2 Май, 2022 13:21 6 183 162

Иво Инджев: Радев да си мери думите

  • иво инджев-
  • украйна-
  • руска агресия

Забавеното решение за предоставяне на военна помощ за Украйна е разделило обществото

Иво Инджев: Радев да си мери думите - 1
Снимка: бТВ

Думите са важни и бих посъветвал г-н президента, когато говори, да си ги мери, защото това е провокация. Не трябва да третираме войната като някакво природно бедствие, над което нямаме контрол, което не знаем откъде е дошло. Тази война има причинител и трябва да се говори за риска от руската агресия.
Това каза пред bTV журналистът Иво Инджев в коментар за вчерашното обръщение към нацията на държавния глава Румен Радев.

„Вече всички разбраха, че България предоставя оръжие на Украйна по други начини, но това не ни прави чест, защото фактически печелим“, каза още Инджев и припомни думите на освободения шеф на „Кинтекс“ Александър Николов, че военнопромишленият ни комплекс работи на пълни обороти.

„Ние не сме малка държава, ние сме средно голяма европейска държава. Освен това сме голям производител“, допълни Инджев.

По думите му забавеното решение за предоставяне на военна помощ за Украйна е разделило обществото и това работи в полза на агресорите.

„Обичаме да закъсняваме – закъсняхме с прохода, с приватизацията, с присъединяването към НАТО“, коментира журналистът.

„Шантажът, че БСП ще напусне коалицията, приключи. Вчера в Копривщица Корнелия Нинова даде да се разбере, че няма да напускат коалицията. По-важна им е социалната политика, тази риторика я знаем, тя си е чисто партийна. Та, няма да напуснат коалицията, освен ако Нинова не ни измами също както Путин измами целия свят, че няма да напада Украйна. Подобен тип ритуално самоубийство на БСП, когато тя най-накрая се докопа до властта, не вярвам да се случи“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 130 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато

    54 165 Отговор
    си прав - си прав ! Така е !

    Коментиран от #70, #130

  • 2 olo

    189 44 Отговор
    Украинеца Инджев ли го казва ?

    Коментиран от #119, #126

  • 3 Одеса 02.05.2014.г. ‼️

    141 23 Отговор
    Кой дава съвет 😀🤔😀🤔😀🤔
  • 4 Roro

    195 43 Отговор
    Още ли ние си заминал на фронта да спасяваш Украйна, или само лаеш ?!

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Русия, враг №1 на България

    50 103 Отговор
    Месец септември 2021 година Стефан Янев свобождава сегашният министър на енергетиката от поста зам-министър на енергетиката в служебното правителство без обяснения. Сега се разбира, че е станало, за да не пречи на далаверата. Малко след това уволнение, Николай Павлов, човекът на Радев и бивш изпълнителен директор на Булгаргаз, подписва анекс към договорът с Азербейджан чрез който се отказва да получи оставащите две трети количества газ по този договор, въпреки че той е на цена 3 пъти по ниска от тази на Газпром. Чрез този анекс Николай Павлов отстранява Азербейджан за определено време и оставя като единствен доставчик Газпром и то с цена 3 пъти по-висока. Идва редовното правителство и Бившият зам-министър става министър и разкрива тази далавера. Николай Павлов е уволнен, а Румен Радев е поел ангажимент пред Путин да не го бара. Румен Радев е бесен, ако си спомняте. Сега е още по-бесен но и много уплашен защото далаверата излиза на бял свят. Лъсна, че борбата им с Борисов е била, кой да взема комисионите от Путин. Става ясно на какво почива патриуотизмът на Радев и Стефан Янев. Путин към Радев или връщай парите или сваляй правителството. Разбрахте ли защо ръмжи от няколко дни Радев.

    Коментиран от #25, #33, #50, #51, #79, #141

  • 7 ха ха

    17 83 Отговор

    До коментар #4 от "Roro":

    Засега спасява България от гнусофили.

    Коментиран от #20

  • 8 Ей ама един от тия

    127 23 Отговор
    bloкуци не видях да хване пушката и да отиде да се бие.
    Само лаят.

    Коментиран от #24

  • 9 Някоя си

    137 30 Отговор
    Тая подлога на сащ и тотално безгръбначно същество що ръси мозъци де ги няма....или така са му спуснали ...
  • 10 Гадна соросня лъха

    110 22 Отговор
    Още един ДС-фосил!
  • 11 Грульо

    110 17 Отговор
    На новите избори ще гласувам за тез, които пратят всички желаещи да разпалват конфликта с оръжия, да се бият в Украйна.

    Коментиран от #37

  • 12 Одеса 02.05.2014.г. ‼️

    119 12 Отговор
    "...Учил съм в Москва, но това не ме прави поклонник на политика на Кремъл, макар да съм съзерцавал кубетата му 5 години от аудиториите на института. Бил съм съпричастен към ДС, но и това не ме обвързва с нищо..." / иво (М)инджев

    Коментиран от #103

  • 13 Аве

    116 14 Отговор
    ти цяла България ли си?
  • 14 Дългият

    101 30 Отговор
    Позицията на орезидента е най умерена и достойна за българския народ.
  • 15 Тиква

    109 18 Отговор
    Кой му дава думата на този агент продажник... За нищо не става, герб подлога.
  • 16 Ежко Бежко

    104 19 Отговор
    Сред продажниците Иво е на челно място, както беше и преди 1989г. Истината е, че народа не иска да се налива оръжие в Украина, а правителството иска, ама не му стиска. Как си ги избрахме такива, умът ми ми не го побира. Народе къде блееш по време на изборите?
  • 17 До всички мисирки

    95 26 Отговор
    Причинителят за войната се нарича Съединени американски щати!
    На заблудени мисирки като тоя не трябва да им се дава думата.
  • 18 верно е

    78 13 Отговор
    Прав е пияницата и агента на ДС.Закъсняхме с лустрацията.Такива като него трябваше отдавна да търкат наровете в панделата !
  • 19 пруф Стойкоф

    57 10 Отговор
    Съчетанието в облеклото на този коментиращ е в съответствие с тенденциите в политическата мода която е в упадък.

    Коментиран от #52

  • 20 гогогог

    54 9 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха":

    такива като теб нали, виж как се определяш сам ,а иначе пародията на снимката ако иска да си закачи значката на носа повече ще му върви все пак е продажно човече и то какво .преди 60 години щеше да е враг на народа и да чука камъни в някоя кариера подлогата инджев

    Коментиран от #40

  • 21 А ти фурнаджийска лопата

    57 15 Отговор
    Подлога на чужди интереси и марионетка която драскай говори за да спечели няколко долара повече когато достигнеш нивото на Радев.... Тогава ще те чета ..... Което значи никога....
  • 22 Даа

    18 47 Отговор
    Гумен Гадев по нищоправене и несъстоятелност се родее единствено със своя предшественик агент Гоце. Какво да очакваме от кухи комунета?...
  • 23 Някой

    71 13 Отговор
    Закъсняхме. Ама закъсняхме да изгоним такива като теб, Паси, Плевналиев, Ленчето с кремчето...
  • 24 агента на ДС

    38 11 Отговор

    До коментар #8 от "Ей ама един от тия":

    той пушка не е държал милия как да замине за украина да се бие срещу Русия ,освен някоя кожена до като е бил студен в Москва там вече не е ясно как са го или какво са го
  • 25 стоян

    11 37 Отговор

    До коментар #6 от "Русия, враг №1 на България":

    До 6 ком -браво за коментара ти -по често го публикувай па дано наще путинофили го разберат
  • 26 Българин

    18 49 Отговор
    Радев, Нинова и Израждане искат Украйна да се предаде, украинците да станат руски роби и да целуват ботушите на руснаците. Ако на Нинова и останалите русофили това им харесва, украинците не са съгласни отново да ги тъпче руски ботуш! СЛАВА УКРАИНЕ!

    Коментиран от #30

  • 27 Случаен

    15 44 Отговор
    Инджев е бил кореспондент в места като Ливан и Афганистан по време на война, стои с името зад думите си, не е шушумига като някои анонимници в този форум.

    Коментиран от #36, #88

  • 28 Истината

    16 35 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите катоРадев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!

    Коментиран от #107

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 georgi

    32 14 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    абе има една българка пак като тебе миси рка ти не разбра ли че украинските нацисти пак целуват Руския ботуш и ще е така свиквайте соросоидни подлоги колкото да ревете .като е слава грабвай пушката и за украина д асе биеш ,ама скъпа държала ли си автомат ???препоръчвам памперси няколко пакета то американците знаят какви ще ти кажат

    Коментиран от #44

  • 31 Софиянеца

    26 10 Отговор
    Баайсмраа Инджев за много голям тарикат се мисли.
  • 32 1324

    7 2 Отговор
    Цыц!
  • 33 НЯКОЙ

    22 18 Отговор

    До коментар #6 от "Русия, враг №1 на България":

    Истината е потресаваща! Трябва да се разнищи тази история до дъно и да се извадят далаверите на показ и всеки от далавераджиите да си получи полагаемото! Колко успешно Радев измами народа, но не можа да скрие емоционалната си нестабилност напоследък и изпуснатите гневни реплики! Този необоснован бяс намери своето обяснение!
  • 34 този

    32 6 Отговор
    и Ленчето с кремчето са "копи пейст".
    Калъфи, изпразнени от съдържание.
  • 35 Карл Маркс

    31 9 Отговор
    Тази г.н.и.д.а Инджев жива ли е още?

    Коментиран от #91

  • 36 гого

    18 13 Отговор

    До коментар #27 от "Случаен":

    на този агент думите не струват и цент бе скъпа хал хабер си няма от нищо .да се обаде на елена крема и си спретнат едно парти

    Коментиран от #57

  • 37 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝

    3 11 Отговор

    До коментар #11 от "Грульо":

    „ДЕМЕК” ТИ ПРДРИЧАШ НОВИ ИЗБОРИ В ПОЛША ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ КАНАДА САЩ АВСТРАЛИЯ.....И ВРЪЩАНЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.. В ЕС 😀😀😀☝☝
  • 38 Пълна програма

    33 8 Отговор
    Ами да чуем и пасито , крадливото ленче и плевньо какво са казали та да сме информирани напълно. За тоя зачервения има един едно определение-семкаджия. Тези дето продаваха семки по стадионите едно време в зависимост в коя агитка продаваха за него и отбор викаха
  • 39 Култура миянко

    31 11 Отговор
    Гусин Ми нджев,още ли не си заминал да дадеш отпор на агресора?Така от дивана и бюрото всеки може,дайте да дадем.
  • 40 ха ха

    11 21 Отговор

    До коментар #20 от "гогогог":

    Само дето 60 години са минали като миг, а камъните, чукането и добрите братушки са само на сън... Навън е само Империята на Zлото... ;)
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 алоо

    28 12 Отговор
    Mинджев, ти откога стана такъв експерт

    Коментиран от #93

  • 43 Някой

    26 8 Отговор
    Безродниците също да си мерят думите.
  • 44 Българин

    20 22 Отговор

    До коментар #30 от "georgi":

    Целуването на руски ботуши и разни телесни части, предимно задни е русофилска специалност. Сигурен съм, че си първенец в този област

    Коментиран от #56

  • 45 Димитър Благоев

    18 12 Отговор
    „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“ ( „Принос към историята на социализма в България“, София, 1976 г.)

    Коментиран от #61

  • 46 Хаха

    18 8 Отговор
    Моча е грешка на природата.
  • 47 пич

    27 14 Отговор
    Тоя Ми нджев ми е мноого отвратителен! Срещна ли го някъде ....
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Истината

    26 15 Отговор
    Позицията, която г-н Радев изрази, е позорна, защото в нея имплицитно стои посланието, че Русия ще победи в този конфликт и е добре Русия да победи.
  • 50 Някой

    17 5 Отговор

    До коментар #6 от "Русия, враг №1 на България":

    Точно в стил ЕЖК. Сегашният министър на енергетиката доказа, че няма капцитет за такъв и е само една пионка, трепереща за поста си.
  • 51 Хаха

    18 8 Отговор

    До коментар #6 от "Русия, враг №1 на България":

    Това някаква нова серия на парамоунд Козяк пикчърс ли е?
  • 52 ДИД

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "пруф Стойкоф":

    Искаш да кажеш в съответствие с политическия слугинаж.
  • 53 Само питам

    18 21 Отговор
    Защо русофилите изпадат в истерия от новината, че Украйна ще бъде снабдена с оръжие? Политиците от Запада и Кирчо са наясно, че лудият фюрер от Кремъл трябва да бъде спрян. И това ще стане като се помогне с оръжие на украинците в борбата им срещу руските агресори! Ако Западните политици бяха като Радев, Нинова, Янев или Костя Копейкин, досега Украйна щеше да бъде превърната в един огромен концлагер, Буча щеше да е повторена във всеки украински град а Молдова и Грузия щяха да са следващите в списъка за "денацификация" .

    Коментиран от #59, #63

  • 54 Българин

    18 26 Отговор
    Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.
    Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!

    Коментиран от #58, #65, #76, #127, #128

  • 55 Най малкото този коун

    22 8 Отговор
    Да си мери думите
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Янкова

    28 7 Отговор

    До коментар #36 от "гого":

    Инджев е ченге,съпруг на генералска дъщера от СССР и с охота приемаше наградите от Тодор Живков,като кореспонденет🤪Сега с нова жена громи Русия и комунистите у нас.Ленчето с кремчето е бивша комунистка и силно близка с Петър Младенов и Тодор Живков.Няма го Борис Джибров да го питате за повече инфо….Всички тези ще се обърнат в гробовете си,ако я чуят,какво говори днес.Така говореше и за СССР….Но казано е,че”който лъже и краде”.🤮🤮🤮
  • 58 georgi

    23 8 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    бъди американски роб отива ти ще получиш значка за 4 юли най добра подлога
  • 59 georgi

    21 6 Отговор

    До коментар #53 от "Само питам":

    първо това че някой не харесва тази новина не е задължително да е русофил ,да те питам а ти джендър ли си ?че харесваш тази новина или просто си поодлога
  • 60 Toxic

    20 6 Отговор
    Този е на трето място в списъка след АлЙо и Пси !

    Коментиран от #99, #149

  • 61 Някой

    9 11 Отговор

    До коментар #45 от "Димитър Благоев":

    Като смениш "русофилството" с "американофилството" и "руската" с "американската" ще се получи същото.
  • 62 САТЪРА НА ХАНА

    15 4 Отговор
    ИНДЖЕВ ...
    .... БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА БИЕ ПО-ЛОШО
    И ОТ РУСКАТА
    .....
    АКО И НАРЕДИ ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ. :)))
  • 63 georgi

    17 3 Отговор

    До коментар #53 от "Само питам":

    щяха ,щяха щяха .АМИ И ти щеше да си мъж ама си жена с това щяха няма как да знаеш грабвай автомата и бягай да се биеш за нацистите да не плачеш само
  • 64 :))

    15 3 Отговор
    барнАл се е кат ц.гаски зет...
    и акъла му толкоз
  • 65 ДИД

    10 1 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Искат да са американски
  • 66 Иванушка 🇷🇺

    17 5 Отговор
    A леле тоя предател на ква Костенурка е замязал, алкохола и мръсната съвест не прощават ))
  • 67 Наблюдател

    16 5 Отговор
    Този освен антируско говорене, не може две приказки да каже -ЕС-боклук
  • 68 Иво Украйната

    26 6 Отговор
    Г-н Инджев,изказванията Ви по темата Украйна са все едно някой е превзел България. Моля,заедно с жълто-сините си дрешки,грабвайте оръжието и марш на бойното поле в Украини. Вие и някои като Вас, може да подкрепят да се налива оръжие в Украйна,но болшинството от българския народ,който мисли на първо място за България,не желае да изпращаме военна помощ. Иска ми се да ви видя облечен и в бяло,зелено и червено. Просто сте смешен.
  • 69 Ахмедов

    11 4 Отговор
    Ноо тъпо, ве г-нчо! Ноо!
  • 70 Комунист

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Когато":

    БСП си взе комисионното от газ-та и остава в правителството / не може да изпусни другите далавери / Радев и тои говори много защото му заделиха малък процент от ПП вече е доволен и ще спре дакритикува
  • 71 Всички корумпета. .

    16 2 Отговор
    В един глас са против готините хора!никога няма да свършат за тях парите от козяк 😂😃😄
  • 72 chi

    15 5 Отговор
    Този е едно нагло отващение!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Той си е..

    19 4 Отговор
    Стар алкохолик М,инджев 😄😃😂😁😀😊☺😅😆
  • 75 az #Контрапропаганда

    18 6 Отговор
    Инджев, още ли не си тръгнал доброволец на фронта?
    Защо??? Какво чакаш още???
  • 76 Коментар

    17 4 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Сигурно и за македонците това ще кажеш? Борят се миличките за независимост от българите фашисти? Че и едничката им история искаме да заграбим? Та, да - и измислените украинци така - борят се против корените си, ама… няма и няма - не могат да се отделят.
  • 77 Joro

    19 4 Отговор
    Не мога да разбера какво се карат и делят българите на русофили и русофоби. Когато станат българофили ,тогава ще се оправим. Засега в парламента виждам само българофоби и е така от от 90-та насам. България трябва да гледа своя интерес и в момента той определено не е интересът на НАТО ,САЩ и Украйна. Насила съсипват икономиката харвардските неграмотници. Не трябвало уж да се навеждаме на Русия все ползва Кирта. А на САЩ навеждането го счита за отстояване на националните интереси ,а не за навеждане. Недоразумение голямо е. А агент Иво дори не си струва да го коментираме ,защото е много компрометиран не от вчера.
  • 78 доставките на оръжие

    17 6 Отговор
    разпалва войната, хора не четете ли и руски вестници, не може да гледате и съдите само едната страна, не трябва да имате пристрастия, Русия има ресурса да унищожи Украйна без атомно оръжие за кратко време, но тя не иска това. И за каква ЕКОЛОГИЯ ми куткудякът толко години европейските мазни тикви, при война няма такава, хабът се ресурсите на земята, а човечеството се връща към каменната ера. Не мога да повярвам, какво говедо е Човекът.

    Коментиран от #83, #151, #152

  • 79 Прав си

    7 7 Отговор

    До коментар #6 от "Русия, враг №1 на България":

    Сега комисионното го вземат ПП и трите партии + Радев Постредника е доволен че го включила пак А 12 години гледаше от страни / доста огладнял та затова е 35% увеличението / А комисията ще обяви цената на газ- та след като си вземат комисионните / четирите партии +Радев / Народа няма да плаща нищо Всеки ще Брукнера в Джоба си и ще изважда по 20-25 лв на месец до нова година / Това ще покрие и разходите по протестите Че трябва да се връщат на Божков
  • 80 Пловдив 1912

    11 4 Отговор
    Оооо доларджия , жив ли си бе ........мама
  • 81 az #Контрапропаганда

    14 6 Отговор
    Канадският генерал Тревър Кадиер е заловен на територията на Азовстал и доставен в Москва. Той е раководил работата на биолаборатория 1 на САЩ на територията на Украйна.

    Чакаме потвърждение!
  • 82 Перо

    14 3 Отговор
    Бившият доносник и настоящ БГ “демократ” вече направи 30-годишен юбилей,в новото амплоа! Малко го кара праволинейно като северномакедонците: “Едно си баба знае,едно си баба бае”, независимо от времето и събитията. А има ли избор,когато на едно е учен и за друго не може да зацепи!
  • 83 Сър Пичук

    6 15 Отговор

    До коментар #78 от "доставките на оръжие":

    Правилно, на Русия и трябва Украйна със запазена промишленост и инфраструктура, за да започне да работи веднага за нея.
    Въпросът е, защо Русия не си направи всичко каквото и трябва сама, а все се стреми да заграби чуждото.
    И въпросът за войната е е този, че докато Русия не е смачкана, тя ще продължава да напада нови и нови държави и затова трябва да и се извадят зъбите и да бъде принудена да стане нормална държава. Избора е неин - дали иска да мине по пътя на фашистка Германия или ще постъпи умно и ще избере мирния път.

    Коментиран от #86, #94

  • 84 Абсурдистан

    4 13 Отговор
    Чорапа-самолет-Москва!
  • 85 Инджев

    12 6 Отговор
    къв точно си ти че заявяваш на президент да си мери думите! Независимо къв е и кой е, даже да беше онуй дето го тупаха по главата. Къв точно си ти? Самовлюбен соросоиден зелковиден ? къв?
  • 86 Въпрос

    8 2 Отговор

    До коментар #83 от "Сър Пичук":

    Колко пък да й е запазена вече промишлеността и инфраструктурата на Украйна след тази война? Нещо няма логика в думите ти - Русия ще разруши всички заводи в Украйна ,за да се възползвала от промишлеността й.

    Коментиран от #153

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Някой

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "Случаен":

    Ми тя и Елена Йончева прави документални филми от горещи точки на света, но не е тръгнала да обикаля телевизиите.
  • 89 Сатана Z

    14 3 Отговор
    Най—доброто нещо,което направи Президеннтът Георги Първанов за България е,че в рамките на няколко часа върна Иво Инджев обратно в дупката ,от където се е появил на този свят.

    Z
  • 90 Bai...

    6 1 Отговор
    Тъп евангелист !
  • 91 Тодор Правешки

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Карл Маркс":

    Още е жива, за разлика от Карл Маркс.

    П.С.
    Провери какво е рожденното име на Маркс, товарищ!!! 😀
  • 92 ХАН КРУМ

    10 2 Отговор
    Хайде бивши номенклатурни БКП журналисчета,да не коментират президента. Помним те и преди 89г ,видяхме те и след това.Ленче Кремче в панталон,но винаги на кон.
  • 93 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #42 от "алоо":

    Откакто беше кореспондент в Ливан през 80-те, товарищ!
    А да те питам - откога Костя Копейкин стана експерт???
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Трезвомислещ българин

    9 7 Отговор
    Сега се сетихте, че сте избрали смешник за президент. Това е защото кадърните хора не отидоха да гласуват .Като резултат, пълен набор от трагични управляващи и президент.
  • 96 Толкова ми смешен тоя

    11 4 Отговор
    Завърлил в Москва. агент на ДС. сега се прави на клоун
  • 97 Тоя па тоя

    8 4 Отговор
    Украина и 44мин.население.Ние въшките ще помагаме.6мил.население и после с нашите камъни по нашата глава.Този льольо много знаещ бе.Каква средна държава си с това население.Не те слуша главата льохче.
  • 98 ПЕНКО

    6 4 Отговор
    ВСЕ ПО-СКАПАН ---И ПО СКАПАН --- ИВО ИНДЖЕВ -ДЖОФРА -ДЖАФРА -ДЖОВ !!!!! "А, ЦРУ КЕ ПАДНЕ ВО -2006 ГОДИНА -ОТ ГЛИСТА " !!!!!!!!!!!!!!
  • 99 Bai...

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "Toxic":

    4 е Иво Беров.
  • 100 Русофилите

    9 3 Отговор
    Инджев е един най обикновен гладен клошар
  • 101 Професора

    15 2 Отговор
    Иво Инджев е цвл живот цъ.вул сега е соросоиден цъ.вул
  • 102 Смешни

    6 6 Отговор
    То и Радев излъга че е карал самолет ама друг път Да не са луди Испанците да го пуснат сам а не с пилот инструктор

    Коментиран от #160

  • 103 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Одеса 02.05.2014.г. ‼️":

    .....Както винаги е написал една камара полуистини,тук там нещо вярно и като цяло поредния бълвоч със негова любима тематика.Поне нещо ново да беше казал, освен пълната глупост че може да се ,,контролира войната".Човека иска да подарява въоръжение,не ще държавата да продава щото .........,,фактически печелим". Те и Украйна искат да си го закупуват, но не му оттърва да коментира този факт.
  • 104 Радев

    14 2 Отговор
    Инджиоо, ма кой си ти бе? Скрий се дебил! Ти си нула, две нули!
  • 105 Радев

    3 12 Отговор
    говори това, което му нареди кагебейското джудже.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Добре

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Истината":

    А ма застават на страната на на рода . На който не му изнася пътя е свободен.
  • 108 Спомени от миналото

    20 1 Отговор
    Майката на Иво Инджев, Люба Асенова Инджева е агент във II отдел на IV управление на ДС. Бащата на Люба Асенова (дядото на Инджев), е член на БКП от 1926 г., ятак. На 9 септември взема активно участие в установяване на народната власт. През 1948 г. постъпва на работа в МВР. Братът на Люба Асенова (чичо на Инджев), Емил Асенов Стоянов, е член на РМС и активен борец против фашизма и капитализма.
    Като син и внук на предани на народната власт лица, Иво Инджев получава шанса да се образова в Москва.Привилегия само за „синята” кръв на партийната номенклатура. Инджев даже сам подава молба в Държавна сигурност да бъде назначен за агент в разузнаването.
  • 109 Божеее....

    8 2 Отговор
    Всичко тече, всичко се изменя....

    Тоя, ако може да се каже човек, някога беше и нормален... ко му стана!!!
  • 110 РУСИЯ БИЕ ВИНАГИ НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ

    3 11 Отговор
    РУСИЯ БИЕ ВИНАГИ НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ И ЛИЖЕЩИТЕ.
    А НАШ РАДЕВ- ГОЛЯМ ХИТРЕЦ- КОЛКО ОРЪЖИЕ КЪМ УКРАЙНА ПОД НЕГОВОТО ПОКРОВИТЕЛСТВО ОТИДЕ, ТОЙ -НЕМА ТАКА ДА ПРАВИТЕ ВИЕ ЛОШИТЕ. ТО ДОКАТО БЕШЕ НЕГОВИЯ ГЕНЕРАЛ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ПОДПИСАХА ДОРИ НОВИ ДОГОВОРИ ЗА РРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ. Б-Р-А-В-О Г-А-Н-Ь-О- П-Р-Е-З-И-Д-Е-Н-Т ! А ТАКА- ПО ОДИСЕЕВСКИ! ХЕМ МЕ ТРОЯНСКИ КОН, ХЕМ ПАЛИМ СТАНАНА НАПАДАЩИТЕ ТРОЯ ГЪРЦИ! БРАВО, БРАВО, БРАВО !
  • 111 Павел пенев

    15 5 Отговор
    Кой още не е наясно,че този е демократичен полуидиот?

    Коментиран от #115

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Хохохо

    12 3 Отговор
    Радев ще говори защото е избран от милиони българи, а ти злобно отвратитвлно човече няма ли да сореш с твоите злобарски коментари. Нито си умен, нито си ориятен за гледане. Коментарите си ги казвай на жена си папуняк.
  • 114 Мъдетаата на фактите

    4 1 Отговор
    И да триете колко си щете реалността си е същата.Давайте !!!!!!!!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Тоя пуздрю

    7 2 Отговор
    Има незнам си колко брака и жени и една сюрия деца Не го ли е еня за тях поне Глупендър.
  • 117 глашатаи на войната

    12 3 Отговор
    Г-н Инджев, защо "Радев да си мери думите", вие с по-висок рейтинг от него ли сте? Освен това, той е единствения политик в България, избран мажоритарно! Знаем за вашите про-атлантически и про-натовски напъни, но нямате право да давате непоискани съвети на Президента! Като сте за впенна помощ - грабвайте пушката и ..на фронта! Ще ви посрещнат подобаващо!
  • 118 ТИ СИ МЕРИ ДУМИТЕ ЧЕ АКО ТЕ НАБАРАМ

    4 2 Отговор
    ........................................................................................................
  • 119 Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "olo":

    А ти руснака оло ли си? Т.е. не си българин. То ти личи. Играеш срещу България
  • 120 Азз

    7 3 Отговор
    Дърт изтрещялнико взимай си д-то под ръка и марш при укрите като си толкова навит да помагаш
  • 121 Ама

    7 3 Отговор
    Точно там е работата,че Президенгът много добре преценява какво да каже.Шарлатани,не е случайно изпусната дума.Не съм гласувала за него,но в дадената ситуация,той се държи най-адекватно.Иначе,разните дърдорковци направо викат "Ела вълчо,изяж ме".Викат силно и високо,че даваме оръжие,та който не е разбрал,да разбере.Ама доказятелства няма,ама,че Путин казва не го правете...Ние пък на инат ще говорим,че го правим.

    Коментиран от #150

  • 122 Тома

    7 3 Отговор
    На иво трябва ли да му вярваме след като е завършил в Москва и знаем кого пращаха да учи там.Верни на партията бкп
  • 123 Българин

    4 6 Отговор
    Русия иска да е мополист в доставката на газ, за да командва парада в държавата ни. Със спирането на крана падат правителства. Отделно монопола винаги значи по скъпо.
    Тия новите се опълчиха и сега ги атакуват. Те били виновни. Защо? Кой спря газта, те или ватенките? Отговора е ватенките. А кой ги атакува новиге? Отговора е кремълските слуги.
    Защо атакуват България и Полша?
    Полша защото е най решителна и представлява заплаха за ватенките. А България защо?
    Защото сме най слабото и уязвимо звено. Хищникът атакува винаги най слабия.
    Друг въпрос. Защо сме най слабото звено?
    Връщаме ме се на СЪЩИЯТ ОТГОВОР. ЗАЩОТО ПРОДАЖНИТЕ РУСОФИЛИ НИ правят такива. Те са като бактерии в организма на страната и ни отслабват имунитета.

    Коментиран от #131, #137

  • 124 123

    7 1 Отговор
    Да си сложиш жълтата поср.ана блузка отзад, нещастен българомразец и предател. Аре при укрите, като са ти толкова мили!!!
  • 125 Ивана

    4 1 Отговор
    Кой си те, бе, нямаш никакви комплекси!
  • 126 сороснерес

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "olo":

    инджев... иди ты на болшой х....................й...
  • 127 stan4o

    7 1 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Как тези шушумиги от Харвард правят българите свободни, при положение, че българите стават по-бедни? Не ми е известно как в обществото беден човек може да е независим? За каква свобода говорим при тези рестрикции на ЕС в комплект с българската корупция? Агенти на ДС да ни учат на морал е наглост. Умният политик ще подобри живота на народа, а глупавия го обрича на мизерия. Да откраднеш от бедния е грях, но на Харварци не им пука, защото са възпитани от комуняги да са безбожници.
  • 128 Друго мнение

    5 3 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    То и руснаците искат да са свободни и,затова Путин казваше на НАТОи САЩ,да не разполагат бази и да не насочват оръжия срещу Русия,ама Украйна реши,че ще играе по свирката на Байдън .Докато аз се чудех,що за глупост да жертваш собствения си народ,за чужди интереси,нашите управници започнаха да правят същите простотии.Винаги си казвам да не се чудя на нещо,за да не ми дойде до главата.
  • 129 Диагноза

    4 1 Отговор
    Този ДС-"Ивайло", като БКП+съветски възпитаник и ДС+КГБ-агент, сега украински платен агент ли го раздава?! Приведе ли вече една своя агентурна заплата за въоръжаването на Украйна?!
  • 130 чалма тв

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Когато":

    "Бъдете господари на мълчанието".. тава специално каза царя за такива соросоидни кърлежи, като този на снимкага..
  • 131 Абе

    7 1 Отговор

    До коментар #123 от "Българин":

    Миналите години Русия БЕШЕ монополист,ама не съм разбрала да сме били зле.Зле да живеем го правят Кирчо и Кокорчо и всичките им приятели,сложени на възлови места в държавата.Даже си признават,че стандартът на живот пада,ама балъците викат "Да живей".Мразя да се чувствам безпомощна,ама от една година,се чувствам така.
  • 132 нснс

    8 2 Отговор
    паси 2 още един фашист

    Коментиран от #135

  • 133 Дидо

    8 1 Отговор
    Ти кой си бе тъпана.
  • 134 Ще стане "барикадира се"

    3 0 Отговор
    Твой последовател? Да бе! Да не е жрнал/я/ист в така наречената Б...
  • 135 ПАМЕТ БЪЛГАРСКА

    2 4 Отговор

    До коментар #132 от "нснс":

    На днешния 2-ри май
    1902-ра година.

    В Свищов е роден Петър Ферещанов


    Петър Ферещанов е български спортист, борец,
    най-силният българин през 30-те години на XX век,
    съперник и приемник на Дан Колов.

    След девети септември комунистическата власт забранява името му
    и изтрива всичко свързано с именития борец.
    Имал възможността да избяга в странство, но остава.
    Бива убит по много жесток начин:
    слагат му запалена шашка с динамит в устата.
    Така завършва животът на един борец,
    прославил България
    който е трябвало да бъде поставен
    наравно с Дан Колов и Никола Петров.
  • 136 Sion

    5 2 Отговор
    Доживяхме и доносниците на ДС да дават акъл.
  • 137 stan40

    6 1 Отговор

    До коментар #123 от "Българин":

    Новите направиха схемата. Купуват руски газ през посредници и прибират разликата, а българите я плащат. На ред е прокуратурата да разкрие далаверата. Не е нормално работата на Български пощи да се саботират и от това да печели фирмата на ресорния министър. Освен да правят схеми тези друго не правят- теглят милярди за три месеца и парите изчезват, плащат милярди по съмнителни договори за пътищата, слагат посредници при доставките на газ, посредници при търговията с ток от АЕЦ, прехвърляне на бизнеса на държавни фирми към частни фирми и пр. Тези по измами слагат Борисов в малкия си джоб.
  • 138 Безкомпромисно

    6 2 Отговор
    Другарят чекист-разведчик "Ивайло" е успешна КГБ-спец-операция за отвръщане на хората от русофобията! На принципа "клин-клин-избива"! Също като клепто-баба Лена на поп Тодор унуката; възпитаникът на полу-висшия институт за начални УЧИТЕЛКИ доц. д-р Санде радикал-криминало Джордано; комарад Бойко Ноев и прочие довчерашни БКП-блюдолизци и КГБ-съветофили, а днешни върли "русофоби" с "американофилски" оттенък!
  • 139 Беновска пита

    10 3 Отговор
    Кой си ти бе Инджев?? Цър..вул и лакей на англо-американците,чеда критикуваш Президента,избран от милиони българи??
  • 140 Култура миянко

    5 1 Отговор
    Гусин Ми нджев,чемодан, вокзал ,Украина.На изпроводяк песента Оан Уей Тикет.
  • 141 С.Л.и.в.о М.и.н.д.ж.е.в 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Русия, враг №1 на България":

    Много точно описание, браво!!!

    Р. Р. с абсолютно нищо не е по-различен от Б.Б..
  • 142 Тази

    7 3 Отговор
    Подлога още ли говори. Човек без морал. Пълен мръсник.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Хазар еврейчето

    6 0 Отговор
    Фашизоид,ренегат,българомразец.Имам данни,че е руски добре прикрит шпионин!Ало,ДАнс какво чакате?!
  • 145 2121

    6 2 Отговор
    Не пускайте,този декласиран тип.Първо,той е възпитаник на СССР,там е учил и завършил.Но,когато си продажник ,предател,човек има чувство на погнуса и отвращение.И, той Инджев като Е. Поптодорова и sopolanПаси,не е чист,а покрит с тиня и помия.Срамни хора са предателите.Инджев е от тях.Затова Българите с достойнство не го слушат, но той ни е натрапван от плужеците мисирки.Нещастници!
  • 146 Този

    5 1 Отговор
    Провален журналист ли дава съвети??
  • 147 Сиромах

    5 1 Отговор
    Тоя ренегат, ако само го убодат с карфица толкова жлъч и отрова ще изтече,че ще изтрови половината планета!То все бива омраза, ама от него тече от всичките му пори!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 И аз да кажа

    3 3 Отговор

    До коментар #121 от "Ама":

    Е Путин ли трябва да ни казва какво да правим? Вие нормални ли сте? А ако изпаднете в положение на жертва в някаква ситуация и наоколо се скатават?
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 И аз да кажа

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "доставките на оръжие":

    И как така миролюбивата и кротка Русия има толкова оръжия? За къде ги е готвила? Някой да ги е нападал последните 80 години? Срам ме е да чета с какви тъй.пи аргументи ги защитавате! Защо да трябва да слушам тяхната версия? Кой се е намъкнал с танкове в чуждата държава? Естествено, че ще измислят някаква оправдаваща ги конструкция, но фактът е, че навсякъде само са грабили и рушили и след тях остава корупция и изостаналост.

    Коментиран от #154

  • 153 Вярвай си

    3 2 Отговор

    До коментар #86 от "Въпрос":

    Ами руснаците се надяваха да се намърдат и за дни, с китки и овации да вземат цяла Украйна. Даже бяха подготвили Янукович да бъде възстановен на длъжност "президент"- през декември той се е обърнала към съда в Киев с молба да бъде възстановен поради неправомерно уволнение. И, независимо че такова уволнение се обжалва в 6-месечен срок, съдът е насрочил в края на февруари гледане на жалбата му( както знаем, съдии- руски подлоги има бол). Та руснаците се бяха нагласили да прилапат всичко под алибито "освобождаване на украинския народ от нацисти", ама разузнаването им ги подведе, че ги чакат с китки и сълзи на очи.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Цецу Сансьорния

    1 0 Отговор
    Бау,Минджевата и тя тука....
  • 156 СЛОНА

    1 0 Отговор
    И НА РЕШЕНИЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ ВЕТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ДА ИДЕ ДАЖЕ В СЪДА ПОНЕЖЕ Е ВЪРХОВЕН ВОЕННОКОМАДВАЩ И ВЕТОТО НЕМООЖЕ ДА БЪДЕ ТОХВЪРЛЕНО И ОТИВО ЗА РЕШЕНИЕ В СЪДА!!!
  • 157 1520

    3 1 Отговор
    това е най отвратителния ренегат на света
  • 158 9689

    1 1 Отговор
    Ако туй отвратителното е мерило за истина отивам в Северна Корея.
  • 159 РАДЕВ ,

    1 1 Отговор
    ТИ ПРЕДАТЕЛ ПЪРВО СИ МЕРИ ТВОЙТЕ ДУМИ КАТО ХОДИШ ПО РАЗНИ ТЕЛЕВИЗИИ , ЧЕ СИ СТАНАЛ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛАТА АУДИТОРИЯ , АЗ КАКВОТО ИМАМ ДА КАЗВАМ ЩЕ ГО КАЖА ВИНАГИ В ПРАВ ТЕКСТ , КАТО ТЕ ВИДЯ ТЕБ И СОЛОМОН , ЛОШО МИ СТАВА ОТ ВАС , А ДАЖЕ ЗАБРАВИХ И ПЛЕВНЕЛИЕВ СЪЩО !!!.
  • 160 РАДЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Смешни":

    ДАААА , МОЖЕ ДА НЕ ТИ СЕ ВЯРВА НО АЗ УПРАВЛЯВАХ САМОЛЕТА , ИНСТРУКТОРА СЕДЕШЕ ОТПРЕД А АЗ В ЗАДНИЯ ОТСЕК , ТОЕСТ НА МЯСТОТО НА ВТОРИЯ ПИЛОТ , ТОЙ СИ ИЗКЛЮЧИ ШТУРВАЛА И АЗ ПОЕХ КУРСА В НЕБЕТО , ЗАЩО НЕ БЕШЕ ТАМ ДА МЕ ВИДИШ ? , НАПРАВО Е НЕВЕРОЯТЕН ИЗТРЕБИТЕЛ!!!.
  • 161 елегантно решение

    1 0 Отговор
    Румен Радев знае че Путин наказва предателите. Едни получават радиоактивен чай, други Новичок, трети получават сърдечен удар. И тъй като Радев е продал душата си на Путин, всяко отстъпление ще бъде санкционирано. Той сега живее ден за ден.
    За Радев ще бъде облекчение ако бъде освободен от заеманата длъжност чрез импийчмънт. Така няма да има причина за санциониране от страна на Путин. И Радев ще може да се радва на безгрижни старини.
  • 162 Много гневна

    0 0 Отговор
    То не е лошо и руските възпитаници да си мерят приказките
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове