Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 10:09 3 481 21

Шофьорът, блъснал момиче в София, имал 7 наказателни постановления

  • шофьор-
  • момиче-
  • спирка-
  • блъскане-
  • 7 наказателни постановления

„Шофьорът е на 59 години, с учудващо малък стаж като водач. На над 40 години придобива книжка - опитът му не е толкова голям. Има нарушения в кариерата си като шофьор”, уточни още заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев.

Шофьорът, блъснал момиче в София, имал 7 наказателни постановления  - 1
Снимка: Нова телевизия

Блъсналият момиче в София има седем наказателни постановления за дребни нарушения. Всички те са му били връчени и са платени. Има и налагани глоби по фиш - за липса на колан, за невключени светлини. Издаден му е и един фиш за каране с превишена скорост през септември. Това коментира в студиото на „Събуди се” заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев.

„Шофьорът е на 59 години, с учудващо малък стаж като водач. На над 40 години придобива книжка - опитът му не е толкова голям. Има нарушения в кариерата си като шофьор”, уточни още той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гошо

    48 3 Отговор
    е 19 години излиза че има книжка , тоя заместник-главният секретар ,какво иска 59 години ли да имал книжка Опита като шофьор е съвсем друга работа Но да приказва че стаж 19 години било малко е съвсем несериозно

    Коментиран от #8, #21

  • 5 ИВАН

    33 2 Отговор
    Ето един типичен пример, който дори трябва да влезе в учебниците - глобите за дребни нарушения, са излишни и вредни - освен да изнервят хората, друг ефект няма от тях - ще ми дойде охранения толуп, на който високата му заплата е сигурна и ще почне да скубе и без това бедния човечец за светлини и колани, представете си
  • 6 Нали беше на

    22 1 Отговор
    53 и нямаше никакви нарушения , мисири !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КИРОН ТРИВОЛТА

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо":

    Така е само преписват тези медии една от друга,а изобщо не четът какво пише,копират и поставят😂😂😂
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 12345

    17 1 Отговор
    Кой няма нарушения? Това не е критерии за възможностите на шофьора. Има шофери без нито едно фишче, но са гола вода като водачи.
  • 11 Когато на полицаите им се каже да слвдят

    8 0 Отговор
    за съществени и опасни нарушения като висока скорост, лудо каране, изпреварване от дясно, каране на червено, отнемане на предимство, неспазване на дистанция.., както и когато започнем реално да санкционираме нарушители според годишния им приход, тогава ще се оправим. Както и ако не се поправи поведението, то ще трябва да има ЗАТВОР! Така ще свършат тези убийства! В Кресненското дефиле решиха проблема елементарно, но реално това си е ограничение със сила. Е, работи перфектно!
  • 12 КАЖИ КАЖИ

    1 0 Отговор
    Категорията КАКВА е „С”или„В”.....🤔
  • 13 Стрийт...

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Първия софиянец":

    ....Фуудс...🍟
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 0 Отговор
    Внимавайте!!!Това на всеки може да се случи!!!Водачът е загубил съзнание или е заспал за част от секундата.Вижте му възраста и ВНИмавайте!!!Не го винете,това е тотално непредумишлено,но.........от нищо ставаш...убиец.......Дано не ни поднесе съдбата такава чаша!

    Коментиран от #20

  • 16 Дупка

    6 0 Отговор
    Човекът е заобикалял дупка с висока скорост. Половин София карат като гламави на пътища в аварийно състояние... Те се занимават с невключени фарове и непоставен колан. В Гърция има идеални пътища и по-ниски ограничения за скорост. Те затова си отиде момичето!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Колко фиша и колко наказетелни постановление трябва да има едно лице и в период от какво време , за да докаже, че е некадърен за водач на автомобил или най-малкото, че е недисциплиниран водач и трябва да му се отнеме СУМПС, ако не за винаги, поне за известен период от време ??!
    ЗАЩОТО почти всяко едно нарушение на ПДП е в ущърб на правата и задълженията на другите шофьори или конкретно на друг дисциплиниран водач !! Изключвам административните нарушения по ЗДП като цяло, ЗАЩОТО там партийните избраници са се престарали и като законодатели са се ос........ли по някои казуси !!!
  • 19 Щурец

    2 0 Отговор
    19 години не са достатъчни за стаж , какво рече?
  • 20 бай тошо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    загубил е друг път, с 60км е карал на пешеходна
  • 21 бай тошо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо":

    да малко е за 59 годишен, повечето има 41 години, а не 19 на тази възраст , това има предвид, иначе до вчера твърдяха че имал голям стаж и нямал провинения , абе да гние в затвора и това е
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове