Last news in Fakti

13 Април, 2013 15:27 1 651 20

С „Победа” Сергей Станишев откри кампанията на Коалиция за България

  • бсп-
  • станишев

„Победа, нека да усетя вашата енергия, желанието за промяна”. С тези думи председателят на БСП Сергей Станишев се обърна към десетки хиляди българи, които се събраха в Южния парк за официалния старт на предизборната кампания на Коалиция за България. На сцената заедно с лидера на социалистите лице в лице с хилядите си поддръжници застанаха бъдещият премиер Пламен Орешарски и водачите на листите на Коалиция за България.

Четири години България се гърчи, гърчат се хората от един режим, който е арогантен, самодоволен, който опоска държавата като една орда, който наложи полицейщина и репресия, смаза дребния и среден бизнес, заличи 400 000 работни места, докара хората до мизерия. Символ на управлението на Борисов няма да са недостроените магистрали, символ за съжаление са хората-факли, хора, които посегнаха на живота си от отчаяние, от липса на всякаква надежда.

Така, въз основа на опозиционна критика и реторика на противопоставянето, лидерът на БСБ Сергей Станишев постави началото на предизборната кампания на социалистите в София. Председателят на Коалиция за България се зарече, че той и хората му не искат власт или постове, а да върнат „България на хората”.

„Ние не се затваряме в зали и не правим пищни откривания. Днес тези наглеци искат втори мандат. Може ли България, може ли хората да позволят още 4 г. безвремие и затъване в блатото. Не”, продължи Станишев пред симпатизанти и членове на БСП.

Той изтъкна, че въпреки огромния избор от партии пред българите на 12 май, алтернативите всъщност били само две – „правителство на ГЕРБ, начело с Борисов и с вътрешен министър Цветанов. Знам, че не го искате. И едно програмно правителство, което ще работи с ума и таланта на цялата нация, ще има широка парламентарна подкрепа, няма да бъде тяснопартийна, а ще работи за напредъка на България, водена от Пламен Орешарски за измъкване от тази криза”.

Преди да се качи на сцената Станишев обиколи шатрите на всичките 31 избирателни райони, за да предаде духа на победата и да вдъхне още кураж за предстоящата изборна битка на хората от цялата страна. Гражданите на свой ред пожелаваха успех на БСП и на лидера на социалистите. Към Станишев се присъедини и лидера на ПЕС-жени Зита Гурмай.

Между шатрите започна истинско съревнование кой ще привлече вниманието на повече симпатизанти към себе си. Някои от водачите залагаха на силните послания от управленската програма на БСП., други избраха да нагостят гостите си и бяха поканили танцови състави, редица шатри бяха заложили на плакати на водачите си.

Още в 11 часа публиката беше удивена от майсторското изпълнение на различни стилове музика от младежи с акордеони. Имаше и народни танци от ансамбъл Хасково за любителите българските традиции. По- късно на сцената ще се качат Мери бойс бенд, Уикеда и струнен квартет Маджестик. Специално за доброто настроение на децата се грижеха клоуни на кокили. Те рисуваха лицата на младите куражлии с весели картинки и образи на животни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 pacoran

    2 1 Отговор

    Нали беше на власт бе съсел и нищо не направи само зароби България с дългове и договори
  • 3 pacoran

    2 1 Отговор

    Нали беше на власт бе съсел и нищо не направи само зароби България с дългове и договори
  • 4 pacoran

    2 1 Отговор

    Нали беше на власт бе съсел и нищо не направи само зароби България с дългове и договори
  • 5 hienata

    3 1 Отговор
    Тоя б----к мисли ,че всички сме сенилни и не помним какво беше при него, да, да, ама НЕ. Мерси, благодаря, но СТИГА.
  • 6 roko

    3 1 Отговор
    Каква победа бе ,тия не разбраха ли че са вън от играта,много малко ще гласуват за тия лъжци и крадци
  • 7 гнида

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "pacoran":

    Всички разбрахме че не ги харесваш.И аз не ги харесвам , просто ме е страх че б.б. е по лошо и от тях.И сега е важно кое зло ще се избере -по-голямото или по-малкото.Както пишеш си мисля че си предубеден , но не забравяй , хората ще изберат този от който са най-малко разочаровани.И много е възможно това дори да е станишев.

    Коментиран от #12

  • 8 Тринити

    3 1 Отговор
    По лошо от комунистите няма.
  • 9 гербер

    3 1 Отговор
    Толкова е смотан, че чак не мога да го коментирам.
  • 10 гост37532875

    3 1 Отговор
    За каква промяна говори този ПАЛЯЧО, имаше цял мандат на разположение. Ако искаше да направи промяна имаше възможност. Така че за промяна и дума не може да става. Трябва да се примири, че вече не е на власт и дано никога да не се върне !!! Трябва НИКОЙ да не гласува за тях !!!!!!!!!!
  • 11 monk

    3 1 Отговор
    Толкова е жалък, че ме е жал да го плюя.
  • 12 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "гнида":

    Брат да си видял някъде в коментара да съм писал за ГЕРБ не нали просто имаха шанс БСП и го пропилаха се едно с стари к..ви нов публичен дом да правиш същата работа, не казвам да се гласува за ГЕРБ макар че при тях поне фондове имахме но категорично съм против тоя станишев който слушаше доган той е една кукла нищо не става от него и го доказа

    Коментиран от #14

  • 13 boko tikvata ot GROBARE

    0 1 Отговор
    Тези малолетните да не коментират и на 12 да гласуват както искат а то ще е за мутрите Боко и Цеко най обичаният зет на Балканският полуостров
  • 14 гнида

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "pacoran":

    Е мисли по-глобално.Това за публичният дом не важи само за една партия.Ето това те прави предубеден.Сега по-ясен ли съм?И стига с тези фондове(те са събрани от нашите такси към ЕС). Кажи нещо конкретно и социално.Стига с Винету и лафовете за костенурките , прилепите и обръчите от магистрали......

    Коментиран от #17, #18

  • 15 FRIDAM

    0 0 Отговор
    Сергеи4о ти си 6изофреник бе сладки6.То и малките деца ве4е знаиат 4е си ауттт ма ти кои заблождава6 незнам освен жена си други невиарвам да ти се хванат на лудите ти идеи с които си мисли6 4е 6е обеди6 ниакои да гласува за БСП.Незнам кои 6е етоз луд като теб да каже 4е в РУСИА има демокрациа хахаха.....или Северна Кореиа.СЕРГЕИ4О на6ето об6тесво се сабуди време еда се сабуди6 и ти ако не си овели4и дозата на хап4етата та дано да мирияса6 поне малко.
  • 16 муспи

    0 0 Отговор
    Абе защо царят не излезе на подиума?! Ще се пласира като независим кандидат. - И едните и другите са маскари! - ще каже, и ще поиска този път само 8 дена, 8 часа - само да седне на бюрото! Че България все още е като бръшнян чувал!
  • 17 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "гнида":

    Човек може да са събрани от нас но е факт че плащаме такса на ЕС в размер близо до 1млр. и ако ни се спрат фондовете сме на такава загуба че не е истина а дали ще управлява Бойко, Гошо , Петко не ми пука стига да не ни ги спират щото от тва губи само Българския гражданин точно тва се случи при тройната коалиция и доказаха колко са некомпетентни та затва не ги искам а кой ще дойде сега ми е се тая не зависа от никоя партия така че призовавам всеки да излезе и да гласува само да не е за ДПС и БСП
  • 18 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "гнида":

    Да не говориме че 80% от хората в южния парк бяха докарани от села и градове с предтекст че са на екскурзия нали ги чух кво коментираха смях страшен и тоя станишев си мисли че ще го подкрепи някой на изборите

    Коментиран от #20

  • 19 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    ЩЕ УСЕТИ НАШАТА ЕНЕРГИЯ ОТЗАД , ПО ЛОШОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА Е ПРОСТ МИЛИЦИОНЕР ЗА ТОВА ВАРИАНТА ОСТАВА ТЕРМИНАЛ 2
  • 20 гнида

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "pacoran":

    Ти като те гледам се мислиш за столичанин и ходиш по южни паркове?Ами аз покрай Декември идвах 2 пъти до София.Извинявай ама толкова мръсен , строящ се и грозен град не съм виждал.И ако ти си доволен от това , не ми се мисли колко надолу си паднал за да искаш да те управляват хора дето правят това в София.Не знам ,но аз лично бих бил много по-критичен.Обяснявал съм много пъти , че София не е България и ако ни няма нас селяните , хора като тебе ще си купуват ябълки от Сирия и боб от Китай.Нали ти е ясно че първоизточника е в производството.А твоят генерал го затри за 4 годинки.Затрива нас -затрива и вас.И понеже си як подкрепчик на ГЕРБ сигурно ще ти бъде отредено главно място на магистралата да обслужваш чужденците като отиват на море.Е аз ще продължавам да копая , ора и фрезовам.Ккво да се прави не съм интелект като тебе и да обикалям парковете в София.Все пак в тази държава трябва и някои да работим.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове