Last news in Fakti

9 Декември, 2021 10:49 4 034 90

Гешев: Налице е опасност за правото (ВИДЕО)

  • иван гешев-
  • конференция

Във форума участват членове на Висшия съдебен съвет, представители на органите на специализираното правосъдие, магистрати, професионалните организации на следователите и прокурорите и неправителствения сектор

Гешев: Налице е опасност за правото (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

„Налице е реална опасност за върховенството на правото и основни демократични ценности, които споделя европейското семейство. Затова трябва да си отговорим като общество и професионална общност искаме ли правила за всички или се отказваме от тях и искаме те да не се отнасят за шепа недосегаеми и богоизбрани“, заяви главният прокурор на Република България Иван Гешев при откриването на конференцията „Съдебна реформа. Специализирано правосъдие“.

Във форума участват представители на трите власти - законодателна, изпълнителна и съдебна, членове на Висшия съдебен съвет, представители на органите на специализираното правосъдие, професионални магистратски организации, на академичните среди и на неправителствения сектор. В началото на конференцията видео приветствия отправиха Адриан Лазара – председател на Комисията по правни въпроси на Европейския парламент, Ладислав Хамран - президент на "Евроджъст" и Долорес Делгадо - главен прокурор на Кралство Испания.

В приветствието си при откриването на форума главният прокурор Иван Гешев посочи, че тази година със своя глас българските граждани са дали „ясен знак към представителите и на трите власти, че очакват от тях реформи и промени, които да подобрят условията на живот и развитието на България“. Прокуратурата е готова да участва в такива промени, ако тяхната цел е да се отговори на очакванията на обществото за повече справедливост, увери той.

„Прокуратурата пое инициативата за провеждането на днешната конференция, за да декларираме еднозначно готовността на българската прокуратура за открита дискусия с цел провеждането на истински ползотворна и ефективна реформа. И с надеждата, че професионалното мнение на практикуващите юристи, неправителствените организации и академичната общност ще бъде чуто“, каза главният прокурор. Той подчерта, че несъмнено реформи се налагат в много сфери на държавната власт, но те трябва да се реални и „най-важното в интерес на българските граждани“.

Измененията на Конституцията, в това число и на законите, почти без изключения, са извършвани и се извършват без провеждането на конструктивен и професионален дебат, лишен от личностни интереси, без да бъде чут гласа на магистратите, пряко ангажирани с правоприлагането, както и на академичната общност. Извървяхме дълъг път на еволюция на нашето законодателство и синхронизиране с европейските правила. За съжаление, сме изправени пред политически опити за пробив в правото и законността, маскирани като „реформа“ и борба с престъпността“, предупреди Иван Гешев.

Той подчерта, че обществото и професионална общност трябва да си отговорят дали „искаме революционно извънредно законодателство, което да заличи постигнатия и признат от България прогрес след приемането ни в ЕС и да застраши основни права на българските граждани“. И още: „Да решим проблемите на лица, преследвани от правосъдието, или искаме реална промяна в интерес на обществото за ефективна борба с престъпността. Искаме ли провоохранителните институции да си взаимодействат в рамките на закона или да продължи задълбочаващата се тенденция на институционални войни и лични вендети, водещи до притеснителна тенденция за бум в последните месеци на организираната престъпност, корупцията, трафика на мигранти и т.нар.битова престъпност (кражби, грабежи, телефонни измами, кражби на МПС)“.

Промени са нужни, те следва да бъдат направени и отвъд съдебната власт, включително в МВР, контролните органи и службите за сигурност, за да се осигури очакваната от всеки български гражданин справедливост и да се гарантира, че върховенството на правото у нас не е предлог за политически и личностно мотивирани промени, а осъзната реалност и основен приоритет за нас, заяви Иван Гешев пред участниците в конференцията.

Главният прокурор изрази благодарност към представителите на европейски институции, на прокуратури от страни членки на Европейския съюз и от Балканския регион, които присъстват на конференцията или участват в нея чрез видеоконферентна връзка.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 извървяха те двамата

    68 7 Отговор
    От австралопитек до хомосапиенс е бил пътя на развитие
  • 2 Като гост

    15 128 Отговор
    Голем си Геше, трън в петата на комунистите

    Коментиран от #6, #23, #39, #40

  • 3 гадно

    122 11 Отговор
    Егати еволюцията щом един каскет се смята за еволюция.
  • 4 Оставка

    102 11 Отговор
    Бе каскет
  • 5 НЯКОЙ

    109 7 Отговор
    Удавника и сламката!
    Докога ще разиграват това театро! Намерете начин това да спре!
  • 6 добре

    44 4 Отговор

    До коментар #2 от "Като гост":

    а мехлем за петата на кой е ? хахах
  • 7 черния

    10 91 Отговор
    Гешев е единствения спасител на България! Само той и вещщото ръководство на ДПС ще спасят народа!

    Коментиран от #13, #28, #82

  • 8 КОТарАК

    70 7 Отговор
    трябва да се заинтересувам колко са осъдили тая тиква с каскет , БГ да им плаща...и кои са всъщност успешните му дела освен десетина кокошкари по селата
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 абе

    60 7 Отговор
    Манете го тоя бе , доотлежава си до уволнението , след това че оди да си излежава за престъпленията.
  • 11 Омерзен

    60 7 Отговор
    Каскет, на теб лично ти предстои много дълъг път при бай Ставри!
  • 12 CТAMAT MAГAРETO

    10 44 Отговор
    АЗ ИСКАМ ДО ПРОЛЕТТА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ ПАРТИЯ ГЕРБ И БОЙКО. НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ДАЛЕЧЕ ОТ СОФРАТА И ДА ИЗНЕМОГВАМ. КАКТО ВЕЧЕ МОЯ ПРИЯТЕЛ И КОЛЕГА ОТ ГВРБ С НИК БАЙ КУРТИ. ИСКАМ ДА НЕ РАБОТЯ И ДА ИМАМ ПАРИ. ЗАТОВА ПОДГОТВЯМЕ ПРОТЕСТИ. КАТО МОЯ ПРИЯТЕЛ СТАНИСЛАВ СТЪКИ КОЙТО СТИГНА ДОТАМ ДА ОБЯВИ ЗА ПРОДАН САНДВИЧАРНИЦАТА СИ В СТУДЕНСТКИ ГРАД КОЯТО ДЪРЖАТ С ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ. ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА НЯМАТ КЛИЕНТИ А И ВЕЧЕ НЯМАТ ПРЕВОДИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА СПОРТА. ВИЖТЕ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ВАЛЕНТИНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК КОЙТО Е ТЪЖЕН ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ПРЕДАВАТ БОЙКО. НЕКА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТИ

    Коментиран от #17

  • 13 че ти си

    30 3 Отговор

    До коментар #7 от "черния":

    титаник направо с това мислене 🤣
  • 14 Kиро

    45 6 Отговор
    Петков: Бих се радвал главният прокурор сам да си подаде оставката, за да не се занимаваме с него.
    "Бих се радвал главният прокурор, като направим сега коалиционно мнозинство, да си даде сам оставката, за да не се занимаваме с него. Този проблем да се свърши от само себе си. Надявам се, че и той гледа в момента". Това каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков при преговорите за коалиционно споразумение с "Демократична България", "Има такъв народ" и "БСП за България".

    Коментиран от #16

  • 15 Българка

    58 4 Отговор
    Малко са съдиите и прокурорите, които са еволюирали. Гешев не е от тях. Неговото развитие е по пътя на престъпността. Освн, че защитава мафията и е нейна бухалка, то Каскет лично е извършил престъпления по НК, за които се очаква конфискация и дълъг затвор!
    Гешев е позор! Оставка и затвор!
  • 16 Алфа Вълкът

    11 55 Отговор

    До коментар #14 от "Kиро":

    Кой е този Кирчо да дава ултиматум на Гешев незабавно да напуска поста за да не "се занимават с него занапред"? Какъв е да поставя условия на главния прокурор?

    Коментиран от #18

  • 17 Не хленчи

    28 3 Отговор

    До коментар #12 от "CТAMAT MAГAРETO":

    ... ами върви да работиш!!!
  • 18 ИСТИНАТА

    54 4 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Вълкът":

    Петков е този който поставя условия защото зад него стоят 673 хиляди и 370 Български граждани а зад Гешев 28 роми които бяха събрани на контрапротест при избирането му от Недялко от ПИК и Стъки!!!
  • 19 Каква еволюция, тиквопитек!?!

    52 4 Отговор
    Ти си долна проста нагла мутра с власт!
    Оставка и затвор, шебек!
  • 20 Шопи

    43 4 Отговор
    Тоа по нагъл от съседката ми.
  • 21 Грульо

    36 4 Отговор
    Извървели дълъг път на тикволюция. :D
  • 22 Танцуващ от радост

    41 4 Отговор
    Политическа партия "Продължаваме промяната" преби не ГЕРБ на миналите избори. Те пребиха коалицията ГЕРБ+СДС. Да , добре прочетохте. Това е митичното СДС което на 7 юни 1990 г.събра близо 1 милион на митинга си на Орлов мост. Една партия на 2 месеца преби една мощна коалиция от няколко формации + Съюза на репресираните в България. А Радев преби ГЕРБ+СДС+ДПС. УНИКАЛНО
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Браво

    7 47 Отговор
    Гешев ние сме с теб! Не ги слушай тия кавали на които им разбута далаверите! Щом всички реват срещу теб,значи не си им удобен! Върши си работа и нека се мъчат злобарите! Успех,не си сам!

    Коментиран от #71

  • 25 ЕВРО НЮЗ

    29 3 Отговор
    Извъряяният път обхваща преминаването на квартални мутри, рекетьори, разбойници на държавна заплата със същите функции
  • 26 Иван

    43 4 Отговор
    Миналата вечер в студиото на БНТ бе доаена на Българската журналистика Валери Найденов. Направи много задълбочен анализ на изминалите избори. На въпрос откъде все още Герб има над 500 хиляди гласа , Найденов анализира така -" Все още над 3/4 от кметовете на области и общини в България са от Герб. Оттам идват техните гласове. Имам предвид не само служителите в кметствата, от чистачката до кмета които са зависими от предишната власт. Но и всички служители във фирмите с бордове на директори назначени от Герб , всички техни работници. А общо са стотици хиляди. Паднат ли Герберските кметства пада Герб завинаги. Разбира се за тях гласуваха и няколко десетки хиляди учители чийто заплати скочиха 4 пъти през трите мандата на Герб. Като махнем тази калкулация , от останалите граждани на България почти никой не гласува за тях"....Много точен анализ и в детайли на Найденов

    Коментиран от #88

  • 27 Гриша

    2 30 Отговор
    Мачкай комунистите
  • 28 Чия е родината

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "черния":

    на ДъПъСъ? За един Карабокъ питам?

    Коментиран от #53

  • 29 Жоро

    28 2 Отговор
    Проститутка все едно да открие симпозиум на девственици.
  • 30 ТАКА Е - ОТ КЕЛЯВА МУТРА ДА ОТИДЕШ

    24 1 Отговор
    ДА СПИШ ВЪВ ВИЛА НОМЕР 5 В БОЯНА НА ГЮВЕЧ И ТО НЕЗАКОННО СИ Е ЕВОЛЮЦИЯ ! ДОРИ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ПЪК И НИКОЙ НЕ ГО ПРИТЕСНЯВА ПО ВЪПРОСА ! ШЕ ЗЕМА И АЗ ДА ИДА ТАМ !
  • 31 веселяк

    25 2 Отговор
    Каскет, твоето не е еволюция а полюция!
  • 32 Деян

    29 2 Отговор
    Бая нагъл милиционер
  • 33 хехехе

    21 2 Отговор
    Каскетът е жив! Много се скатава напоследък, лани се изявяваше като вирусолог.

    Коментиран от #42

  • 34 ОТ ЕС ИСКАТ ГЕШЕВ ДА СЕ РАЗКАРА !

    23 2 Отговор
    КОЕТО СИ Е СМЪРТНАТА МУ ПРИСЪДА !
  • 35 Псевдоним

    14 2 Отговор
    Гешев трябва да еволюира от праисторическата ера.
  • 36 Фразата

    11 2 Отговор
    кърти !
  • 37 ЕВОЛЮИРАТ ВИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ

    15 2 Отговор
    ОТ БЪЛГАРСИ БАНКИ....В ОФШОРНИ ЗОНИ !! И НАЙ- ВЕЧЕ ...ТЪП,ПО ТЪП,НАЙ- ТЪП....КАСКЕТ !!!
  • 38 Интересно

    22 2 Отговор
    Това в БГ не е Прокуратура, а Инквизиция! Прочетете историята на прокуратурата! Потулват всичко неудобно срещу Борисов и ОПГ-та близки до Борисов!
  • 39 Като пост

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Като гост":

    В България остана само един Комунист...- ортака на Гешеф по кражби и далавери-Другаря ти Борисов...!

    Коментиран от #46

  • 40 Иван4о

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Като гост":

    Не самона тях. Правя паралел с Ж.Желев, нападнаха го седесари, пречеше да крадът.

    Коментиран от #41

  • 41 0808

    14 2 Отговор

    До коментар #40 от "Иван4о":

    ..ЕВОЛЮЦИЯ ЛИ Е ДА ГОРИШ КАШОНИ? ...Ти трябва да извървиш пътя до гилотината, гиди мерзавец ниеден!!
  • 42 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "хехехе":

    Аз пък се затъжих за Сийчето Милевото...!Изчезна яко дим...😰?!?!
  • 43 Темида

    17 4 Отговор
    Доживотен затвор за Гешев и Цацаров .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ром

    5 10 Отговор
    Гешев е радост!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 МАЧКАЙ, ГЕШЕВ,.. МАЧКАЙ ТАЯ ..

    4 18 Отговор
    КОМ-ФАТМАШКА ДС- МАФИЯ!
    НИКВА МИЛОСТ....СЪД И...ВЪЖЕ

    Коментиран от #64, #83

  • 48 Гешеееев,КОГА започваш?Чекмеджета,рекет,

    11 3 Отговор
    Айдее, и тоа е жертва. Чегърсай тва леке!
  • 49 Да,бе

    13 3 Отговор
    Не на лице,а на снимката е опасността за правото.Тоя що не каже колко спечелени дела има в съда,като е толкова кадърен.Споразуменията не се броят.
  • 50 Прокуратурата няма думата, когато става

    11 2 Отговор
    Прокуратурата няма думата, когато става дума за промени на закони или на конституцията. Нейната работа е да спазва и прилага законите, такива каквито са. Политиката се грижи за провеждането на гражданските интересе в закони, а прокуратурата няма право да прави политически изказвания. Подобни отчаяни опити на Гешев може директно да се определят като намеса на прокуратурата в политиката.
  • 51 Пешо

    11 2 Отговор
    "Гешев: Налице е опасност за правото"
    Ами карай както досега с кривото.
  • 52 Силвана

    4 4 Отговор
    БРАВО !!! ОСТАВКА МЕРЗАВЦИ !!!
  • 53 Пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Чия е родината":

    Ами родината е на роднината.
  • 54 Гешеф спиш

    13 3 Отговор
    Точно ти Гешев нямаш правото да се обаждаш по въпроси за законност и борба с корупцията и мафията.
  • 55 Тошо

    11 3 Отговор
    БОЛЕН ЧОВЕК,ОСВИДЕТЕЛСТВАЙТЕ ГО И ВЪДВОРЕТЕ НА 4ти КМ.
  • 56 Потрес!

    12 3 Отговор
    Абсолютен цинизъм! Оставка!
  • 57 Гешеф и цацта.. Са крадци

    11 3 Отговор
    Докато няма осъдени на затвор ВСИЧКИ участници в схемата 8джуджета, Гешев може да си завре мнението за независима прокуратура, законност и ред там, откъдето идва и морала му.
  • 58 Ха ха ха

    14 3 Отговор
    Опасността за съдебната система си ти каскет и твоите лакеи
  • 59 Костя Гуцанов

    4 4 Отговор
    Гешев, кой ти нареди да спреш разследването срещу Костя Копейкин и неговата "разведена" съпруга, сдобили се с къща, два апартамента, три нови коли и 1600 кв.м. паркоместа ? И това всичкота само със чиновническата заплата на "разведената" съпруга, защото Коце не работи от 3 години и няма доходи. Доган , Борисов или МутраФонова ти се обади ?
  • 60 Ммм дааа

    6 3 Отговор
    Налице е опасност за правото, и той си има име - Гешев.
  • 61 Просто човек

    7 3 Отговор
    Оставка, Каскет!
  • 62 НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, ГЕШЕВ, А СИ ВЪРШИ

    2 13 Отговор
    ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!
    ПРИБИРАЙ ЧЕРЕПИТЕ, МУСТАЦИТЕ, ФАТМАЦИТЕ И КАНАДСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ... ВЕДНАГА

    Коментиран от #69

  • 63 офицер

    7 3 Отговор
    "Правото" вече десетина години го изкривихте до немай къде. Воните на КОРУПЦИЯ, неефективно, тенденциозно, избирателно, поръчково обвинение. Абе човек, ти не разбра ли, че с твойте лакей трябва да се ИЗМЕТЕТЕ.
    За доброто на "ПРАВОТО".
  • 64 ГЕШЕВ!

    7 3 Отговор

    До коментар #47 от "МАЧКАЙ, ГЕШЕВ,.. МАЧКАЙ ТАЯ ..":

    А бе то и аз искам да мачкам,ама след юмрука на Радев много ми омекна....,,КаскетЯ"...😔🙄☹️😯😰😖!!!
  • 65 Затвор Бойко⭕⭕❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

    9 2 Отговор
    Гешев се появи ???
    Този човек се промени - иска Върховенство на Закона ???
    Но за мен е Вафла Чудо - този човек заедно с Борисов , Плевнелиев , Пеевски трябва да лежат в Затвора - за Грабеж на България
  • 66 Ти да видиш

    7 2 Отговор
    Много нагъл! Мутри вън!
  • 67 Аз казвам

    7 2 Отговор
    Колко му остава на тоя пост….
    Аз казвам максимум 2 месеца.После ще трябва да отговаря за престъпленията си

    Коментиран от #76

  • 68 Бай Ставри

    7 2 Отговор
    Следващият ,,форум" на Гешев,ще е при мен...!
  • 69 ТРД

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, ГЕШЕВ, А СИ ВЪРШИ":

    Първо Борисов.
  • 70 киро

    1 4 Отговор
    Опастността е налице от 1945 г. насам,а на последък още по- е на лице!
  • 71 Така се случва

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Браво":

    Той Гешев щото много работи, затова няма нито един политик или банкер в затвора! Гешев милиционера е срам за прокуратурата, в която има все още читави хора, но подложени на репресии от гешевата шпицкоманда.
  • 72 Ееее

    7 2 Отговор
    Жалко човече. Защо си мислиш, че всички са по-прости от тебе? Простия не знае, че е прост. Абе Гешев, завърши ли международно право в ЮЗУ, на трънски език? Това симеоновската школа не прощава никому.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Затвор за Тиквата 💯💯💯💯💯💯

    5 3 Отговор
    Без процеси срещу Станишев, Борисов, Цацаров и Гешев, страната ни никога няма да се раздели с корупцията.
  • 75 Драгомир

    3 2 Отговор
    Адриан Лазара има ли изобщо представа какво представлява неграмотникът говорещ за „върховенството на правото”??? „Иван Гешев посочи, че тази година със своя глас българските граждани са дали „ясен знак към представителите и на трите власти, че .....” Адриан Лазара дали има информация, че същият неграмотник нагло лъже и официално обяви, че е против разделението на властите?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Анализатор

    6 2 Отговор
    Рядко прост екземпляр !
  • 78 Ъхъ

    2 2 Отговор
    Богоизбраните не гораздледват за шкафове и сакове наздрауе
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 SDEЧЕВ

    2 3 Отговор
    ПП -Да решим проблемите на лица, преследвани от правосъдието - АГНЕШКИ ГЛАВИЧКИ ,ЧЕРЕПИ ,МИНЬОВЦИ . ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ

    Коментиран от #86

  • 81 Още малко ви остана

    7 2 Отговор
    Тоя мафиотскиБоклук до кога ще се ослушва и ще се прави наЛуд, като че ли това да се разкара не се отнася до него?
  • 82 Темида

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "черния":

    Това наистина беше смешно🤣
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 един от многото

    6 2 Отговор
    Гешев , много ти е криво , правото! Затова прав ти път!
  • 85 питащ

    4 2 Отговор
    Боже кой говори, че има опастност за правото. При тебе няма право, а само терор, тормоз над неудобните на оня самозванец бойко. Най добре махай се оттам и не срами България в света. Чети какво пишат за теб от ЕС.
  • 86 ВЕЧЕDS

    3 3 Отговор

    До коментар #80 от "SDEЧЕВ":

    ПП -Да решим проблемите на лица, преследвани от правосъдието !На първо място-ортаците по кражби и далавери на ГЕРБ-Пеевски,Доган...!На второ място-ортака по кражби и далавери на Борисов и Горанов-Божков...!!!
  • 87 Боже Боже

    3 2 Отговор
    Този защо го давате въобще.Каква наглост само.С какви очи се изправя пред народа?Да подава оставка и да се скрие някъде.Омръзна ни от корумпирани нагледци.
  • 88 стоян

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Иван":

    До 26 ком -другарю -с много плитко мислене си -Как станаха кметовете от Герб -ами като ги избра народа защото видя че кумунягите много крадат -Учителите гласували за Герб защото им увеличили заплатите три пъти -ами сега вие кумунягите им ги намалете три пъти да гласуват за вас
  • 89 АМАН ОТ ФАТМАЦИ

    3 4 Отговор
    Г-Н ГЕШЕВ,ОТЪРВЕТЕ НИ МОЛЯ ВИ ОТ ПР€ДАТ€ЛЯ И КЛЕТВОПР€$ТЪПНИК р€зид€нт -р.р.! А КОРУМПИРАНАТА Ч€РВ€НА вУ€нна "прокуратура",ПР€КРИВАЩА ПР€$ТЪПЛ€НИЯТА НА нато БКП ФАТМАЦИТ€, ПЛАЧИ ЗА РАЗФОРМИРОВАНЕ!!! 77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
  • 90 Toxic

    2 3 Отговор
    Истинската опасност за правото е налице от 18 декември 2019 , когато еволюирахме от малка тиквичка тип цигулка, преминахме през голяма тиква, после куха тиквена кратуна и накрая - кратуна с каскет. Очакваме еволюцията да приключи с петмез от тиква сервиран в каскет!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове