Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 22:52 16 925 105

Велева: Нинова показа твърде късно мръсното бельо

  • валерия велева-
  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • румен радев

Политологът доц. Стойчо Стойчо подчерта приноса на Румен Радев за ниската избирателна активност

Велева: Нинова показа твърде късно мръсното бельо - 1
Кадър Bulgaria ON AIR

"Нормално е да подаде оставка, тя губи над 100 000 избиратели. Това са трети избори, в които резултатите падат. Решението ѝ е естествено от морална и политическа гледна точка. Тя не даваше публична гласност на вътрешнопартийната битка срещу нея от последните 2 години. Опитваше се да я пакетира под шапката на това, че не бива да се изнася мръсното бельо навън, но го показа. Тепърва ще чуем много истини за БСП", коментира журналистът Валерия Велева в студиото на "Денят ON AIR".

Според нея Радев има голяма роля за обезкървяването на левицата.

"Президентската партия "Продължаваме промяната" работеше срещу БСП. Месец преди изборите, под шапката на Радев, се появи един политически проект, всичко това под благословията на служебния кабинет. Лошото е, че вече е много късно за онова, което Нинова ще каже. Трябваше да говори, когато излезе юмрукът. Закъснялата истина си има цена, ще я платят БСП, Нинова и страната. Една разбита партийна система означава идването на авторитарен режим", заяви още журналистът.

Политологът доц. Стойчо Стойчо подчерта приноса на Румен Радев за ниската избирателна активност.

"Машинното гласуване, което беше тест за дигитални умения, стресна много хора и те не отидоха да гласуват. Радев казва, че демокрацията била победила, но това звучи странно на фона на рекордно ниската избирателна активност. Това е човек, който еднолично управлява България от пролетта досега. Като граждани трябва да се замислим цялата тази работа не води ли до една различна реалност, с подобни лозунги пред 30-те години дойдоха едни управления", подчерта доц. Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

И Валерия Велева определи Радев като човека, държащ еднолично властта в юмрука си. А "Продължаваме промяната" - като неговия инструмент.

"Не може заради един човек да разрушим цялата къща, в момента се разрушава къщата на държавността. И който го каже, бива тричан. Кирил Петков каза, че ни е важен бизнесът. Но всъщност е важно пътят до Скопие да минава през зачитане на историята, без минало няма значение накъде ще вървят полетите", анализира Велева заявките на Кирил Петков.

И определи вижданията му за управление като "черни дупки в мислите му".

"Той обещава нулева корупция - това е фантазия. Една дума не чух за Ковид кризата, икономиката, социалната политика. Как се управлява държава по този начин, той е сложил розови очила и говори с въздух под налягане", заяви журналистът.

Доц. Стойчо пък не вижда скорошно стабилно управление.

"Няма да има мнозинство, което да стъпва на принципна основа. Досега всички се обединяваха в името на махането на ГЕРБ. Имаше прегръдки през годините, които не дадоха резултат. Партиите на промяната махнаха себе си, изчегъртаха се сами. Станаха носни кърпички за еднократна употреба в ръцете на Румен Радев", добави политологът.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 116 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комунистка

    130 29 Отговор
    Те тая е най дъртата комунистка в територията.
  • 2 Плач от Банкя

    138 37 Отговор
    Чувам аз .
    Смешни сте палячовци
    Платени измислени безделници .
    Скоро паричките секват и тогава ????

    Коментиран от #8, #11, #92

  • 3 Стою средния

    122 31 Отговор
    Риве няма вече чекмеже и жипка няма да има. Га размахваше сеедния пръст ни рива

    Коментиран от #5, #50

  • 4 Страничен

    124 31 Отговор
    Изтрещя и Велева! Мазна филия,от тревоги за БСП изкука!

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПОМНИМ

    154 23 Отговор
    ВЕЛЕВА ,И ТВОЙТЕ ГАЩИ ВИСЯХА ДЪЛГО НА ....ТУРСКИЯ ПРОСТОР !
  • 7 гларус

    117 31 Отговор
    Кампанията продължава. Платено е явно и за втори тур на президентските избори. Госпожата с баницата и скандалджията продължават с тренда анти Радев. Чудно е как още ДПС не са се обадили ,че етническия мир е в опасност.Боже какъв засечен елит имаме, по жълт и от бельото на БСП

    Коментиран от #103

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Соцагент007

    55 96 Отговор
    Кака Корнела не можа да преглътне,че ченгетата от ДС и руската агентура в лицето на Решетников и наложиха Радев,без да съгласуват кандидатурата с нея.От там е целият завоалиран конфликт между нея и Румен Радев.Самият Радев се оказа двоен агент,който беше активиран последователно от Русия и САЩ,като в крайна сметка играеше основно за себеси.Не може да му се отрече на фуражката,че плъзна бесепето на динена кора и вече на практика няма нужда от тяхната подкрепа.
  • 10 Доган

    117 19 Отговор

    До коментар #4 от "Страничен":

    Глупости как ще е изтрещяла като Велева винаги е била подлогата на Ахмет Доган. В момента ДПС са озверели колкото повече гласиве вземат толкова повече виждат че губят властта.
  • 11 НеСамо

    82 23 Отговор

    До коментар #2 от "Плач от Банкя":

    ПП разби схемата на баце и шиши. Ще има глад ама през това време некой друг милиардер може да си уреди едни сметки с тях
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Otoplitel

    98 26 Отговор
    Толкова глупости на куп не бях чел много отдавна.Не е за вярване,че тази госпожа не разбира,че върви генерално преструктуриране на политическото пространство.С пасивното поведение във вота населението на РБ генерира пълната си подкрепа за ПП да управлява в широка коалиция.Или вие госпожо сте вярвали на предплатени и лъжливи социолози.

    Коментиран от #24

  • 14 Божиков

    92 16 Отговор
    Защо интервюирате пристрастни политолози и журналисти , тази е към Дпс не е тайна за никой а този към Герб и това не е тайна особенно по поведението им този Стойчев в вечерта на изборите след обявяване на резултатите дори не можеше да прикрие яда си това не са професионалисти експерти тива са п....ги.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БСП

    51 32 Отговор
    РАДЕВ Е КИЛАРА НА ТИЯ КОИТО ГО СЪЗДАДОХА. ЧИСТО ПО НАШЕНСКИ. СВИНАРИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ.
  • 17 ТРД

    69 23 Отговор
    Голям плач от борисовите подлоги - и ще става по-голям с понасянето на отговорност от феодалите...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 пилов

    17 14 Отговор
    Пълните оедали - проект на “Козяк”
  • 20 Българин

    58 12 Отговор
    БАБИЧКАТА НА ДОГАН
  • 21 Сивата чапла

    55 72 Отговор
    Много е права жената.
    Радев е елементарен службогонец.
  • 22 Отново

    70 61 Отговор
    Прости и ограничени хора , коментират , каква била Велева , и какъв бил Стойчев. Коментира се , истината ли казват , или не. Кое , не е вярно за розовите очила на Кирчо , кое не е вярно , че нямат визия , освен за бизнеса. Кое не е вярно , че Радев вкара машините , и отказа възрастните хора да гласуват. Срам... И с неговите машини , сега турците ще му счупят главата , защото е прост. И кажете , като как вие ще станете по добре с Кирчо и Кокорчо. Борисов не го мислете.

    Коментиран от #58, #75

  • 23 На баня в Банки

    55 38 Отговор
    Да благодарим на Румен Радев, който не можа да се справи с ролята си на Президент на България, но пък унищожи всички врагове на ГЕРБ и ДПС. Сключилите сделка с него за изчегъртването на Борисов са или мъртви или на границата на политическата смърт. Нинова сама си тръгна, оставяйки БСП пред пълен разпад, ДБ се самообезглави и обезсмисли, след като електората им ги напусна, Слави се сви в дупката си, а Мая и Отровените практически изчезнаха.

    Коментиран от #26

  • 24 Фризер

    43 11 Отговор

    До коментар #13 от "Otoplitel":

    А, защо вие, г-не забравяте предателската роля на т.н. партии на протеста, които дадоха силни козове в ръцете на турската партия, респ. Ердоган и МИТ /турското МВР/ за минпулация на българските избори на гтериторията на Турция и по този начи изкривиха вота на политически осъзнатата част от българския народ. А, дали вашето недоглеждансе е случайно?
  • 25 Активист на БКП

    35 5 Отговор
    Тая разбирала не само от бюрек-баница,а Доган ефенди 🇹🇷🎃🇱🇷
  • 26 Главите горе

    44 22 Отговор

    До коментар #23 от "На баня в Банки":

    Само, че, Нинова не си е тръгнала и битката тепърва предстои. Почти сигурно е, че тя ще я спечели, напърво време вътре в БСП. Не подценявайте БСП, защото тя е оцеляла при много по-тежки битки, ще оцелее и сега.

    Коментиран от #56

  • 27 така де

    41 44 Отговор
    Да де, ще гласувам за герджиков... американски подлоги за президент не ща!
  • 28 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    21 12 Отговор
    Тия неща ги казах далеч преди тия "социолози"....
    Без да ми плащат!
  • 29 Слаб анализ

    36 10 Отговор
    Много. На клюкарско ниво. Велева както обикновено се плъзга по пикантерията. Няма възможности и познания да анализира не бельото, а съществените проблеми на БСП - липсата на съвременна визия за развитието на българското общество, която да бъде алтернатива. Верно че това не е лесна работа, даже и за самата БСП, но клюките и интригити раздухвани от журналисти омръзнаха
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Някой

    43 9 Отговор
    Забравяте,че Нинова е юрист.Адвокати,съдии,юристи са хора, които знаят законите,конституцията,правните въпроси и т.н.Тя знае какво прави и защо го прави.
  • 32 Сатана

    41 35 Отговор
    Единственият полезен и значим ход на другарката Нинова е незабавно разграничаване от пилота—кандидат президент.Именно той работи заедно с Гергов,КирЕ Контрабандиста,весела Лечева и цялото котило червени милионери.Подаде ли оставка с БСП е свършено като партия,което е и целта на пилота—кандидат за президент и неговите задокеански господари

    Коментиран от #39

  • 33 някой

    34 13 Отговор
    Факти.бг,време е да санирате сайта си.Мирише,та чак вони от поръчкови и нечистоплътни Ваши ,,гости,,,чийто непрани ,,гащи,,размахваше един политически лидер в близкото минало!С това ли разполагате като ресурс-Соня К,Мадам В,доц.Стойчо С/средния пръст/?Несериозно е!
  • 34 Славея

    38 34 Отговор
    Как пък за всичко е виновен Радев? За ланския сняг и вчерашния дъжд. Засрамете се!

    Коментиран от #79

  • 35 Предателите

    42 30 Отговор
    Късно.
    Оказа се, че Радев е участвал в жесток сценарий за продаването на България на Сорос.
    Сега разбираме защо ИТН 2 пъти не съставиха правителство и направиха България на луди, дадоха време ПП да се подготвят.
    А ракетата носител на ПП беше Радев, за пред избирателите.
    ИТН просто им осигури време.
    Соросоисите ги устройваше и служебен, но искат да вземат милиардите от ЕС.
    А след предаделството МАКЕДОНИЯ, под егидата на Радев, ПП, ИТН...
    почват бедите на България.
    Това ще струва поста на Радев, по-мислещите няма да отидат до урните.
    А предателството-Македония, срещата ПП там е документирана.
    Соросоидчетата няма как да се оправдаят.
    И да, Радев предаде Нинова. Неудобните се махат, за да вършеят свободно соросоидите. ДБ, БСП, Мая,.
    Предстоят унищожаване енергетика, Истанбулска Конв,енция, задължителна ваксинация, предаване Македония, център САЩ Ч. Море, още 3 милиарда ф16, унищожаване лев, без Референдум прием евро.
    Тепърва ще видим ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на ПП, ИТН, РАДЕВ.
  • 36 КРОКОДИЛА

    8 4 Отговор
    И ТИ ША ГО ПОКАИШ МА ОВЦО ..............................
  • 37 Казуар

    24 4 Отговор
    Старата комунистка в момента към кои е. Преди години беше голям душманин на СДС.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 УАУУУУУ

    30 6 Отговор

    До коментар #32 от "Сатана":

    НИНОВА СИГУРНО Е УСЕТИЛА ЗАГОВОРА НА КЛИКАТА
    ПРЕДАТЕЛИ И ЩЕ ИМ ОТМЪСТИ,ПОДХВЪРЛИ
    НА ЦВЕТАНКА РИЗОВА, ЧЕ НЕПРЕМЕННО ЩЕ ГЛАСУВА
    НА БАЛОТАЖА,...НО ЕДВА ЛИ ЗА РУМЕН РАДЕВ...ТАКА СЕ ПОДРАЗБРА
    ОТ НЕДОМЛЪВКИТЕ Й..........
  • 40 Просто човек

    25 10 Отговор
    Стойчо гербаджията и Мадам В депесарката... какво да очакваме?!
  • 41 Какво му има

    28 8 Отговор
    Гледах предаването, този невротик Стойчо ли, какйв е, то не спря да се върти на стола и подскача и ръкомаха.
    Заболя главата като го гледах, този човек.
    Трябва да посети лекар и медиите да спестят телевидионните му изяви, просто е мъка да наблюдаваш един неадекватен, невротизиран човек, видимо имащ нужда от лечение.
  • 42 Каквото трябва

    14 1 Отговор
    Ще си дойде.....
  • 43 3839

    28 4 Отговор
    Послушайте Велева, мадам В. - тя е специалистка по мръсното бельо.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Алекс

    22 8 Отговор
    Г-жа Велева и доц.Стойчо,това чекмедже вече е празно и няма да се напълни.Търсете друго.Заложихте на куц кон.
  • 46 ComfortablyNumb

    19 17 Отговор
    Изненадан съм че мнението ми съвпада с това на Велева ( никога не съм гласувал за БСП!) . Това го писах под друга статия но тук е още по на място.

    Дaнo ceлcкaтa хитрocт нa Гaнчo cрaбoти oтнoвo инaк ни e cпукaнa рaбoтaтa c тoя ушaт кaун (в дяcнo нa cнимкaтa). Кaунa дoйдe нa влacт caмo зaщoтo Гaнчo ce уceти чe Бoйкo му e зaлoжил eдин cлaмeн кaндидaт - буля Цeцкa кoятo aкo уcпeeшe Бoйкo щeшe дa дърпa вcички кoнци в тaя държaвa и Гaнчo люc двa мeтрa у лeвo избрa кaндидaтa нa БCП инaк пaртия зa кoятo нe глacувa , и тoчнo зaтoвa Рaдeв ce caмoрaзпрaвя c БCП днec зaщoтo нe ca нужни нa никoй и зa нищo нe cтaвaт caмo щe прeчaт нa нeгoвитe кирчoвци вeчe нa влacт .... Мeжду другoтo тoвa бeшe причинaтa зa изнeнaдвaщaтa пoбeдa нa Първaнoв при OДC нa влacт и пocлe пoвтoри при цaрa зaщoтo Гaнчo иcкa бaлaнc ... Cитуaциятa днec e cъвceм cъщaтa кaтo прeди 5 и прeди 15 гoдини cилeн утвърдeн прeзидeнт прoкaрвa cвoя пaртия зa лидeр нa пaрлaмeнтaрнaтa кoaлиция и имa изглeди дa cъcрeдoтoчи вcичкaтa влacт в ceбe cи ... ГaнчoooOOO!!!! Инaк тя прoмянaтa щe дoйдe c Рaдeв или бeз нeгo. Гeрджикoв щe ce eмaнципирa oт Бoйкo ( eдиния прoфecoр другия нe чeтe... ) a дo ДПC дoри никoгa нямa дa ce дoкocнe aкo cтaнe прeзидeнт ... Дoри cи миcля чe c Гeрджикoв прoмянaтa щe ce cлучи пo cигурнo и бeзбoлeзнeнo зaщoтo Бoйкo мнoгo труднo щe гo изкaрaш oт oкoпитe в тaя кръгoвa oтбрaнa в кoятo e ...

    Коментиран от #51

  • 47 До коментар# 35 предателите

    23 7 Отговор
    Запомнете тази прогноза : " След предателството МАКЕДОНИЯ под егидата на Радев, ПП и ИТН.......... започват бедите за България." Ако наистина ,както пише в един от коментарите , това мегаломанче К. е казало, че ще принуди българските политици да отстъпят по македонския въпрос, то нека го направи, след което да се качи на самолета за Скопие и никога повече да не бъде ДОПУСНАТ до българска територия.И нека не забравя, че пировата победа не е негова /той знае чия е / , не са негови и откраднатите от другите партии избиратели. За ПП гласуваха около 660 хил. или само една десета десета от имащите право на глас. Колко трябва да си наивен и отчаян, за да се надяваш гласът ти да бъде осребрени от ванкувърци.

    Коментиран от #52, #54, #55, #96

  • 48 JEFF

    15 25 Отговор
    Ако БСП искат да оцелеят трябва безрезервно да подкрепят Радев и ПП. Нинова се изложи много , изпусна си нервите и заговори за президентска партия. БСП има своя шанс , но не като патерица на ГЕРБ.
  • 49 Хаджи Генчо

    18 0 Отговор
    Главно действащо лице да тупа топката докато се потуши енергията на протеста беше Чалгаря. Той даде безвремие в което да се пренастрои задкулисието. Сега е м ...ната им на вътрешните проблеми, важното е синергията с Демократическата партия и глобалистката идеология.
  • 50 А бе Сульо

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "Стою средния":

    Какви джипки и чекмеджета те гонят.Че той има пари за 1000 години напред а ти тръгнал да говориш глупости.
  • 51 Детайлите

    14 8 Отговор

    До коментар #46 от "ComfortablyNumb":

    Вижте, имайки опит САЩ, те не диалогират, те заповядват.
    Като съберем детайлите на пъзела, картината придобива смисъл и съдържание.
    Много българи не можеха да проумеят, защо ИТН със заявка за премахване на Борисов ни пратехи на 2 избора, бетонирайки Борисов?
    Защо ИТН не участва активно в протестите?
    Защо Христо направи една постановка на Росенец, и накрая си пиха кафето и шербета-просто поставено лице за мероприятие?
    Защо Зайкова бе изпратена в Смолян, народът й симпатизира, скоро беше в Златоград, хората й се "кефеха".
    Направи се всико възпожно Вотът да се разпилее, излязаха скелети от 1989 г., изведнъж Паси, Плевенлиев и др. соросоиди запълваха медиите.
    Писах че представителите на протеста ще бъдат премахнати, те просто свършиха Черната Работа на ПП.
    Не ми се пише повече, утре ще продължа, но всичко говори за ЕДИН ЗЛОВЕЩ СЦЕНАРИЙ, в политиката няма случайности.
    Много честни хора бяха подведени, Инициативен Комитет Радев.
    Хайде, лека, някой ден степ бай степ ще разкрия картината.
  • 52 Вижте

    18 7 Отговор

    До коментар #47 от "До коментар# 35 предателите":

    Има запис на срещата Македония, гледайте го.
    Потресаващ цинизъм на Петков и Василев, отворете македонски медии, ако не ми вярвате.
    А по-рано един отчет за България САЩ медия, вече не си спомням името на авторката.
    Но не е само Македония, навремето имаше един филм Казабланка, завършваше с хразата "Това е само началото....%, бих добавил на предателството на България.
    А за шефовете на Хедж Фондове, Лерер ли беше-готвен за министър ПП, Радев Амазон Гугъл-потресаващи факти. Скандални.
  • 53 Argirov

    13 17 Отговор
    Хайде, мекеретата на ГЕРБ в действие. Плащате и впрягате всички сили за неделя на втори тур. Няма да стане, повечето българи не са прости, като някои от Вас.

    Коментиран от #80

  • 54 Ал Бунди

    12 6 Отговор

    До коментар #47 от "До коментар# 35 предателите":

    Точно това са неговите думи пред Македонската Информационна Агенция, цитирам дословно-За мен е по-важно да летя направо до Скопие за 40 мин. отколкото за половин ден през Виена. Ще накарам българските политици да прекрачат червените линии на историческа тема...За нас в момента е по-важен Коридор№8, туристическите и икономическите връзки...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ......

    16 8 Отговор

    До коментар #26 от "Главите горе":

    Как ще спечели?Едва ли ще иска да е предстедател отново. Доста отчаяно звучеше. Тес сега я изядоха, не ми се мисли за после.
    В борбата срещу ББ, Радев загуби достойнството си и увжението към човека, който го направиха президент.
    А тази Елена на Станишев много се разбесня и тя.
    Дано Нинова се махне от БСП и да остоява позициите си
    в нова лява, без олигарси и използачи партия.
    На ПП не вярвам, виждайки начина, по който “ спечелиха”.
  • 57 Я глей.....

    10 7 Отговор
    Доган и ШИШИ проговориха от устата на МАДАМ "В".... брей колко злоба се излива от тая паст!!!!

    Коментиран от #59

  • 58 мнение

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Отново":

    По тия форуми само това виждам!
    Изтипосват изказване на някоя личност и започват едни хапливи и непристойни подмятания свързани с лицето и родата му!
    Не какво е казал!
    Ако основат партия с името на Данко Харсъзина ще привлекат значителен процент!
  • 59 песимист

    5 1 Отговор

    До коментар #57 от "Я глей.....":

    Не виждате ли нещата какъв облик придобиват?
    Накъде отива България?
    Тези имена - ББ, Шиши, фатмак и др са само за вътрешна консумация!
    Козяк е победителят!
    Не, че ме радва!
    След време ставаме фронтова държава!
    А ние се дърлим за някакви снимки с чекмеджета и оставки на хора дето нищо не зависи от тях!
    Ще станем за смях и на макетата, да не говорим за европейците и хамериканците!
  • 60 тнвм

    4 4 Отговор
    Малко съвест имайте. По магазини стоят на стод, дори и в някои аптеки. Машите деди са дошли на тези земи и е имало малки къчички преди Девети Септември много преди. След 1944 е започнато строителство на блокове и днес се руши. Блокове отвън напукани, старци нямат пари. Много са нещата. Нашите рофители в центъра на града са работили в конфискуваните им къщи. Народа е изморен, народа няма пари. Имат но тя е малка група бизнесмени, болници са в опадак. Лекари бележки, ще отсъстваме, няма ги по работните места, а хора пътуват от далече и мръзнат по улици и не им е до депутати. Виждаме как красиво девойче с ромче отивайки в друг град в котела. Нямам думи. Всеки гледа да се добере до кокала. Еръщайки се назад колкото и да плюем по живково, не съм комунидт но хиляди пъти по ок, а днес българия я превърнахте в една развалина и се омъжват знаете за кои, за да не умрат ит глад. Закривай. Бай тошо беше орост но управляваше по добре от всики тия 32 г. Хората бяха усмихнати, улици пълни с усмихнат крадив народ. Лично мнение и виждане на нещата ходейки по центрслни и зсбутани улипки на България.
  • 61 Анонимен

    7 4 Отговор
    По дрехите навън ходейки по улиците ще ги познаете. Малко са хората обути с обувки от 100,150 лева, а повечето дори нямат пари и за втора употреба. До там я докараха управниците 32 г на България.
  • 62 1123

    3 0 Отговор
    Докато ги има платените тролове на всички партии да ви промиват мозъците, така щастливи ще са техни потомци.
  • 63 Читател

    4 2 Отговор
    Народа е хляба, народа е болен. Лекари болни, мъже им болни от неизлечимо, а са учили в су, право, ченгета, уволнени по над 40 г ми бе казала лекарка, а е на годините на Борисов. деца и зет по на 30 г в черната земя. И това са на лекари, юристи, хора в беда. 1/1.а какво оСтава за останалите хора, където всичко в града е унищожено, ликвидирано, и само големи вериги, продавачи...
  • 64 Ангелина

    7 2 Отговор
    Г-жо Велева ,точно Вие да говорите за +мръсно бельо" е направо истинска наглост.По- добре- "късно" ,отколкото,като Вас - обслужващия персонал на всяка власт - непрекъснато!След като се считате за толкова добра "журналистка"- мисирка - Можете ли да ми кажете ,кои управляваха еднолично през последните години?!Иначе такива "журналистки" ,като Вас и тези ,които "обслужвате" не Ви броят за "пет пари" - А.Доган Ви нарече- "мадам В"...,а Б. Борисов-"мисирки".
  • 65 Sori

    2 1 Отговор
    Всеки гледа да вземе властта, да си оправи деца, приятели и до там. Бедна е вече. Народа де. Нищо че карат коли, а по домовете на мнозина вътре е келеме. А има хора обичат у дома да им е приятно.
  • 66 1234

    1 3 Отговор
    Да бяхте ги не убивали еродит хора. А вие посегнаха нс на нотариус, на лекари, на мнозина от тях, та било и ченгета. И днес са болни, както ми бе казали една лекарка. Мъжа ми работеше в системата, но млад го изгониха той ме гледаше, сега аз него гледам, с изкуствено сърце, а сега е на.. И зет му е на 30 г в ьърна земя. Писегнахте на умното, и сега берем плодовете ви, с бележки.. Ще отсъстваме, гледат нолните си близки. И за да не се гласува, хората не са прости негласуващите. Ходят до урните може би тия, на които сте им обещали нещо от пая, който след това ще им дадете. Съсипахте я тая държава, и ако си състрадателен както ми бе казал един юрист, ти.. Ви е мъчно че деца са ви навън, а нотариуса, дете погреба на 35. А тя жената много над всички ви по ценз, образование, на години на Борисов също. Черногледи сме, защото действителността в Бг не е на депутатите ви бяло, а е черно И ще я оправят, но кои идвайки от балканите строители. Те ще построят Новата си Родина, за тях, да им е гот.
  • 67 ВИНЕТУ

    2 2 Отговор
    Да изпереме мръсните гащи !!!
  • 68 Gazoo

    7 11 Отговор
    Мафията и калинките на Борисов не могат да простят на Радев и Продължаваме промяната, че не могат да бъдат купени и че им спряха кранчетата. А и скоро ще отговарят пред закона...
  • 69 5566

    4 3 Отговор
    Народа му е все едно, кой ще го управлява. Качваш се в автобус и ти мирише на гнило, развалено. Много са нещата. Тръгни по улици и вдигни глави нагоре и ще видите в центъра на града, прозорци вместо пердете, заменени с одеала. Ако ви е готино живейте в кочината. Беден е и това е мнение на много хора напускайки тези градове. Иде ми да викна на висок глас, каква беше, когато напуснахме пред 70те години родна стряха, а каква е днес, града ни, потънал в скръб и неволи.
  • 70 Анонимен

    6 0 Отговор
    Всички имате вина, че убихте еродит народ и го замените с неук. А това бяха лекари юристи, ченгета от старата школа на живков. Късно е вече либе за китка.
  • 71 Анонимен

    5 3 Отговор
    Тая скокаржа пак се обажда
  • 72 Някой си

    7 0 Отговор
    Излизат деца на бкп и казват пълна мобилизация. Да, още да богатеете, дин, мама, а другите да гладуват. Кво ни е. Важно е да се докопаме до големите пари, а да става потоп ако ще след това. Видим ли че нещата не вървят окей, кво ще му е да побегнем на запад с парите на народа ни отруден. Така си представят много хора нещата.
  • 73 Истината

    3 1 Отговор
    Дори не си правят труда разни измислени депутатчета да отидат при народа, а информацията я вземат от фейса.
  • 74 Бай Онзи

    6 7 Отговор
    Защо навсякъде ви се привижда Радев ? Повтаряте глупостите на тиквун , гейберски калинки ! Благодарение на Радев тази мафия начело с банкянската мутра вече не е на власт , и никога повече няма да бъде ! Нищо друго да не е направил през мандата си Радев , това е предостатъчно !

    Коментиран от #81, #94

  • 75 Бай Онзи

    6 5 Отговор

    До коментар #22 от "Отново":

    Няма как да бъде забравен тиквун ! Много грях натрупа за годините през които краде поголовно ! Не го мисли Кирил Петков , притеснявай се за тиквун !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 резервист

    2 5 Отговор
    Вие знаете ли точно какво искате? Или въпросът е да се мрънка до откат!
    1 "Този човек еднолично управлява" - По-добре еднолично, от колкото двулично! И не е ли записано в Конституцията как се управлява държавата преди избори?
    2 "под шапката на Президента се роди..." Нито служебният кабинет нито Президентството са толерирали по някакъв начин която и да е партия. Да Кирил Петков стана популярен след работата си в служебния кабинет, но не просто защото е бил служебен министър, а заради свършената работа и позитивизма си!
    3 "Приноса на Радев за ниската избирателна активност" А какво ще кажете за приносът му за ниския рандеман на прасетата? И чия е идеята за машинно гласуване?
    4 "черни дупки в мислите му". Медиум Велева, Вие ме изумявате със способностите си!
    5 "с подобни лозунги пред 30-те години дойдоха едни управления", подчерта доц. Стойчо - изобщо няма да коментирам
  • 78 Гост

    1 2 Отговор
    Тиквата краде, а вие продължавате по неговите стъпки. Ако можете отстрсни да се видите, че народа е вмирисън по домоврте си и това започна не от борисов, а от свалянето на Живков и не че налите бащи итишли си без време по живково, не офобрявахме строя на Живков, но днес, какво е 10 души добре осигурени и нах хиляди одрипани. Може да съм луд във вашите очи, но пиша, което виждам по улици, съдилища, болници и верига какво си говорят хората. Виж на запад външността и в Бг. По дрехите ще ги познаете, акъл не се иска в магазина, нито в партии и както казва х, щом не можеш удобна обувка да си купиш, а тя струва 167 лева втора употреба, закрий я тая родина. Има хора ранотят за 400,500 лрва6на месец. И бог да слезе бедните ще се увеличават, а богаташите ще намаляват. Те едни богаташи. Да, за банички, а ходят мръсни, с цървули, от села и двамата старци, а самочувствие до небето. Ограбиха турците 1989,за да ги има и кои работят при тях млсфи турци. Ако знаят кой им дава парите.. Грозни са, но син им кара коли мнозина. И не образован. И правилно, излишно учебник да си.
  • 79 Северозапад

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "Славея":

    Да, резинта е чист като след изтъркан задник с билетче от градският транспорт, душица невинна, на мама плешивият тарикати, мдааа
  • 80 Северозапад

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Argirov":

    Много си прост ванка
  • 81 Да кажа

    9 3 Отговор

    До коментар #74 от "Бай Онзи":

    Махнахме, една мафия, на нейно място дойде по голяма
  • 82 Анонимен

    1 1 Отговор
    Защо заплашвате. Трябва да му лижете на Бойко Борисов, че ги събра и никой не погуби от комунистите. Но защо трябва да се гледа, кой е комунист антокомунист. Във всяло стадо си има мърша. Да, аз за себе си тъй като сме живяли сред комунисти. Прости им господи, те не могат 80 годишните да се променят децата им също а що не и внуците им възпитавани подобие. Съгласяваме се и живеем в кочината. Но има кочина и кочини. По живково който е бил бойков си е ок, но останалите там не е за живеене и тъй като всички са мръсни по домовете си не им прави впечатление мръсотията. По коридори луди но заможни от селата. Да пази бог, младото набор 80 откачи и по коридора бутилки от 10 литра и кво ли не и никой не се досеща да им направи забележка. Два различни града, но едни много богати и другия град много бедни. И как ще се оправи като в бедният град няма нищо вече работещо. Идват от други села да се качват по държавни сгради да се казват по покривите и така който се труди ще има, а кой чака някой отгоре да му подаде забравете. Не е смешно. Старите ни предлага, но няма за кога болни са, стягайте се строители българи да построите наново разчупената българия, и още много по 32,за да достигнете западните държави. Вместо ремонт у домовете излизат след получени пенсии с торби пълни от аптеки. 1 към 1.
  • 83 11111

    0 2 Отговор
    Северозапада от селата в югоизтока. Големи претенция плевен, студен народ и прави нашите братя НШЗО Плевен и военни, ако останеш на улицата и там ще преспите, демек на улицата. Що се срамиш да кажеш, че си от плевен селата. Един хляб, и никога торбички, явно от унижение, а селянина от югоизтока роб. И снахички моят мъж от Плевен. Друг път, от делиормана селото. Но се унижават, а нищо че са продти но имали късмет 80 гДС. Добри бъдете помагайте на хора в беда, а не егоисти и лицемери. Лично мнение. Ако има някой желаеш от плевен село да се обади бихме го оженили от другия край на бг, изселили се от гръцко в града и не с кражби набор 69 не омъжена, математик, с две жилища в пд и в провинции и с много в банки. Нищо че е учител по математика и ходи не мита, но слави от учиндол ще я пусне в шадравана да я по и къпе, но пари пак от нея ще са, но и двата стиснати, миже и доган да плати масрафа.
  • 84 asd

    1 0 Отговор
    Защо тя да го показва? Разпищолените сами си го показваха постоянно!
  • 85 Гражданин

    4 0 Отговор
    Ввсички си назначаваха техни хора. Не само Бойко но и след Бойко е същото. Само техни близки навсякъде, на много места и то с високи хонорари. Тия военни икономисти ли са, финансисти ли са, юристи ли са, за законите се творят от прависти. Всеки гледа да се докопа до големите пари и така те много заможни, а беден човек, като не може да си изкара едно пълномощно и много други неща, ще продължават фалитите, ще срещаме изнервен работещ народ.
  • 86 Хххх

    2 0 Отговор
    Ввсички си назначаваха техни хора. Не само Бойко но и след Бойко е същото. Само техни близки навсякъде, на много места и то с високи хонорари. Тия военни икономисти ли са, финансисти ли са, юристи ли са, за законите се творят от прависти. Всеки гледа да се докопа до големите пари и така те много заможни, а беден човек, като не може да си изкара едно пълномощно и много други неща, ще продължават фалитите, ще срещаме изнервен работещ народ.
  • 87 Анонимен

    5 0 Отговор
    Диктатори бкп старите муцуни. Бойко ви го каза - "работа, работа, работа". После виновни ни новите българи и турци. Имат, но и много ранотят. Не можем да отречем. Кога ще се качите и вие на високо и да опраеяте на покривите. Нашите деди идвайки са го правили. Всеки знае, че е готино да стоиш по скамейки, по заведение с чаша кафе с часове, а кой ще работи вместо вас, тия които работеха, днес са болни именно от вас мързеливи
  • 88 07788

    1 0 Отговор
    Как да се оправи беднотията като няма справедливост. Идва строител, за 10 дни на работещи от дс и там други с връзките им взема 300 лева, а на други за 1 ден 300 лева. Ония работещи с привилегии, връзки я. А другите без връзки, нали това ви бе бкп целта, да изгоните разкарата и да останете с дс връзките. Лошо за вас няма, но лошото е на лице днес, за повечето хора де
  • 89 сирене

    0 0 Отговор
    това на кадъра горе ли е доцент Стойчо Стойчо??
  • 90 Аз промянатА

    7 8 Отговор
    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР В БЪЛГАРИЯ Е НАПРАВЕН ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ОТ ДИКТАТОРЪТ РАДЕВ ВЪРНАХА СЕ МРАКОБЕСНИТЕ ТОТАЛИТАРНИ ГОДИНИ БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА МУТРИ ОТ 80 ГОД ДА ЗАГРОБЯТ БЪЛГАРИЯ
  • 91 Българка

    6 3 Отговор
    Валерия Велева е подлога на сараите. В скандалния чат на Гешев от залата на правосъдната комисия в НС участваше и се показа публично името на Валерия Велева. Така че мнението на мутресите нямат никакво значение за обществото
  • 92 До Радевите Мразещи България

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Плач от Банкя":

    Г.ЛЕДАЙ СЕ ТВОИТЕ ФИНАНСИ ДА НЕ СПРАТ И НЕ МИСЛИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ НАЛИ ГИ МРАЗИШ
    МУТРА КОМУНИСТИЧЕСКА
  • 93 Адолф

    5 4 Отговор
    След 12 годинки безкомпромисна кражба, Боко трябва да осъзнае, че парите секват и да пести откраднатото, а не да плаща на разни анализатори! Ама мира няма от това, че този път него наеваха с двеста.
  • 94 Някой си

    4 5 Отговор

    До коментар #74 от "Бай Онзи":

    То това добре, ама тия, които идват са много по-лоши..и скоро ще го разбереш. С корема си. Че тия всичко ще ти вземат с усмивка и хич няма да те пожалят. Помни мидумите.
  • 95 Духан Сопола

    7 3 Отговор
    Мадам Би вярното куче на дръндарския циганин. Не вярвам на нито една нейна дума. Този доцент няма интелектуален ресурс за повече. Избирателната активност беше ниска и преди машинния вот. Просто сега на тези некадърници социолози им паднало от небето подобно оправдание.
  • 96 Гост от Македония

    5 5 Отговор

    До коментар #47 от "До коментар# 35 предателите":

    България е загубила Македония преди повече от век,тоя мач отдавна го е приключила.Стига тоя плач за Македония.Българите са отчаяни комплексари.Имат добри отношения само с Турция от всичките си съседи,но и това е заслуга на турците! Все някой й е виновен на България!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Константин Костов

    4 1 Отговор
    По-добре е да гласуват грамотни, умни хора. Те не се страхуват от машинно гласуване. Не искам неграмотници да определят съдбата ни!
  • 100 Рашку

    4 1 Отговор
    За всичко ви е виновен Радев. Не знам, къде ви бръкна, но явно много ви боли. Заслужена е болката. Дано тя ви отрезви и се замислите, че и другите имат не само задължения, но и права.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Стефан

    2 0 Отговор
    Ооооо, придворния шут на ГЕРБ и мадам В, това вече е показване на мръсното бельо, гледай ги тия двамата по България он еър, този доцент ръкомахаше като дрогиран че чак пяна му излезе на устата, а мадам В, тя просто си е мадам, същите приказки с които анатемосваше Костов ги плямпа и сега, това и е арсенала, опитва се да се прави на политически анализатор, но не и се получава, общо взето ДОГАН я беше описал добре в онова открито писмо, а името което и даде е точно на място.
  • 103 Хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "гларус":

    Чудя се защо на всички факти и истини, които се споделят се слага етикет "Кампания АнтиРадев". Толкова ли сте заблудени, или сте платени прапагандатори на Мунчо?
  • 104 Гого

    1 0 Отговор
    честит ви глад
  • 105 Истина

    1 0 Отговор
    А Дали вашето е чисто
    Госпожо не разбрахте ли че Борисов вече не е на власт. Защо толкова му се натискате.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове