Тема: Украйна

3 Май, 2022 11:08, обновена 3 Май, 2022 11:25 6 239 186

Румен Радев срещу оръжието за Украйна: Няма как да се пазим, ако се намесим ВИДЕО

  • румен радев-
  • украйна-
  • криза

Задава се продоволствена криза

Румен Радев срещу оръжието за Украйна: Няма как да се пазим, ако се намесим ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев отново се противопостави на предоставянето от България на военна помощ за Украйна.

Много хора говорят, без да имат собствено мнение, това заяви пред медиите в Пловдив президентът на страната Румен Радев на въпрос за военната помощ за Украйна.

Още новини от Украйна

„България е лоялен член на ЕС и НАТО и е солидарна с нашите партньори и съюзници. Но много хора говорят, без да имат собствено мнение. Ако нашите партньори им кажат да не предоставят оръжие, те няма да го направят. А ако им кажат да предоставят, те искат точно това. За разлика от нашите партньори, България е много по-близо до този конфликт, имаме огромна историческа диаспора в Украйна, ние сме много по-зависими”. Това заяви от Пловдив президентът Румен Радев.

Очаква се в сряда в парламента да се гласува изпращането на военна помощ за Украйна. Според Радев е много важно „да се запази разумът в едно такова решение”.

Други говорили от невежество, смята още президентът. „Могат ли да отговорят каква е противовъздушната отбрана от Дуранкулак до София, какво е състоянието на изтребителната ни авиация. Докога нашите съюзници ще бъдат тук? Нидерландия са до края на май, а след това? Това никой не го отчита”, каза Радев.

„Ако знаят отговорите на тези въпроси – поведението им е безотговорно. Ако не ги знаят – просто невежо”, каза Радев.

Относно БСП, той каза, че ръководството на левицата „ще намери такава формулировка, че хем да остане в управлението, хем да остане чисто”, ако се вземе решение за изпращане на оръжие.

„Войната в Украйна ще има вторични вълни на дестабилизация. Ще се явят до няколко месеца и чукат на вратата. Един от проблемите ще е голямата продоволствена криза“.

Това предупреди президентът Румен Радев при посещението си в Аграрния университет. И добави, че закъсняваме с дискусията за начина на решаването на този огромен проблем.

Румен Радев предупреди, че потенциален глад може да настъпи в редица държави. "Имаме отстъпление от производството на зърнени храни, мляко, млечни произведения и месо", каза Радев. Според него идеологизацията е нанесла тежки проблеми на селското ни стопанство.

Според него Европа трябва да излезе с общо решение по темата с руския газ. „Тази криза чукаше на вратата от много време. Европа закъсня. Въпросът е какво направи българската страна, при положение, че знаеше за тази потенциална опасност?”, попита Румен Радев.

„Ако цената на газа наистина скочи с 30%, стотици хиляди българи и предприятия са на ръба”, каза Радев. „Ако решението е нови заеми за подпомагане, все някога икономиката ни ще рухне”, каза Радев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 94 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Импийчмънт

    141 135 Отговор
    Това не е Президент на натовска и европейска държава!

    Коментиран от #4, #85, #86, #146

  • 2 Ергенът

    119 109 Отговор
    Радев е моят президент!
  • 3 ИСТИНАТА

    78 71 Отговор
    Владимир Владимирович Путин отказа да замени кума си Виктор Медведчук депутата милионер в Украинската рада! След бързата 3 -дневна победа в Украйна на която се надяваше Путин, имаше планове да сложи Медведчук за временно изпълняващ президент на Украйна до провеждането на избори! Путин е жестоко обиден на Медведчук, защото го е подвел че Руските войски ще бъдат посрещнати като освободители в Украйна , с цветя и рози и без съпротива и за 3 дни ще контролират Киев! Вместо това досега бяха жестоко ликвидирани над 24 хиляди Руски агресори! Путин вече дори не иска да чуе за кума си Медведчук!

    Коментиран от #5, #78, #163

  • 4 Путинофил

    96 72 Отговор

    До коментар #1 от "Импийчмънт":

    Каква държава, бе? Това е русофилска територия!
  • 5 Така е

    38 16 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Виктор Медведчук е проруски милионер и депутат в Украйна, който е обвиняем в държавна измяна. Той беше поставен под домашен арест. Два дни след руската военна агресия в Украйна полицията установи, че той е изчезнал.
    Вечерта във вторник президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че Медведчук е бил задържан в рамките на операция на въоръжените сили и предложи на Русия да го размени срещу пленени украинци.

    Коментиран от #8

  • 6 Чуденка

    94 73 Отговор
    Сега вече си пролича на къде е ориентиран нашия президент. Най вече на изток към Русия. Това може да му изиграе лоша шега....

    Коментиран от #49, #75, #81

  • 7 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ ☝ЦИТАТ:

    62 19 Отговор
    ......„.ЗАВИСИМИ СМЕ ОТ РУСИЯ”.......🤔🤔
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Закопа ги

    84 73 Отговор
    Браво за думите "Много хора говорят, без да имат собствено мнение, това заяви пред медиите в Пловдив президентът на страната Румен Радев"
  • 10 Радев, Радев…

    98 65 Отговор
    Гледам Радев - виждам Путин…
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Радев

    64 85 Отговор
    е прав , ако помогнем , Русия ще отмъсти...най боли ,когато роднини предават , тогава човек мисли как да отмъсти. Никаква помощ за нацистка укра , е тук нали им помагат с пари , с нови дрехи (стари отказват и предпочитат пари)

    Коментиран от #25

  • 13 БгПатрЕот

    84 69 Отговор
    жалък страхливец, това ми било Бг генерал, или пък е подплатен с кремълски кървави рубли
  • 14 име

    58 50 Отговор
    Тези, които призовават да даваме оръжие на Украйна, са същите, които призоваваха да нарушим приключила парламентарна процедура за покупка на изтребители и да позволим на тиквата да сключи договор с който си иска. Видяхве резултата - парите предварително без неустойки, а сега и оппавдания да не ги получим. Явно ак руснаците ще са виновни. Никой от тях не каза "сгрешихме", никой от тях няма да каже " нека аз да се бия, нека аз да понеса посредствията" ако войната достигне до България.
  • 15 Херо Мустафа

    30 41 Отговор
    Другия път камион във втората кола.

    Коментиран от #170

  • 16 Дуай Липа

    58 56 Отговор
    Време е да почнем да мислим за България. Парламентът ни не е на издръжка на Украйна, ние им плащаме да работят за нас. Ако не искат - време е за Възраждане!

    Коментиран от #87

  • 17 Радев, я кажи

    68 19 Отговор
    чии е Крим?

    Коментиран от #21, #22

  • 18 ТаУмВзе

    48 16 Отговор
    Плавник, вече сме във Война бе Слугинаж! Само територията е Важна, без матряла.
  • 19 !!!?

    48 22 Отговор
    Дървено желязо !!!?

  • 20 тодор живков днк

    41 27 Отговор
    не виждате ли физическата прилика на радев с мен?

    Коментиран от #176

  • 21 „КЪВ ДА Е ...

    28 7 Отговор

    До коментар #17 от "Радев, я кажи":

    АМИ РУСКИ.....😡” ДЕБЕТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ
  • 22 име

    41 32 Отговор

    До коментар #17 от "Радев, я кажи":

    Формално погледнато, Крим беше и все още е автономна република. Просто вече не е част от Украйна, а от Руската федерация, и няма никака анексия, а се присъедини след референдум. Което не е правен прецедент в историята. Да ти дам ли хредишния такъв сручай за пример?
  • 23 Херо Мустафа

    24 21 Отговор
    Май камиона в насрещното не помогна.Далас?

    Коментиран от #26

  • 24 импийчмънт

    47 36 Отговор
    ОТ КОЙ СЕ ПАЗИШ БЕ ПРЕДАТЕЛ ПУТЛЕР ЯКО ТИ Е НАТИСНАЛ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН И СЕГА СЕ ЧУДИШ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА БРЪЩОЛЕВИШ
  • 25 !!!?

    47 29 Отговор

    До коментар #12 от "Радев":

    И да не помогнеш на Украйна Россия ще ти отмъсти, защото й трябват пари. И след ВСВ също си отмъсти, въпреки че България участва във войната на страната на диктатора Сталин и даде 15 000 души жертва, но паметници бяха издигнати на съветския окупатор !!!?

    Коментиран от #145

  • 26 а хъ

    24 27 Отговор

    До коментар #23 от "Херо Мустафа":

    Камиона е хабер от Путлер за несвършена работа.
  • 27 Само той ли?

    51 24 Отговор
    Само той ли не разбра, че сме замесени далеч преди първия ден на тази война. Щом НАТО е замесено и ти си замесен. Нашият май е шофьор на самолет, а не натовски генерал.
  • 28 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝

    32 3 Отговор
    АМИ ТЕ ВСИКИ(............)„ДОБРОНАМЕРЕНИ ”ДЪРЖАВИ НАУЧИХА ЗА ПЕТ МИНУТИ ЦЯЛАТА ОТБРАНИТЕЛНА СПОСОБНОСТ НА БЪЛГАРИЯ.......🤔🤔🤔
  • 29 Hoho Boho

    39 34 Отговор
    Радев е с недобра ментална кондиция.
    Почва да говори несвързано...

    Коментиран от #40, #55

  • 30 Подкрепа за Кирил и Асен

    48 26 Отговор
    Месец септември 2021 година Стефан Янев свобождава сегашният министър на енергетиката от поста зам-министър на енергетиката в служебното правителство без обяснения. Сега се разбира, че е станало, за да не пречи на далаверата. Малко след това уволнение, Николай Павлов, човекът на Радев и бивш изпълнителен директор на Булгаргаз, подписва анекс към договорът с Азербейджан чрез който се отказва да получи оставащите две трети количества газ по този договор, въпреки че той е на цена 3 пъти по ниска от тази на Газпром. Чрез този анекс Николай Павлов отстранява Азербейджан за определено време и оставя като единствен доставчик Газпром и то с цена 3 пъти по-висока. Идва редовното правителство и Бившият зам-министър става министър и разкрива тази далавера. Николай Павлов е уволнен, а Румен Радев е поел ангажимент пред Путин да не го бара. Румен Радев е бесен, ако си спомняте. Сега е още по-бесен но и много уплашен защото далаверата излиза на бял свят. Лъсна, че борбата им с Борисов е била, кой да взема комисионите от Путин. Става ясно на какво почива патриуотизмът на Радев и Стефан Янев. Путин към Радев или връщай парите или сваляй правителството. Разбрахте ли защо ръмжи от няколко дни Радев.

    Коментиран от #62

  • 31 Какво стана през 1944 г. ? Бяхме

    53 27 Отговор
    големи приятели на СССР, само ние не пратихме армия на източния франт, а после бяхме окупирани, окрадени, избит беше целия национален елит, гепиха ни архива на държавата. И най-лошото - върнаха ни 50 години назад. Построено било, Гърция беше по-зле от нас, сега тя има 3 пъти по-голям БВП и над 2 пъти по-висок стандарт на живот. Селяните от паланките, едни много прости и алчни хора, разбиха държавността, искаха да станем 16 република. Уби се потенциала на народа и сега ни управляват руски агенти. Тама където ги няма държавите цъфтят и се развиват, а ние какво - робуваме на простите руснаци !

    Коментиран от #38

  • 32 Това

    30 11 Отговор
    не е никаква намеса ! Десетилетия наред Българи изнася оръжие за къде ли не и как ли не , но как никога нищо не каза ?
  • 33 Интелектуалец

    47 27 Отговор
    Преди имах съмнения но вече съм сигурен, че Радев...знаете какво. Накратко човек на Кремъл.
  • 34 Българка

    44 27 Отговор
    Да господин президентът е прав, че ние сме много по-зависими. Точната дума е "зависими". И питам Радев той с какво е зависим от Путин, та така гръмко и яростно е да сме "неутрални" и да помогнем по-бързо Русия да избие украинците, разруши и изпепели украинската земя и да превземе/пороби Украйна? Мисля, че президентът дължи отговор на този въпрос. Та нали той ни представяше в инициативата "Три морета" Защо това раздвоение на позицията идва след категоричния отказ да коленичим за руска газ? Кои са комисионерите, на които Газпром плаща, за да сме зависими изцяло от руски газ?

    Коментиран от #84

  • 35 Този

    42 24 Отговор
    да си бие камшика към Москва
  • 36 Презвитер Козма

    41 26 Отговор
    Мунчо се освети като руски петоколонник, подлога и предател. Има ли някой да не му е още ясно?
  • 37 Радев Руски Агент

    42 30 Отговор
    Гнусен путинофил е Радев! Как се пазят Словакия, Естония, Чехия,Румъния като се намесиха долен предателю?

    Коментиран от #95

  • 38 дамм

    37 17 Отговор

    До коментар #31 от "Какво стана през 1944 г. ? Бяхме":

    РОБУВАТ ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТАЗИ АРМИЯ ТЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ ЧЕРВЕНА КОЧИНА И ТО ЦЕЛИ 78ГОДИНИ СЕГАШНИТЕ СА ПОТОМЦИ НА ЧЕРВЕНИТЕ СЕЛСКИЦЪРВУЛИ И ОБИРДЖИИ НА МАНДРИ
  • 39 Блестяща ситуация

    33 2 Отговор
    Тъй е Радев положението ама никак не е розово ето защо е нужно много сериозно отношение от страна на държавните чиновници особено в говоренето..говорете по-малко и мислете повече..страната е залята с пропаганда и дезинформация освен че не минимизираме щетите направо сваляме гащи
  • 40 От седмица

    38 16 Отговор

    До коментар #29 от "Hoho Boho":

    Е доста неадекватен,сащисан.И много уплашен.Тук има нещо.
  • 41 НАТО ни пази бе Мунчо

    35 25 Отговор
    Мишката Радев, загрижен ,че нямал изтребители :))) Радев да е капитулирал на втория ден след евентуален удар по бъргария!Руска подлога!

    Коментиран от #47, #51

  • 42 Жорж

    14 8 Отговор

    До коментар #11 от "нато":

    Това с чл.5 е само ако всички в държавата сме хакери и милиционери. Обаче не сме всички с еднакъв социален статус което превръща тези с нисък статус отритнатите от обществото Маргинали в потенциални поддръжници на "агресора". Няма как Трайно Безработен Самоусигоряващ се без да има доходи 1 СТОТИНА длъжен да плаща Здравни вноски да мисли като привилегирован държавен служител които не плаща Здравни вноски! Тези Маргинали ще са на страната на "агресора" и ще воюват срещу привилегированите.
  • 43 Истината

    39 25 Отговор
    Радев, Нинова и Израждане искат Украйна да се предаде, украинците да станат руски роби и да целуват ботушите на руснаците. Ако на Нинова и останалите русофили това им харесва, украинците не са съгласни отново да ги тъпче руски ботуш! СЛАВА УКРАИНЕ!

    Коментиран от #150

  • 44 Срам и позор

    35 24 Отговор
    Не щастен руски иб рик!!!! Радев не е никакъв генерал, той и за селски пъдар не става! Страхливо нищо жество!
  • 45 !!!?

    36 23 Отговор
    Радев: "...имаме огромна историческа диаспора..." !!! Ами точно затова трябваше първи да дадеме оръжие на Украйна, за да се отбраняват и българите там от кремълските ВАРВАРИ !!!?
  • 46 г-н

    30 29 Отговор
    Това е президент който мисли за народа на БЪЛГАРИЯ,а не ония подл--и които раздадоха и полигони и залежи и тецове на соросоидите остана и АЕЦ да им дадат
  • 47 До Автора

    17 18 Отговор

    До коментар #41 от "НАТО ни пази бе Мунчо":

    НАТО щом ни пази защо викат запаса а не са го правили от години ама сега изведнъж били го правили всяка година?
  • 48 Българин

    28 25 Отговор
    Когато един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики се опитват със сила да наложат на цялото човечество своето разбиране за морал, правила и световен ред всеки призив за неутралитет и пацифизъм означава единствено путинизъм и подкрепа за руският агресор!
    Украинците се нуждаят от помощ за да се защитят от агресора. Да не се помага означава да им се каже: предайте се, приемете робството и подчинението и целунете руския ботуш.
  • 49 Грульо

    10 17 Отговор

    До коментар #6 от "Чуденка":

    Нищо подобно, Радев обира негативния вот на тез, дето докара на власт.
  • 50 Истината

    28 18 Отговор
    Позицията, която г-н Радев изрази, е позорна, защото в нея имплицитно стои посланието, че Русия ще победи в този конфликт и е добре Русия да победи.
  • 51 Депутат

    19 8 Отговор

    До коментар #41 от "НАТО ни пази бе Мунчо":

    Лошото е, че НАТО ще прати оръжие като на Украйна ама ние нямаме кой да го ползва това оръжие не останаха хора! ЗА последната година сме се стопили с 80 000!
  • 52 !!!?

    32 18 Отговор
    Пореднат полюция от лицемерие, страх и малодушие на кремълският парашутист Радев ! Кремълски ботуш мачка българите в Украйна, а той не иска да им даде оръжие за да се защитават !!!?
  • 53 Българин

    34 20 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите катоРадев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!
  • 54 Гост

    30 11 Отговор
    Аре стига глупости ние сме НАТО. Против съм който и да било да доставя оръжия и искам войната да спре. Ама чак да говориш , че няма кой да ни пази … Влизали сме в конфликта .. като гледам байеяктарире доста добре се справят пък Русия и Турция не са на нож .. Немците и те доставят яко оръжия те на нож ли са с Русия? Всичко влиза през Полша и кво от това? Ясно ти е че стане ли трета световна с ядрени оръжия няма значение колко си неутрален нали знаеш горим и ние..
  • 55 www

    20 15 Отговор

    До коментар #29 от "Hoho Boho":

    Радев си е много добре, но мейнстрийм кухите лейки не сте!
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 20 Отговор
    неутралитет
  • 57 !!!?

    31 18 Отговор
    ВОЙНАТА в Украйна изкара всичките проксита на Кремъл от леговищата си и застанаха нас страната на варварският режим на Путин !!!?

    Коментиран от #58

  • 58 хе хе

    13 6 Отговор

    До коментар #57 от "!!!?":

    А чипитата отдавна се на показ и ви гледаме сеира. Ти колко бустера си сложи? Заплатата преведи ли си по сметката?

    Коментиран от #77

  • 59 Ахмедов

    15 15 Отговор
    Абсолютно е прав!
  • 60 Бат Пешо

    17 22 Отговор
    Браво на Радев! Не мога да повярвам, че когато целия политически елит си е гепил пръстите на краката от навеждане пред САЩ излиза някой достоен, който да не лае с глутницата за 30 сребърника
  • 61 Само питам

    26 14 Отговор
    Какво друго може да се очаква от руската марионетка Радев освен да защитава единствено руските имперски интереси и са всява разделение в българското общество? Срамно е обаче България да има за държавен глава един руски агент на влияние.
  • 62 Анонимен

    25 14 Отговор

    До коментар #30 от "Подкрепа за Кирил и Асен":

    Абсолютно. Пълно е с продажници. Радев също се оказа един от тях.
  • 63 смерш

    21 11 Отговор
    Всички български "натовски" генерали са платени агенти на руското разузнаване.И са изпращани в САЩ с мисии.Уж да учат в академиите а всъшност да шпионират.
  • 64 Румен Радев

    23 15 Отговор
    е на зплата при кремъл.
  • 65 Roki

    22 15 Отговор
    Такъв страхлив генерал не съм виждал

    Коментиран от #100

  • 66 Хасковски каунь

    18 4 Отговор
    Как да няма с какво да се вардим - ще им показваме/ размахаме/ договора с еФ16 и те ще се избягат

    Коментиран от #173

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 bullneck

    6 9 Отговор
    значи не от принципни съображения а от селско-еснафски сметчици, нищо ново от територията
    те и ф.а.ш.и.с.т.ч.е.т.а.т.а в у.с.р.а.й.н.а се предават само защото ги е страх и нямат оръжие
  • 72 jorj

    16 19 Отговор
    Импийчмънт веднага! Гласовете за Украйна са достатъчни и за импийчмънт на този български предател и лъжец!!!!!
  • 73 нннн

    19 8 Отговор
    Г-н президент, имате право да инициирате референдум по въпроса. Това е решението. Другото са думи, думи, думи...
  • 74 Кицо Беге

    20 7 Отговор
    Украйна и сега е отворена за доброволци, не разбирам какво ви спира, ястреби? Или сте куци форумни ястреби? Лекенца жалки :)))))))))))
  • 75 Pilot

    17 14 Отговор

    До коментар #6 от "Чуденка":

    Ти си збъркан тотално ! Президента ни е ориентиран към хората и за разлика от всички слагачи мисли за хората !
  • 76 Бибитко

    18 17 Отговор
    Абсолютно точен е достойният мъж и президент Румен Радев за разлика от множеството натегачи и мисирки, които дрънчат с оръжие и призовават за свещена война. Така направиха управляващите и през 1941 година, когато никой не ги задължаваше да станат толкова фанатични съюзници на Третия райх, като обявиха война на Великобритания и САЩ. А после започнаха бомбардировките над София и други градове в страната, вследствие на които загинаха хиляди български граждани. И ако не бе Сталин и Съветският съюз, днес България по територия нямаше да надхвърля и 50 000 кв.км. Изобщо липсата на мъдрост и далновидност е характерна черта на компрадорския български елит, който няма нищо общо с нагласите и тежненията на своя народ, а изпълнява волята на своите господари извън страната.
  • 77 !!!?

    5 5 Отговор

    До коментар #58 от "хе хе":

    Назначавам те за моя секретарка !!!?

    Коментиран от #89

  • 78 baj huej

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    НЕВЕЖА ИСТИНА
  • 79 Бошкоф

    7 9 Отговор
    Абе уйио, НАТО ли сме?!

    Коментиран от #82

  • 80 НЯКОЙ

    14 12 Отговор
    Последните публични изяви на президента не носят нищо на обществото, освен вреда! Ако иска да направи нещо, да си организира сбирки на неговата президдентска маса в президентските селения и да не ни занимава с частните си размишления, които накланят в посоката да бъде избит един народ, което е варварство !
  • 81 БЪЛГАРИЯ

    16 9 Отговор

    До коментар #6 от "Чуденка":

    Ориентиран е към БЪЛГАРСКИТЕ интереси и нищо повече!
  • 82 Пенис Човек

    15 15 Отговор

    До коментар #79 от "Бошкоф":

    като сме НАТО, да умрем за кефа на дъртака Джо? И кои сте вие НАТО, някой питал ли е хората дали са НАТО???
  • 83 Радев е прав! Нашите Политици са

    15 11 Отговор
    Марионетки, както и Борисовите правителства в предишните 12гизпълняват нареждания, бес да мислят!?
  • 84 ше стане жега да знаиш

    15 7 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    Ристюв тролчик не прави коктейли точно в този момент , позицията на Президента за трите морета не я подкрепям , но позицията му за не предоставяни на оръжия за Украйна съвпада с моята . Тези неща вие не ги ли владеете , или сте с по една гънка и как тя каже .
  • 85 защо

    23 9 Отговор

    До коментар #1 от "Импийчмънт":

    човек когато казва истината и мисли за родината се обявява за русофил ? Нима това което казва не е вярно ?
  • 86 Старец

    21 13 Отговор

    До коментар #1 от "Импийчмънт":

    Така е той е президент на българите. Народа на една страна е по важен от всички видове съюзи. Никой не е питал този народ иска ли гейския ЕС и терористичната организация НАТО.
  • 87 даааааа

    7 14 Отговор

    До коментар #16 от "Дуай Липа":

    "време е за Възраждане"-САМО В СЪНИЩАТА ТИ!!!!

    Коментиран от #91

  • 88 Стилиян Костов

    10 19 Отговор
    Долен предател, какъв военен си бил - овчарян !
  • 89 хе хе

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "!!!?":

    Закъснял си! Вече никой не може да ми е шеф!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Памперс Панц

    3 4 Отговор

    До коментар #87 от "даааааа":

    изчакай предсрочните е ела пак да ми кажеш :):):):):)

    Коментиран от #111

  • 92 туп тулуп

    10 5 Отговор
    Къф член се блъска ве тулуп , Украйна член ли е на НАТО-то ви.
  • 93 бивш фазан от Плевен

    13 3 Отговор
    Не съм първа младост, ама ако им спретна един марш на скок на диванните войнолюбци и си изповръщат карантиите, тогиз друга песен ще запеят. Хем няма да ги пуцам. Като сте мъже се гответе да защитавате родината си, не дай си боже, не чужди каузи !

    Коментиран от #125, #184

  • 94 ХА ХА ХА

    16 12 Отговор
    НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛ РАДЕВ ! ГЛАСУВАХ ПРОТИВ НЕГО ДО СЕГА !
    НО ЯВНО Е НАЙ РАЗУМНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК !

    Коментиран от #104

  • 95 Ей така!

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Радев Руски Агент":

    Засега не им се налага да се пазят.
  • 96 Jacques Yves Moineau

    12 13 Отговор
    Копай, копай Румба! Все ще стигнеш дъното някога.
  • 97 Джони Мокър

    13 7 Отговор
    глопендерчетата не стоплят, че западните им партньори ги бутат по пътя на украинците, щото те взеха да свършват, а трябва свеж материал за месомелачката. Само българин би могъл да аплодира палачите си

    Коментиран от #129

  • 98 Тапата

    4 9 Отговор
    Да, ние сме член/и то женски/ на ЕС и НАТО, поради което се надяваме руските ракети да ни заобикалят - това казва Президента.
  • 99 Българин

    10 15 Отговор
    "Много хора говорят, без да имат собствено мнение", каза говорителят на Кремъл Румен Георгиев Радев!
  • 100 asd

    8 1 Отговор

    До коментар #65 от "Roki":

    Ако знаеше колкото него, щеше да си мълчиш.

    Коментиран от #116

  • 101 Импийчмънт

    12 14 Отговор
    Този е срам и позор за България !

    Коментиран от #105, #106, #109

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Софиянец

    10 11 Отговор
    Тоя руски плужек да си вдигне гащите не може, ежеминутно го връткат рашките, за защита говори.
  • 104 Хубаво е да се обърне и погледне от къде

    15 5 Отговор

    До коментар #94 от "ХА ХА ХА":

    Излиза човек ! После да говори простотии по телевизиите ! Важи за нашите новоизлюпени политици !
    Браво Радев !
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Дидо

    8 8 Отговор
    Първоначално, приемах мнението на Осман Октай от миналата седмица, който обясняваше поведението на президента Радев единствено с желанието му да се хареса на избирателите - Октай беше категоричен, че няма зависимости, които да диктуват "неадекватните" реакции на президента и това е единствено знак за липса на държавнически способности и мислене.
    С всеки изминат ден, Радев става все по-агресивен, което не може да е в резултат на "объркване" или его - за огромно съжаление и бих казал срам на целия народ, единственото разумно обяснение е, че е активиран и контролиран от някой.
  • 108 Историк

    10 8 Отговор
    Навремето генералите руски агенти биваха съдени, осъждани и присъдите им привеждани в изпълнение. Днес свободно лобират за руските интереси!
  • 109 Пенис Човек

    9 2 Отговор

    До коментар #101 от "Импийчмънт":

    майka ти друго ще говори, като те пратят на фpoHma и yMpeш

    Коментиран от #119

  • 110 Дика

    11 6 Отговор
    Пази Боже от война, с такива генерали спукана ни е работата, тоя първи ще избяга...
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Дика

    9 6 Отговор
    Пази Боже от война, с такива генерали спукана ни е работата, тоя първи ще избяга...

    Коментиран от #115, #126, #134

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Дуай Липа

    10 3 Отговор

    До коментар #112 от "Дика":

    как да те пази Бог от война, като ти сама се буташ във войната? Дори и господ не може да спаси глупаците от собствената им глупост

    Коментиран от #178

  • 116 нееееее

    3 4 Отговор

    До коментар #100 от "asd":

    И ти не знаеш колкото него, но си пишеш!

    Коментиран от #118

  • 117 Абсурдистан

    10 9 Отговор
    Кухата фуражка първо да обясни, как точно давайки оръжие ще сме въвлечени във войната. Второ, недоразумението съвсем се оплете в бръщолевенията и си противоречи. Хем изисква собствено мнение за решенията, хем настоява за общо становище на ЕС. Този индивид е в тежка зависимост от Кремъл!

    Коментиран от #120

  • 118 дилетанти

    1 2 Отговор

    До коментар #116 от "нееееее":

    С такива като теб мога да си пиша колкото си искам!

    Коментиран от #128

  • 119 верно си уйсплескан

    7 6 Отговор

    До коментар #109 от "Пенис Човек":

    НЕ МИ БЕРИ ДЕРТА ГЛЕДАЙ СИ ТВОЯТА РУБЛАДЖИЙСКА КУПИЧКА С ЛЕЩА ДА Е ПЪЛНА
  • 120 Кон Дорлеоне

    7 3 Отговор

    До коментар #117 от "Абсурдистан":

    двама се бият, ти помагаш на единия, не участваш ли в боя? Като помагаш на по-слабия, не е ли разумно да очакваш, че по-силният ще набие и теб след това? Въпросът е към разумни хора, не към теб
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Импийчмънт

    8 7 Отговор
    Трябва незабавно да се отървем от това нищожество!

    Коментиран от #123

  • 123 Памперс Панц

    7 1 Отговор

    До коментар #122 от "Импийчмънт":

    защо обиждаш Киро? Глупавичък е, ама и той душа носи

    Коментиран от #132

  • 124 Предстел. Тов е една плюнка.

    7 6 Отговор
    никалъв. военен нр е, а мишка страхлива
  • 125 МРАЗЕХ ФАЗАНИТЕ

    4 5 Отговор

    До коментар #93 от "бивш фазан от Плевен":

    РАВНО НА ОТРОЧЕ НА ПОТОМСТВЕНИ ЧЕРВЕНИЦЪРВУЛИ КАЗАРМАТА ДВЕ БЕЗСМИСЛЕНИ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА

    Коментиран от #175

  • 126 asd

    5 0 Отговор

    До коментар #112 от "Дика":

    Борисов е първи, той вече го каза!
  • 127 Иван

    11 8 Отговор
    Бил съм в казармата и един с военен с акъл не съм видял. Просто тези хора не са за цивилни длъжности. Прости хора, ама много прости. Какво да каже човека, като може да кара самолет и да изпълнява заповеди. Решението въпроса е импийчмънт. Абе ти малоумник знаеш ли, че ако руснаците превземат Украйна и Молдава нашата диаспора ще бъде избита половината от руснаците, бе идиот. От къде са родили такива некадърници, незная, ама си спомням, че баща му като ставаше президент първият път му казваше да не става, защото не е за него и е бил прав човека, все пак му е баща и го познава.

    Коментиран от #158

  • 128 нееееее

    0 2 Отговор

    До коментар #118 от "дилетанти":

    Еееее? Чест ви прави ,че се само идентифицирате!......... хи хи хи хи хи хи хи.....

    Коментиран от #135

  • 129 Абе Джони Мокрото

    7 6 Отговор

    До коментар #97 от "Джони Мокър":

    На два пъти посрещаш "освободителите" с цветя. След първия път княжество България, след втория път сателит на СССР, не ти ли увря кратуната та сега искаш българия територия в руска федерация?

    Коментиран от #140, #147

  • 130 Неначеска Въздухарска

    5 2 Отговор
    Абе мухльо Бягай да ядеш пастички и бозичка с Баджето
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 нееееее

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "Памперс Панц":

    За последното изречение.......адмирации....никой не може да те мине. Номер едно си!!
  • 133 65645343

    11 6 Отговор
    Президентът ни е страхотен човек и мисли далновидно,за разлика от всички останали тъп анари,които си имат пари и моти и им пука за бедния народ как ще се плаща тоя скъп газ,ток,нафта и всички продукти,които са засегнати...

    Коментиран от #179

  • 134 Иван

    6 5 Отговор

    До коментар #112 от "Дика":

    Нашите генерали и офицери само чакат заплата и броят дните до пенсия и 20-те заплати. Не искат да даваме оръжие, защото с новото, което получим трябва обучение, четене и тренировки, а тях ги мързи и са малоумни туй е истината. Мисля, че трябваше да разберат, че танковете и БТР-те няма да са повече оръжие при война.
  • 135 asd

    2 0 Отговор

    До коментар #128 от "нееееее":

    Идентифицирах теб и колегите ти. И още нещо, на теб не ти прави чест, че си неграмотен!
  • 136 лалю

    4 4 Отговор
    Както е казал Ботев: преклонена главица, сабя не е сече!

    Коментиран от #144

  • 137 Tутанкамон

    4 6 Отговор
    Как го търпят още
  • 138 НЕКА ОБЯВИМ ВОЙНА НА РУСИЯ

    6 5 Отговор
    ТАКА ПОНЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ РАКЕТИ ПО НАШИТЕ ГРАДОВЕ И ЩЕ ГИ ДАРИМ НА УКРАЙНА ! ТО ДРУГА ЩУРОТИЯ НЯМА КАКВА ДА ИЗМИСЛИМ ВЕЧЕ

    Коментиран от #141

  • 139 До коментиращите

    6 2 Отговор
    Гледайте в тубата документалния филм Как СаЩ напуснаха Афганистан и ще видите колко много ситуацията там прилича на тази тук! Само че, Българските Талибани ще се казват Маргинали

    Коментиран от #142

  • 140 Айр Поц

    7 2 Отговор

    До коментар #129 от "Абе Джони Мокрото":

    ми то ако не ги посрещнем пак - изчезваме бе, баче. Можеш ли да сметнеш с колко намаляваме на десетилетие демокрация?

    Коментиран от #154, #168, #171

  • 141 До Автора

    4 0 Отговор

    До коментар #138 от "НЕКА ОБЯВИМ ВОЙНА НА РУСИЯ":

    Само Русия да не прати оръжие на Маргиналите в България тези хора са като талибаните ненавиждат Управляващите и с радост ще ги застрелят а управляващите ще си натоварят откраднатите милиарди на самолети като президента на Афганистан и ще избягат на Запад да си ги харчат!
  • 142 До теб другия коментиращ

    2 0 Отговор

    До коментар #139 от "До коментиращите":

    Не си изключение.
  • 143 ВЪПРОС ДО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ;

    4 4 Отговор
    ГОСИН ПРЕЗИДЕНТ , КИРО ПОЧЕРПИ ЛИ ТЕ ПОНЕ С ЕДНА БЕЗГЛУПЕНОВА ТОРТА ДЕТО НИ ГО ТРАПОСА ЗА ПРЕМИЕР ? ЗНАМ ОТГОВОРА И ЗА ТОВА ЩЕ ТЕ ПИТАМ ЕДНО ДРУГО НЕЩО ; ИМАШ ЛИ ИДЕЯ КАК СЕГА ЩЕ НИ ОТЪРВЕШ ОТ ТАЯ НАПАСТ БОЖИЯ ПРОНАТОВСКА И АНТИРУСИЙСКА ?

    Коментиран от #177

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 jeevs

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    През ВСВ България участва на страната на Германия
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 АЗ АКО СЪМ НА РАДЕВОТО ДЕРЕЖЕ

    8 2 Отговор
    ЗАМИНАВАМ НА 9 ТИ НА ПАРАДА В МОСКВА И ПАДАМ И ЦЕЛУВАМ ЗЕМЯТА ДА СЕ ИЗВИНЯ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ОБИДИ НА ЦЯЛА РУСИЯ ОТ НАШИТЕ ДОСЕГА УПРАВЛЯВАЩИ А КАТО СЕ ВЪРНА ................ЗНАЕТЕ КАКВО ГИ ЧАКА .............
  • 150 бокоБРАВО КИРО

    4 5 Отговор

    До коментар #43 от "Истината":

    АБЕ СЪРВУЛ МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ОКРАНА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ...ИЛИ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО ЕДИН УКРАИНЕЦ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ...ШВАБИТЕ КАЗВАТ ЧЕ СЛАВЯНИТЕ СА ТОР ЗА НЕМСКАТА НАЦИЯ ..И СЕГА СЕ КЕФЯТ ДА СЕ ИЗБИВАТ
  • 151 Да не се тревожи!

    6 8 Отговор
    Червеният и в червата уж "натовски генерал", който за срам на държавата ни нещо се слага за "президент", да не се тревожи за безопасността на родното небе, защото, лакей кремълски и подлого путинска, Блъгария е член на НАТО и този съюз има ангажимент да пази и защитава всички страни членки! Ясно ли ти стана, или чугунената ти кратуна, задръстена от ръждясали сърпове и чукове много трудно схваща?! Най-голямата опасност за българите и за България днес си ТИ, ти, безроднико! Впрочем, защо си толкова уплашен за нашата безопасност, господарят ти от Кремъл ли ти обади, че ще ни нападне? Ами, като те е страх, вземай Деса и започвай да пълзиш към Кремъл!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 РУМЕН РАДЕВ

    7 5 Отговор
    КРЕМЪЛКСА МИСИРКА, ПЪЗЛЬО.
  • 154 Айр Поце,

    1 3 Отговор

    До коментар #140 от "Айр Поц":

    Русия може да се разпадне при демокрация, даже при полу, каквато е в България. А демографския срив няма нищо общо с полу демокрация.
  • 155 Иван

    4 4 Отговор
    Така е Г-н Президент. И ти говориш без да и Аш собствено мнение.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Читател

    8 5 Отговор
    Няма кой да го чуе но е прав на 100.Тия който изкат да изпращат какво то и да е оръжие повечето не са ходили войници, мислят че това е детски игри.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Аристотел Български

    5 5 Отговор
    Некой е зел милиони в зелено от Кремъл, не е успял да извърши поръчкиите и сега требе да ги връща!!!!!!!!!!
  • 160 Toto

    6 5 Отговор
    Радко Пръдлето е руска подлога.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Васил

    5 5 Отговор
    А какво предлагаш Радев да се крием като мишки евала ти си бил значи голям военен.
  • 163 Милен

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Те за това ли Украйна и НАТО вият !

    Коментиран от #167

  • 164 kjl

    6 6 Отговор
    Президентът е прав, НО тези смешници, наречени правителство той ги докара в БГ!!! Нека сега ни каже, как да се отървем от тях. Нанасят поражения с такава скорост, че всеки ден може да е съдбоносен. Какво ще е следващото служебно правителство и дали ни гарантира, че такива продажници няма да са включени в него. Явно е че нямаме читав политически елит, ама все пак трябва и да оцелеем.

    Коментиран от #165

  • 165 Иван

    5 2 Отговор

    До коментар #164 от "kjl":

    Да от снимката се вижда че президентът е прав, а не е седнал.
    Но всичките ти останали "умозаключения" са на прост копейкин )
  • 166 Голубой

    6 4 Отговор
    Господи как се излъгах да гласувам за този!
  • 167 Сергей

    2 1 Отговор

    До коментар #163 от "Милен":

    Вие ти чутурата!
  • 168 Ето на

    6 1 Отговор

    До коментар #140 от "Айр Поц":

    Немощ всякаква, чакаш руска помощ за българската демография?, сега я втасахме.
  • 169 ПреZидента

    7 2 Отговор
    Абе г-н Бай XOЙ, Защо не се обадиш на началника в москва и не му изнесеш лекция за пацифизма, за работещите обикновенни хора, за неправомерното нарушаване на договорите и продоволствената криза ? Опитай се да направиш нещо полезно за страната, различно от институционална криза в кризисно време.....
    Много е лесно да си седиш в столчето и да работиш за светлото си бъдеще и вероятна партийка....
    Война е, трябват действия и КУРаж, нещо което при прецедента очевидно липсва.....
  • 170 РАДЕВ

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Херо Мустафа":

    ДРУГИЯ ПЪТ МОЖЕ С РИТНИЦИ ДА СИ ТРЪГНЕШ ОТ КОЗЯК , ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ!!!.
  • 171 Локация

    2 0 Отговор

    До коментар #140 от "Айр Поц":

    Знаеш ли на небето или на земята си? Четеш ли си коментарите?
  • 172 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 4 Отговор
    АКО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА........ И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ........ ПРЕЗИДЕНТ Е ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , ЧЕРНИЯ ФАТМАК ИЛИ НЯКОЙ ОТ ТЯХНОТО КОТИЛО ......ТОЙ ЩЕ Е СЪЩИЯ КАТО ХИТЛЕР , КИМ ЧЕН УН И ПУТЛЕР..... ТЕЗИ СЪЩЕСТВА СА. РОДЕНИ УБИЙЦИ ....... ФАКТ !

    Коментиран от #174

  • 173 РАДЕВ

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Хасковски каунь":

    АААА НЕЩО СИ СЕ УБЪРКАЛ МАЙ , ДОГОВОРА Е ПРИ ОНЯ С ТОРБИЧКА БИЛЛА , ОШИШКАН ПАША!!!.
  • 174 РАДЕВ

    4 3 Отговор

    До коментар #172 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ , АЗ ИМАМ ТОПКИ И ЗНАМ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ПРЕЗИДЕНТСКА ДЪРЖАВА , ТАКИВА ЛАЯЧИ КАТО ВАС НЕ МОЖЕ И ДА СИВЪРЖЕТЕ НИТО ОБУВКИТЕ , НИТО ВЪЗЕЛ НА ВРАТОВРЪЗКАТА СИ !!!.
  • 175 ЗДРАВКО АХИЛЕСОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #125 от "МРАЗЕХ ФАЗАНИТЕ":

    КАК БЕ , ТОВА СА БЛАГОРОДНИ ПТИЦИ , ПОГЛЕДНИ САМО КАКВИ СА ГРАЦИЛНИ И ИМАТ ЦВЕТНИ ПЕРА, ТИ ПЪК , ДА НЕ ХАРЕСВАШ ХИПОПОТАМИ СЛУЧАЙНО , А? .🤣😀😁
  • 176 РАДЕВ

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "тодор живков днк":

    ДА ДА , ПРА ЧИЧО МИ ТЕ Е ПРАВИЛ , ЗА ТОВА ИМАМЕ ОБЩА ПРИЛИКА С ТЕБ!!!.
  • 177 РАДЕВ

    2 0 Отговор

    До коментар #143 от "ВЪПРОС ДО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ;":

    ТОЗИ ПЪК ! , АЗ ЕДНА БОНБОНА НЕ БЛИЗВАМ , ТИ ПЪК БЕЗ ГЛУТЕНОВА ТОРТА , ПАЗЯ СЕ ДА НЕ ПОЛУЧА ОТ БЛАГОТО ДИАБЕТ , ЗАЩОТО НЯМА ДА МОГА ДА ВДИГНА И ДВАТА САМОЛЕТА , КАК МОЛЯ ВИ СЕ НАЛИ ДЕСА ЩЕ ИЗБЯГА С 200 ПОСЛЕ , А И МИГ-29 ЩЕ МИ Е МЪЧНО ЗА НЕГО !!!.
  • 178 Дика

    0 1 Отговор

    До коментар #115 от "Дуай Липа":

    Никъде не се бутам.
  • 179 Дика

    4 2 Отговор

    До коментар #133 от "65645343":

    Като го гледам какви ги е измислил досега... Ама Корнелия като стане премиер и Путин ще пусне безплатно газ и нафта... Наивници.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 абе човек

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "бивш фазан от Плевен":

    не ги товари чак толкова, пусни ги само на 3 км. с бойно снаряжение за норматив, не им казвай колко минути е за отличен, нека само да го пробягат.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ОСТАВКА ФАТМАК!

    2 0 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ КАРМАЗЪ ФАТМАК ДА ПРОГЛ€ДН€!


    ОСТАВКА за ФАТМАКА рум€н-РУБЛАДЖИЯ,ПР€ДАТ€Л(натов€ц),РОДООТ$ТЪПНИК,КЛ€ТВОПР€$ТЪПНИК,АТ€И$Т-КОМУНИ$Т!


    ВЪН ПР€ДАТ€ЛИТ€ НА ОТЕЧЕСТВОТО,ВЪН циони$ткит€ $луги НА нато($ащ)!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове