Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 14:05 11 440 60

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Сезирахме МВР с данни за държавна измяна, извършена от Борисов и ДПС

  • георги георгиев-
  • боец-
  • бойко борисов-
  • ердоган-
  • дпс

"Борисов е способен да поиска от Ердоган да пусне бежанския поток към България", смята той

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Сезирахме МВР с данни за държавна измяна, извършена от Борисов и ДПС - 1
Снимка: ФАКТИ

“По информация на БОЕЦ в някои от секциите на територията на Република Турция са отчетени по 1500 и повече гласували на изборите в неделя (14 ноември). В огромната си част са гласове за ДПС. Това физически е невъзможно, защото предполага, че всеки избирател е успял да гласува и мине цялата процедура с избора, полагане на подписи и проверка на самоличност за 28 секунди. Още повече, че това са избиратели, които в голямата си част нямат опит с машините за гласуване и не говорят и четат добре български език”.

Това съобщиха Гражданско сдружение “БОЕЦ” на 17 ноември, сряда. Те обвързаха активността със срещите между бившия премиер на България Бойко Борисов и президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган, както и тези между председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и турския президент. От сдружението припомниха, че непосредствено след срещата между Борисов и Ердоган преди изборите на 11 юли, те са подали сигнал към ДАНС срещу Борисов. Сигналът е относно данни за извършено престъпление - предателство и държавна измяна.

За да разберем повече по темата, от ФАКТИ разговаряхме с председателя на “БОЕЦ” Георги Георгиев.

“Говорим не за висока активност, а за неестествена, ненормална активност. Чисто физически е невъзможно за това лимитирано време да гласуват толкова много хора. Това означава, че в процеса на самото гласуване има някакъв порок. Всички сме гласували, знаем каква е процедурата - не е възможно за под 30 секунди човека да гласува, още повече, че в Турция се попълват и допълнителни декларации. По закон те трябва да се попълнят пред секционната избирателна комисия, а не предварително, не някой да попълва тези декларации вместо всички хора. Според нас там, в самия изборен процес има някакъв порок, който влияе върху резултатите от изборите. Затова алармирахме - за да може да се упражни контрол и съответните нарушения да бъдат избегнати на предстоящите избори е неделя”, разказа той.

“БОЕЦ внесохме сигнал до ДАНС още през лятото, непосредствено след срещата на Борисов с Ердоган. Помним тази среща, която не беше огласена предварително, за нея беше съобщено с кратко видео в профила на Борисов във Фейсбук. Видеото беше от срещата с Ердоган. В него се чува, че Борисов и Ердоган обсъждат “Турски поток”, бежанци, включително и изборите. Подобни срещи с Ердоган разбрахме, че е имало и в ДПС - лидерът на ДПС Карадайъ и неговият заместник Ахмед Ахмедов също са се срещали с Ердоган по повод изборите в България.

Окачествихме това като намеса във вътрешните работи на България. В срещите както на Борисов, така и на лидерите на ДПС с Ердоган, те изискват от него подкрепа към тях, което би представлявало намеса на чужда държава във вътрешните работи на България. Това е едно от най-тежките престъпления според Наказателния кодекс”, обясни Георгиев.

“Алармирахме ДАНС, считайки, че намесата на турската държава в изборния процес, в изборите и в резултатите от изборите за България, представлява заплаха за националната сигурност и намеса във вътрешните работи на страната. ДАНС обаче според мен е една от институциите, в които въпреки направените рокади, тепърва предстоят още много реформи, промени, включително кадрови, за да може да скъса със своите зависимости, наслоени в последните десетилетия. ДАНС продължава да е под контрола на Борисов, на Пеевски и на статуквото - така, както прокуратурата, както ЦИК, както още няколко други структури.

За съжаление ДАНС не предприеха нужните действия, за да бъде изследвано какви са били тези срещи, какъв е бил резултатът от тях и какви са последствията за българската държава. Затова в края на вчерашния ден БОЕЦ сезирахме със същия сигнал и МВР”, съобщи Георги Георгиев.

“След изборите на 14 ноември се видяха тези изкривявания в изборите, за които и ние алармираме - невъзможният брой гласували в една секция и други манипулации, които са вършени в секциите на територията на Република Турция. Пряко свързваме всичко това с поисканата от Борисов и от лидерите на ДПС подкрепа от Ердоган. Ердоган е един диктатор, който управлява Турция точно в този стил. Той има възможността да се намеси в организацията на изборите за българския парламент и президент. Сега очакваме действията на МВР и на Бойко Рашков”, посочи председателят на “БОЕЦ”.

Той беше категоричен, че действията от страна на МВР трябва да дойдат незабавно. “Нужни са незабавни действия буквално в следващите часове, защото изборите са след два дни. Всеизвестно е, че БОЕЦ не сме обвързани с нито една от двете кандидатури. Ясно сме изразили позиция както за единия, така и за другия кандидат. При нас не става дума за пристрастност, а за принципност. Изборите, като такива, и ние, като гражданска организация, защитаваща обществения интерес, вярваме, че изборите трябва да бъдат честни и прозрачни, без значение кои са кандидатите. Затова е нашата битка в момента. От една страна, очакваме незабавни реакции от институциите и службите. От друга страна, едва ли в оставащите часове до изборите ще може да бъде извършено пълноценно разследване. През следващите дни и в редовно правителство, ако бъде сформирано такова, трябва да се продължат действията и разследванията в посока срещите на Борисов и лидерите на ДПС с Ердоган и направените между тях договорки”, посочи той.

Георгиев подчерта, че сигналът им не се отнася единствено за изборите у нас. “Не става въпрос само за изборите, става дума и за “Турски поток”, и за бежанците. Аз съм убеден, че Борисов е способен на това да поиска от Ердоган да пусне бежанския поток към България, за да може да предизвика криза в страната, да хвърли страната в хаос, за да може чрез предизвикване на кризи, на протести, да свали едно евентуално бъдещо редовно правителство без участието на ГЕРБ и съответно да предизвика нови избори, на които да се надява, че ще се върне на бял кон във властта”, коментира той.

Припомняме, че за нови бежански потоци към страната ни се заговори в първите дни на 46-тото Народно събрание, след срещата на Борисов и Ердоган преди изборите на 11 юли.

“Алармираме и предупреждаваме. Говорим и за “Турски поток”. Отново Борисов даде в ръцете на Ердоган, както и в тези на Путин, кранчето за газта към България. Възможно е страната да бъде поставена в криза и по този начин. Точно затова са нужни незабавни мерки спрямо Борисов и лидерите на ДПС”, посочи още Георгиев.

В края на разговора председателят на “БОЕЦ” обобщи заплахите за националната сигурност, които, според сдружението, Борисов може да предизвика: “Изборите, “Турски поток”, бежанците - това са три реални заплахи за националната сигурност. Първо, намеса във вътрешните работи чрез изборите. Второ, енергийна криза чрез проблеми, предизвикани или контролирани от страна на Турция и Ердоган. И трето, може би най-важно, е контролиране на бежанския поток. Това отново зависи от Ердоган, а причината е личната отговорност на Борисов.

Ние имахме възможност през годините назад да изградим такава система за защита на нашата граница, с която сигурността да не зависи от волята на един диктатор. Вместо това, България инвестира стотици милиони в съоръжение, единствено с цел да се откраднат голяма част от парите, както във всичко, което Борисов е “построил” през годините. Тази ограда, в която инвестирахме толкова много пари, не върши никаква работа”.

“В същото време през годините и МВР не е организирало своите действия така, не е изградила своите функции така, че да осигурят сигурен контрол на границата. Това не може да стане за няколко месеца, след като изгубихме години”, завърши Георги Георгиев.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да,бе

    73 20 Отговор
    На тия държавната измяна им е генетично заложена,а онуй прави всичко за пари и от малоумие.

    Коментиран от #16

  • 3 Гост

    21 41 Отговор
    От в-лах акъл!Никога!
  • 4 ТаУмВзе

    24 42 Отговор
    И тоя бивш гербераст си прави вятър. Не се ли разбра от робът овца, че хамерика смени властта? Мутропитека в пенсия, без никой да го пипне е Повече от Ясно. Закривай!

    Коментиран от #7

  • 5 ха ха хаааа

    17 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти внимавай какво ги вършиш , че Черепа е много злопаметен ...😁
  • 6 Деян Икебаната

    16 40 Отговор
    Тоя е толкова боец, колкото Боко Тиквата има мозък.
  • 7 п чица

    23 9 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    по цял ден ревеш не ти ли писна бре? :)

    Коментиран от #15

  • 8 Активист на БКП

    64 11 Отговор
    Мая Манолова и Слава Трифончук да отговарят за увеличаване броя на секциите в Турция 🇹🇷
  • 9 Тъпото

    17 12 Отговор
    Не напразно ми викат така,заслужил съм си го.
  • 10 Бай Шили

    20 26 Отговор
    Докога ще ни занимавате с този бивш Гербер психопад
  • 11 ЛЕОН

    26 27 Отговор
    ТОЗИ ДЕБИЛ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИ,ЕГАТИ ГЛУПАКА!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тиква

    22 8 Отговор
    Дано има съд скоро време.. И ще има за тези които направиха Нищо за България! Стига само кражби от нас дефакто!
  • 14 Пич

    29 23 Отговор
    Няма страшно... Могъщий Рашков ще излови сичкото мигрант , като халваджийските тевтери на избори... А още по могъщий Резидент , като покаже на Ердоган , как прави лицеви опори , на онзи ще му литне мустака от страх , и ще ги върне мигрантите чак в Сирия... Мъхъмм...
  • 15 Артист

    12 12 Отговор

    До коментар #7 от "п чица":

    Остави този безработен ВИТИЗчия да се реализира поне някъде,бъди благосклонен моля те.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 мен

    23 11 Отговор
    Истината е проста..няма ДПС..няма проблеми..за кой път се вижда че е етническа противоконституционна партия..нима в българия има малко партии за които да гласуват..българската Конституция защитава правата и свободите на всички граждани независимо от пол раса и вероизповедание...

    Коментиран от #46

  • 18 ВСИЧКО КОЕТО

    22 21 Отговор
    КАЗВА БОЕЦА Е ВЯРНО. ГЕПИ И ДПС СА ЕДНО. ДА ТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ МОЛЯТ НА ДОГАН ДА ПУСНЕ БЕЖАНЦИТЕ. НО ЕРА НЕ Е ТОЛКОВА ПРОС КЪТ БИБИТКО И КАРАДАЙЪЪ.
    НАРОДА БГ. БЪЛГАРИТЕ В НЕДЕЛЯ ЩЕ ПОКАЖАТ, ЧЕ СЪС ТЯХ Е СВЪРШЕНО. ТЕЗИ ОТ ГЕПИ И ДПС СА МАНИПУЛАТОРИ.

    Коментиран от #53

  • 19 Лош материал

    12 9 Отговор
    Не вярвам на нито един български политик!
  • 20 Хахаха

    29 23 Отговор
    Държавна измяна извърши Радев, като направи сценката с турското посолство и Турция.
    Радев, ИТН на Слави, ДБ на Христо Иванов, ИБГНИ на Маяма и ДПС премахнаха забраната за ровече от 30 секции в държави извън ЕС.

    Българи ... коменизмът в лицето на Радев идва с пълна сила.
    Ще има хиляди арестувани, тормозени и уволнявани.
  • 21 АЗА РАШКОВ.

    23 13 Отговор
    ТОЙ Е ГОТИН. ЗА ТОВА, ЧЕ ИМА СИ ГО ИМА. АЗ СЪМ НА 65 ГОД. БИВШ ВОЕНЕН СТАРШИНА. И ОТ РАБОТА ЧЕСТНА ИМАМ ПАРИЧКИ ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ ТО ПО ЧУЖБИНА АЗ ДЕЦА ЖЕНА. РАБОТИМ ЯКО. И ИМАМЕ АПАРТАМЕНТИ КЪЩИ. ЗА ЩО РАШКОВ ДА НЯМА??!?? ПИТАМ АЗ?!!??.

    Коментиран от #52

  • 22 Потрес!

    14 3 Отговор
    Абе, нали и там има СИК с представители на парламентарните партии? Те защо не казват нищо?
  • 23 вижда се

    33 21 Отговор
    Борисов е най-мръсният политик от създаването на България !
  • 24 123321

    21 12 Отговор
    ДПС е пред закриване. Народът няма да прости това.
  • 25 Българка

    27 17 Отговор
    Борисов, Пеевски, Доган и цялата свита не влязат ли след присъди в затвора, не се ли върне ограбеното, значи няма никаква промяна!
    На 21.11 масово да противодействаме на вота от Турция, който е купен, контролиран, подменян, като гласуваме за Радев. Да покажем, че сме българи. Не може 90 000 гласа от Турция да тежат толкова много на резултата и да направят ДПС трета сила в НС. Колко сме българите в България с право на глас? Ще се броим в неделя!!!!!
    Народе?...........

    Коментиран от #47, #54

  • 26 TS50

    20 18 Отговор
    Борисов е престъпник и предател, готов на всякаква низост срещу България, за да се спаси от възмездие. Показвал го много пъти. Искаме възмездие, скоро!
  • 27 Зеле

    21 15 Отговор
    Абе Гоше,тъпо Гоше или Гошо Тъпото-защо не сезира ДАНС преди пет години когато турците подкрепиха Мунчо а?Защо бе олигофрен?Или тогава можеше?Сезирай ДАНС ,че дългия,Мая и Ристю разрешиха толкова секции в чужбина.Гоше ти си неблагодарник.Борисов ти спаси живота бе ей тъпчо.
  • 28 коча

    13 10 Отговор
    Пак ли бе пак ли Гошо ТЪПОТО то бива бива ама нидеити таи де щени хване разстройството от суратя му
  • 29 filo

    10 11 Отговор
    Не Ви ли е неудобно да давте трубуна на този лизач на Борисов. Той може само да му направи реклама. Другите неща му ги е направил вече.
  • 30 бай шиле

    16 9 Отговор
    Гошо тъпото по умен няма да стане никога.
  • 31 666

    8 3 Отговор
    А търбяхте че 1989 г. бил изгонен лошия материал.
    Ха сега де.
  • 32 Някой си

    11 9 Отговор
    Най скапаната все още съществуваща КОМУНИСТИЧЕСКА МЕДИЯ! Вървете по дяволите простаци!
  • 33 cpv

    12 11 Отговор
    Ти си изменника,защото пишеш глупости и лъжеш българския народ!Подобен си на Бойко Рашков,който като вътрешен министър да се грижи за границите ни,той търси купувачи на гласове,сигурно гащите ще си съдере пред Радев,за да му угоди,а друго не го интересува!
  • 34 Бай Ставри

    8 5 Отговор
    Оти мутрата и каскета не търкат наровете при мен , а сал ръсят тъпи лакардии по талавизиите!!!!Целио народ сака престъпниците в панделата!!!

    Коментиран от #50

  • 35 АБВ

    10 5 Отговор
    Тъпо ти си боклук от класа .
  • 36 Лъжливия Бабикян

    6 5 Отговор
    Ама си тъп та чак вдлъбнат
  • 37 Кво стаа

    10 1 Отговор
    С Малинов?
  • 38 Лъжливия Бабикян

    6 4 Отговор
    Боклук гръмни се
  • 39 Фин

    10 1 Отговор
    Ще гласуваме за БЪЛГАРСКИЯ Президент!
  • 40 sars cov2

    5 5 Отговор
    ТОЯ МАЛОУМНИК ОЩЕ ЛИ МЪРДА ???
  • 41 къф тоа

    3 4 Отговор
    компир недообрязан?
  • 42 Комунист

    12 6 Отговор
    А, бе вие се побъркахте, нали всички видяхме на дебата колко е елементарен Радев. Луна беше на хиляди светлинни години като говореше. Чудите се какво да измислите, че да замажите простотията на летеца, скара ни с две държави. Радев е вреден, ще докара война!
  • 43 Електра

    10 8 Отговор
    Не сме дорасли като народ за Президент като Професор Герджиков, дебилите си заслужават каиша на диктатора Крадефф. Трябва да ни е ясно, че Балотажа е свирен мач в полза на Крадеф, само масово гласуване може да го спре . Не случайно той, тръгна като Мадуро с фалшификации, чрез машинния вот. Слави, Ристю и Г.нома, Мая и Капона, са марионетки, като Кирчо и Кокорчо, в ръцете на чорапа, с помощта на 80 процента от дебилният ни народ...

    Коментиран от #60

  • 44 Бсп

    8 3 Отговор
    Че Мая ревеше като ранен звяр да има много секции в чужбина. Що не я питате, сестра Галевица. Тя мечтаеше да е премиер.
  • 45 Боклуци

    6 1 Отговор
    Правилно мая предложи, а сега не щат да се гласува в Турция.
  • 46 Номад

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "мен":

    Точно от изказването ти прозира че има нужда от дпс а именно...вашият проблем не е дпс то а хората стоящи зад него и по точно злобата ви срещу турците която датира от доста време и все още се подхранва от лица партии и организации за да постигнат своите си цели. За никого не е тайна че българинът е злобен и завистлив. Всички останали за вас са 2 категория хора . И когато стане дума човек от друг етнос или вероизповедание да заеме висш пост в държавата вие побеснявате. Така че неуважаеми сънародници има все още има нужда от такава партия в България
  • 47 Тираджия

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Ами те тия всяка седмица теглят по 500м.€ Веднага след изборите в понеделник ги изтеглиха за другата седмица ще залагат държавни книжа.....сама си вади заключения!

    Коментиран от #51

  • 48 МОШЕНИЦИ

    3 1 Отговор
    изборите в турция са ЛЪЖА КАТО ЧЕРНИЯ ПЕТЪК В БЪЛГАРИЯ - НЯКОЙ СТОКИ СА УВЕЛИЧЕНИ А НАМАЛЕНИ НАПЪЛНО ЛИПСВАТ !
  • 49 Бай Ганьо

    6 2 Отговор
    Имаше репортери и телевизия от България защо не заснеха нито едно нарушение???
  • 50 Треперят им гащите

    4 3 Отговор

    До коментар #34 от "Бай Ставри":

    От Главния Прокурор! Има много дела за разглеждане, от най-високи ниво! Нали всички очакваме да се случат, а не да се изхлузят като мокра връв.
  • 51 Токаа

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Тираджия":

    Нали някой трябва да плаща тока на бизнесмените в бг бъди човек и ти бре

    Коментиран от #58

  • 52 С честен труд,

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "АЗА РАШКОВ.":

    Ставаш гърбав, а не богат! Трябва в закона за крадците да има много високи, прогресивни наказания. Равни по сила с най-голимите провинения.
  • 53 То лошото ще дойде след изборите

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ВСИЧКО КОЕТО":

    Тогава тези омайници ще трябва да работят без да крадат! Този път Опозицията да си върши работата за да няма пандиза!
  • 54 Аааа, всички да връщат заграбеното!

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    И комунистите и Костовистите! Дали ще доживеем да стане?
  • 55 До гражданско сдружение БОЕЦ

    2 0 Отговор
    ГОСПОДИН ГЕОРГИЕВ, НЕ ЗНАМ КАК ГИ ПРАВЯТ ТЕЗИ ГЛАСОВЕ ЗА ПОД 28 СЕКУНДИ, НО АКО НИЕ УСПЕЕМ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДА ПУСКАМЕ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД СИГНАЛИ, ЖАЛБИ, ПЕТИЦИИ... ЗА НЕЗАКОННОСТТА НА ДПС КАТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА, ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ПОВТОРЯТ ПОДОБНИ ИЗБОРИ!
  • 56 Чичо Пешо

    1 1 Отговор
    Много патриотично, но и много фалшиво. Тези, които дадоха неограничен брой избирателни секции в чужбина не са ГЕРБ, а едни други мушмороци. Тези, които бяха против оградата на границата също не бяха ГЕРБ. Колкото и грешни да са бившите управляващи, не е редно да им се приписват чужди грехове, колкото и удобно да е това сега.

    Коментиран от #59

  • 57 Пак съм аз

    0 1 Отговор
    Абе, Гошко, защо си дал тази снимка - тя ти е от жълтия паспорт ?!!
  • 58 Тираджия

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Токаа":

    Ами прав си малко теглят? Той асенчо ни го на хака още като подписа за еврото и така до края на света!
  • 59 Спас 7 клас

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Чичо Пешо":

    Чичо Пешо, ама чичо Тошко е хипофизно джудже ! В този живот мечтата му е да бъде по-висок с 40 см...
    Той без да иска увеличи секциите в Турция с 40 бройки, просто машинално. Изобщо, види ли някъде "40", направо пощурява: 40 разбойника, 240 депутата, 40000 заплата, 400 квадрата къща...,
  • 60 Урок по български за домакини

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Електра":

    Мила ми Електра, " професор" е длъжност т.е. учител, а не малкото име на господин Герджиков. Затова се пише с малка буква.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове