Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 18:42 4 202 96

Радев: Посещението на Кирил Петков в Северна Македония беше прибързано

  • румен радев-
  • кирил петков-
  • северна македония

България винаги е отворена за диалог

Радев: Посещението на Кирил Петков в Северна Македония беше прибързано - 1
Снимка: БГНЕС

Посещението на Кирил Петков в Северна Македония беше прибързано. Това смята президентът Румен Радев, цитиран от "Нова телевизия".

„Всяко прибързано действие на българското правителството и всеки предварителен позитивен сигнал може да се тълкува превратно като някакви отстъпки от българската страна“. Това заяви Радев по повод информацията, че президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски се е срещал с представители на ОМО "Илинден".

„Мисля, че посещението на премиера беше прибързано, аз съм имал откровени разговори с него“, каза още Радев, по повод на визитата на Кирил Петков в Северна Македония през януари, която беше и първото му официално посещение извън страната.

"За съжаление действията и поведението на президента на Република Северна Македония не добринасят за напредъка по така желания път на Северна Македония към ЕС", посочи Радев. Всякакви претенции за реципрочност по отношение на граждански права са контрапродуктивни. Македонските българи се борят за равноправие, което да бъде гарантирано в тяхната Конституция с вписването им редом с другите народи. Те се борят за тяхната пълноценна интеграция в обществения живот на страната. Това е коренно различно от сепаратистките нагласи и претенциите за малцинство, които изповядват хората, с които се среща президентът Пендаровски, каза още той.

"Важно е българската дипломация да осъществява пълноценно своя професионален капацитет, да не се доверява на експертиза отвън, на неправителствени организации и да не се поддава на външен натиск", отбеляза българският президент.

България винаги е отворена за диалог, България инициира диалог през цялото време. Когато политиците от Северна Македония обикаляха европейски столици отбягваха София, но аз се радвам, че този диалог започва да се случва. Ние държим връзка с президента Пендаровски, но ще търсим подходящ момент за среща на високо ниво, но разбира се, това зависи и от неговите действия, обясни Радев.

Относно казуса "Булгаргаз" Радев каза само: "Моята тревога е инфлацията, галопиращите цени, покупателната способност на българите и възможността им да се справят с все по-растящите сметки и разходи, които са елементарни за гарантиране на живот. Моята тревога е за бъдещето на българската енергетика, за цените на тока за гражданите и за предприятията. Когато кабинетът извършва смени в ръководствата на дружествата, би следвало да гарантира, че няма да има отново частни посредници при доставката на газ, че ще се постигнат по-добри условия за България и по-добри цени. Надеждата ми е в тази си дейност, кабинетът да не се изкушава по наследения управленски модел, който използваше службите, регулаторите за прокарване на частни интереси. Ако се използва същия подход, няма да постигнем по-различни резултати от наследството на Борисов".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    27 114 Отговор
    Радев ще прави нова партия която да гласува Президентска република.Само той има авторитета да промени системата.

    Коментиран от #3, #5, #45

  • 2 ТОДОР СТОЯНОВ

    66 10 Отговор
    МАЩАЙ ГО ТОЯ, ШЕ ТЕ ПРИЗЕМИ!
  • 3 РАДЕФФФ

    109 46 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    РАДЕФ Е ГЛОБАЛИСТКИ ПРОДАЖНИК ПРЕДАТЕЛ НА РОД И РОДИНА С ПРЕСТЪПНИКА КАНАДЕЦА!ВСЯКА НЕГОВА ПРИКАЗКА Е ЛЪЖА ИНФЛАЦИЯ ....

    Коментиран от #15

  • 4 Последния Софиянец

    81 8 Отговор
    Радев, бързо накажи протежето.

    Коментиран от #38

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Май вече

    53 24 Отговор
    Не му е нужна ракетата носител Кирил Петков, който му помогна да стане президент и скоро ще го изхвърли.
  • 8 Грульо

    72 4 Отговор
    Прибързано я, кученцето бърза пред госпордаря си. Херо с конците го издърпа в СМакедония. :D
  • 9 А ТАКА

    58 3 Отговор
    ЗАПОЧВА СЕ
  • 10 !!!?

    36 58 Отговор
    Посещението на Киро било прибързано !!! Това ли е обяснението на кремълския парашутист Радев - след като най-сетне се измъкна изпод юргана - за мораториума, мизерията, мора и дебългаризирането на България,...а не на Македония !!!?
  • 11 Бай Добри сатъра

    46 4 Отговор
    Сърбите во Скопие продължават да се гаврят с добрите ни намерения и действия, какво правят другите в такива случаи? Руснаците спират газа, гърците строят 10 години една газова връзка е и ние можем да строим газовата връзка със Сърбия 10 години. Явно гърците добре играят играта, щом постигнаха всичко каквото искаха в преговорите със БЮРМ

    Коментиран от #26

  • 12 Бенджи закс и проф. Пимпирев

    47 3 Отговор
    Абе майче Кирчо ще яде чизкейк
  • 13 Фен

    22 9 Отговор
    Ама не така! Като се подкрепяме, нека сме малко по - постоянни! Какво е това иде ми - дойде ми! Вчера хвалим успехите на Кирето, днес се отричаме!
  • 14 АЛООООО

    82 15 Отговор
    НЕ СЕ ПРАЙ НА УЩИПАН ТИ ОТГОВАРЯШ ЗА ТИЯ МИСИРИ ЛИЧНО НЕ СЕ ПРАИ НА СТРАНИЧЕН НАБЛЮДАТЕЛ ТЕ СА ТВОЙ ПРОЕКТ И СИ ТРЪГВАТЕ ЗАЕДНО

    Коментиран от #61

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Не смятам

    5 6 Отговор
    В живота няма за нищо точния ЧАС !
  • 17 Бе незам

    16 12 Отговор
    Ама, като да избърза да вкараш Нинова в управлението!??И вЕрно ,инфлация има в цяла Европа,ама що ли асоциацията ми е с управлението на БСП при Виденовата зима!??Като в ония виц,....де Киркор поканил Гарабед на гости и му се загубила една сребърна лъжица!!....Намерила се ,но лошите чувства останали!!
  • 18 нннн

    55 9 Отговор
    Радев да му бере срама и греховете. Той лансира Просто Киро.

    Коментиран от #24, #92

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бг история

    27 4 Отговор
    Боже, Боже прибери си вересиите
  • 21 ВОЙНАТА

    68 7 Отговор
    Започва. Кирил вече не слуша шефа. Но на Кирил , не му пука , защото Мустафа е с него и му стиска палци. Сделката е направена а Радеф остава в периферията.....А относно националния интерес какво му пука на Киро ,той е канадски гражданин........
  • 22 оня с коня

    32 19 Отговор
    Имал бил Радев "откровени разговори" с Петков,което на практика значи "Аз съм те направил Човек,ще ме слешаш".Да,обаче Канада неще да се подчинява на БГ-Фатмак и бърза да се съгласи,щото Й е ДОСАДНО да си приказва с Льотчик някакъв си.Ама мислел бил нещо си Радев...Абе Щурчо,пръкнал се поради Грешка на Нинова- това Правителство което смяташ за "Свое" и си въобразяваш че чрез него ще сложиш ръка И на Изпълнителната Власт е "Ден до пладне" и още Напролет пада като Презряла круша,след което БОРИСОВ СЕ ВРЪЩА поради липса на всякакви |конкуренти!А какво следва?Ами отлично го знаеш - ИМПИЙЧМАНТ за Противодържавна политика- И външна,И вътрешна!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 hahaha

    12 4 Отговор

    До коментар #18 от "нннн":

    даже каза, че е жалко, че няма повече министри като киро
  • 25 Браво на Президента!

    22 35 Отговор
    Отново застава зад правилното и принципното!

    Коментиран от #58

  • 26 !!!?

    12 11 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Добри сатъра":

    Какво общо имат македонците с газовите ти проблеми бе Аланкоуло ? И газ@ ли ти откраднаха !!!?

    Коментиран от #67

  • 27 Noname

    33 8 Отговор
    Я президента.отдавна не се е показвал.и сега какво пак с юмрук или само ще му се скараш на кирето.

    Коментиран от #32

  • 28 AHA

    38 6 Отговор
    Радефф ,Радефф,
    Крушата не пада по далеч от дървото.Та той е твоята сянка и подобие.Какво си седнал сега кусури да му търсиш/Готви се заоще „Пачи Яйца”.Ама тогава ше ти пари на митницата
  • 29 Киро зеления гриндер

    41 1 Отговор
    продаде България за два месеца, преди него толупи, царе, комунисти и демонократи изпиха кръвта на народа!
  • 30 Биби Кинг

    9 1 Отговор
    Од сичко разбрахме каде Пембен е забравил да си тури памперса одоле калцунете и е направил беля!
  • 31 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    18 5 Отговор
    Ама се кланяш на убийците на деца и бременни жени!
  • 32 Последния Софиянец

    5 9 Отговор

    До коментар #27 от "Noname":

    Ръководството на Агора България казаха че скоро ще имаме обаждане от Президента.Обаждали са ми се и в полунощ когато Гешев искаше пролетта да прави преврат.

    Коментиран от #88

  • 33 Не е по-ВАЖНА Македония

    18 5 Отговор
    От РАЗШИРЯВАНЕТО на Политическото и Икономическото СЪТРУДНИЧЕСТВО с РУСИЯ ! Щом Унгария МОЖЕ , защо нашите ТЪРГАШИ търсят причини за да не ОТВОРИМ вратите за делови ВЗАИМНОИЗГОДНИ СДЕЛКИ ? На кого служат нашите ТЪРГАШИ !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Popo

    28 2 Отговор
    Не знам защо напоследък ми идват едни асоциации
    Името : Кирил,Кир4о,Кире,Кики ми носи асоциации като глупак,глупчо,глупендър,тъпунгер. Що ли етази деформация
  • 36 Забелязахте ли!!!

    26 0 Отговор
    ,,Когато кабинетът извършва смени в ръководствата на дружествата, би следвало да гарантира, че няма да има отново частни посредници при доставката на газ, че ще се постигнат по-добри условия за България и по-добри цени. Това , каза президента накрая на статията - Само че преди няколко дена , това го каза Борисов, че точно това правят в момента а именно - тези от промяната искат да си вкарат вкарат свои хора. .........Радев им го казва сега, но усеща че е предаден, но няма как да е по друг начин ,защото Киро работи за Червенобузко от Разград и за Мустафа.....

    Коментиран от #66

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Нали ти беше аверче,

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Щяхте да управлявате със 150 дупетати?Да не ти затвориха кръчмата? 😁
  • 39 Прибързано ли ?

    26 0 Отговор
    Това си е чиста проба държавна измяна и национално предателство!
  • 40 Без движение " ШМАЙЗЕР " !

    19 0 Отговор
    Промяна НЯМА да има ! Нужен е Санитарен Цикъл !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Добре

    2 10 Отговор

    До коментар #34 от "Всичките тролове":

    описа продажната тъпа сган на продажника копейкин!
  • 43 Мдаа

    34 1 Отговор
    явно харвардският въздухар се оказа най-бездарният и вреден премиер в новата история. Никой досега не е лъсвал толкова бързо със своята некомпетентност, продажност и липса на покритие между претенции и възможности. Смяна и ново правителство, иначе трябва да бъде изритан с шутове.
  • 44 Хайдут Велко

    28 1 Отговор
    Радев, теб на сбирка на тайнствена организация ли те цаниха за явен президент на България?! И на такава сбирка ли го избрахте този нелеп човек Киро с цялата кохорта от нелепи хора около него за правителство на България?! С благоразположението на кюрдката!
  • 45 Албански реотан

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    то беше ясно на всички българи , ти сега се сети ....въобще проекта К.П +Асан = Грешка ...прави друг Радев ...тея са бита карта !
  • 46 ТЪРГАШИТЕ ни във ВЛАСТТА

    15 4 Отговор
    Чрез анти-РУСКАТА Враждебна Политика на ЕС източват и рушат ИКОНОМИКАТА на Страната ! А чрез РУСИЯ , можем бързо да СЪЖИВИМ ДЪРЖАВАТА и живота на НАРОДА - Газ, Нефт, Енергийни системи, Пазар , Ваксини, съвместни производства и БЕЗОПАСНОСТ от съмнителни " доброжелатели"! Унгария МОЖЕ и ние МОЖЕМ , но смяната на ЕСзната зависимост со КРОТЦЕ НЯМА как да СТАНЕ ! Народен ФРОНТ е нужен и здрави мъже !
  • 47 Иво

    19 7 Отговор
    Празноглавеца Радев набива канчетата на Кирчо и Кокорчо, но защо. Те са негов образ и подобие той ги създаде. Те заедно с Радев закопаха България. Съд и затвор за измамниците.

    Коментиран от #60

  • 48 Румен е само ЛЬОТЧИК !

    14 5 Отговор
    И ГАРГА летает !

    Коментиран от #51

  • 49 Радев

    4 14 Отговор
    Остави момчето на мира той е младо още неопитно но ще се научи

    Коментиран от #53, #95

  • 50 7789

    14 1 Отговор
    Румен Радев е напълно прав.Киро сгреши .не чете история.а Харвард е завършил..Но за Македония ще стана страшно,искаме истината да излезе и енропейци и американци да си навесат главите и да преемат историческата истина за нашата трагедия с македонскиге българи,които още живеят в ада.Писна ти от сръбско-руските лъжи и пропаганди и американското бързане в полза на Русия и Сърбия
  • 51 ПЕНЦИОНЕР

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "Румен е само ЛЬОТЧИК !":

    ..... УЛЕТАИ УЛЕТАИ... ПА НЕБА... И НЕВАРНЯИСА... КОСМОСА ИДЕЬОЕЕТ.... ХУБАА ПЕСЕН....!!!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ха ха хааа

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Радев":

    Учи се на опитното поле ... Засаждането - после ..😁
  • 54 ВМРО

    2 3 Отговор
    Организираните македонци винаги са били терористи и престъпници. Не някой друг, а шпицкомандите на ВМРО избиха хиляди въстанали поради глад, болести и недоимък български рабатници и селяни през 23-та година. А върховистите са продължавали да избиват български комунисти и ремсисти до 44-та година. Само в Разлог убитите от ВМРО българи са над 100, както се вижда от имената на забравения паметник на Бельов баир.
  • 55 Опонент

    9 3 Отговор
    ✔Посещението на Кирил Петков в Северна Македония беше прибързано.✔
    😏Р.Радев:"Ако имаше повече министри като Кирил Петков, България щеше да изглежда по друг начин!"
    😏
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Не му вярвам

    16 1 Отговор

    До коментар #25 от "Браво на Президента!":

    По-скоро се измъква от кашата, която забъркаха некадърните му протежета. Да си излезе чистичък от л...

    Коментиран от #64

  • 59 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    24 2 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛЯТА ТИ СБИРЩИНА , НАРЕЧЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА КИРО ! СЪД ЗА ТЕБ И ЛЪЖЕЦА !
  • 60 Колко

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "Иво":

    глупака мислиш ще има да се хванат на тая тъпа детска опорка, кой ги създал? Що сте толкова глупави да си продавате бъдещето, не мога да разбера!
  • 61 Да дааа

    21 1 Отговор

    До коментар #14 от "АЛООООО":

    Радев да каже кой му нареди да направи Кирчо и Кокорчо министри във временното правителство..
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Браво на Президента!

    2 10 Отговор

    До коментар #58 от "Не му вярвам":

    Какви протежета? Само платен или не мислещ, може да говори по опорки, нямащи общо с реалността!
  • 65 РУМЕН КАИШКОВ !

    8 2 Отговор
    Слуга и Лакей на ПРЕВРА ТА ДЖИИТЕ !
  • 66 Опонент

    2 7 Отговор

    До коментар #36 от "Забелязахте ли!!!":

    👍Не е предаден президента. Той въобще не е наивник като онзи от Банкя, допуснал Мата Хари да го натопява.
    "Остава ви седмица" - още от първото си изявление в парламента в първия си мандат започна да изпълнява пълзящия план. Това сега е резултат от лицемерието му. 👍
  • 67 До26

    17 0 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    Пендаровски, Груевски и Заевски, това са все служители на Югославските тайни служби УДБА, тези хора управляват в РСМ, затова преговорите не вървят, защото де факто Б-я преговаря със Сърбия. Чаткаш ли аланкольо?
    Боко построи с наши пари газопровод до Сърбия, но предстои да се свърже Д
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Перо

    6 1 Отговор

    До коментар #56 от "Румбата не е ПОЛИТИК !":

    Всичко се нарежда и подрежда по указания отКозяк.ХероЕтук за да ни довършиЗащото смеРускаГуберния.
  • 70 Помнете историята!

    8 10 Отговор
    Респект! Истенският Президент.
  • 71 Мъженствен ПИНОКИО !

    4 2 Отговор
    Лъжливо ОАРЧЕ ! Но като такъв е ОТЛЕН !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Франциско Франко

    11 5 Отговор
    От военен с яко промит мозък и големи уши, който се изживява като господар на държавата и дава акъл наляво и надясно, постави един неврастеник и алкохолик за вътрешен министър да лае - нищо добро не чака България. Сори ама NO PASARAN шапкарю !!
  • 75 ха ха

    12 1 Отговор
    За РСМ избързал, за зелените сертификати закъснял, за енергетиката не разбрал... Ами, то таймингът е всичко. За другото народът си казва: "След дъжд качулка" или там за Мара...
  • 76 БЕГОМ МАРШ А

    9 4 Отговор
    АЛООООО КАУН ПОМНИШ ЛИ КАК КОМАНДВАШЕ БЕГОМ МАРШ А КВО СТАНА БЕ АРЕ БЕГОМ МАРШ НА БОКЛУКА МИСИР СМОТАН КИРЕТО ТИ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ А ЗНАЕШ ЛИ ЩО ЩОТО СИ НИКОЙ ФИГУРАНТ
  • 77 Тия са на принципа: ти им

    6 1 Отговор
    Подадеш пръст, те ти отхапват ръката до лакътя
  • 78 хвърчилкофф ревна

    6 2 Отговор
    щото посегнаха на государите му от г@зпром 😉
  • 79 Радио Козяк

    7 3 Отговор
    Ние държим дистанционното за Кирчо, така че Радев, защо се прави на учуден и него го литнахме!
  • 80 Хахаха

    7 3 Отговор
    Дрън, дрън, ... и накрая... пак Борисов. Мунчоооо, от злоба и некадърност ти съсипа държавата и народа и пак Борисов ти в устата.
  • 81 tate

    6 8 Отговор
    ЕЙЙЙ Гробарите така ви искам да виете като линейки ,гн. Радев да ви посещава в съня ! Да сънувате кошмари !! Приказно ми е да ви чета плачливите коментари свиквайте 5 години ще ВИ посещава в сънят и в мечтите ВИ !!

    Коментиран от #90

  • 82 Албански реотан

    10 2 Отговор
    Албанският му реотан загря 2 седмици по-късно. Дали пък Нинова не го засрами?
  • 83 chernobil

    9 1 Отговор
    Другарю,Македония скоро ще е най-малкия ти проблем!Наистина от фуражка и чеп за зеле не става...
  • 84 ха ха

    12 0 Отговор
    Това е само началото!
    Големите издънки тепърва предстоят!
    Щеше да е забавно да гледаме сеир отстрани, но ще бъдем всички потърпевши!
    Ще я прецакат тая нещастна държавица!
  • 85 Руми

    1 0 Отговор
    Радев и Путин 🇧🇬🇷🇺❤
  • 86 Мислител

    7 0 Отговор
    Едно племе в джунглата на Амазония никога няма да избере за свой вожд човек, когото не познава!
    Просто Киро дойде, поднесе на публиката малко приказки за почтенност, обеща че ще спре кражбите и всички ахнаха!
    Навремето един Майкъл Капустин дойде също от Канада...Доста хора му повярваха!
  • 87 Котис

    5 1 Отговор
    Киро и "Америка за България" се оляха!
  • 88 Noname

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    Възпитано е когато не знаеш какво да кажеш просто да замълчиш.
  • 89 XAAXAAAXA

    3 1 Отговор
    Дай му десет непоряда и пет денонощия карцер ! Да измете плаца пред НС , и да полее розите в тоалетните на Централна гара ! А да те видим !
  • 90 Червен галош

    4 1 Отговор

    До коментар #81 от "tate":

    то същото важи и за Радев ,виеше като вдовица за бахур
  • 91 Кочан

    6 4 Отговор
    На извънредните избори ще гласувам за ГЕРБ, но при едно условие: Да изправят Радев пред съда за държавна измяна, предизвикване на безредици, съзнателно заразяване на хиляди български граждани.

    Коментиран от #96

  • 92 Болярин

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "нннн":

    Как радеФ да бере срам заради кирО ? То трябват и качества ! Тук нещата са много ясни - крещят в поговорката "Хвани единия, че удари другия !!!"

    Коментиран от #94

  • 93 Комон Сенс

    3 0 Отговор
    Да, посещението беше прибързано и като тайминг и като идея. Не може първата ти работа като премиер да е да тичаш при еди хора, които разпространяват брутални лъжи за собствената ти държава, чиито интереси си призван да защитаваш. Но след като то вече е факт, нека използваме и положитлкените му резултати. България отговори на външния натиск без да прави компримис с националния си интерес, освен това, въпреки посещението и заявките за смекчаване на тона политкомисарите в СРМ не само не смекчиха тона, ами го и втвърдиха. Съответно контрата е в българофобския северо-южен елит.
    Крайно време е даспем да се правим на добрички и да дадем мощен отпор на пропагандата им. Последната - основана на лъжи, манипоулации и логически абсурди е много лесна мишена.
    Време е да запознаем света с истината.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Маги

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Радев":

    Той до като се научи до пролетта я я има българия я НЕ??,
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове