Last news in Fakti

25 Януари, 2022 17:12 1 816 33

Вигенин: Ситуацията с Украйна и Русия се драматизира

  • вигенин-
  • русия-
  • украйна

Не ни предстои война, нямаме тежки проблеми при отношенията с НАТО, вътре в Алианса, както и с Русия

Вигенин: Ситуацията с Украйна и Русия се драматизира - 1
Снимка: БГНЕС

Тонът у нас за конфликта между Украйна и Русия трябва да се снижи. Не бива да се всява излишно напрежение сред българските граждани. Ситуацията се драматизира повече от необходимото. Ненужни са и коментари от страна на българските власти, тъй като до момента няма официално изявление нито от президента, нито от външния министър на Русия, коментира пред журналисти в Ямбол зам.-председателят на Народното събрание /НС/, депутат от региона и бивш външен министър Кристиан Вигенин, предаде БТА.

"Не ни предстои война, нямаме тежки проблеми при отношенията с НАТО, вътре в Алианса, както и с Русия. Необходимо е възстановяване на диалога с Руската федерация, както и сътрудничество по ключови сфери - икономика, енергетика, туризъм, образование и култура. Това е записано и в коалиционното споразумение. Заложени са също усилията на България, като част от Европейския съюз и НАТО, за намаляване на напрежението в Черноморския регион", заяви зам.-председателят на парламента.

По думите му ситуацията по границата между Русия и Украйна не е необичайна. Вигенин допълни също, че не вижда причина за насрочването на извънредно парламентарно заседание утре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    31 1 Отговор
    запали огъня и не спира да налива масло в него?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БКП

    22 2 Отговор
    Джендърята толкова си могат!
  • 5 Да,бе

    41 5 Отговор
    Коварни са тия руснаци,ей!Не щат да нападат Украйна и това е...И ся как ще ги спасяват натуфсите,освен само да си ги нападнат.Важното е кръв да се лее и парици.
  • 6 кашпировски

    11 11 Отговор
    тъкмо щях да вземам валидол, но като видях и прочетоф вагинин,се успокоих !

    Коментиран от #9

  • 7 Калъчев

    24 4 Отговор
    Правилно. Така трябва да се мисли и да се прима ситуацията.
    А не като един чалгарски файтон предателите бивши военни министри в служебни и селски правителства и ефрейтор-генерали, крадли по летищата и други СИК-аджийски негодяи, агенти на козяк. Там обичат и предпочитат такива отрепки, за да ги манипулират безотказно.
  • 8 Натовън

    4 11 Отговор
    Вигенин, не лъжи много те моля…
  • 9 Баба ти

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "кашпировски":

    Селски тапети ли предпочиташ да те наострят?
  • 10 Драматизирай трудно

    5 21 Отговор
    Ми незнам..аз доколкото разбрах братята руснаци искат да ни връщат в ссср

    Пък за Украйна не знам как е сигурно ако Турция
    строи 5 дивизии и 1000 танка на границата чувството няма да е много приятно при условие че на всичкото отгоре е и ядрена сила

    Коментиран от #12, #22, #25

  • 11 ФАКТИ

    6 14 Отговор
    Много е забавно ,как ФАКТИ трие всеки коментар , който критикува водевилът разиграл с в БСП. Колкото и да се трие - всички видяхме ,че БСП изчезна като партия и на нейно място дойде партия (по скоро - религия по интереси) КОРНЕЛИАНЦИ. Вигенин е един от преданите корнелианци и за това е получил заслуженият прякор В@гинин /много е дащен милия/. Това са фактите , пък вие ,ако искате - трийте.

    Коментиран от #19

  • 12 Мухахаха

    13 5 Отговор

    До коментар #10 от "Драматизирай трудно":

    Я пак??? И откога Турция е ядрена сила?

    Коментиран от #13

  • 13 Драматизирай трудно

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Мухахаха":

    Хипотетично клоун
    Или ти не си още на това ниво
  • 14 Оо много страх много драма

    2 9 Отговор
    Тез наще беге политици са се накъкали от 5 руски трола..я се дръжте като мъже бре ей
    Те им направиха брекзит референдума..избраха им президент референдума в Каталуня пак те и вие не разбрахте за какво става въпрос така ли
  • 15 Абсурдистан

    5 10 Отговор
    Изключително проста личност. Абсурдът е, че участва в управлението на държавата!
  • 16 Стоян

    2 8 Отговор
    Комунисти, сър
  • 17 Вагинин

    3 4 Отговор
    Я че се борим за "световен мир", кът некоя плеймейтка!
  • 18 АГ доктор

    0 3 Отговор
    Щом се "драматизира" ...варди си ВАГИНАТА ... Вигенин ... Да не те порят ...
  • 19 Съгласен

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "ФАКТИ":

    ФАКТИ-чески и мен ме трият - даже и блокират . ФАКТИ-те са такива , че са достъпни само за платени тролове ...Всеки нормален ако иска да изкаже мнение - против това за ,което са им платили ...БИВА ИЗТРИВАН !
  • 20 гост

    10 1 Отговор
    През 30- години в Москва е имало транспарант: ДРУГАРЮ, ДОРИ ДА НЕ ИСКАШ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ТЕ НАПРАВИМ ЩАСТЛИВ!" В последните 30 години новият ни голям брат направи щастливи и демократични дори да не искаха Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, У-крайна, е в Китай, Русия, Беларус и Казахстан не успяха. Цяла Източна Европа 30 г. ни ощастливяват без да не питат дали искаме Хамериканското щастие!
  • 21 Правилно Вигенин!! Целта е да се вкарат

    10 1 Отговор
    Натовски и Американски войски в Държавите около Русия, и там да си останат!! За това се прави тази Истерика в Момента! Прозрачно е намерението, макар, че Медиите Изопачават истината и фактите!!
  • 22 Роко

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Драматизирай трудно":

    Ще те върнат в СССР да утре ще дойдат лошите руснаци и ще ви превземат да ще ви превземат изкукуригалите мозъци
  • 23 Гошо

    5 0 Отговор
    Вагинин, само се моли да не стане нещо, че нито газ ще ни достави натото нито петрол за руската рафинерия, ни уран за аеца!
  • 24 сноу

    5 0 Отговор
    То че е така ,така си е, ама моцко ,шаламанката ,ленчето ,АлЙо и цялата тайфа хатлантици бързат да цункат мокри задници, че белким им сипят допълнително в паничките...
  • 25 БСП на Бунището

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Драматизирай трудно":

    Не трябва да драматизираш,че Официалната позиция на управляващите Русия е да се върне ситуацията от 1997 ма година - и приетите държави от Източния Блок в НАТО да бъдат изхвърлени от военния блок и предоставени на Русия...Това включва и България...И дрОгаря Вигенин ни съветва да не Драматизираме излишно....Да развяваме Червени знамена ОЩЕ половин век Най- малко в Братска прегръдка с Руския и другите Славянски Народи,въпреки,че Прабългарите не са Словени...защото в Европа освен Словени,други племена няма наподобяващи СлавЯни.....И накрая като ви Изметем всички Червени Цървули от Родината,нещата ще си дойдат на местото...дрОгарю Вигенин...

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 БСП на Бунището

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "питам":

    Отговарям - честно да ти кажа - затрудни ме и се посъветвах с чичко Гугъл....И кво излезе???
    "Лумпен (от на немски: Lumpen – парцали, дрипи) е лице, което не притежава собственост и преживява от случайни доходи.

    Терминът лу́мпен-пролетариа́т е въведен от Карл Маркс в книгата му Германската идеология за да обозначи низшите слоеве на пролетариата, който не може да достигне до класово съзнание. По-късно в Осемнадесети брюмер на Луи Наполеон Маркс определя тази класа като отхвърлена от всички други класи."Психопата Маркс е въвел термина Лумпен...Много смешно...тва кога е било....
  • 28 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Някой от властници бг,може ли на разбираем за мен език да обясни от къде се създаде и от къде идва това напрежение????Доскоро ""Нещото"" пречеше на войната...Какво се промени та се получи напрежение???""Нещото"" все още е актуално...Предпочитам нов щам пред ........
  • 29 Пламен

    0 4 Отговор
    Хитлер нападна Полша за защити немско говорящите и Путин също иска да нападне Украйна заради руско говорящите. Русофили отговорете има ли разлика между двамата.
  • 30 жжжжжж

    1 0 Отговор
    така е вигенин. русофилите не се страхуват. те се радват.
  • 31 другия с коня

    0 1 Отговор
    Бойния вик на Българската Армия е ,- По пет на Нож....На БългарскатаАрмия - другарю Вигенин!!!!!
  • 32 алиса

    0 1 Отговор
    според мен Вигенин е много сладък, дори не го и слушам какво говори, той е като едно малко сладко момченце :) направо по цял ден да си го гушкаш :)
  • 33 Бате Сергей

    1 1 Отговор
    Таварищ Вигенин Отваряш се нежно като Черноморска мида на Бургаския плаж като чуеш за Русия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове