Last news in Fakti

21 Юни, 2022 14:47 8 383 39

Отцепил се от ИТН: Тошко Йорданов каза, че ако парите не се дадат на наши министри, сваляме правителството

  • иво атанасов-
  • тошко йорданов

Любомир Каримански от "Има такъв народ" обвини "Продължаваме промяната", че не са спазили коалиционното споразумение

Отцепил се от ИТН: Тошко Йорданов каза, че ако парите не се дадат на наши министри, сваляме правителството - 1

Отцепилият се от „Има такъв народ“ депутат Иво Атанасов се качи на парламентарната трибуна и разкри, че Тошко Йорданов се е обърнал към Любомир Каримански с думите „Любо отивате на преговорите, ако парите не се дадат на нашите министри: на МРРБ и енергетиката, сваляме правителството“.

Разгневен от изказването, Йорданов взе думата, като каза: „Преждеговорящият излъга. Казах, ако няма разбирателство, бюджетът ще мине трудно. Не съм казал, че сваляме правителството“.

Любомир Каримански от "Има такъв народ" обвини "Продължаваме промяната", че не са спазили коалиционното споразумение. Иво Атанасов пък заяви, че исканията на Каримански към коалиционните партньори не са били обсъждани в бившата му парламентарна група, а вместо това регионалният министър Гроздан Караджов е диктувал колко пари да се искат от правителството, а Тошко Йорданов заявил, че ако не се отпуснат тези пари, кабинетът ще бъде свален.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шерлок Холмс

    28 5 Отговор
    Така ли им казаха на юдите да се оправдават?
  • 2 Георги И

    72 13 Отговор
    Срам е че гласувах за ИТН. Съжалявам Българи извинете ме.

    Коментиран от #10, #13, #36

  • 3 Карл Маркс

    17 38 Отговор
    Напазаруваните депутати казаха така!!!

    Коментиран от #12, #24

  • 4 Амин

    70 13 Отговор
    Тошката мислеше да се пенсионира след тоя удар ,сега ще трябва да продължи да се прави на клоун в някоя кабеларка до дълбока старост.
  • 5 сара

    62 9 Отговор
    Тошко Йорданов е едно извънземно в политикта, от което ти се иска да побегнеш с 200. Нелицеприятна и нечистоплътна личност.
  • 6 ха ха

    26 2 Отговор
    след казаното ,какво ще каже сега Ива Митрофанова
  • 7 Тоше

    66 7 Отговор
    Африканче, така ли бе бате? Какво стама бе нагло богаташче, нагло сценаристче, режисьорче или там каквото се пишеш, нагло бизнесменче. Лъснахте бе бате, лъснахте. Още на връчването на мандата с луксозното возило, ми светна една лампична, че има нещо гнило, изкочи едно чувство, че нещо не е наред. И се оказа съвсем на място, и вярно. Предатели, поредната патерица на мутрите. Мутри ВЪН! Извинете се БЕ, извинете се БЕ.
  • 8 Красимир Петров

    66 7 Отговор
    Тошко е истински примат
  • 9 АМгъл

    20 0 Отговор
    Киде ми и фирариту ба, чирвенуту??? А новуту гаджи???
  • 10 Мдаааа

    52 8 Отговор

    До коментар #2 от "Георги И":

    Тошко африкански и славе белото са предателите на България за 3 ти път искат да обърнат държавата и да предадат влаастта на крадците от гепи.....
  • 11 Велинов

    37 7 Отговор
    Значи излезе че Генчовска и учиндолския измамник НАГЛО СА ИЗЛЪГАЛИ, и не е имало уговорки за вдигане на никакво вето... А на всичкото отгоре, от снощи слушам как на Генчовска (че и на Радев), много им било харесало френското предложение, и (според Радев) правителството било виновно че щели сме да го пропуснем?!? Лицемери ли са, нагли ли са, или са слабо-умни?

    Коментиран от #16

  • 12 Престъпление

    31 5 Отговор

    До коментар #3 от "Карл Маркс":

    е да купуваш гласове както правеха герб вмро и дпс , а дали са купувани деппутати не е доказано, по между другото 12 години герб беше в тази роля да купува не депутати а цели партии за да е на власт.
  • 13 Марин

    14 29 Отговор

    До коментар #2 от "Георги И":

    Аз се гордея, добре че са те да свалят това покварено в зародиш правителство
  • 14 Анализатор

    45 2 Отговор
    Тошко не е първата маймуна в българския парламент!
    Но той е най доброто доказателство на Дарвиновата теория за произхода на видовете...
  • 15 В двора на ада

    27 1 Отговор
    В този парламент, дали има и 5 - 10 % читави и стойностни хора? За предходните и дума за такива не може да става.
  • 16 Ами

    22 1 Отговор

    До коментар #11 от "Велинов":

    Всичко това в едно са. Хора необразовани с купени дипломи, тикани и бутани нагоре по стълбицата на йерархията в държавата. Забогатели и закоравели престъпници криещи се зад власт и пари, прокарвайки закони за себе си.
  • 17 Смешно

    15 1 Отговор
    Такива обвинения и оправдания не бях чул откатко съм бил в детцка градина по време на соца
  • 18 Кирчо

    13 6 Отговор
    Не разбирам как може до скорошен съюзник да се окаже част от мафията, само защото не те подкрепя. И всички от правителството да говорят като подковани едно и също. Че кои са мафията, да не би да са част от правителството? Толкова пари похарчиха, а няма резултат видим.

    Коментиран от #25

  • 19 Достатъчно е

    9 3 Отговор
    че се е продал и вече не струва нищо! А той дори копае надолу! Колкото и пари да ти дадат, не могат да ри платят тази излагация, но за някой без стойност като тия продажници, явно това няма значение! Гнус ме е, от подобна смет!
  • 20 Хората сега са настръхнали

    13 3 Отговор
    Нарича се ПРОТЕСТ, а не нещо друго, защото винаги е бил и винаги ще бъде срещу мафията, без значение дали мафията се е пременила като явна власт или като властта в сянка.

    Даже е наивно мафиотското статукво да се разглежда като опозиция и последната седмица показа защо- оказа се, че мафията никога не е губила властта! Беше я дала назаем само докато това беше едно безопасно упражнение. В момента, в който усетиха жегата, веднага си прибраха властта обратно и то с цената на това да хвърлят върху гранатата една от ценните си марионетки- Слави.

    Взривът разкъса Има Такъв Народ на отломки, и тази партия на следващите избори ще замине в политическото небитие, но междувременно следващият проект на задкулисието “Възраждане” набра сила. Сега същите кукловоди ще решат каква роля да им отредят- дали на златен пръст или на престорена протестна и анти-статукво партия, която уж е срещу ГЕРБ и ДПС, но дойде ли време за антикорупционни закони и за свалянето на Гешев, точно както ИТН, ще си намират повод да саботира ключовите гласувания.

    Битката ще е дълга и продължава днес и утре там, откъдето започна- на площада!

    Коментиран от #23

  • 21 Васил

    21 3 Отговор
    Алооооооооо ИТН какво стана със суверена или бедните да го ду,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,хат?
  • 22 Тома

    20 4 Отговор
    Тошко африкански е един супер комплексар.Вижте тяло глава и лице
  • 23 Сега

    4 11 Отговор

    До коментар #20 от "Хората сега са настръхнали":

    ни надраскай за мафията на прокопиев! За проектите му пп и дб! За лъжите им! За овладяването на държавата! За киро простото, обслужващо прокопиев! За това как плащат на глупави мишоци за вменяване на ниско интелигентни лъжи и простотии! Чакаме да ни разкажеш!
  • 24 бокоБРАВО КИРО

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Карл Маркс":

    а купения ОТ МУТРТА И НАШМЪРКАН СЛАВУЦА СРЕЩУ ПАЧКИ НА МУТРАТА ПРОДАДЕ ЦЯЛА ПАРТИЯ
  • 25 бокоБРАВО КИРО

    9 3 Отговор

    До коментар #18 от "Кирчо":

    ПАРИТЕ ПАЧКИТЕ НА МУТРАТА НЕ МИРИШАТ ...КУПИ СИ ЦЯЛА ПАРТИЯ

    Коментиран от #26

  • 26 А киро простото

    4 7 Отговор

    До коментар #25 от "бокоБРАВО КИРО":

    защо плаща за подобни ниско интелигентни лъжи на глупави мишоци без достойнство? Какво иска да ни каже? Че ДБ и ПП обслужват мафия и плащат за лъжи ли? Кой ще гласува за лъжец?

    Коментиран от #27

  • 27 бокоБРАВО КИРО

    11 3 Отговор

    До коментар #26 от "А киро простото":

    ИСКА ДА ВИ КАЖЕ ЧЕ АКО МУМИЯТА СЛАВУЦА БЕШЕ КАЗАЛА ЧЕ ЩЕ ПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ НЯМАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ И ЕДИН ГЛАС

    Коментиран от #28, #33

  • 28 Не те

    2 7 Отговор

    До коментар #27 от "бокоБРАВО КИРО":

    питахме за ниско интелигентните лъжи на киро простото!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Факт

    7 1 Отговор
    Първо да гласуваш за партия чиито лидер...не съществува и говори от някъде нещо си...повече от ясно е че трябва да си луд..второ това че лидерите на другите партии ги виждаме съвсем не значи че стават за управляващи..и трето питам управляващата коалиция господа питам от любопитство от както сте на власт говорите само за парите и пенсиите на Пенсионерите.....а случайно да знаете че в България има и работещи хора...които също живеят с пари...или те за вас не съществуват...??!!..и защо решихте че при положение че като вдигнахте минималната заплата с има на а 9 процента а цените на основните хранителни стоки,бензин ток газ..нека които нормалните хора използват се повишиха с 100 процента и нагоре ..това нормално ли е според вас...??!!..или да разбираме че вие промемящите решихте че в България живеят само пенсионери...съжалявам но вие от управляващата коалиция буквално се ..на..хте..да говорите за милиарди от Европа а да давате по 900 лв заплата на хората не ви ли е срам малко...мислите ли че някой нормален човек е очаквал подобна "промяна".. да направите животауна българите буквално невъзможен...затова ли ви избрахме за да ми върнете с 40 години назад...???
  • 31 Реплика

    4 1 Отговор
    Итн-големи помияри. При нови избори няма да помиришете власт. Тошковци, Генчовска и сие големи боклуци. Вън от властта. Нямате капацитет.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Слави

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "бокоБРАВО КИРО":

    Ми че то, ако и Кирчо беше казал за канадското гражданство
  • 34 Да да

    2 0 Отговор
    Сигурна съм, че Иво Атанасов не лъже !
    На тоя откак не му тръгна с телевизията се чуди как да намери пари...мошеници, крият се зад гърба на морал и ценности. !!!!!!
    Не ги е срам.
    Позор !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #35

  • 35 Койййй ???

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Да да":

    Кой Ви води като кукла на конци бе хорааа от ИТН ????

    Нали бяхте моралисти и радетели за благото на СУВЕРЕНА, аааа ...????!!!!!
    Предадохте народа си, безсрамници!!!!
    За пари, да пари, за пари.....то все не ви стигат откакто ви изритаха от БТВ
  • 36 И мен

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Георги И":

    Ме е срам че им повярвах, и мислех че Слави ще поведе народа към светли бъднини!!!
    Както се пишеше на голям родолюбец и патриот ва всички концерти и във всяко изказване....нооо уви !
    Срам и ПОЗОР!
    За пари рредаде СУВЕРЕНА !!!
  • 37 Даааа

    1 0 Отговор
    Е как да не вярваш после , когато видяхме какво се случи! Ама , ясно беше че е заради ПАРИ!Винаги има замесени пари или жени!
  • 38 Факт

    2 0 Отговор
    От която и страна да го обърнеш цървула пак ще си остане цървул! Слави влезе в коалицията , само и само да я събори , когато той реши! Да държи картите го кара да се чувства властващ ! А и да си отмъсти на останалите че не подкрепиха , скапаните министри , които беше решил да ни натресе , спуснати, кой знае от къде!?Това показва само , нарцистичната му природа!Не ми пука за другите , АЗ СЪМ !
  • 39 Надя

    0 0 Отговор
    Предателят си е предател
    Как иначе могат да се защитят ако не излъжат трябва по някакъв начин да покажат че не са вземали пари Ами защото еди си какво казал Тошко Йорданов
    То е ясно като бял ден че се продадоха на Кирил Петков не знам колко пари са взимали но ще се чувстват добре финансово но как ще гледат децата си в очите че са помогнали на Кирчо и кокорчо да предадат българската история и език
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове