3 Февруари, 2022 10:39 4 732 28

Димитър Стоянов: Радев и Петков дължат властта си на обещанията пред протеста

  • димитър стоянов-
  • bird.bg-
  • бърд-
  • биволъ-
  • румен радев-
  • кирил петков-
  • денят с веселин дремджиев

Разследващият журналист направи адекватно, навременно напомняне към първите мъже в държавата

Димитър Стоянов: Радев и Петков дължат властта си на обещанията пред протеста - 1
Димитър Стоянов, кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Не мисля, че има сериозно напрежение между Радев и Петков. Те дължат властта си на обещанията пред протеста и би било победа на другата страна на барикадата, ако имат разрив помежду си". Това каза разследващият журналист от Bird.bg Димитър Стоянов при участието си в предаването "Денят с Веселин Дремджиев", коeто се излъчва по TV+.

"Освобождаването на Цацаров е окуражително", категоричен бе журналистът, който като част от екипа на Биволъ е участвал в редица разследвания, уличаващи Сотир Цацаров в нередни действия.

"България е формален член на НАТО заради липсата на военен потенциал", констатира Димитър Стоянов в контекста на кризата в отношенията между НАТО и Русия и българската позиция в тази криза.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Димитър Стоянов можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    16 2 Отговор
    така си е!
  • 2 Последния Софиянец

    25 4 Отговор
    Направихме Слави първи,не изпълни обещанието и го свалихме .Сега Кирчо ще го последва ако се изложи,нищо че ми е приятел от протеста.

    Коментиран от #5, #8, #18

  • 3 Е ТО ТЪКА ДЕ......

    19 5 Отговор
    ОБЕЩАНИЯТА СА ЗА ГЛУПАЦИТЕ.. ЗА ТЕЯ ДЕКА НЕ МОАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ТОКА.....ХЛЯБ И ОЛИО СА ЛУКС 😇
  • 4 ТаУмВзе

    21 7 Отговор
    Глупости пак! Назначени и отгледани от козяк Предатели! Поредните.
  • 5 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    19 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Колко пъти трябва да се изложи ❓

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българка

    20 1 Отговор
    Прав е Стоянов, че и Радев, и ПП дължат дадения за тях вот на доверие на обещанията за изпълнение исканията на протеста от 2020 г. И между тях няма разкол. Нормално е Радев да изказва своите виждания за изпълнението на решенията на Националния съвет за сигурност по повод РСМ и енергийната криза. Нека от ПП не се самозабравят. Те имат даден кредит от българите и лесно могат да го изгубят, ако се размотават и вместо спешни действия/реформи, продължават разтакаване с "анализи"

    Коментиран от #14, #19

  • 8 Бойко

    15 11 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    След Кирчо ще изгоним и Фигуранта! Вече има мнозинство за това. Доверието е до 31.03.22г.
  • 9 10 ПЪТИ ПОДРЕД КАТО СЕ..

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    ИЗЛОЖИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ..НАСЕЛЕНИЕТО КАТО НАМАЛЕЕ С ОЩЕ ЕДИН МИЛИОН..И Е ГОТОВ ЗА СВАЛЯНЕ!СПРАВКА БАТ БОЙКО...ПАК НАГЛАСИХА НАРОДА...😇
  • 10 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    21 6 Отговор

    До коментар #5 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    1. Излъга за гражданството ! 2. Излъга над 500 000 пенсионери! 3. Излъга, че е чел Чехов! ... още колко искаш?
  • 11 tomito

    18 0 Отговор
    "България е формален член на НАТО заради липсата на военен потенциал"По същата причина сме формален член и на Европейския Съюз и на каквото се сетите.Без право на глас.Демек безправни членове.
  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    11 6 Отговор
    А и двамата излязоха предатели!
    Жалка картинка!
    Нещастници!
  • 13 ж5ж5

    13 3 Отговор
    Новите са на власт благодарение на обещанията си, но не изпълниха нито 1 обещание. Гьоков и Асен орязаха пенсиите. Раздадоха милиарди на чиновниците, назначиха свои калинки. Рашков върна комунизма и ДС, върна кварталните милиционери да гонят каруцари, кокошкари и казанджии, но за корупцията по високите етажи на властта и усвояванията в особено големи размери- само говорене. С комунисти промяна не се прави. За Спецов няма да споменавам, че там е... пак същото като преди. В здравеопазването- пак същото. Къде е промяната?!
  • 14 Филип Георгиев

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    В МОМЕНТА ТЕКАТ СЕРИОЗНИ РЕФОРМИ В МВР. СЪКРАЩАВАТ ЧИСТАЧКИТЕ. СЪМНЯВАХ СЕ. ЧЕ БОЙКО РАШКОВ ЩЕ НАПРАВИ ЧУДЕСА,. ЩОТО НЕ ВЯРВАМ НА СЪЩЕСТВАТА ИЗДИГНАЛИ СЕ В ТИЯ СТРУКТУРИ, НО И АЗ СЕ ЗАБЛУДИХ. ИНАЧЕ 20-ТЕ БРУТНИ ЗАПЛАТИ НА МИЛИЦИOHEPИТЕ НЕ СА ГИ ПИПНАЛИ. КАКТО И НЕ СА РАЗКАРАЛИ ПЕНСИОНИРАНИТЕ КAИШИ. ЩЯХА ДА. ГИ МАХНАТ ДО 31-ВИ ЯНУАРИ АМА НЕ Е ЯСНО КОЯ ГОДИНА.
  • 15 Радко -вдигнатото юмруче

    12 3 Отговор
    Плащай народе скъп ток и газ .......нали искахте промяна
  • 16 панаир на село

    13 2 Отговор
    Скоро балонът на обединителя ще се спука също.
  • 17 ax40

    11 2 Отговор
    Млади момко,
    С обещания и празни приказки нито ни става по топло нито посито.И двамата са празнодумци а не хора на действията.Само смяна на хора нищо не променя.Не виждам до сега нито Радев нито Петков да са запретнали ръкави.Това на кой са махналичовека или слоцили друг не прави нищо.Хайде по малко думи а повече дела макар че нещо ме е обхванал скептицисъм че Петков може да изпълни своята позиция с ъс съдържание.За Радев е ясно.Той доказа че е само зрител и тунеядец
  • 18 Стършел

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Чалгата била свалена,..? !? Те си цоцат като цоциалисти и им дреме, че някой мисли че ги е свалил! И гаче ли точно това са целяли кукловодите им.
  • 19 5483

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    А кой плати протестите????!?
    Май не е Прокопиев!? Той щеше да сложи по умни управляващи? Не е и Черепа и той е по-умен?!
    А хаоса създаден от настоящите управляващи и много ми напомня правителството Орешарски!?
    А кой има нужда от хаос?
    Който има следи за замитане!?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гост

    5 2 Отговор
    Тоя селски бек откри топлата вода
  • 22 Ще ви стане ясно скоро, че

    5 2 Отговор
    БСП са троянският кон в коалицията, която управлява България...

    Коментиран от #24

  • 23 Димитър Стоянов млад Плешо!!

    3 4 Отговор
    Народа избра и Радев и повярва на Петков, не протестите, те само помогнаха!!
  • 24 хихи

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "Ще ви стане ясно скоро, че":

    Ще докарат Костов на Власт!
    Тя Курнела е негов агент!
  • 25 СлаФчо Tunberg

    2 1 Отговор
    къв протест?къде това?
  • 26 Кога

    1 0 Отговор
    ще видим другите от Панама-гейт и др.разследвания.Преди години пак се даде една лъжичка информация и нищо повече.За офшорките на Борисов от Досиета от Рая ,за активите му в големи компании КОГА?Хронология на престъпленията на Борисов защо не ги изпратите в ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА?Относно списъка ,който Цацаров крие с доказаните прегрешения на магистрати и политици,които не са декларирали имотите си и сметките си в чужбина ЗАЩО не ги пуснете в публичното пространство както есемесите на ГЕШЕВ със СЕВДИЧКА ЧАКАМЕ НОВИНИ!
  • 27 Да бе, лъжльо!

    1 0 Отговор
    Да се благодарят на машинната фалшификация, че без нея Кирчо и Кокорчо нямаше как да са пред хитрия Боко, който не протестира, а се прави на умряло куче, че подмяната да оберат всичките пасиви от енергийната, икономическата, здравната и военната кризи.

    Специални благодарности от Кирчо и Кокорчо към пчеличката Мая и кака Корни затова, че двете изпълниха поръчката на мадам Мустафа да се въведе 100% машинно гласуване. Корни е начело на БСП, за да го успи окончателно, а пчеличката Мая търси къде да кацне...

    Без машинните фалшификации, подреждането на партиите щеше да е коренно различно.
  • 28 Иванов

    1 0 Отговор
    Димитър Стоянов от Биволъ ако е журналист, аз съм Нелсън Мандела! Цяла България знае, че Биволъ е псевдо-медия на поръчка - най-често от олигархът Иво Прокопиев!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове