Last news in Fakti

17 Април, 2022 11:16 4 008 129

Поптодорова: На прага сме на тежка кибервойна

  • кибервойна-
  • елена поптодорова-
  • нато-
  • русия

Очакванията на НАТО към нас са все още високи

Поптодорова: На прага сме на тежка кибервойна - 1
Снимка: БГНЕС

НАТО не ни размахва пръст, защото това не е в културата на Алианса. Това заяви пред News.bg Елена Поптодорова, дългогодишен посланик на България в САЩ, днес част от Атлантическия клуб в България за 18-годишнината от членството на България в НАТО и в последния месец засилващите се въпроси за тежестта на Алианса у нас.

Има спорове, но ето вижте пример ви давам веднага една Турция, която е далеч по-сложен казус на НАТО, отколкото България, но споровете и различията се решават по професионален и сериозен път.

Очакванията на НАТО към нас са все още високи. Да, има тревоги за това какви влияния ще надделеят у нас, за да не бъде размито членството в НАТО, но членството ни в НАТО няма да бъде прекратено, убедена е Поптодорова. Тя се позова на данните от последните дни, които приятно са я изненадали, в които 60% от българите подкрепят членството на България в НАТО. "Това означава, че в каквато и реторика да вървим, каквито и пропагандни тези да се размахват публично, има един здрав разум, който знае къде е интересът на България", доволна е Поптодорова.

Поптодорова посочи, че това, което очаква НАТО от нас е изграждане на национален военен капацитет - това, което не успяхме да свършим поради вътрешни препятствия, влияния. "Забавихме се страшно много с оптимизацията на армията", призна тя.

"Имаме пилоти, имаме инфраструктура, имаме самолети, но да чуем ние от президента Румен Радев да предлага да използваме втора ръка самолети, докато дойдат тези, които в момента се произвеждат за нас. Това е тежкият много остър проблем - не изградихме национален капацитет, не сме свързани, не сме съпоставими с натовските системи във въздуха особено и това е много тежка щета за отбраната на страната ни", изтъкна Поптодорова.

Тя е оптимист, че ще изградим многонационалната батальонна бойна група, с помощ от съюзниците ни, в което нямало нищо лошо. 40 000 военнослужещи в НАТО вече са пристигнали в крайбрежните държави, в Балтика, Полша и Румъния. У нас също започват да пристигат вече обявените бойни групи. Колкото и да са пристрастни, колкото и да са демократични настроени някои политически и публични фигури, никой не може да каже, че България може да се опази сама, отбеляза Поптодорова.

За целите пред България в НАТО, според Елена Поптодорова, практическите цели трябва да бъдат изговорени. На първо място това е натовското въоръжение на армията. Много силно трябва да се вземат мерки за борба с киберпрестъпността и кибервойната. Ако и Русия не е успяла да превземе територията на Украйна, не мислете, че това ще е край на военните или вражеските ѝ действия там. Ние сме на прага на много тежка, много сериозна фаза на кибервойна, предупреди Поптодорова.

"Всичките тези 18 години, за съжаление, са пропуснато време в практическото изграждане на българската отбрана и сигурност", каза още Поптодорова, а трябва да се готвим и за още.

"Ние сме част от едно семейство, а семейството е за това - в хубаво и в лошо време да стои заедно", категорична бе Елена Поптодорова за евроатлантическото семейство.

Тя обясни, че равносметката от 18 години България в НАТО е много кратка - всички наши усилия се оказали не просто оправдани, не просто възнаградени, а абсолютно необходими. "Това не беше никак лесен процес, никак лесна битка от гледна точка от спечелване на общественото мнение, но 18 години по-късно дори и противници на НАТО, казват в разговор всъщност, че това е най-добрата мярка за сигурността ни", акцентира Поптодорова.

През цялото това време се извърши една голяма промяна, но огромна роля за това изигра агресията на Путин, на Кремъл срещу Украйна - когато вече фактите влязоха напред, а не идеологията, посочи тя.

По думите ѝ най-сложният и труден процес е членството в НАТО да ни направи повече европейци, отколкото балканци. Придвижваме се, но бавничко и трудно именно, защото има много силни източни влияния от нас - няма да повтарям обичайната фраза за дезинформация, фалшиви новини, хибридната война, която се води от много години насам. Всичко това влияе на хората, които по различни причини не са проявили ясна представа как се е развивала българската история, особено отношенията с Русия, Съветския съюз и по-късно Руската Федерация. Това от моя гледна точка е твърде бавен процес, но вече по-категорично мога да ви кажа, че е необратим, коментира Поптодорова.

Тя посочи, че ако се погледне не социологията, а изходните пунктове на България, граничните пунктове на България с невъоръжено око ще се установи, че българите в активна и средна възраст - тези, които държат добро място и добри възможни професионални навици, отиват в западна посока, а не в източна. Колкото и ние да сме някакъв специален случай в нашите две семейства - ЕС и НАТО, процесът върви много по-нашенски трудно, мъчително, но необратимо, добави Поптодорова.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 61 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 елена елена

    126 6 Отговор
    Елена Крема е троен агент - на ДС, КГБ и ЦРУ.

    Коментиран от #36, #41, #67

  • 2 путин лавров

    14 104 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления

    Коментиран от #128

  • 3 Поляк

    127 3 Отговор
    Войната започва,да се въоръжим с кремове.
  • 4 Кремче Ленче

    128 3 Отговор
    е предател и заслужава доживотен затвор.
  • 5 Тошо

    117 3 Отговор
    ОЧАКВАНО ДЕЖУРНО ВКЛЮЧВАНЕ И ОТ САПУН ХАНЪМ.
  • 6 Гост

    111 5 Отговор
    Елена,Елена,намажи се с крема.
  • 7 Пучо Капучо

    104 3 Отговор
    ....и на прага на тежка клептомания сме...тук, кремче, там червилце...
  • 8 Елена Лъжкинята

    123 4 Отговор
    Лъжкинята разказваше как говорила с болната си майка по телефона и без да иска мушнала крема в чантата. А в съда стана ясно че по никакъв телефон не е говорила - камерата записала как взима крема, оглежда се и го пъха в чантата. Нагла кражба и още по-нагла лъжа. Защо да слушаме какви ги дрънка?
  • 9 Край

    114 2 Отговор
    Защо човек с доказано ментално отклонение /клептоман/ постоянно е лансиран от медиите да ни анализира, обяснява и назидава.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 чиифуутска куучко

    79 3 Отговор
    що не си еб.. майк...
  • 12 ккккккккккккк

    72 2 Отговор

    До коментар #9 от "Край":

    Глобалистите много обичат зависимите хора - ако не слушат, лесно ги приключват.
  • 13 БОКОагентБУДАла

    79 1 Отговор
    ОТ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ, ИМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ САМО КЪМ ПСИХИАТРИТЕ - ТЕХНИТЕ ПАЦИЕНТИ ВМЕСТО ДА СИ ЛЕЖАТ ПО ЛЕГЛАТА, ТЪРЧАТ ИЗ ПРЕДАВАНИЯТА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ.
  • 14 ДНЕС Е ПРАЗНИК ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЕСАРАБСКИ

    76 4 Отговор
    В Мариупол е ликвидиран известният азовец „Гамп“, участвал в изгарянето на живи хора в Одеса СНИМКИ
    По предварителни данни бандеровецът Артур Савелиев е бил убит от руските бойци.Той е участвал в геноцида на руснаците по време на клането в Одеския дом на профсъюзите, където изгаряха живи хора, уточняват още международните агенции.По предварителни данни бандеровец с позивна „Гъмп“, който също е бил активен член на Одеския национален корпус, е бил ликвидиран от руските бойци. Тази информация все още не е официално потвърдена. ТОВА Е ПОВОД СА ПРАЗНУВАНЕ КРАДЛИВА ПОПТОДОРОВА!!! КРАДЦИ НИ КАЗВАТ КОЕ Е ПРАВО И КОЕ НЕ Е!!!ТАКА Е БИЛО ПРЕДИ ЗА РАЗПНАТ ХРИСТОС! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ !
  • 15 Иван Грозни

    57 1 Отговор
    На прага си ама на магазина, там става ясно кой кой е.
  • 16 Отвратен

    60 2 Отговор
    ФАКТИииии...ВИЕ МРАЗИТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТЕ НАД ТЪРПЕНИЕТО ИМ !!!
  • 17 гост

    61 1 Отговор
    Аман от бивши! То не мяха министри, зам. министри, посланици, бивши "хубавици" и "Хубавци" и настоящи крадци и всичките в пенсионна възраст. Ей ако сте човеци /в което се съмнявам/ махайте се от студията и си гледайте пенсиите, внуците и лекувайте мозъчния си ишиас! На години сте, а възрастта няма връщане и не прощава!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тази крадломанка е на издръжка в три...

    54 1 Отговор
    Посолства!Само като и дръпнат конеца и се спуква да плямпа това което са и инсталирали в къртуната...Жалко е ,че на такива продажници се дава веднага възможност за медийна изява...Това е признак ,че ние сме държава,,КУКЛА НА КОНЦИ"
  • 20 Край

    59 2 Отговор
    Уведомявам всички телевизии, сайтове и др. медии че ако продължат да лансират хора с отклонения като някакви експерти и политици, ще гласувам само за Луна, Митьо Пищова и Йоло Денев. Като ще сме лудница барем да сме пълна лудница.
  • 21 Споко ма

    42 1 Отговор
    кремчетата кибервойната не ги касае! По рафтовете все ще има такива, та да си ги слагаш в чантичката погрешка...
  • 22 Казал съм

    8 25 Отговор
    че племето има тежка форма на раздвоение на личността, иначе казано, шизофрения. Демонстрират, че са русофили, а в същото време избягват всичко руско.
  • 23 📌🇧🇬

    3 33 Отговор
    🇪🇺Днес е Католическият Великден, Христос Возкресе.
    Наследниците на Нацистка Германия, Нацистка Австрия, Колоборативна Франция и Нацистка България могат в името на Йезус Крист, Исус Христос да откажат плащане на Петрол и Газ от Руската Федерация в каквато и да е било валута, €евро, $долари, рубли. Войната в Украйна ще завърши в срок на една Календарна Седмица, в случай че Руската Федерация няма платежни средства и пазар за Енергоносителите които изнася в Европейският Съюз.🇪🇺

    Коментиран от #39

  • 24 1234

    37 2 Отговор
    Тежко и на държава охранявана от доказани клептомани!
  • 25 В НАТО знаят,

    14 16 Отговор
    че сме "Троянският кон" на Кремъл в НАТО. Знаят, че всичките ни генерали и полковници са завършили школите на КГБ в Москва.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Пазете

    35 1 Отговор
    се ! Крадла между вас !
  • 28 минало незабравимо

    37 1 Отговор
    Тази беше лична преводачка на Тодор Живков, сега е лична натовка, а иначе си е просто една клептоманка и лъжкиня. Май вече не остана свестен човек да им повтаря лъжливата пропаганда, че опряха да такива нищожества.
  • 29 Психо

    31 1 Отговор
    Егати на тази само снимката да и видя и получавам някакво душевно разстройство .
    Изпадам от състояние на искрен смях до истеричен рев ?!?
    Факти не психясвайте и без това малкото си читатели с такива фотоси .
  • 30 Реалност

    35 1 Отговор
    Типичен български политик! Хващат те ачик ачик в издънка и то не каква да е, а в кражба и ти пак имаш очи да се показваш, че даже и да говориш! Пълен гьонсурат! Но вместо народа да ги изхвърли, той този народ прост и го лъжат и той продължава да ги вкарва и да гледа като теле, подобни недоразумения! Докато не поумнее Българина и спре да избира проекти, си заслужава съдбата!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ИСТИНАТА КРАДЛО Е НЕЛИЦЕПРИЯТНА,

    26 1 Отговор
    От 6.00 до 13.00 часа (Московски време), украинският военен персонал и чуждестранни наемници трябва да излязат от територията на „Азовстал“, да предата оръжия и боеприпаси.
    Тайният обект на НАТО „PIT-404“
    Думата „яма“ от английски означава „яма“, както и – „гроба“ (например, чумата яма е общото с гроба за мъртвите от чумата). Не е ли това яма, за която говориха на оцелелите от пленниците на нео-нацистите? Мястото откъдето не се връща?
    „404“ – стандартен код за реакция в браузърите, буквално обозначаващи „не е намерен“, който е преведен от английски – „не е намерен“, „не е намерен“, „не е намерен“, както и „изчезнал“, терминът, използван на английски език – „изчезнали хора“, „липсват“. Общо:
    „PIT-404“ е яма / гроб, в което не е намерено, или в което никой не може да намери никого. И тук в паметта се появява информация за пещите в „AZOVSTAL“, така и за температурата, която достига до няколко хиляди градуса по Целзий. Символичните имена обичат англосаксонците.
    Azovstal влиза в структурата на компанията „Metinvest“, чиято лого е подобие на шест звезди, помните фашистки концентрационни лагери?!
    А ето и друг американец, загинал в Мариупол. В горния десен ъгъл -координати къде е гроба му.
  • 33 ген Столти

    28 1 Отговор
    Ленче, ти си гледай безмитните магазини, другото не е за теб защото се плаща.
  • 34 Боджо кибернетиката

    25 1 Отговор
    Това са ѝ наредили да рецитира на черваната поамериканчена бабичка от глобалисткото лоби в краварската ни колония
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Айде Бегай

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "елена елена":

    Не я надценявай, тази е една п.р.о.с.т.а пенсионерка.

    Коментиран от #61

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 пешо

    23 1 Отговор
    ленчето си намаза дупето с кремчето
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 gggw

    19 0 Отговор
    всеки ден поптодорова.. поптодорова вече и от хакерски атаки започна да разбира.. а едно време беше заедно с лупи крадеца.. мислите че ще забравим ли? защо ѝ давате трибуна всеки ден? някой ден тази ще бъде съдена, ако не от хората то от съдбата
  • 41 И на Орифлейм

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "елена елена":

    е агентка ама рекламна.
  • 42 НАРКО ВОПЛИТЕ НА КРАДЛАТА ПОПТОДОРОВА!

    24 0 Отговор
    СЛАВА КОКАИНА! СЛАВА КОКАИНА! КРЕЩИ ЕДНА КРАДЛА ИЗПАДНАЛА В НАРКО ДЕЛИРИУМ!
  • 43 Мятало Ленче ябълка

    23 0 Отговор
    Киберкремче не можеш да тафнеш.
  • 44 Не ми

    28 0 Отговор
    мърси очите и душата , поне на Цветница , ма , лъжкиньо крадлива !
  • 45 Учо

    22 0 Отговор
    G R O Z O T I A . Не ни разваляйте неделята . МОЛИМ ви .
  • 46 Gen Gurko

    26 0 Отговор
    Абе тази жена какъв фактор е, че постоянно ни я навират в очите. За нея кухня и внуци няма ли? Аман!

    Коментиран от #52

  • 47 Хасковски каунь

    20 1 Отговор
    "....60% от българите подкрепят членството на България в НАТО"
    Не само краде, ама и послъгва май.
  • 48 Кремове

    22 0 Отговор
    Ако може да са и без пари това е на прага на тази предателка!
  • 49 Павел пенев

    27 0 Отговор
    Крадливото Ленче дрънка за култура на Алианса? Това е все едно свинята да говори за чистотата. Но важно е заплатата от САЩ да върви още известно време и за нея и за гнусното еврейче Соломончо-детето чудо.
  • 50 Гост

    21 0 Отговор
    Това компрометирано крадливо Нищо лъже и с г-за си, но това не пречи на мисирките да и дават думата...
  • 51 9689

    14 1 Отговор
    Информация от доносници на ДС и крадли е фалшива.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 124

    21 0 Отговор
    Укрофашистите останаха с пет самолета!

    Световният бандит Сащ вън от Европа, наси пак само смърт!
  • 54 читтел

    20 0 Отговор
    кибер война е да свиеш кремче от магазин и да те хванат
  • 55 Анал-изатор

    17 0 Отговор
    Льонка,ти си моят човек!Избери ми добър крем-лубрикант,че ще сондирам Аналена за газ.
  • 56 АЙДЕ МАРШ

    13 1 Отговор
    ВАЖНО Е ...КРЕМЧЕТА ДА ИМА ,....ЗА ГЕПЕНЕ !
  • 57 Стига номера

    14 1 Отговор
    Въпросната персона не е фактор и никой не се нуждае от мнението й..Използвате името и като лакмус за засилване на омразата между фили и хоби...
  • 58 Вонбон

    15 0 Отговор
    Тоя плужек пак изпълзя от някъде,но по-добре да се прибере
  • 59 Перо

    13 1 Отговор
    Лудата клептоманка!
  • 60 Без коментар

    18 0 Отговор
    Лицето на НАТО е една крадла на козметични продукти.
  • 61 Вонбон

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "Айде Бегай":

    Не смяташ ли,че обиждаш пенсионерите заради едно квозимодо
  • 62 Хахаха

    14 1 Отговор
    "60% от българите подкрепят членството на България в НАТО."...затова ли бягате от референдум като дявол от тамян:)
  • 63 Ние

    16 0 Отговор
    големи очаквания към НАТО нямаме. А най-добре по тези земи и НАТО да го няма.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Те унищожиха..

    18 0 Отговор
    България..българското . културата .славянското..в българският народ. Нато и еврогеиският съюз 😇...и скоро ще ни вкарат в 100 милиарда дългове.
  • 66 гнусна

    17 0 Отговор
    мръсна ,крадлива, кокарджа....;Даже и в червата мирише....
  • 67 Т. Живков

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "елена елена":

    ДС е филиал на КГБ, бе!
  • 68 Споко

    11 0 Отговор
    У война лесно са крадва, Ленчееее
  • 69 ленчето с кремчето

    12 0 Отговор
    малка грозна дръта апашунга
  • 70 Крадлата Елена си няма срам!

    15 0 Отговор
    Тази пак изпълзя!
  • 71 инженер гинеколог

    11 0 Отговор
    малииии ако този я ашладиса бою ,познай какво ще се пръкне

    Коментиран от #101

  • 72 Някой

    15 0 Отговор
    Явно ни смятат за олигофрени, за да тиражират подобни полуистини и откровени лъжи.
  • 73 9689

    13 0 Отговор
    Сайтове които се позовават на крадли учат аудиторията да краде.
  • 74 Поптодорова

    11 0 Отговор
    Щом Поптодорова пак изпълзя по медиите, значи американците пак искат да ни прецакат. Това е доказана исторически закономерност
  • 75 КРАДЛА МОРАЛИСТ ХА ХА ХА

    15 0 Отговор
    СНИМКИТЕ И СА РАЗЛЕПЕНИ РО ЛЕТИЩАТА,ВНИМАНИЕ КРАДЕЦ НА СКЪПА КОЗМЕТИКА !!!!!
  • 76 Каква жена, какъв експерт, какво кремче

    7 0 Отговор
    В тежката кибер война нямат ефект кибер кремчетата и тя ще се състари, защото не е като по летищата и няма от къде да ги взема без да плаща. Мъка, мъка. Колко мъка има на този свят. Ама пък каква експертиза, какъв анализ само. Направо ум да ти зайде ако не знаеш за какво става дума и направо може да не разбереш как една преводачка на Тато, вземаща кремчета без да плаща по летищата, беше назначена да представлява целия български народ години наред в най развитата страна в света и поради това си назначение още има честта да е говорител на чуждестранните интереси, а не защитник на българския забравен национален интерес. Благодаря лельо Ленче за анализа на атлантическия клуб, който е създаден за финансиране на пенсионирани предатели на националния интерес на България. Поклон пред вашите дипломатически успехи и идващия пореден финансов крах на Р. България , която направихте безспорно най верния и безгласен евроатлантически партньор на алианса.

    Коментиран от #106

  • 77 3.14К

    11 0 Отговор
    До кога ще ни я пробутвате тази клептоманка? Ако това са европейските и евроатлантически ценности, благодаря!
  • 78 Дрът бабер

    12 0 Отговор
    Бабата клептоман е на прага на ада .
  • 79 като цапниш

    7 0 Отговор
    гаража Надиието,намираш цап-тарап Лалка-тараша!А на месна почва действа миризливата ,майстор кофата и...Eхаа европа-на обен е фьолайнаркова с цял обем....
  • 80 Доказано

    10 0 Отговор
    Крадлата на кремче .Тя е няма право на коментар .
  • 81 Жената крем

    9 0 Отговор
    Лява ръка - десен крем
  • 82 Маринов

    8 0 Отговор
    Клептоманка се прави на умна
  • 83 КРАДЕ И ЛЪЖЕ ТАЯ! ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА???

    15 0 Отговор
    Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО). ОТ БУЛГЕРИАН ТАИМ
    СЕГА Е ПОТВЪРДЕНО: Генерал-майор на САЩ Роджър Л. Клутие беше заловен от Русия, докато се опитваше да избяга от Мариупол, след като дава военни инструкции на украински и наемни войски. ‼️‼️‼️
    По-рано съобщавах за това като слух. Вече не е слух. Това е лошо. Открит акт на война, който САЩ очакваха да остане ненаказан. Въз основа на обобщение на предишни доклади, публикувани тук, може да си представим как е бил хванат.Руските сили прекъснаха всички пътища за бягство на земята, като по този начин „уловиха в капан висшето командване на украинските сили“, което в крайна сметка изобщо не беше украинско. Западът вероятно е командвал войната в Украйна през по-голямата част от времето. За да не бъдат заловени, западните сили тогава се опитаха да освободят хората си с хеликоптер. Русия успешно свали хеликоптерите. С напредването на руснаците военни лидери от няколко страни, доставени от американското разузнаване, се укриват в стоманодобивна фабрика, за която американското разузнаване знае, че Русия иска да избегне унищожаването на всяка цена. Steelworks беше страхотно място за битка, което беше предимство, тъй като беше много лесно за защита. СЛАВА КОКАИНА! СЛАВА НА БРЕНДО И КОКАИНА! БАНДЕРОВЦИ ГО ОСВОБОДИХА! СЛАВА КОКАИНА! ТОВА Е ИСТИНАТА ЛЪЖЛИВО КРАДЛИВО ПОПТОДОРОВКЕ!!!!
  • 84 Жорж

    6 1 Отговор
    Тая нали беше посланик в САЩ нормално е да мисли различно от ровещите в контейнерите Българи!
  • 85 ragundragun

    8 0 Отговор
    какво може да ни каже една КЛЕПТОМАНКА?
  • 86 Още

    6 0 Отговор
    Ли ви интересува мнението на тази кукувица със кремчето?Какво безочие.
  • 87 tomito

    7 0 Отговор
    това недоразумение буди огромно съжаление
  • 88 Тираджия

    6 0 Отговор
    Върни ми чистачките!
  • 89 зеленчук

    5 0 Отговор
    Ще си вземем кремчета от вип-зоната на летище Берлин!
  • 90 АДВОКАТ

    9 0 Отговор
    ТАЯ БЕШЕ ЧЛЕН НА БКП СЕГА Е ЧЛЕН НА ШАЙКАТА И ТИКВАТА ,ЗА ПРОТОКОЛА
  • 91 ицо

    8 0 Отговор
    На прага си на лудницата, клептоманке изкукуригала!
  • 92 kroky65

    4 0 Отговор
    На въжетооо.....!!!!
  • 93 Баце

    5 0 Отговор
    Важно е да има полски крем-карамел и крем-брюле и най-важното "аванта", сандже дет му вика "бъдещето".
  • 94 Стига бе!

    7 0 Отговор
    Какво все я пробутвате баба Крадла?!!! Тя на морал, отговорност и етика ли ще ни учи? Прави само антиреклама. И последният колебаещ се ще предпочете обрантното като я чуе.
  • 95 Предателка

    8 0 Отговор
    САЩ тихомълком колонизира Европа а и България!
    Тази предателка, агент на ЦРУ казва че не е лощо да има американска войска у нас!?
    За нулавреме правят преврат ако нещо не им харесва!
    Защо не остана в САЩ щом толкова ти харесва и толкова ги обичаш?
  • 96 леле КАКО

    8 0 Отговор
    А ти не си ли на прага да откраднеш още един крем за 80-90 долара ? И после да чакаш благоволението на НОВИТЕ си началници да те спасят ! В замяна на какво ли ? Виждаме много добре в срещу какво се пънеш толкова !
  • 97 ежко БЕЖКО

    8 0 Отговор
    Хубав прякор има тази жена - ЛЕНЧЕТО С КРЕМЧЕТО ! Защо ли така я нарекоха ?
  • 98 ТЪПО ГАДНО ДОЛНО ПРЕДАТЕРСКО ИЗЧАДИЕ

    10 0 Отговор
    Е ДРУГАРКАТА КРЕМЧЕВА !
  • 99 Албрехт Дюрер

    7 0 Отговор
    Нивото ни явно е паднало много , много ниско , щом такава персона с отрицателна морална хигиена , си позволява да изказва мнения и да дава меродавни становища ! Отчайващо падение !!!
  • 100 Жаба Кикерица

    10 0 Отговор
    В замяна на какво , новите ни приятели от САЩ спасиха Елена с крадения крем и опитаха да замажат положението с нашенската крадла ?
  • 101 щИРЛИц

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "инженер гинеколог":

    Как успя даже да си помислиш таквоз нещо ! Да ашладисаш ТИКВА с КРЕМ ?
  • 102 Гад Заяви

    10 1 Отговор
    Жидоянкината напаст продава България на факинистан и си живее там в лукс и доволство. А нашите кирпетковци са забранили на руски кораби да акоситрат на български пристанища. Барабар Петко с мъжете??! Абе негодяи, а Лукойл как ще докарват нефта си?! Дано имат панамски и патагонски знамена на танкерите си, та да влизат и наливат петрол. Тия продажни марионетки на ЦРУ и козяк е време да се пръждосват. Има-няма и за 100 те есе осветиха като лампите на Айфеловата кула, разбрахме, че кирпетко и асанчо са агенти на козяк! През това лято на нови избори! И вече никога на власт разните му завършили в харвард или отатък харвад, кеймбридж и т.н. всякакви ВУЗове на англосаките и жидоянките. Пожартикари и сикаджии също никога на власт, те да не си помислят че им се връща времето. Никога и за тях!
  • 103 Пак аз

    4 0 Отговор
    Що бе да не са спрели кремчетата по полските летища???
  • 104 ССоросс

    6 1 Отговор
    Г-жо Компрадорска, моля да ми върнете кремчето което го "ЧОРЕ" от летището .
  • 105 СЛОНА

    3 0 Отговор
    КАКВА БЛАГА ВЕСТ ЗА СЛОНСКИТЕ УШИ И ОЧИ!!!....РАДВАМ СЕ ОТ ДУША!!!...???
  • 106 Иван4о

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "Каква жена, какъв експерт, какво кремче":

    Комунистка - членуваше в БКП.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 сноу

    9 1 Отговор
    Мно-ого противно нИщо жество..
  • 109 ленче кремче

    6 1 Отговор
    на прага на тежко крадене на кремчета сме😂😂😂😂😂😂😂
  • 110 1234

    5 0 Отговор
    Снимки на тази жена има на всичи безмитни магазини в ЕС!
  • 111 Госпожа Лъжа

    5 0 Отговор
    Защо вестниците и сайтовете дават трибуна на тая и айдукиня на нея снимката и е навсякъде по фришоповете.
  • 112 Ленче

    5 0 Отговор
    Открадна кремче и го сложи в коремче
  • 113 Ленчето с Кремчето

    4 0 Отговор
    Тая крадла и от кибер сигурност взе да разбира.....това е някакъв виц предполагам....голям смяяях!!!!
  • 114 Самолет

    4 0 Отговор
    Щом тая заговори за киберсигурност представете си какво ни готвят. То в армията кадърни вече няма а пък авиацията е трагедия.
  • 115 Я ВЪРВИ В ЗАТВОРО МА !

    2 0 Отговор
    АЙ ЧИБА ! КРЕМЧЕВААААА !
  • 116 Астра

    4 0 Отговор
    Ленче-Кремче,бивш политик,доказан крадец ,тотално компроментиран,ама много нагъл и безсрамен.
  • 117 AlienMind

    1 0 Отговор
    Като гледам бабето и изказванията и почвам да изпадам в некрофилски настроения!
  • 118 Гошето

    2 1 Отговор
    Поредното и то крадливо мекере!
  • 119 нснс

    1 0 Отговор
    ленче ще гепиш ли кремче от байдънчо
  • 120 пак аз

    2 0 Отговор
    Тя посочи, че ако се погледне не социологията, а изходните пунктове на България, граничните пунктове на България с невъоръжено око ще се установи, че българите в активна и средна възраст - тези, които държат добро място и добри възможни професионални навици, отиват в западна посокa
    Aбе дьр тофелник ,а някой да се е запитвал защо тези хора се запьтват кьм границата. Дали и ти и тези като тебе не са част от причината....
  • 121 Сорос

    1 1 Отговор
    Защо я пускате тази ДЖОФРА, след като не ми е върнала крема, да знаете че може да ви открадне вестника.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Хах

    1 0 Отговор
    Крадлата на кремове тръгнала и тя да ръси мозък! Ленче бе душо, видяхме те в какво си най-добра мила, хайде сега трай си!
  • 124 Крадлата Елена отново се Озъби!!

    2 0 Отговор
    Да си доказан крадец и да излизаш да даваш съвети е голяма наглост!
  • 125 9689

    0 0 Отговор
    Усмята до ушите,пак е откраднала нещо.
  • 126 веселият готвач

    1 0 Отговор
    явно крема не й е подествал, досто се е сбръчкала, опроделен е бил менте, ама пък за такава жена - такъв крем
  • 127 Ха ха,

    0 0 Отговор
    ама крадлаленче,не е ли на фронта,в укростан,с бронираният трабанк,на перкопаси ?!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Русофил

    0 0 Отговор
    Тази клептоманка откога взе да разбира от кибервойна. Колкото до самолетите, които сме платили с наши пари да попита Херо Мустафа евентуално кой век ще дойдат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове