Last news in Fakti

29 Май, 2022 08:50 3 076 128

Проф. Антоанета Христова: В гласувалите за ПП има известен срам, че са ги подкрепили

  • антоанета христова-
  • политика-
  • пп-
  • избиратели-
  • подкрепа-
  • правителство

В момента, в който интересите се сблъскат, правителството приключва

Проф. Антоанета Христова: В гласувалите за ПП има известен срам, че са ги подкрепили - 1
Снимка: БГНЕС

Хората трудно признават грешките си, дълго чакат, защото пазят Аз-а си защитавайки избора, който са направили и чакането в този момент е много рисково за държавата. Това каза политическият психолог проф. Антоанета Христова в обзора на деня на Радио „Фокус“ „Това е България“ по повод управлението и менталното му здраве. Тя изрази опасения си да не стане така, че „липсата на норма в тая държава да се превърне в норма, липсата на следване на закона да стане закон.“

Егото, изборите, интересите и грешките

Според проф. Христова има хора, които все още харесват правителството и все още му дават надежда, но това не е, защото го одобряват, а защото пазят собствения си избор и его. „В подкрепилите ПП на изборите граждани има известен срам от самите себе си, че са направили тази безумна грешка и изчакват, опозицията пък чака гражданите да покажат, че искат промяна на управлението и в цялото това изчакване всички се намираме като в безвъздушно пространство, изтеглен е въздуха от всякъде и чакаш…какво чакаш и аз не знам.“

„Намираме се по средата на най-тихата турбуленция, тайна, подмолна. Нищо не е на повърхността и трудно се анализира и прогнозира в такава ситуация, процесите са много динамични и психологични - хората трябва да преживеят тази грешка, че са се доверили на изборите и да се вземат в ръце, опозицията също трябва да преживее, че е допуснала всичко това да се случи и тя да се вземе в ръце“, каза още проф. Христова.

По думите ѝ на везната от едната страна е рискът, че всеки ден затъваме все повече и трябва да се действа спешно, а от другата - желанието да се изчака, за да се приключи окончателно с „Продължаваме промяната“, а преценката на този баланс е много отговорен процес и е трудно да бъде преценено кога ще се случи.

„Струва ми се обаче, че момента приближава и то не защото някой ще иска активно да падне правителството, а защото то само ще се саморазпусне“, подчерта Христова и уточни, че от самият старт на тази формация се е заложило невъзможността да просъществува, защото в нея участват политически сили, които нямат ценности, а интереси.

„В момента, в който интересите се сблъскат, правителството приключва“, прогнозира психологът.

Светът на политиците и светът на гражданите

„Още от началото се виждаше, че либералното образование, с което се гордеят е под въпрос и че до този момент не са способни да произведат нито една антикризисна мярка, която да работи - нито в сферата на икономиката, нито във финансовото регулиране на ситуацията, в която се намираме, нито в сферата на овладяване на цените – напротив. За мен един от най-големите проблеми на управляващите е това, че са популисти. Имаме един свят на избирателите, на гражданите, и друг свят на едни хора, които не произлизат от нас, не разбират емоциите и проблемите и това, какво иска българинът, неговите ценности и идентичност. Това са двата полюса“, обясни разделението проф. Христова.

Промяната, очакванията и реалността

„Коалицията в момента показа как могат да се съберат хора, които нямат допирни точки. При така създалата се ситуация трудно се анализира очевадната патологията. Но все пак очаквам индикации, които да покажат, че хората не приемат вече това за нормално, както очаквам и политическа партия или партии да лидират процес свързан с промяна на управлението, защото ситуацията в която се намираме е изключително неестествена от гледна точка на това как и какво би трябвало да се случва в една демократична система, в която да има легитимно управление“, изрази очакванията си тя.

„Промяната в България дойде много бавно, дойде фалшива, много неистинска, много недълбока и без жертви. Може би всеки трябва да усети на гърба си жертвата за демокрацията, ако си сбъркал, да се поправиш и тази поправка да дойде от теб, от вътрешното ти аз, от твоята активност и най-вече от твоето осъзнаване. И тази ситуация би могла да се превърне в катарзис, в осъзнаване, че демократичната система не е завинаги и всеки ден съзнателно да се борим за човешките права“, заключи политическия психолог проф. Антоанета Христова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 72 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор доктор

    106 26 Отговор
    А ти не изпитваш никакъв срам от слугинажа си в полза на една мутра.

    Коментиран от #29, #100

  • 2 надарена кака

    11 17 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки,кой кого е подкрепил!
  • 3 Теле

    60 19 Отговор
    Срама е нищо, направо съм бесен на мен си

    Коментиран от #95

  • 4 Оффф

    73 12 Отговор
    Аман от всевъзможни лъжци и натегачи , субекти нестойностни , закичени с титли !
  • 5 Така е

    65 11 Отговор
    Срам ме е от Вас !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 фори

    79 15 Отговор
    Срамуваме се,но изобщо не съжалявме,че разкарахме недоразумението от Банкя.
  • 8 И ако

    36 8 Отговор
    те пита човек кои са тези , едно име няма да може да кажеш !
  • 9 6303

    54 32 Отговор
    Да, бе , да , нищо подобно , пак за ПП ще гласувам.

    Коментиран от #27

  • 10 Пепи

    60 12 Отговор
    След ГЕРБ и за БКП да гласувам, няма да ме е срам.
  • 11 Мисирка герб

    63 11 Отговор
    Тая ѝ спряха парите. Гълтайййй!
  • 12 Боцко

    19 30 Отговор
    Дойдоха млади и зелени,
    И всичко тръгна на назад,
    Дойдоха с планове големи,
    Ний да "счупим" кръста, те да ни ....
  • 13 ИВАН

    29 8 Отговор
    Няма нужда от много професорско умуване, ами да се изправят предателите на държавата до стената ... само така се отстоява държавност и бъдещ просперитет, иначе си оставаме роби на един или друг господар
  • 14 Ръмпези

    53 4 Отговор
    ПРЕД ЧЕКМЕДЖЕТО ВСЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО ИЗЧЕЗВА...
  • 15 измислен професор

    44 4 Отговор
    А гласувалите за Курнелата Боцко и ДъПъСъ трябва да са горди ли. Я се скрий някъде.
  • 16 Българка

    24 42 Отговор
    От коментарите си личи , че е права. Колкото повече негативни коментари, толкова повече доказват истината в думите и. Както каза и Мая Галева, това правителство в момента има искренни подръжници само между фирмите прекупвачи на газ, които за месец май са спечелили 110 милиона - факт. Трябва да си супер заслепен за да подкрепяш Кокрчо и финансовите му глупости. Обръщам се към червените бабички, да искат от Курнела да разтури седенката.

    Коментиран от #22

  • 17 Хи хи

    26 19 Отговор
    Не зная дали имат срам гласувалите за ПП , но яко псуват !
  • 18 Гай Турий

    21 30 Отговор
    Незабавна оставка на тия некадърници! Бегом в Москва да платят евтина и постоянно приходяща газ, петрол!!! Бегом бе, негодяи. Нищо не сте научили в САЩ и Запада, неуки несретници. България цяла от вас страда. Вън от властта, веднага!
  • 19 ПСЕВДО ПРОФЕСУРА

    45 5 Отговор
    А ТИ НЯМАШ НИКАКВА СРАМ ЧЕ ТАКА СЛАДКО ОБЛИZBАШ НА ТИКВЕНИКА .....ДРЪЖКАТА !!!!
  • 20 матадор

    20 8 Отговор
    Само ПППП !
  • 21 Боцко

    6 1 Отговор
    Защо ли времето е спряло,
    От трите цвята има само БЯЛО,
    Зеленото е някакъв мираж,
    Червеното - ела бе Вълчо и ме изяж...
  • 22 нееееее

    47 7 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    ГЕРБ, НЕ САМО НЯМА ДА ВИДИТЕ ВЛАСТ ПО ВЕЧЕ,НО НЯМА И ДА Я ПОМИРИШЕТЕ!!!

    Коментиран от #34, #90

  • 23 Не познавам

    8 19 Отговор
    Приятели и колеги да са гласували за ПП и ГЕРБ, ДБ, ИТН, говоря за хора с висше, работили в чужбина. Не мога да разбера от кои слоеве са избирателите на ДБ, ПП, ИТН, БСП, ГЕРБ. Освен да са някакви възрастни хора, да са ги омаяли нещо с грозният български и лош английски на Киряк Стефчо КанадскиЙ. Всички се шегувахме, че ПП ще досъсипят България след ликвидатора ББ, и го правят успешно. То 30 г. системно унищожаване,Луканов, Костов, Станишев, Царя, Бойко,Тройната, и сега Киряк Стефчо Канадский. То пробългарско правителство не е имало за 30 г. Тея в Парламента, когато и да ги махнем все ще е късно. Не разбрах, какъв скандал се е завихрил със СУ25- дето чак американски, полски и украински медии огласяват, след 6-те Антонов за Полша тази година, плюс юни 2021 още оръжие от България ИД Азов.

    Коментиран от #57

  • 24 хх El pepi хх

    24 2 Отговор
    ПП със сигурност загуби русофилските си гласове :)

    Коментиран от #64

  • 25 Абе

    32 6 Отговор
    не им е лесно след 12 г автокрация на Тулупа !

    Коментиран от #38

  • 26 За мен

    19 0 Отговор
    е необяснимо, как така може да си сменяш позицията през ден! Днес си за герб, утре за бсп, появява се итн и си там, пускат за няколко дена лъжи срещу тях и се появява нова партия пп и ти си там, появява се следващата възраждане и се прехвърляш там, ама на хоризонта се задава и Янев и вече дори е в класациите! Това за мен, може да се направи само от прост народ, без грам позиция, без грам ценности, без да търси истината! Нищо друг не може да обясни, само с малко медийна пропаганда, да се променя съотношението в партиите и прехвърлянето като прелетни птички! Докато народа не поумнее, все ще му казват за кой да гласува и така ще работи за олигарха управляващ страната, но не и за страната!
  • 27 Пълно

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "6303":

    Е с устойчиво непригодни !!!
  • 28 Механик

    15 11 Отговор
    Не, гласувалите за ПП не изпитват никакъв срам. Като казва народа, шиле срам няма.
    Аз от 6 месеца питам един от тях, познат тука като Последния Софиянец дали се чувства удоволетворен от "приятелят му Кирчо" , ама той почти не се появява, а и да се появи, не иска да отговори на моят въпрос. Щото се биеше в гърдите как "ние с моя приятел Кирчо, ще чегъратаме", пък ни Бойко е в затвора, ни никой. Единствения напредък са високите цени, почти сме клекнали на макетата, искаме да пращаме по една заплата за Украйна и увеличихме дълга си и войниците на НАТО.
  • 29 Устойчиво

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Професор доктор":

    Простите не се срамуват , защото мислят , че тъпотията е за хвалба !
  • 30 Малко се вгледайте в себе си

    19 2 Отговор
    Вместо да плюете социологията, ами предложете някой, който да обича истински България, който да го е грижа не само за настоящето, но и за бъдещето ѝ! Някой, който да не слугува на велика сила-Русия, САЩ, някой който да отстоява българските интереси! Няма такъв нали и затова дай да си я караме както досега-Борисов е виновен според сегашните, комунистите, ч а л г а р и т е! Комунистите са виновни според бившите и така нататък...А животът си минава покрай нас, затъваме все повече в собственото си безхаберие, завист и злоба! Чакаме явно с радост Апокалипсиса на дементните политици😈

    Коментиран от #47, #62

  • 31 Е какви

    13 6 Отговор
    Русофилски гласове за ПП. То от километри ПП си ухаеха на "Америка за България". Освен ако Плевенлиев, при който служебен кабинет зам. министър беше Асен Василев и Киряк Стефчо от години вършеещ в СУ, аула "Америка за България". А и какви русофили са БСП? За ИТН да не говорим, там цъфна Никито Василев.А ДБ са сектантите на Костов и Пръмовица, творение на Лорер, каквото е останало от тях. Да се чудиш кой ги избра. Единство знам кой е гласувал за ДПС. Ми то всички знаят, не е тайна..
  • 32 Асен Виденов

    17 7 Отговор
    И тази като математиците по bTV и NOVA. Презирам такива хора...
    И вече съм горд, че съм гласувал за ПП.
  • 33 Анонимен

    11 4 Отговор
    Не позна!
  • 34 Българка

    17 5 Отговор

    До коментар #22 от "нееееее":

    Знае ли човек? След като има хора които гласуваха за Слави и Копейкин....

    Коментиран от #40, #55

  • 35 Ник

    19 5 Отговор
    За какво я канаят тая, а не направо бб
  • 36 Поредното мекотело

    15 4 Отговор
    с висша мисловна дейност. Да се върне царската пасмина или ГРАБливите, или да дойдат вградените ?!
  • 37 така ли?

    17 9 Отговор
    Така ли ма, герберастка мисирке?! Я да ни кажеш поне едно име на човек, който се срамува, че е гласувал за ПП! Но пък стотици хиляди са онези ,които се срамуват, че са гласували за престъпната, корумпирана, неграмотна и просташка гербеарстка шайка на сикаджийската мутра от Банкя! Ти ма, Тонке, дето много знаеш, ти, въпреки че си оперирана от чувство за срам, поне не ти ли е неудобно да защитаваш престъпници, които ограбиха, срутиха и съсипаха Бългаиря? Не ти ли е неудобно, че чудовището Дянков, "финансовият гений" на сикаджийския мафиот, остави цели 4 години близо милион стари хора с пенсия 136 лв. и нито стотинка за Коледа и Великден! Пет хиляди нещастници тогава се самоубиха ма, Тонке, убиха ги чудовището Дянков и сикаджийският ви главатар! Не ти ли е неудобно за окрадените стотици милиони и милиарди за Боковите магистрали, които на десетия ден стават на юфка и започват ремонти на ремонтите?! А за оня чувал с 50-те милиона от сарайско-сикаджийската банка, за които Каскета мълчи и не казва къде са отишли, въпреки, че отлично знае! Не ти ли е неудобно за чекмеджето със златните кюлчета и пачките милиони евро?! Да, много е трудно на тези високообразовани, културни, почтени и възпитани момчета, много! И в най-кошмарните си сънища не са виждали такава свирепа, чудовищно свирепа мафия, каквато се оказа градената 15 години сикаджийска мафия на Тиквата от Банкя, която мафия е завладяла цялата държава! Нищо, ще се справят, и ЕС, и Вашингтон са на тя

    Коментиран от #60

  • 38 Българка

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "Абе":

    Уесно нема (казват перничани), щом не им се работи , да си ходят. На мен лесно ли ми е да ходя всеки ден и да си върша работата?
  • 39 така ли?

    14 6 Отговор
    Така ли ма, герберастка мисирке?! Я да ни кажеш поне едно име на човек, който се срамува, че е гласувал за ПП! Но пък стотици хиляди са онези ,които се срамуват, че са гласували за престъпната, корумпирана, неграмотна и просташка гербеарстка шайка на сикаджийската мутра от Банкя! Ти ма, Тонке, дето много знаеш, ти, въпреки че си оперирана от чувство за срам, поне не ти ли е неудобно да защитаваш престъпници, които ограбиха, срутиха и съсипаха Бългаиря? Не ти ли е неудобно, че чудовището Дянков, "финансовият гений" на сикаджийския мафиот, остави цели 4 години близо милион стари хора с пенсия 136 лв. и нито стотинка за Коледа и Великден! Пет хиляди нещастници тогава се самоубиха ма, Тонке, убиха ги чудовището Дянков и сикаджийският ви главатар! Не ти ли е неудобно за окрадените стотици милиони и милиарди за Боковите магистрали, които на десетия ден стават на юфка и започват ремонти на ремонтите?! А за оня чувал с 50-те милиона от сарайско-сикаджийската банка, за които Каскета мълчи и не казва къде са отишли, въпреки, че отлично знае! Не ти ли е неудобно за чекмеджето със златните кюлчета и пачките милиони евро?! Да, много е трудно на тези високообразовани, културни, почтени и възпитани момчета, много! И в най-кошмарните си сънища не са виждали такава свирепа, чудовищно свирепа мафия, каквато се оказа градената 15 години сикаджийска мафия на Тиквата от Банкя, която мафия е завладяла цялата държава! Нищо, ще се справят, и ЕС, и Вашингтон са на тя
  • 40 Ако

    17 0 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    българина е умен, никога няма да гласува за партия ползваща тролове и медийна пропаганда! Щом иска някой да те излъже, за какво ти е!? 😃 Толкова е просто!
  • 41 Люто Маке

    10 14 Отговор
    Гласувам за Възраждане. да се махат всички, че 30 г. си е бая заседяване у Парламенто. Влязоха млади зелени, вече са с бели коси. Нека им е лошо десет хилки заплата. Целият им стаж мина в НС.

    Коментиран от #48

  • 42 Казуар

    21 3 Отговор
    Слугинята на ГЕРБ Антоанета Христова вече открито атакува правителството и няма търпение да се върне статуквото.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 нннн

    11 12 Отговор
    Гласувалите за ПП с право се срамуват от себе си. Замениха Тиквата с П Киро. Германският проект - с американски. От трън - та на глог... Другия път мислете бе, хора! Като отивате на избори, не си оставяйте главите в къщи!
  • 46 Просто човек

    17 4 Отговор
    Гербаджийска мисирка...
  • 47 Българка

    7 7 Отговор

    До коментар #30 от "Малко се вгледайте в себе си":

    Ооо, да! Дочаках да прочета нещо умно в този сайт. Браво човече! Радостно е , когато видиш, че има останали умни хора в нашата територия.
  • 48 нееееее

    15 11 Отговор

    До коментар #41 от "Люто Маке":

    ЗАБРАНА НА НЕОФАШИСТКАТА ПРОКРЕМЪЛСКА ВЪЗРАЖДАНЕ,ПОДЛОГА НА ГЕРБ И ДПС!
  • 49 7788

    5 0 Отговор
    Никога вече.....
  • 50 Хех

    17 3 Отговор
    Ти пък как разбра това, пишман психоложке, като не знаеш какво е срам??
  • 51 Истината

    17 4 Отговор
    Голям чернодробен метил...това е тази:)
  • 52 Ами ...

    17 3 Отговор
    Не съм съгласен с госпожата.
  • 53 А50

    7 14 Отговор
    Заглавието е точно. Познавам много такива, които си признават и срамуват че са гласували за ПКирчж
  • 54 случаен

    12 6 Отговор
    гласовете бяха основно против бойко,и те тръгнаха добре в служебното правителство,млади и образовани,ама на пак същото,явно ще ходим пак навън да търсим кат преди,ама то навсякъде е същото,все слугинаж,само путин може да измени световния редама какъв ще е следващия

    Коментиран от #102

  • 55 нееееее

    8 5 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    Да поставяш Слави и Копейкин на едно ниво, означава че си много опасен, дори и за себе си

    Коментиран от #105

  • 56 Справедлив

    17 2 Отговор
    Тази вече се чуди какво да каже,за да заужи герберските мръсни пари.
  • 57 моска

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "Не познавам":

    Такава ти е средата , на хора,учили в СССР и поработили тук, там като слугинаж в гладните жанвиденови години . Гласувайте си за БСП , само внимавайте че и Янев от вас чака .

    Коментиран от #65

  • 58 Истината

    11 9 Отговор
    е че ГЕРБ трябваше да си заминат. Но ПП, продължението на антибългарската политика на Костов, БСП, ИТН-интервю Монд, Царя, Тройната, нямат място в Народното Събрание. ПП правят огромни бели за България, 40% повишение парно, 30% вода, 35% инфлация храни. Бензин поскъпна. А можеха проЗто да са неутрални. Това иска българският народ. Нито русофили, нито американофили. ПроЗто българофили. Една Партия за тези 30 г. ми посочете, която да е защитавала интересите на България? Една.
  • 59 Йово

    16 2 Отговор
    Дрън-дрън на повърхностен човек. Каква промяна, какви пет лева? За да има промяна е необходимо тя да започне от реда и законноста! Как да бъде започната, като ГЕРБ и ДПС са се уловили като удавник за сламка за Каскета? И Нинова ги подкрепя подмолно и безочливо едновремено! И Господ Бог да е редиците на ПП пак няма да се справят. Банкаянския едно вярно нещо е казал “Такъв е матрияла. Прост, но аз съм още по-прост!”
  • 60 И щеше

    11 4 Отговор

    До коментар #37 от "така ли?":

    да си прав, ако зад тези момчета не стоеше един олигарх, с един кръг и интересите на САЩ! От тук насетне, всичко написано от теб, се превръща в една драсканица! Не загърбвайте истината!
  • 61 Някой

    3 16 Отговор
    Права е жената и постоянно спадащите проценти на ПП го доказват. Чета коментари, че била патерица на Гроб, не я познавам, не знам тях ли защитава. Надявам се да не е така и да има в предвид, че друг е трябвало да бъде промяната и заличаването на Гроб - ВЪЗРАЖДАНЕ! И не за друго, дори не ме интересува русофили ли са или не, само едно искам аз - РЕФЕРЕНДУМИ за всичко от особена важност, а ЕДИНСТВЕНО Костадинов го предлага. В тоя ред на мисли, не виждам, как би бил марионетка, ако ще има програма за референдуми, така не могат да се прокарат чужди интереси. Факт! А и той вече го доказва - започва искане за референдум за еврото, първо ще се опита в НС, а ако не събере достатъчно гласове, започва да събира подписи. 200 000 подписа трябват, за да се стигне до гласуване в парламента, а при 400 000 подписа, което е и целта ще има референдум без да се гласува в парламента. Така се прави, само Възраждане, за да ни дадат най-сетне властта в нас - НАРОДЪТ!

    Коментиран от #72

  • 62 Ами ...

    12 8 Отговор

    До коментар #30 от "Малко се вгледайте в себе си":

    Настоящото правителство използва силата на съюзниците ни, за да ни отърве от руска зависимост и среща неистова съпротива от страна на руските слуги. Не виждам проблем.

    Коментиран от #73

  • 63 хихи

    5 10 Отговор
    Стига бе!? Срам у избирателите на ПП ППодмяната!?????? Техните избиратели: Шофьори чакащи хубави пътища без винетки тол, безплатен бензин. Енергитици чакащи високи заплати, висока цена на въглищата и безплатенток в къщи. Продавачи на пазара - пазар без такси и касови апарати, и безплатно здраевопазване и училище. Държавни служители - Държава без корупция(т.е. да корумпират самотях)и т.н. каквото ви дойде наум.
    Нас ни е срам от тях и от збирателите и от Партията им...
  • 64 шарена маймуна

    10 6 Отговор

    До коментар #24 от "хх El pepi хх":

    Което е повече от добре , тези гласове вкарват в парламента русофили , а такива има и в техните редици . Моят избор е ПП .
  • 65 Е па

    4 9 Отговор

    До коментар #57 от "моска":

    У чужбинско съм завършил, ма не като Киряк Стефчо курсове към Харвард. А пет години съм си съдрал д%то от учене. И такива американофили и русофили, от километри ги познавам.
  • 66 така ли - 2

    13 2 Отговор
    ... и ЕС, и Вашингтон са на страната на правителството на Кирил Петков, Лаура Кьовеши - също и скоро така ще изненада твоите герберастки престъпници, ще свят ще им се завие! На теб - също и тогава вече ще затвориш мръсната си уста и няма да се усмихваш гузно! Да не говорим за новия списък "Магнитски", за който герберастите със сигурност нещо са подочули, понеже са доста нервни напоследък! Особено "Къдравата Сю" и Цанка, Цанка е позната още и като Бик Томов!

    Коментиран от #67, #70, #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 И къде

    16 2 Отговор

    До коментар #61 от "Някой":

    беше като възраждане кара протестиращи с автобуси на ДПС? Къде беше като не влезе нито един депутат в зала за да няма кворум, заедно с ДПС и ГЕРБ, за гласуване срещу Гешев? Къде беше с единодушните гласувания заедно с ДПС и ГЕРБ? Къде си, когато тролове на възраждане драскат лъжи и простотии по форумите, ако и те не си такъв разбира се? Нима честните хора плащат за лъжи? Нима искат да излъжат останалите? Не мисли ли човек, си продава бъдещето на поредният подлец!

    Коментиран от #92

  • 73 Какви руски слуги?

    10 5 Отговор

    До коментар #62 от "Ами ...":

    Германия, Италия, Австрия, Хърватия, Гърция, Турция, Азербайджан руски слуги ли са, купуват ГАЗ от Русия? Всеки си гледа интереса, евтина стока купуваш, скъпа не купуваш. Този народ плаща ли плаща. Плащай ти скъпото парно, храна, бензин, нефт на България. Вади парите от джоба си. Все друг да ви плаща слугинажа. Взимате 12 хилки месечно, НПО-тата на Сорос по 80 хиляди долара годишно. А народът. Цели райони в България са пусти и разрушени. Един Павец не може да ремонтирате. Съсипахте образование, здравеопазване. България загива, то разделя държавата на русофили и американофили. А хладилникът празен, Колата празна. Гледай САЩ 8 долара галон Бензин. Няма детски храни. Ще седят българите гладни, мръсни и некъпани, да пестяли от къпане като в Германия, да били в синергия със САЩ. Стига вече 30 г. се упражнявахте върху този народ, куцо, кьораво и сакото.

    Коментиран от #113

  • 74 променил се Илия, пак в тия

    13 5 Отговор
    Антоанетка какво се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.
    ПП копират почти изцяло политиката на нейния любимец ББ.
    Нови лица, същата политика.
    История стара като света.
    Какво предлага ББ? Нищо! Той многократно заяви пълна подкрепа за ПП по основните точки на тяхната политика.

    Коментиран от #83

  • 75 М Константинов

    17 2 Отговор
    и мен ме е срам като ти кажат по телевизията "професор". Урезелихте титлата професор подлоги и празнодумковци такива. Боклуци сексуални.

    Коментиран от #79

  • 76 истински социолог, а не пропагандатор

    15 2 Отговор
    Хората, гласували за ПП, гласуваха и за ИТН и ИБГН и най-вероятно ще гласуват за всеки друг нов проект, докато не се постигне истинска промяна. Засега промяната не е факт и няма изглед да стане факт. Самото име на реформаторите - Промяна вече звучи иронично.

    Най-общо казано това са голяма част от избирателите на Радев. Дали Радев е смъкнал доверието си от ПП - питайнте него.
    Колкото и да и е мъчно на госпожата с малко име Професор, никой не го е срам ,че е разкарал Мутрата от власт и никой не го ще обратно.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 5595

    17 4 Отговор
    Срамът е чувство , което говори за добросъвестност .Това липсва на всички гербаджии . Никога ГЕРБ !
  • 79 да де

    12 0 Отговор

    До коментар #75 от "М Константинов":

    Хора с малко име "професор" и "доктор ". Всеки полу-ид-от с връзки се сдоби с титла.
    А има и по-евтин начин - сменяш си името Професор Иван Иванов, например - по паспрот и си ти.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мунчо

    18 2 Отговор
    Чи то само герберопитеците са безсрамни...
  • 82 Бивш гербаджия

    19 1 Отговор
    тая профансорка с кривите свиркаджийски уста акъл дава по радиа и телевизии. Отврат.
  • 83 Вижте им

    2 7 Отговор

    До коментар #74 от "променил се Илия, пак в тия":

    Гласуванията в НС. Заедно партиите, гласуващи по команда са БСП, ДБ, ИТН, ГЕРБ, ДПС, ПП. Заедно си гласуват в Парламента, е кое им е различното? Че разпиляха гласовете на Българите. Водят ни към тотална катастрофа, тотална. Унищожават България, скоропостижно. Нито ГЕРБ ще ги вкарат в затвора, нито олигарси ще си понесат наказателната отговорност. Целите им са да продават България на ишлеме и да печелят от тази продажба. А после първи ще бягат по колесниците на самолетите, кой за Русия, кой за САЩ.
  • 84 Наталия Кобилкина

    12 2 Отговор
    Аз като кажа някъде Бойко Тиквата и всички покрай мен започват да се срамуват.

    Коментиран от #93

  • 85 Тити

    7 8 Отговор
    Нормално излъгаха народа.
  • 86 пппп

    6 9 Отговор
    И мен ме е срам и ме е яд на мен си, че гласувах за тоя американски агент Киро Мустафа !!
  • 87 Дааа

    12 1 Отговор
    Очевидно ни тикат пред носа всеки ден ракива "пишман" професорки, за да ни напомнят, че мафията има всякъв слугинаж за всякакви случаи. А на нас да ни наппмнят, че всички медии са платени от мафията да ни натрисат платения си слугинаж.
  • 88 БГ-Гражданин!

    13 1 Отговор
    А в мен има тотален срам,че такива аналЛизатори,като тая се канят по разни студиа и раздават акъл...
  • 89 Красимир Петров

    3 2 Отговор
    Напълно вярно.
  • 90 Дидро

    4 5 Отговор

    До коментар #22 от "нееееее":

    ГЕРБ и сега управляват в сянка заедно с киропростото, както и с хората на симо-лъжеца. Всички тези кадри са си по местата, в различните министерства. Пак старата власт се споразумя с новата. Ето това трябва да спрем!
  • 91 МИУИ ВАНИУИ

    3 0 Отговор
    ПРЕСЪХНАЛ КЛАДЕНЕЦ И ГЛЪВЪ - ГОТВИ СЕ ЗА ОТВЪДНОТО,МУХИТЕ ВЕЧЕ ТЕ КАЦАТ
  • 92 Някой

    2 4 Отговор

    До коментар #72 от "И къде":

    Дали са гласували заедно с други от опозицията далеч НЕ ги прави такива, че са се сдушили с тях, ама въобще. Това е целта на всяка опозиция - да не допуснат вземането на грешни решения от продажното ни правителство и най-голямата им цел - да се стремят към избори и да ги свалят. А после - кой откъдето е и каквото може. Ти какво предлагаш, да гласуват заедно с коалицията ли, с ПП ли??? Това, което са казали от Възраждане, досега винаги го следват, не както всички останали досега леко да забравят обещанията си. Не бяха ли Възраждане тези, които ПЪРВИ искаха да се гласува да не се изнася евтиния ток от АЕЦ, а ние тук да купуваме от скъпите американски Марици? Не бяха ли ПЪРВИ те с искането за махане на ДДС на хляб, лекарства и продукти от малката потребителска кошница? Не бяха ли ПЪРВИ те, който повдигнаха въпроса за нашите моряци и кораби в Украйна, както и за помощи за българите там? Знаеш ли, колко законопроекта имат готови и внесени, а онези от коалицията не ги придвижват за обсъждане и гласуване? Следиш ли въобще, какво става в НС или само тролиш, каквото си чул нейде? Питал ли си се, че Възраждане от толкова години са най-разследваната партия, лично познавам хора, които полицаите ги бяха били, искат да им повдигат обвинения? Знам го от първо лице, колко бяха репресирани преди да влязат в парламента, точно по времето на Гроб, а ти ми казваш, че били първи дружки??? Знаеш ли Костадинов дето уж един журналист през 2020 уж правеше разследване за къщата му,

    Коментиран от #98

  • 93 НАТАЛИ ДЪЛГАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Наталия Кобилкина":

    ТАКА СИ Е ,СЛАБ Е ДЕДО,И НА КИЛО ВИАГРА, СИ Е ЖИВА СКРЪБ
  • 94 Някой

    1 5 Отговор
    ...... Знаеш ли Костадинов дето уж един журналист през 2020 уж правеше разследване за къщата му, че отстрани ги снимаха и с телефон, гледал ли си го? Гледал ли си, как този известен журналист от Нова се въртеше около него, за да създаде усещане в зрителя сякаш Костадинов бяга :-) А като му показваха документи, онзи цитираше дати, но без годините, Костадинов 100 пъти му казва - абе чети точните дати и виж всичко, а онзи колко манипулативно правеше материала си! Ами после след изключването на камерата на Нова, как продължават да си говорят двамата, ама вече спокойно и журналистът се чува да казва, как се е навел на Гроб!!! Да, ама отстрани с телефона се снима, а онзи не знае ... А тук ми говорите за кражда на субсидии, дето НИКОЙ не успя да докаже толкова години и то след поръчка на Гроб, съдебна власт и т.н. Ти ми говориш, че били заедно, хахаха, а онези така ги репресираха и биеха в РПУ-тата!?! И друго, което ти казвам - за мен най-важното е, че са за РЕФЕРЕНДУМИ. На мен лично не ми трябват други политици, искам те са по-скоро фиктивни хора в една сграда - искам референдуми за всичко важно. Насрочват се няколко важни въпроса, провежда се широка кампания и дискусия сред медиите и се провежда, може да е един за няколко въпроса, да не гласуваме всеки ден, все пак. Аз лично друго от политиците не искам, искам само да ни дадат властта, както е в Швейцария - управление чрез референдуми!
  • 95 Вол

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    И аз така. Дядо ми ми казваше да си гласувам за БСП, а аз …
  • 96 Фори

    1 9 Отговор
    Аз съжалявам че гласувах за онзи шашкънин президента. Ама нали нямаше др.Казахме никога герб и ето резултатите. Избираме шашкъни.
  • 97 Селянин от софийско.

    9 1 Отговор
    България е страната на най голям брой "ГЕНЕРАЛИ" ,"ПРОФЕСОРИ", на които дипломите им дрънчат на кухо,като тъпана на бай Марин.Тази няма да я слушам и гледам,дори да е пред гаражната ни кооперация.Мразя тези латерни,които след всяко появяване в средствата за масово заблуждение,се отбиват ТАМ,да си получат белия плик,в които има финикийски значи,колкото пенсията на бай Марин за едно тримесечие.
  • 98 И къде

    5 2 Отговор

    До коментар #92 от "Някой":

    Едно е да се гласува по определени въпроси и да съвпада с интересите и на други и съвсем друго координирана акция! 😃 Случайно, нито един депутат не влязъл в залата, заедно с ДПС и ГЕРБ, та да се запази главният прокурор на Доган! 😃 Приказки от 1001 нощ! Ами троловете? Ъ? Що бе джанам тоя честен копейкин, източил субсидията, плащащ на тролове? Ъ? Можеш да убедиш поредният глупак с интелект на дете, в глупости, но умните навързват фактите! А те са срещу теб! 😃 В този живот, поредица от 100 процентови случайности няма! 😃 И не ме е яд, за лъжите по форумите в полза на догановата подлога костадинов! Яд ме е, че плащат на глупави деца, които не осъзнават колко си вредят и, че това е тяхното бъдеще, което продават за жълти монети! Умен човек, не гласува за проекти и партии плащащи за лъжи! След последното, всеки коментар е излишен! 😃

    Коментиран от #109

  • 99 Застреляй се

    12 1 Отговор
    Е бабишкерите от герб вие срама нямате..така работи вашата червена милиционерска семка
  • 100 Машинките

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Професор доктор":

    не изпитват никакъв срам !
  • 101 Читател

    2 1 Отговор
    ФОРИ-96.Лекувай се аланкоолу докато е време.Ти си толкова кух,че няма здраво място в кратуната ти.
  • 102 Българка

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "случаен":

    Това , че си гласувал против Боко, а не заради идеите на ПП, трябва ли да те успокоява и да те кара да продължаваш да ги подкрепяш?? Време е да си признаете, че сгрешихте с тия и ВИЕ да им искате сметка за нищоправене.
  • 103 емо 73 канар

    7 1 Отговор
    Поредната подлога на крадеца от Банкя. Много рев за Тулупа. И все от определен кръг хора, които са мазали дебело филията, докато обикновените хора се чудих как да се оправят.
  • 104 Позитивен

    2 0 Отговор
    "Политически психолог" се определя г-жата.
    Когато помагате,трябва да помагате на всички.
    Защо не помогнете на Бойко Борисов.
    Той има нужда.Да му се подобри психологическото му здраве.
    Така де той вие ментора.
    Как сте с парите?
  • 105 Българка

    2 3 Отговор

    До коментар #55 от "нееееее":

    Защо???? Гласуването за тях е абсолютно вредно за България. И двамата са ПОПУЛИСТИ! И двамата нямат визия за това какво и как да направят , ако спечелят. Ти къде видя разлика? Това, че обещават различни НЕИЗПЪЛНИМИ неща, не ги прави различни.

    Коментиран от #107

  • 106 как ли пак не

    4 0 Отговор
    Надявате се да е така, но срам няма. Други трябва да се срамуват!
  • 107 Онуй

    7 1 Отговор

    До коментар #105 от "Българка":

    тъпото в Банкя за такива глупости ли плаща?
  • 108 Оххххх

    7 1 Отговор
    Срамувам се от продажници,като псевдо професорката с купената титла.
  • 109 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #98 от "И къде":

    Да, даааа, плащат - на кого бе? И на мен ли плащат, та аз от корабите станах милионер след толкова години, на мен ли ми плащат? Вотът от чужбина гледаш ли го - там на много места са или първа сила, или от първите, така беше на последните избори, а сега вероятно са еднолично на 1во място. Тези хора там с добри доходи на 100% и те ли са умрели някой да им плаща, пък било и Костадинов? С чии пари им плаща между другото? Та той нито е имал властта, нито възможностите да е крадял. Гешев ли - аз ти казвам от първо лице, че при тоя Гешев, Възраждане бяха буквално репресирани и бити от полиция, 1000 разследвания срещу тях за каквото се сетиш? А ти ми казваш, че играели заедно????? А това, че подкрепата им расте прогресивно - плащат ли и на случайно избраните хора от статистиката? Мога да ти кажа само, че ти явно не си запознат ама въобще, ама хич! Запознат ли си с този проекто закон за Гешевци въобще? Знаеш ли, какво съдържа и дали не е само привиден фарс, с което леко да се отчете дейността, а реално нищо сериозно да не последва? Как да се гласува нещо само, за да се потули с привидни и никакви резултати? Нещо като с ареста на Бойко - направиха му дюшеш направо, толкова неумело да го арестуват, неподготвени за нищо и накрая той излезе победител от ситуацията. Тези от ПП не могат, нямат капацитета дори да искат да направят каквото и да било. Не знам дали не е нарочно, затова Гешев ще си го получи, но когато се подготви всичко, както трябва, не като с Бойковата пар

    Коментиран от #111

  • 110 Някой

    0 2 Отговор
    ..... Не знам дали не е нарочно, затова Гешев ще си го получи, но когато се подготви всичко, както трябва, не като с Бойковата пародия преди месеци. Възраждане е най-преследваната от Гроб партия, репресирана, ти ми говориш че били заедно...Костадинов не спря да плюе про-американските и про-турските партии, ама за теб е от без значение. Иска референдуми да ти даде власта ТИ да решаваш, за теб пак е от без значение ...
  • 111 И къде

    0 1 Отговор

    До коментар #109 от "Някой":

    Моля те не ме занимавай с глупости за деца! Има факти! Пред тях и боговете мълчат! Останалите глупости, ги разправяй на други! Троловете по форумите всеки ги вижда! Защо се плаща за лъжи? Защо се правят фиктивни разводи? Защо се ползват автобуси на ДПС за платени протестиращи! Защо се гласува по командване? Защо не се влиза в зала по командване от ДПС? Отговори нямаш, но ми драскаш глупости, кой къде щял да гласува! Ами да гласува! Като им е толкова акъла да гласува! Българина винаги е гласувал за проекти и затова 30 години е последен по всичко! Та няма да гласува за поредният ли? Айде не ме занимавай с празни приказки! Нямаш отговори на хилядите факти, но ме заливаш с глупава пропаганда! Така се градят проекти! И докато и ма глупави хора, ще гласуват за тях! Умен човек не гласува за партии плащащи за лъжи! След последното изречение, драскането на глупости е излишно!
  • 112 Пак ще изокам

    7 0 Отговор
    тая дърта крантаааа още ли мърси медиите с нейните "професорски" глупотевини.
  • 113 Ами ...

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Какви руски слуги?":

    Изпий си хапчетата, че ще вдигнеш кръвното и не пиши глупости. Кой какво и от кого си купува няма нищо общо със слугинажа на русофилите в България. Руския газ в България е скъп, именно защото руския слугинаж създаде, а после и поддържаше дълги години руски монопол - 90% руски газ. Монопол значи високи цени. До съвсем скоро България се управляваше от руски слуги. От 1944 г. И не са се отказали. Последния цял газопровод им построи, с пари на данъкоплатците и загроби милиарди за непоръчани реактори. Кой ако не руските слуги създаде монопола в сектора на горивата? Празна ти е колата? Ами жалвай се на руснаците, руски бензин купуваш от руска рафинерия в България. Най-голямата група в НС, традиционно е групата за приятелство с Русия. Така, че именно руските слуги загробват България и в последните 30 години и преди това, та чак до 09.09.1944 г. Дали по некадърност, дали по нареждане. Ще се отървем от тях и България ще стане нормална страна. И не се утешавай с мисълта, че всеки, който не харесва руския слугинаж, е платен от някакви НПО-та.

    Коментиран от #114, #116

  • 114 Ако

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Ами ...":

    целта е да се отървем от Русия, за да сме зависими от САЩ, мерси! Айде няма нужда! България трябва да има национален интерес! А такъв в момента не се вижда! Вижда се замяна на едно слугуване, с друго! Много тъпо!
  • 115 Биби Кинг

    1 2 Отговор
    Комунгел и срам? Теа думи са на два различни язика лейди! На фатмашки и славяно-македонски! Ма кое на каков е нема да ви кажа,сетете се.
  • 116 Копипасте

    3 0 Отговор

    До коментар #113 от "Ами ...":

    Ама ти вярваш ли си?! Да наплющиш толкова дълго еруптиране без едно едничко вярно твърдение?!
  • 117 ..леле , КАКО !

    4 0 Отговор
    Важното , како Тони , че в теб няма НИКАКЪВ СРАМ , да се поставяш в слугинска роля към един БАНКЯНСКИ ПРОСТАК !
  • 118 г-н

    4 0 Отговор
    Професор по какво не те ли срам с лопата да ги ринеш,а образованието слабо
  • 119 Майк Алън Патън

    4 0 Отговор
    Леля Тони е една от тези , които може добре да каже какъв е вкуса на БОЙКОВИЯ зад.ник , а даже и предник !
  • 120 чУвал или чувАл

    4 0 Отговор
    Имаше една песен на група ЕРА - Не е лесно да си тиква ! Тази жена показва , че е много лесно да си Тиква , като Бойко !
  • 121 Жаба Кикерица

    6 0 Отговор
    ПРофесор Антоанета явно е писала учебник с ъс заглавие- КАК СЕ ГРАДИ Култ Към Личността На Простака Борисов !
  • 122 Минева

    5 0 Отговор
    Глупости антоанетини!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Цуца

    4 0 Отговор
    Колкото и да пищят и насаждат страх и ужас, никога повече няма да се върне ГЕРБ на власт!
    Ако мутрите бяха в сегашната ситуация на власт, като нищо биха изпратили освен оръжия и жива сила в Украйна.
    Бог да пази България!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Българка

    1 0 Отговор
    Ти ли подлога герберска ще казваш кой съжалява ти ли ще определяш като си измислен професор жалко че умните и кадърни Българи са в сянка натакива като теб кариеристи!Срамота и позор си ти но така ти диктуват и ти изпълняваш!
  • 128 Хайл

    1 0 Отговор
    Авторката на статията, много си хубава 😉👍
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове