Last news in Fakti

21 Май, 2022 21:10 3 931 138

Ген. Атанасов: Руската агентура се опитва да дестабилизира управлението у нас

  • ген. атанас атанасов-
  • руска агентура-
  • управление-
  • рс македония

Той е категоричен, че от "Демократична България" ще настояват за проверки в службите за сигурност дали има лица, обслужващи руските интереси

Ген. Атанасов: Руската агентура се опитва да дестабилизира управлението у нас - 1

Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност поиска в обръщение министър- председателят Кирил Петков. Той настоява партиите, службите и държавния глава отново да обсъдят българското вето срещу началото на преговорите на Северна Македония за членство в Европейския съюз. Желанието на премиера идва след две важни визити у нас през тази седмица - помощник-държавният секретар по европейските въпроси Карън Донфрийд беше тук, страната ни за ден посети и комисарят по разширяването - Оливер Вархей. Преди два дни и Европарламентът гласува годишния доклад за напредъка на Северна Македония и в него попадна изменение на Зелените, според което, двустранните спорове трябва да се разрешават отделно от присъединителния процес.

Съпредседателят на "Демократична България" и зам.-председател на НС ген. Атанас Атанасов коментира тези теми в предаването "Говори сега" по БНТ. България има национален интерес от това Северна Македония да стане член на ЕС, за да може да сме заобиколени от приятелски страни, но в настоящия момент нито има достатъчна обществена подкрепа, нито в парламента има готовност да се вдига ветото, категоричен е ген. Атанасов. Ветото не може да бъде вдигнато - правят се опити през тази тема да бъде дестабилизирано правителството. Руската агентура е тази, която се опитва изкуствено, чрез македонския въпрос да дестабилизира управлението на страната, обясни Атанасов. Според него, през последните години упорито се работи върху съзнанието на българското общество, а и партньорите от Македония не съдействат по развитие на този въпрос.

В момент на война, когато Русия нападна Украйна, се изостриха определени отношения, изплуваха определени обстоятелства. Депутинизация означава намаляване до минимум зависимостите на България от Русия, обясни ген. Атанасов по повод декларацията за депутинизация на "Демократична България". Кой допусна "Лукойл" да не плаща необходимите данъци тук, попита Атанасов. Бойко Борисов преди да влезе в политиката, беше собственик на една охранителна фирма - "Ипон". А "Ипон" охраняваше "Лукойл". ГЕРБ имитираше евроатлантически политики, а в същото време прокарваше руски интереси, смята ген. Атанасов.

Той е категоричен, че от "Демократична България" ще настояват за проверки в службите за сигурност дали има лица, обслужващи руските интереси. Още другата седмица поискаме тези проверки, за да сме сигурни, че са затворени пробойните, категоричен е ген. Атанасов. БСП са откровени русофили. Моите притеснения са за скритите русофили - за тези, които говорят едно, а вършат друго, заяви Атанасов в отговор на въпрос за отношението им коалиционните партньори от левицата.

Най-силно отражение войната у нас дава върху икономиката. Страшно много се спекулира с тези усложнения, които са пряко отражение от войната, коментира още Атанасов. Аз никога в нормално време не бих се съгласил да има нулево ДДС на цената на хляба, но сега това се налага, допълни той, като изрази съмнение дали тази мярка ще доведе до реално намаление в цената.

Абсолютна глупост - така ген. Атанасов коментира скандала с поставянето на железни ограждения на вратите на парламента. Нямам представа кой какво е свършил в цялата тази история. Но е много пошло това, което вършат ГЕРБ. Те не са агресивна опозиция - те са злобна опозиция Това ли е най-големият проблем на България, попита Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    158 11 Отговор
    Другарю Атанасов бил ли си член на БКП.
    Само питам

    Коментиран от #8, #77, #94

  • 2 Анонимен

    50 23 Отговор
    И за момента го прави успешно, за пореден път България не разбира положението си.
  • 3 Едно полиграфче ..

    63 3 Отговор
    До ниво началник отдел в държавната администрация....и отидоха в канала !

    Коментиран от #13

  • 4 Илия

    19 75 Отговор
    Спирането на газовото кранче остава много хора без мазга.Държавата ще подпалят ако Путин им поръча.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД ВРАЦА

    141 9 Отговор
    Хамериканското гномче пак някой друг му е виновен
  • 7 !!!

    135 10 Отговор
    Джуджак, искаш ли да ти кажа, кое ще ни дестабилизира, УКРОМАФИЯТА!!! Вече видяха, че никой не ги закача и почват да си праввт, каквото си искат!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ахмедов

    40 3 Отговор
    Да бе да!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Десен(СДС 90s)

    88 4 Отговор
    ...искаш да кажеш вашето управление !....не ви се сдава власт , но народа ще си я вземе както от бройко
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ъъъ

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Едно полиграфче ..":

    зависи кой или какъв седи зад полиграфа


    схващаш ли тънката граница?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Разузнавача

    112 7 Отговор
    Жабока ще търси руски агенти. А американски, английски и други западни соросоидни агенти включително и Мравояда няма ли да ги търси и разследва. Дърт продажен боклук.
  • 16 Поро

    14 63 Отговор
    Така е. Позннавам много хора, които не съм вярвал че са сляпо вярващи в това, че Путин е прав. Потресоха ме с г-л- упостта си нещата като "в Украйна се създава вирус, който атакува само руския геном" и "Путин има таен план и никой не го знае, но войната в Украйна върви точно по неговия план". Подозирам, че много хора от познатите ми са агенти на ГРУ. Искам да предам някой, но за пари и не на ДАНС, не на ВКР, а на тези, които ще платят парички в брой за жив цял.целеничък агент на ГРУ. Атанасов, свържи се мен.
  • 17 Хехе

    71 7 Отговор
    Това може да го твърди само американската агентура. Както вече всеки ден и нощ от 24 февруари насам.
  • 18 Хаха

    65 3 Отговор
    Ти докато се наканиш ... коня уйде у ряката Атанасов, некадърно мекере
  • 19 Българин 🇧🇬

    77 5 Отговор
    Нагледахме се на такива Турско-Американски слугини като автора през последните 30 години ! Аман !
  • 20 Брендилия

    51 3 Отговор
    Ген.Атанасов за резил стана България още 90-те. Една партия ВМРО-ДПМНЕ македонци струват повече от всички бг политици. Та тази партия прати делегация, която убеди бг политиците и България призна Република Македония тогава. Толкова по демократичните ви политики!
  • 21 Да,бе

    47 4 Отговор
    Кой пък ще тръгне да събаря това нефелно правителство,като то горкото само се справя перфектно с тая задача!Тоя да търси Снежанка,че покрай нея ще намери и другите джуджета...
  • 22 Министър Кокорчо

    37 1 Отговор
    Не могат да ни дестабилизират, докато са ни широко отворени очите.....
  • 23 ха ха

    56 4 Отговор
    е колко да са руските агенти в българия ? сигурен съм че не са порече от 7 500 000
  • 24 ежко

    55 3 Отговор
    Само Киро може да ги бие тези по обслужване на чужди интереси!Ама и той трябва да се напъне много.
  • 25 Атанасов

    47 3 Отговор
    бегай при дедо поп да те кръсти отново! Най-подходящи имена за теб са Джоузеф Маккарти или Джеймс Форестал, обаче второто не ти го препоръчвам, че рискуваш като оригиналния Форестал да се фърлиш през прозореца с викове "Руснаците идат..."
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 12340

    23 7 Отговор
    Но е много пошло това, което вършат ГЕРБ. Те не са агресивна опозиция - те са злобна опозиция Това ли е най-големият проблем на България, попита Атанасов......
    ...Браво Танас Паша !
    Тоя път си прав !
  • 28 дядото

    40 3 Отговор
    тоя пък с подпухналите воднисти очи.виждал ли е някога агент,срещал ли и такъв.важното е да се говори.пфу
  • 29 Стефан Петров

    47 3 Отговор
    Този човек, е толкова генерал, колкото аз съм космонавт. След неговото управление на на НСС останаха само тотална бъркотия и разбити човешки съдби. Той дотолкова е обсебен от темата за руска агентура,че очаквам, както в онази песен на Боб Дилън, да започне да я търси и под кревата си. Бих му предложил друга тема- за започне да търси турската агентура, съдействала за залавянето на Васил Левски.
  • 30 Що за хора

    41 1 Отговор
    Двойния агент на ДС и ЦРУ говори за руска агентура в България затова България е в това състояние заради двойните агенти
  • 31 А50

    37 3 Отговор
    Еи жалка история. Един през друг се прескачат, за да се сложат на господаря си
  • 32 Атанасов,

    34 3 Отговор
    миджит, както вие се дестабилизирате, никой друг не може да го направи! Вие сте национални предатели и трябва да будете избити до крак! мамммка ти мръссна!
  • 33 Гълъбинов рид

    31 1 Отговор
    Г-н Атанасов,
    За да сме в това "дередже" в 2022 г, "ЗАСЛУГАТА" е и ВАША !!!
    Когато П. Стоянов загуби изборите, ги загуби заради ВАС. !!! /Уикиредия/
    И нещата тръгнаха "наопаки".
    Останете си адвокат.
    Политиката НЕ ВИ Е АМПЛОА, още по-малко на съпредседателя Ви - комунистическото ОТРОЧЕ. /защо ли го свързват с "героя" Карабас Барабас в приказката за Пинокио / ???

    Коментиран от #55, #74

  • 34 Уве Зелер

    46 1 Отговор
    Ген. Атанасов е диванен генерал и изключително алчен и безпардонен човек. Трябва моментално да бъде изтрит от българския политически небосклон!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 анонимен

    32 1 Отговор
    Правителството така дестабилизира управлението,че то от руска агентура няма нужда. Ние да не сме слепи. Виждаме цените . Виждаме далаверите. Виждаме и шуро баджанащината. Всички виждаме и усещаме по джоба си.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 доцент

    25 1 Отговор
    жалка жаба
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Иванушка  🇷🇺

    15 1 Отговор
    Вижте в Гугъл:

    US журналист: Украинските власти лъжат за "Азовстал", ето какви са фактите
  • 42 мноо тъпо

    19 1 Отговор
    Тоя ако живее още дълго, може даже да открие и Америка... Нищо, че Колумб вече го е направил преди векове.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Готи

    15 0 Отговор
    Много си зле малчо!

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 От страни

    18 0 Отговор
    Малииии, мания величие. Дотрябвали сме на некой. Не се излагайте че ще ни се смеят и кучетата.
  • 49 добрютру

    8 7 Отговор
    Вие, какво правите? Защо бавите съдебната реформа и отнемането на властта от корумпираните бухалки? Няма ли начин да се предизвикат предсрочни местни избори, защото там все още всичко е в мафията и калинките ѝм, които саботират, крадат, пречат, интриганстват, рушат, минират, като за последно? Бойко Борисов, защо още е на свобода? Работете, нормално е мафията с подкрепата на външни разузнавания да се опитва да спаси заграбените си капитали и да се възпроизведе. Вие, как противостоите това да не се случи? Работете!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 дядо бг

    20 0 Отговор
    така ли? този на кои служби беше сервитьор???? и какво " управление"???? сега?????
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 От страни

    21 0 Отговор
    Пазете тайната на чушкопека който работи без ток, демек "зелена технология" само принасяй какаляшки навреме да не угасне огъня и не бутай тухлите четворки, че ламарината се срутва и чушките отиват в огъня.....Аман от "генерали"....

    Коментиран от #80

  • 55 Гълъбинов рид

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гълъбинов рид":

    Уикипедия - ИЗВИНЕТЕ...
  • 56 Фашисткото джудже

    31 2 Отговор
    пак подлайва. Скрий се бе непрокопсаник. Само шепа платени лумпени ви подкрепят.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Тоя живее

    23 1 Отговор
    В някаква паралелна вселена, сътворена от де били.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дух на хан Аспарух

    1 5 Отговор

    До коментар #46 от "Извънреден коментар":

    Истината е че ВАРНЕНСКАТА ЛЯСТОВИЦА трябва да има уреден живот към позитивна насока!
    Няма да има крясъци, няма да има надменност, няма да има лошо поведение и като цяло няма да има лоши неща !
    Човекът трябва да си живее живота, трябва да работи, но зависи от колко до колко часът !
    Трябва да прави оргии с жена!
    Трябва да спортува!
    Трябва да се радва на живота !
    Трябва да бъде истински щастлив !
    ТОЗИ ЧОВЕК се отличава от масата , защото по природа е устроен по по различен начин !
    На дъното си е Би сексуален, а на върхът си е хетеро !
    Природата си знае работата и е безгрешница, а ние хората сме грешници и виновни същества !
    Трябва оправия, но в красива насока, може ли?!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Тома

    22 1 Отговор
    Много е смешно да се назовава генерал този
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 СТАРШИ МАТРОС

    19 1 Отговор
    ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е ГЕНЕРАЛ Е ТОГАВА АЗ СЪМ ФЕЛД ФЕЛД АДМИРАЛ
  • 67 Кочо

    20 0 Отговор
    Болен русофоб!
  • 68 Бонд Дж

    15 1 Отговор
    За това, че сте нефелни посредственяци не са виновни руснаците.
  • 69 Деса Поетеса

    15 0 Отговор
    А за хамерикански играчи ще проверим ли? Това не е ли българска национална структура за сигурност? Партньорството добре, но някой брани ли нашия интерес или всички са ветропоказатели!? Гномиета е превзета още от времено с КУстов.
  • 70 ИЗВИНЕТЕ МЕ

    25 1 Отговор
    ПОВЪРНАХ ВИДЯХ ТОВА СИВО ЛИГАВО НЕЩО И ПОВЪРНАХ

    Коментиран от #91

  • 71 Уса

    19 2 Отговор
    Тоя цял живот търтей на руската софра сега е заклет русофоб подкрепящ неопределените полове
  • 72 гледам го моя почна вълната да му пречи

    7 3 Отговор
    Що се отнася конкретно до дестабилизирани на " управлението " ви , по-голяма " руска " агентура не ми е позната от самите вас .
  • 73 Както НАТО не бяха в час

    11 1 Отговор
    по отношение на Русия, така не бяха наясно и с България, че е русофилска.

    Коментиран от #78

  • 74 Гео

    9 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гълъбинов рид":

    Не адвокат, а ГАДвокат
  • 75 Господ да пази България

    3 15 Отговор
    Не желаем да се кланяме на окупатора Русия. Не желаем повече да и даваме парите си.

    Коментиран от #90

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Само коментирам

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":



    "Той е категоричен, че от "Демократична България" ще настояват за проверки в службите за сигурност дали има лица, обслужващи руските интереси"


    Както в началото на комунизма прочистват противниците, така и сега фашизмоДжендерократите правят същото. Всеки, който НЕ е с "правата вяра", бива уволнен.



    😉

    Коментиран от #99

  • 78 лоша резолюция

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Както НАТО не бяха в час":

    Едно е да ненавиждаш политиката на САЩ , съвсем друго и различно е да си примерно русофил , често нямат нищо общо . Едното просто може да произтича и да е свързано с накърняване на личните ти интереси и да не е повлияно от нищо друго.
  • 79 СТРАННО Е КОГАТО ДС- КОМУНЯГИТЕ ОТ

    12 3 Отговор
    ДЕЕЕБЪ - ТАНАС ГНОМА-ПЕДЕРАС, РИСТЮ БОЙКИКЕВ ПЕДЕРАСА, ШИШИ 2,.. ВИБРАТОРА, РАДКА ДЪЛБОКАТА И Г-ЕЙ ДРУЖИНКАТА ОБВИНЯВАТ....ОСТАНАЛИТЕ В КОМУНИЗЪМ И ПУТЛЕРИЗЪМ
  • 80 Гео

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "От страни":

    Авввв, не! Ще патент овам чушклппек със долар и ще стана милионер във виетнамски донги!
  • 81 Алкохоризиран

    17 4 Отговор
    боклук дърт и продажен Всичко с тези думи за теб се изчерпва.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ДеСеИбето са политически трупове

    15 1 Отговор
    национални предатели и американски марионетки
  • 84 Хаха

    10 3 Отговор
    Тоя "смел" левент, защо не се предложи за замяна с пленения азовец, който си е изрисувал Хитлер на гърба и го прожектираха директно от завода?!
  • 85 Ей тоя

    7 3 Отговор
    Гномът е доказан дeбил....
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Генерале

    4 2 Отговор
    май вие не стабилизирани, а!
  • 88 мдаа

    10 3 Отговор
    На kpив гнoм Пyтин му пpечи...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 СОДОМИТ

    9 2 Отговор
    АБЕ КВО МИСЛИТЕ АТАНАСОВ ПАСИВЕН ЛИ Е ИЛИ АКТИВЕН / ЛЕЛЕЕЕЕ АКО Е АКТИВЕН АКО ВЛЕЗЕ В ФОРМА С ТОЗИ РЪСТ ЩЕ ПАДА ПО ОЧИ
  • 93 пешо средния

    10 2 Отговор
    Танасе ,Танасе стара джибра изветряла си.
  • 94 ❌🇺🇦❌

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Генерал Наско е участвал активно във Възродителния процес като прокурор на комунистическия режим.
    Сега вече е идеен фашист.
  • 95 Исо

    7 4 Отговор
    Да си пие хаповете тоя колко правителства все е на черешата
  • 96 ПЛYЖЕК

    12 4 Отговор
    Тоя плyжеcт гнoм е срам за генералитета!!!
  • 97 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    4 8 Отговор
    Кремълските тролейчета мачкат както диктатора мачка мравки в бункера. Ще се оправим ама като изчезнат петолъчките от челата :)
  • 98 Гост

    10 4 Отговор
    Това днес от Козяк ли ти наредиха ... Гледах в Афера как са ви снимали да чакате да ви приемат.
  • 99 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    6 1 Отговор

    До коментар #77 от "Само коментирам":

    Лустрацията закъсня безвъзвратно, но от друга страна никога не е късно с комунистичвските камъни по комунистическите глави :)
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Тони

    6 2 Отговор
    Ех , има си поговорка - Луд умора няма , и срама няма ! А , стига , прибери се !
  • 102 Шляхтиц

    7 0 Отговор
    И без руската агентура българското НС и правителство правят всичко само и само да останат на власт...........
  • 103 Ами ...

    4 0 Отговор
    И от самолет се вижда.
  • 104 Кочан

    6 0 Отговор
    А в резидентството кога ще сложат решетки?
  • 105 Таралеж

    7 2 Отговор
    Путин ще ви сваля окаканото правителство?!? Сами ще се свалите, защото сте изуй гащи и нямате топки.
  • 106 Амриканска подлога

    5 2 Отговор
    Тези неща от американското посолство ли ви ги казаха? Откъде е тази снимка с тебе, Иванов и Карън Донфрит (помощник-държавен секретар на САЩ)? Как така случайно се срещнахте пред американското посолство, а други хора по това време там нямаше?
  • 107 Някой

    3 1 Отговор
    Ти си корумпиран , и незнаещ какво говориш ,защото вече си изгубил тефтера с плащания
  • 108 Гюро

    5 0 Отговор
    Гномче, нали беше член на БКП - какво стана с тебе?
  • 109 Зайко Байко многознайко

    4 2 Отговор
    Пучеглазая собака француский булдог! Другарю Атанасов, едва , едва влезохте в Народното събрание и сега според теб решетките са оправдани, мили ми, талантливи ми смехурко (джуджак) и крадец !
  • 110 Уве Зелер

    2 3 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!
  • 111 МалкоЛогика

    3 1 Отговор
    На некадърниците все някой друг им е виновен.
  • 112 Да бе да

    2 3 Отговор
    Хлопа ти дъската на тебе! Провери под леглото си,сигурно там се крият агентите.
  • 113 Жабок, кой се интересува от тебе,

    4 2 Отговор
    Путин не се занимава с плюмки като тебе. Не се мислете за нещо важно, не Русия, а българите ще ви бием шута и то завинаги, повече парламент няма да видите!
  • 114 Диоген

    3 1 Отговор
    Г-н Атанасов, по-добре да каже за американската агентура, понеже с нея има повече стаж ! :)

    Да БЛАЖИШ от едната власт и от другата е, БЕЗПРИНЦИПНО.
    Всъщност безпринципни пари, няма.
  • 115 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 1 Отговор
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЕ ЛИЦЕ ОБСЛУЖВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ........ ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА НЕ ГО КРИЕ....... ДАЖЕ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ Е ....... (п)РЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ........ И РАБОТИ ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ..... ФАКТ !

    Коментиран от #117

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Диоген

    4 1 Отговор

    До коментар #115 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЕ ЛИЦЕ ОБСЛУЖВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Таке е !
    Цяла България ЗНАЕ, кои са ЛИЦАТА, които "обслужват" руските интереси, може би случайно СЪВПАДАЩИ с БЪЛГАРСКИТЕ интереси !

    Но СЪЩО ТАКА цяла България ЗНАЕ и КОИ са ЗАДНИЦИТЕ, които за ПАРИ ни продадоха на САЩ !

    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЕ ЛИЦЕ ОБСЛУЖВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ........ ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА НЕ ГО КРИЕ....... ДАЖЕ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ Е ....... (п)РЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ........ И РАБОТИ ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ..... ФАКТ !
  • 118 Насъпен жабок

    5 2 Отговор
    Явно е много важен , щом всеки ден ръси едно и също по разни мисирски ТВ та / Мисирката е символ на САЩ /
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Палето

    2 0 Отговор
    на Поли Пантев.
  • 121 Кирчо Сульов

    2 2 Отговор
    Господин-другаря Говноял пак премлясква нещо...
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 3 Отговор
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЕ ЛИЦЕ И КОЯ ПАРТИЯ СЕ САМОПРЕДЛАГАШЕ ....... БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ 16-та РЕПУБЛИКА В СЪСТАВА НА СССР...... СЕГА СЪЩАТА ПАРТИЯ И ВОЕННАТА ХУНТА НИ ПРЕДАВАТ НА ПУТЛЕР И ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ..... ФАКТ !
  • 124 Поп станчо

    0 0 Отговор
    Тоя май е забравил да си пие хапчетата. Оди в Карлуково да се лекуваш
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Смех

    2 0 Отговор
    Скрии се бе национален предателю, нищо полезно няма от теб откакто си на власт
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 ВРАГ НА НАРОДА

    2 0 Отговор
    ОТ другаря атана$ов РАЗБРАХ,ЧЕ :
    -ВСИЧКИ СМЕ РУСКИ АГЕНТИ ,А РУСОФИЛИТЕ СМЕ ИДИ ОТИ!
    -$АМО "ДБ"- Д€ БИЛИТ€ НА БЪЛГАРИЯ $А И$ТИН$КИ €вроатлантици- ГОТОВИ ДА $ТАНАТ ам€рикан$ки(натов$ки) граждани!
    - БЪЛГАРИЯ ДАЛИ ЩЕ Е ИМА НЕ Е ВАЖНО....,€ДИН$ТВ€НО У$ЛОВИ€ € ДА НЯМА РУСКИ ИНТЕРЕСИ!

    ВЪН ПР€ДАТ€ЛИТ€ НА ОТЕЧЕСТВОТО,ВЪН циони$ткит€ $луги НА нато($ащ)!
  • 129 Хихи

    0 0 Отговор
    Може дестабилизира.
    хоби
    Иначе казано
    " На калпвава ракета космосът й крив"
  • 130 г-н

    0 0 Отговор
    Не е руската а такива като теб разградска дъ--а соросоидна подл-- на който първото му семейство е в сащ
  • 131 СтбаиУен

    0 0 Отговор
    То пък щото вашто управление е много стабилно :))))
  • 132 Марко

    0 0 Отговор
    Той не се вижда чий агент го играе, ама говори за руската агентура. Пълен смешник!
  • 133 Валката

    0 0 Отговор
    ДБ са много силни в обвиненията срещу Русия, а това, че техният партиен лидер обслужва американски интереси, винги е добре забравено
  • 134 Петър

    1 0 Отговор
    Все някой друг му виновен на Атанасов за нещо, а не погледне собствената си некомпетентност!
  • 135 Гого

    0 0 Отговор
    Генералчето не си е пило хапчетата
  • 136 Дарина

    0 0 Отговор
    На ДБ все някой друг им е виновен, а истината е че те не се справят и нямат място в управлението на страната.
  • 137 на ПП космоса им крив

    0 1 Отговор
    Да само Русия е виновна за калпавите решения на Просто К. Как един път не уцели правилния отговор бе, то рулетка да беше щеше поне веднъж да уцели.
  • 138 Що е то

    0 0 Отговор
    Генерал или американски генитал?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове