Last news in Fakti

6 Декември, 2021 07:12 7 653 75

Проектосъстав на коалиционния кабинет

  • коалиционен кабинет-
  • проектосъстав

Това са имената, които коалиционните партньори обсъждат за състав на бъдещето правителство

Проектосъстав на коалиционния кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

Източници на "Сега" от средите на преговарящите споделят следните имена, които коалиционните партньори обсъждат за състав на бъдещето правителство

Министър председател:
Кирил Петков, ПП
Лидер на новосформирания политически проект „Продължаваме промяната“. Завършва гимназия в София, Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по бизнес администрация в Харвард. Един от основателите на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност в СУ.

Вицепремиер и министър на екологията
Борислав Сандов, ДБ
Еколог, политик и народен представител. Член е на политическия съвет на обединение Демократична България. Съучредител е на партия „Зелено движение“ и неин съпредседател.

Вицепремиер и министър на държавните предприятия:
Корнелия Нинова, БСП
Лидер на БСП от 8 май 2016 г. Завършила е НГДЕК и право в СУ. През 1995 г. работи в Софийския градски съд като стажант-съдия, а в периода 1995 – 1996 г. е юрисконсулт на Столична община. Между 1997 и 2005 г. е изпълнителен директор на “Техноимпекс” и председател на съвета на директорите на “Техноимпортекспорт”. Член на БСП от 2003 г. От септември 2005 г. до март 2007 г. Нинова е зам. министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика

Вицепремиер и министър на финансите:
Асен Василев, ПП
Бизнесмен, предприемач и икономист. Заема поста министър на финансите в служебния кабинет на Стефан Янев от 12 май до 16 септември 2021 г. Преди това е министър на икономиката, енергетиката и туризма в служебното правителство на Марин Райков.

Вицепремиер и министър без портфейл. Ще отговаря за административната реформа
Калина Константинова, ПП

Завършва икономика в Колеж "Бард" в Ню Йорк и магистърска степен по "Устойчиво развитие" в Лондонското училище по икономика и политически науки. Икономист. Работила е в частния, публичния и нестопанския сектор. Беше заместник министър на икономиката в служебното правителство.

Министър на вътрешните работи:
Бойко Рашков, ПП

Юрист и университетски преподавател по право. Бил е директор на Националната следствена служба. Бил е зам.-министър на правосъдието от януари 2008 г. до май 2009 г., а от 2013 г. до декември 2018 г. е председател на Национално бюро за контрол на специалните разузнавателни средства. От 12 май 2021 г. е служебен министър на вътрешните работи и заместник министър-председател

Министър на образованието:
Николай Денков, ПП
Физикохимик и университетски преподавател, професор в Софийския университет, доктор на химическите науки. От 27 януари до 4 май 2017 г. е министър на образованието и науката в служебното правителство на Огнян Герджиков. Служебен министър на образованието от 12 май 2021 г.

Министър на растеж и иновации:
Даниел Лорер, ПП
Бизнесмен, инвеститор и политик от ПП. Беше съветник в кабинета на министъра на икономиката Кирил Петков и председател на Комисията по прозрачност към министерството на икономиката. Живял е в Тел Авив, Брюксел, Цюрих и Барселона. Участвал е в младежкото движение на социалистическата партия в Израел. Член е на УС на “Шалом”.

Министър на правосъдието:
Надежда Йорданова, ДБ
Юрист. Зам.-председател на парламентарната група на “Демократична България” в 45-ото и 46-ото НС. Била е началник на политическия кабинет на Христо Иванов в Министерство на правосъдието (2014 – 2015 г.). Омъжена е и има един син.

Министър на регионалното развитие и благоустройството:
Гроздан Караджов, ИТН
Бивш председател на ФНСД, през 1997 г. става главен секретар на Комитета по пощи и далекосъобщения. Беше главен секретар на министерството на транспорта по времето на Иван Костов и представител на държавата в управлението на БТК. Ексдепутат от Реформаторския блок. Беше номинация на ИТН за министър в 46-ото НС.

Министър на транспорта:
Николай Събев, ПП
Мажоритарен собственик в куриерската компания "Еконт Експрес". Роден е през 1960 г. в Русе. Завършил е Висшето военноморско училище със специалност "Експлоатация и управление на флота и пристанището" и УНСС със специалност "Икономика и управление на транспорта". С бизнес се занимава от 1993 г., а преди това е заемал поста търговски директор в държавното предприятие "Параходство Българско речно плаване".

Министър на външните работи
Димитър Гърдев, ИТН
Международен секретар на ПП "ИТН”. Бил е съветник в европарламента. Работил е известно време в посолството ни в Никозия. Преди да се занимава с външна политика е бил мениджър "Бизнес риск", старши вътрешен одитор, във "Виваком" АД.

Министерство на електронното управление
Божидар Божанов, ДБ
ИТ експерт и предприемач, oсновател на компания за информационна сигурност. Има опит в изграждането на електронното управление, като в ролята на експерт е участвал в подготовката на редица законови изменения и стратегически документи. Член е на изпълнителния съвет на “Да, България!”. Завършил Голдсмит колидж, част от Лондонския университет.

Министър на младежта и спорта:
Радостин Василев, ИТН
Адвокат. Има дългогодишен опит в областта на гражданското, облигационното, търговското, трудовото право и изпълнителното производство. През последните 13 години е един от малкото специалисти в България, които се занимават с международно спортно право. Депутат от ИТН.

Министър на здравеопазването
Асена Сербезова, ПП
Професор. Председател на Българския фармацевтичен съюз от февруари 2020 г. Завършва фармация в Медицински университет – София през 1996 г. Преди да оглави Българския фармацевтичен съюз проф. Сербезова е изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) в продължение на 4 години. Преподава във Факултета по обществено здраве на Медицинския университет – София.

Министър на отбраната:
Стефан Янев, ПП
Служебен министър-председател от 12 май 2021 г., офицер, бригаден генерал, служебен вицепремиер и служебен министър на отбраната през 2017 г. Бивш началник на Националния военен университет „Васил Левски“. Беше и секретар по сигурност и отбрана на президента Румен Радев.

Министър на културата:
Тодор Мечкарски, ПП

Преподавател в катедра „Сценична реч“ на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ от 2011 г. Завършва „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Красимир Спасов, магистър е по „Мениджмънт в сценичните изкуства“(НАТФИЗ) и „Логопедия“(СУ) и защитава докторат в специалността „Театрознание и театрално изкуство“(НАТФИЗ).

Министър на енергетиката
Александър Николов, ИТН
До средата на август Николов бе заместник-министър на енергетиката - тогава бе освободен от премира Стефан Янев. Николов бе посочен да оглави енергетиката във втория несбъднал се кабинет на "Има такъв народ". Притежава дълъг мениджърски опит в сферата на телекомуникациите, финансите, инвестициите и капиталовите пазари. Бил е изпълнителен директор на фонд за рисков капитал, управлявал е стратегически проекти, развиващи иновативни финансови технологии. Магистър по финанси от УНСС.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 53 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успехи

    68 27 Отговор
    Успех, ще чакаме резултати и отчетност

    Коментиран от #8, #75

  • 2 слабо

    42 41 Отговор
    Тази, която я гласят за министър на правосъдието, разбира от право, колкото свиня от клъаденчова вода.Тя е някъде от Кубрат или Исперих, близка да Ичо, демек- без Ичо по Ичовски.А за Ниновица от с. Крушовица, Мизийско, няма какво да говорим, тя е провален политик и човек.

    Коментиран от #36

  • 3 надарена кака

    36 26 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки,какъв кабинет щяло да има. Слаб и нетраен ще бъде.
  • 4 Буха ха

    64 16 Отговор
    Нали всичките щяха да са от университети тип Харвард и с богат бизнес опит? Май отново виждаме хора които през цялата си кариера са били чиновници и паразити без един ден трудов стаж
  • 5 Българка

    56 20 Отговор
    Я, пак, измислиха министерство на Кури. Как се намалява администрация, като създават измислени министерства??? Стягайте се , белия автобус 2 идва.
  • 6 подмяна

    32 25 Отговор
    С изключение на Кирето и Б. Рашков, другите са твърде слаби кандидатури.Може би с изключение на Ст. Янев. Не можем да очакваме кой знае каква промяна.

    Коментиран от #26

  • 7 А Хазарта

    26 16 Отговор
    А Ицо Хазарта защо са го забравили? Къде без него ? Той е "изключителен капацитет".
  • 8 Реалист

    26 10 Отговор

    До коментар #1 от "Успехи":

    Хахаха. Наслука на коалицията Орел Рак и Щука
  • 9 Славчо

    17 26 Отговор
    жестоко ще съжалявате, че сменихте ИТН с тези чужди агенти хахахах. Нищо като ви нашокат канчетата другия път ще внимавате повече на избори.
  • 10 Българин

    28 11 Отговор
    Корни министър на държавните предприятия звучи толкова абсурдно, колкото и Продължаваме Промяната с партията довела България до просешка тояга
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Шалом

    30 11 Отговор
    Важното е че имаме еврейче министър. Ще дърпаме конците
  • 13 vinety$

    18 8 Отговор
    Ниновица я уреди синчето от голдмън сакс
  • 14 Фин

    18 12 Отговор
    Хайде, дано да успеят!
  • 15 Мирослав

    35 14 Отговор
    Най-много ме кефи как се купува министерски пост за 300к, както направи шеф на посредствена куриерска фирма

    Коментиран от #19

  • 16 реанимация

    27 10 Отговор
    Реанимираха комунистите и то с техните 10% от 35% гласували.
  • 17 СЕВЕРОЗАПАДА

    8 11 Отговор
    Много добър избор за МВР министър, а за главен секретар най-добрият избор е Шаламанди.
  • 18 Гоуст

    33 6 Отговор
    Кака ти Кури оставка щяла да подава и да излиза от политиката... глей какво става

    Коментиран от #35

  • 19 Головодов

    33 7 Отговор

    До коментар #15 от "Мирослав":

    Изключително слаба фирма- неуслужливи, намръщени, неквалифицирани служители. Лошо обслужване, неуредици, недоставяне в срок на поръчките и шефът на тая фирма ще оправя транспорта! Боже, боже, боже, боже....
  • 20 Ю.Кортес

    26 1 Отговор
    Три нови министерства за партийни калинки с дебели заплати,че много партии са на клона и много лапачи

    Коментиран от #68

  • 21 hahaha

    18 3 Отговор
    да ви е честита задължителната ваксинация
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 градевенски

    20 1 Отговор
    Само това ли ще са министерствата, които се обсъждат? Не виждам министерствата на икономиката, на труда и социалната политика?

    Коментиран от #48

  • 24 hahaha

    20 4 Отговор
    ....а и се радвам, че промяната продължава с Нинова начело
  • 25 Пфу

    14 9 Отговор
    Тиквениците ще рИват.
    Му ха ха.
    Бойко Рашков остава вътрешен министър ...
  • 26 Последния Софиянец

    15 10 Отговор

    До коментар #6 от "подмяна":

    Той само Кирчо като топ експерт от Харвард сам може да ръководи всяко едно министерство. А присъствието на Рашков в гарант за изчегъртване. Реално всички останали са пълнеж, защото по протокол не може за всичко да отговаря един човек

    Коментиран от #39, #40

  • 27 Дора

    23 3 Отговор
    Нищо ново,всяка следваща власт щяла да съкращава администрацията,а тя все по голяма става.Нови министерства,нови агенции,нови щатове за партийните храненици.Цените по магазините,и те всеки ден са нови....парното тока водата,също ще са нови

    Коментиран от #30

  • 28 Отровното трио

    16 23 Отговор
    Кефи ме как гербавите квичат в коментарите по-горе. Съветът ми е да ходите на екскурзия до Белене възможно най-скоро за да видите бъдещото ви място на обитание. Че Рашков ще мачка всички до един
  • 29 Барамунди

    31 6 Отговор
    “Живял е в Тел Авив, Брюксел, Цюрих и Барселона. Участвал е в младежкото движение на социалистическата партия в Израел. Член е на УС на “Шалом”. Но пък за сметка на това “българин да се наричам, първа радост е за мене”. Ако има келепир де....
  • 30 Финансов гений

    27 4 Отговор

    До коментар #27 от "Дора":

    Така е, в Харвард са го учили. Съкращават 30 хиляди в държавната администрация и назначават 60 хиляди в новите министерства
  • 31 Чочо

    21 5 Отговор
    Честито! Три нови министерства с чиновници,партийни калинки.
  • 32 Пламен

    18 3 Отговор
    Много партии са и за това трябва много министерства.
  • 33 Пешо

    24 5 Отговор
    Четворната коали коялиция ще бие тройната коалиция по кражби и нищоправене, язък за протестите
  • 34 Гражданин

    20 4 Отговор
    Я ОЩЕ ПП НЕ СА НАПРАВИЛИ Правителство и какво стана Сиела норми ДКК ББР КАНТОРИ ДОГОВОРИ ЗА МИЛИОНИ А ЗАТОВА ЛИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС ГН ПЕТКОВ
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Съдията

    14 7 Отговор

    До коментар #2 от "слабо":

    А Ти ,от Банкя ли искаш да е ,
    и да разбира от Чекмеджета и Тикви?

    И в провинцията , има хора ,които много
    добре си гледат работата!
    Иначе ще гладува цяла София!
  • 37 Скоро на ново

    13 5 Отговор
    С кабинет без министри на БСП освен Нинова, която е в оставка и скоро ще се бори да не бъде изхвърлена от партията си, както и след заявки за съкращаване на 30000 държавни служители, точно при първата криза и ще паднат като круши. С бусове на Еконт ще ги вадят през задния вход от благодарността на народа за продължаването на промяната (прехода). Да видим колко са умни младите умници и как ще се справят.
  • 38 Чичо Гошо

    3 7 Отговор
    Чи добре
  • 39 Последния тъпак

    16 13 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Завръщането на РашкоФ е гарант за завръщане на тоталитарния строй
    , едноличната диктатура и комунизма в цялата му прелест !
  • 40 Буха ха

    18 7 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Софиянче, сериозно ли си вярваш? Ако наистина си имал възможност да контактуваш с Кирил Петков не само на елементарно ниво изпъстрено с клишета и лозунги, с малко мозък и обща култура би трябвало да усетиш че той е един повърхностен, посредствен дилетант, със шокиращи дупки в интелекта и познанията си. Понякога ръси такива “бисери”, че човек се хваща за главата и си казва “не мога да повярвам че той току-що каза това”. Но пък е добър актьор, добре симулира увереност, целеустременост и ентусиазъм, допълнени от легендата за суперинтелигентния, мегауспешния бизнесмен, благодетел и дарител, какъвто той всъщност не е.

    Коментиран от #72

  • 41 Syan

    11 0 Отговор
    Земеделието?
    Явно там е голямат битка. Все пак 2 млрд нангодина не са за изпускане!
  • 42 Никол

    23 2 Отговор
    Киро и Асен отекоха щом политическият труп Кури ще е вицепремиер, ето защо искаше тя да води преговорите от страна на Бсп. Много недостойна женичка катастрофален резултат но тя се бута за вицепремиер. Киро с тази постъпка губите много.
  • 43 gggw

    16 1 Отговор
    ИТН пак сечено - вие ни махнахте човека, сега пак ще го предложим.. тоя боклук за нишо не става, за енергетика абсурд!
  • 44 За протокола

    10 0 Отговор
    Законът за конфликт на интереси на депутатите и министрите е калпав и разни пъргави "бизнесмени" и "предприемачи" се възползват доста добре от това.
  • 45 gggw

    12 2 Отговор
    на ИТН министрите са най-зле, пак... тоя Слави голяма беля ше направи, тоз мал0умник

    Коментиран от #71

  • 46 Дежа вю

    9 2 Отговор
    Половината са въздухари, като се започне от денков.. Нали ужйким щеше да се види кои са най-подходящите, а какво става - отново партийният модел опорочава избора на кандидати!! Жалко, много жалко, избирателят патриот отново е излъган!

    Коментиран от #59

  • 47 Щом прочетох

    10 0 Отговор
    за николай събев, че е министър на транспорта, всичко ми стана ясно. За другите мога да имам само мнение, но тоя го знам. Меко казано, не очаквам нищо добро.
  • 48 Никола

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "градевенски":

    Корни поема икономиката, а за социален министър безспорен титуляр е Масларова, няма какво да се обсъжда.
  • 49 Аз казах

    15 1 Отговор
    Пълен смях!
  • 50 Хохохо

    13 2 Отговор
    Гласуваш за подмянат получаваш БСП
  • 51 Кокорню

    13 0 Отговор
    Ша съкратим 30 хил от държавната де вземат по 1000 лв ще открием 4 нови министерства и ще назначим 3 хил де ще взимат по 10 хил лева. Туй са леяи резултати с десни мерки

    Коментиран от #56

  • 52 гошо

    3 2 Отговор
    поредната партенка...
    пускат ги (без)мозъчните тръстове на пси.хо.десните, за да оказват натиск на "партньорите".
  • 53 Кирчо и Кокорчо

    11 0 Отговор
    Спазихме обещанието че ще назначим най подготвените, проведохме кастинг, Корнелия Нинова, Гроздан Караджов, Александър Николов и всички останали просто отвяха конкуренцията, нито у нас нито в чужбина има толкова качествени хора. Всъщност ние двамата и Дани Шалома сме най-качествени, но не е коректно само тримата да сме министри.
  • 54 Много

    9 0 Отговор
    Са зле тия нищо няма да се промени. Нямат и одея калво да правят е онуй оцъкленото знае от де да барне у бюжето да напълни флашките
  • 55 фенче

    11 0 Отговор
    не започват добре, Нинова министър на държавните предприятия, това ако не е дежаву, здраве му кажи, сега ще се видят в чудо, директорите на държавните предприятия, като тая нахална леля почне да ги клати, нищо няма да работи като хората, Гърдев до вчера одитор затворен в офис, днес министър, който ще ни защитава от македонците, този ИТ министъра и Сандов, е достатъчно само на снимка да ги видиш, за да си направиш изводите, започваме с правителство гола вода, пък да видим къде ще стигнем
  • 56 Кирчо до Кокорч

    9 1 Отговор

    До коментар #51 от "Кокорню":

    Брато, накрая ще стане десни резултати с леви мерки, ама ще кажем че то си е все същото, важното е че овцете ми вярват каквато и щуротия да им пробутам, хахахахахаха
  • 57 Кольо

    12 0 Отговор
    Това ли е А отбора?
  • 58 Кубрат

    13 1 Отговор
    Ристьо уреди любовницата си с министернски пост. Браво! Напълно в духа на байГаньовската "демокрация".В това се състои дълбоката промяна.

    Коментиран от #73

  • 59 Мренков

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "Дежа вю":

    Денков се уреди за академик, докато е министър. Законно, морално, справедливо.БАН трябва да я закрият!Само харчат излишни пари.

    Коментиран от #64

  • 60 Селяк

    8 1 Отговор
    Само каро прочетеш какви министри са предложени (надявам се това да не е крайното предложение) и ти става ясно, че не са по-различни от ГЕРБ и другите покрай тях които минаха по същия път и се налапаха яко! Ще съкращават 30хил от администрацията, но откриват нови министерства - народа обаче радостен за промяната - подмяната, защото точно това се случва. Това си е деЖаву, всичко се повтаря на бавен кадър от когато Царя беше премиер - същите големи амбиции, големи промени щяха да идват, яко наливане на надежди в промяна и накрая ТУП на земята и Царя си замина. Сега тая лисица играч манипулатор Кирето така ще ви го вкара, че няма да усетите кога са ви прецакали.
  • 61 Подкрепям

    2 7 Отговор
    Нека да са тези, невиждам нищо притеснително,освен Нинова, ама тя е на държавните предприятия тъкмо ще се види какво представлява.
  • 62 нищо хубаво

    12 0 Отговор
    Нищо хубаво не очакваме от тия.....Същите като герберастите. У нас кадърните ги държат настрана, защото задават въпроси, подлагат всичко на съмнение, конкуренция са на некадърниците като горните.
  • 63 песимист

    10 1 Отговор
    Хвани единия, удари другия. Няма повод за оптимизъм.
  • 64 Точно

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "Мренков":

    Точно така, този денков няма никакъв морал, срам, или задръжки. Уреди си да го изберат за академик в конфликт на интереси, и сега ще пошучава по над 3000лв месечно само за това, и дакажем за 30ти а години живот което е 360 месеца по 3000.. смятайте, на един милион лева от българския данъкопшатец ще изяде!?!?!? Оставка и затвор за такива! Твърдо против такъв профил министри крадци!!!
  • 65 17 10

    6 1 Отговор
    Не разбирам какво търсят в този проектокабинет Гроздан Караджов и Борислав Сандов!
  • 66 България

    6 5 Отговор
    Махнете този компроментиран пенсионер-милиционер от проектосъстава. Той е срамота за българската демокрация , за която се борихме 45 години.
  • 67 NNN

    4 1 Отговор
    Стига с тая Екология бе!!! Казва се Министерство на околната среда и водите.
  • 68 Тъй ли?

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ю.Кортес":

    А да виждаш министерство на икономиката или на туризма???
  • 69 За протокола

    5 2 Отговор
    Сега, всички, които не са гласували за партия от коалицията, ще бъдат за милиционера Рашков "бивши хора".
    Срам и позор за тези, които 32г след падането на тоталитаризма и след толкова години борба за демокрация, вкарват като действащ министър комунистически следовател, гонил и тероризирал инакомислещи и несъгласни с престъпното управлението на БКП.
  • 70 Лорер?? Този трябва да избира между

    3 0 Отговор
    Шалом и Български министър!! Иначе ще продължи Традицията от Борисово време, Еврейския посланик да Пише Писма до Гл Секретар МВР Калин Георгиев че :На Еврейска фирма Българския съд нее Оказал Съдействие и Еврейската Фирма е загубила делата на всички Инстанции!"! Българския Съд трябва да" Оказва Задължително Съдействие" на Израелски фирми в съда???? И Калин Георгиев бивш Гл Секретар нарежда на Директора на Национална полиция, да за почнат Разследване 15 год след приключване на Тези дела???!!! Ако и Лорер, ги върши Подобни ходатайства и натиск върху Български Институции, в случая Национална Полиция, няма дае на добре!!! Писмото на Посланика е в Дирекция на Полицията, а в дясно долу, под наклон написано с Червен Химикал Резолюция с подпис да започне Разследване срещу Българската фирма!?? Написано от Калин Георгиев??? Та някой от Шалом Такива ги Върши, еди от въпросните активисти на тази организация АВРАМ БЕНУН. Работи заедно с Български Бизнесмен с Партньори от Израел!! И Рекет, както казва самия БЕНУН, че това се вършил вече с писалки те не с бухалки те!! Уважаваме Признателния еврейски народ, но както навсякъде има и гнили Ябълки!! А най малко някой има право да нарежда на Българския съд и Полиция, какво е правилно и какво да отсъждат!!
  • 71 LOSHIA

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "gggw":

    А нямаш ли усещането че ти си най зле?!?
  • 72 питам си

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Буха ха":

    Подкрепям - мисля, че Кирето е подобрена версия на младия Боко - вре се навсякъде, постоянно търси камери и изяви, говори клишета, смее се, страда от нарцисизъм, самият той няколко пъти смени инфото за образованието си - твърдо мълчи с какви куфари е бил баща му, когато семейството е "избягало" към Канада - дали не са едни такива с червени парички. И защо като е толкова успешен не си остана на богатата канадска нива, а се върни да върти дребни номерца в БГ.
  • 73 1917

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Кубрат":

    Ристю няма любовница, а има любовник... То е видно.
  • 74 Не знам друго

    2 0 Отговор
    Но ,че не оставиха арх.Комитова за министър на МРРБ,според мен,е огромна грешка.Слави за да се включи в общия хор,го натресе него.Точно тази " кандидатура" е най неподходяща за това министерство,с огромно значение за цялата страна,и самия бюджет.Там говорим за милиарди ежегодно.Този,докато влезе в час,и дошла другата година.Дано поне се усетят,да е вкарат като зам.министър.Точно тя,щеше да завари с електрожен,всички пробойни,за изтичане и източване на милиони през асфалт- далавери.А караджов е чист,върл седесар от първия ешелон.Който съсипаха съзнателно цялата ни икономика и производствена инфраструктура Кирил Петков се е съгласил,от зор.За да не бламират ИТН бъдещ кабинет.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол