляди това значи че сте взели 2/3 от електората на ИТН и изхвърляте чалгата от НС. Не зная кой от двата варианта ще се случи!
  • 28 Майна

    30 9 Отговор
    Ще го вземете ,бе, този народ е достатъчно залухан...

    Коментиран от #34

  • 29 Тъй де,..

    24 6 Отговор
    Спецов бил АЙДУК но...Биха го Поели )))))))
  • 30 Не ме интересува

    24 24 Отговор

    До коментар #10 от "ГОРСКИ":

    Във ваше село , че отново ще гласувате за шмекери... Вашата глупост си е за вашите глави. Умните хора ще гласуват за ГЕРБ... Най много сме , така че почвайте да ревете.

    Коментиран от #45

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 питам

    35 6 Отговор
    Мен повече ме интересува тези момчета чии момчета са. От какъв джинс са.

    Коментиран от #39, #134

  • 33 Изумен

    38 5 Отговор
    Преди 2 вечери по ТВ АЛФА репортерката Соколчева интервюираше граждани на улицата с въпроса " За кой гласувахте на миналите избори", повечето казваха "За Славиту", тя ги пита "А на предстоящите ще гласувате ли " , и те отговарят "Да", а за кой пита Соколчева ,те отговарят"Сега за тези новите", Соколчева задава нов въпрос " А защо , знаете ли програмата им , кандидатите им",нте отговарят " Ами не, но са нови и вече на тях вярваме"....Българина търси нов спасител , и все чака някой друг да го оправи....

    Коментиран от #42

  • 34 LOSHIA

    7 5 Отговор

    До коментар #28 от "Майна":

    Остави го народа.Имаш в предвид себе си ли?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 питам си

    8 3 Отговор

    До коментар #31 от "изрод от ГЕРБ":

    Не трябва ли ти да се ограмотяваш географски и малко правно? Нали Шугъра се накара на съдия от СГС, а се оказа, че неговият екип от видни юристчета /може и те да са от бизнес училището - някакво квартално/ не е могъл да изготви правилно искането до съда?

    Коментиран от #48

  • 37 Виталия Ражнатович

    10 8 Отговор

    До коментар #14 от "Давай Асене България е с теб":

    България?! А Балкански Политически Клуб ит 26.05.2001 питахте ли? Дюпитата ба царя Симеон Саксобурга паднаха с гръм и трясък. Та и тия измислените така!!! Химн Горда Стара планина, Заоадната част в Република Сърбия. Ако можете я преместете😂
  • 38 Го4о

    22 19 Отговор
    Василев, първото място е заето от най-голямата партия ГЕРБ и няма как да се доближиш въобще до първото място! Особено пък ти!!!!

    Коментиран от #75

  • 39 LOSHIA

    17 6 Отговор

    До коментар #32 от "питам":

    Не е ли ясно чии са.Щом ще се коалират с дебета,ибгнита и герберасти.
  • 40 MGehwer

    16 2 Отговор
    От никои(баламурняци кандидати и бивши) до днес не чух че върховенството на закона трябва да бъде приоритет чрез принуда-спазване на настоящите закони и наредби в Р.България!
  • 41 баста байгън

    15 7 Отговор
    аз пък няма да гласувам на изборите,писна ми да ме лъжат и грабят,а аз да се правя после на ни лук ял,ни лук мирисал!
  • 42 златен пръст

    10 0 Отговор

    До коментар #33 от "Изумен":

    А ааа, това е моята телевизия на "ИСТИНАТА". Само, че и аз вече се обърках, коя е истината, когато бях главен редактор на вестник демокрация беше една, после златен пръст беше друга, сега е трета.
  • 43 мачо

    9 2 Отговор
    С неговата ориентация ще продължат подмяната онли
  • 44 Го4о

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Сандо":

    Сандо ти зелена червенушка ли си или да?
  • 45 Ужас

    12 15 Отговор

    До коментар #30 от "Не ме интересува":

    И аз ще гласувам за ГЕРБ, но имам познати хора, които са умни, но вярват на клеветите на новите и не искат да чуят за ГЕРБ. Дори нищо хубаво не са видели от фатмака, а го величаят.
  • 46 изрод от ГЕРБ

    10 18 Отговор
    Слави и ИТН преди 2 месеца пребиха шайката ОПГ-ГЕРБ нали! Биха ги кат маче у дирек и ги бухаха кат шкембе в дувар! Не допускат тиквата вече до властта ,нали? Изпратиха го само да се крие из Родопските помашки села,нали? След 2 месеца отново първи ИТН, а тиквата при бай Ставри да го топли в студените зимни нощи!!!

    Коментиран от #120, #121

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бамбука

    11 12 Отговор

    До коментар #8 от "Сандо":

    за България попитай кукловодите на Герб. Какво измислиха за България ? Спрян Южен поток, гьол Белене и днешните цени на тока, разпилени милиарди заради чужди на българския народ интереси, корупция невиждана в ЕС ? Между другото откъде се пръкна Борисов и цялата неграмотна свита ?
  • 50 111

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Виталия Ражнатович":

    А също и Св. благоверен цар Юстиниан, роден в Средец (дн. София)!

    Коментиран от #65

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 оффф

    15 12 Отговор

    До коментар #20 от "Избирател":

    Как го виждаш ГЕРБ да подкрепят съдебната реформа на Демократична България ??? Та нали след това бързо бързо ще подменят ВСС, ще махнат Гешев и всички мутри от ръководството на ГЕРБ начело с Боцко ще са закопчани незабавно - има достатъчно материял за сериозни обвинения и то с неоспорими доказателства. А опандизят ли първенците им партия ГЕРБ няма да има.

    Коментиран от #60, #85

  • 53 а50

    14 5 Отговор
    С Промяната вече 30г. живеем и ни лъжат, и вие ли ще продължите да ни мъчите
  • 54 стоян

    13 10 Отговор
    Вярно ли,че тоя бил сгоден за Пецов?
  • 55 Българин

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "Някой":

    Не разбираш, защото си алчен смачканяк и мислиш, че всички останали също са алчни смачканяци като тебе!

    Коментиран от #79

  • 56 нннн

    6 6 Отговор
    Ще строим ли Белене? Ако кажат "да" може и да гласувам за тях.

    Коментиран от #67

  • 57 Подкрепа за Борисов

    11 13 Отговор
    Ужас ужас ужас Оправачи до Оправачи в БГ и Още по изумително Вярващи на Оправачите Че не останахте ли доволни от Чалгарите или
  • 58 пешо

    7 1 Отговор
    посмали, м.анго!
  • 59 Истината боли

    15 7 Отговор
    Гласувайте за тия и ще видите дали не искате да се ваксинирате. Ще ви набоцкат как стой та гледай. А пък и ще се коалирали с ГЕРБ евентуално. Нищо не може да ме накара да гласувам за тия, спуснатите от олигарсите.
  • 60 Подкрепа за Борисовото

    17 7 Отговор

    До коментар #52 от "оффф":

    ДАЙ БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ СЪДЕБНА РЕФОРМА КАКВА ДА БЪДЕ ЧЕ ДОСЕГА ОСВЕН ДА РЕВАТ СРЕЩУ ЛИЧНОСТТА НА ГЕШЕВ ДРУГО НЯМА ЛЪЖЦИ ДО ЛЪЖЦИ ДАЙ БЪЛГАРИЯ МНОГО ГОДИНИ Е ЦИЛА ВЪВ ВЛАСТТА ЗАЩО НЕ НАПРАВИХА РЕФОРМА ЛЪЖЦИ КРАДЦИ МОШЕНИЦИ КОИ ДЕБИЛИ ВЯРВАТ НЕЗНАМ
  • 61 LOSHIA

    11 4 Отговор

    До коментар #35 от "Сандо":

    А тези които ни крадоха по вече от 30 години ,какви са ?Демократи паднали от космоса?.............
  • 62 Стойко

    9 9 Отговор
    Тези прекалено често взеха да говорят за "преговори с Герб", явно подготвят почвата за бъдещо управление и гласувалите за тях да не останат крайно изненадани ако се случи! Явно се подготвят заедно с гербавите за 4 години да лапнат 30-те милиарда евро( 60 милиарда лева) по плана от ЕС за устойчивост и развитие! Хора, бдете!
  • 63 Само за протокола

    5 8 Отговор
    Тази коалиция между новите от Харвард и ГЕРБ стана заради големия магарешки инат на ИТН да направят някои премерени компромиси. Много грешно си изиграха някои от картите, а имаха потенциал да започнат истинска промяна. Обаче уви. Толкова ме е яд, защото сега ще се завърнат на бял кон някои стари муцуни, ама понеже сме овце, пак ние ще си ги изберем. Иначе много знаем да плаче и да се жалваме. Стокхолмски синдром в чист вид си е нашето

    Коментиран от #72

  • 64 Гербав кръгозор

    6 9 Отговор
    Стига до затвор
    Гласувайте за П П и ще е добре
  • 65 Виталия Ражнатович

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "111":

    Дай по-насам, Никола от Черна гора прадядо на недоразумението цар Симеон Сакскобурга!
  • 66 Доктор

    10 5 Отговор
    Тоя напушен ли е или е на по тежки субстанции?Съвсем е откачил,прегледайте го или онази принадлежност го кара да ги говори тия щуротии?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Централен софийски затвор

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ивелин Михайлов":

    Защо няма никой корумпиран политик в затвора през всичките тези години на прехода?
  • 69 LOSHIA

    12 13 Отговор
    ИТН уби ГЕРБ ! Отне възможността на тиквата да каже "Аз пак ги бих" .След изборите го прати там където му е мястото- далече от Държавните пари! Благодарение на ИТН , президента управлява с второ служебно правителство! А тия говорят за преговори и споразумение с Герб след изборите!
  • 70 мафия

    7 10 Отговор
    Изключeнo и тoвa в яcнo зa вcички. Нe мoжe дa имa никaкви прeгoвoри c групирoвкитe oт тaкa нaрeчeния прeхoд. C тях мoгaт дa cи гoвoрят eдинcтвeнo cлeдвaщият глaвeн прoкурoр и изцялo рeфoрмирaнaтa cъдeбнa cиcтeмa.

    Вceки, кoйтo ce чувcтвa нeзaвиcим и нeoбвързaн c мaфиятa, и изпитвa нeприязън към кoлeгитe cи учacтвaли в кoрупциoнния мoдeл oт пocлeднитe 31 гoдини, мoжe дa нaпуcнe пaртиятa cи и дa ce приcъeдини към прoмянaтa, и дa учacтвa в нeя. Прeдeлнo яcнo.

    Коментиран от #80

  • 71 Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵

    10 22 Отговор
    Аз и жената и децата и братовчеда и жената на братовчеда и балдъзата и мъжът на балдъзата и тъста и тъщата и гаджето на дъщерята ще гласуваме за Кирил Петков на предстоящите парламентарни избори на ▪️1️⃣4️⃣▪️1️⃣1️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣▪️година.

    Коментиран от #76

  • 72 Соросоидче

    6 13 Отговор

    До коментар #63 от "Само за протокола":

    И защо според теб ИТН са виновни даже и за тези новите че ще правили коалиция с ГЕРБ.

    Ти помниш ли кой провали първия мандат на ИТН и защо - тъкмо тези които заявяват че нямало проблем да направят коалиция с ГЕРБ.

    Коментиран от #81

  • 73 Шубето е голям страх !

    7 9 Отговор
    Каза ми го Мо Салах !
    На всеки ярд с Harvard !
    Две умни момчета срещу шайка гербави келемета!
  • 74 калима мину

    3 8 Отговор
    Ако махнете плоския данък печелите гласа ми. Крайно време е и т.нар. ЕГН също да бъде премахнато.Не сме затворници за да имаме номера.
  • 75 Умен измамник

    5 2 Отговор

    До коментар #38 от "Го4о":

    Порцеланова кукла на конци. Що е то?
  • 76 Виталия Ражнатович

    3 7 Отговор

    До коментар #71 от "Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵":

    Ако Любо Петков ме направи негова жена ще гласувате за Руска Федерация + Балкански Политически Клуб, в който е и БЪЛГАРИЯ!!!
  • 77 така така

    18 4 Отговор
    Какк ще сте на 1-во място като сте 2-ма мошеници???
  • 78 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 21/22 !

    9 10 Отговор
    Трябва да се мачкат герберугите, като
    "мърсисайдци" във Висшата лига.
    Даже и това не стига, от ГЕРБ ми се повдига.
  • 79 изрод от ГЕРБ

    4 5 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    По далече от носа си можеш ли да виждаш?
  • 80 Избирател

    3 5 Отговор

    До коментар #70 от "мафия":

    Та защо ли точно с ГЕРБ ще си говорят за съдебна реформа и нов прокурор - можеш ли каза.

    Коментиран от #83

  • 81 Хайде, да помислим малко

    15 6 Отговор

    До коментар #72 от "Соросоидче":

    Абсолютно заради ИТН става това, което става сега. И ГЕРБ ще се завърнат на политическата сцена, защото ИТН не сформираха правителство. Защото не бяха диалогични, нулеви компромиси, политиката е цяла наука, трябва да умееш да лавираш. А можеха да продължат да следват тяхната си линия и когато направят кабинет, промените бяха започнати, но инатът им надделя. Да не говорим за две-три много неподходящи кандидатури за министри, които направиха. И сбъркаха. Жалко, защото сега вероятно ще са аут.
  • 82 Гугъл ъъъъъ

    4 4 Отговор
    Кой му пука?
  • 83 Виталия Ражнатович

    2 6 Отговор

    До коментар #80 от "Избирател":

    ГЕРБ е за Любо Петков създадена!!! Други я ръководеха и паадна. Кукловодите оправете си кратуните, че ще залипат държавата ни от картата на света
  • 84 Много по добре Харвард

    7 9 Отговор
    Отколкото пожарникар
  • 85 Пепо

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "оффф":

    Обясни ни тази съдебна реформа , че Ицката не може да я обясни , като за лаици я обясни . Ицо не е влизал в съдебна зала , но много е чел . И снощи в Панорама проф. Стоилов разгледа много добре въпроса, но Ицката си говореше за прокуратурата и как мечтае за канадска прокуратура, защото видиш ли там по минути се знаело какво прави прокурора. Абе и твоята не е лесна, така става закопчаването.Боже, боже къде ви намират такива наивници!!
  • 86 Извънсъдебно споразумение

    7 6 Отговор
    Ако предадат БИБИТКО ще говорим...
    От Продължаваме промяната.
  • 87 Гост

    15 3 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува
  • 88 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    8 7 Отговор
    Ние в Щатите искаме коалиция между ПП, ДБ,ИБГНИ и ИТН . И да се дочегъртва яко.

    Коментиран от #91, #123

  • 89 Го4о

    14 4 Отговор
    Зайците в политиката винаги си мечтаят за първо място, но ако по някаква сличайност го получат, просто не знаят какво да го правят!
    Стават "важни" и отвратителни. Справка ИТН и Слави Трифонов.
  • 90 Честито първо място на П П !

    8 7 Отговор
    Напълних хладилника с уиски,ракия,джин
    До мен реве един гербав пингвин 🐧 !
  • 91 Тошко

    5 3 Отговор

    До коментар #88 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Ама тези всичките боклуци, които си изброил са малцинство и не могат да съставят правителство. Колкото на брой партии да направят, те са с едни и същи избиратели. Дали с машини или с бюлетини е все едно - само че разликата е в цената на вота (машини плюс бюлетини вече струва 124 милиона лева)
  • 92 Трезво мислещ българин

    7 4 Отговор
    А колко други кандидат президенти са му известни на този,че реши ,че Радев е най-добрият избор?
  • 93 Новото си е ново....

    7 5 Отговор
    ГРОБ крадяха... наготово....
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Бойко

    10 7 Отговор
    Ще разговаряме с П.П., ако Петков потвърди и се извини за това, че е заблудил президента за канадското гражданство. Василев да си признае за "споразумението" при кражбата на интелектуална собственост! Тогава ще ги поканим в централата на ГЕРБ.
  • 96 Май, се вижда светлина в тунела ?!

    7 2 Отговор
    Някой ще посети пандела !
  • 97 гфхерт

    3 9 Отговор
    Успех,аз ще гласувам за вас,а кой каквито интриги и да плете около вас,не ме касае.Видях как работите и какви позиции имате.За мен бе достатъчно,че всички властимащи се обединиха срещу вас.Това значи,че сте правилните хора.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Реалист

    7 1 Отговор
    Поредните последователи на Остап Бендер.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Буха ха

    5 3 Отговор
    Много хора намекнаха че Кокорчо има Истамбулска връзка със Спецов, но тях няма да ги съди. :)
  • 102 Тошко

    8 2 Отговор
    При тия двамата още не мога да разбера кой е булката и кой е младоженеца .... кума вече го знаем.
  • 103 Подкрепа за Борисов

    4 8 Отговор
    ПП номер 1. Бойко в затвора
  • 104 Слави Трифонов

    8 1 Отговор
    Лошо ми е
  • 105 пламен

    6 3 Отговор
    По показателят Брутен Вътрешен Продукт Ха Глава От Населението, съглазно класация на Международния Валуте Фонд, България е на 61 място, което я нарежда по напред Турция, значително по напред от Сърбия и много по напред от Северна Македония! Току що направих справка в интернет. колкото до местото ни в Европейския Съюз, ние бяхме последни още когато станахме членове. но самия факт, че сме изпреварили страните които не са членки на Евросъюза, като Турция и Сърбия, означава, че се движим по бързо от тях. Въпроса обаче е в това, защо бяхме последни още с началото на членството ни в ЕС? Ами отговорът е заради не ефективната икономика на социализма, която забраняваше всякакви бизнес инициативи, насаждаше ни твърдението, че при капитализма има експлоатация на човек от човека и ни изкалпазани!
  • 106 Истина

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Антитрол":

    Истина!!!!
  • 107 Матей

    6 1 Отговор
    Дрън-дрън-ярина ще излязат на първо място,излишно фанфаронство.Само дето ще профукат парите на америка за България,мулти милиони.Нали още отсега излязоха толкова нелицеприятни неща за тях,да не кажа престъпни,затова ни трябва нов главпрок.Попаднаха под кръстосан обстрел,само руски сайтове и телевизии не са ги емнали да ги разнищят какви са ,що са,от къде са,за какво се борят.Но и тука не им цепят басма,подпукаха ги не на шега,пък и има за каво.
  • 108 ХА ХА ХА

    7 2 Отговор
    АБЕ КИРЧО , ДА НЕ ТЕ Е ТРЕСНАЛ ДНЕС ТИР ??? ТО ПЪРВОТО МЯСТО Е ЗАЕТО ОТ БАТ БОЙКО .....!! ТВОЕТО Е ПЪРВО , АМА ОТЗАД НАПРЕД И НЕ Е СИГУРНО , ДА ЗНАЕШ !!!
  • 109 44444

    5 1 Отговор
    Тези момчета защо говорят все едно са спечелили? Поставят условия, с кои нямало да са, с какви щели да са? Рибата още в морето. Единствените им съюзници са дб, чиито гласове ще окрадат, та и двете ще са около десетте %. И какво ще направят с тези 20%? После, нали условие беше да не приемат политически проститутки сменили 10 партии? Този нестимир беше с Кунева, после с Мая Манолова, сега с тези.
  • 110 Тоя да не е дрогиран ?

    9 1 Отговор
    Откакто обяви , ЧЕ влиза в политиката , ВСЕ ГЛУПОСТИ приказва !!!
  • 111 Мятач

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Някой":

    Ще се оправим, есен е, плодове и зеленчуци на борсите - бол. И яйца ще се намерят, ако трябва и чакъл ще си носим. Против герб съм, ама тия с тая безкрайна реклама по всички медии вече ми опротивяха, а още са никои. А се надуват все едно са хванали Господ за ...
  • 112 XAAXAAAXA

    6 1 Отговор
    Тия го играят Мара общата.
  • 113 ТИЯ си навириха носовете!

    6 1 Отговор
    Време е да им се даде урок ! ТО рибата в морето те казват със кой ще управляват , чакай бе ГРУЙО да минат изборите , ЧЕ тогава ако някой те покани и ако си изобщо си в парламента ......тогава говори !!!!
  • 114 Хи хи хи

    5 1 Отговор
    КОЛКО НАХАЛНИ И БЕЗОЧЛИВИ МОГАТ ДА БЪДАТ , ТИЯ НОВИТЕ ФАТМАШКИ КАНДИДАТ УПРАВЛЯВАЩИ ????
  • 115 3456

    4 1 Отговор
    абе обяснете на електората за кой точно да фъргат глас ! за жонтра или за кокорчо? нещо мекици кафе бира ше има ли и кеш?
  • 116 Отврат !!!

    5 2 Отговор
    Тоя е тотално ИЗТРЕЩЯЛ !!!
  • 117 Ех КАНАДА, ех КАНАДА......

    7 1 Отговор
    Вземай си вересиите , не ни трябват тук !!!!
  • 118 да ама не

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Антитрол":

    Слави може да е подкрепил фатмака, но не може да го издигне, ако сам Радев не го поиска от него! Ръйш?
    А след като чалгаря не направи правителство, въпреки че му поднесоха на тепсия мандата, какво плещиш врели некипели?
    Слави ще управлява на кукув ден!
  • 119 Тоя да не го е

    3 1 Отговор
    Ударил тока , абе Последния Софиянец да каже да не е ходил АСАН да му поправя бушоните на заведението и от тогава да е изтрещял !!!
  • 120 уточнение

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "изрод от ГЕРБ":

    След два месеца ИТН първи, ама на опашката за поздравления на Канадеца и Оцъкления!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 усетил се

    7 1 Отговор
    Късно е либе за китка!
    Славиту пее вече друга песен : За мен ферари с цвят червен, за тебе у..чец на.ървен...
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 копи пейст

    7 3 Отговор
    Пластмасовият проект на Кирил Петков и Асен Василев е рожба на задкулисната дружба на президента Радев с кръга „Капитал“ и останалите олигарси с дела пред спецправосъдието
    Екзалтираната публика на риалити шоуто „Избори без край“, в коeто България живее, през последната седмица е ангажирана с обсъждането на амбициите за овластяване на поредните нарочени за спасители персони, претенциозно определящи себе си за единствено почтени.
    Този път инженеринговата лаборатория за фабрикуване на пластмасови политически проекти дори не си губи времето с изграждането на традиционна политическа партия. Този процес е демоде, а и в момента време няма. Заради това се залага на бързото изграждане на позитивен публичен образ на двамата доскорошни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Впрегнатият медиен ресурс наистина е огромен, като освен за тяхното презентиране, той служи и за заглушаване на подплатените с аргументи и дори с доказателства факти, как на доверчивия българин се предлага не промяна, а поредната класическа измама.
    Всичко това е добре известно на стоящите в сянка сценаристи.
    Стратегията им е изчислена така, че в оставащото време до предсрочните парламентарни избори на 14 ноември промоутването на „Продължаваме промяната“ да успее да увлече възможно най-широк кръг хора, които докато разберат, че са жертва на измама, ще е достатъчно късно.

    Коментиран от #131

  • 125 Гочо

    6 1 Отговор
    Смесите ли Вашият проект с Фатмака,ще генерирате отлив...гаранция...Вас може да Ви харесват,но Фуражката едва ли..
  • 126 Жива да ни бях

    6 2 Отговор
    Кокорчо имал само 70 000 в банкови влогове. Че той по зле от пенсионер, жив да го оплачеш.
  • 127 Анонимен

    2 3 Отговор
    Асен е от град Хасково и е крайно време нещо да направи за този прекрасен слънчев, навремето Европейски град. Водата е отвратителна. Много са нещата, но да му пожелаем ХАСКОВО Усоех на господин АСЕН ВАСИЛЕВ и да се справи с трудностите, които му предстоят за почистване на България.
  • 128 Ха ха ха

    3 3 Отговор
    Нищожниците на президентчето вече почнаха да събират всеки сметоподобник от кол и въже .....
  • 129 Чомски

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Има":

    “Като цяло населението не знае какво се случва. Дори не знае,че не знае“ – Чомски
  • 130 Правете си сметка

    3 0 Отговор
    От 30 години всички партии преди избори говорят за промяна. Минат ли изборите, всичко си продължава по старому. Кражбите продължават да си текат, само крадците се въртят.
  • 131 Оруел

    3 0 Отговор

    До коментар #124 от "копи пейст":

    „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ – Оруел
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 maia

    1 2 Отговор
    мазни геио.е боико да ви е.е
  • 134 да ти кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "питам":

    момчетата са американчета от български произход, едното уж канадче ама не съвсем, сега чака да му "оправят" документите та да стане пак българче, учили са ги в Харвард, дето обучават и други тарикатчета та сигурно знаят "мурафети". Турят ни ги да ни оправят пък после да видим. То и други ни оправяха, ама тия трябва да са по-майстори. Работата видимо е "яка", щото и БайДаню е хаберлия по случая.
  • 135 анонимен

    0 1 Отговор
    Ограничените хора много ясно, че тиктак няма да го одобрят. Имаме близки в герб и по-добре неуките и неучили да замълчат. На тях им е ок на село. Ок са. Но как може на бялото за г-н Асен Василев да казвате негативни неща. Много е спокоен, а не нервен, думите му са на място. Днес говореше по Нова телевизия. Уравновесен, обективен. Дори много по добре подготвен от Делян. И двамата са учили в Елитната езикова гимназия, но Василев е много над Добрев. Конкуренция. Всички нямат тоя ум, като Василев, и без дискриминация спрямо Асен герб. ПП ПП, ДБ, ИМВ, дай боже повече да гласуват за тях, за да се слупи дълго очакваната промяна, реформи, че навсякъде къде ли не бг е в корупция. В болници, 120000 лекар в Държавни болници и при.. Една сестра ще получава 5000 лева и няма да бяга във Франция, Германия. И е прав. Наше момче завърши френска паралелка в Хасково с немски, на 333 г е, завърши в Стара Загора хуманна, работил разбрах от Хасково в Димитровград, и ако не го спрат родителите му би заминал в Франция или Германия. Завършил в езиковата с отлипен 6 и е бил най силният по френски в гимназията. Не се хваля, дядо му бе известен художник на времето в града. АСЕНЕ, ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХИ И НА ГОСПОДИН РУМЕН РАДЕВ. ИСКАМЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ.... ДПС КВО ИСКА. ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА РР, А СЛЕДВА ИМЕННО ДПС И ГЕРБ ДА МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ, А НЕ ДА ПРОДЪЛЖИ КРАДЕНЕТО. ДАНЧО И БИСЕРОВ ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТСКА, ЗАТОВА АНТИ НА ДАМЯН БИСЕРОВ, БРАТ МУ Е В ХАСКОВО КЛОШАР, А САПРИ СЕ МЕНТА Д
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол