Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 19:45 17 675 100

Омикрон претърпя фиаско

  • проф. витанов-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • омикрон-
  • вълна

Обхватът на заразата се свива, коментира проф. Витанов

Омикрон претърпя фиаско - 1

Математикът от БАН проф. Николай Витанов пусна традиционния си анализ за хода на епидемията в България. Той даде прогнози, че Омикрон си отива и шансът да се достигне до втора вълна е слабо вероятно.

Ето и целия пост:

Състоянието на нещата е следното, а именно: завършва третата седмица от царстването на Омикрона. Няма суперпожар. Трендът на нарастване на новите случаи - пречупен. Трендът на нарастване на заетостта на леглата в болниците - пред пречупване. Тренд на повишаване на смъртността - непречупен. Той ще се пречупи последен. Състоянието е според очакванията.

В България не се случи огромната Омикрон вълна, която наблюдавахте в други държави. Оценявайте го както искате. За мен нещата са ясни - знам какво ще отговоря, ако трети път министър-председател поиска от мен да подпомагам държавата за борба с пандемии чрез анализи и прогнози.

Зададената траектория на социалната система е да няма суперпожар, да няма препълнени болници, да няма тотален локдаун. С очите си наблюдавате как огромната българска социална система върви по тази траектория вече трета седмица. Който мисли, че е лесно, да се пробва да го направи.

Пречупване на тренда на растеж на регистрираните нови случаи на ден - пречупен в прогнозирания срок. Базовото репродуктивно число днес е 0.98. Ето ви го фиаското на Омикрон. Вместо да се разширява, обхвата на заразата почва да се свива. Сценарият вторичен пик - нестабилен в настоящия момент. Посока на усилията - да бъде държан нестабилен. Трябва да сме тотални идиоти за да стабилизираме сценария за вторичен пик.

Състоянието на нещата в болниците - системата върви по зададената траектория: няма препълнени болници. Очакваният натиск върху здравната система се случва и ще продължи, обаче са налице признаци, че сме достигнали максимума на натиска. Пречупването на тренда наближава.

С това ще излезем от пика. Ноемврийска прогноза на Витанов - излизане от пика на петата вълна през втората половина на февруари. Да припомня - ноемврийски рев и крякане срещу Витанов - каква пета вълна, какви пет лева бе Витанов. Какъв 1 милион регистрирани случаи, какви 33 500 починали бълнуваш. Смешно, нали?

Тоталният локдаун. Зададена траектория на социалната система: да мине през вълната без налагане на тотален локдаун. Системата се движи по зададената траектория.

Трендовете се пречупват според прогнозите. Няма ексцесивни мерки, има мерки само там, където се налага. Започва отслабване на мерките там, където те са си свършили работата. Тук не бива да се бърза. Спряхме нарастването на новите случаи посред зима. Да не изпускаме тази победа. Смъртността - и тук системата се движи според очакванията. Това е последният тренд, който ще се пречупи. Очакванията са това да започне да става във втората половина на февруари.

Голямо мрънкане за тая смъртност. Вкарахте се във филма с високата смъртност като почнахте да слушате ГУРУТАТА, които ви разправяха, че това било "грипче" и то било "безопасно". Позволихте появата на инатеста част от народа, която не спазва нищо, ходи и заразява наред и възрастните хора умират от това. Докато не ги изправите тези инатестите до трафопоста, няма да ги спрете. Добре знаете тая работа, затова и мрънкате. Ако не знаете, четете теорията на Витанов за идеологическата борба. Вкарахте се в сценарий, където тотален локдаун ще има опустошителни последици. И мрънкате срещу хората, които с минимални мерки спряха огромната вълна посред зима без да има препълване на болниците. Нямало мерки - хайде , де. Това, че вие не ги усещате, означава, че са изчислени много добре. Това, че вълната бе спряна и не се получи суперцунами, показва, че действат. Вместо да мрънкате, спрете инатестата част от народа да не разнася заразата. С локдаун те няма да бъдат спрени. Хайде да ви видя. Лесно е да приказваш. Излезте на улицата и искайте локдаун. Да видите, какво ще ви излезе насреща. Тоя сценарий с тоталния локдаун отдавна е сметнат и не е добър. Води до хаос и до много голяма смъртност. Ама някога работеше. Да, работеше. Тогава ги нямаше ГУРУТАТА и инатестата част от народа не беше с такива размери.

Накрая - справяме се. Единствената надежда на вируса остава инатестата част от българския народ да му помогне да запали суперпожара. Този сценарий е нестабилен. Дръжте го така и натрапникът няма да пробие. И днес да му кажем

What's up doc?

Тактиката е проста: Държим текущия сценарий стабилен и ще и видим сметката и на тази вълна. Базовото репродуктивно число падна под 1. Дръжте така. Омикронът е на колене. Не му помагайте да се изправи.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 101 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я!!

    153 7 Отговор
    Броячът на юрдечки!😄😄😄
  • 2 Бycтер

    193 15 Отговор
    Ооо, Витанка, пeдалчe такова - нали прогнозира 30 хил. жертви на oмикpoн?

    Коментиран от #7, #52

  • 3 3.14К

    169 13 Отговор
    Този не го чета, но и не мога да го гледам!

    Коментиран от #61

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 проф. Витанов

    99 10 Отговор
    Аз съм п.е.д....л
  • 6 Тоа па се облякал

    88 6 Отговор
    Все едно представление в Цирк ще отваря. Юхууу батко. Стегни се ве ейй :)))
  • 7 отново

    60 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бycтер":

    Пренебрегнал е факторите със "случаен" характер. 😄
  • 8 Oмaкаpoн

    131 10 Отговор
    Витанов, ти си изключително нечистоплътен - буквално! Вземи се изкъпи и подстрижи с мъжка прическа. И най-добре изобщо се скрий!

    Коментиран от #98

  • 9 Добър човек

    49 6 Отговор
    Признавам си аз съм г . й
  • 10 Дед

    147 14 Отговор
    Какъв Омикрон бе? Най нормален зимен грип. Всички го прекарахме. Ваксинирани и не ваксинирани. Лъжци, пропагандатори, измамници.
  • 11 по добре вместо математик

    48 4 Отговор
    до ни говори за вируси да дадат думата на баба веце-поне ще е по забавно
  • 12 00014

    94 9 Отговор
    Прав е човекът -- ходих до супера и дотам три пъти се спънах в трупове. Бяха интегрирани след диференцирането. Като мозъкът на тоя индивид. Табличен интеграл.

    Коментиран от #72, #73

  • 13 Iviviv

    87 9 Отговор
    Витанов за затвора си.
  • 14 Тра-ла-ла

    81 5 Отговор
    Ти също си едно фиаско! 😂😂😂
  • 15 Да та изям

    71 7 Отговор
    ... Пишман Матматик
  • 16 Възраждане

    13 49 Отговор
    Пия си белина и съм си ОК! Бигфармата да го ...!!! Белината е истината!!! Коце, като вземем властта да въведем задължително пиене на белина!!!

    Коментиран от #46

  • 17 Hoho Boho

    132 8 Отговор
    "В България не се случи огромната Омикрон вълна, която наблюдавахте в други държави."

    И причината да не се случи огромната Омикрон вълна, както в другите държави е,
    че ние, българите, успяхме да се опълчим на фарма мафията
    и
    НЕ МОЖАХА ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ.

    Омикрон поразява ваксинираните, защото те са останали без всякакъв имунитет..
    Не е ли очевидно?
  • 18 що му давате думата

    77 2 Отговор
    Тоя хaпyт нали обеща да не ни досажда с глупостите си ?
  • 19 Гост

    62 2 Отговор
    ,,ТОВА,, ТОТАЛНО Е ИЗПЕРКАЛО......
  • 20 БАЙ КУРТИ

    89 7 Отговор
    Помните ли думите му преди новата година , че февруари ще е пика на ОМИКРОН . Нещо сметките не излязаха . Господин професоре , не е лошо да се
    върнеш във времето/първо отделение и да почнеш да учиш математика от началото . А че взимаш кинти за прогнозите и по лошо балъците те гледат и ти вярват ...
  • 21 Ваксиниран3002

    64 2 Отговор
    Този има ли връзка с главния мозък? Напоследък забелязвам, че ваксаните се държат неадекватно и не са на този свят. Да не коментираме виторогия, дето си е направил вратовръзка от люцерна, вместо да се изкъпе.
  • 22 КРА

    81 6 Отговор
    Този ковид психопат обърна палачинката, но това няма да намали отвръщението към него. Алчна марионетка.
  • 23 КовидманЯк

    62 6 Отговор
    Ей, козел, ако някъде те набарам...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 1520

    47 5 Отговор
    моля ви не показвайте този палячо
  • 26 Кофата че ми гръмне

    36 3 Отговор
    От смях като го гледам този ве. Моля ви се ве какви са тия снимки ахахахахахахахахахаха
  • 27 Румен

    38 3 Отговор
    Аспарух не се е показвал
  • 28 Този

    39 5 Отговор
    Съвсем скоро ще е г-н Никой 6 feet under
    Завежда се колективен иск и заминава отма в зандана мекерето. Ано мине метър го чакат качулатите по тъмна доба
  • 29 Хи хи хи

    48 1 Отговор
    Май ти претърпя фиаско клоун такъв.
  • 30 Доктор

    41 2 Отговор
    Никакъв вирус няма да доближи човек с такава вратовръзка.
  • 31 Този излезе

    32 0 Отговор
    Миризлив палячо
  • 32 По чорапи с джапанки

    26 0 Отговор
    Стайлингът ти е като на водещия на Семейни войни или на комедия от 90-те.
  • 33 Статистик

    62 2 Отговор
    В тази статия Витанов спомена 7 пъти думата локдаун, а истински локдаун не е имало нито веднъж у нас. Странно кого се опитва да плаши, след като всички сме свидетели, че у нас всичко е проформа, по друг начин няма как да бъде и така ще си остане. Като потвърждение на това нека припомня на проф. Витанов как преминавахме през КПП-тата на Бойко с фалшивите декларации, не беше отдавна. Нека също го попитам искали ли са му някъде безмисления зелен сертификат, защото не мен и на всички мои познати не са го искали никъде.
    Освен в МОЛ-ове и по-големите вериги, където показвам нещо, на което се вижда някакъв QR-код.
    Предлагам Ви проф. Витанов да не се вземате много на сериозно, защото положението е такова, че на повечето хора не им пука, курортите са пълни, дискотеките също, хората се забавляват и не се интересуват.
    Знам, че това няма как да се хареса на вас и на някои фанатизирани привърженици на мерките, сертификати и ваксини, но така стоят нещата на практика.
  • 34 ДОИЧЕ ЗЕЛЕ

    23 3 Отговор
    ТОЯ ПРИ КОМИЦИТЕ

    Коментиран от #49

  • 35 Бухала поклажда пожар и е за Затвор

    17 2 Отговор
    Докато не ги изправите тези инатестите до трафопоста, няма да ги спрете.

    Коментиран от #36

  • 36 БУХАЛ ЛИ СИ КУКУМЯВКА ЛИ

    14 3 Отговор

    До коментар #35 от "Бухала поклажда пожар и е за Затвор":

    ИЗКУКАЛ СИ ЦЕНТРАЛНО

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хахаха

    2 38 Отговор
    Пълни глупости. Правят 40000 теста на ден. Австрия са около 9 милиона и правят 800000 теста средно на ден и има 30-40000 нови болни на ден. И забележете-средно 20 жертви, а у нас средно 60-80.просто не правят тестове за да са малко случаите.
  • 39 МАГАРЕТАТА С ИНАТ СА ПО ИНАТ ОТ БАЙ ГАНЮ

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "БУХАЛ ЛИ СИ КУКУМЯВКА ЛИ":

    И ТЯХ ЛИ ДО ТРАВОПОСТА ЩЕ ГИ ИЗБИВАТ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 нннн

    47 1 Отговор
    Ковид-гурутата нищо не са направили, освен да ни плащат и потискат. Народът е мъдър и не послуша съветите им за ваксинация. Останалото свърши природата. Човекът и вирусът ще заживеят заедно и почти мирно, както предричаха истинските лекари.
  • 42 Антициганин

    20 1 Отговор
    Ей бок лук няма дял на математиката на който да не мога да те разбия
  • 43 Сивата чапла

    4 8 Отговор
    Майтапът настрана,
    но точно като си отива Омикрона, у нас двама болни.
    Минават го леко, сухо гърло, кашлица, температура, но има и по-лошо.
  • 44 бузю

    23 1 Отговор
    тоя не страда от липса на самочувствие , все едно той е преборил вируса
  • 45 Затворете СИ МРЪСНИТЕ уста от

    5 11 Отговор
    МАТЕМАТИКА ВИТАНОВ📐

    Коментиран от #50

  • 46 Ха ха

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Възраждане":

    Пий си белината.Но не Коцето ти я препоръча.Наздраве.
  • 47 Petkova

    21 1 Отговор
    Тотален идиот!
  • 48 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    41 2 Отговор
    Говориш след Събитията и лъжеШ ,като стар политик!!!Прогнозите ти бяха тотално различни от сега казаното.Говореше за 15000 нови случая дневно и за мноого починали.Един друг и..от и той професор се изтъпани 70000 дневно и над 15000 за тази вълна.Нищо от това не позна,макар да слагахте Живи при умрели!!!Вместо да млъкнеш и да се скриеш ти пак се показваш..Това не е добре много хора те запомниха.....
  • 49 Ха ха

    16 2 Отговор

    До коментар #34 от "ДОИЧЕ ЗЕЛЕ":

    Не.За затвора е .
  • 50 Скоро

    24 1 Отговор

    До коментар #45 от "Затворете СИ МРЪСНИТЕ уста от":

    Ще се парализираш от злоба,математико.
  • 51 Хаха

    25 0 Отговор
    Тоя папилом що не се вземе с пасивния ауспух от Берн да се самоуспокояват!? Паро ще му изстисква брадавиците, а юрдека ще му покрива срамотиите с грозде.....
  • 52 майката на костов

    29 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бycтер":

    Психопатът си хапе азъг, че нищо от глупостите му не се сбъдна! Да се надяваме, че на всички НЕГОДНИЦИ, които причиниха терорът над БГ народ ще бъде потърсена отговорност!
  • 53 просТфесор тЪпанов

    27 0 Отговор
    Ако трябва да съм честен, колкото и глупости да пиша/говоря, да знаете, че така ми поръчаха. В момента се прехранвам с всяване на паника и параноя сред зомбираната част от населението. Не ми се сърдете, хората плащат добре, пък и има доста ненормалници, които все още ми вярват. В е-БАН парите са малко... За кое по напред да стигнат. Още не мога да събера за фризьор и бръснар. ... Та така хора, продължавайте да ми вярвате и да се психясвате, продължавайте да не проявявате елементарна логика. Благодаря ви! Така печеля аз и хората, които ми плащат да ви лъжа. Сега следва прогнозата ми за Март - баба Марта ще донесе мартенския щам, който много лесно се предава чрез вълнените конци, от които за изплетени мартениците. Към 8-ми март яко ще измрете, защото много антиваксъри ще си позволят да празнуват денят на жената. Ретроградният меркурий, в комбинация с новолунието към средата на месеца ще влоши нещата тотално и мартенския щам ще мутира в предвеликденски. Ако има живи да посрещнат Великден, то те ще се изпозаразят, защото не са си направили 8-ми бустер и ще измрат, без да могат да изядат гергьовското агне. В общо линии, нищо хубаво не ви чака...
  • 54 Буха ха

    28 0 Отговор
    Авторитетът ти отдавна е претърпял пълно фиаско, не виждаш ли че хората смятат другарките на нощта от Околовръстното за по-почтени от теб?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 баба ти от Пловдив

    17 0 Отговор
    малееее! на този кой му плаща да лъжи толкова или не знае зап езици да види какво става? просто мошенник!
  • 57 Този

    24 0 Отговор
    защо не се лекува? Явно му хлопа дъската.
  • 58 Качулка

    12 0 Отговор
    Хм, лошо, тоя мръсен мошеник още е жив. Вдигам цената на 10 лв.
  • 59 БАН

    7 0 Отговор
    пълни смешки.
  • 60 Таукрон

    9 0 Отговор
    П.......а си е п......т даже и да има брадавица и "катинарче"
  • 61 Рошко

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "3.14К":

    Е си само ти, ама го искам да съм с него на четири очи поне за 5 мин

    Коментиран от #65

  • 62 Фиаското

    14 0 Отговор
    го претърпяха шаманите от вида на тоя. Лошото е, че въз основа на "прогнозите" им се предприемат напълно ненужни простотии!
  • 63 Копипасте

    19 0 Отговор
    Пак се е еруптирал във ФЕЙС-а!? Това е! Вече и мисирките не му се връзват на лакърдиите! Останал е на сухо Витанов! Не го забръсват и не го викат по телевизиите! Няма да се яви повече и оня с гроздето от Берн! Мутафчийски се дръпна назад отдавна, Кунчев се крие и не говори откак "преживя" КОВИД-а, Кантарджиев стана шоумен .... ! Изобщо както по бай Тошово време казваха : Банята затваря - сбирай тасовете!
  • 64 Ехее

    17 0 Отговор
    Тоя и.диот ме разсмива стабилно.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тоя май

    13 0 Отговор
    Изплиска легена с числата...

    Коментиран от #70

  • 67 Българския...

    13 0 Отговор
    Люк Скайуокър като стар отново биде осенен от Силата.
  • 68 Витан Професоров

    10 0 Отговор
    И нека пак да повторя: Ако не знаете, четете теорията на Витан Професоров за идеологическата борба. Вкарахте се в сценарий, където тотален локдаун ще има опустошителни последици. Не очаквам да бъда разбран от съвременниците си. За да бъде оценен един гений, трябва да минат поколения, дори столетия. На пръсти се броим: Галилей, Нютон, Дарвин, Тесла, Айнщайн и АЗ!
  • 69 Хайл

    10 0 Отговор
    Тоя е професор колкото аз марсианец...да му счупим зъ бите на измекяра
  • 70 Хайл

    11 0 Отговор

    До коментар #66 от "Тоя май":

    Тоя не ги познава числата...за него 36% от 1000 заразени са 85 човека 🤣🤣🤣🤣
  • 71 Whey 100%

    9 0 Отговор
    Вируси ще има винаги.. Голям праз
  • 72 Мангъров

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "00014":

    О Б И Т А И си момче , не се прави на интересен..
  • 73 Мангъров

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "00014":

    О Б И Т А К
  • 74 1254

    10 0 Отговор
    04.01.2022 Проф. Витанов: От утре ще видите на какво е способен "Омикрон"
  • 75 Алфa Вълкът

    9 1 Отговор
    Разкарайте го тоя е БАН, в тоя е БАН само някакви сърдити старчета дето проверяват pH на виното и ако усетят, че заминава го удрят с лимонада и не му дават да стане на оцет!
  • 76 100 % сигурно е

    14 0 Отговор
    Че тоя е напълно луд
  • 77 Зоро

    7 0 Отговор
    Ти къв б@клук си!
  • 78 Тогава

    7 0 Отговор
    "За мен нещата са ясни - знам какво ще отговоря, ако трети път министър-председател поиска от мен да подпомагам държавата за борба с пандемии чрез анализи и прогнози."
    Тогава какво чакаш, обясни му и да маха зеления сертификат, ако твоите прогнози го интересуват и имат значение за решението му.
  • 79 Koko

    7 0 Отговор
    Колко ли му плащат да плещи тези небивалици?
  • 80 Некой

    13 0 Отговор
    Да му обясним защо претърпя фиаско Омикрона в България - защото нема Ваксинация!
  • 81 Доктора

    5 0 Отговор
    Още един от ятото на въздухоплаването.
  • 82 Тоз плужек

    8 0 Отговор
    Си нагажда прогнозите спрямо обстановката. Който го види да му обърсва по два Шамара на квадрат
  • 83 Горе на черешата

    1 0 Отговор
    Дърт козел млада върба лющеше
    И ловец съм, и рибар съм
  • 84 Крисчън

    1 0 Отговор
    50 омикрона потъмно
  • 85 Петафлопс, матрици, четвъртият интеграл

    1 0 Отговор
    Къде е суперкомпютър на Мария Гаргамел за да изчислисли Ковид за доказателство, в техпарка на плевела
  • 86 1 семестър

    3 0 Отговор
    Да те пратим на изпит да ми вземеш висшата математика 😀😀😀😀😀😄😁😁
  • 87 Дърт жилав пенсионер

    5 0 Отговор
    Наистина тези старци от БАН защо реват за по високи заплати. За тях само минимална, пост и молитви докато престанат да лъжат.
  • 88 Аз и ти

    5 0 Отговор
    Прогнозите щяха да му се сбъднат ,ако бяхме80,90% ваксинираните . Сега българите си имат имунитет,само че като отмениха планови приеми починаха хора от хронични заболявания защото се лекува само грипа. Оми-крона гази като глиган тръстика ваксинираните.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 До факт

    2 0 Отговор
    Много сте д...и б....и.
  • 93 Васик Атанасова

    3 0 Отговор
    На този социопат му сложете един бустер
    И да си ходи да си почива
  • 94 Qqqq

    1 0 Отговор
    Тоя луд ли е? Хората протестират срещу каквото искат. Аз не знам дали някой ще бие такива дето са излезли да протестират за твърд locked down, обаче ако има такива те няма да бъдат повече от 10 - 15 човека. И той ще бъде един от тях.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Папарак

    1 0 Отговор
    Тони, дай няква снимка в близък план и по монокини, заев.и статиите с тоя козел непоръбен!
  • 97 Тор

    0 0 Отговор
    Стига де! Гледай си математиката!
  • 98 НЕ ТАКА...

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Oмaкаpoн":

    Има и по-нечистоплътни от него...!Например-Кольо-Босия,Алибегов...Алгафари...
  • 99 hihi

    0 0 Отговор
    На мен почва да ми става малко жал за тоя. Предполагам, че си базира моделите на данни предоставени му от здравните власти. Както всички занимавали се с математическо моделиране могат да потвърдят: "Garbage in, garbage out". Тоест със скапани данни скапан резултат, дори при най-добре измисления/имплементиран модел. Единствено е виновен, че огласява резултатите си безкритично за което си заслужава "народната любов".
  • 100 Alex

    0 0 Отговор
    Празен. В Шотландия, където 90% от населението е два пъти ваксинирано, се наблюдава увеличение на случаите. И в България се наблюдава спад. България има най-ниския процент ваксинирани граждани в ЕС (30%) и е на второ място по брой смъртни случаи от COVID на глава от населението след Перу.
    Или математикът е лош, или това е просто поръчка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове