Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 07:47 1 646 33

Румен Радев се среща с генералния секретар на ОИСР Матиас Корман

  • румен радев-
  • оиср-
  • матиас корман

Двамата ще обсъдят основните задачи и приоритети по пътя на страната ни към членство в организацията

Румен Радев се среща с генералния секретар на ОИСР Матиас Корман - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Очаква се днес президентът Румен Радев да се срещне с генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие Матиас Корман, за да обсъдят основните задачи и приоритети по пътя на страната ни към членство в организацията, предаде БНР.

Срещата идва няколко месеца, след като страната ни получи приетата от Съвета на ОИСР пътна карта за процеса на присъединяване към Организацията.

Матиас Корман е в София за участие в срещата на министрите на външните работи на държавите членки на Централноевропейската инициатива, която България председателства тази година, уточняват от пресслужбата на президента.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мандатите ей

    70 3 Отговор
    повече от месец мина от изборите
    защо бавиш мандатите
    мирише на задкулисие

    Коментиран от #7

  • 2 С Гешев трябва

    60 3 Отговор
    да се срещнеш единствено и със Ц.С.З!!!
  • 3 Фифи

    65 2 Отговор
    Предателя на народа си. Изкара ни с юмрук и ни предади на боклука

    Коментиран от #5

  • 4 Натовско фърчило

    43 5 Отговор
    ОИСРането е пълно!
  • 5 Юмрукът

    39 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фифи":

    е бил за народа , който погрешно разчете комунистическата емблема !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мирише отвсякъде

    35 7 Отговор

    До коментар #1 от "мандатите ей":

    Може би планът спуснат му от Мустафата е в това антибългарско НС да приемат всякакви мизерии за два месеца и после разпускане без никаква отговорност. Две мизерии вече ги задвижиха - привързване към потъналото евро и официално заемане на страна с фашистката хунта в покрайнината, от което следва и по-нататъчно пряко включване в конфликта при евентуална ескаалция. Радев е най-долния лицемерен предател в новата ни история!

    Коментиран от #28

  • 8 Сделано в СССР

    46 66 Отговор
    Митрофанова ще присъства ли или само ще му нарежда в ухото ?
  • 9 СрамЗаБг

    48 66 Отговор
    Що не отидеш да видиш Украинските Бежанци в Концлагерите, кремълско отроче !!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Платените глупаци

    0 43 Отговор
    на ГРЕБ, ПП, ДБ и ВЪЗРАЖДАНЕ, се напънали в леенето на ниско чела простотия! Каква полза имате глупаци да се продавате? Продажника е парцал!

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Двуличника Радев е същия лакей,като

    25 7 Отговор
    останалата пасмина в парламента(без Възраждане).И този какъв двуличник и страхливец е,нямам думи.Укронацистите искат цялото оборудване на армията му и даже имат списък, а данните са строго секретни.Ако имахме мъже политици,никога нямаше да се глассува,да се дава оръжие на една нацистка държава.Ако имахме мъже и политици,наглия украинец от посолството щеше да бъде изхвърлен с шутове.И тик се сещам за един световен прецедент,с участието на един български премиер,който наричахме "селянина от правец".На среща в Одрин на ниво държавни глави,Т.Жиовков си изпуска нервите и удря такъв шамар на премиера на Турция,че онзи в лицето на Сюлейман Демирел,не можеше да обели и дума над 1 минута.Цитат от статията: Ден след вдигането на оръжейното ембарго от САЩ над Турция той имал самочувствието да намекне за военна заплаха. Казал че само за 3 дни може да мобилизира 9 милиона мъже в армията си, което надвишава цялото население на България.Тогава бил прекъснат от силната и звучна плесница на Тодор Живков.По думи на Людмила Живкова по лицето на турския премиер се виждали много емоции. От изненада и страх до гняв и увереност.Той бързо се свестил и спрял реакцията на охраната си.Тогава Тодор Живков му казал:Запомни тази плесница и си я спомняй всеки път, когато си помислиш подобно нещо.Турция била беззащитна в този случай.По това време България имала една от десетте най-мощни армии в света.Керай на цитата

    Коментиран от #17, #23

  • 14 Как

    36 35 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Веднага се демаскира като платен агент на КГБ. Прегърна се с Баце уж щеше да го сваля.Ако не ни беше заблудил за това щеше да види президентство друг път.
  • 15 вземи тия 2 жълти цента

    26 2 Отговор

    До коментар #11 от "Платените глупаци":

    кажи му слуга на кюрдската cмрaд от козяк и повече не го обиждай...
  • 16 Продължение на случката с шамара

    18 1 Отговор
    Въпреки че официалните данни показвали, че ракетните войски на България притежават около 200 балестични ракети, то тайните служби на Демирел му давали информация, че българските ракети са много повече.България заплашвала да изпепели двайсетте най-големи града на 42-милионна Турция.
    ВВС имали способността да унищожат останалата част от турската армия, а голямото количество танкве и вертолети е могло да установи траен контрол над европейската част част от турската държава.
    Сюлейман Демирел знаел, че не може да разчита на САЩ, водени от Джими Картър, който наблягал на икономическата политика. След Виетнам американците не искали да чуят за друга сериозна война. Именно затова избрали президент като Картър.След тази среща Демирел останал приятел на България до края на живота си.По-късно той станал един от най-дълго управлявалите турски президенти и докато е бил във властта, Турция е била в добри отношения с България.
  • 17 Фондация "Костя Копейкин"

    3 32 Отговор

    До коментар #13 от "Двуличника Радев е същия лакей,като":

    Неграмотните сектанти ...
    "Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват."
    "Човек вярва на това, което му се иска. "
    Путлер - оригинала !

    Коментиран от #18, #21

  • 18 Бачи Кико от Канада

    24 4 Отговор

    До коментар #17 от "Фондация "Костя Копейкин"":

    Така е! Аз затов лъжа постоянно, по много и на едро!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 КАРАМАЗЪ ФАТМАК Е КОЗЯК ЛАКЕЙ

    21 2 Отговор

    До коментар #19 от "ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!":

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 21 Един

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "Фондация "Костя Копейкин"":

    Слушай бе Левчо от Левуиново,за разлика от теб аз съм тук безплатно,а неграмотния си ти.Всеки може да напише в интернет"Тодор Живков удари шамар на" и ще излезнат 150 странци.Въпрос на избор коя да си отвориш.Как ви взимат за драскачи,без да имате и елементарна култура или поне диплома от 8 клас.Тези които ви плащат трябва да са по неграмотни и от вас и сигурно е така,след като бъркат кенгурото с пингвина.

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Фондация "Костя Копейкин"

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "Един":

    Разбира се, че си безплатен. Сектите се създават да събират пари, не да дават ! Ленин ви е дал определение, но това се учи в 9 клас и не го знам. :)
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Смех

    8 1 Отговор
    Ебатипримата е тоя
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Грогу

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мирише отвсякъде":

    Абсолютно си прав за Радев , но успя да излъже много избиратели . Сега вече и избори не им трябва ., няма да допуснат някакъв си народен вот да ги свали от власт . Парламента показа , че народа е никой в тази държава
  • 29 ха-ха

    2 1 Отговор
    Соропсия..
  • 30 Фори

    5 2 Отговор
    Вдинатия юмрук се трансформира в среден пръст за тези, който го избраха. Натовски генерал а платен агент на КГБ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Котка ученият

    1 0 Отговор
    В условия, когато всички споразумения и задължения се превръщат в боклук в зависимост от робството и мълчанието на компрадорските елити, е глупаво да се надяваме, че България един ден няма да бъде разочарована и няма да плати висока цена с членството си в ОИСР. Ще дойде време, когато ще трябва да кажете „не“ на американците. И от този момент нататък ще започне адът в България, рухването на мостове и стени. И ОИСР няма да защити или спаси никого
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове