Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 13:20 21 982 292

Борисов: Гледат кой как прави секс и теглят по половин милиард (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • машини-
  • флашки-
  • избори-
  • румен радев

Хванахме ги с машините, с картите, сега ги хванахме и с флашките. Кой обаче после ще оправи тези дългове. Това са два милиарда лева!, каза бившият премиер

Борисов: Гледат кой как прави секс и теглят по половин милиард (ВИДЕО) - 1

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на предизборна обиколка в Тетевен. Пред жителите на града бившият премиер отново алармира, че се готви манипулация на вота в неделя, съобщи novini.bg.

,,Ние сме за гласуването с машини, разчитайки, че ще е честно и почтено, но какво се получава? Работата ни е да разясняваме'', коментира той.

Лидерът на ГЕРБ коментира, че според ЦИК ще има 11 932 машини, за които би трябвало да има 59 660 карти и 23 864 флашки. По думите му спрямо секциите има 905 излишни, които би трябвало да се разпръснат из най-натоварените секции. За всяка една машина в изборната секция се предоставят пет броя карти.

И сега продължаваме нататък. Какво правят колегите от "Сиела Норма"? Имаме няколко въпроса към тях. Пак искам да уточня, че след като ЦИК е разпоредила трябва да имаме толкова машини, толкова флашки, толкова карти. Ние ги хванахме, че при складовете при същите наши машини има 228 машини плюс още 150. И тези 905, които са в обращение и с които се показва как се гласува. Вярно ли е, че на територията на България са пристигнали 28 кашона или близо 16 000 флашки? Тези флашки заедно с онези 228 и онези 150 ще бъдат ли използвани на изборите? Някой знае ли? Вярно ли е, че тези флашки са разтоварени в един митнически склад и са минали като цесия? Защо на цесия? Защото така минават незабелязано. Твърдя, че в един митнически склад на Аерогарата стоят 28 кашона с флашки, разкри той.

Председателят на ГЕРБ обясни, че флашките са от Тайван, като уточни, че по груби сметки те струват 44 лв. за 8 GB., а в нашата търговска мрежа тези флашки вървят по 8-10 лева.

,,Снощи възмущението ми стигна връхна граница, когато чух твърдение, че тези машини са за резервни части. Четирима души с роднински и партийни връзки заместват 100 000 души и те ще обобщят тези далавери. ЦИК казва, че в случай че машината за гласуване не стартира или спре да работи, ако са две машини, се прехвърляме само на другата, а ако е само една и тя се счупи и не могат да се оправят техническите машини до 20 минути, гласуването продължава с хартиени бюлетини. Къде пише резервни части и ремонт?'', попита Борисов.

Бившият премиер не пропусна и да разкритикува действията на служебната власт с овладяването на пандемията в страната.

Само за три дни над 600 починали имаме. Голи хора тичат по болниците, училищата в половината държава работят, в другата половина - не. А заглавията в медията са, че са пуснали децата в училище. В половината държава не са ги пуснали, защото такива тестове трябваше да се вземат август или септември, когато трябваше да се готвим за пика на вълната. Но в нещо друго са много добри - в тегленето на заеми. Изтеглиха 1,8 млрд. лева дълг и сега са заявили още половин милиард в понеделник, когато ще имаме нов парламент. Този дълг ще го връщат децата ни. Докато се занимават с глупости, с чекмеджета, с това кой по какъв начин прави секс, и монтажи, за съжаление, теглят по половин милиард. Като страхът ги налази, вадят компромати. Вадете колкото искате, коментира Борисов.

,,Хванахме ги с машините, с картите, сега ги хванахме и с флашките. Кой обаче после ще оправи тези дългове. Това са два милиарда лева! Ние после няма да даваме по 50 лв. на пенсионерите, защото ще трябва да затягаме коланите и да ги връщаме. А Радев ще ги изпука сега. Нали събираха повече пари? И никой не знае за какво ще отидат тези пари", възмути се той.

Той показа документи от товарителниците и цесията, с която в страната са докарани 28 кашона с флашки.

Милиарди вече изчезнаха. Защо не направиха нещо да са честни изборите. Ние само това искаме - да са честни изборите. Затова е тази яростна съпротива да не се броят разписките, за да могат да направят измамата с хилядите флашки, убеден е Бойко Борисов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 122 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уууууууууу

    435 51 Отговор
    ТОЗИ Е ЗА ЛУДНИЦАТА,ПОСЛЕ В ЗАТВОРА

    Коментиран от #27, #106, #173, #233

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАЙ ДЪН

    283 32 Отговор
    То наГЕПИ дълговете са доста повече,там оправянето е невъзможно
  • 4 Теле

    244 21 Отговор
    Кой те пусна от графита с решетката бе?

    Коментиран от #113, #261

  • 5 Раданч Татлъту

    305 31 Отговор
    Бойко ,признай си ве!
    С Мата Хари ли прави секс,или с брат и?😎🤡👍

    Коментиран от #60, #116

  • 6 Тодор Живков

    292 30 Отговор
    Тоз по голям Простак и от мене няма толкова пропаднал тип!

    Коментиран от #118

  • 7 Секс

    213 23 Отговор
    с огромен флакон олио за смазка , изтипосано на спалнята !

    Коментиран от #122

  • 8 ХАХАХАХА

    268 28 Отговор
    Ти без да гледаш кой как прави секс теглеше по 3-4милиарда. ОЩЕ ПОМНИМ!
  • 9 Село

    266 27 Отговор
    Боклука си остава Боклук до живот заедно със всички,който гласуват за ГЕРБ и Герджиков.

    Коментиран от #126

  • 10 00014

    179 21 Отговор
    Позата беше отработена със Сокола, а?
  • 11 Стойко

    265 25 Отговор
    Тиква, клета ми тиква! Какъв жалък и трагичен край на един крадец, мутра, двуличник, политически измамник и безскрупулен лъжец! Да бъде показан на цяла България проснат като разплут тулуп! Колкото и милиарди да открадна от народа , никой не би искал да е на твое място! Защото достойнството, морала и доброто име са незаменими! Да ти като всички " имаш своите естествени нужди " както бе заявил след първите снимки , но да бъдеш толкова жестоко показан в истинската си същност е зловещо и кошмарно! Да, бил си със стотици високо платени така наречени плеймейтки срещу 5 хиляди на вечер които пред охраната на НСО си представял като журналистки. Но обикновените отрудени хорица може и да не са били и никога да не бъдат но са с чиста съвест и запазено достойнство! За тях има ясно утро и чиста роса по тревата! Бойко , замини си от България сам- недей да свършваш като Саддам!

    Коментиран от #130, #253

  • 12 коко

    181 19 Отговор
    ПростАк, а тези около него още по-големи.
  • 13 nqkoi

    185 21 Отговор
    Ха ами твойте дългове ,4 милиарда Ф16,нови 4 за тръбите ,20 теглени като външен ,за магистралите там е мътна и кървава .А за секса няма лошо нае....н нещастен няма като народа 12 години го .....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Христо Иванов от ДБ

    131 19 Отговор
    Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация. Затова снимките са важни, а не за да се занимаваме с мръсното бельо на един български гражданин. Бойко Борисов няма обяснение за тези снимки, а българската прокуратура отказва да направи смислено разследване на тази фактология", добави още Иванов.
    Той се включи от входа на премиерската вила в Бояна и посочи, че е избрал това място, за да могат зрителите да си представят как вътре влизат неидентифицирани дами и носят торби с пари и кюлчета, а вероятно и с оръжие.
    "Обяснението на Бойко Борисов, което той даде след първоначалната порция от снимки беше, че тук се случвали събранията на партия ГЕРБ и някой притичал до спалнята и организирал тази сценка и я заснел. После обяснението се промени и пред един немски вестник описа история как Мата Хари, както той я нарече, издебнала момент, в който той е отсъствал, донесла тези пари, нащракала ги и по този начин тези снимки са се появили. Само че това не пасва", посочи още лидерът на "Да, България"

    Коментиран от #20

  • 16 Свиня балканска

    145 19 Отговор
    Свиня мръсна само Севернокорейски режим за нас за минута щяха да решат проблема с тебе.
  • 17 Бай Георги

    184 20 Отговор
    Боко ти колко милиарда изтегли? Последните 3 месеца на 2020 ТИ и ТВОЕТО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО изтеглитщхте близо 5 милиарда.Айде малко да помним приятелю тиквеник.
  • 18 Само Радев

    141 20 Отговор
    Бойко викаш чекмеджето не сме го видяли ХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Има напредък вече не отрича

    79 16 Отговор

    До коментар #15 от "Христо Иванов от ДБ":

    Най после премиера Борисов коментира излезлите вчера снимки от неговата спалня - Борисов бесен: Жалко, гнусно, подло - гледат кой как прави секс и готвят чудовищна далавера! ВИДЕО

    ​​​​​​​Ей, Христо, харвардците те издухаха, а при демокрация по Радевски основен изпълнител е Бойко Рашков, заяви лидерът на ГЕРБ. Докато се занимават с глупости, с моите чекмеджета и кой по какъв начин прави секс (това си е моя работа) външния дълг расте.

     Борисов се обърна и към лидера на ДБ Христо Иванов - "Ей , Христо, харвардците те издухаха - и от картата няма да те има.

    Жалко, гнусно, подло - не ти отива с Черепа и с ортаците на Радев.

    Обръщам се към Христо Иванов, защото ми е бил вицепремиер и коалиционен партньор." 

    Коментиран от #25, #29, #290

  • 21 EVA LOREDA 💃

    35 15 Отговор
    Мен всеки ден ме отъркваха мъже и жени заедно в гола бисексуална тройка заради теб булгар омбаши писанката отдолу между краката ми пръснаха 😉👧👩👩
  • 22 Бамбука

    73 13 Отговор
    Вие после няма да давате просто защото няма да ви има. Е, ще започнете да връщате за да се отървете от панделата, но това после. Адвокатските услуги са скъпо удоволствие, особено като знаят за пълните чекмеджета. После ще има и безплатна храна в ...знаете къде.
  • 23 Боко боко

    77 14 Отговор
    АМА ФНОГО СИ ТЪП ТЪП ТА ПРОСТ АМА ФНОГ
  • 24 Баба

    76 15 Отговор
    Ко рече, трибестан взимай баба, че май си плейбой. Тия млади момичета са те подлудили. Моля те дай на мен и дядо 1 кюлче, ей така за черни дни.
  • 25 Така е

    98 15 Отговор

    До коментар #20 от "Има напредък вече не отрича":

    Новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов показва няколко неща:

    1. Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати като този и не само като този.

    2. Борисов е човек, който поради тежката си зависимост не може да има свободна воля, а това го прави изключително опасен за националната ни сигурност и правовата държава. Затова този човек и шайката му никога повече не трябва да управляват.

    3. Пускането на порции на компромати за Борисов има за цел както да подгрява неговата зависимост, така и да оформя политическия пейзаж, включително в полза на мнимите му противници, отглеждани внимателно от задкулисието докато дойде момент да го заместят.

    4. За Борисов алтернативата извън властта е или смърт, или затвор. Задкулисието ще позволи Борисов да си тръгне жив от властта (макар да не управлява от няколко месеца политическият му потенциал все ще не е изчерпан) само ако реши да го остави в ръцете на правосъдието, за което основания ще се намерят много. Борисов знае това и затова е готов да се бори за оцеляването си по всякакъв начин.
  • 26 Най много крадем по време на ХАОСА

    21 55 Отговор
    Това сме ние долни Български изроди.
  • 27 Перо

    60 11 Отговор

    До коментар #1 от "Уууууууууу":

    Той злоупотребява с жълтата книжка!
  • 28 Ранърса

    72 12 Отговор
    Със бай Ставри сексът ти ще е ънфоргедибъл,Борисов!!!

    Коментиран от #120

  • 29 Професора

    26 81 Отговор

    До коментар #20 от "Има напредък вече не отрича":

    Комунистите пак нападат Генерал Борисов преди изборите. Сега пуснаха нови снимки от спалнята на Генерала. Даже има един използван презерватив на шкафчето със спестяванията му. Какво престъпно има в ползването на презерватив не разбирам. Нали пази плеймейтките да не забременеят.. После ако се появи бебе трябва нови къщи да купува в БарЦелона.

    Коментиран от #40, #42, #49, #78

  • 30 Гнусен

    92 14 Отговор
    до безобразие манипулатор!! Всички вие които си давате гласа за този престъпник сте абсолютно същите само, че вие оставате в празни ръце и си оставате крепостни селяни и бедняци
  • 31 Баце от ГЕРБ

    67 11 Отговор
    Половината училища не работят, защото "нашата" фирма ги изигра с тестовете. Те където отиват, аз оттам се връщам,бе! С мен ще се надцакват!
  • 32 Ей Тиквин

    84 13 Отговор
    ти колко милиарда тегли …. минимум 16 май. Този като е тъп незнам какви са тия дето го подкрепят и вЕрват в него… мега ултра тъпи просто кажи му матриал.

    Коментиран от #228

  • 33 БАЙ Х@Й‼

    70 10 Отговор
    Баце, верно ли е платил всички места за полета към Дубай ‼️
  • 34 Висш герберски функционер

    74 12 Отговор
    Боко, Боко за пример бяхме, за смях станахме. Хванаха те по без гащи пак. Бегай, че вече си много вреден за партията.
  • 35 От 2004 г.

    63 9 Отговор
    Доган предложи Борисов за генерал-лейтенант

    Лидера на ДПС Ахмед Доган предложи на тогавашната коалиция с НДСВ да бъде повишен в чин генерал-лейтенант Борисов за добра оценка и отлични резултати. Званието ще бъде връчено от президента Първанов.

    Коментиран от #214

  • 36 Пожарникарче с малко шлангче

    50 10 Отговор
    Оправдание Оправдание Оправдание
    Наказание Наказание Наказание
    При бай Ставри При бай Ставри При бай Ставри
  • 37 Да,бе

    45 9 Отговор
    Яд го е,че не вижда симитлийския как прави секс,но така е,като е легнал по корем как да види.Само усеща.
  • 38 ЕЙ ТИКВО

    64 7 Отговор
    КЪДЕ СА 64 те МИЛИОНА ОТ АМ ХЕМУС?
  • 39 Лъжец номер едно в света

    55 10 Отговор
    26 юни 2020 г.след излезлите снимки от спалнята на Борисов с пълни шкафчета с пачки евро и кюлчета злато и спящия Борисов ! Борисов :"Че от какво да се срамувам, я вижте колко сладко спинкам, направила ги е една красива госпожа, съвременна Мата Хари"...5 ноември 2021 г.Борисов :" Не зная точно коя е направила снимките , но са направени когато мен ме е нямало"...Спинкал сладко когато са го снимали казва тогава а сега че са направени когато го е нямало ?!?!?!

    Коментиран от #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 про3 та про3

    50 8 Отговор
    Буци , много секс ти е правен у главето и е яко подбито. Колко " секс " извъртя с АМ "Хемус " , три милиарда за какъв " секс " прахоса с оня газопровод от който страната ни няма никаква полза , какъв секс правиш в предоставена ти от обществото правителствена сграда , не като невестарник , поне да и беше забучил червен фенер.
  • 42 краси

    36 6 Отговор

    До коментар #29 от "Професора":

    Ма др.професор,ми той и Винету е комунист-син на комунист,полковник от МВР!

    Коментиран от #53

  • 43 май вече

    44 7 Отговор
    еднокнижлето го гони ментална дистрофия!
  • 44 ИСТИНАТА

    51 8 Отговор

    До коментар #39 от "Лъжец номер едно в света":

    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее
  • 45 Лавренти

    46 8 Отговор
    Спящия до пачки и секса😂😂😁😁. Гледаме как някой краде в чували 60 000 000лв!
  • 46 Помниш ли народе помниш ли

    46 9 Отговор
    Помните ли така известния запис "Ало Ваньо"? Борисов -"Ало Ваньо, във фабриката на Мишо бирата са влезли там митничари ли, полицаи ли са и извършват проверка, кой ги е пратил", Танов -" Ами министъра ми се обади (Дянков) и каза Аз карам влака да влизат да проверяват , не съм ги пратил аз", Борисов -" Обади се на министъра и му кажи че съм казал да изтегля хората от фабриката му. След като съм му обещал че няма да го закачам значи няма да го закачам"....Това е злоупотреба с власт , прикриване на митническо престъпление, лишаване на държавния бюджет от приходи чийто приходи са за всички нас. И това само за една нелегална фабрика, а си представете местните герберски феодали по негова заповед как са крадели нашите народни пари 12 години. Сега си представете например Английския премиер Борис Джонсън да прикрива митнически престъпления в нелегална английска фабрика и да разпъва политически чадър облечен във власт и това да стане достояние на тяхното общество?!?! Та на момента би дал не само оставка а и веднага арестуван!
  • 47 СПЯЩИЯ ДО ПАЧКИ

    34 9 Отговор
    Възбуждам се от крадените пачки
  • 48 БОЛШЕВИК 🌟

    51 10 Отговор
    Гунсната мутра срам няма! И вие искате съвест да има.
  • 49 Герп-тролове

    33 7 Отговор

    До коментар #29 от "Професора":

    Чиче,ти разполагаш ли с такива "спестявания"? За троловете само трохите! Те са доволни и на това,все пак за нищо друго не стават!
  • 50 Пенсионер 200+50 изборни

    51 9 Отговор
    Кратун, откъде накъде ти ще ми даваш част от моята пенсия като милостиня? Това е моята пенсия бе, крадец долен, моята пенсия, от която ти в продължение на 10 години крадеш по 70%! Ама и за теб ще дойде Видов ден!
  • 51 Селяк

    26 5 Отговор
    Ехх България...Живеем във време, в който търсим комици за лидерство и лидери за нашата комедия... Толкова е тъжно, но никой не го проумява. Знаем какви са всички и какво направиха с държавата за последние 33г., но ние народа сме си виновни за всичко, не се опълчихме на нищо, продаваме са за 20лв. и 2 кебапчета, а после хленчим защо държавата е в това състояние, защото една държава без народ не е държава, и до като това не ви влезе в бай Ганьовксите глави и се вайкате, защо правителството нищо не прави, че сте си дали гласа за него а то нищо, само краде и лапа като просяк от улицата, ще е така. Политиците там горе, знаят какво ви е на вас в къщата нали? Знаят как мизерствате? Знаят какви сметки плащате? - НЕ, НЕ ЗНАЯТ, защото няма протести за ниските заплати и пенсий, няма протести за високия ток и инфалция, няма протести за високия бензин и нафта.... защо да ги е грижа за Вас, мравките дето им снасят пари като яйца, а те ги изнасят с чували и ги вкарват в офшорки... ходете да гласувате за тея комици..

    Коментиран от #83, #119

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 То е ясно

    20 8 Отговор

    До коментар #42 от "краси":

    Че "професора"- трол,от къде да ги знае тези неща?!?! Севда не им ги казва!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Перко Изперков

    39 9 Отговор
    Тоя гнусен, мазен ходи с една глутница и Севда ТВ снима ли снима простотиите. Остана ли читав човек да му се върже?
    Не Сиела Норма са виновни, а това дето се вижда в шкафчето и върху него.
  • 56 палячо

    35 6 Отговор
    цървул ти кажи къде ще бягаш като стане време..че твоите приятели от кгб едвали ще ти простят без да ти вземат парите..да не се окаже само че в някой бг затвор ще ти е най-добре
  • 57 ШефътнаPfizer

    31 8 Отговор
    борисоФФ, който разпространява дезинформация за ваксините е престъпник, който е виновен за загубата на хиляди човешки животи!
  • 58 Влади

    32 8 Отговор
    Дедо Буци , много ти малка чурката бе , то само оранжева кожа останало , след изборите като влезеш в затвора ще видиш братята роми какви ще ти ги подават да поемаш
  • 59 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    34 9 Отговор
    В затвора, мутро...
  • 60 Сатъра на Хана

    33 10 Отговор

    До коментар #5 от "Раданч Татлъту":

    С Герджика го правят, то им личи!
  • 61 Крокодилчо

    37 8 Отговор
    Дай им едно чекмедже на завалиите, там има достатъчно за да не теглят заеми! Тези вопли ги слушахме и за единият милиард на Орешарски, а после ти изтекли поне десет пъти повече и ги изплюска.
  • 62 Теле

    19 10 Отговор
    Бате боко полов атлет, евала старче.
  • 63 Като

    34 8 Отговор
    искаш да са честни, защо купуваш гласове? Защо плащаш на тролове за лъжи и манипулации? Така не правят тези които искат да е честно! Сега ще лаем навсякъде, че ще се фалшифицират изборите, за да си каже някой друг глупак, че е излишно да гласува! За да се намали изборната активност! Ниската изборна активност с гарантиран административен и корпоративен вот за герб, води до победа! Евтини номера! Въпроса е после какво сте скроили с дпс! Защото да направите правителство нямате шанс! Колко още ще правите раздори и ще хвърляте страната в хаос, за да прикриите нечуваните кражби?! мафия окупирала България!
  • 64 Професора

    31 8 Отговор
    Пасивния и секса. Му трепери душичката да не се рабере кой коя роля е в спалнята и да го изтипосват на куч.ешка отдолу!
  • 65 Мата Хари

    29 8 Отговор
    То нема нищо за гледане, с тия пет санта не стиха до педесе той вика с двеста
  • 66 Centyrion

    33 9 Отговор
    Теглят,щото след теб са само бакии за оправяне,.Ти колко изтегли???45 милиарда външен дълг за периода в който беше на власт,а имитирането на ДЦК или вътрешен дълг е отделено!Или мислиш ,че всички пасат трева,като феновете ти.Всичко го има по години,цялата информация е публична и всеки може да се запознае и да види как е нараствал дълга спрямо БВП , и как БВП се е променял през годините и колко в проценти е нараствал външният дълг.
  • 67 Буха ха

    37 8 Отговор
    Кметът на Симитли си е оставил жълтия предпазител на шкафчето, а огромното шише с лубрикант на Чекмеджан е на леглото, била е бурна нощ.
  • 68 Порша

    43 10 Отговор
    След изборите искам да видя Борисов , Цацаров , Гешев в затвора
  • 69 Смешно човече

    38 9 Отговор
    Жалко нищожество.
  • 70 Румен Радев

    33 7 Отговор
    Започвам бизнес с разнасяне на храна по домовете с дрон , след успеха ми с бойковото чекмедже .
  • 71 Пипи Чорапчето

    39 9 Отговор
    Прeдceдaтeлят нa ГEРБ oбяcни, чe флaшкитe ca oт Тaйвaн, кaтo утoчни, чe пo груби cмeтки тe cтрувaт 44 лв. зa 8 GB., a в нaшaтa търгoвcкa мрeжa тeзи флaшки вървят пo 8-10 лeвa."

    Ти да видиш какъв спестовник е станал откакто не е у властта;))
    Този същият, който е раздавал милиони от парите на данъкоплатците за каквото се сетите - през авансовите милиони за лотове на магистрали , до хиляди левове за диспенсъри за сапун!

    Буци, по колко ги вземаш презервоарите или служебно ти се полагат?;))
  • 72 mtz

    24 9 Отговор
    Ама този какво се обяснява!На кой говори-кой го слуша?
    Наистини е смешен и ми е жал вече за него.
    да приеме истината и фактите и да си понесе нещата.
    "с Анцунг и да си спинка:хахаха"
  • 73 Чекмежан

    34 9 Отговор
    Тегли 5 млрд миналото лято да ги фърля от жипката по сакове разни, само да няма дзак от коя страна на спалнята йе и с кой кмет
  • 74 !!!

    27 13 Отговор
    Е ми честита победа на другаря Радев и партиите на промяната. Благодарим на служебното правителство за организираните чесни избори. А колкото до милиони и милиардите ще се разберете ама по късно след изборите.

    Коментиран от #112

  • 75 Антигербер

    29 9 Отговор
    Мръсен лъжец!
  • 76 Ехаааа

    29 9 Отговор
    Баце, а ти колко милиарда изтегли? И по точно колко открадна? 60 милиона за един ден - машала. И още си на свобода?
  • 77 Баце

    19 8 Отговор
    С онуй шишинце до теб там явно ти казват коя снимка и с кое прЕателче следва. Айде ся да слушкаш
  • 78 Антигербер

    12 9 Отговор

    До коментар #29 от "Професора":

    Бягай да си изядеш професорската диплома веднага!
  • 79 гост

    26 7 Отговор
    "Животът е пъстра палитра от безкрайно разнообразни възможности... за всекиго има по нещо.
    Казано накратко стигнали сме до такъв етап на плурализация, при коъто изборът е не само състояние на нещата, но и състояние на ума." Из "Досието на гробаря" ОС Гинес 1983 г.
    За това , хора ако можете мислете и гласувайте на 14 ноември за да не дойде на власт отново ГРОБАРЯ!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Порша

    30 9 Отговор
    Не ме интерасува тоя дядка с бялата коса с кой се е търкалял в леглото , искам пълна ревизия какво е крадено по магистрала Хемус , документи , разпити , свидетели и затвор за виновните
  • 82 УСА боклук

    18 7 Отговор
    Стана като Мирча Кришан за краставицата. Изтеглили, та изтеглили пари, пък ти го питаш за фотография.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 656565

    17 9 Отговор
    Кой как прави , няма значение за обществото. Вниманието е насочено към обзавеждането и по-точно ниска мебел с чекмедженце.
  • 85 порно артист

    13 10 Отговор
    На Буцито знаете ли защо му викат гейка , защото му е лява резбата.
  • 86 Теле

    24 9 Отговор
    Къде си Севде, шушулка сладка да защитиш вожда.
  • 87 Вяра

    16 32 Отговор
    Защо Радев спря Хемус и къде отидоха 500 млн. лв. от там?
    Защо бяха изтглени над 2 млрд. нов дълг, след като Борисов остави 2 млрд. излишък? И за какво се използват те пари?
    Защо Рашков се среща с Фуат Гювен?
    Защо Радев и съветника му Узунов са членове на масонска ложа? (снимиките са лесни за откриване в Гугъл)
    Защо Радев продължава да не дава отчет на обществото?
    Защо Радев проявава неуважение към суверена и погазва демократичните принципи, като отказва поканите за дебат?

    Коментиран от #98

  • 88 Флашка

    29 5 Отговор
    Аз колкото и да исках секс не видях на снимките. Само незнайно КОЙ се излегнал като шипар на дъбова шума и блажено похърква.
  • 89 Наглецо

    37 9 Отговор
    Тиквата май забравя,че той изтегли заеми от 65 млрд.евро ! Тия пари потънаха в неговите джобове и на шайкаджийте около него.За народа един по-дебел !
  • 90 Механик

    19 11 Отговор
    То па ти не изтегли маса милиарди, докато се правеше на мъж.
    Друг е въпросът, че и тия не падат по-долу от теб.
  • 91 въпрос

    16 8 Отговор
    тез хора от бг прокуратурата не смятат ли да разпитат тия потенциални свидетели за мебелите в резиденцията..предполага се че има пропусквателен режим там..още свидетели..или май проблема с главният е особено остър там..ей го толупа сам си признава че влизат външни лица там
  • 92 СПОКОЕН СЪН

    23 9 Отговор
    БИБИТКО , ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СТАВА КАТО СИ ЕБ КАШ МАСАЖИСКАТА.........???
  • 93 Анализатор

    30 11 Отговор
    Та той вече дори не отрича, че снимките са негови, както и парите и кюлчетата...
    Падението е пълно...!!!

    Коментиран от #100

  • 94 Влади

    27 10 Отговор
    Не ми се занимаяа с сексуалните простотии на Дедо Боре от Троянския Манастир и Дедо Бойко от Банкя , гнусни космати дъртаци с шкебмаци имащи се за порно звезди , отвратително е
  • 95 Павлов

    17 30 Отговор
    Комуниста Радев, направи ПУНЧ, подкрепен от Божков, спря Хемус, Струма, срина икономиката, подготви подмяна на вота чрез допълнителни близо 1300 машини и флашки...
    това е КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ!!!
    Господ да пази България!!!!!

    Коментиран от #268

  • 96 Бай Ганьо

    27 10 Отговор
    Бацето бая къчове хвърля но каквото и да прави повече не може да управлява
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Теле

    15 7 Отговор

    До коментар #87 от "Вяра":

    Много знаеш, да не би да водиш двойното счетоводство на герб

    Коментиран от #111

  • 99 Сган от изроди...

    16 9 Отговор
    Посреща своя вожд и идол,който по пътя се понагласи за дъртите и реновирани баби и мазни плужеци на площада...Ако ги повдигне човек и тръсне два пъти за вратът,от джобовете ще им паднат партийните книжки от БКП- то.....

    Коментиран от #129, #177

  • 100 Завиждаш

    6 4 Отговор

    До коментар #93 от "Анализатор":

    ли, я беден цър вул?
  • 101 ЖЖЕЛЕВ

    10 11 Отговор
    😀Публикувано във факти.бг: Затова е тази яростна съпротива ДА НЕ СЕ БРОЯТ разписките, за да могат да направят измамата с хилядите флашки, убеден е Бойко Борисов.

    😡ДЕМОКРАЦИЯТА УМЕЛО С ВСЕВЪЗМОЖНИ СПОСОБИ СЕ ПОДМЕНЯ С ПРЕЗИДЕНТСКА МАШИНОКРАЦИЯ.😈
  • 102 ЕДИН ОТ МНОГОТО

    9 9 Отговор
    ОТИВАШ СИ ПО НАЧИН КОЙТО Е ДОБЪР ЗА ТЕБ, КВО СЕ ПЕНИШ КАТО БАЙ ТОШО ЛИ ИСКАШ ДА СИ ИДЕШ
  • 103 Аноним

    10 6 Отговор
    Щом има такава информация премиера борисоф да я даде на назначения от него гешевт, иначе всичко е пунта мара, като цялото му управление.
  • 104 БОЛШЕВИК 🌟

    18 8 Отговор
    Мутрата да си е водил любовника у Банкя, а ние му плащаме за резиденцията там да си прави оргиите!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 А ти

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Уууууууууу":

    За училище за умствено изостанали и недоразвити
  • 107 На шкафчето му има шарлан...

    12 6 Отговор

    До коментар #97 от "Давай Боко":

    За лично ползване, когато му е гост Симитлийският
    кмет...😀
  • 108 ГЕРБ

    15 20 Отговор
    Селяндура Радев обича да гледа как упъват жена му защото той не може. От злоба не му става ХА ХА ХА
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Българка

    19 9 Отговор
    Изтрещял психопат, крадец, лъжец, рекетьор, манипулатор!
    Борисов е позор! Конфискация, съд, затвор!

    Коментиран от #134, #251

  • 111 Вяра

    8 4 Отговор

    До коментар #98 от "Теле":

    Всеки следящ политиката в България и четящ новини от различни източници, би трябвало да знае тези неща.
    Въпроса е, защо мисирските медии като Факти си мълчат и не пишат по тези теми, и не задават въпроси?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Пишеща овцо

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Теле":

    Блек сий уууу ваше село
  • 114 Ами ще се

    4 3 Отговор
    разберат на кукуво лято, голям бой ще падне, с ла й н омети и всички останали атрибути, цирк Буш!
  • 115 какъв

    6 6 Отговор
    цирков артист

    Коментиран от #121

  • 116 Ти нали си правиш секс с

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Раданч Татлъту":

    Сиганите у маалата , и си се от страната на булката
  • 117 Давай

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    плю валнико, много ме кефите, големи сте бабаити ама и мнооого прости, напъвай се, дрискай на воля!
  • 118 Не лъжи , от тебе по голем

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Тодор Живков":

    Простак няма никъде

    Коментиран от #136

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 БОЛШЕВИК 🌟

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Ранърса":

    Това не го плаши - виж, че той си го прави с мъже и му плащат!
  • 121 А кирето

    4 4 Отговор

    До коментар #115 от "какъв":

    е прост клоун...
  • 122 Ти така ли се ръгаш , та

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Секс":

    Знаеш всички подробности
  • 123 арест

    10 6 Отговор
    Дори вече не отричат? Това самопризнание ли е? Прокуратурата да арестува Бойко Борисов. Тези дългове вие ще ги връщате. С присъди срещу вас и конфискация на парите, които сте откраднали. С конфискация на имотите, които сте закупили с откраднати пари. От тук трябва да се върне доста голяма част от заграбеното.
  • 124 КПСС БКП

    15 6 Отговор
    Борисов да бъде вкаран в затвора за 20 години за престъпленията които извърши през последните 15 години !!!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 А селяндура е тъпанар , по лош от

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Село":

    Всички боклуци. Застани пред огледалото , и се виж , ако не вярваш
  • 127 На тълпата и трябва: хляб, вино и

    7 5 Отговор
    ЗРЕЛИЩЕ, захраниха ни със зрелище, що да не изтеглят и някой друг милиард, ей тъй да си имат за каквото потрябва, сега за РЕЗЕРВНИ ФЛАШКИ за машините, колко му е да подменят няколко стотин флашки с по няколко хиляди гласа колкото им трябват на самонареклите се умнокрасиви
  • 128 Казуар

    16 7 Отговор
    Борисов става смешен с неговите глупости, и човек започва да се замисля как такава личност е управлявала България 12 години.
  • 129 Виждаш ли

    12 13 Отговор

    До коментар #99 от "Сган от изроди...":

    Виждаш ли,защо най-много хора гласуват за ГЕРБ. Защото вие,другите сте толкова злобни,че даже си представям,че пяна излиза на устата ви,докато пишете.Нали се даде шанс на протестните партии да направят кабинет ?!Защо не направиха?Защото са НЕКАДЪРНИ.За трети път днес пиша,че от нещо заченато със злоба и износено в омраза,нищо хубаво не се ражда!!

    Коментиран от #196

  • 130 Стойко вие

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко":

    направихте уникално як и супер точен коментар! Благодаря!
  • 131 БКП

    8 8 Отговор
    Буци , психопат ненормален , я си виж чсовника как тиктака , ей така , тик — так , тик — так , тик — так , тик — так , времето ти изтича изроде
  • 132 Българка

    15 6 Отговор
    Крадеца вика дражте крадеца Гробарите начелос Диктатора бб инсценират и манипулират продажниците народни трантутници администратори по високите етажи за да заблудат хората а всъщносг те са тези начело с тиквата пък друг и виновен.но хората вече разбрахме за това че.гробарите стоят в основата със злоупонребите преди вота затова вън и в затвора но тази администрация която я е.страх заместевцата ди дано севразуми и не потдържа мафиотите от гроб
  • 133 Анти Борисов

    13 10 Отговор
    Погледнете вие симпатизанти на герберастите, колко е гнусен този ваш ПРИМАТ , за който се каните да гласувате!!!Осъзнайте се нискочели калинки докато е време!!!В България не е имало по ограничен и самовлюбен премиер от този дебел цирей!!!

    Коментиран от #145

  • 134 Да те подсетя

    7 7 Отговор

    До коментар #110 от "Българка":

    Да си избършеш пяната от устата,да не станеш за смях.
  • 135 Stormtrooper

    11 4 Отговор
    Бившия премиер, за вечни времена обяснява ,какво би направил той ако имаше тази възможност.
  • 136 Тодор Живков

    13 8 Отговор

    До коментар #118 от "Не лъжи , от тебе по голем":

    По мое време ти правеха зъбите без пари и получи нови учебници пак без пари а сега зяпаш кат сирачето от филма с Чарли Чаплин витрините отваряш си голямата уста и нямаш пари да си купиш нищо защото за в шкафа на идола ти Бойко.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 тик так

    8 6 Отговор
    тик так тик так тик так тик так

    Коментиран от #240

  • 139 Бибитко

    14 6 Отговор
    Даже и в килията Севда ТВ - милионерката, ще бъде неразделно със своя вожд и учител Бойко Борисов. Оттам ще се излъчва специален видеоканал, за да не забравяме брътвежите на някогашния диктатор на България!
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Сламката вижда,гредата не вижда

    19 7 Отговор
    Банкярската мутра да каже от къде са еврата и кюлчета злато в шкавчето и ,и после да се прави на ни лук ял,ни мирисал! Долу!
  • 142 Баце

    20 6 Отговор
    Баце я кажи, мата хари да не е от Симитли

    Коментиран от #146

  • 143 Пацо

    9 18 Отговор
    Да погледнат и в служебната квартира за Деса на два щата...за секса на Радев в служебно време...после се прибира примерен съпруг при семейството си

    Коментиран от #184

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Говори,говори

    9 9 Отговор

    До коментар #133 от "Анти Борисов":

    Даже и да съм се колебаела да гласувам,много "обичам"някой да ме обижда.И на теб ли,някой друг ти е виновен,че си неудачник?! И аз знам някоя и друга обида.Злобата продължава.После ГЕРБ виновни за разделението между хората.Да,да,ама друг път.Не сте доволни от мястото ПОД КРИВАТА КРУША,нали.Ами стана студено и много духа--и буквално и преносно.

    Коментиран от #148, #151

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 БОКОКРАД

    17 6 Отговор
    бойкооо , ИЗОБЩО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАК ТВОЯ БОКЛУК И КРАДЕЦ БЛИЗАШКИ КАТО БЕШЕ ПРЕМИЕР ИЗТЕГЛИ 4 МИЛИАРДА ЕВРАКА И ГИ ОТКРАДНА БЕ ПРОСТАК !
  • 148 ами

    7 5 Отговор

    До коментар #145 от "Говори,говори":

    Срам нямате да тормозите и ограбвате вашите съграждани! Но за вас е лесно. Ограбили сте много пари, накупили сте си имоти в чужбината, има къде да избягате с джипката, лесно е за вас.
  • 149 Кози

    11 4 Отговор
    Боко флашката

    Коментиран от #153

  • 150 Цецо-наглецо

    14 4 Отговор
    Снимката е правена в Симитли. Следващите ще бъдат от бай Ставри.
  • 151 ай са

    10 4 Отговор

    До коментар #145 от "Говори,говори":

    Че кой разгаря тази ненавист , уважаема поклоничке на Простия. Не е ли това самият повелител на простотията и сподвижниците в кражбите му. Не ми е известно някой да го ограбват , а той да да се " обединява " с грабителите.

    Коментиран от #176

  • 152 Питам

    20 4 Отговор
    Кога най-после ще бъде осъден и пратен в затвора този престъпник??
  • 153 буцето

    5 2 Отговор

    До коментар #149 от "Кози":

    А нееее , все още си е прашката.
  • 154 Simo

    22 5 Отговор
    Буцо , пускай троловете , че от 150 коментара всички са срещу тебе , един плюс нямаш , пусни 10 , 15 трола ще стигнат за сега да замажеш поне малко положението , 5 хилки нема да се охарчиш толкова , колкото едно търкане с плеймейка , кво му плащаш

    Коментиран от #161

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Ами ...

    0 0 Отговор
    Колегите?! 😀
  • 157 ТРД

    15 5 Отговор
    Не показвайте този престъпник. Стига феодализъм!
  • 158 АрсенийДолоров

    16 2 Отговор
    Бойко прави сеХ с ММА момчета, но преди това му правят масаж и гомажат с вазелин. Няма лошо, щом така му харесва... Проблема е, че когато "Жини ГЕРБ" се усетят и ще се отметнат от Него!
  • 159 Шкафа

    9 3 Отговор

    До коментар #146 от "Бацка Мацка":

    Бе друга е схемата кмета работи леко баце да успее да стане за мата хари, щот виаграта вдига кръвно
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Няма нужда от тролове, ХОРАТА

    5 4 Отговор

    До коментар #154 от "Simo":

    Четат ПИК и ТРИБЮН

    Коментиран от #166

  • 162 Simo

    18 6 Отговор
    Бойко не знам колко милиярда ооткрадна и колко пари имаш и не ме интересува, може и ГЕРБ да спечелят изборите , не искам да съм на твое място , честно , съжалявам те , цяла България да те мрази и презира , НЕ !Благодаря

    Коментиран от #171, #180

  • 163 Импотент

    14 7 Отговор
    Ти ли правиш секс, бе? С кого? С Гербаджиков? Значи чекмеджетата са глупости? Добре. 4 дни. 14 ноември. И те пращаме при бай Ставри
  • 164 Ма как квичи

    12 7 Отговор
    И има защо. Знае какво го чака
  • 165 Бойкооооооо

    14 6 Отговор
    Летиш към затвора с 200

    Коментиран от #185

  • 166 Хохохо

    5 6 Отговор

    До коментар #161 от "Няма нужда от тролове, ХОРАТА":

    Кой нормален чете пик, хахаха. Ако нема пари от чекмеджака реклама нема кой да пусне там
  • 167 Паметлив

    12 6 Отговор
    Ти изтегли 16 милиарда и никой не разбра за какво се похарчиха
  • 168 Ауууу

    9 6 Отговор
    И Нанков там. И той за бай Ставри се е засилил
  • 169 буууууст

    10 4 Отговор
    Там е работата, че секс не сме видяли. И ти не си се хвалил. Единствено знаем, че Кмета Поли трамбова в задния ти двор, и не от вчера.
  • 170 Никога повече червена сган

    12 12 Отговор
    Борисов гарант че няма да има гладна Радева зима. Не изгоним ли сега руския шпионин Радев ще има непоправими щети. А и Гешев му е подготвил един обвинителен протокол

    Коментиран от #174

  • 171 Как така

    10 4 Отговор

    До коментар #162 от "Simo":

    Мегаломания се казва,когато някой се отъждествява с цяла една държава.Ама ей така,само ми кажи тези 600-700хиляди човека,къде точно живеят.Защото доколкото знам,на последните избори толкова човека подкрепиха ГЕРБ, с ЛИДЕР ББ
  • 172 DTСД

    7 7 Отговор
    Споко Баце, идват за теб!
  • 173 Го4о

    9 14 Отговор

    До коментар #1 от "Уууууууууу":

    РадеФ ли е за затвора или да?
  • 174 Ох ох ох

    6 6 Отговор

    До коментар #170 от "Никога повече червена сган":

    Затова си назначи Стойлов за нов конституционен съдия да отърве затвора
  • 175 Дартс

    9 12 Отговор
    Радев най мутренския преЦедент. За един негов мандат обедняхме с 30%

    Коментиран от #191

  • 176 Опорки

    6 12 Отговор

    До коментар #151 от "ай са":

    Заучени фрази!!! Цитирам Бил Гейтс "Не си виновен,ако си се родил беден.Виновен си обаче,ако умреш беден".Пък и да ти кажа,че по официални данни ,около 100 милиарда са спестяванията на българите.Та,ако си беден,твоя си е вината.А. .и доколкото знам,ББ НЕ Е вдигал юмрук срещу част от народа си.Напротив,той озапти хората си,да не стане гражданска война.

    Коментиран от #192

  • 177 Герб ПобедаБойко Идвай

    7 9 Отговор

    До коментар #99 от "Сган от изроди...":

    ТИ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА РАДЕВ ЛИ ОТ БКП И ОНЕЗИ ПОКРАЙ НЕГО ЛИ ПИШЕШ ИЛИ ПЪК ЗА МАЯ ТАТЯНА 500К ИЛИ ЗА ЯНАКИ ИЛИ ЗА 12 КЛОЗЕТА ВСЕ МУТРИ ОТ БКП
  • 178 Тошко

    10 10 Отговор
    Никой не може с пръст да пипне лидера на най-голямата политическа партия в България! Избийте си от главите за затвор, за бай ви Ставри и тема подобни глупости, които пишете и се излагате всеки ден. Б.Б. е номер едно!

    Коментиран от #181

  • 179 Ще ви

    9 6 Отговор

    До коментар #19 от "Глупавите":

    Е@ем след изборите, цялата гербава паплач!

    Коментиран от #186, #188

  • 180 До Радевите Мразещи България

    8 11 Отговор

    До коментар #162 от "Simo":

    ТИ СИ СЕ ОБЪРКАЛ МОМЧЕ СЪЖАЛЯВАЙ СЕБЕ СИ ЧЕ НЯМАШ УМ ДА ПРОЗРЕШ ИСТИНАТА А МОМЧЕ ПИШИ ОТ СВОЕ ИМЕ И СЕГА 800000 БЪЛГАРИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА РАЗВИТИЕТО

    Коментиран от #263

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Сексолог

    12 4 Отговор
    Лежането по корем не е секс, чети Борисов, чети . .
  • 183 Вида

    9 5 Отговор
    Олелееее, и ся какво ще правим без Мая? Изправи се! Ние си отиваме. Няма да влезе в парламента и държавата без Мая Манолова ще пропадне още повече. Кой ще прави комисии, кой ще регулира тока, цените... Кой ще внася законопроекти? Край, държавата без Мая загива Ха ха ха ха....

    Коментиран от #187

  • 184 Който

    4 2 Отговор

    До коментар #143 от "Пацо":

    "Който от вас е без грях,нека пръв хвърли камък"--Исус Христос.
    Във филма"Москва не вярва на сълзи", генералша отива в химическо чистене,за да вземе униформата на мъжа си.Наталия Гурченко ,се обръща към своята колежка и казва"Ех,аз каква генералша бих била..",а колежката й казва "За да станеш генералша,трябва да се ожениш за лейтенат".Та искам да кажа,че не е лесно да си женена за офицер,но на някои хора им се падат направо генерали,че и президенти.Кой както се уреди.
  • 185 Герб ПобедаБойко Идвай

    6 8 Отговор

    До коментар #165 от "Бойкооооооо":

    ЕЙ ТИ СИ НИКОЙ АНОНИМНИК НЕВЕЖ СПРИ ДА ПИШЕШ НЕБИВАЛИЦИ ЖАЛКИ НЕВЕЖИ ИЛИ МОЖЕ БИ ЕДИН ДВАМА НАЕТИ СТОТИНКАДЖИИ ПИШАТ ДИВОТИИ
  • 186 Това направихте с БГ

    4 2 Отговор

    До коментар #179 от "Ще ви":

    И след 4 април, и след 11юни, с ПРОСТИТЕ си гласувания, ненормалници
  • 187 Не я мисли

    3 2 Отговор

    До коментар #183 от "Вида":

    Днес се беше лепнала за Президента .
  • 188 ДоФакти Бг Докога ще давате

    6 4 Отговор

    До коментар #179 от "Ще ви":

    ФАКТИ БГ ДОКОГА ЩЕ ДАВАТЕ ТИЯ ЗАПЛАХИ ОБИДИ МРЪСОТИИ ЦИНИЗМИ ДА СЕ ПИШАТ ТУК ОТ РАЗНИ НЕВЕЖИ

    Коментиран от #194

  • 189 Какво ли пише по темата в

    3 2 Отговор
    ПИК и ТРИБЮН
  • 190 Теменужката

    2 2 Отговор
    Защо нищо не казва за ПЕЕВСКИ.За Радев всичко е ясно.
  • 191 Обедняхте

    2 3 Отговор

    До коментар #175 от "Дартс":

    Защото мандрата свърши, сега трябва да работите !
  • 192 тролче мамино

    4 5 Отговор

    До коментар #176 от "Опорки":

    Глупости лесно е пишат , дано акълът ти не стига колкото за тях. Бил Гейтс не е станал богат от бедни хора , станал е богат от клиенти с възможности , с гола предприемчивост , колкото и да е предприемчива нищо не се постига в изродена среда , именно там Буцито свърши прекрасна работа , изроди обществената среда и то много я изроди , законово , икономически , каквото ти дойде на акъл , ако го имаш въобще де.
  • 193 Гледа лошо

    10 4 Отговор
    Готвят чудовищни манипулации, фалшификации, простотии на търкалета. Пак се показа като градоносен облак, пак обвинения, пак лъжи, пак простотии. Всичко изречено от тази зелена тиква са неговите машинации през тези 12 години. Спри се, засрами се идиот безкруполен. Песента ти е изпята. Това ще го доказваш в съда. Милиардите които окраде няма да те спасят. Съд и конфискация за теб и твоята пасмина.
  • 194 Невежите

    6 2 Отговор

    До коментар #188 от "ДоФакти Бг Докога ще давате":

    Сте вие феновете на Винету !
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Казуар

    10 3 Отговор

    До коментар #129 от "Виждаш ли":

    Гербер, за ГЕРБ гласуват много от тези които се настаниха удобно по време на управлението на Борисов, държавни чиновници от раздутата администрация които изпитват панически страх от съкращения, всякакви които печелеха от далавери и раздаването на пачки от джипа.
  • 197 Някой

    5 3 Отговор
    Буци, твои ли са парите, това разкажи!
  • 198 Алцхаймер

    2 2 Отговор
    60-годишните правят ли още? Аз се съмнявам.
  • 199 Стоев

    10 2 Отговор
    ГЕРБ плащат на тролове да спамят по сайтовете. Познават се по неграмотността си и ограничеността си.
  • 200 Танчев

    8 2 Отговор
    Идолът на Про стите пак е изпълзял от канализацията да бълва жлъч и злоба, срещу тези които му затвориха кранчетата.
  • 201 Стамов

    11 2 Отговор
    Ех тоя лош Радев бе, вдигна и цените на газа и на тока и на олиото. А тлъстия Про ст крадец постоянно обикаляше с Жипката и сваляше ли, сваляше цените.
  • 202 Евро

    0 2 Отговор
    До145
    Ти и след това ще продължиш да духаш.100 евро са си 100 евро.5865
  • 203 Две димящи дула

    4 3 Отговор
    Времето в очакване на възмездието е по-мъчително от самото възмездие, което неминуемо ще настъпи и ще смачка този престъпник докрай. Ние може само да се абстрахираме от ужасяващата пошла картинка, на която сме станали свидетели и като едни съдисти да се насладим на тези мъчителни агонии. Да, тези хора успяха да ни превърнат в садисти, които ежедневно си представят как изтезават тези престъпни отрепки. Гърчиш ли се мазно прасе ???
  • 204 Стоянов

    17 2 Отговор
    Докато Гешев е главен прокурор, наглата тлъста похотлива, крадлива и лъжлива Банкянска сви ня ще си прави и говори каквото си иска, без правни последици.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Някой си Ставри

    6 2 Отговор
    Добре, снимките от презентацията ме удовлетворяват, материалът не е кой знае какво, но ще свърши работа. Обичам грубоватите форми, защото ми дават възможност да ги моделирам. Пачките ги задръжте, не ги искам, защото в лафката не приемат евро, но живата плът ще я взема, че напоследък не ми водят никого и яко съм закъсал! Презерватива също го задръжте, аз не ползвам! Ще ви пратя после по-хубави снимки.
  • 207 Силимов

    12 2 Отговор
    Единственият секс който ме интересува е межу теб и бай Ставри в зандана. Искам да го пуснат по БНТ в прайм тайма.
  • 208 тиквата

    12 2 Отговор
    вкарай те го в психиатриата този
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Тома

    9 2 Отговор
    Чесни избори и боко тиквата е най новия виц.А за секса кмета на Симитли го каза
  • 211 Стефанов

    9 3 Отговор
    Помни ли как при ГЕРБ гласуваха 16 милиарда лева дълг?
    Помни ли как кабинета на Бойко 3 реши за добавките към пенсиите, че да си купи подкрепа, след започване на протестите?
    Помни ли как в парламента ГЕРБ предложи още по-големи добавки към пенсиите?
    Помни ли колко бе брутният външен дълг преди ГЕРБ и след тях? При всички положения, над 20 милиарда лева разлика.
    А снималата го, като нищо Бойко я познава. Примерно му е любовница или още по-зле и не случайно говори за секс.
    А като нищо с това да са се подсигурявали някакви свързани с държавата бизнеси - олигархия. Дори че Бойко създава средата, където трябва така да се подсигуряват и на такава обвързаност държава-бизнес, той пак е виновен.
  • 212 Оня от Банкя

    19 2 Отговор
    Този Тиквеник от Банкя няма ли да излезе накрая в някой град пред Народа, за да му се израдваме, а обикаля по Родопите с 12човека и Севда ТВ. Народа го Очаква Долния Крадец. !!!
  • 213 Голям Слон

    11 2 Отговор
    Сега, щом вотът е компрометиран и предрешен според БМВ, какво става, ако спечели изборите? Пак ли така остава или нещо друго праИм? Ако загуби, то е ясно, че всичко е нагласено :-)))
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Миланов

    14 4 Отговор
    Братиньото, пекапeто, вальо танов, мишо бирата - само едно от тези изпълнения е достатъчно в нормални демократични държави(чиито заплати гай Баню много иска) тиквата да отиде на политическото бyнище за винаги и както каза някой да бъде пазач в лидл.
  • 216 ттт

    11 1 Отговор
    Ти колко изтегли бе, другарю Тиква?
  • 217 doc

    15 5 Отговор
    Като гледам тази гнусна физиономия, всичките му лъжи и манипулации, се срамувам, че е бил 12 години премиер на България. Дано не се излъже пак някой да гласува за него.
  • 218 Руцата

    8 6 Отговор
    До сега вярвах че аз съм най големия психопат
    Обаче Боко разби тая илюзия
    Боко признавам че ме водиш поклон
  • 219 Тредстоун

    6 4 Отговор
    Дааа , това с резервните части е тъпо дори за фатмака , ристо иванов ептен се забатачи , новите , опуления крадец и ухиления лъжец и те цъкат като латерни едно и също. Искаме сви честните избори , толкова ли е трудно да се преброят разписките след вота , вярно два дни броиха 0,2 процента ама да се надяваме ча са се ограмотили малко от малко цикаджиите на зеления чорап , готвят се за голямо джиджи биджи мишките от декоративна България и новите харвардски мошета ... , машини за части ... , боже пъпеши обли и гладки , нагло лъжат , суверенна ще ги накаже , тях и ментора им зеления чорап
  • 220 Грульо

    11 3 Отговор
    Много герпови калинки много нещо бе.И нито един с маска. :D Толкова са прости, даже не осъзнават, че закопават държавата и себе си като поддържат крадливите политици.
  • 221 Панов

    11 4 Отговор
    Такива Тикви ни откраднаха Демокрацията на 10 ноември 1989 година и я смениха с Крадене и Лъжене ! ДОЛУ ГРОБ ! Тиквата в Затвора ! Ще гласувам за Генерал Румен Радев !
  • 222 Алооо

    14 3 Отговор
    Толкова долен, нагъл и нахален като него няма. Отврат голяма.
  • 223 doc

    6 2 Отговор
    Така ли изглежда българската sex machine, като стар трактор Беларус, десета употреба. Убива всяка еротика, отврат.
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 квадратвирус

    7 4 Отговор
    Буда, прост калош си.
  • 226 Петър Милчев

    11 5 Отговор
    12 напълно изгубени години за България. Пари, които вместо да са в оборот на българската икономика се търкалят по чекмеджета или се изнасят с чували в Дубай. Вместо развитие на средния, малкия и семейния бизнес пълен държавен рекет и закриване. Увеличаване на външните дългове, ограбване и пилеене на евросредствата. Увеличаване броя на държавната администрация с некадърни калинки, които даже имат наглостта да тpoлят тук.

    Коментиран от #242

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 42,5 милиарда Евро

    5 4 Отговор

    До коментар #32 от "Ей Тиквин":

    Е дългът ни от времето борисов 1,2 и 3.
  • 229 Фин

    2 3 Отговор
    Компетентният IT се...изказа за неговата си фирма Сиелка...
  • 230 Маринов

    10 4 Отговор
    Борисов: Докато се занимават с чекмеджета .......................... Бойко, хората вече не се интересуват от чекмеджето, доста повече ги интересуват милионите за обществени поръчки без конкурс влачени в чували и така нататък ... ТОВА е което трябва да обясниш, забрави за чекмеджето.
  • 231 Черен Петър

    14 4 Отговор
    За сега "хващането" с машините, картите и флашките е само неговата "фантастика", както и на близкият му кръжец, знаете кои са...И пак започна да повтаря историята от 2013 - 2014, когато орева орталъка, че правителството на Орешарски теглило 1 милиард заем...Но някак си удобничко пропускаше да спомене, че Орешарски тегли този заем за да се погаси плащания към фермери и селски стопани, които ей този на снимката трябваше да направи, но беше ги забатачил...А да припомним и на драгите читатели колко и какви кредити изтегли в следващите 6 години, когато два пъти беше на власт и външният дълг за 2020-та достигна 37 милиарда евро...В задачата се пита КОЙ ГИ ТЕГЛИ ТЕЗИ ПАРИ И ЗА КАКВО БЯХА ПОХАРЧЕНИ, след като жизненият стандарт вместо да върви нагоре пада стремоглаво надолу...Това че милионерите в България са се увеличили с 20 - 30 или 100 човека изобщо не е критерий за жизнения стандарт на населението! А и статистиката, която дава Евростат говори красноречиво, че сме с двата крака в батака с 30% (тридесет процента!) от населението БЕДНИ(!) и поне още милион работещи бедни!
  • 232 Попов

    11 6 Отговор
    БОК ЛУЛ ДОЛЕН, ще теглят заем нормално ти открадна милиард и половина само от една магистрала , сега някой трябва да теглизаем да плаща на работниците.

    Коментиран от #241

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Тотев

    17 4 Отговор
    ПРОКУРАТУРАТА:
    Не е престъпление да имаш шкафче пълно с пачки евро, които не можеш да кажеш от къде са дошли!
    Престъпление е да снимаш тези пачки без разрешение.
  • 235 Братчет

    14 5 Отговор
    Кой прави секс? Борисов ли? Е това и да го видя, няма да го повярвам...
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Митев

    10 3 Отговор
    Ода за Бойко: Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист::каратист,, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар-Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели... в бъдещ президент. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. София, България (2014).
  • 238 **ДС**

    5 5 Отговор
    Българите да коригират вота си. На тези избори гласуваме за ГЕРБ, ДПС, БСП. Няма друга партия.
  • 239 Веселинов

    12 4 Отговор
    Преди се снимаше с внуците, а сега го снимат про сти тутки. Голямо падение за Шкембестия.
  • 240 Б е е е е е

    1 5 Отговор

    До коментар #138 от "тик так":

    Б е е е е е е
  • 241 А, забрави ли 2 провалени парламента

    3 10 Отговор

    До коментар #232 от "Попов":

    Половин милиард и там, тия закупени машини и флашки колко допълнително, кой колко е крал през годините, ненадминати сте комунделите
  • 242 Преди това

    1 4 Отговор

    До коментар #226 от "Петър Милчев":

    Годините какви бяха, намерени, бе я стига тъпни
  • 243 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 14 Отговор
    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.

    Коментиран от #244, #252, #280

  • 244 Да не

    4 1 Отговор

    До коментар #243 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    падаш от Марс?
  • 245 Семов

    13 4 Отговор
    А герберасите кога ще ходят малко да побачкат в частния сектор ? Нали за тва събаряхме комунизма ? Да не са все едни и същи по държавните ясли ? Ми то пак така стана . Кога ще си ходи комунизма аааа мафията герб де . Ади сега малко в частния сектор .

    Коментиран от #276

  • 246 Петев

    6 7 Отговор
    Да не забравяме, че собственикът на СИЕЛА, от който ББ купи машините, публично похвали Пеевски.
  • 247 Заради

    6 14 Отговор
    Този диктатор Радко и заради репресираните ще гласувам за Борисов.
  • 248 46444

    7 4 Отговор
    Борисов: Гледат кой как прави секс, да ако ръгането на матрака е секс.
  • 249 Професор

    6 3 Отговор
    Виж сега, Баце, ще ти обясня как стоят нещата. Ти си наказан от Господ поради ДВА порока. ПЪРВО, ти си опортюнист. Затова си станал и член на БКП навремето, така си възпитаван. Ти принципи НЯМАШ, гледаш да изтискаш максимума от всяка възможност. ВТОРО, ти си хедонист. Това, Баце, означава, че теб те интересува преди всичко собствения ти КЕФ. Тези ДВА ПОРОКА са в основата на Седемте Смъртни Гряха, дефинирани както от християнството, така и от юдаизма. Нали се кълнеш, че си голям християнин? Ето, казваме ти -- АКО се беше задомил и си имаше нормално семейство, ЩЕШЕ (може би!) поне от хедонизма да се спасиш. Но НЕ -- ТИ САМ ИЗБИРАШ хедонизма. От опортюнизма няма и как да се откажеш, понеже ти въобще не разбираш какво е това и не можеш да си представиш успех без опортюнизъм. НО -- какво можеш да направиш СЕГА? ПОКАЙ СЕ, Баце. Покай се и си ПРИЗНАЙ тези ДВА порока. ОТКАЖИ СЕ от смъртните грехове, които те генерират ежедневно И ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ. Затова е християнството, да ПРИЕМЕ покаянието ти. Оттам нататък, ако направиш това искрено, ще се почувстваш възроден. Какво ще стане след това няма да те плаши вече, може и да се ожениш нормално и да се успокоиш ако си имаш семейство отново. НО АКО продължаваш арогантно ДА НЕ ВИЖДАШ собствените си пороци, ще бъдеш НАКАЗАН ЖЕСТОКО и то не само ти. Наказват се деца и внуци -- цели поколения. И така Баце -- или катарзис, или свирепост, избери си.
  • 250 Ахил

    10 5 Отговор
    Убедих се. Тиквата има психически проблеми. Не помни,че заема е решен и гласуван от 44-ия парламент. Неговият парламент е това. Простак си остана Бойко. Няма по страшно,от БОЛЕН ПРОСТАК.
  • 251 По-полека

    3 3 Отговор

    До коментар #110 от "Българка":

    От тези клетви ще те тресне инфаркт,а и ще се върнат на теб.
  • 252 mdaaaaaaaaaa

    4 2 Отговор

    До коментар #243 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Заради такива заблудени и лесно манипулеруеми гласоподаватели катп теб, вече 30 г сме на тва дередже. Избираме крадци и тъпани...с имунитет.
  • 253 Глупак

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко":

    Ами Нали ние дето остатним ще умрем преди него в тази мизерия в което ни вкара кауна
  • 254 ОСТАВКА ФАТМАК

    4 11 Отговор
    ФАТМАКА $€Ха $АМО ГО ГЛ€ДА,
    "грип€нч€то" НЕ го ВД€ВА!
    СЛУЖИ му ЗА ОТВ€$,
    Д€$И Н€ € К€Ф!
    КОМУНЯГИТ€ ВИДЯТ ЛИ МАЛКО ВЛА$Т
    ПОЛВИН МИЛИАРД О$ВОЯВАТ ОТ РАЗ!

    Коментиран от #283, #288

  • 255 Ицо

    6 2 Отговор
    Cкaндaлитe, cвързaни c мaшинитe зa глacувaнe и тeзи c нoвитe cнимкитe oт cпaлнятa нa Бoриcoв, кaтo чe ли ca мeжду другoтo. И мoжe би ce пуcкaт c цeл дa зaглушaт гигaнтcкaтa aфeрa зa ”Хeмуc”, кoятo миcля cи, бългaрcкият нaрoд нe мoжe дa ocъзнae. Cнимкитe нe пoкaзвaт нищo нoвo, ocвeн чe oщe пoвeчe ни пoгнуcявaт oт тoвa, кoeтo cмe търпeли 12 гoдини.
  • 256 журналя

    7 2 Отговор
    абе Бойко и ти почна костинбротската афера а тогава квичеше
  • 257 войводата

    8 2 Отговор
    Къдее са паритее къде е Мата Хари къде са чувалите и саковете с пари къде са тъпите КП
  • 258 ПРЕСА

    5 2 Отговор
    В България колко хора са на яслата на Герб
  • 259 Цветан Цветанов

    7 2 Отговор
    и знайте ,България се управлява еднолично и задкулистно от Бойко Борисов,Делян Пеевски,Ахмед Доган ,Сотир Цацаров,Георги Самуйлов и Кирил Домовскички
  • 260 Граждан

    7 4 Отговор
    По груби изчисления българите са ощетени с около 100 милиарда през 12-те години управление на Борисов и ГЕРБ, информация от медиите! Пак в медиите Борисов се пеняви за 2 милиарда и плаши с бъдещето алллооо лудак, осъзнай се самия ти не си знаеш пачкитр кюлчетата в офшорки.
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 локомотива

    2 3 Отговор
    обектива на камерата ли е крив,или на бою-толупа са изкривили суратя.
  • 263 Драйфус

    4 2 Отговор

    До коментар #180 от "До Радевите Мразещи България":

    Къде ги видя тези 800000 българи?
  • 264 ТИ ЛИ БЕ

    7 4 Отговор
    бойкооо , ИЗОБЩО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАК ТВОЯ БОКЛУК И КРАДЕЦ БЛИЗАШКИ КАТО БЕШЕ ПРЕМИЕР ИЗТЕГЛИ 4 МИЛИАРДА ЕВРАКА И ГИ ОТКРАДНА БЕ ПРОСТАК !
  • 265 9689

    4 2 Отговор
    Престъпнико,пак лъжеш.Хванал си дедовия,долна гадино.

    Коментиран от #269

  • 266 ГЛЕЙ СИГА

    6 1 Отговор
    АБЕ СТИГА СТЕ ПИТАЛИ МАШИНИТЕ ФЛАШКИТЕ СТИГА БЕ А БАЦЕ ЩО ОПРАВЯ НАЩЕ КАКИ /Е ВЕРНО Е ЧЕ ИМ ПЛАЩА АМА ЗА НАС НЯМА

    Коментиран от #267

  • 267 СОДОМИТ

    3 1 Отговор

    До коментар #266 от "ГЛЕЙ СИГА":

    А И НЕ ДАВА ДА ГЛЕДАМЕ /ВСЕ ПАК СА НАЩЕ КАКИ
  • 268 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #95 от "Павлов":

    Пунш,пръц,пръц, пунч ...пръц,пръ-ъ-ъ-ъц!
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 нещастник

    5 3 Отговор
    защо мене не ме гледат ,разпищолил си се като Калигула,това ли е държавник за пример ,един пиян циганин е по-свестен от тебе мутро
  • 271 :D :D :D

    2 2 Отговор
    Като гледам 10% са от герб. Гледам харесваня и не харесваня. Това може всеки да го види. Как тогава вярват на този лунатик че някой ще му краде изборите.

    Коментиран от #274

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 ДЕДО ТИ

    1 1 Отговор

    До коментар #271 от ":D :D :D":

    АМИ СВАЛИ СИ ОЧИЛАТА ТИЯ СА НА БАБА ТИ И ГЛЕДАЙ ТОГАВА
  • 275 БАБА РАЙНА

    1 1 Отговор
    АБЕЕ БОЧЕЕ АБЕЕ БАБА АМА ВИЕ НЕ СПИРАТЕ ДА СЕ /ЕБ ЕТЕ/ КАТО БЕЛИ МАГАРЕТА СЕ КАЧИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН И ЦЯЛА НОЩ
  • 276 5656565

    1 1 Отговор

    До коментар #245 от "Семов":

    Е, не е удобно някак си , поели са ангажимент да омаат държавната пара. Частнит сектор не е интересен без държавни пари.
  • 277 Нели Василева

    1 1 Отговор
    е такъв постак няма който да води народа и народа пак ще отиде в други ден да гласува за простака интересно е
  • 278 реалист

    1 1 Отговор
    Тези които ги наричаш че теглят, не правят нищо а само изпълняват бюджетната рамка за годината гласувана от ГЕРБ.
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 БАТ РАМБО

    3 1 Отговор

    До коментар #280 от "БАТ РАМБО":

    СЛУША ПЕСЕНТА ЧУЧАНА И ДА СЧУПВА СКЪПИ БУТИЛКИ ВИНО , ПАРИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ НЕГОВИТЕ РАБОТНИЦИ , ТОВА СА ТЯХНИТЕ ЗАПЛАТИ И КОМАНДИРОВЪЧНИ , КОИТО НЕ СМЕ ПОЛУЧАВАЛИ КАТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ , НО ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ТЕЗИ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗНАТ ПРЕЗ НОСА НЯКОЙ СЛЪНЧЕВ ДЕН , НАДЯВАМ СЕ ДАНО ДА Е СКОРО , ГЕРБАДЖИСКА ЙЗМЕТ КОРУМПИРАНА И КРАДЛИВА!!!.
  • 282 БАТ РАМБО

    4 1 Отговор
    НА ТЪП ОЛИГОФРЕН ЛИ СЕ ПРАВИШ ИЛИ СИ ТАКЪВ ПО РОЖДЕНИЕ , НА МЕН ЛИ ЩЕ МИ ОБЯСНЯВАШ КАК СЕ СТРОЙ МАГИСТРАЛА БЕ ОВЧИ КЛЮЗ ГЕРБАВ , ТЪЙ КАТО СЪМ БИЛ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА МАГИСТРАЛА СТРУМА , ЗА 2-ТА ЛОТА ,ДОЛНА ДИКАНЯ - ДУПНИЦА И ДУПНИЦА - БЛАГОЕВГРАД , ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МИЛЬНА СЕ ОТ КРАДНАХА ТОГАВА ЗАРАДИ НЕ ДОБРЕ ПОЛОЖЕН КАТО ПЛАСТ АСВАЛТ , САМО ЗА ПЪРВИЯ ЛОТ ОТ 17КИЛОМЕТРОВ УЧАСТЪК ОТ 68000 000 ЕВРО ЗА ИЗРАБОТВАНЕТО МУ СА ОТКРАДНАТИ 17 МИЛЬОНА ЕВРО , ТОЕСТ ПО ВСЕКИ ЕДИН МИЛЬОНА ЗА КИЛОМЕТЪР , ЗА ЛО-2 ОТ 680 000 000ЕВРО ЗА ИЗРАБОТВАНЕТО НА 34КМ. УЧАСТЪК ДЕСЕТОРНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ , СА ОТКРАДНАТИ НАД 50МИЛ. ЕВРО , ЗА ТОЗИ ПЕРЙОД ОТ 4 ГОДИНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ , ЯПОНЦИТЕ ИЛИ БЕЛГИЙЦИТЕ ЩЯХА ДА ПОСТРОЯТ 4 ЛОТА НА ДОСТА ПО ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ , А АКО ЗНАЕШ КАКВА КАЛ СЕ КАРАШЕ ОТ ЕДНА НЕЗАКОННА КАРИЕРА ДО ГРАД БОБОШЕВО , НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА СТАНЕ НЯАКАКЪВ ЗЕМЕТРЪС ПО 6 ПО РИХТЕР , ВСИЧКАТА МАГИСТРАЛА ЩЕ БЪДЕ НАПУКАНА И ЩЕ Я ВИДИШ КАК ЩЕ ПЛУВА В РЕКА СТРУМА , ЗАЩОТО ПЪРВО ОСНОВНИЯ НАСИП НЕ Е КАЧЕСТВЕН , СЛЕД ТОВА В ЗОНИТЕ ПОД АСВАЛТОВО НИВО И НАКРАЯ ПЛАСТОВЕТЕ АСВАЛТ , ТЪЙ КАТО СЕ ПОЛАГАТ 3 ПЛАСТА ДРЕБНОЗЪРНЕСТ И ЕДРО ЗЪРНЕСТ БИНДЕР , ТЕ ГО ПОЛОЖИХА НА ПОЛОВИНА ПО МАЛКО , ДА ТРЯБВА ДА СЕ СТРОЙ МАГИСТРАЛИ ВИАДУКТИ , МОСТОВЕ , ЖП МАГИСТРАЛИ , НО КОРУПЦИЯТА МОЙ ЧОВЕК ТАКА ВИ СЕ Е ОБЛАЖИЛА ЧЕ СТЕ НЕНАДМИНАТИ В СВЕТА ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ , НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИШ НА МАГИСТРАЛА НА ЕДНА МИЗЕРНА ЗАПЛАТА ОТ 650/750ЛЕВА И В СЪЩИЯ МОМЕНТ СИНЪТ НА Г-Н ЦОЛО ВУТОВ ДА СИ ПРАВИ ГАРГАРА НА АЛПИТЕ С СЛУШАНЕТ
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 ВСС

    3 1 Отговор
    Толупе, ти колко милиарда изтегли?! Защо не говориш за тези пари?! За един приятел питам.
  • 286 РАШКО БОЙКОВ

    2 1 Отговор
    САМО ДА ПОПИТАМ УВАЖАЕМИЯ ТОЛУП ОТ БАНКЯ , ЗАЩО КАТО БЕШЕ В СИМЕОНОВГРАД , НЕ СИ СЛАГАТЕ МАСКИ , И КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ГОВОРИТЕ С ПОДПЛАТЕНИ ТЕ БАБКИ , ЧЕ АЗ СЪМ И ЗАДИГНАЛ НЯКЪКВИ ДЪРВА ЗА ОГРЕВ , НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ТОВА ДА ГО ИЗЛЪЧВАТЕ В ЮТУБ КАНАЛА , А С Г-Н ЕМИЛ КАРАНИКОЛОВ АЗ ЛИЧНО ЩЕ СЕ СПРАВЯМ , ЩЕ МУ ИЗЕМА ЦЕЛИЯ МАТРЕЯЛ КОИТО Е ПУСКАЛ , С ЦЕЛ ОЧЕРНЯВАНЕ НА ДОСТОЙНСТВОТО НА СЕГАШНИЯ СЛУЖЕБН КАБИНЕТ , ЩЕ МЕ ЗАПОМН МНОГО ДОБРЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ , И ЩЕ ВИДИ 12 ТТЕ ВОЛУЕКА ЗА ТИЯ 12 ГОДИНИ ВАЩО КОРУМПИРАНО , КРАДЛИВО И БЕЗОЧЛИВО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ГЕРБ !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 РАШКО БОЙКОВ

    1 1 Отговор
    НАРЕЖДАМ : ДАНС И ГДБОП ДА ВЛЕЗНАТ В ФИРМА СИЕЛА НОРМА , ЗАПОВЕД !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 290 РАШКО БОЙКОВ

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Има напредък вече не отрича":

    В НЕДЕЛЯ СВИТЕ ГЕРБЕРАСТИ НА ВЪРБЕ , ЩЕ ГИ ИЗДУХАМЕ КАТО БАС ФЛИГОРНА ДУХОВ ОРКЕСТЪР !!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 291 БОКОКРАД

    0 1 Отговор
    бойкооо , ИЗОБЩО НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАК ТВОЯ БОКЛУК И КРАДЕЦ БЛИЗАШКИ КАТО БЕШЕ ПРЕМИЕР ИЗТЕГЛИ 4 МИЛИАРДА ЕВРАКА И ГИ ОТКРАДНА - ИЗРОД КРАДЛИВ , ПОМИЯР !
  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове