Last news in Fakti

8 Юни, 2013 10:41 34 968 37

Лют скандал между Сидеров и Лора Крумова

  • волен сидеров-
  • лора крумова-
  • скандал

Лют скандал си спретнаха Волен Сидеров и водещата Лора Крумова в ефир тази сутрин. В началото Сидеров обясни, че кворумът в новия парламент не е зависел от националистическата партия. По думите му "той няма такова значение, което му се придава". И без гласа, който Сидеров даде на правителството БСП-ДПС е щяло да се стигне до почивка, поименно преброяване и наличие на кворум.

Пререканията между двамата започнаха, след като Сидеров обвини водещата, че не му дава думата, а тя от своя страна обясни, че е поканен на интервю, диалог и е нужно да го прекъсва, защото той постоянно "зацикля".

Лора Крумова се опита да изясни въпроса със скандала, който се разрази в парламента между Волен Сидеров и бившия министър Московски. За целта беше пуснат репортаж и изказване на бившия министър Десислава Атанасова от трибуната на НС, че Волен Сидеров отправя заплахи към депутат.

По този повод Сидеров коментира, че заплахите му не са били случайни. Камерите не били заснели как Московски го нападал,  а Волен Сидеров си върнал на принципа око за око – зъб за зъб.

„В залата представители на ГЕРБ постоянно подвикват обиди, които не се ловят от камерите. На тях ние от "Атака" отреагираме, защото не сме плазмодии”. Така Сидеров обясни поведението на своите депутати.

В един момент Лора Крумова се извини с хормонален дисбаланс, който предполага бременността й. Сидеров й препоръча в такъв случай да си стои вкъщи, да домакинства и да сготви някоя манджа.

Лидерът на Атака поиска от bTV да пуснат видеото, в което шефът на СКАТ нарича избирателките му "лумпени". Тук разговорът се разгорещи до там, че водещата определи държането на Волен Сидеров в парламента като на „лумпен”. Той пък отговори, че това е доста махленско и тенденциозно поведение на една водеща, че е приятелка на СКАТ и в слушалката й говори гласът на Цветан Цветанов.

Лора Крумова настоя още да припомни за скъпо струващите командировки на Сидеров с Деница Гаджева, за които има изнесени документи от Капка Георгиева. Лидерът на „Атака” припомни на Крумова, че вече е съдил на три инстанции Слави Трифонов за обида и й намекна, че ще заведе дело и срещу нея.

В края на предаването водещата сравни лидера на Атака с проститутка и с порно звездата Чичолина. 

В ранния следобед днес от Атака съобщиха, че депутати и симпатизанти от партията са пред сградата на bTV и настояват ръководството на телевизията да се извини за това, че водещ от телевизията нарича в национален ефир Волен Сидеров "лумпен". Очевидно тази телевизия продължава да изпълнява политическите поръчки на Бойко Борисов, коментират от Атака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Христов

    1 7 Отговор
    ..абе тоя е е..ти м..умника, мисля че няма вече някой с който да не се е скарал в парламента...а ние му плащаме заплатата..
  • 2 Милен Николов

    1 9 Отговор
    абе хич не е м...умник, м...умните са тези които му повярваха и гласуваха за него...
  • 3 Сульо

    1 7 Отговор
    Болен Сидероглу е за лудницата.
  • 4 pacoran

    1 9 Отговор
    Е те неговите избиратели са ............. незнам кой нормален и интелигентен човек ще гласува за тоя м...умник къде стана подлого на ДПС-то за некви пари
  • 5 Сава Кукалов

    1 10 Отговор
    Този, трябва по най-бързият начин да бъде хоспитализиран в най-близкото специализирано лечебно заведение! Виждаше се до сега, че не го слуша много главата, но след това интервю, разбрах, че е много по-зле, отколкото се смяташе.
  • 6 Петрова

    1 10 Отговор
    Що за наглост??? За кого се помисли този човек? Аплодисменти за Лора Крумова, че му каза в лицето каква политическа проститутка е !!!
  • 7 Violeta Mircheva

    1 10 Отговор
    Г-н Сидеров премина фазата на обикновено психично разтройство ,трябва да е поставен под заприщение -официално ,защото е опасен ! Жалка история ........някой хора си избраха да ги представлява агресивен,манипулативен ,неуравновесен и циничен човечец !
  • 8 Биляна Андреева

    1 11 Отговор
    На този човек все някой му е виновен, осъди всички медии и поиска извинение за какво ли не... но не отговори на един елементарен въпрост, само си повтаря неговите филми във времето и това си е. Изобщо не заслужава и не трябва да бъде е ефир!! Браво на Лора, каза това, което всички си мислим, за съжаление му мина покрай ушите...

    Коментиран от #9, #22

  • 9 Биляна Андреева

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Биляна Андреева":

    въпрос*
  • 10 iv62st12koich50

    1 10 Отговор
    Политикът Сидеров е депутат в 42-то народно събрание. Като такъв той е длъжен да спазва законите на държавата. Виновни сме си ние, щом избираме народни представители които се стремят да заобикалят сега действащите закони и разпоредби. Бог да пази България............
  • 11 Петко Петков

    12 1 Отговор
    такива хора трябват на БЪЛГАРИЯ като СИДЕРОВ а не мижитурки който обиждат народа и си правят пачките а народа мизерува до кога. помислете малко и ще видите че СИДЕРОВ е много прав и не е за лудницата.

    Коментиран от #14

  • 12 Любомир Петков

    11 1 Отговор
    Мазни журналисти слуги на олигарси стига сте се правили на слуги на народа
  • 13 Real

    1 8 Отговор
    Коментари № 11 и № 12 не закъсняха! Членовете и симпатизанти на Атака се включиха! Хора, до момента не бях виждала толкова арогантно и неадекватно поведение от политически лидер! На крива ракета - космоса и пречи! Този политик трябва да бъде подложен на сериозен преглед в психиатрия и ако се установи проблем да го лекуват! Не е нормално лидер на партия да се държи като Бог и да раздава присъди, да обижда избирателите (в това число и журналистите) и да демонстрира липса на елементарна култура! Сидеров НЕ Е Бог! Закона е един за всички и следователно след като отказва публично да го спазва трябва да понесе съответно наказание!
  • 14 веско алексиев

    1 9 Отговор

    До коментар #11 от "Петко Петков":

    За кое е прав за това че предаде хората които гласувахме за него като се продаде на ДПС

    Коментиран от #15

  • 15 Real

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "веско алексиев":

    Избирателите на тази партия бяха предадени, но това е друга тема!
    Предателството на този политик няма нищо общо с ролята, в която се вживява... Господинът/Другарят Сидеров няма право да се държи по начина, който демонстрира от момента на избирането му за народен представител в 42-то Народно събрание на Република България! Поведението му демонстрира липсата на елементарна политическа култура и уважение към българския народ!!!
  • 16 Григор Илиев

    1 11 Отговор
    По време на изборите идея си нямах че, гласувайки за Болен давам гласа си за турци и комунисти. Жалко за нас и децата ни.......
    По-здрави на обрязалия се "националист" !
  • 17 dragozow

    11 1 Отговор
    Сега ще искат и бтв да им се извинява. Иначе за скандала с Волен...сефте. Този шут влиза всеки ден в новините с някоя изцепка. Интересно какво ще му дадат коалиционните партньори в замяна на подкрепата.
  • 18 Цветанка Цонева

    13 1 Отговор
    С голям интерес изгледах предаването. Лора Крумова НЕ НАРЕЧЕ Волен сидеров "лумпен",а че СЕ ДЪРЖИ като такъв.Има съществена разлика.Така че не е коректно да се обвинява водещата.Още по-малко медията,която тя представлява. Иначе,адмирации към Лора за професионализма и самообладанието й. По-скоро БТВ би трябвало да й плаща вредни за работа в есктремни условия.Браво,Лора!!!
  • 19 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    1 18 Отговор
    БТВ или босфортв защитава отдавна интересите на партия гроб.
    Като вземем в предвид че и ислямисти като ердоган присъстват на форумите им става ясно за коалицията герб и дпс или по точно любовта между местан и борисов.

    Коментиран от #35

  • 20 Maurice

    10 1 Отговор
    Радвам се, че не ми е толкова малко мозъка, та да гласувам за такъв прост човек, като Волен Сидеров!! Жал ми е, че живея в държава, в която има поне 200000 души, които са толкова безмозъчни, че да го направят. Бих разбрал, ако някой гласува за ДПС и БСП, но не и за Атака. Колкото до Васил Димчев, да си отвори очите, че БТВ от много време са телевизия на БСП и ДПС с предаванията на Слави и Цонев и Ризова.
  • 21 по темата

    14 1 Отговор
    Не ти е малко мозъка, а просто ти липсва. Човек, който гласува за Герб си е безмозъчен по природа.
  • 22 Shmeker

    1 6 Отговор

    До коментар #8 от "Биляна Андреева":

    Абе Биляна, то хубаво си се изказала, ама не се ли замисли че ако е осъдил толкова много медии и т.н. както казваш, значи този човек може би има право.

    Не съм му симпатизант, но на това интервю ми хареса - той наистина си повтаряше собствените филми и не се поддаде на провокациите които му беше подготвила Лора, просто защото тя го ядоса още в началото.
  • 23 иван иванов

    1 11 Отговор
    лора крумова е пионка и манипулира и лъже както всеки журналист в национална медия.
  • 24 Al Tatzov

    9 1 Отговор
    Въпреки перманентната пропаганда на червеноруската агентура чрез принадлежащите им медии, вече и на зомбирания народ в Бг стана ясно, че АТАКА (както и т.нар. "ВМРО) не са никаква "националистическа" партия, а е лъженационалистическа - прокомунистическа "партия - тапа", чиято задача е да затапи патротичната ниша в общественото пространство. Истинската им програма е антибългарска и е субсидирана от руските тайни служби...
    По-паметливите граждани помнят, как миналата година на ежегодното червено-русофилско сборище на яз. Копринка един РУСКИ свещеник публично заяви, че България и Русия трябва да станат едно!! Там бяха и АТАКА воглаве с Б. Сидеров (както и т.нар. "ВМРО). Никой не чу някакво възражение.Някой пък да е чул за някакво участие на АТАКА (както и т.нар. "ВМРО) в ЖАЛКИТЕ и ВНЕЗАПНО прекратени "тържества" послучай най-великото събитие в новата ни история: Балканската ОСВОБОДИТЕЛНА война? (един "русофил" беше казал, че има САМО ЕДНА Освободителна война: 1877/78). За АТАКА ще е по-правилно да се каже, че е антинационална партия (както и за т.нар. "ВМРО) и по същество е една чужда агентурна органиция...Главната задача на АТАКА е да се занимава с "турците", защото господарите им от Кремъл се опасяват, че в бъдеще Турция може да отмъкне по-голямо парче при подялбата на Бг, отколкото те смятат, че й се полага...
  • 25 наблюдател

    1 5 Отговор
    Лошото на тъпака и простака е , че не стоят скромно в размисъл и съмнение ,а войнствено напират да се изявят и излеят цялата си простотия.Та и тук виждам доста такива изяви , като на шефа им дето не си пие хапчетата и е център на внимание по всички телевизии.Най-вероятно ефрейтор Шикългрубер е предизвиквал също противоречиви възприятия сред германците , но със сигурноцт не е бил платена марионетка като местната му гротеска.
  • 26 наблюдател

    1 0 Отговор
    Всъщност , такива скандали и лаене по форумите отвличат внимание от истинските проблеми ,за които никой не говори.А те са много прости - изцяло корумпирана прокуратура и съд(това осигурява спокойно крадене на държавническо ниво) и етническа бомба и източена държава от бума на циганското племе.

    Коментиран от #34

  • 27 tttt

    1 1 Отговор
    Много точен коментар
  • 28 tttt

    1 1 Отговор
    Надали ще те разберат някои драскачи
  • 29 georgi genchev

    8 1 Отговор
    Nemoga da razbera,do koga toia narod shte dopuska da go opravliavat Tsirkadgiii..........Iavno taka iska,zatui niama pravo da nedovolstva,Naroda si izbira opravliavashtite...nali taka beshe.....
  • 30 калайката

    1 7 Отговор
    Все някой някога трябваше да му каже истината в очите на този ол...френ-"патриот"
  • 31 Boris Reshovski

    1 6 Отговор
    Най-после се намери една жена и то бременна да натрие носа на простака Волен Сидеров. Той ходи по телевизиите само да им се кара и да им дава акъл, а не да отговаря на неудобните за него въпроси. Дано се намери още някои истински мъж не само да натрие , а да смачка носа на порстакиста Сидеров.
  • 32 Boris Reshovski

    1 7 Отговор
    Най-после се намери една жена и то бременна да натрие носа на простака Волен Сидеров. Той ходи по телевизиите само да им се кара и да им дава акъл, а не да отговаря на неудобните за него въпроси. Дано се намери още някои истински мъж не само да натрие , а да смачка носа на порстакиста Сидеров.
  • 33 Real

    1 5 Отговор
    С всеки изминал ден Лора Крумова показва наяве какво е да бъдеш журналист!
  • 34 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "наблюдател":

    В десятката!
  • 35 pacoran

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "ВАСИЛ ДИМЧЕВ":

    Ти май живееш в няква пещера
  • 36 sobstveno familno

    1 1 Отговор
    Волене Волене..на колко години трябва да станеш за да пораснеш..Света не се върти около теб,както си мислиш ти и твойта лъжлива партия "АТАКА"

    Коментиран от #37

  • 37 Nicholay Atanassov

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "sobstveno familno":

    Волен не може да порасне - нито морално, нито духовно. Волен трябва да бъде лекуван и ако е необходимо насила да бъде поставен под запрещение. Личностното разстройство на този човек се задълбочава и нищо чудно да се стигне до момент, когато той ще бъде причина за настъпване на нечия трагедия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове