Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 14:04 5 995 52

Бимбалов: Притесних се за проф. Христова

  • радослав бимбалов-
  • антоанета христова-
  • притеснен

Понеже тя се определя като “политически психолог”, тоест помага душевно само на политици, се опасявам, че ще ѝ е трудно да си помогне сама. Затова искам да помоля някои от моите приятели психиатри (които не са ме блокирали още) да ѝ помогнат, казва експертът

Бимбалов: Притесних се за проф. Христова - 1
Снимка: NovaNews

Медийният експерт Радослав Бимбалов коментира в профила си в социалната мрежа участието на проф. Антоанета Христова в една от големите телевизии тази сутрин . Според него тя била прекалена напрегната, на ръба на нервна криза, информират от frognews.bg
Ето какво написа Бимбалов във Фейсбук:

"Гледах сега моята приятелка, професор Антоанета Христова, по телевизията. Тя всъщност не иска да ми е приятелка. Като бяхме в студиото на “Пресечна точка” миналата година ми казваше “този господин”, а в същото време ми коментираше в профила, докато ме блокираше. Нищо де, за мен е приятелка.
Та, гледах я и се притесних. Беше прекалено напрегната, на ръба на нервна криза. Понеже тя се определя като “политически психолог”, тоест помага душевно само на политици, се опасявам, че ще ѝ е трудно да си помогне сама. Затова искам да помоля някои от моите приятели психиатри (които не са ме блокирали още) да ѝ помогнат.
Иначе видях и нещо позитивно. Научили са професор Христова на нова дума. Започва с “П” и завършва на “рокопиев”. Още една-две такива думи и може би е готова за Академик. Ще ѝ отива".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 103 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе казвах ви

    70 8 Отговор
    Че всички политиканти сте за Цветеслава Гълъбова, ама кой да чуе.

    Коментиран от #33

  • 2 АРЕС

    95 13 Отговор
    Според мен това недоразумение на природата Аналета може да е професор по ана..а психология.
  • 3 Кмета на Симитли

    48 11 Отговор
    Бай чекмеджан е от моя Й лялян
  • 4 Хихихи

    51 13 Отговор
    Не е разбрала че чекмежистите са при костов и царя. Саковете свършиха кой вземал вземал
  • 5 :))

    66 11 Отговор
    "...Научили са професор Христова на нова дума. Започва с “П” и завършва на “рокопиев”....а тя е "...ръдла " !
  • 6 г-н

    69 13 Отговор
    Гербераската мут---а проф. по иди----и за чеп за зеле не става както казва пияндето веждичката
  • 7 Българка

    75 10 Отговор
    Не само Антоанета Христова е на ръба на нервна криза. За неотложна психопомощ са и върхушките на ДПС и ГЕРБ, които обслужва от екраните на ТВ.
  • 8 Пич

    26 88 Отговор
    Далече си , Бимбалов , от умен човек ! Една година не си сменихте опорните точки ! Ако лани някой се интересуваше от Барселона и Гешев , сега всички разбраха , че това е мъгла , която разпръскване във ваша угода ! Краставиците станаха 8лв , олиото 5 , отоплението - троино , тока - сега , като падне мораториума , и на най глупавите привърженици на Кирчовцте , ще им се притече...!!! Инфлацията - чудовищна , пари за народа - никакви !!! Бюджетът - чудовищно разточителен , и заробващ с дългове , но всички пари отиват в робовладелците ...!!! И няколко платени клакьори ни занимават с Барселона и Гешев !!!??? Не тъпо , а много тъпо !!! Наистина ли Кирчовцте мислят , че с тази риторика ще излъжат някой !!!??? Наистина тъпо !!! Днес , картофопроизводителите са поредните , екзекутирани от " новите " ! Въобще , останаха ли живи български производители !!!??? А българи ще останат ли живи , ако канадският експеримент продължи !!!???

    Коментиран от #12, #20, #45, #50

  • 9 Въпросче

    18 31 Отговор
    Бе как сме живели при комунизма без
    " Медийни експерти " като Радослав Бимбалов и " политически психолози " като Христова ? 🤔

    Коментиран от #18

  • 10 Кочо

    50 8 Отговор
    Ако не им пишете имената, никой няма да разбере коя е Антонела Христова, коя Румяна Коларова и коя - Румяна Бачварова! Виж, Сачева и Цачева ги различавам от Деселавите и Кара Канчева!
  • 11 Max

    59 7 Отговор
    Хранилката свърши,ще трябва да си намери истинска работа,как няма да е нервна.
  • 12 Прав

    15 42 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Сте , господине , само да допълня , че за психиатър не са посочените лица , а онези българи , които 30 години кълват на гола кукичка ! Колко да са умни , щом си докараха сами касапите от Канада !
  • 13 Цървул

    16 34 Отговор
    Разтревожих се повече за медиите! Щом и Бимбалов е медиен експерт.Борисов не е на власт, но сервилниченето към "новите" на подобни специалисти говори достатъчно.Има достатъчно злободневни теми за обсъждане, за да се занимава с "приятелката" Христова. А колкото до термина "Академик", няма нужда от големи усилия. Просто трябва да се обърне към шефа на Фрогнюз...
  • 14 Тома

    38 9 Отговор
    Всичко го прави професорката от завист понеже и тя е искала да е мата хари в леглото на тиквата ама била много дърта и не е огряло
  • 15 Аз пък

    12 30 Отговор
    Аз пък се притеснявам за хора,които се "слагат"на всеки нов властимащ.Професор Коларова никога не е изневерявала на мнението си.В тази връзка,да питам,къде изчезна Мая Манолова?! Не,че ми липсва,де,но е типичен пример.
  • 16 Хехе

    15 30 Отговор
    Още един от четата на Експертите! Методи Андреев, Слатински, Дайнов,Диков...край нямат "активните борци".Липсва само словото и огнения плам на Цвета войвода - психиатричната докторка от Курило!
  • 17 SDEЧЕВ

    9 28 Отговор
    ТОЗИ ШЕБЕК ,КОЙ ГО ПРОВЪЗГЛАСИ ЗА МЕДИЕН ЕКСПЕРТ-----АНИ ЕФРЕМОВА МЕДИЙНИЯ ЕКСПЕРТ ЦИТИРА Г-Н НИКОЙ МЕДИЙНИЯ ЕКСПЕРТ ОТНОСНО Г-ЖА ПРОФЕСОРА ЕЙ НИСКИ ТОПКИ НИСКИ ТОПКИ ТУПАТ ПО МАЙКАТА ЗЕМЯ, ЖАЛКИ МЕДДИИИИ - ФАКТ ФАКТИИИИИ
  • 18 Бай Онзи

    9 7 Отговор

    До коментар #9 от "Въпросче":

    В "диктатура"сте живели
  • 19 /////

    23 6 Отговор
    Ами дърта е вече и не става за Мата Хари притеснила се е, че й остава единствено да прави словестни свирки.
  • 20 пич . ?.,

    14 5 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    ВСИЧКО ЩЕ ПРЕГЛЪТНАТ гРоб И кенеФ В КАФЕЗА.

    Коментиран от #31

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    ..... " И З П Е Р К Т ЛИ СИ ...ИЛИ СИ ЕКС ЕС ПРЕД --- ТОВА Е ВЪПРОСА " !?!?!?!?!?!?
  • 24 Ветеран от Протеста

    7 13 Отговор
    Професор Христова и Медийния Експерт Бимбалов - професора....Хахха Медиен експерт ....Кво става с Одата за топките на Премиера,Бимбалов....
  • 25 Дани

    9 4 Отговор
    Ку КУ ...КУКУДЯК...
  • 26 Харесвам 🎃, само сготвени

    25 7 Отговор
    🤣🤣🤣 браво, Бимбалов! Супер тънка гавра с гепаджийската пача... С влизане е направена "професор", с влизане МОЖЕШЕ да я произведат и в академик. За щастие, това време отмина и тази ще продължи да драми само професорката титла.
  • 27 банкянски

    24 10 Отговор
    Можете ли да забравите как днес по една телевизия банкянската слугиня Антоанетка Христовата, дето нещо го играе "професорка", се гърчеше като слузест дъждовен червей и събираше от девет кладенци вода, за да оправдае сикаджийския престъпник от пдземния свят, онази неграмотна банкянска Тиква, която ограби, срути и съсипа България , а в чужбина правеше държавата ни за посмешище с простащината, простотията и потресаващата си неграмотност? Та днес банкянската жалка слугиня Антоанетка Христовата излъга като дърта циганка, хваната да краде в трамвая, че изнесената информация от Испания била от медийни публикации! Не ма, слугиньо банкянска, не ма, мазно, нагло и противно двукопитно нищожество от женски пол, не ма, герберастка адвокатке! Изпратените материали от Испания са все разследвания и констатации на техните органи, които, слугиньо Антоанетке, са установили, при това с факти и документи, че "босът" ти от СИК - Банкя е изпрал пет милиона в Барселона, закупувайки на любовницата си и майка на извънбрачното му дете луксозна и скъпа къща, както и бутик на най-скъпата улица в каталунската столица! Ти нещо си се объркала ма, "професорке" герберастка, много си се объркала, защото си объркала Каскетурата на Милиционерина от милиционерската школа в Симеоново и Свинската Цаца с разследващите и правораздавателни органи в Испания! Че може ли да си толкова тъпа, проста и куха като кратуна от сарайско-банкянсия бостан ма, слугиньо геребарстка, дето ти викат Анто

    Коментиран от #29, #41, #44

  • 28 Никой

    5 9 Отговор
    Собственика на ГЕРБ: Нашите олигарси са най много.Дръндарския сокол:Да ама нашите са най богати.Химимпексовата приватизаторка: На нашите и куфарчета с пари им дадохме и акъл от КГБ им дадохме бизнес не завъртяха и пак се продадохме.От ДБ : Пък нашия олигарх е най страшен, виж на всички е в устата днес.От И Така Нататък : Едно ферари с цвят червен едно за мен едно за НАС.За вас голям праз.
  • 29 Прокопиев

    8 15 Отговор

    До коментар #27 от "банкянски":

    Слуга , няма защо да се мяташ на амбразурата , защото хората като си платят сметките , и се потрисат от некадърността на твоите повелители от Дубай и Белград ! Любимият ти милиционер Дамаджан , с диплома от милиционерското училище , и за десети път да се разкряка , всички видяха , че отместват центъра от некадърността на " новите "! На който ще да е къщата в Барселона , това няма да плати сметките на никой от народа. ! Сега , когато падне мораториума за електричество , ще поскъпне не само тока , а и всичко останало ! Инфлацията ще стане двойна и тройна ! А вие ще изчезнете с 200 !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Явно

    5 13 Отговор

    До коментар #20 от "пич . ?.,":

    Не схващаш какво е написал човека ! Не си на неговото ниво ! Ще разбереш какво ти е казал , когато отпуснат цената на тока ! Инфлацията ще стане хиперинфлация , защото това дърпа всичко след себе си !
  • 32 Ушатко, ти си за психиатър,

    7 8 Отговор
    Типично комуноидно мислене демонстрираш, освен обиди остава да включиш и физическо унищожаване на политическия противник, дрОгарю
  • 33 А на Гълъбова

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абе казвах ви":

    Кой ще помогне
  • 34 Замундьо Бимбалов

    4 5 Отговор
    Вчера слязох от палмата, по бананите още са ми сладки!
  • 35 От Промяната ли е

    6 8 Отговор
    значи е престъпен башибозук! Тя държавата фалира, а те се занимават с една къща в Барселона, която отдавна не е дори на Йовчева, нито пък тя живее там!
  • 36 Гълъбице моя

    8 1 Отговор
    кажи на санитарите да ти турят усмирителна риза!

    Коментиран от #37

  • 37 Д-р Гълъбова

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "Гълъбице моя":

    си е направо за Карлуково! Ха-ха-ха-ха!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Диоген

    4 3 Отговор
    Радо от "Замунда бенд" - медиен експерт! Хем има рима,хем като въпрос от "Стани богат"! Сравнението между неговата "експертиза" и някой неизвестен медиен първолак, не е в негова полза!Иначе има хубав език ...и гладък,и сладък. Само да избягва интимните косми:-))
  • 40 Киро брейка

    12 1 Отговор
    абе до кога ще ни занивате всеки ден с мненията на разни гербаджийски патици като тази става вече грозно тоя народ да не правен в дупе айде малко уважение
  • 41 Ужас

    5 3 Отговор

    До коментар #27 от "банкянски":

    Толкова злост!Забърши малко пяната от устата и отговори сам на себе си,струва ли си за жълтите стотинки,които ти дават,да се излагаш толкова.
  • 42 Павел пенев

    8 2 Отговор
    Тя е прост герберски психолог.
  • 43 Гай Турий

    8 1 Отговор
    Тая простакейша е подкупена и продажна пионка на ГРОБ. Измислена професорка. Кой я издигна в тоя ранг?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ходи пеша към чужбина.

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Ами щом в BG ти е скъпо заради скока на цените и инфлацията ходи в Барселона. Там сигурно ще ти е по евтино,надявай се.
  • 46 Нане

    4 0 Отговор
    кат нищо тая да Мата Хари
  • 47 Onq bez konq

    6 0 Отговор
    Aнтoaнeтa Xpиcтoвa – политически психолог (какво ли означава това?).
    Ta пo пoвoд 100-ния дeн нa пpoтecтитe c иcĸaнe зa ocтaвĸa нa Бoйĸo Бopиcoв и пpaвитeлcтвoтo мy, нa глaвния пpoĸypop Ивaн Гeшeв, и нa пpeдceдaтeлĸaтa нa пapлaмeнтa ΠKΠ Цвeтa Kapaянчeвa, пpoфecopĸaтa твъpди, чe гнeвът нa xopaтa пo плoщaдитe тaĸa e “зaмиcлeн” – дa нямa ниĸaĸъв диaлoг c yпpaвлявaщитe. Бoйĸo Бopиcoв, твъpди нaxaĸaнo пpoфecopĸaтa, пoиcĸa дa yдoвлeтвopи иcĸaниятa им. Ho пpoтecтиpaщитe oчeвиднo нe иcĸaт peaлнa пpoмянa. Зaтoвa липcвa диaлoг, зaтoвa нe иcĸaт пpoмянa в Koнcтитyциятa. A иcтинaтa e cъвceм дpyгa – нe мoжe дoĸaзaни ĸpaдци и мaфиoти и нeгpaмoтници дa пишaт зaĸoни в тяxнa yгoдa, ĸaĸтo cтaнa c нaглaceния зa cлyжeбнa пoбeдa нa yпpaвлявaщитe мyтpи Избopeн ĸoдeĸc. Heмopaлнo e дa ce пpeгoвapя c ĸpaдци и пpecтъпници. A и нapoдът oтдaвнa e пpoзpял и ce e пpoизнecъл: “Cъc cтapи ĸ@pви нoв бapдaĸ нe cтaвa”. Колко ли и плаща Adolf Borisoff?
  • 48 1587

    0 1 Отговор
    1992 набор, психология, без връзки, Франкфурт на Майн
  • 49 Биби Кинг

    0 2 Отговор
    Бимбало е толко умен шо се храни с дарадонки!
  • 50 ФИЛ

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Ич, пожелавам ти да имаш 1/100 от интелекта на Бимбалов. Не разбрах какво е общото-Барселона, Гешев и краставиците, олиото и тока.За твоя информация много българи желаят нов живот благодарение на Петков. Знам колко те боли,но имаме деца, които искаме да имат бъдеще!
  • 51 Филолог

    0 0 Отговор
    Умишлено ли е заместена буквата "а" с буквата "и" в малкото име на този достоен човек?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол