Last news in Fakti

13 Януари, 2022 07:24 4 783 123

БЗНС: Зад "Възраждане" стои стратегия на Кремъл за дестабилизация на България

  • възраждане-
  • протест-
  • зелен сертификат-
  • бзнс

Хаосът, който се създава, има за цел да разстрои обществено-политическата ни система

БЗНС: Зад "Възраждане" стои стратегия на Кремъл за дестабилизация на България - 1
Снимка: Архив

Зад изявите на партия "Възраждане" стои стратегията на Кремъл за дестабилизация на държавата ни в момент, когато се водят напрегнати разговори от ЕС и НАТО с Русия. Това се казва в позиция на Българския земеделски народен съюз във връзка с ескалацията на днешните протести, организирани от "Възраждане".

"Хаосът, който се създава, има за цел да разстрои обществено-политическата ни система и хибридно да доведе до поредното превземане на властта в България. Слабата изпълнителна власт на този кабинет е инструмент, който улеснява този чужд проект." - посочват от БЗНС.

От партията подчертават, че е опасно депутати от "Възраждане" да подстрекават щурм срещу българския парламент и президентът да мълчи, а министър-председателят да е неподготвен в отговора си.

Пълният текст на декларацията:

Организираният от ПП "Възраждане" щурм на парламента е в услуга за дестабилизацията на страната! Знамената на Руската федерация на протеста са недвусмислен акт!

След като сме свидетели как правителството тъне в управленска немощ по справяне с разрастващите се кризи в държавата и огромния социално-икономически натиск върху хората, днес към патовата ситуация се прибави и подстрекаваният от "Възраждане" радикален бунт.

Опасно е да ставаме свидетели как депутати от ПП "Възраждане" подстрекават тълпата на площад Народно събрание да щурмува сградата на българския парламент и президентът да мълчи, а министър-председателят да е неподготвен в отговора си!

БЗНС има всички основания да счита, че зад политическата проява на ПП" Възраждане" стои стратегията на Кремъл за пробив и дестабилизация на държавата ни в момент, в който се водят напрегнати разговори от ЕС и НАТО с Русия. Питаме как силовите ведомства, които са под опеката на Радев ще реагират на тази зловредна интервенция в демократичния и правов ред на държавата ни? Използването на темата с пандемията от "Ковид 19" е само инструмент за възпламеняване на обществената истерия към деструктивни действия, с цел дестабилизация на правовия ред и блокиране на и без това тромавите държавни институции.

Хаосът, който се създава, има за цел да разстрои обществено-политическата ни система и хибридно да доведе до поредното превземане на властта в България. Слабата изпълнителна власт на този кабинет е инструмент, който улеснява този чужд проект.

Ние знаем кой разчиства пътя към властта на ПП "Възраждане", и кой стои зад тях!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 105 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тикви

    76 135 Отговор
    Да се разследват и в затвора. много си повярваха че и говорят от името на целия народ - Копейкин!
    Нали са крило на ДПС и ГЕРБ!
  • 2 Протестер

    135 35 Отговор
    Защо дойдохте вчера да го кажете на площада?Страхото щахте да си изкарате,"земеделците".

    Коментиран от #5, #80

  • 3 Да бе

    166 30 Отговор
    На тия от Кремъл им дреме за нас, сами виждат че за 32 години унищожаваме наред. Няма смисъл да отделят ресурс. Насочили са няколко ракети насам заради краварските бази и това е, ако се наложи ще ги използват

    Коментиран от #64, #100

  • 4 Ирена

    150 49 Отговор
    Пълни глупости.
    Просто хората не желаят регулации и си искат свободата.

    Коментиран от #27, #44, #70

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Абе ДПС и СДС защо

    147 18 Отговор
    Вчера ДПС осъждаше остро протестите,закона за Зеления Сертификат бил такъв и трябвало да се спазва.Абе да ги питам 1986 година съвсем ЗАКОННО им сменяваха имената,защо тогава се бунтуваха???

    Коментиран от #99

  • 7 Някой

    144 24 Отговор
    Хайде, бе!

    Просто на нормалните хора им писня от двуличието. Не само в България.

    Какво ти дава зеления сертификат? Индулгенция? Право да зарсзяваш с кетап?

    Стига сте месили Русия навсякъде. Тук няма нищо общо.

    Аман от политически джуджрта, дето дават мило и драго, само да се напомни за тях в медиите. БЗНС никой не я чувал домсега. Да се изокат за галопиращите цени. Ама и тям ще им е виновна Русия...

    Коментиран от #97

  • 8 Последния Софиянец

    126 42 Отговор
    Възраждане бяха една трета от хората.Останалите сме безпартийни.Не ни интересува ни Костадинов ,ни Москва.Отидохме заради себе си и децата ни.

    Коментиран от #10, #14, #17, #66, #74

  • 9 гадно

    68 13 Отговор
    Кои бяха тия?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЦарВул

    78 12 Отговор
    Кои сте пък Вие?Кой Ви е главен секретар??Аз съм един от създателите на БЗНС"Никола Петков"с гл.секретар Милан Дренчев/свето му име/!!!Член на УС и председатнел на БЗНС"Н.Петков"в Плевен окръг!!Така,че когато пишете си пишете и имената,а не някокви си анонимници,като Яне Янев да се именоват БЗНС!Питам Ви при кого отиде сградата на БЗНС"Н.Петков"?Едно време заради едни такива като Вас изпаднахме от НС.После извикахте "Кукумявката"от Краварника и само тя се уреди отвсякъде и после вазира пак за там при краварите и оборския тор!!!Всич„ки такива като Вас,Пинчев,Петко Илиев,Яне-то и друго урунгели съсипахте от стремежа Ви за да сте гл.секретари на БЗНС!И к,во?Накрая сте едно нищо!!толкоз!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #41

  • 13 Wuwuwu

    70 9 Отговор
    БЗНС? Тези откога са в активен задгробен живот?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 3.14К

    59 6 Отговор
    Сектата БЗНС на Ненчев трябва да се закрие!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мотика

    65 8 Отговор
    От Българския Земеделски Народен Съюз да вземат да спрат тревата и гъбите и да пият по малко, че нещо ги е хванала параноята и все кремъли им се привиждат.
  • 20 Пешо

    63 11 Отговор
    Зад дестабилизацията стои само САЩ,иначе всичко ще си бъде мирно и спокойно.

    Коментиран от #106

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 8 Отговор
    ало
    БЗНС
    защо намесвате
    РУСИЯ
  • 22 Последния Софиянец

    47 12 Отговор

    До коментар #17 от "Защо не се":

    И през Априлското въстание са били малко,а раята е гледала сеир и коментирала във фейса.Винаги е било така.Затова имаме ден на Народните будители.

    Коментиран от #30, #46

  • 23 Комон сенс

    18 32 Отговор
    Чист опит за дестабилизация на страната в комбинация с реално съществуващо недоволство от мерките и особено зеленият излишнификат.
    Някои хора са решоили, че моментът е настанал да опитат да провокират безредици.
    Ще опитат отново.
  • 24 Неразбрал

    42 3 Отговор
    Какво е БЗНС ?
  • 25 Обикновен човек

    41 6 Отговор
    БЗНС многократно са неорентирани. Каъв Кревъл. Не виждате ли, че заради това че Костадинов неможе без зелен сертификат неможе да присъствува на заседанията на парламента организира този протест. Само дето изпразни революционнния заряд на част от населението. Страната е пред попадане в икономическа катастрофа, ако : не заработи бюджета„ не се спре покачването на цените; не се обуздае икономическата криза. не се парират причинителите на енергийната криза; да се обуздае вакханалията в съдебната власт, която за момента е пречка за решаването на мнага националние въпроси;
    На управляващите трябва да им е ясна, че ако да края н март не решатоснвните въпроси, ги чака широкомащабни протести.

    Коментиран от #104

  • 26 Може

    43 5 Отговор
    Пък да е стратегия за стабилизация, при Кремъл тока беше 4 ст, сега борса 50 ст днес, левчв утре. При Кремъл заемите бяха със символични лихви, а от взаимноспомагателните каси без лихви. Сега чси та. Абе за 30 години не съм забелязал да се е подобрил живота на 95 процента от хората. Явно затова го е страх да направим едно референдумче къде искаме да сме
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Последния Софиянец

    18 3 Отговор

    До коментар #27 от "ХаХаХа":

    Не го правим за Копейки ,а за себе си.Партиите винаги осребряват нашите усилия,но такава е системата.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 12 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    през АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ не е имало ИИНТЕРНЕТ нито ФЕЙСБУК нито ТЕЛЕВИЗИЯ НИТО РАДИО
  • 31 ПСР

    8 22 Отговор
    Част от депутатите им,са се боцнали с експерименталната течност.Шубето-голям страх!
    Сертификат,ваксини,медицински фашизъм са клишета-опаковка и повод.Голямата цел е протести,размирици и напрежение да има.За да е щастлив Бащицата от БанкИ.Белкем стане тъй,щото да Го върнем на Власт.Сега и Алибег Кръчмарский ще се включва.Хаосът е целта.
  • 32 Ами

    18 5 Отговор

    До коментар #17 от "Защо не се":

    Аз преброих на тая снимка по е 2000 човека и не продължих, ти лалво си броил не те знам. За свединие като ходех на ежевечерните протести срещу чекмежан по миналото лято, нямаше повече от 300-400 човека. Пак съм броил на място
  • 33 Sieg

    38 3 Отговор
    По безумно нещо не бях виждал. Та Възраждане са против зеления сертификат от въвеждането му. Не драматизирайте като Украйна. 😃
  • 34 Чиновник

    9 21 Отговор
    А нашите чиновници раздават наляво и надясно жителство и БГ паспорти на десетки хиляди руски шпиони, практика където никъде в ЕС я няма. С тях какво правим?

    Коментиран от #35, #113

  • 35 Sieg

    26 6 Отговор

    До коментар #34 от "Чиновник":

    10ки хиляди руски шпиони 😃 нали Русия е бедна, с какво издържат толкова шпиони? 😆

    Коментиран от #107

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тоест

    25 4 Отговор

    До коментар #36 от "Факти":

    Работещият Руснак(познавам такива доста) от заплата може да си купи апартамент на морето, пък ти не можеш(освен ако не плащаш 5-6 процента лихва)

    Коментиран от #108

  • 38 Зад

    8 25 Отговор
    Костя наднича Доган. Това е патерица на ДПС . Той създава и финансира патриотични партии като Атака, патриотите и ВМРО , доведе Симеон за да бутне Костов, създаде ГЕРБ и през всичките тези години дърпаше конците на властта. Честито
  • 39 Добър коментар!

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Веселинъ ЕГН 7112136860":

    Браво!Това е истината и много боли!
  • 40 Бзнс

    6 15 Отговор
    От Кремъл платиха на община Пазарджик да прати автобуси с герберасти вчера!
  • 41 Абе,верно,

    17 1 Отговор

    До коментар #12 от "ЦарВул":

    Тези как ги реанимираха-с електрошок,или с парични знаци?!
  • 42 Дали дава пари Кремъл на Възраждане

    17 3 Отговор
    НЕЕ сигурно, но Интерес от Хаус имат ГЕРБ и ДПС, не Кремъл!! При това изказване на Президента и Министъра на Отбраната, Кремъл няма никаква полза да Клати правителствто
  • 43 мислещ

    17 3 Отговор
    Хаха, докъде паднаха подлогите - партийка, която от самото си създаване е клон именно на комунягите, обвинява другите в руски зависимости.

    Коментиран от #109

  • 44 Мрън

    9 12 Отговор

    До коментар #4 от "Ирена":

    Хората може и да искат това , но на Копейкин подстрекателя в главата са му съвсем други неща и ги използва за други цели . Как не се научихте за толкова години ? Всеки ви яхва , за каквото си поиска и не ви увират главите . Важното е , че се мислите за будни и умни .

    Коментиран от #68

  • 45 питащ

    15 1 Отговор
    Кое от всички 13 БЗНС-та е това? Нали "земеделците" (като днешните, дето не правят разлика между мотика и лопата) бяха присъдружна партия на БКП и дори бяха приели нейния устав? А днес са атлантици. Никола Петков нали е бил част от Отечествения фронт и подписал се под документа за народния съд?
  • 46 Малийй

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Най-после повервах,че си софиянец!Само софиянец може да каже,че раята е джиткала по фейса:)
  • 47 Призраци

    9 1 Отговор
    Бзнс това някакъв вампир ли е? Те отдавна са в небитието, партийка на хартия.
  • 48 Голям Слон

    16 1 Отговор
    По-интересно е зад БЗНС кой стои.

    Коментиран от #58

  • 49 УСА боклук

    20 2 Отговор
    Всички сънуват Русия. И се стряскат на сън.
  • 50 Мислете хора

    7 10 Отговор
    Интересно, подържниците на тази партия, задават ли си въпроса защо е цялата тази патърдия! А тя е за зеления сертификат!!! Дори не за безбожните цени на газа, тока, парното, нито срещу завещаната ни като наследство тотална корупция на предишното управление - ето това само по себе си говори, че този т.н възрожденец изповядва чужди на страната ни ивнтереси.
  • 51 Активист на БКП

    8 1 Отговор
    Има ли и такава партия????!!!!!
  • 52 Ха ха ха

    9 3 Отговор
    Айде пак Русия, нищо, че там ваксата ще е задължителна, а президента го преизбрахме, защото пак потвърди, че Крим е руски :)

    Коментиран от #110

  • 53 Трицилиндров бустергей

    14 2 Отговор
    Ах тези льоши,льоши руснаци!!!Какво им пречи зеленият сертификат?!
  • 54 Коментар

    23 2 Отговор
    Кремъл ли?!
    Кризата я правите всичките послушници на херо мустафа!
    Може ли аец Козлодуи да изнася 75% от енергията си извън граница, а българския бизнес (скоро и гражданите) да плащат безбожни цени за ел енергия?!
    Може ли децата да ги побърквате с плюене, храчене и вс друго тестване няколко пъти седмично, иначе в къщи?!
    Може ли някои работодатели да уволняват работниците си поради липса на зелен сертификат?!

    Това неуважаеми слуги на запада, си е абсолютна форма на фашизъм, която трябва да се прекрати!!!
  • 55 Ботьо Ботев

    18 3 Отговор
    Не знам кои сте Вие БЗНС или ДВеле,но зад Възраждане стои народа,които иска да си върне държавата и нейния суверенитет.Народа е този,който трябва да избира, а не лакеите на чужди интереси в парламента.За това референдум и за НАТО и за ЕС и чужди военни бази в България нямат място,особено американски,които освен да плячкосват където стъпят друго не правят.От 32 години българския народ не е видял нищо хубаво и от ЕС и от НАТО.ЕС ни унищожи икономиката заедно със САЩ и я върна 100 години назад, а САЩ,Турция и НАТО ни унищожиха армията.Кой има интерес от слаба и бедна България и това какво общо има с Кремъл.Това правителство е поредното което излъга българския народ.Настаниха се 43 лакея от НПО Америка за България в парламента и от тях и двете партии ДБ и ПП не ни чака нищо добро.От както са на власт се занимават с неща,които не са актуални за България но са слугинаж на САЩ и ЕС.Кремъл отдавна ни е оставил на произвола на съдбата а ние се давим във собствената си глупост и фалшива демокрация,която си показа истинското лице на новия ред на най страшната диктатура която разделя нациите на две и ги направи врагове-брат срещу брат,приятели срещу приятели и т.н.А лакеите заедно с Петков да си взимат самолетни билети и да се спасяват,защото още малко нито НАТО нито ЕС,ще може да ги спаси.

    Коментиран от #61, #63, #69, #73

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 вие сериозно ли го мислите

    13 1 Отговор
    това.
    хората не могат да ходят на работа,за да си купят храна и да си плащат сметките .
    кредити натрупани заради ниските заплати ,защото искат да водят нормален живот да възпитат децата си ...
    лично аз изнемогвам ,а децата са ми образовани и възпитани ,благодарение на съпругата ми и мен ,но държавата какво ми даде ,ние и дадохме честни деца СЪС РАБОТА и много лишения , за да се мъчат и гледат как децата на тези в парламента са задоволени от всичко от кражби и далавери.
    президент, народни представители и други институций къде сте ?
    ОКРАДОХА ХОРАТА,ОСТАВИХА ГИ БЕЗ РАБОТА , СЕГА И СВОБОДАТА !
    ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ?
    борбата ще е жестока и безмилостна.
    това е началото.

    Коментиран от #92

  • 58 Е,па ти!

    13 1 Отговор

    До коментар #48 от "Голям Слон":

    Кой стои?Те са наведени и кой мине!Както беше казала една водеща по радио София навремето-"А сега"Полегнала е Тодорка",за всички,които я пожелаха.
  • 59 Joro

    12 2 Отговор
    То страната е дестабилизирана вече поради действията на управляващите харвардския п.дерастчета - огромна инфлация ,причинена главно от нежеланието им да спрат порочната практика да нямаме от собствения си ток от Козлодуй. За 2 месеца токът се вдигна 4-5 пъти до около 1000 лв за мвтч,а в от Козлодуй излизал на 55 лв за мвтч четох,че е. Пенсиите ги "преизчислиха" и въпреки 30-50% повишение на цените на храната ,много пенсионери получиха сега намалени пенсии. И най-важната задача на правителството са да ни маркират и набодат като стадо овце без да ни питат искаме или не. Така е наредено отвън и те слушкат. Ами,огромните заеми ,които взеха за 2 месеца? Така че ако ще Минчо от "Под игото" да беше начело на протеста,пак хората щяха да излязат и да си покажат недоволството от очевидното престъпно управление. Все тая им е коя партия ги води.
  • 60 Коментар

    15 1 Отговор

    До коментар #56 от "бат рамбо":

    Специално съм сигурен, че ти ще си последен да се изправиш срещу подкрепящите идеите на Възраждане!!! И най-простата причина за това е, че троловете на чичко шорош не сте от най-смелите!

    Коментиран от #67

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Факт

    17 1 Отговор
    Зад правителството стоят един кош наши лобисти, евро-всякакви, натовски, ... всякакви посланици на "великите" сили ... и прочие други мераклии - но! тия виждат само Кремъл!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Митака

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    Адмирации за коментара! С две точни думи и темата е изчерпана!
    На никой не му дреме за бай Ганя! Цялата полза от таз българска демокрация е, че се видя кой колко струва! Щото сме големи "умници" и то само на думи, та за това за 30 години останахме от 9 млн. и нещо на 5 млн. и нещо.

    Коментиран от #82

  • 65 Автореее

    4 11 Отговор
    ти луд ли си бееее, Кремъл си няма друга работа ще се занимава с нас. Този луд на възраждане трябва да се обеси публично и първо да се изгони от парламента. Такива екземпляри с с психични отклонения трябва да бъдат лекувани принудително, а не да са в управлението на държавата.
  • 66 А тия

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    с автобусите колко бяха?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Joro

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Мрън":

    Предлагаш ,значи, да си стоят хората вкъщи и да се примиряват с всичко ,което се случва ?

    Коментиран от #94

  • 69 Браво!

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "Ботьо Ботев":

    И аз така мисля,но не мога така точно да го кажа!Още веднъж-браво!
  • 70 Това не е

    3 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ирена":

    свобода, а слободия и анархия. Прочети драга какво е значението на думата свобода и какво носи със себе си, част от което тук се игнорира.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Космическа скарида

    1 11 Отговор
    Мангъра витае около руските пари малко..сигурно и той чува гласа на висшето съзнание като много други руски учени
  • 73 Колега

    2 10 Отговор

    До коментар #55 от "Ботьо Ботев":

    Стига глупости бе. Русия винаги ни е прецаквала през една или друга партия. Алчността на нашите политици досега го доказва. Да си чул или видял народа да живее добре? Не си нали, но тези корумпета с костюмчетата живеят в лукс благодарение на Русия и продажните им душици. Не разбираш ли че водим жалък живот? Дано ПП не се продадат и те!
  • 74 Да да

    3 8 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    ги по губите като цяло. Вирус има, умират хора от него, мерки трябва да има и те трябва да се спазват. Анархията и слободия та, която искате няма да се получи. Точка.
  • 75 БЗНС

    9 1 Отговор
    кои бяха тия и съществуват ли изобщо?
  • 76 Опаа

    6 1 Отговор
    БЗНС!! Че то има ли такова животно бре!?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Guest

    12 1 Отговор
    А зад присто Киро какво седи , Кравари искащи земя за водене на война с Русия

    Коментиран от #81

  • 79 на тея пък

    5 1 Отговор
    им се привиждат таласъми
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 бат рамбо

    3 5 Отговор

    До коментар #64 от "Митака":

    Ми вади меча и прави деца бе, смешко.
    Кво си видял, хората избягаха от великия социализъм, ти кво предлагаш?
    Само плювалници, айде дайте решение на проблема?
    Циганите, защо имат по 10?
    Правете, като циганите и без това сте им вече на нивото.
  • 83 леле мале

    13 2 Отговор
    Чак сега разбирам, че България е стабилизирана и някой иска да я дестабилизира..лелелеле
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Аре

    9 1 Отговор
    Тези кой бяха? Зад Атака стоеше Русия, зад Възраждане пак Русия, а зад вас КОЙ стой?
  • 86 Пеци

    5 8 Отговор
    Боленчо преди време разкарваше като мечки руски депутати на камион по софийските улици, сега Копейката го смени.Русоробите никога не са обичали България
    Искам всички вчерашни селтаци докарани с автобуси да ги закарат в моргите на соф.болници и в ковид отделенията без маски
  • 87 свидетел

    6 3 Отговор
    Психари. Нали ревете по медийте, че фатмака е човек на руснаците.
    Сега и Възраждане, преди Атака, вкарайте и ДС и опашките за банани,
    за да сте пълни откачалки. Я отивайте да копате доматето.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Винаги

    2 7 Отговор
    руснаците!Много точно казано!Който се интересува от история и поне малко следи световните събития,не може да има съмнения,откъде идват проблемите!Тази страна няма да миряса,ще подпали целият свят!

    Коментиран от #111

  • 92 Един от всички

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "вие сериозно ли го мислите":

    Адмирации за написаното. И направеното. България има нужда от своите деца, отгледани в традиционно смейство, за да я има. Само една вметка, по-скоро размисли - Президентът все още не се изказва по темата. Мълчанието може да оглушително одобрение на случващото се..... интересни месеци се задават.....дали нещо от Изток не идва насам? Аз лично го чакам с нетърпение!
  • 93 Ром ама кубински

    6 1 Отговор
    Абе кви са тези БЗНС,те земеделци не останаха в България.Кого представляват?Ами себе си.С поредната с статийка за руската опасност искат и те са на софрата.Ами що не протестират срещу руската Лукойл ,която от години е монополист на пазара и работи на " загуба" и не плаща данъци?
  • 94 Мрън

    3 4 Отговор

    До коментар #68 от "Joro":

    Предлагам да се мисли и да се излиза за това , което има смисъл , а не затова , което ни се подхвърля за политически цели . Това си е една партийна сбирка на лицемери , очевадно подкрепяна отвън и опит за нещо като оранжева революция , но инсцинирана от изток , а тези които се присъединиха към тях , са нищо друго от заблудени овчици
  • 95 Неутрален

    3 1 Отговор
    БЗНС се обажда от кошчето за боклук.
  • 96 Дай Боже,

    6 1 Отговор
    дано се върне старото спокойствие! С краварите само проблеми имаме, разсипаха я тази България, сякаш им е бащиния. Окрадоха я и още искат, искат да им робуваме, но ще дойде видов ден, вече наближава, тогава ще си платят за золумите!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ХЕРКУЛЕС

    2 2 Отговор
    Ако това бяха нормалните хора много сме загазили
  • 99 Айде бе

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Абе ДПС и СДС защо":

    По кой закон са им сменяли имената? Че такова нещо и по турско не е имало! Кой има право в 20век да налага как да се казваш, как да наречеш детето си? Това комуноидите сте нахално племе

    Коментиран от #105

  • 100 Прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    По скоро е от алчност ,глупост и пиар.А за простолюдието,нямам думи.
  • 101 Някой си...

    4 2 Отговор
    Пак ли Кремъл е виновен!? Аз пък
    твърдя, че вина за това е тази систе
    ма на живот която проведоха в Бъл
    гари, българи под заповед от нео
    либералите от Европа и САЩ. Ушким
    събарят социялизмът, а постигнаха
    само унищожение и ограбване на
    направеното от предишното поколе
    ние, а то не бе малко. Сега като е мно
    го добре, защо огромен брой българи
    напуснаха родината си!? Оправдание
    то с комунистите и Русия вече се из
    търка! В гледайте се в новите си гос
    подари и предателите-българи.
  • 102 Възраждане е герб

    3 1 Отговор

    До коментар #97 от "ХЕРКУЛЕС":

    Нормални са друг път. Каски, чипове, 5G... Видяхме ги. Същите индивиди, дето се мъкнеха едно време с Болен Сидеров и гонеха хората по улиците. Коце Копейкин е новият Болен. Ако не беше ковид щеше да си мухлясва някъде във фейсбук. Еднодневки, които вършат работа на баце и хората зад него.
  • 103 НЯКОЙ

    1 2 Отговор
    ПП "Възраждане" са терористи срещу собствения си народ, БЗНС имитират фалшива загриженост!
  • 104 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Обикновен човек":

    И какво ще допринесе отмяната на зеления сертификат за решаване на проблемите, които правилно изброяваш? И аз бих протестирал по тях, а не да вия, че мерките срещу ко-вид били фашизъм. Но не бих застанал до Костя Копейкин и под руското знаме . Коя криза ще се реши, ако се заразяваме още повече без мерките?
  • 105 За айде бе....

    4 1 Отговор

    До коментар #99 от "Айде бе":

    Смяната на имената е глупаво, но
    атентатите, диверсиите, не беше бор
    ба за права, които имаха в повече, а
    чиста диверсия и убийства,инспери
    рани от други държави. Лошото е
    че и сега тази етническа партия про
    дължава да съществува и граби, защитавайки чужди интереси и.
  • 106 Луди всякакви

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Пешо":

    Да, бе- САЩ стояли, затова кретен.ните веят руски знамена! И тая опорка, че Копейкин върши работа на ГЕРБ е с много бели конци съшита- кога Възраждане са направили поне едно про-европейско изказване, та да работят за връщането на Борисов на власт? Да знаете, че лъжите разболяват!
  • 107 Вярвай си

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Sieg":

    Ами бедна е, защото много харчат за оръжия и шпиони и много се занимават с вредителство, вместо да си оправят своята изостаналост и неуредици! Американците ако и да се бъркат извън границите си, поне са си оправили държавата да е желано място за емиграция. Пък руснаците имат още непогребани хора от ВСВ, магистрали по-малко от България, ама искат да командват света и да сеят бунтове и преврати. Помня как се радваха официално, когато Борисов подаде оставка при първото си правителство и писаха, че било за Ади народно недоволство от спирането на Южен поток

    Коментиран от #114

  • 108 И аз да кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "Тоест":

    Путин им раздаде безлихвени кредити за да купуват в 100-километровата ивица покрай Черно море. Предимно на запасняци от армията и милицията им- все хора, научени да държат оръжие! Изводите - за средно интелигентни!

    Коментиран от #112

  • 109 Иде ми да те убия!

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "мислещ":

    Не си мислещ, а клеветящ- Ненчев никога не в бил про- комунистически и про-руски!
  • 110 И аз да кажа

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "Ха ха ха":

    А ти чул ли си Радев някога да мъцне нещо срещу Копейкин и Малинов? Особено откак го преизбраха?
  • 111 За 90 завинаги

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "Винаги":

    В кой свят живееш!!!? Какво ти поис
    каха руснаците. Огледай се кои штат из България. Де що има нещо да произвежда е унищожено или се
    унищожава. Руснаците докато си им
    верен ти помагат. Твоите американ
    ски приятели освен да грабят и да
    правят войни, друго не чакай!!
  • 112 За 108

    2 1 Отговор

    До коментар #108 от "И аз да кажа":

    Това сведение за раздаване на пари
    от Путин да купуват милиционери
    земи, кой ти го даде! ЦРУ ли!? Трябва
    много да си им близък за да ти ка
    жат точно на тебе! Нещастен "писател
    на истини"
  • 113 За чиновник...

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Чиновник":

    Руските шпиони нашите "разузнава
    чи" ги гонят по градинките! Ти като
    много си разтревожен, кажи какво
    да правим с американските, англий
    ски, турски и останалите коит са
    навсякъде в нашият живот и ни да
    ват акъл как да живеем. От умни
    съвети, станахме 5,5 милиона. Е то
    ва е хубав жовот
  • 114 За 107

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "Вярвай си":

    Кое са си оправили американците. Те
    се хранят от войни и грабежи. Богати
    те живеят добре. Отиди при обикно
    военните хора. Кражби, убийства,
    проституция, фалити, и какво ли не.
    Не искам тяхният живот!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Мурзилажа настръхна

    1 1 Отговор
    Явно истината не им понася 😂😂😂
  • 117 Аве

    3 0 Отговор
    Ко беше туй БЗНС?
  • 118 Павел Пенев

    2 0 Отговор
    Този мухльо по рано говореше същото за Волен Сидеров.
  • 119 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    1 0 Отговор
    Само движение " ШМАЙЗЕР" ще стабилизира положението в България !
  • 120 Трънчо

    0 1 Отговор
    Глупости големи,никаква Русия ,ами Тиквата е кукловода на Копейкин(сега Кюлчев)-Бзнс кажете на кого е сега съветник Яне Янев навремето уволнявал и канил се да вкара в затвора Б.Борисов..Ще ви кажа сега му е съветник на него.И Кюлчев иска да се уреди така.
  • 121 Klasika

    2 0 Отговор
    А от БЗНС които бяха подлоги на ГЕРБ и грабеха като бесни се опитват да вземат някаква инициатива защото като дойдат възраждане на власт,то бай Ставри ще ги черпи с безброй буферни дози с криви винкели!
  • 122 Перо

    1 0 Отговор
    А зад БЗНС стои отдавна Светия синод!
  • 123 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ --- НИКОЙ ОТ БЗНС -НЕ ПРОИЗВЕЖДА И НЕ Е ПРОИЗВЕЛ И ЕДНА РЕПИЧКА !!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове