Last news in Fakti

30 Септември, 2021 12:05 1 993 61

Христо Иванов: Гледаме с позитивно отношение към "Продължаваме промяната"

  • христо иванов-
  • позитивно отношение-
  • гледаме-
  • продължаваме промяната

Формацията на Кирил Петков и Асен Василев ще мобилизира допълнителни избиратели в полза на промяната, надява се съпредседателят на ДБ 

Христо Иванов: Гледаме с позитивно отношение към "Продължаваме промяната" - 1
Снимка: БГНЕС

Нашият важен приоритет е "Демократична България" да намери начина да изпълни своята уникална мисия в българската политика - да фокусираме противопоставянето срещу всяка свръхконцентрация на власт, да вървим към това да се изгради демократично мнозинство в следващия парламент, което е около това властта да е така разпределена, че никой да няма твърде голяма сила. Това заяви в "Денят започва" по БНТ съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"Ситуацията е сложна, обсъждаме различни варианти, когато имаме готовност, ще обявим решения. Важното е друго - "Демократична България" е може би една от малкото формации, които на практика показват модела на коалициите, че се взимат колективни решения от органите, които са ясни по своя състав", каза Иванов.

По думите му трябва да се избегне ролята на кандидат-спасителите, които да заместят Бойко, Царя, Доган, в това да концентрират много власт в себе си и след това да я превърнат в корупция.

Гледаме с позитивно отношение към тях ("Продължаваме промяната"), каза Христо Иванов. Той изрази надежда, че формацията на Кирил Петков и Асен Василев ще мобилизира допълнителни избиратели в полза на промяната. Тепърва им предстои да се структурират като програма и лица, каза съпредседателят на "Демократична България".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЙКИКЕВ

    14 6 Отговор
    Тия ша ви треснат

    Коментиран от #30

  • 2 щаб за честни избори в България

    6 19 Отговор
    Демократична България поиска от Оставката на Гешев много преди Асенчо и Кирил

    Коментиран от #11

  • 3 Чети до Край

    18 11 Отговор
    ДПС е мафия която краде от бедните за да храни Доган.. МОДЕЛЪТ ИТН-Слави Трифонов също помага на Доган да граби дворци и Тецове
  • 4 Историчка

    16 9 Отговор
    Всъщностс по отношение на президентските избори ПП и ДБ са на коренно различно мнение - ПП са твърдо зад Радев, а ДБ твърдо против и на втория тур най-вероятно ще гласуват против него! Ако Николай Младенов е кандидата на ГЕРБ, ДБ ще го продкрепят по линия на общия генерален спонсор господин Сорос!

    Коментиран от #24, #61

  • 5 Комуниста

    14 9 Отговор
    Соросоида Христо Иванов vs соросоида Бойко Борисов!
  • 6 такаето

    17 3 Отговор
    лицемерчото ще направи всичко за да се изкара светия и да докопа кокала
  • 7 Ристе

    15 5 Отговор
    ти гледай на криво ПП и ДъБъ ще отиде в канала. Хич да не си мислиш , че народа ще гледа втори път филма , който напрваи с ИТН.
  • 8 тгрт

    16 3 Отговор
    В ДБ нямали кадрови дефицит, но е странно, че партията е водена отдавна от Хр. Иванов, който е често с променливо мнение и лашка ДБ от една позиция в друга позиция. Това въртеливо движение не е в плюс за формацията.
  • 9 оня с коня

    13 3 Отговор
    добре е че Хр.Иванов и Приятели гледат "позитивно" на ПП изразявайки надежда че Петков-Василев няма да пипат Електората им, ще ГРАБЯТ от Останалите Партии.Да обясни обаче Хр.Иванов ЗАЩО вече не ДБ не нарича ПП "Партньори",а ги третира ОФИЦИАЛНО като "Конкуренти".
  • 10 Бамбука

    6 6 Отговор
    Концентрацията на власт се получи при липса на парламент по време на управлението на Герб. Концентрация на власт при Президента няма, има запълване на празноти поради липса на правителство при 44 и 45 парламент.
  • 11 питам

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "щаб за честни избори в България":

    ДБ поискала оставката на Гешев, ама 2 пъти Хр. Иванов не се яви в НС, когато Гешев беше там. Защо така?

    Коментиран от #15

  • 12 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    2 9 Отговор
    Преди точно 4 години предупредихме, че назначаването на Стоян Мавродиев в Българската банка за развитие (ББР) е целенасочен опит за превръщането на една държавна банка в банка на мафията. Продължихме борбата срещу този модел с конкретни действия и сигнали, които години наред срещаха мълчанието на българските институции и прокуратура. Целта на нашата последователност и упорство беше да спрем много по-рано това, което българските институции наскоро разбраха – вместо банка на българския малък и среден бизнес, ББР беше превърната в банка на ДПС и ГЕРБ. И всички ние платихме за това.

    Помните ли когато в свое интервю Стоян Мавродиев сравни „Да, България!“ с терористична организация? Никога не сме се страхували да назовем мафията с истинските ѝ имена. Конкретно. И ще продължим да го правим. Защото свърши времето, в което мафията всеки път печелеше. Сега е време България да спечели.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бай Иван

    7 3 Отговор
    Да ръкопляскаш на политик за това,че е построил път,мост,училище е все едно да аплодираш банкомат за това,че ти е дал 30% от твоите пари а другите70%ги е откраднал.

    Коментиран от #36

  • 15 Протест срещу безобразията в България

    0 6 Отговор

    До коментар #11 от "питам":

    Защото Гешев прати бивчи на Христо Иванов... Кво се правиш
  • 16 за да си върнем България

    2 10 Отговор
    Само Демократична България Всички други ще ви излъжат
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 НикогСДСЧума

    8 1 Отговор
    Ако не пълзеше нагоре с побутване по стълбата на привилегированите и властта,благодарение на комунистическото си потекло,какъв чудесен и достоен портиер щеше да стане от него.
  • 20 !!???!!

    6 4 Отговор
    Мислих да гласувам за ПП , но след като разбрах, че ще са с ДСБ СЕ ОТКАЗАХ КАТЕГОРИЧНО.
    Няма да си дам гласът на ибрикчийчетата на Козяк и Сорос.
    Искам НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ.
    А не пак да сме НЕЛЕГАЛНА КОЛОНИЯ НА САЩ ЗА ОПИТИ.
    Определено няма да гласувам за ПП, ЩОМ СА С ТИЯ АМЕБИ НА САЩ ДСБ.
  • 21 Българка

    2 11 Отговор
    Призовавам всички гласоподаватели на ДБ да не си променят вота и отново подкрепят ДБ. Те доказаха, че са последователни реформатори и не предадоха надеждите на своите избиратели! Заедно с ПП и ИБГНИ са силен отбор за реформи в полза на хората в следващото НС

    Коментиран от #34

  • 22 вили

    2 5 Отговор
    ИЗЧЕГЪРТАЙТЕ ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ НЕ ГО ЛИ НАПРАВИТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ИМА И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ДО ЕДИН
  • 23 кой

    5 2 Отговор
    Започваш да говориш алабализми по инерция. Това говори, че в момента нямате ясна посока към какво да вървите. Така става, когато не сте праволинейни. Поставяш си цели и ги преследваш без отклонение. Казали сте борба с корупционния модел. Хубаво де, сега говорите за концентрация на власт, в кой? В президента ли, в служебното правителство ли? Те произтичат по конституция, защото вие не може да направите правителство. Започвате да ги нападате и да говорите за издигане на ваш кандидат? Той срещу какво по-различно от корупционния модел ще се бори? Не може сутринта да казваш ще разговаряме с ГЕРБ без Борисов, следобед да се отмяташ. ГЕРБ не е само Борисов, при тях има още много корумпирани лица? Носят се слухове, че си приказвате с ДПС? Как стават тези неща? Или зад вас стоят също олигарси и задкулисие, които пораждат същия корупционен модел?
  • 24 Българка

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Историчка":

    Предлагам да се занимаваш с география. Явно като историчка правиш грешни изводи. ДБ няма да подкрепят никога кандидат на ГЕРБ или ДПС
  • 25 Цитат

    3 2 Отговор
    Генезисът ви е един и същ, бях изненадан, когато прочетох, че Василев е бил в служебното на Плевенлиев. А Петков е изнасял лекции по едни и същи форуми със Соломон Паси.
    Ще цитирам проф. Боян Дуранкев, прекрасна статия "Какво ни предлага дуетът Петков Василев?".
    "Не вярвай на десните, дори които носят дарове вляво".
    а на бивши служебни министри на Плевенлиев, изобщо не вярвам.
  • 26 😀😀😀😀😀😀😀

    6 1 Отговор
    Айде ми кажете по-големи ибрикчии на Сащ и сорос от ДСБ, а де ?
    Има ли по-големи ибрикчии на Сащ от тях , А?

    ВСИЧКИ СА НА АБСОЛЮТНА ИЗДРЪЖКА НА ППОСОЛСТВОТО НА САЩ, ДАЖЕ НЕГО ИИ КРИЯТ.
    Ама Вие дане помислихте, че те са аюерикански агенти, абсурд, молЪви сЪ.
    Те само защитават И ЕДИНСТВЕНО защитават интересите на Сащ, тук на Територията.
    А , хайде познайте как се нарича България в ОФИЦИЯЛНИТЕ ДОЛУМЕНТИ НА НАТО И САЩ , А ?

    Айде стига, че ме хваща гнус да пиша за тия АМЕБИ И ИБРИКЧИИ.
  • 27 😀😀😀😀😀😀😀

    4 2 Отговор
    Ейййй , админ , да не забравиш да ме цензурираш, че трябва да изпълняваш евроатлантическите и демократични ценности.
    Да се публикуват коментарите само на "ПРАВИЛНИТЕ".
  • 28 българка

    6 0 Отговор
    Леко сте объркани, разконцентрирани, уж подкрепяте, ама не съвсем, за да не подхвръкнат прекалено високо "Продължаващите промяната"! Т.е. призивът ви е подкрепяйте ПП, но по-добре подкрепете нас, защото и ние сме с тях и знаем по-добре от тях как да употребим властта!
    Лицемерието е видно, даже и когато се опитвате да го прикриете като опитни политици! Примирете се с позицията на съпътстващи, не на водещи!
  • 29 Христо Иванов

    2 4 Отговор
    Асене, Кирчо, много е важно да дърпате гласове от БСП, ГЕРБ и ДПС, а не от нас. За нас трябва да си останат да гласуват същите хора, дори и повече

    Коментиран от #35

  • 30 Дебилиус Олигофреникус

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "БОЙКИКЕВ":

    Гледайте, гледайте, вече и усещате проникването отзадИ! И да не забравите да благодарите на Радев и Мустафата!
  • 31 Наивност

    6 1 Отговор
    Стой и гледай как ще ви претопят. Ще стане"Хитрата сврака,с двата крака" После сигурно,пак ББ ще обвините.
  • 32 Ender

    8 0 Отговор
    Христе, нали сте си колеги, ПП=ДБ, нормално е да се подкрепяте, заедно се правите на различни, че да излъжете повече хора да гласуват за вас! Как е иначе Прокопиев?
  • 33 Серж

    5 0 Отговор
    Шашмалогий и двойни гражданства.Благодаря за почтенността!!!Ха ,Ха
  • 34 БСП в канала

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Вече са го променили, гласовете им са за ПП.
  • 35 БСП в канала

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Христо Иванов":

    Надявай се .... на пияни жени. Хахаааа. Падате в канала.
  • 36 Глупост

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "бай Иван":

    Не сравнявай несравними неща!Според теб,по-добре да стоим и нищо да не правим,защото някой,някъде и някога може да се усъмни,че друг нещо е откраднал.Ама на кого му трябват доказателства?!Важното е да се говори и нищо да не се прави.
  • 37 Лалугер

    1 0 Отговор
    Добре де,нон стоп ни ковете в главата думата промяната.Ясно е че се прави с цел.Ама дайте да прочетем програмата на подмяната бе.
  • 38 Бесен язовец

    3 0 Отговор
    Първо да се изясни въпроса с гражданството и тогава обешания!!!!
  • 39 Гого

    0 1 Отговор
    Ще гледате, защото иначе отивате в киреча.
  • 40 Георги v.

    1 0 Отговор
    Гледайте си! С гледането ще си останете.
  • 41 Бел

    0 0 Отговор
    Те ако не гледат положително отиват на кино. Жалкото е само, че положителното гледане на ПП от страна Ицо и сие е само на думи. След изборите пак ще разиграват циркове, ако изобщо стигнат до парламента. хахахаха
  • 42 мечо

    0 0 Отговор
    пинокио на маика ти вав остенцата
  • 43 А Каква ИДЕОЛОГИЯ ще създадем ?

    1 0 Отговор
    Не е ЯСНО ! Какво е " Новото и Блясканото " от Ицето Иванов : Обща КОЗМЕТИКА за Разпределението на ВЛАСТТА помежду тях , Модел за Коалиции и Вземане на РЕШЕНИЯ ! А ПРОГРАМА - ЦЕЛИ - СОЦИАЛНА политика , която НАРОДА да ОЦЕНИ и вземе РЕШЕНИЕ дали да ги Приеме и Подкрепи - НЯМА ! НЯМА ЯСНОТА - За кого се ОБЕДИНЯВАТ ! За Равенство помеждуси на СОФРАТА или единен Фронт за СПАСЕНИЕ на Народа и Страната ? ОТНОВО Плакатни Девизи , Лозунги , Призиви , Пожелания , Обещания и Цитати ! " НАПРЕД , НАГОРЕ и в ДЪЛБОЧИНА - но накъде към СУВЕРЕНИТЕТ НАШ или в Затягащата се на Запад КРИЗА ? КАТАСТРОФАТА ни иде от ЗАПАД а никой посоката не МЕНИ ! КЪДЕ е КОЕ е НОВОТО за народа - не се вижда ! Ужасяващо е всичкият този полит БАРДАК !
  • 44 КАКЪВ Държавен СТРОЙ ще се създава

    1 0 Отговор
    Дума и Лаф за това НЯМА ! Що тъй бе джанъм , толкоз ли Чавка Акъла ИЗПИЛА , че за народа Мисъл, Любов и Грижа никаква у вас не е Оставила ?
  • 45 Уж много ПРИКАЗВАТ

    1 0 Отговор
    Но НИЩО съществено , дето да Сгрее СЪРЦЕТО на НАРОДА - Неказват !
  • 46 Данчето

    0 0 Отговор
    Нагаждачи, искахте да се присламчите към тях, ама като не стана, пак се мазните, току виж сте спечелили некой друг глас
  • 47 ЗАПАДА се готви за ВОЙНА с Русия !

    1 0 Отговор
    А Ицоко Иванов нищо неказва , Ние Българите ще Воювамели щом сме от Волжка България за Трети Път с РУСИЯ ? ДО КОГА администратора ни ще се оказва ВРАГ - НАРОДЕН ? Аз срещу РУСИЯ - нетръгвам , но срещу нашата Управа със СИГУРНОСТ !
  • 48 КЬОР ФИШЕЦИ ! Кафа - секме !

    0 0 Отговор
    НЕЩАТА вървят към БУНТ , МАЙДАН и роден ТАЛИБАН ! Вие не Служители на НАРОДА , ЗНАЧИ - нож/ !
  • 49 Днешната ПОЛИТИКА е

    0 0 Отговор
    Пкатни и Афишни ИЗЯВЛЕНИЯ , зад които никакви ЗАДЪЛЖЕНИЯ и Отговорности ! Сиреч Кьор ФИШЕЦИ и туй то !
  • 50 Политици или МАЛОУМНИЦИ !

    0 0 Отговор
    Уж шея дрехи на НАРОДА , а той става все по- гол и ГОЛ ! ГАВРАТА продължава ! Шият ни дрехите с НЕВИДИМИ КОНЦИ и ПЛАТ ! А народа все е ГОЛ !
  • 51 Да не се съсредоточава ВЛАСТТА в

    0 0 Отговор
    В Едни Ръце ? А БОГАТСТВАТА между кого ще се РАЗПРЕДЕЛЯТ ? И Народа до тях ще бъдели РАВНОПРАВЕН ? Нито ДУМА ! Защо ?
  • 52 бойчо

    1 0 Отговор
    Ми как няма да гледате позитивно, нали от един кладенец точите.
  • 53 Невървят ли нещата на

    0 0 Отговор
    Извадиго По - НАВЪТРЕ ! ?
  • 54 Не вървим ли на Избори

    0 0 Отговор
    БЕЗ И З Б О Р ?
  • 55 gggggggg

    1 0 Отговор
    е , след като се оС-рахте - гледате като нА-акани ... и се надявате да минете пак метър ...
  • 56 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК : --- ПРИШЛЯП -ПРИШЛЯП !!!!!!!!!!!!!!
  • 57 Галя

    1 0 Отговор
    Ще гледате както гладно цигане гледа баница
  • 58 Баба Страпоница

    2 0 Отговор
    Тоя е отвратяга, поне за мене.
  • 59 СДСЧумата

    1 0 Отговор
    На следващия ден,след изборите - ще те видим как ще гледаш, като пребозало те.е.
  • 60 Петър

    0 0 Отговор
    Искат да се присламчат от ДБ, че вече не им останаха избиратели и почват да изпадат в паника.
  • 61 СУВЕРЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Историчка":

    на мен ПП ми звучи като Партия на ПРОВАЛА.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол