24 Февруари, 2022 15:35 3 329 109

Плевнелиев: Путин взривява световния ред, Радев и Янев рискуват националната сигурност

  • росен плевнелиев-
  • путин-
  • румен радев-
  • стефан янев-
  • риск

Със своите действия министърът на отбраната Стефан Янев работи за изолацията на България в Европа и НАТО, казва президентът на България (2012-2017 г.)

Плевнелиев: Путин взривява световния ред, Радев и Янев рискуват националната сигурност  - 1
Снимка: БГНЕС

"Владимир Путин иска да създаде сфери на влияние. Тази политика взривява европейския и световен дневен ред. Тя е и в основата на националните трагедии, включително на националната трагедия на българския народ.

Завоалираната позиция на президента Румен Радев и неговата дясна ръка Стефан Янев създава огромен външнополитически проблем на България и създава предпоставки за извършването на национално предателство, те излагат на риск националната сигурност на България.

Със своите действия министърът на отбраната Стефан Янев работи за изолацията на България в Европа и НАТО.

Събудете се! Уважаеми политици в България, необходимо е да се осъдят категорично действията на диктатора Путин.

Ако не се събудим сега, ни чака една нова Ялта, един нов Берлински конгрес!"

Това се казва в анализ, направен за БГНЕС, от Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017 г.)

Ето и пълният текст на анализа:
„С инвазията на Русия в Украйна, диктаторът Владимир Путин преследва няколко цели. От една страна той цели заздравяване на собствения си режим в Москва, защото той можеше да се разклати, ако Украйна беше тръгнала в посоката на една суверенна, богата и демократична държава, която да създаде една социално-отговорна икономика, а не олигархична и грабителска, такава каквато е в Русия.
От друга страна, целта на президента и диктатора Путин е ревизия на световния ред. Това, което се случва днес в Украйна, е доказателство, че европейският дневен ред за мир и човешки права, свободи и демокрация, такъв какъвто беше създаден като научен урок след края на Втората световна война, вече е поставен под въпрос.
Атаката на Путин срещу Украйна е атака срещу свободата и демокрацията на Европа. Атаката на Путин е и атака срещу мира и върховенството на правото в Европа и света. Путин никога не е вярвал във върховенството на правото. Той го наруши, когато скъса Будапещенския меморандум. Той го наруши, когато не призна Парижкото споразумение. Той не признава и не спазва Хартата на организацията на ООН. Списъкът с нарушенията на Путин е много дълъг.
По тази причина днес световните лидери и западните демокрации получаваме сметката за това, че подценихме действията на стопанина на Кремъл.
Всички българи трябва да се събудят и да знаем най-важното. Във всяка реч на президента Путин той ясно казва, че иска да създаде сфери на влияние на Русия. Той вярва в политиката на баланс на интересите и на сфери на влияние.
Ние, българите трябва да знаем, че именно това беше в основата на нашите национални трагедии. Берлинският конгрес, който ни разкъса, който ни осъди на две национални катастрофи, който ни съсипа и ни раздели като нация, е игра на Велики сили и сфери на влияние.
Това ни предлага Путин. Ако не се събудим сега, ни чака една нова Ялта, един нов Берлински конгрес. Това е, което Путин иска, да се разпределят сфери на влияние.

В България, за съжаление, съществува разнобой на най-високо ниво в държавата.
От една страна имаме един министър на отбраната, който и към момента не иска и не може да си изкриви устата, за да каже думичката война, въпреки пълномащабния ѝ характер. Това е поредната такава война, която диктаторът Путин започва в Европа. Нека не забравяме войната в Грузия през 2008 г. Ние имаме един министър на отбраната, който работи за изолацията на България в Европа и НАТО. Той работи за дестабилизирането на НАТО по линия на толкова необходимата в момента ясна и категорична позиция на всички срещу безобразията на руския диктатор.
От друга страна имаме президентът Румен Радев. Преди два дни, когато Путин призна независимостта на сепаратистките региони ДНР и ЛНР, с което бе взривен и брутално погазен дневният ред на Европа, президентът Радев отново не осъди този акт. Вместо това той каза, че това е предпоставка за нестабилност, но не осъди действията на Путин и никога не го е правил.
За разлика от президента Радев и министъра на отбраната Стефан Янев, премиерът Кирил Петков осъди публично преди два дни и днес също действия на Путин, които създават предпоставките за война. Той е единственият, който го направи.
Ние имаме един крайно неопитен и неизвестен външен министър. Единственото му качество да бъде избран на този пост бе фактът, че е служител в администрацията на Радев. Предполагам, че Радев и неговият най-тесен съюзник и дясна ръка Янев, неговият служител и външен министър са на една позиция. С тяхната завоалирана позиция, която не осъжда действията на Путин, те създават огромен външнополитически проблем на България и предпоставки за извършването на национално предателство, излагат на риск националната сигурност на България в критичен момент на военен конфликт, близо до нас.
Премиерът Петков показва за пореден път своята неопитност към държавните дела, защото когато той отиде в Брюксел на срещата на върха днес, той трябва да има силната подкрепа на българската държавност и общество, за да може да отстоява националния интерес. Искрено съжалявам, че сме свидетели на разнопосочни мнения, които водят до слаба позиция на България, която отново ще действа като Троянския кон на руските геополитически имперски интереси.

Апелирам към българската държавност, всички действащи политици – в партиите, НС, Президентството, МС – да се събудят за опасността.
Битката за свободата на Украйна, за нейната независимост и суверенитет, е битка за свободата, независимостта и суверенитета на България. Това е и битка за свободата, независимостта и суверенитета на Европа.
Битката за правото на украинското общество и украинската държава за съществуване е битка за мира и за мирния дневен ред на света, който беше създаден след най-кървавата Втора световна война.
Събудете се!
Уважаеми политици в България, необходимо е да се осъдят категорично действията на диктатора Путин. Необходимо е да се подкрепя Украйна във всяка нейна битка, включително за изграждане на демокрация и социално-отговорна икономика, срещу руската агресия и инвазия.
Необходимо е да се работи за единството на НАТО и ЕС.
Необходимо е да се отворят очите на българските политици, за да разберат, че опасността идва от Москва и от режима на Владимир Путин.
Категорично трябва да се подкрепят санкциите срещу Путин и неговите приближени. Колкото по-тежки, толкова по-добре. Ако не бъде Путин спрян сега, той ще стигне и до България някой ден.
Всички български политици трябва да осъдят политиките на сфери на влияние, защото това води до национални трагедии и войни.
Българските политици най-после трябва да се събудят за хибридните войни на Кремъл, да се събудят за нашата зависимост от руско въоръжение и енергоносители. Да работят денонощно, за да заработи газовата връзка с Гърция, да закупят още западни военни технологии.
Събудете се уважаеми политици, действайте сега преди да е късно!“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 85 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вова император на Третия Рим

    100 8 Отговор
    Плюни ще пляска руснаците с гол 🍑 по 🍒

    Коментиран от #26

  • 3 123456

    155 8 Отговор
    Росене , питай жена си дали утре ще вали .....
  • 4 chi

    127 8 Отговор
    Говедо!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вазелин

    117 8 Отговор
    Плевлю приготви се Георг намажи се
  • 7 Незабавна оставка

    17 106 Отговор
    на двата червени фатмака.

    Коментиран от #34, #44, #72

  • 8 За Българите

    138 9 Отговор
    Абе разбирач когато беше президент думата не ти се чуваше а сега всички много знаете какво трябва да се прави
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тоз от де изкочи

    155 2 Отговор
    ЧЕРТЕЖИТЕ НА Ф-16 ОТ ВОЕННАТА НИ АВИАЦИЯ СА ПОСТАВЕНИ В ПОВИШЕНА БОЙНА ГОТОВНОСТ!
  • 11 отново

    94 3 Отговор
    Винаги на страната на губещите...
  • 12 гражданин

    11 86 Отговор
    Радев лъсна какъв е.

    Коментиран от #24, #64, #95

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Айде и тоя

    107 4 Отговор
    изплува. Аман от плужеци. Даеба и боклуците.
  • 16 Тошо

    117 4 Отговор
    МИШЛЕ АРЕ ОБРАТНО В ДУПКАТА,ТОЗИ СВЕТОВЕН РЕД НЕ НИ ХАРЕСВА ЗАЩОТО ОБСЛУЖВА КОЛЦИНА МАЗНИЦИ КАТО ТЕБ.
  • 17 Да,бе

    100 2 Отговор
    Световния ред си е за взривяване отдавна и заради такива недоразумения на природата,като бившия прецедент.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Грабливата

    74 2 Отговор
    и лъжлива пастирка и потомствена червена хрантутница , Комсомолска главатарка и всякаква за пари , и тя забръщолеви "компетентна" и двулична !
  • 20 лошото за вас предстои

    96 3 Отговор
    За къф световен ред говориш бе Чехъл , за този на оялите се крадци ли бе , дето грабите народите чрез политика , гноцид , пандемии .
  • 21 И тоя и--ди--от се изчака по темата

    77 2 Отговор
    Ама и той не е сменил евтиния си смешен костюм с военни гащи и не му виждам пушката, нито г-ъ- з-а , залегнал в украинки окоп на границата с Русия ...Тия съвсем откачиха, от бяс ли са болни, от ХИВ ли, от Алцхаймер ли, от множествен склероза ли, от рак ли!?!
  • 22 Българин

    68 2 Отговор
    Какъв ред бе куче пе...де...ско
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Е и какъв е

    33 1 Отговор

    До коментар #12 от "гражданин":

    Я обясни !
  • 25 Sieg

    75 2 Отговор
    Плевньо и Соломончо се разплакаха хаха 😆

    Коментиран от #74

  • 26 кнаус 485

    73 3 Отговор

    До коментар #2 от "Вова император на Третия Рим":

    Плевню говори,а мислех,че с Паси вече са в Украйна да я защитават.....

    Коментиран от #42, #108

  • 27 Питам

    60 2 Отговор
    Г-н Плевналиев, когато бяхте на власт защо не направихте всичко това за което говорите? А правехте точно обратното.
  • 28 Честно казано

    26 1 Отговор
    Б Х баклава и халва
  • 29 /////

    65 2 Отговор
    Няма па-отвратително нещо от пребоядисан комсомолец правещ се на по-голям атлантик от Столтемберг.

    Коментиран от #33

  • 30 Жоро

    63 4 Отговор
    Да имаш Русия за приятел и съсед, да ти е дала толкова много и най вече свободата, а ти да сключи съюз с нейните врагове н десет хиляди км през океана... Ами не те ча нищо добро предатвлю
  • 31 Морски

    64 3 Отговор
    Ей национален предател,мръсна подлого,и твоето време ще дойде
  • 32 oooo

    46 2 Отговор
    Tоз кой го изкопа от ..... видя се че не става за президент.
  • 33 Комунист

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "/////":

    = фашист !
  • 34 Единият е

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "Незабавна оставка":

    Бойко, другият кой е ?
  • 35 Не че Банов

    39 2 Отговор
    ще разбере но световния ред го ревизирАха нефовите господари които размахаха една епеуветка в ООН-ро и после нахуха в Ирак.
  • 36 хах

    19 2 Отговор
    Утьо
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Юсуф

    45 1 Отговор
    САМО КАТО ВИДИШ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД-КОМЕДИАНТИ,ПАЛЯЧОВЦИ,ШОУМЕНИ И ЕДНА КАМАРА ЛУМПЕНИ И КОМСОМОЛЦИ КАТО ТОЯ.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Абе

    36 2 Отговор
    Да ви такова аз на вас световният ред.Това което ни бяха подготвили глобалистите е много по страшно.Тази война ще спаси света от чипиране
  • 41 усещате

    25 2 Отговор
    ли, че управляващите по молба на нато ни вкарва във война...
  • 42 Вова император на Третия Рим

    13 1 Отговор

    До коментар #26 от "кнаус 485":

    На път са за котела в Дебалцево.
  • 43 простак

    25 2 Отговор
    Kажи само кой е членувал в БКП (1986 – 1990)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Първо прочети, после плещи

    20 2 Отговор
    Путин: Който се опита да ни попречи или, още повече, да създаде заплаха за нашата страна и нашия народ трябва да знае, че отговорът ще бъде незабавен и ще довее до такива последици, с каквито никога не сте се сблъсквали в историята си. Ниските не са Путин
  • 46 Сводката

    16 0 Отговор
    Намериха ли джипа..!?
  • 47 Рто

    28 3 Отговор
    Само тая utrepka не се беше появявал по новините!!!
  • 48 Без да чета

    33 2 Отговор
    За разлика от тоя на снимката, Путин винаги е бил мъж на място, имал е мнение и го е отстоявал. Не подкрепям война и насилие в каквито и да е форми, където и да е и за каквото и да е, но в също така не подкрепям блюдолизци, чехльовци и подлоги.
  • 49 Кой каквото напише, остава

    6 0 Отговор
    Коментар на … Написаното си го “мести”.
  • 50 Пи4

    26 1 Отговор
    ВАГИНАТА НА СИНИЯТ КИТ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ 6 ДУШИ.ТОВА Я ПРАВИ ВТОРАТА НАЙ-ГОЛЯМА ПУ...КА СЛЕД ПЛЕВНЕЛИЕВ!
  • 51 Шин Фейн

    17 3 Отговор
    офшорния соросоид Плевньо
  • 52 123

    12 2 Отговор
    във вагита на сения кит сесъбират 6 души , което я прави втората по големина птка след РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ
  • 53 Роско

    32 2 Отговор
    Тоя лалугер явно не разбира ,че българския народ не го желае и е алергичин спрямо него .
    Ей.....Росене като президент беше нищо а сега нищожество , нали можеш да четеш български ми прочети си коментарииге за теб и не само тук а на всякаде и разбери ,че не си желан от българския народ нищо лично .
  • 54 Никой

    11 2 Отговор
    Българските телевизии не показват реалните бойни действия .Тяхните кореспонденти се крият в Киев и ни показват някакви алабализми.Хората се изнасят от КИЕВ.Проследете социалните украински медии.Войната е факт.Загинали също.
  • 55 Комон Сенс

    17 2 Отговор
    Радев И Петков са адекватни. Позицията им неведнъж вече беше оценена високо от съюзниците ни.

    А националната сигурност я рискуват такива като Плевнелиев, които хвърлят кал по страната си във възможно най-неподходящия момент.
    До тук с нищо реакциите на нашите упранвици не са по-лоши от тези на повечето други членове на ЕС.
  • 56 Нане

    9 1 Отговор
    американско меке.е
  • 57 Никой

    2 10 Отговор
    Множество клипове от камери запечатват как умните руски бомби поразяват граждански обекти и жилищни райони.
  • 58 Анонимен

    16 1 Отговор
    Къде се натиска и този. Горкият, не вижда ли как западът се отнеси с послушкото си в Украйна.
    Разпалиха войната и сега го зарязаха сам да се оправя :).
  • 59 666

    11 2 Отговор
    Тоя като е толкова ербап да се поши доброволец и да заминава на Източният фронт. Смешко!
  • 60 Фурнаджийката лопата

    11 1 Отговор
    Взривил е продажната ти комсомолска глава! 😂
  • 61 КГБ-Стеклов

    15 1 Отговор
    Роско веднага да сформира българска доброволческа по традиция ХИГИЕННО-БАНЯДЖИЙСКА рота за украинския фронт! Главнокомандващ на ротата ще е Плевньо, нач.щаб Ноевия, политкомисар Салман Пуси (зам.политкомисар Санде Сиди), походна клепто-лейди (късаща билетчетата) на вхда баба Лена на дедо поп Тодор унуката! Лекар ще е ген. Муфтаджи-теляк! Кашавар на ротата и отговорник по кюфтаците - Санде радикал-криминало Джорданов (ДС-Троцки)! Отговорнички поцинковани съдове - ПКП-то и ПТатар-Пазарджишка Пaткa Катка с ципчeтo! Гл. карyцap - БОКо! Културно-масовик и отговорник по нощните забавления в мъжкия клoзeт - Андрюша Ковач контеса Месечкова с асистентки мАнгела Джандбаз (тамън ще й се зачете военната служба) и Карлос Контрера мъпета! Снабдител алкохолни хигиенизатори - Андро Слабака! Състава й да е от изпитани и калени БКП+КПСС+ДС+КГБ-тeляци: Иво Инджев, шайкаджията Тони ДС-Рудолф гимлеро Тодоров, Гошо ДС-Ники дантелата Марков, Момчил Дойчев, Шаламанката, Къдравата Сю, БикО, Гошо Георга, Чукана, Спецов, Куцар, Ушев, Чуков, Сърпов, Гайков, Болтов, Ципов, Гайдов, Дoмyc, Гyцaн, Менков, Ковач, Овчар, Тoми кoмпиpo (гaбрoвски), Пацо тераста, караПpacи с тераси, Брендо, Маргините, Хамстера, Трактора, Гошо ДС-РОМАн Марков, ДС-Антон Елдър, ДС-Тукидит Трендафил, Новак (Новев), ДС-Ванче кapaДжaмбaзитe, ДС-Иван Спас (Ташев), ДС-Кремена Дрангич, УДБА-Тутунар+ДС-Пияндyp Перeв, Ризин, ....
  • 62 ирлндска

    16 2 Отговор
    Истинско удоволствие е да ги гледаш предателите като този, да се плюнчат. Ще ти откъснат големите уши палячо и наистина ще те направят пастирка руснаците.
  • 63 XYZ

    6 1 Отговор
    Смешко!
  • 64 Иван

    2 15 Отговор

    До коментар #12 от "гражданин":

    Истински български президент!
  • 65 Спиди

    13 2 Отговор
    Ирландска пастирка,взимай Кремтодорова,пасито,Цецка бачева,оная Десито и айде у Окрайна.После в Германия,по паркингите да правиш хороскопи,нали само това можеш плужек.
    На един прецедент , съпругата да не стъпи в Президентството,от срам че омъжена със такъв
    ,,политик,, от ,,световна,,класа.
    Поне мълкни и не сообаждай.
  • 66 гост

    7 1 Отговор
    Ето го цвета на нацията!
  • 67 sAXOn

    14 2 Отговор
    Я , Росен изпълза 0тнякъде ! Тъкмо се чудихме защо още не е казал великото си мнение ! Явно Деса ми е позволила , ама чааааак след 1 ден озъртане .......А бат Бойко що мълчи ? Да не би нещо.......
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 наблюдател

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Идвавидовден":

    Идва края на бандеронацизма в Украйна!Горят вече архиви!
  • 70 Рой

    6 1 Отговор
    Мълчанието е злато.
  • 71 Пловдив 1912

    17 2 Отговор
    Не те ли е сраааам бееее.....Украйна тръгнала към просперитет....???? Колко България е просперираща след 32 години ...проспериращ си ти ЧЕХЛЬО .....че в БГ всичко се държи от олигарси....такава мерзост от този господин чак не съм очаквал....крадлива хунта..след 30 години демокрация, заплата 400 евро ...разходи за живот 600 евро .....
  • 72 фАНТОМасс

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Незабавна оставка":

    Ама колко да е незабавна ? Може ли след малко или непременно да е на секундата ? Ще питаш ли Бойко и Плевньо ?
  • 73 Б. Б.

    15 1 Отговор
    Магаре да ви предложа (потупвам Чейлю по гърба), магаре ще изберете.

    Роска, ти и синовете ти защо не се записахте доброволци в украинската армия? Голям юнак си на завет.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 боко

    14 2 Отговор
    Смешниците Плевню и соломони освен от разбиване на семейства от друго не разбират иди----е
  • 76 цикЛОП

    14 1 Отговор
    А как ви се струва Плевньо да стане доброволец и да замине в Украйна с пушка на рамо и бомби на кръста ?
  • 77 Чехльооооо

    14 1 Отговор
    Марш в кухнята
  • 78 ПЪГУОШ

    8 1 Отговор
    Ама много е притеснително защо Бойко нищо не казва ! Дори Росен изпълзя и се изказа компетентно ! Бойко що мълчи ? Не е нормално това. Да не е болен или онемял ?
  • 79 Стефчо

    14 1 Отговор
    Плевела е голям ястреб, но ако може други да воюват, а той да дава препоръки от дистанция. Онзи Паси е същият. Нека си пратят децата да воюват, ние нормалните хора вече няма да умираме, щото на някой му се прищало да се покаже голям евроатлантик.
  • 80 Абе смотан, защо не квича,

    22 0 Отговор
    когато САЩ разсипа Сърбия, тогава не беше ли взривен световният ред? На колко места САЩ предизвика войни, защо тогава се криехте като гривеци?
  • 81 Тома

    13 1 Отговор
    Роско чакаме те в Спартакос бързай моето момче
  • 82 тарикат

    12 1 Отговор
    е ясен! Ама Пасето май пасе някъде скрит..
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Николаев

    11 0 Отговор
    Да не ти вземат и другите джипове??
  • 86 Артист

    15 1 Отговор
    много по-лош от комика Зеленски
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Лебедова песен

    8 1 Отговор
    Плевньо си е надвил на масрафа. И сега само плещи. Но никой не го взема насериозно. Дори Деси Банева, което си личи отдалече.
  • 89 Иван Иванович

    10 1 Отговор
    Абе Чехльо....що не си гледаш хотелчето, имението в Гърция и Бановата ами си вреш крадливия нос в неща които са на космически години от гладкия ти мозък.....ГЕРБЕРСКА ПИОНКА....
  • 90 По казуса...

    9 1 Отговор
    Чехльо,по-добре попитай Тиквоча,къде са самолетите платени авансово на Каубоите?
  • 91 кpaвeшкaфъшкия

    8 1 Отговор
    cиньoпичкoв пак ли ще громи РФ? скрий се под минижупа на мъжа си бе pyнгeл жaлък!
  • 92 КИКО

    8 1 Отговор
    тая шушумига пастирката роско кой го изпусна тук ?
  • 93 Трагично е

    0 7 Отговор
    ако нормален човек ви прочете коментарите, направо ще се гръмне, че се е родил сред толкова прост народ
  • 94 Fury

    5 0 Отговор
    Много приказват, но като опре яйцето на д у п е т о първи изчезват. Справка- Зеленски напуснал Украйна, така разправят. И наще големи ястреби, но да не ни се налага да ги видим в действие, ме тогава не можеш ги стигна по пътя за летището. Днес даваха един обикновен човек в Украйна и го питат какво ще правиш и той каза ами ще се мъча да опазя семейството си, аз не съм депутат и не мога да си позволя да отида в чужбина. Та те така изводите всеки сам да си ги прави....
  • 95 Fury

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "гражданин":

    Е , какъв е. Единственият трезвомислещ и явно защитаващ живота на хората в България. Браво и на Радев и на Янев. Тези като Бат Киро ги видяхме, Зеленски и той много се зъби, но къде е когато народа му страда, къде е еееее. Защо народа му страда, поради решения които в настоящият момент не са правилни, ако бяха правилни това нямаше да се случва.
  • 96 hmhmhm

    6 0 Отговор
    ай млъкни , бе, купен папагал ...
  • 97 Патриот

    8 1 Отговор
    Това е най-големият нещастник! Съжалявам го!
  • 98 Баце

    4 0 Отговор
    От три дни се питам къде Е както и Трабанта, а той жив бе, да зима тапета и автомата и на Източния фронт.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Бееее бееее

    4 1 Отговор
    каза плевньо.
  • 101 Бай Дън

    2 1 Отговор
    Според мен за една от най-големите трагедии за българския народ би могло да се счита управлението на президент русофоб обвързан с типинг поинт замогнал се по съмнителен начин и обвързан с немски интереси, който губи представа за реалността и бълнува руска заплаха и самолети, които ни нападат всеки ден.
  • 102 Равнопоставеност

    1 1 Отговор
    Каква опасност? Господин бивш президент ако имате проблем с Русия дайте пример - запишете се доброволец в украинската армия и идете да се биете за каузата, която толкова смело защитавате от дивана в къщи вместо да се занимавате с пропаганда!
  • 103 Женица

    3 2 Отговор
    Дайте пушка на тази креслива женица да ходи на фронта да воюва за укрите
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 гоги

    2 0 Отговор
    тоя червей пак изпълзя да се ежи, да отива доброволец в батальоните Азов
  • 106 ХАН КРУМ

    2 0 Отговор
    Този пак се е отвързал и пак се е насмъркал! Пазете си го, той е уникат.
  • 107 Старец

    0 0 Отговор
    Росенчо, седи си при синоптичката и не говори повече. То бива да си прост, но това твоето вече е върха.
  • 108 Пекин

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "кнаус 485":

    там обаче е само и едниствено за мъже...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол