20 Септември, 2021 14:00 13 326 80

Цветеслава Гълъбова: Проф. Витанов изпитва садистично удоволствие да говори за починали

  • цветеслава гълъбова-
  • проф. витанов

Аман от врачки, баячки, гледачки, кашпировченцета и др. подобни, жадни за своите пет минути слава. За тяхна информация - светът го имало и преди тях, ще го има и след тях, пише психиатърът

Цветеслава Гълъбова: Проф. Витанов изпитва садистично удоволствие да говори за починали - 1
Снимка: Фейсбук

"Пускам тв-то тази сутрин и хоп, Професор Витанов насреща ми. Отново ни начуква канчетата и говори с гробовен глас, отново говори за себе си в трето лице, единствено число.

Този странен човек с претенции за научност и академизъм изпитва някакво садистично удоволствие да говори за брой починали, имам чувството, че оргазмира докато го казва. Има една самодоволна усмивчица в ъгъла на устата му. А това е гадно и гнусно", пише психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова във Фейсбук.

"Професоре, запрЕте се малко, както казваше баба ми. Смирете се, не сте по-велик от Него. И ние, простите доктори, все поназнайваме нещичко от медицината, че може би и от организация на здравеопазването у нас.

Последното е доста съществен фактор във високата смъртност по време на пандемията. А, изпомеждудругото, от доста години сме в първите места по смъртност, даже и без пандемия. Като толкова много ги разбирате тези неща, що не вземете и това да коментирате в стил "проф. витанов каза...."

А още помеждудругото, вземете си сменете аутфита /чудесна българска дума, която вие ще разберете, понеже сте и чуждоговорящ/, че с тези айрънмейдънски тениски и карирани ризета не стоите добре на екран. Особено като заговорите за величеството проф. витанов...

Аман от врачки, баячки, гледачки, кашпировченцета и др. подобни, жадни за своите пет минути слава. За тяхна информация - светът го имало и преди тях, ще го има и след тях. Но дали ще ги помнят даже потомците им е отделен въпрос.

Бъдете здрави и се пазете от рака, мерака и простака, защото срещу тях ваксина "няма открита".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 151 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    108 1 Отговор
    Богатството не се изразява само в материални стойности. Истинското богатство вие самите носите в себе си.
  • 2 Погледът

    121 5 Отговор
    му говори много !
  • 3 Амиии

    199 10 Отговор
    Дано да го прочете тоя прост математик!
  • 4 MAN

    174 11 Отговор
    ВИТАНОВ Е НЕЩАСТНИК ПО ПРИРОДА,ПЪЛНО КУКУРИГУ.
  • 5 гадно

    95 9 Отговор
    Казва ли ти нЕкой може да е некрофил и да спи в ковчег.
  • 6 Майна

    117 9 Отговор
    То само той да беше..ВСИЧКИ ,,СВЕТИЛА,,, КОИТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ ОТ МЕДИИТЕ НЕКА НЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ОНЕВИНЕНИ ,ЩОТО СА ГО ПРАВИЛИ ПО ...СЛУЖБА...РОДНИНИТЕ, НЯМА ДА ПРОСТЯТ УБИЙСТВАТА, КОИТО СКОРО ЩЕ ЛЪСНАТ...
  • 7 666

    165 8 Отговор
    Най -накрая да се намери специалист лекар да каже истината за тоя психясал пропаднал самодоволен математик в кавички ,който се вживява в медицината чрез коренно различна наука математиката ! Това просто математиче отдавна трябваше да бъде вкаран в психиатрично заведение и лекуван ...мозъка няма как да се излекува но поне нямаше да присъства в медиите с простотията СУТРИН -ОБЕД -ВЕЧЕР как смятал и пресмятал колко ще бъдат заразени и колко ще бъдат умрели ....никой уважаваш себе си математик няма как да изчисли такава простотия .
  • 8 Майна

    74 6 Отговор
    Станцията ABC в Детройт помоли потребителите на Facebook да споделят истории за неваксинирани хора, които са починали от COVID-19, само за да бъдат наводнени с истории за смърт и наранявания в резултат на изстрелите.

    „След като ваксините бяха достъпни за всички, загубихте ли неваксиниран близък човек от COVID-19? Ако желаете да споделите историята на семейството си, моля, изпратете ни в DM вашата информация за контакт. Може да посегнем за история, върху която работим “, написа WXYZ-TV Channel 7 в петък.

    Огромен брой хора отговориха с истории не за смърт на неваксинираните, а за смърт и нараняване скоро след изстрела на COVID-19.

    Коментиран от #18

  • 9 Тошо

    115 9 Отговор
    Тази много ме кефи,браво !
  • 10 д р фройд

    13 86 Отговор
    Ами тури му една диагноза,ма,какво се правиш на интересна?И от твоите словоизлияния нищо не излезе!Например диссоциално личностово разстройство,или поне един аутизъм за разкош!!!
  • 11 Смърфиета

    39 11 Отговор
    Права е, но хуморът й е малко изнасилен. Има обаче бисери и попадения. И аз тоже виждам някаква странна смес от инфантилизъм, хомосексуализъм, садомазохизъм, емоционална, житейска, морална и финансова неудоволеност у тях. Е как да не туриш фланелката с черепите, за ризите имам различно мнене от докторката.
  • 12 др Гей Билтс

    101 9 Отговор
    Добро утро, аз още отдавна ви казах, че Витанката неслучайно са го избрали да всява страх, щото е сатанист и ясно се вижда, че изпитва кеф от цялата работа, егоиста му ниеден.

    Коментиран от #31

  • 13 Знаеща

    13 96 Отговор
    Как може така да говорите за добрия професор? Срам нямате ли? Ако не беше той знаете ли колко хора щяха да омрат? Трябва паметник да му издигнем! Човека от първа линия ви говори, а не чете глупостите в интернета. Обменя информация със световни организации като СЗО, на които човек може да се довери! Ако беше някой шарлатанин щяха ли да го излъчват по медиите? Престанете да заблуждавате хората. Има си специалисти, които знаят кое е правилно и добро за нас!

    Коментиран от #23, #26, #59

  • 14 Анонимен

    70 7 Отговор
    Докато някой не пребие витанов или осъди тоя лудия нама да се спре... тия са някакви фанатици

    Коментиран от #25, #34

  • 15 Този

    64 6 Отговор
    се поскри някъде. Сега го замества един очиларко, който не пада по-долу от него.
  • 16 Е за прокурора

    75 5 Отговор
    витанов няма да излезе публично ей така да се самоунижава, някой му плаща за това.
    Лесно е да се разбере за какво и кой лобира.
    А е отделен въпроса-кога ще му се потърси отговорност за лъжа, оракулство, психотормаз и всяване на паника

    Коментиран от #28

  • 17 ПСР

    64 5 Отговор
    Ами много хубаво му го е рекнала д-р Гълъбова.
    Сега Витанов ще я включи в списъка на"хейтърите"./ който,спрямо него е доста широчък и дълъг.Защо ли?-излишен въпрос./
  • 18 Майна

    49 5 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Това се отрази негативно на вашите изгнили SOB в медиите“, каза Скот Маккарти.

    Оттогава публикацията има поне 125 000 коментара и 125 000 споделяния. ХИЛЯДИ ХОРА АЛАРМИРАТ ЗА ЛЕТАЛЕН ИЗХОД НА БЛИЗКИТЕ СИ, ИНВАЛИДИЗИРАНЕ СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕТО
  • 19 Патето Яки

    8 71 Отговор
    Психарка, да си върне дипломата.
  • 20 чичо митко

    85 6 Отговор
    Браво на жената ! А професорчето не е лошо да млъкне и да се завре в дупката, където беше преди пандемията. Аман от хонорараджии !
  • 21 На зло куче...

    61 4 Отговор
    Рано или късно този ще го маризят!

    Коментиран от #41

  • 22 Рошко

    68 5 Отговор
    Много добре казано моме ама ,да беше споменала нещо и за мисирките и медиите които му дават трибуна да тормози психологически аудиторията
  • 23 др Гей Билтс

    44 5 Отговор

    До коментар #13 от "Знаеща":

    Костадинке, кой фалира Александровска?

    Коментиран от #39, #45

  • 24 ????

    44 4 Отговор
    Докторе, то на медицински език не е ли некрофил? Може да е агент под прикритие на някое погребано бюро!
  • 25 Рошко

    48 4 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимен":

    И медиите които му дават трибуна за изява,те в основата на проблема
  • 26 ????

    23 3 Отговор

    До коментар #13 от "Знаеща":

    Май по всичко си значеща ама българския ти куца! УМРАТ не омрат.

    Коментиран от #35

  • 27 без 4 доза

    41 2 Отговор
    Не е виновен този, ами телевизиите които му дават трибуна
  • 28 Знаеща

    8 61 Отговор

    До коментар #16 от "Е за прокурора":

    Такива като вас всяват паника. Професора не го прави за пари, а от добра воля. Вслушайте се в думите му и носете маски навсякъде. По възможност не излизайте, това ще ви спаси. Всички специалисти така казват. Вие какво образование имате, че да твърдите обратното? Докато се дава трибуна в интернета на разни необразовани персони да се изказват няма да се върнем скоро към нормалното и ще става още по-страшно.

    Коментиран от #33, #37, #67, #72

  • 29 Не е само мое мнение, гробфоб

    39 6 Отговор
    Цветеслава Гълъбова: Проф. Витанов изпитва садистично удоволствие да говори за починали. Озаптете всеки любител на тема гробофобия в резултат на Covid-19. Подарени му КОВЧЕГ

    Коментиран от #38

  • 30 Луд

    37 3 Отговор
    Професор-мрофесор, този психопат отдавна е за лечение. То тази титла по принцип трябва да се дава след задължителна картотека в псоходиспансер, нормалните не стават професори.
  • 31 Смърфиета

    22 3 Отговор

    До коментар #12 от "др Гей Билтс":

    Чист сатанист! Верно е това. Доктор Фауст – Гаргамел му зел душата но го излъгал и нищо не му дал в замяна. Най-големият му успех бил да намери водопроводчик и да смени тръбите в смрадливия коптор на баба си защото вече нищо не пущали, с полипропиленови.
  • 32 ПЕНКО

    27 2 Отговор
    ЩОМ ИМАМЕ ПРОФЕСОР ПО ФУТБОЛ ---МОЖЕ ДА ИМАМЕ И ПРОСТ ФЕСЪР ПО " СМЕТКАНЕ "" !!!!!!!! ИМАМЕ ПРИБЛ. 4000 ПРОФЕСОРЧЕТА И ПРОФЕСОРЧИНКИ / ПРИ 2000 АРМИЯ / И НИКАКЪВ ПРИНОС ОТ ТЯХ ЗА РОДИНАТА !!! ПРЕПОДАВАТ И ПРОИЗВЕЖДАТ -ПЛЯКА !!! НИЩО ЗА ИКОНОМИКАТА -НИЩО ЗА НАРОДА -НО ПОЛУЧАВАТ "ПРИБЪЙЛ " ОТ НАРОДНИТЕ ПАРИ !!!!!

    Коментиран от #36

  • 33 др Гей Билтс

    41 4 Отговор

    До коментар #28 от "Знаеща":

    Колкото повече такива щураци като математика, толкова по-далеч се отдалечаваме от каквато и да е нормалност. Този математик трябва скоро да го препитат, по коя формула знае точно, кога ше почнат заразяванията.
  • 34 Смърфиета

    14 2 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимен":

    Аз това мисля – с водопроводна тръба от някое депо за строителни отпадъци, че вече няма такива като едно време.
  • 35 Знаеща

    4 45 Отговор

    До коментар #26 от "????":

    ЗнаЕща, не знаЧеща. Не знам на кой му куца българският. Ето виждате ли какви необразовани хора коментират. И тях ги слушате за ваксините, а не учените, които неуморно работят за да ви спасят. Разни антиваксърчета ми се изказват и после болниците били пълни. Така ще е докато не дойде стабилна партия на власт, която да вкара в затворите всички като вас.
  • 36 Смърфиета

    9 0 Отговор

    До коментар #32 от "ПЕНКО":

    Именно.
  • 37 Е за прокурора

    38 3 Отговор

    До коментар #28 от "Знаеща":

    Ах, така ли? Я се върни назад във времето-май/юни месец, когато оркула витанов плашеше хората, че в края на август ще имаме по 3-4000 заразени на ден. Това не е ли лъжа, всяване на паника и психотормоз?!?

    Коментиран от #47

  • 38 Смърфиета

    13 2 Отговор

    До коментар #29 от "Не е само мое мнение, гробфоб":

    Точно така, да спи в него в смрадливия коптор на баба си, а хлибарки да му влизат в носа и като извади някоя от там, да я хрупа като чипс за мезе към спирта

    Коментиран от #65

  • 39 Знаеща

    6 35 Отговор

    До коментар #23 от "др Гей Билтс":

    Не съм Костадинка и не знам Александровска да е фалирала. А вие по-добре си сложете друго име вместо да обиждате заслужилите и успели хора. Не можете на малкия пръст да стъпите на Бил Гейтс. Въобще не знаете за какво се бори този велик човек.

    Коментиран от #57, #61

  • 40 офталмолог

    6 38 Отговор
    Доктор Гълъбова е болна от Алкохолна болест,има отлепване на ретината и не вижда нищо по голямо от четвъртити масивни от 3 сантиметра!
  • 41 Смърфиета

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "На зло куче...":

    Боя се, че ще му хареса. Те садизъмът и мазохизъмът нерядко вървят ръка за ръка по хората.
  • 42 Теодоро

    42 4 Отговор
    Едно огромно Браво за доктор Гълъбова,точна ясна и красива! Страхотен коментар Истински доктор! А Витанов скоро ще отиде в затвора..

    Коментиран от #46

  • 43 Анонимен

    3 24 Отговор
    ... Бяхме. Има починали. Пресни гробове. Стигнах до 50 и се отказах да ги броя. Математика не ме интересува. Но млади хора, си отидоха. Наши на 35,на 48.за мен са млади. Деца на 48 са на 19 и 20 години. Милите, учат висше и няма да могат, с една военна пенсия. Да пази Бог Младите хора от коронавируса. Бог да ги прости, а и пеш не можеш, много са. Амин, мили наши приятели и племенници.
  • 44 Грульо

    25 3 Отговор
    На оружие братя срешу ковид козелите! :D
  • 45 др КАнгелов

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "др Гей Билтс":

    Аз активно подпомогнах Оскар. Но няма да ви кажа повече, защото сигурно сте човек, който не е правил убийство с разчленяване по хомосексуални подбуди. Ако сте такъв, потърсете ме в кабинета ми и ще говориме.
  • 46 Смърфиета

    3 8 Отговор

    До коментар #42 от "Теодоро":

    Тя вече е извън фертилната възраст. Ти какво, да не си бабоэбицъ?
  • 47 Знаеща

    7 37 Отговор

    До коментар #37 от "Е за прокурора":

    Той се опитва да предупреждава хората, а не да лъже. Все пак има достъп до информация, която вие нямате. Ако не бяха хора като него никой нямаше да спазва мерките, да носи маски и заболелите наистина щяха да са 4000-5000 на ден. Мерките са измислени от умни хора и са за да спасяват животи. Само пълното затваряне ще ни оправи, но политиците ги е страх все още. Дойде ли на власт някой като Макрон да действа със замах и жалните ви вопли няма да се чуват вече.

    Коментиран от #50, #52

  • 48 Анонимен

    4 14 Отговор
    И психиатри има луди. И ПОС имаше луди. И са стари моми, математичка луда. На доктор Лххх директор на психиатрия, и 3 деца луди. Но тук има причини. Израстнали при тати след време и те.. Подобие на кен киси. Полет над кукувиче гнездо, кой е чел книгата, знае, за кво иде реч. С всеки може да се случи, но откъде направихте заключение, че днес по Нова матвматика е луд, бе по БТВ и превключих на друг канал, като запична да чертае, не е доктор все пак, кой го извика, за да има хихи зрелища. И на тях паричкихихи. Сбъркана държавица, с сбъркан народец
  • 49 Анонимен

    1 12 Отговор
    За да не попаднете в лудница, мили млади хора, не гледайте парите, а чувала, когото хванете, взе ще е змия, било мъж или жена, поне да имате деца. А те с тяхните 32 години протежете, за 32 българите имат зад гърба си 2 брак и бебвта и ученици в 1 клас. Сбъркана бедна Българуооо. Не гледай западните политици. При тях е друго, но..
  • 50 Е за прокурора

    22 4 Отговор

    До коментар #47 от "Знаеща":

    Ами то лятото нямаше по-различни мерки, на морето пък ептен никакви..
    Нещо се оплете като пате в калчища..., айде спри се
    На такива като витанов трябва да се търси отговорност
  • 51 ббб

    6 32 Отговор
    Витанов е много по запознат по въпроса с пандемията от въпросната психиатърка Гълъбова! Вероятно я мъчи менопаузата и иска да я викат по телевизията предизборно да се мушне в някоя партия, като Мангъров, Чорбанов, Симидчиев

    Коментиран от #55

  • 52 Анонимен

    24 3 Отговор

    До коментар #47 от "Знаеща":

    Всеки, който тича около Вас и крещи, че "спасява животи" трябва да се третира като опасно животно. Те заплашват с нещо, което може да се случи, но все още не е!
  • 53 Даааа

    27 3 Отговор
    Толкова се припокрива с всичко, което мисля по въпроса, че все едно е писан от мен постът на д-р Гълъбова. Отрицателен, негативен, неприятен и ужасно дразнещ човек е Витанов. Вероятно нарочно е пуснат точно с тази мисия.
  • 54 7636

    23 3 Отговор
    По-големи садисти са тези, които го канят да говори. Кой беше Витанов преди 1 година, кой беше чувал за него?

    Коментиран от #71

  • 55 Анонимен

    14 3 Отговор

    До коментар #51 от "ббб":

    Да не би да е изолирал КОВИД вируса в най- пречистен вид!? Щото една в Бразилия обяви, че го била изолирала ама не съвсем, и не същия тоя вирус!
  • 56 Фал

    27 3 Отговор
    Моля ви се госпожо Гълъбова приберете го при вас по бързо защото е вреден за обществото Да не му даден възможност да направи и другите неедекватни
  • 57 Тоя па тоя

    19 3 Отговор

    До коментар #39 от "Знаеща":

    А ти знаеш ли че Бил Геиц се бори да намали населението барабар със тебе.
  • 58 miro

    11 3 Отговор
    понеделник сутрин и е трезвен,този сигурно е болен.
  • 59 Аааа

    20 1 Отговор

    До коментар #13 от "Знаеща":

    Сложих ти мунус, най- вече защото си неграмотна. Ама като почетох надолу, разбрах че си и ъпа.
  • 60 ivan

    21 3 Отговор
    Витанов трябва да се осъди,много гнусен тип
  • 61 ivan

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Знаеща":

    ти май си мъж,и троли6 за пари,само като ти про4ета коментарите и си ми ясен
  • 62 иван иванов

    14 3 Отговор
    тоя г.нусар даже не е математик а до някаква степен физик,да си види първо външния вид,че прилича на б.итолник от под моста....кажете му,че има фризьори да отиде да си обере вратъ,че е заприличал като на мечка челото....г.нус отвсякаде,а какво самочуствие ,,излъчва,, като петел на бунище...
  • 63 Е не

    7 18 Отговор
    Професорът са го поканили да говори по ТВто, не се е натресъл сам, като не и харесва да смени канала. Ама нейното мнение кой и го е искал та сега и акъл ръси?Аман от психолози!
  • 64 Име

    12 3 Отговор
    Плащат му, Цвете. Иначе много му пука кво ще говори. Говори това, за което му плащат.
  • 65 Добрият тон и в ругатня е хубав!

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Смърфиета":

    Запазването му, ни спасява “морално”.
  • 66 Просветен илюминат

    6 2 Отговор
    Всеки може да си направи до какво ниво е достигнала здравната ми система след като математик говори за вируси и прави прогнози какво да очаква народа.

    Коментиран от #69

  • 67 По Мутафчийски

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "Знаеща":

    Първият ви пост сметнах за ирония, но след втория разбрах, че имате силна нужда от професионалните умения на д-р Гълъбова.
  • 68 МАНГЪРОВ

    1 3 Отговор
    А ТИ ВАКСИНИРА ЛИ СЕ КАКА , А БЛИЗКИТЕ ТИ
  • 69 УМЕН СИ

    1 11 Отговор

    До коментар #66 от "Просветен илюминат":

    НЕВЕРОЯТЕН УМНИК СИ ЧОВЕКА ГОВОРИ ЗА СТАТИСТИКА /ЕДВА ЛИ ЗНАЕШ КАКВО Е ТОВА ДО 4 ТИ КЛАС НЕ СЕ УЧИ

    Коментиран от #74

  • 70 таньо

    1 9 Отговор
    Тая дали го е духала скоро
  • 71 По Ботевски!

    1 4 Отговор

    До коментар #54 от "7636":

    Кой не знай Витан войвода,
    кой не е слушал за него?
    Чорбаджия ли изедник,
    или турските сердари?
    Овчар ли по планината,
    или пък клети сюрмаси!
    Водил бе Витан дружина
    тъкмо до двайсет години
    и страшен беше хайдутин
    за чорбаджии и турци;
    ала за клети сюрмаси
    крило бе Витан войвода!
  • 72 Аватар

    9 2 Отговор

    До коментар #28 от "Знаеща":

    Единствено вярно в поста ви е ,че няма да се върнем към познатото нормално и ще става още по-страшно.Проф.Витанов не буди страх,а само отвращение със задоволството,с което съобщава мрачните си прогнози.Забележката за образователния ценз също до някъде е правилна- в нета трият интервю с проф.Люк Монтание,защото е на твърде различно мнение от това на СЗО.
  • 73 Пацо

    7 0 Отговор
    Да ви кажа честно,аз почти не ги гледам тия професори-математици и ми е много,ама много добре на душата. И новини не гледам. И от политика не се интересувам. Обичам детето си БЪЛГАРИЯ и природата и съм здрав и щастлив!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 потрес

    6 1 Отговор
    Този ще го спрат да се гаври с хората само, ако го усмирят с риза. Един нормален човек при толкова хули и псувни би се отказал.Все пак трябва да имаш достойнство.
  • 76 И аз да кажа

    1 3 Отговор
    Абе то и на мене не ми изглежда професионално и сериозно лекар да каже: "Пазете се от рака!", нито оптимистично- ама тя очевидно се смята за духовита. Ако Витанов изпитва задоволство, то е защото прогнозите му се сбъдват, а е подложен на толкова омраза и критика от невежите! По цивилизования свят статистиката и вероятностите модели са сериозна наука и политиците се съобразяват с прогнозите им, но тук схемата " ти ли ще ми казваш на Мене!" доминира- затова сме последни в Европа за всичко позитивно

    Коментиран от #80

  • 77 Баш софиянец

    1 0 Отговор
    Като ви заболи нещо или се разболеете от нещо, но Витанов да се обадите. Той знае, прогнозите му ще се сбъднат!
  • 78 глоги

    2 0 Отговор
    За тяхна информация - светът го имало и преди тях, ще го има и след тях, пише психиатърката. ПРАВИЛНО!
  • 79 Gfooo

    2 0 Отговор
    Хареса ми.
  • 80 Qqqq

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "И аз да кажа":

    Те за това и в другите държави се справиха чудесно с тази пандемия. Тия математици дето слушаха ли им казаха да накарат хората да си сложат парцали на устата и да ходят като хамстери по улиците , да затварят градове и държави и да парализират икономиката си , да накарат ченгетата да бият невинни хора по - улицата , да направят ваксини ментата, които едвам - едвам вършеха някаква работа срещу оригиналния варянт на вируса , а срещу останалите мутирали щамове се оказаха напълно безполезни , но въпреки всичко измислиха бустери и казаха , че ако си ги инжектиране през месец това щяло да помогне? И как се справиха всички тия? Не става само с позитивизъм. Трябва и акъл. Какви са били тези които са проучвали първоначалния вариант на вируса. Не са обърнали внимание , че ДНК структурата му е много сходна с тази на СПИН и не са ли обяснили на тези политици , че срещу такива силно вариабилни вируси е трудно да се направи ефикасна ваксина и че е по - добре да не се опитва. Че много бързо ще се появят нови щамове срещу които тези ваксини няма да бъдат ефективни. Тия явно са били математици , а не молекулярни биолози и вирусолози.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове