Last news in Fakti

18 Април, 2022 18:13 1 166 12

Балабанов: Гуверньорът на БНБ не беше заложен в коалиционното споразумение

  • станислав балабанов-
  • любомир каримански-
  • итн-
  • бнб

По думите на депутата от ИТН не е имало предварителна договорка и кандидатурата на Каримански остава на масата

Балабанов: Гуверньорът на БНБ не беше заложен в коалиционното споразумение - 1
Кадър бТВ

След повече от 100 дни коалиционно управление в среда на абсолютна криза по всевъзможни аспекти, нормално е да се създават противоречия, защото всяка една казана дума в такава ситуация веднага взривява пожар. Това коментира депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов в предаването „Лице в лице“ по бТВ.

„Коалиционното споразумение всъщност беше фундамента на тази коалиция, за да стартира. Гуверньорът на БНБ не беше заложен в това коалиционно споразумение", каза Балабанов и посочи, че не е имало предварителна договорка.

„Ние вървяхме по пътя, по който предложиха тези, които в момента са начело на държавата - Кирил Петков и Асен Василев, които казаха: „Когато има възможност за толкова отговорен пост в държавата, нека спечели най подготвената кандидатура. Слагаме ги на масата и избираме най-добрия“. Всички спекулации по отношение на това, че е имала предварителна договорка за обща кандидатура не са истина“, обясни Балабанов.

Той обясни, че от ИТН са заложили на Любомир Каримански, защото е достатъчно доказана във времето кандидатура.

„Подходихме практично и извадихме една подготвена кандидатура, нашият конкурент от „Продължаваме промяната“ беше издигнат в последния момент, може би от спортна злоба, само и само БНБ да не е в „Има такъв народ“, посочи Балабанов.

Той бе категоричен, че кандидатурата на Любомир Каримански остава на масата.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    16 5 Отговор
    много просто момче
  • 2 ИТН

    13 4 Отговор
    Вашата злоба е перманентна вече в трети парламент и ще ви удари мотиката в челото за трети път.Вие ни се водите,ни се карате .Такъв е Слави,за неуравновесения същото.Почва пак доноси по всички посоки и злъч,пресмехулства.Като не си дорасъл какъв го търсиш в парламента.Не може да се държиш като кретен,да хихикаш,да имитираш,това не ти е шоуто.Слабаци.Неуравновесения е Тошко,пропуск на името.Тодоре вземи пример как дипломатично говори Балабанов,хем засяга,хем не обижда,пак някакъв политически език има и усет поне.
  • 3 Интересно

    6 11 Отговор
    Не знам дали е просто момче но добре че го има иначе Кирето ще ни продаде и пак ще гледаме Тъпо.Така че поклон пред Балабанов и ИТН.
  • 4 Показват си нрава

    7 6 Отговор
    Той хвърли много по-голяма бомба. Защо не я обявихте?! А именно, че ПП с лозунга Нулева толерантност към корупцията е назначила при Лорер уволнена персона заради корупция с проекти, на висок пост в сферата на европроекти? Почнаха с номерата на ГРОБ с преназначенията вместо в затвора...
  • 5 Добре, че ви има ИТН

    4 10 Отговор
    За толкова години, за първи път да се появят едни достойни българи, мислещи за България, а не за задкулисни и олигархични интереси!
  • 6 Като

    10 3 Отговор
    сте "унижени" отивайте си от управлението,без друго само пречите и забравихте за какво сте там.Нещо по този въпрос да кажеш кога Гешев ще си ходи?Нали виждаш всеки който е бъркал си плаща и вашия Тошко сто пъти поне дрънка против Василев.Сега се хихика многократно на Кирил Петков за да му върне за Каримански.Вие наистина сте с дефицити и не ставате за политици.Само това показвате от няколко парламента-НЕГОДНИ В ПОЛЗУ РОДУ!Проста целите да се докажете ,че не ставате.С вас коалиция-НИКОГА ПОВЕЧЕ.
  • 7 Трябва да се обясни

    6 4 Отговор
    на това момче за всичко при Слави,че геодезията е наука,която няма нищо общо с ремонт на мантинели и поставяне на пътни знаци по шосетата. Геодезията е наука за измерване и картографиране на земната повърхност.
  • 8 До ком 4

    4 3 Отговор
    Напиши името,такива анонимни фейкове не вървят.Напиши и името,журналистите да питат какво търси там?Сега поне никой не пречи на мисирките да задават въпроси.
  • 9 Балабанов

    6 4 Отговор
    Противен си още с излъчванията от протестите... Та си пролича ...
    И за водещ на предаване не ставаш.
  • 10 емигрант

    5 4 Отговор
    Балабанов, вие сте като кобра в гащите, всеки момент ще ухапете ! Унизихте стотици хиляди симпатизанти, сега се опитвате да унизите това правителство което няма никаква вина, нито за криза, нито за войната, нито за пълзящите цени нагоре, просто лошата съдба ги споходи в лоши моменти, което не се разбира от прости хора, затова трябва на следващите избори да спечелят Възраждане, за да може този народ да разбере веднъж за винаги колко е прост, като остане изолиран от целият свят когато напусне ЕС и НАТО както искат тези идиоти от тази просташка партия и настане истинският смъртоносен глад ! Северна Корея ви очаква пеликани !

    Коментиран от #11

  • 11 Само споко

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "емигрант":

    Не са унизили никой! България за първи път, има достойни хора в политиката като ИТН!

    Коментиран от #12

  • 12 ХА ХА ХА ХА ХА

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Само споко":

    Чалгари и достойнство ? Как можа да го кажеш ? Те с "достойнство" се подиграха на избирателите си ? Какъв народ съществува още, не е за вярване ??????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове