Last news in Fakti

24 Юни, 2022 12:50 5 124 117

Петков пред "Гардиън": Служебен кабинет ще върне "Газпром"

  • кирил петков-
  • газпром-
  • служебен кабинет

Официално страната ни не праща военна подкрепа на Киев, ако изключим ремонта на украинска техника в наши заводи, каза премиерът в оставка

Петков пред "Гардиън": Служебен кабинет ще върне "Газпром"  - 1
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков се опасява, че България ще се превърне в „мека държава“ по отношение на Русия след падането на правителството му при успешния вот на недоверие в сряда. Премиерът, който в понеделник ще подаде оставка, даде интервю за британския „Гардиън“ и в него изрази притеснения, че страната ни отново ще се обърне към „Газпром“ и че проевропейският ѝ глас ще затихне в Брюксел.

„Предстоят трудни дни. Борим се здраво, за да останем от правилната страна на историята“, каза Петков пред „Гардиън“ в интервю, проведено преди вота на недоверие. Той отчете два проблема, които са свалили кабинета му от власт – корупционните интереси и проруското влияние в България. Според него те са „обединили силите си“ срещу правителството.

„Ние изненадахме всички в Европа, изненадахме и Русия с нашите силни политики“, заяви той и добави, че сега България рискува да се зъвърне към „традиционната си роля на мека държава“ по отношение на критиките към Москва.

Петков определи темата за Северна Македония като „димна завеса“, която опозицията е използвала, за да свали кабинета му. Той се плаши и от евентуална „драстична промяна“ на подкрепата на България за Украйна. "Страхувам се, че България ще стане много по-плаха, мека държава по отношение на реториката срещу войната и че част от нашия износ (б.а. - на помощи) за Полша ще бъде рязко намален", каза той, но от думите му не стана ясно дали говори за оръжия или друга помощ.

Официално страната ни не праща военна подкрепа на Киев, ако изключим ремонта на украинска техника в наши заводи. Наскоро Украйна отново поиска оръжие от България, но парламентът вече бе взел решение да не се праща пряко към нападнатата от Русия страна.

"Опасявам се, че твърдата позиция на ниво Европейска комисия и Европейски съвет ще се превърне в много повече предпазна мярка, отколкото в силен глас срещу Русия“, заяви още Петков.

Тази промяна в политиката не е сигурна, тъй като по-голямата част от коалицията му изрази подкрепа за предоставянето на оръжия и друга военно-техническа подкрепа за Украйна. Но Петков заяви, че едно временно (б.а. - служебно) правителство може бързо да сключи пак сделка с „Газпром“, при която България ще се съгласи да открие сметка в рубли в „Газпромбанк“ - с цел плащане за руското синьо гориво - и ще бъде по-внимателна в противопоставянето си на войната. Припомняме, че Кремъл спря износа на газ към България в края на април, тъй като кабинетът отказа да се съгласи със схемата на Владимир Путин за плащането в руска валута.

"Русия наистина иска да свали това правителство, защото така ще покаже, че ако не играеш с нея, правителствата падат", каза той. "Това ще бъде чудесен пример за това как стратегията за диверсификация на газа не работи. А един не толкова силен глас срещу тях по отношение на санкциите и подкрепата за украинците е нещо, което те биха предпочели".

Петков оглави делегация, която замина за Киев за среща с украинския президент Володимир Зеленски в края на април. Там той издейства сделка за ремонт на украинските тежки оръжия на фона на вътрешната опозиция срещу директните доставки за Украйна. Петков се прицели и в Кремъл, като в един момент се договори със съседните Северна Македония и Черна гора да блокират полета на външния министър Сергей Лавров до съседна Сърбия, което го принуди да отмени посещението, припомня „Гардиън“.

„Това беше лесно решение. Реших, че той няма да лети“, отбеляза Петков.

Премиерът влезе в остър конфликт с президента Румен Радев през последните седмици – най-вече заради т.нар. „френско предложение“ за вдигане на ветото над Северна Македония за присъединяването ѝ към ЕС. Държавният глава заяви, че Министерски съвет не трябва да се крие зад парламента, но Петков отстоява позицията си именно Народното събрание да взема всички решения по въпросите за РСМ. Конфликт между двамата имаше и заради опитите на премиера да привлече още независими депутати, които да подкрепят властта, а Радев каза, че „парламентът не е тържище“.

Пред „Гардиън“ Петков отбеляза, че Радев е бил „много против“ доставката на оръжия за Украйна, докато „ние бяхме много за“. Премиерът припомни, че 20% от българите подкрепят Русия във войната, а други 60% не искат да заемат твърда позиция.

„Може би президентът гледа на популистките възгледи. Личните му възгледи може би съвпадат с тях и той не вижда същия стремеж, какъвто имаме ние, да дадем лидерство по тези теми и да бъдем единодушни с европейските партньори, да бъдем възможно най-силен съюзник в НАТО", каза Петков.

Той заяви, че няколкодневните масови протести показват, че на улицата има силна подкрепа за неговото правителство. Но в залите на властта, добавя премиерът, войната допълнително е поляризирала партиите.

"Войната всъщност показа много ясно кой на коя страна е", каза той. "Но за съжаление на правителството, тя създаде все по-голяма нестабилност, защото трябва да се вземат трудни решения“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 60 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предател

    214 20 Отговор
    Отсега започва да плюе по България. Веднъж предател завинаги предател.

    Коментиран от #100

  • 2 Де факто

    64 13 Отговор
    Президента ?!
  • 3 Стьопа Бендера

    178 18 Отговор
    Тоя е типичен фашист! От най - евтините, разбира се! Това е голата истина.
  • 4 С продажно

    169 15 Отговор
    и лъжливо мекотело като теб, обслужващо мафията на прокопиев и продаващо националните интереси на България на чужди интереси, всяко едно правителство, на който и да е било, би било по добро от теб и по малко вредно за България!
  • 5 Румен Радев

    203 12 Отговор
    По-добре да се върне Газпром отколкото да плащаме на соросите скъп газ и бензин дебил недоразвит такъв

    Коментиран от #7, #86

  • 6 Саса

    135 14 Отговор
    Най-важният въпрос днес е КОЙ ще предаде Македония??? Очертава се предателите да са- ДПС, ГЕРБ, Промяната и ДБ..... Това са големите евроатлантици ! Пак гласувайте за предателите!!!

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 какво мазнене само

    131 4 Отговор
    пред нaглoсаксите. Докладва че не е успял да опропасти държавата по тяхната заръка.

    Коментиран от #14

  • 10 ЕдинОтМногото

    119 7 Отговор
    Защо още не си си подал оставката питам аз?
  • 11 бат' Тонка

    128 7 Отговор
    Добре е, че Кирето беше премиер и успя да ни скара с Русия. Сега вече народа сам вижда колко важни са евтините газ и петрол, които ни ги продаваше Русия.
  • 12 Сократ

    126 6 Отговор
    Ами да го върне. Ти ще си хванеш самолета и айде за Канада. Ние оставаме тук да сърбаме попарата, която ти и твоите нека дър ници надробихте.

    Коментиран от #19

  • 13 Позор

    97 11 Отговор

    До коментар #6 от "Саса":

    ПП+ГЕРБ+ДПС+ДБ трябва да са на стената на позора и да се замерят с яйца и домати.

    Коментиран от #27, #51

  • 14 Изгонен

    92 5 Отговор

    До коментар #9 от "какво мазнене само":

    Ще се мазни много ясно, нали ще бъде изгонен от България като Станишев и Кунева и ще иска някое топло място в европарламента.
  • 15 Азз

    112 5 Отговор
    И продължава нагло да лъже и маже !!!!
    Защо трябва да плащаме на краварите 3 пъти по- скъп газ?
    Да си пълните с кокорчо джобовете..
    Марш в канада,взимай си пекачката и не се връщайте!!!!
  • 16 Минувач

    109 7 Отговор
    Толкова да е противен тоя, мазен, ехиден, някакси с някаква много мазна физиономия и усмивка. И всичките му изявления са толкова кухи и празни.... дефакто нищо не е свършил, а си мисли точно обратното. Популизъм било да не заставаме остро срещу Русия - абе аланкоолу, това е твоят народ, това ти го казват народните нагласи и то официално. Какъв полулизъм, каква руска намеса, каква Митрофанова. Може да е лесно да манипулираш 2-5-10-1000 човека и да ги купиш дори, ама това са над половината от всички българи, как се манипулират??? И то в условията на постоянна медийна пропаганда срещу Русия!!!

    Коментиран от #28

  • 17 В.В.П.

    97 6 Отговор
    Соросоидни смрад.!Газпром продава га , България купува..Това е търговия абдал,карал курс до Харвард.Махай се .!!.искам газ на 55 Ст .

    Коментиран от #87

  • 18 Просто човек

    12 104 Отговор
    С Вас сме, г-н Премиер! 🇧🇬🇪🇺

    Коментиран от #60, #79, #115

  • 19 Компания

    90 6 Отговор

    До коментар #12 от "Сократ":

    Вместо да ходи в Канада затвора в Казичене не му ли е по-близо? И Кокорчо и Руди Гела да му правят компания там.
  • 20 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    87 5 Отговор
    Някакво си частно лице говори пред Гардиън?!
    Кой е тоя?!
  • 21 Коко

    86 3 Отговор
    Не че ще го върне а задължително трябва да го направи.Няма да плащам десеторно по скъпо заради някакви марионетки.Дано не ви видим вече и вашето управление ще е като лош сън.
  • 22 Пътник

    57 5 Отговор
    временно минаваш
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Служебен шут зад врата

    11 62 Отговор
    Гумен Радев да си прави много добре сметката щото подписан мир във Украйна ще има най-рано след смъртта на путин..ако братята руси са му обещали да кара много мандати да знае че е объркал и страната и народа

    Коментиран от #64

  • 25 Неканадец

    67 6 Отговор
    Важното е теб да те върне в Канада,другото сме преживявали и преди.
  • 26 Анонимен

    79 3 Отговор
    Така и не разбра премиера ни в оставка, че българите искат евтин газ и ако Газпром го продава на добри цени за народа няма проблем.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ало измамник

    76 3 Отговор

    До коментар #16 от "Минувач":

    Кирчо мяза на Ало измамниците. Признавам много убедително говори, убедителен е и после най-нахално краде и лъже. Много хора виждат какъв мошеник е и пак като го чуят и успява да ги измами. Така българите си изхвърлихме бъдещето през балкона, да вярваме на лъжите на този измамник. Щом и жена му все още му вярва, смятайте какъв изкусен оратор и мошеник е.
  • 29 го шо

    61 2 Отговор
    и какво лошо?
    тоя е ясен - ясно е защо са го поставили, ясно е какво прави. ясно е и защо ще отиде в небитието. дано само не успее да направи пакостите, които са му наредени.

    Коментиран от #31

  • 30 Айде Бегай

    65 0 Отговор
    Не само те наричат Просто киро, ами си и много Простото канаЦко ле-ке.
  • 31 Ясно е

    2 36 Отговор

    До коментар #29 от "го шо":

    Кое ти е ясно бе..президента да излиза и да казва че путин е отговорен за война..която не отговаря на българският национален интерес и бг населението ще стои гладно заради путин
    Българската икономика е достатъчно смешна за да оцелее с подръчни средства хората губят трилиони в момента

    Коментиран от #34

  • 32 Госあ

    65 2 Отговор
    Кире, аре изчезвай и ти да продаваш пробиотици и пасти ве, маймунке.
  • 33 Разбира се

    70 2 Отговор
    Че ще върне Газпром поне малко да оправи простотиите дето натвори канадската ти чутура
  • 34 го шо

    33 1 Отговор

    До коментар #31 от "Ясно е":

    "бе" - вкъщи, на булята ти. или там не минава?
    у лево!
  • 35 Прекалихте!

    61 3 Отговор
    Човек, който може да прави ПР с цялото си семество и да лъже жена си, няма да му е проблем да излъже и цяла държава... Вече, като говориш как "ние никога няма да предадем интересите на държавата" и разни такива, разправяй ги на Линда, тия с влажен поглед.
  • 36 долен си

    65 2 Отговор
    украйна, македония и горивата ще ви закопаят - еничар усмихнат. Но това не те бърка, нали затова те сложиха.
  • 37 о.р. майор

    62 2 Отговор
    Вие и оръжие за Окрайна не изнасят, но има доста снимки и клипове с българско оръжие там. Изпратете и Лена като оръжие за масово поразяване. Тогава ще получите титлата "Почетен кравар на Кравария".
  • 38 Тоя е куку бе

    58 2 Отговор
    Бил издействал сделка да сме ремонтирали украинска техника !!!! Тоест да ремонтираме без пари като използваме резервните части които са за нашите въоръжени сили които части после няма от къде да вземем защото Русия няма да ни ги продаде
  • 39 Той

    59 3 Отговор
    Ти си вече история.Затваряй си устата и отивай да си доучиш някъде!
  • 40 Академик

    29 2 Отговор
    А дано
  • 41 Павел пенев

    61 3 Отговор
    Защо разрешавате на този идиот да се вживява като премиер. Той не е никакъв в момента и вижте как се разхожда в Европа и плямпа против нас.
  • 42 Бат Пешо

    50 2 Отговор
    Киро Петковски днес нямаше ли да си ходи? Защо ни го показвате пак?
  • 43 Аз пазарувам в...

    40 3 Отговор
    Продоволствената стока която ми е нужна пазарувам от там, където ми я дават на най добра цена. Ако искат за нея долари или рубли аз преценявам дали ме устройва или не основно на база ниски мой разходи при примерно еднакво качество. Да не сме обявили война на Русия, за да не купуваме газ в рубли ако ни е по евтино от това да плащаме в долари на САЩ? И моля без изказвания за санкции, когато купуваме същата руска газ, но не директно от Русия на по ниски или същите цени, а от нашите европейски партньори, които си плащат на Русия. Всичко изказвания кой какво ще върне са само популиски изказвания за галене на ушите на определена аудитория.
  • 44 майко

    41 2 Отговор
    Фъфлещ чифук, който го кърми баща му - големия Българин от канада. Толкова бой има в този прогнил род, та не е истина.
  • 45 Българин

    47 2 Отговор
    Искаме връщане на Газпром и руски петрол, за да плащаме по-малко на бензиностанциите и по-малко за парното.
    ТОВА Е.
  • 46 Жорж

    45 2 Отговор
    Абе тоя или е тъп или се прави на луд. Заради " Газпром" и високите цени на петрола хората те намрази бе. Гледай как се прави от Унгария, Австрия, Италия, Чехия и много нруги.
  • 47 Дано дано

    42 2 Отговор
    Дано ни върнат към Газпром
  • 48 Мит

    41 2 Отговор
    Доказан лъжец и оформящ се предател.
  • 49 така така

    42 1 Отговор
    Гола вода добре че се махна по голям срам и от Винетуто
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Селяк

    42 1 Отговор
    По-добре евтиния руски газ, от колкото лъжливата ти мазна физиономия да търпим години наред! То нищо истинско не излезе от устата ти! Само злоба, яко злоба и глъч! Всички видяха колко струвате и къде слагате българският интерес - отказахте референдум за да чуете народа какво иска, пренебрегвате народните искания за да се дупите на Запада! Всички в парламента да подават оставка - вие сте срам за народа!

    Коментиран от #84, #109

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ха ха ха ха ХАРВАРД

    29 1 Отговор
    Просто киро не се спря в БГ тръгна да оправя света а нас вълци ни яли е
    плати си за това, остава да видим дали оная с веждите ще му бутне сега
    като падна от власт.
  • 55 Багатур

    26 1 Отговор
    Киряк Петков колабороциониста
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ловджия

    28 1 Отговор
    айде кирото, стягай багажа и в канадия, че тук всеки ден стават по малко хората които са за теб, особено след като ги плескаш такива пред ингилизите и другите западни ге.Юве...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 кире со здраве , линда а се опроа с теб

    29 1 Отговор
    Значи , според теб , не е от значение кое е от значение е полза на народа , въпреки , че иначе други ги плющиш , а че Гозпром , Газпром , руснаци , Путин , олелееее , ей за това те позиционираме , като " лизач " , марионетка , подлога , служебно назначено лице . Определено в тази насока си зключително еднопосочен , за съжаление в посока на какво им се харесва на западняшките ти ментори.
  • 60 Кът си с него

    21 1 Отговор

    До коментар #18 от "Просто човек":

    зимай си го вкъщи!Ф.К.
  • 61 Дедо ви

    31 1 Отговор
    Значи правилно са те махнали щом ще играеш по свирката на запада ,а народа да плаща скъпа газ и да се чуди как да оцелее.Защото си избран от този беден народ да гледаш интересите на държавата ,а не чужди.Никой няма да те избере щом те командват от сащ.
  • 62 Дано има

    28 1 Отговор
    кабинет, който ще се договори с Газпром. Иначе ще изпукаме от студ, а и от глад
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 😂😂😂😂😂😂

    15 0 Отговор

    До коментар #24 от "Служебен шут зад врата":

    Подписан ми в околностите на Русия,ще има само ако на Путин му донесат двете кратуни-на зеления и на патрашенко...ама и това ще стане скоро 😀
  • 65 Спасов

    31 0 Отговор
    Киро, и ти и шефовете на Европа сте в голяма грешка за газа! Ега ти санкциите и сляпото ни подчинение на тях, когато от това страдат обикновените европейци!
  • 66 Констатация

    28 0 Отговор
    Кога се е пръкнало това недоразумение в българската нация?
    Явно е възпитавано от сатанистите как да им служи и да предава интересите на православието.
    Нищо хубаво не го чака в бъдеще достстъчно светли сили има които ще го накажат.
  • 67 Карлсон на покрива

    29 0 Отговор
    Кире Петковски го е яд, че повече няма да има командировки с Лена.
  • 68 Давай

    20 1 Отговор
    Не щем дървен Кирцак. Искаме мек към Русия, щото като й се дървим, ядем дървен. Давайте го тоя "мек" кабинет да го избираме и да заживеем без чужди окупационни войски.
  • 69 САТЪРА НА ХАНА

    19 1 Отговор
    ГРАЖДАНИН ПЕТКОВ ИМА ПРАВО НА СВОЕ МНЕНИЕ ...
    ....
    ВЕЧЕ НЕ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ :)

    Коментиран от #102

  • 70 Мокри сънища

    2 22 Отговор
    Даже и резидента няма да може да върне газпром..колкото и да им се иска на някой хора тоя филм приключи да благодарят горещо на ненормалниците във кремъл които не знаят във коя година живеят

    Коментиран от #80

  • 71 Дядо

    27 0 Отговор
    Че какво лошо има да се договорят с руснаците? Нали говорим за диверсификация. Просто може д се намали да няма зависимост. Докарайте после от Азербайджан, от арабите, от САЩ, от Марс, ако щете.. Ама май ти заповядаха друго, а предателю? Изложи страната на опасност. Войната показа, че акъл нямаш.
  • 72 Додо

    31 1 Отговор
    Киро,ти за кого работиш?
    Фукаш се ,че Газпром ти би шута,както Баце се фукаше ,че е спрял Южен поток.
    Наесен ще идеш Гардиън да гласува за теб.
    Аман от английски патриоти с канадски паспорт,които искат българи да плащат сметката.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Госあ

    22 0 Отговор
    На всички е ясно, че ако управлява само умнокрасивитета, ще направят такива поразии, които дори мутрите и турците не са направили, дори да не крадат ( по техни заявления).
  • 76 Вечна дружба!

    23 0 Отговор
    80% от българите са с Русия, колкото и това лъжливоМекере да прикрива истината и да се мъчи да манипулира. Добрата новина е, че товаНедоразумение няма да може повече да ерозира вечната и изконна дружба между двата народа!
  • 77 Старец

    19 1 Отговор
    Единственото ни спасение е да махнем санкциите към Русия. Това обаче няма да се хареса на господарите на Кирчо.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Равносметка

    21 0 Отговор

    До коментар #18 от "Просто човек":

    Виж си минусите заблудени приятелю и ще разбереш колко стеПредателите поддръжници на колониялния евроатлантически модел!
    Народа е ЗА и СЪС РУСИЯ и който не го е разбрал или неиска да го разбере, ще бъде изхвърлен като КирчоКирякСтефчовна политическия и историческияБоклук..
  • 80 Бай Колю

    8 0 Отговор

    До коментар #70 от "Мокри сънища":

    И като се събуди, момче, пръстите ти беха в контакта и заработката ти от2$ в зад.. Ник.а.. Нали😂
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Колко....

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Още малко ви остана":

    Малко?
  • 84 ??????????....

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "Селяк":

    Колко е по евтин руският газ?

    Коментиран от #91

  • 85 Шарлатанин

    16 1 Отговор
    Тъпо кире, диверсификация означава повече доставчици, а не отстраняване на един, за да се намести друг. Аз ползвам газ и за мен не е важно откъде идва и кой какъв комисион е прибрал, а каква е най-ниската цена пък била тя от Газпром.
  • 86 Постредник

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Румен Радев":

    На кога ще даваме комисионните Тъкмо тръгна нашата работа вие свалихте «диспецера» Излиза ме на протест
  • 87 Не така

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "В.В.П.":

    Ще оставим постредниците без пари Пък които ги надута какво ще прави
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 това каза

    10 0 Отговор
    ПетCoff - bacilus antibulgarikus, откраднат от кокиче, расъл върху морков. Канадските боровинки са много полезни, но този е отровен двойник, внимавайте!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Най добрия премиер

    1 13 Отговор
    Един от малкото хора в политиката неподкупен от злото.
    Респект г-н. Премиер.
  • 98 Шеф

    11 1 Отговор
    Лъжец, крадец, прелюбодеец и нарушител на всички възможни етични, правни и държавни закони с една дума - гьон сурата.
  • 99 Zа родину

    3 0 Отговор
    Не му се изпуска властта. Услади му се, а и от запад не дават да си ходи. Изгоден е. Ще трябва да купи още петима, има време ще успее.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 мучо

    6 0 Отговор
    "той там издейства сделка за ремонт на украински тежки оръжия", поредно недоразумение, което кирчо не осъзнава, както и последвалото "прицелване в кремъл", на което ако рф предприеме адекватни действия не само на кирето ще стане мноого мъчно и жално.......но и на неговите духовни братя......

    Коментиран от #105

  • 102 Ало, ало...

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Не му личи, говори така сякаш не разбрал че вече не е.
  • 103 Истина

    2 0 Отговор
    Така и трябва да стане. Народа го иска .
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Копипасте

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "мучо":

    Договори и евтин ток от от Запорожката АЕЦ за завода на ТЕРЕМ дето им ремонтират тежките оръдия!
  • 106 К Петков, праща се оръжие, но"не пряко"

    5 0 Отговор
    Към нападната та страна а през Съседите???? ТЯ УКРАЙНА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОЛУЧИ "пряко", а това, че отива първо в съседите е голямия ви Тарикатлък!!! Това, че цените на Горивата, и Ел енергията скочиха и хората и малкия, бизнес не могат вече да си го плащат, удариха кепенци малките предприятия!!! Това не те интересува, важното да, се, харесаш на Началниците!!! Фалираха и малките фирми, фалираха!! Бойко не го искаме никакъв, но и вие Ядосахте бедния народ и дребния бизнес!!! Ще излезат Гладните на Улицата!!
  • 107 По Вреден от Борисов нее имало и няма

    7 0 Отговор
    да има!! Неговото Управление бе върха на Кражбите и лъжата!! Ненадминат е Крадеца!! За това събориха орташки и Правителството, да спасяват кожите!!
  • 108 Артилерист

    4 1 Отговор
    Абсолютно неадекватен Киро. Бръщолевенето му е типична американска пропаганда-нулева връзка с реалността. Жалкото е, че така най-вероятно връщат крадливата, лъжлива и мафиотска шайка на Борисов...
  • 109 Моряка

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Селяк":

    Бе селяк,селяк,ама това е гласа на народа.Ние,гражданите,поддържаме Селяка.
  • 110 КНР

    0 0 Отговор
    Мисля, че ако нещата продължат така. Това, че България ще напусне ЕС, ще бъде изключено от НАТО. И той ще се бие на страната на Руската федерация в нова световна война.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 нееееееее

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Стоян Александров":

    Аз използвам по вече от 20 г. газ! И плащах за него най високата цена в ЕС ,комуне! И кой ,кремлюха ,ти дава право да говориш от името на всички българи? Кой си ти ,ГОСПОДИ НИКОЙ?!?!?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 А ми нир Българите

    2 0 Отговор
    си искаме Газпром,и цените от преди !
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Обективен

    1 0 Отговор
    Къде ти е усмивката, нещастник!?
  • 117 КИРО И БОКО В ЕДНА КИЛИЯ ВЪВ ВЛАДИВОСТОК

    1 0 Отговор
    ВЕДНАГА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове