Last news in Fakti

22 Март, 2022 08:49 3 146 20

Асен Григоров: Прокуратурата не си направи добра услуга

  • асен григоров-
  • прокуратура-
  • бойко борисов

Според него правителството управлява кризите успешно

 Асен Григоров: Прокуратурата не си направи добра услуга - 1

Прокуратурата не си направи добра услуга по начина, по който действаше в ситуацията. Не мисля, че имиджът на правителството е пострадал. Това коментира пред БНР журналистът Асен Григоров.

Според него правителството управлява кризите успешно: „Нямам усещането, че България е в извънредна ситуация. Общо взето нещата са под контрол“.

В предаването „Нещо повече“ журналистът коментира, че в управляващата коалиция е бил постигнат консенсус по позиция спрямо войната в Украйна, обща с тази на евроатлантическите и европейските ни партньори. Той е категоричен, че в обществото няма условия за предсрочни избори. Политическата ситуация е хипердинамична, не е 100% зависима от начина, по който българската политическа класа реагира на събитията. Нещата са по-скоро стабилни“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как въоще ще жиеят за напред

    35 19 Отговор
    Не познавам хора, които да не проклинат гешев и борисов

    Коментиран от #7

  • 2 Какво можеш да очакваш от

    21 15 Отговор
    Комунистите ?! Само лъжи и демагогия!
    Справка : Орешарски,Нинова......
  • 3 Гинко билоба

    18 28 Отговор
    Комунистическа злоба
    Оставка веднага и нови честни избори
    Без Мадурови машини
  • 4 Оставка на марионетката Петков

    20 21 Отговор
    Кукла на конци от бсп и нинова
  • 5 Стабилна

    18 13 Отговор
    Некадърност отвсякъде
  • 6 Коко

    28 16 Отговор
    Малко са хората които си позволяват да говорят като вас тая сган от Герб е завладяла всички медии така се харчат парите на данъкоплатците
  • 7 можее

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Как въоще ще жиеят за напред":

    Като гледаш минусите ти помисли пак ако има с какво де
  • 8 Mopcku_

    22 4 Отговор
    Сипер интересно. Обществото ни е сигментирано на много пластове. Това е прекрасно за някой отвън, но не и за нас самите. От една страна дърпат “усвоителите” от герб, от друга “усвоителите” от дпс, появи се и костя копейкин на мястото на сидеров…винаги има някой в тази крайна ниша. Има остатъци и на бсп. И разбира се има и нормални хора, които искат тая държава да не буксува на място, които предпочитат Кирил Петков, дори и с недостатъците му. Аз лично предпочитам да плащам за грешките на Петков, отколкото откровено и съзнателно да бъда краден от горните.
  • 9 Кой

    6 0 Отговор
    каквото прави , за главата си го прави !
  • 10 Айде стига с тези имидж и глупости

    9 12 Отговор
    Прокуратурата е ясна. Става ясно и правителството. А за неговите зависимости от САЩ вече е 100% сигурно. Това само по себе си е причина за изригването им, защото ние не искаме да бъдем управлявани от посолства на чужди държави.
  • 11 Перо

    13 7 Отговор
    Поредният джендър индивид на чичко Шорош! От такива като него трябва да сме на 199-то място,не на 112-то!
  • 12 Не се касае за услуги,

    9 17 Отговор
    А за спазване на законодателството, не може се нарушава НПК както петков гази закона от самото начало, и продължава, нямало никой над закона, само той е над конституцията

    Коментиран от #16

  • 13 Възраждане=ГЕРБ=ДПС

    17 7 Отговор
    За ГЕРБ и ДПС трябват трудови лагери,а не затвори,за да могат да си заработят откраднатото! В затвора ще им е прекалено леко, трябва да се трудят от сутрин до вечер!
  • 14 мтгр

    19 4 Отговор
    На прокуратурата заедно с охранителните фирми им дайте някой кокошкар или квартална кримка, да видите как ще му съсипят живота за 20-30 лв, ще го преследват, ще го размажат психически и физически, ще го тормозят с години и ще се опияняват, че имат пълната ВЛАСТ над съдбата му и може да правят каквото си искат с него, без да им се потърси отговорност. Това обичат да вършат в прокуратурата- гавра с беззащитните.
  • 15 какво

    8 11 Отговор
    И тоя некадърник и лъжец го активираха. От къде ги намират такива умствено увредени си е чиста загадка. А този е такава дупка, такава тиня, че да го слуша човек с "анализите" му си е чист мазохизъм. Отделно че приликата му с плъх е толкова голяма че се чудя човек ли е или плъх.
  • 16 мтгр

    15 7 Отговор

    До коментар #12 от "Не се касае за услуги,":

    Какво спазване на законодателството? ГЕРБ какво законодателство спазваха 12 год.? В колко домове нахлуваха и пребиваха хора даже погрешка. Колко хора самоубиха?

    Коментиран от #19, #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ГЕРБ

    5 4 Отговор
    Аман от некомпетентни мнения.Всеки от всичко разбира .Какво му разбира шишарката на тоя от право
  • 19 ГЕРБ

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "мтгр":

    Една жена каза на пазара .Колко са тези хора и колко са доказаните случай
  • 20 Нелепости,

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "мтгр":

    Служебното самоубиха доста повече, ако трябва да сме точни
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове