17 Ноември, 2021 18:51 3 775 25

Костадин Паскалев: Нинова не избра смяна на олигархичния модел

  • костадин паскалев-
  • бсп-
  • корнелия нинова

Световната политическа сцена не познава такова нещо

Костадин Паскалев: Нинова не избра смяна на олигархичния модел - 1
Снимка: бТВ

Не съм доволен от оставката на Корнелия Нинова. Това даже не е оставка. Това е документ, който Нинова каза, че ще го изпрати до всички. Аз не съм получил. Намерих един документ, в който все пак пише, че дава оставка. Нинова използва оставката, за да предизвика пореден скандал в публичното пространство. Това каза по БТВ социалистът и член на НС на БСП Костадин Паскалев.

Нинова изригна срещу Радев – неадекватно поведение на лидер. Оставката е повод да изговори поредица от нелепици срещу собствения си кандидат. Световната политическа сцена не познава такова нещо. Познавам Радев от една среща. Зная едно - всяка партия се явява за доверие. БСП трябва да търси грешки в собственото си поведение. Всяко нещо, което казва Нинова, го подлагам на съмнение.

Актът на Нинова бе промотиране на скандала с Радев и влизане в отбора на Герджиков. В момента българските граждани са изправени пред избора да подкрепят олигархичния модел, който ни управлява 12 годни или модел, който е за борба с корупцията. Нинова не избра смяната на олигархичния модел, а застана в разкрачена позиция. Това е абсолютен прецедент. Нинова иска с приключване на нейния мандат, да не съществува такава партия. Трябва да направим така, че в неделя Румен Радев и Илияна Йотова да спечелят изборите. Нинова заложи собственото си его и не даде възможност за развитие на тази партия.

Асен Василев и Кирил Петков със своето действие получиха подкрепата на обществото. БСП трябваше да разкости управлението на Бойко Борисов. На протестите Нинова остана да пази кворума заедно с ГЕРБ и ДПС. Тя избра ролята на статукво. Затова гражданите не дадоха доверието си на БСП.

Радев каза, че застава зад всяка политическа партия, която иска да смени модела. Твърдя, че Корнелия Нинова не е правила това. Шапка свалям на Бойко Рашков за разкритията. 35 процента от средствата по подписаните договори са изплатени авансово. Това е пладнешки грабеж. Какво става с КТБ, с „Булгартабак“. Тя не зададе нито един въпрос за това.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гтнгтн

    26 42 Отговор
    Ако Нинова е комунистка, то този е мега дрът гаден комуняр

    Коментиран от #10

  • 2 Гост

    33 8 Отговор
    КАК ЩЕ ИЗБЕРЕ КАТ Е ,,КОН,, НА ШАЙКАТА И ПРИМАТА ОТ БАНКЯ......................И РАЗИГРАВАТ 5г СКЕЧОВЕ ЗА ПРЕД ,,АУДИТОРИЯТА,,.......................
  • 3 истина е

    45 23 Отговор
    Радев и без БСП ще е подкрепен от вси4ки българи ,и за това да не си преписват заслугите за мандата му !!! БСП отдавна падна в канала ,и никой не може да ги спаси !!!!
  • 4 Паскалев

    19 56 Отговор
    Този твой човек радев е непочтен,защото:

    -Почтен човек ли е този,който изоставя семейството заради любовницата си?

    Не е почтен!

    -Почтен човек ли е този,който абдикира от отглеждането и възпитанието на децата си,които станаха обект на полицията и обвинени в хулиганство?

    Не е почтен!

    - Почтен човек ли е този,който прикрива свои действия по време като н-к ВВС- СРС-аферата „Да оправим Деси“?

    Не е почтен!

    - Почтен човек ли е този,който е лобирал за „Грипените“,за аферата „29 милиона за гранични джипове“,за зависимуста му от Държавна сигурност,разединител на нацията ни ……….?

    Не е почтен!

    Ние Българите не можем да гласуваме за такъв непочтен човек да ни стане президент!

    Коментиран от #14, #16

  • 5 3.14К

    37 13 Отговор
    Паскалев, който създаде Агромакс още при царя, вечно мрънкащ и недоволен, има най-малко думата по вепроса.за оставката на Нинова.
  • 6 благоевград

    35 14 Отговор
    Хапнахте дръвцето Паскалев , всички работихте усърдно партията ви да се срине . Подобно на Нинова с Радев , ти също си го изкарваш на Нинова . Герберастията може и да са тъпи , но Буцито си го бранят като Матросовци , може и ПКП да ги нарича , може и на две стотинки да ги прави , маже да виждат , че и за чеп за зелье не става , но го бранят като жива стена , е верно им пуска да ни крадат и те , но са му безпрекословно предани .
  • 7 Hoho Boho

    39 4 Отговор
    Имам странни подозрения, че Баце си е плащал... и продължава

    Коментиран от #13

  • 8 Нинова

    31 9 Отговор
    се бореше точно с такива като тоя в партията,които искаха да правят коалиция с Геро.Не заслужава това плюене от плужеците.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Абе

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "гтнгтн":

    Тя нинова не е комунистка, ама бацо къв комунист е
  • 11 В името на БГ

    22 16 Отговор
    Боку и Корни са от един отбор, те са влюбените гугутки на Статуквото.
  • 12 ГЕРБ

    13 16 Отговор
    Кака Корни да идва при нас, заедно с бацо да достигнем до 27 депутата
  • 13 сара

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Hoho Boho":

    Точно така е било.
  • 14 Мазньо

    23 4 Отговор

    До коментар #4 от "Паскалев":

    Ами ти ,като си почтен,защо ползваш опорките на "почтения" Борисов?Или получаваш стотинки за "почтеноста" си?
  • 15 Активист на БКП

    13 17 Отговор
    Паскалев е железен !!!
  • 16 Бацо

    14 7 Отговор

    До коментар #4 от "Паскалев":

    Е най почтен с къща в барцелона за детето и шкафове и чекмеджета
  • 17 proi4o

    17 2 Отговор
    Това каза по БТВ социалистът ??????..... и член на НС на БСП Костадин Паскалев..... на Царот министър.
  • 18 Тоя какво защитава радев,

    8 11 Отговор
    Всичко е пределно ясно, целта е президентска република/ликвидация на партиите, обезличаване на институциите, да няма главен прокурор/ от путинов тип, тип Беларус, това ни е от протестърите жадни за власт и мъст-маямата, чалгарите, бойкикев
  • 19 Дърт комунист

    11 13 Отговор
    Паскалее имах мнение за теб, че си от малкото свестни в БСП. А ти се оказа пълен б.....к.Да кажеш ,че това американско недоразумение, което ни е президент е почтен и свестен е подигравка към наистина почтените и свестните.Жалък ,злобен и безочлив прелюбодеец предал не само семейството си но и Родината.
  • 20 Панов

    19 7 Отговор
    Нинова изгони олигарсите като Гергов,а те отидоха при Радев да правят преврат в партията.

    Коментиран от #21

  • 21 наблюдател

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Панов":

    до20 много точен коментар
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 интересно

    8 0 Отговор
    Защо не сменихте олигархичния модел преди Нинова?
  • 24 Хахаха

    3 8 Отговор
    Ех, Паскалев, не очаквах, че точно ти ще агитираш за хвърчилков и Йотова - Ал и Пеги Бънди.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове